ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Eurovision: Σε ποια θέση μας κατατάσουν τα γραφεία στοιχημάτων;

Η Ελλάδα εντυπωσίασε και πέρασε στο τελικό του Σαββάτου...
Αυτόόμως δε φαίνεται να επηρέασε και πολύ τα γραφεία στοιχημάτων αφού μας κατατάσουν στη

ΣΟΚ στην Πάτρα-Κρεμάστηκε 15χρονο κορίτσι στη αυλή του σπιτιού του!

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η ακόλουθη είδηση. Ένα κορίτσι στην εφηβεία, στην ηλικία των 15 μόλις χρόνων, έδωσε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, η μητέρα του κοριτσιού, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Είδε την 15 μόλις ετών κόρη της κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους. Πρόκειται για οικογένεια αλλοδαπών,  που μένει στην περιοχή της Αγυιάς.
Το κορίτσι απαγχονίστηκε με θηλιά από μαντήλι, που έφτιαξε σε σιδηροκατασκευή εντός της αυλής.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, στο οποίο η κοπέλα να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας της.
Δείτε περισσότερα θέματα

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στη Μαδέρα!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:25 μετά τα μεσάνυχτα, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της νήσου Μαδέρα.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 339 χλμ. νοτιοδυτικά της μαροκινής πόλης Σάφι και εστιακό βάθος 10 χλμ.
Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι και ακόμη εξετάζεται πιθανή σχέση με το «φονικό» σεισμό των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ισπανία στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 10 ατόμων.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ένας μήνας διορία και κατόπιν ..υπερδιπλάσια πρόστιμα για τα ΚΤΕΟ!

Οσοι δεν περάσουν από ΚΤΕΟ τα Ι.Χ. τους ώς τις 10 Ιουνίου, δεν θα μπορούν να ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους.
Παράλληλα, εκτός από τα παράβολα ελέγχου θα πληρώνουν και υπερδιπλάσια παράβολα καθυστέρησης.
Πρόστιμο 400 ευρώ και από την Τροχαία.

Ενα μήνα προθεσμία έχουν όσοι ιδιοκτήτες δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητά τους από ΚΤΕΟ. Από τις...
10 Ιουνίου, με την έναρξη εφαρμογής του νέου νόμου, όποιο Ι.Χ. δεν διαθέτει δελτίο τεχνικού ελέγχου δεν θα μπορεί να ασφαλίζεται.
Ταυτόχρονα, από την ίδια ημερομηνία, τα παράβολα καθυστέρησης υπερδιπλασιάζονται.
Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τα ΚΤΕΟ, όλοι οι ιδιοκτήτες προκειμένου να ασφαλίσουν τα οχήματά τους θα πρέπει να τα ελέγξουν στα ΚΤΕΟ σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης οχημάτων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Οσοι δεν το πράξουν δεν θα μπορούν να τα ασφαλίζουν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μην αποζημιωθούν σε περίπτωση ατυχήματος.
Παράλληλα, όσοι δεν είναι συνεπείς με τις προθεσμίες του ΥΠΟΜΕΔΙ θα κληθούν να πληρώσουν εκτός από το παράβολο ελέγχου (40 ευρώ σε δημόσιο ΚΤΕΟ και από 48 έως 55 σε ιδιωτικό) και παράβολο καθυστέρησης το οποίο θα ανέρχεται έως και τα 68 ευρώ.

Πρόστιμα
Στους παραβάτες θα επιβάλλεται και πρόστιμο από την Τροχαία ύψους 400 ευρώ, με δυνατότητα μείωσης στα 50 ευρώ εάν εντός δέκα ημερών ο ιδιοκτήτης περάσει το όχημα από ΚΤΕΟ και προσκομίσει το δελτίο ελέγχου.
Τα δελτία ΚΤΕΟ που εκδίδονται ανά διετία θα ισχύουν και ως κάρτες καυσαερίων για ένα έτος από την έκδοσή τους. Ετσι, το όχημα που ελέγχεται θα υποχρεούται για έκδοση κάρτας καυσαερίων τον επόμενο χρόνο.

Στον "αέρα" η Eurovision 2011 λόγω τεχνικών προβλημάτων

Την παραίτησή του υπέβαλε στέλεχος της γερμανικής διοργάνωσης της Eurovision, και συγκεκριμένα μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών της χώρας, μετά τα απίστευτα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον α’ ημιτελικό το βράδυ της Τρίτης. Oι Νορβηγοί καταγγέλλουν μάλιστα ότι το τραγούδι τους, όχι μόνον δεν μεταδόθηκε σε όλες τις χώρες, αλλά τα έχουν «βάλει» με τους Γερμανούς για τις… «εξηγήσεις» που τους δίνουν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εκτός από την Ελλάδα, προβλήματα παρατηρήθηκαν και σε άλλες χώρες, με μεγαλύτερο το πρόβλημα της Ισπανίας, οι τηλεθεατές της οποίας δεν είδαν ποτέ στον «αέρα» τους το τραγούδι της Νορβηγίας!
Τα προβλήματα επικεντρώθηκαν στα τραγούδια των πέντε πρώτων χωρών που διαγωνίστηκαν στον ημιτελικό. Εξι χώρες ανά την Ευρώπη, ή δεν τα είδαν καθόλου τα πέντε αυτά κομμάτια, ή τα είδαν με τεράστια προβλήματα. Οι Ισπανοί δεν είδαν ποτέ το κομμάτι της Νορβηγίας, αφού έβλεπαν «παγωμένη» εικόνα δίχως ήχο. Επιπλέον, σοβαρά προβλήματα υπήρξαν στην μετάδοση του τραγουδιού της Αλβανίας και της Πολωνίας, (που ήταν και τα τρία πρώτα στην σειρά) στις χώρες της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, στην Μεγάλη Βρετανία, την Φινλανδία και την Σουηδί
Και μετά την συνέντευξη τύπου της EBU, στην οποία οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν τα τεχνικά προβλήματα, ήλθε η φοβερή απάντηση που είχαν να δώσουν στους Νορβηγούς – αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους: «Ακόμη και 12άρι να σας έδινε η Ισπανία, δεν θα περνούσατε στον τελικό. Οπότε τί φωνάζετε;», ήταν η απάντηση που δόθηκε mot a mot. Είδατε που ορισμένα πράγματα - για τα τεχνικά προβλήματα μιλάμε - δεν αποτελούν ίδιον μόνο της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας;
Οι καταγγελίες των μελών της αποστολής της Νορβηγίας δεν στάθηκαν μόνον σε ό, τι αφορά την Ισπανία, αλλά αφορούν γενικότερα την παρουσίαση του κομματιού της χώρας που έγινε μέσα από τεράστιες δυσκολίες.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Οι διαιτητές τουΤελικού Κυπέλλου Μπάσκετ 2011

Μία ώρα πριν από το τζάμπολ θα γίνουν γνωστοί οι διαιτητές του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/5/2011 στο κλειστό του Ελληνικού. Οι οκτώ υποψήφιοι έχουν επιλεγεί ήδη από την ΚΕΔ και οι τρεις «άρχοντες» του αγώνα θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση.
Οι υποψήφιοι είναι οι εξής: 
Αναστόπουλος Παναγιώτης, Κορομηλάς Ηλίας, Γκόντας Σπυρίδων, Φούφης Γιάννης, Τανατζής Γιώργος, Χριστοδούλου Χρήστος, Σχινάς Χρυστόστομος, Πηλοϊδης Αναστάσιος.
Δείτε περισσότερα θέματα

Φιλικό: Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1 (video)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί κυπριακού εδάφους και πλέον οι παίκτες του ετοιμάζονται για διακοπές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Bangura στο 15΄, για να ισοφαρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» με το Γιάννη Παπαδόπουλο στο 86΄.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωχελικά και με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα να βρίσκονται πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Valverde προσπάθησαν να απαντήσουν, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές, οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Τη λύση ήρθε να δώσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο 86΄ με σουτ, το οποίο κόντραρε και στο Μεκρή πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Σκόρερ: 15΄ Bangura / 86΄ Παπαδόπουλος
Συνθέσεις
Απόλλων: Chvalovsky, Lopez, Morris, Dominguez, Neva, Erice, Quinteros, Adormo, Bangura, Kosowski, Mrdakovic.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Σταύρου, Σύκας, Κατσαβάκης, Μεκρής.
Ολυμπιακός: Meyeri, Μανιάτης Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Modesto, Choumbinho, Fuster, Φετφατζίδης, Zairi, Djebbour
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Mirallas, Pantelic, Hurtado, Mellberg, Τοροσίδης, Holebas, Rommedahl, R. Bravo, . Παπαδόπουλος
Τα γκολ από το Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της "αναστήθηκε"

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, μια ηλικιωμένη από τη Βραζιλία, η οποία είχε θεωρηθεί νεκρή, άρχισε πάλι να αναπνέει.
Η 88χρονη Maria das Dores διακομίστηκε ξανά πίσω στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατός της, και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.
Η Dores είχε αρχικά εισαχθεί στην κλινική στην πόλη Ipatinga με τις αρτηρίες φραγμένες και προχωρημένο Alzheimer. Οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό της στις 22 Δεκεμβρίου, αφού δεν έβρισκαν πια κανένα ίχνος ζωής. Έτσι, το σώμα της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, για να προετοιμασθεί για κηδεία.
Όμως, ένας από τους νεκροθάφτες λίγες ώρες πριν τη θάψουν παρατήρησε ότι η 88χρονη ανέπνεε και άρχισε να κινείται.

Φυγάδευσαν τον υφυπουργό Υγείας έπειτα από «ντου» φοιτητών

Άνω κάτω έκαναν το υπουργείο Υγείας περίπου 50 φοιτητές Ιατρικής, οι οποίοι εισέβαλαν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου και ζήτησαν να συναντηθούν με τον υφυπουργό.Οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν πως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανείς και έτσι οι νεαροί αποφάσισαν να περιμένουν στο ισόγειο...
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο υφυπουργός, Μ. Τιμοσίδης, βρισκόταν στο γραφείο του, και επιχείρησαν να κάνουν ντου.
Τότε άνθρωποι του υφυπουργού και η ασφάλειά του τον φυγάδευσαν εκτός υπουργείου από άλλη πόρτα. Οι φοιτητές παραμένουν στο ισόγειο του κτιρίου.

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διάταξη για τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης υπόχρεων πολιτικών προσώπων περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών στο σχέδιο νόμου για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση».Συγκεκριμένα, η ρύθμιση προβλέπει τη υποχρεωτική ανάρτηση των πόθεν έσχες των πολιτικών...
στον ιστότοπο της Βουλής, προκειμένου να μην περιοριστεί, όπως έως σήμερα προβλεπόταν, στην άπαξ δημοσίευση στον Τύπο. Έτσι, τονίζει το υπουργείο, εξασφαλίζεται η ευρύτερη δυνατή διαφάνεια και παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον πολίτη να έχει άμεση πρόσβαση στις δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών.
Η ρύθμιση κατατίθεται ώστε να εφαρμοστεί στο υπό δημοσίευση πόθεν έσχες το αμέσως προσεχές διάστημα.
Παράλληλα στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΣ υπενθυμίζεται ότι η ριζική αναμόρφωση των σχετικών διατάξεων θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για τα οικονομικά των κομμάτων, που ολοκληρώνεται από το υπουργείο και θα τεθεί σε διαβούλευση με τα κόμματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Η Όλγα Καρπαθάκη, γυναίκα του Βουρλιώτη, τα πετάει όλα παρέα με την Δήμητρα Αλεξιάδου…

Δεν ξέρουμε αν μάθατε ότι παντρεύτηκε ο Νίκος Βουρλιώτης των Going Through ...Όμως εμάς μας ενδιαφέρει ποια παντρεύτηκε ..το όνομα της είναι Όλγα Καρπαθάκη και δείτε την γυμνή σε φωτογράφηση με την Δήμητρα Αλεξιάδου…