ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σέξι πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι για την......Elisabetta Canalis!!! (video)

Σέξι πόζες με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι μας προσέφερε η αγαπητικιά του George Clooney, Elisabetta Canalis, που βρέθηκε στο σκάφος του Roberto Cavalli για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα! Λίγες ημέρες μετά την γυμνή της φωτογράφηση, η 32χρονη Ιταλίδα μας χάρισε ακόμα μία σειρά «ζουμερών» ενσταντανέ, αφού το μαγιουδάκι της δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία...
Το σκάφος του Cavalli ήταν αγκυροβολημένο σε μαρίνα στις Κάννες -ήταν και το περίφημο φεστιβάλ σε εξέλιξη, βλέπεις- και η Elisabetta δεν είπε «όχι» στην ηλιοθεραπεία και το πολυτελές δείπνο που διοργανώθηκε on board.
Φυσικά, όσο κι αν ψάξετε, τον George Clooney δεν θα τον βρείτε πουθενά... Βρε λες να το πηγαίνουν για διάλυση το πράγμα;

 

Star

Hot στα κόκκινα η Bar Refaeli!!!

Η Bar Refaeli πρόσφατα ψηφίστηκε ως η 6η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, και έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι άξιζε την πρωτιά. Το μοντέλο από το Ισραήλ μας δείχνει για ακόμα μια φορά τις υπέροχες καμπύλες της, για χάρη της τελευταίας κολεξιόν εσωρούχων της εταιρίας Passionata.
Το ότι αυτή είναι η Τρίτη φορά που η γαλλική εταιρία επιλέγει την Refaeli για να προωθήσει τα εσώρουχά τους σημαίνει πολλά. Πότε με κατακόκκινα σέξι εσώρουχα και πότε με πράσινα και μαύρα, το επιτυχημένο μοντέλο ποζάρει με νάζι στον φωτογραφικό φακό και

H sexy Σάσα σε μια δροσερή φωτογράφιση...

Το καυτό σχήμα του καλοκαιριού!
– Χάρης Ακριτίδης, Σάσα Μπάστα, Έλενα Μπάση και Θανάσης Βασιλάκος – πόζαρε για τον φακό στην παραλία αλλά και μέσα στην θάλασσα!
Η εκρηκτική
Σάσα Μπάστα, με το...μικροσκοπικό σορτσάκι και το λευκό κολλητό μακό, ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση!

Εδώ την βλέπουμε αγκαλιά με την Έλενα Μπάση, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο!

Μαζί με τον Χάρη Ακριτίδη μέσα στην θάλασσα. Ο Χάρης μπορεί να έχει ωραία φωνή, αλλά τα μάτια μας είναι κολλημένα στο μπούστο

Μεταμφιεζόταν σε γυναίκα για να «παίρνει μάτι»!!!

Κατηγορούμενος βρίσκεται ο 22χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής, Joel Hardman, ο οποίος φορούσε γυναικεία μάσκα και περούκα και σύχναζε σε γυναικείες τουαλέτες με αντικειμενικό σκοπό να… «παίρνει μάτι».
Ο φοιτητής, ο οποίος παράλληλα ηχογραφούσε αυτά που έβλεπε, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ξεκίνησε τη δράση του από το Πανεπιστήμιο του Birmingham όπου κάνει το master του.
Πάντως, η δικηγόρος τον περιγράφει έναν κατά τα άλλα ήσυχο και καλό φοιτητή ζητώντας επιείκεια για να μην καταστραφεί η καριέρα του.
 






Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Οι γυναίκες θέλουν συμβίωση, οι άνδρες γάμο!

Αν και είναι γενικά γνωστό πως οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα το γάμο, μία νέα μελέτη υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο: πως οι γυναίκες βαριούνται πιο γρήγορα όταν είναι παντρεμένες και όχι στις περιπτώσεις κοινής συμβίωσης.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια ψυχολογίας Beverley Fehr, από το Πανεπιστήμιο Winnipeg στον Καναδά, μελέτησαν τις περιπτώσεις 88 ζευγαριών, είτε παντρεμένων είτε όχι, περιλαμβανομένης και μίας περίπτωσης γάμου 36 ετών.
Το συμπέρασμα ήταν ότι οι άνδρες που έχουν σχέση και δεν έχουν παντρευτεί βαριούνται πιο σύντομα, ενώ στα παντρεμένα ζευγάρια οι γυναίκες ήταν αυτές που βαριόνταν τη συμβίωση πιο γρήγορα.
Οι ειδικοί κατέγραψαν πως η έλλειψη διασκέδασης, η απώλεια διαλόγου και η απουσία ρομαντικού κλίματος είναι τα κυριότερα πράγματα που κάνουν μια παντρεμένη γυναίκα να βαριέται περισσότερο σε σχέση με το σύζυγό της μετά από κάποια χρόνια γάμου.
Άλλα παράπονα που εξέφρασαν οι παντρεμένες περιλαμβάνουν την απώλεια της ερωτικής φλόγας, τη μονοτονία στη σχέση και το αίσθημα ότι η γυναίκα βρίσκεται στη σκιά του άνδρα της.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Personal Relationships. 
Πηγή 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών

Ομαλά κύλησε η διαδικασία των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών στα δύο πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης και στο ΤΕΙ, όπου οι κάλπες έκλεισαν στις οχτώ το απόγευμα, εκτός από τις μεγάλες σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου η ψηφοφορία παρατάθηκε για περίπου μία ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εκπροσώπων των παρατάξεων και μελών στις εφορευτικές επιτροπές, η συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές υπολογίζεται κατά 5% μικρότερη σε σχέση με πέρσι. Στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας ψήφισαν συνολικά 2.600 φοιτητές, λιγότεροι κατά 130 από πέρσι. Η καταμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει στους φοιτητικούς συλλόγους, ενώ αρχικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις πρώτες πρωινές ώρες. Αύριο το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν τα συνολικά αποτελέσματα ανά παράταξη.
Πηγή 

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι

Γαλλία: 14.000 φρουροί θα προστατεύουν τους G8!

Η φράση "Δρακόντεια μέτρα" ακούγεται...λίγη μπροστά στα μέτρα ασφαλείας για τη σύνοδο των G8, αφού πάνω από 14.000 αστυνομικοί, χωροφύλακες και οπλίτες θα αναπτυχθούν σε μία έκταση 35 χλμ. επί 15 χλμ για την προστασία των συμμετεχόντων στην σύσκεψη της Ομάδας G8 στη Ντοβίλ, στη βορειοδυτική Γαλλία, στις 26 και 27 Μαΐου, ανακοινώθηκε σήμερα από επίσημες πηγές.

Στη σύνοδο αυτή θα συμμετάσχουν οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας, καθώς και πολιτικοί ταγοί από άλλες προσκεκλημένες χώρες. Πρωτεύοντα θέματα στις συζητήσεις θα είναι οι αραβικές εξεγέρσεις και η πυρηνική ασφάλεια, έπειτα από το συμβάν στη Φουκουσίμα.

Ο αστυνομικός κλοιός θα έχει διπλή αποστολή, όχι μόνον να προστατεύσει τους ηγέτες της G8, αλλά παράλληλα να αποτρέψει πιθανές βίαιες κινητοποιήσεις στα περιθώρια της συνόδου.

Στο τεχνολογικό οπλοστάσιο των συστημάτων ασφαλείας θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία θα εποπτεύουν τον ‘θόλο’ που θα δημιουργηθεί πάνω από τη Ντοβίλ, στην έκταση και στο ύψος του οποίου θα απαγορεύεται κάθε είδους υπερπτήση.

Μέσα στην έκταση αυτή δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται άλλα αεροσκάφη, πλην μόνον των μαχητικών και των μη επανδρωμένων, των αεροπορικών μέσων αρωγής, όλων των ελικοπτέρων και αεροσκαφών των ηγετών των χωρών μελών της G8.

Στη διάθεση των αρχών θα τεθούν περίπου 40 ελικόπτερα του στρατού, της χωροφυλακής και της Πολιτικής Ασφάλειας, ενώ στο έδαφος θα τεθούν σε επιφυλακή δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα, δέκα φουσκωτά σκάφη, δύο αντιαεροπορικές συστοιχίες Κροτάλ, εκ των οποίων η μία θα αναπτυχθεί στους ορεινούς όγκους που δεσπόζουν της Ντοβίλ, μίας εξαιρετικά δημοφιλούς λουτρόπολης στις νορμανδικές ακτές. 
Δείτε περισσότερα θέματα

Πλέι-οφ 2011: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1 (video)

Στην κορυφή των πλέι-οφ επέστρεψε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική. Η Ένωση προηγήθηκε με το Scocco στο 14΄, αλλά οι γηπεδούχοι

Γιατί έχουμε το τιμόνι αριστερά και σε άλλες χώρες είναι δεξιά στα αυτοκίνητα;

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σε κάποιες χώρες το τιμόνι βρίσκεται αριστερά και οδηγούν στις δεξιά λωρίδες, ενώ σε κάποιες άλλες, συμβαίνει το αντίθετο;
Όλοι μας έχουμε συνηθίσει το τιμόνι από την αριστερά πλευρά του αυτοκινήτου και

Οι 16 χώρες που έκαναν αναδιάρθρωση χρέους και τι συνέβη στη συνέχεια...

Δεκαέξι μέλη αριθμεί το «κλαμπ» των χωρών που έχουν κηρύξει στάση πληρωμών τις τελευταίες δεκαετίες, στο οποίο πιθανολογείται και η είσοδος της Ελλάδας από μερίδα της αγοράς.
Η τελευταία «εγγραφή» ήταν αυτή της… Τζαμάικα, που ήλθε να προστεθεί στη Ρωσία, τον Ισημερινό, το Πακιστάν, την Ουκρανία, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Αργεντινή, τη Μολδαβία, την Ουρουγουάη, τη Γρενάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μπελίζ, τις Σεϊχέλες, το Καμερούν, τη Νικαράγουα και.....
τη Βενεζουέλα:

Το «τοπίο» των κρατικών χρεοστασίων την περίοδο 1983-2010 σκιαγραφεί μελέτη της Moody’s.

Μεταξύ άλλων, προκύπτει ότι το μέσο ποσοστό για το «κούρεμα» της αξίας των ομολόγων (όπου αυτό συνέβη) διαμορφώνεται στο 53%. Ωστόσο, στις δύο μεγαλύτερες χρεοκοπίες (της Ρωσίας το 1998, και της Αργεντινής το 2001) το ποσοστό ήταν ακόμα υψηλότερο.
Ο Ισημερινός είναι η μόνη χώρα που έχει κηρύξει χρεοστάσιο δύο

Κέρκυρα: Απόπειρα βιασμού 13χρονης από συντοπίτη της!

Η κοπέλα μίλησε για την τραυματική εμπειρία της στους γονείς της κι εκείνοι υπέβαλαν μήνυση. Η 13χρονη αποκάλυψε στους γονείς της τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και εκείνοι απευθύνθηκαν αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 38χρονου Κερκυραίου για απόπειρα βιασμού.
Η ανήλικη παραπέμφθηκε σε παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με τοdete.gr, προκειμένου μέσα από συνεδρίες να διαπιστωθεί ο βαθμός σωματικής βλάβης που υπέστη.

Δείτε περισσότερα θέματα

Σκότωσε τον συγχωριανό του στη Ροδόπη μετά από λογομαχία

Έγκλημα τις βραδινές ώρες της Τρίτης 17 Μαϊου στις Σάπες Ροδόπης. Ένας 32χρονος πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του επειδή είχαν προσωπικές διαφορές. 
Μετά απο λογομαχία ο δράστης, πυροβόλησε στο κεφάλι με το κυνηγητικό όπλο τον 63χρονο συγχωριανό του.
Η σφαίρα βρήκε το θύμα στο κεφάλι και τον σκότωσε ακαριαία. Ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να ξεφύγει. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως τον εντόπισε δύο ώρες μετά το στυγερό έγκλημα, στο 8ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Κομοτηνής - Σαπών.
Λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στον οικισμό Ροδίτη Ροδόπης.
Κατά την ανάκριση ο δράστης ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, καθώς και το σημείο που είχε κρύψει την καραμπίνα, η οποία και κατασχέθηκε.
Ο 32χρονος, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ροδόπης.

Πηγή 

Πλέι οφ 2011: ΠΑΟ – Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (video)

Παρότι στην αρχή του αγώνα γλύτωσε ουκ ολίγες φορές από του… χάρου τα δόντια, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ νικώντας με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και

Παρέμβαση Λευτέρη Αυγενάκη για τον ΟΦΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Προσπάθεια «παράκαμψης» των κανονισμών για τον ΟΦΗ



Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη

για την πιστή εφαρμογή των κανονισμών.



Την ανάγκη να τηρηθούν πιστά οι κανονισμοί και οι κείμενες διατάξεις, ώστε να προληφθούν δυσάρεστες εξελίξεις για τον ΟΦΗ, θέτει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνο, αρμόδιο για

Δείτε: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη (Photos)

Δείτε μερικά από τα πιο απίθανα κατασκευαστικά λάθη και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Κουμπί Dislike στο Facebook; Προσοχή στη νέα απάτη

Μία νέα απάτη ήρθε εδώ και μερικές μέρες για να μας σπάσει τα νεύρα και να απειλήσει κάποιους ανυποψίαστους χρήστες του Facebook. Ο λόγος για το "Dislike Button".
Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες απάτες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας ένα javascript exploit ώστε να διαδοθεί αυτόματα σε όλους τους φίλους του θύματος. Το μήνυμα που εμφανίζεται στον τοίχο, αναφέρει ότι το Facebook πλέον διαθέτει κουμπί Dislike και με ένα κλικ μπορεί να ενεργοποιηθεί. (“Facebook now has a ....dislike button! Click ‘Enable Dislike Button’ to turn on the new feature”)
Ο σύνδεσμος οδηγεί το χρήστη σε μία σελίδα, της οποία σκοπός είναι να τοποθετήσει μία μπάρα (bar) κάτω από τη μπάρα διευθύνσεων του internet browser, με όχι καλό σκοπό φυσικά.
Η απάτη "Dislike Button" έχει ήδη διαδοθεί σε αρκετούς χρήστες όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Εσείς, σα γνώστες, δεν έχετε παρά να ενημερώσετε τους φίλους σας που έπεσαν στην παγίδα και αναζήτησαν το υποτιθέμενο νέο κουμπί του Facebook, ότι πρόκειται για ακόμα μία απάτη.
Εχεις facebook? Πάρε τη ΓΝΗΣΙΑ εφαρμογή εδώ...ΚΑΝΕ DISLIKE και πάρε μοναδικές προσφορές
Πηγή

Δείτε την σύγκρουση περιπολικών στον Βύρωνα!!!

Δείτε το video

Δείτε περισσότερα θέματα

Η Πέγκυ Ζήνα περιμένει κοριτσάκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, καθώς η χαρά τους για τα επικείμενα γεννητούρια μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ μετά το υπερηχογράφημα: κοριτσάκι περιμένει η τραγουδίστρια και το όνομα της μικρής έχει ήδη βρεθεί!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», το ζευγάρι επισκέφθηκε τον γιατρό το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου η Πέγκυ να κάνει υπερηχογράφημα. Η συγκίνηση έφτασε στα ύψη όταν ο γιατρός τους είπε «κορίτσι», αν και το ζευγάρι δεν είχε εκφράσει ποτέ συγκεκριμένη επιθυμία για το φύλο του μωρού.
Όσο για το όνομα της μικρής που θα έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο; Το έχει ήδη βρει ο νονός, Ηλίας Ψινάκης και, μάλιστα, πριν καν μάθουν το φύλο του μωρού!
«Εγώ θα το λέω Ηλέκτρα», έλεγε και ξαναέλεγε ο μάνατζερ - δημοτικός σύμβουλος, που ενημερώθηκε από τους γονείς αμέσως μετά το αποτέλεσμα της εξέτασης.
Star

Δείτε περισσότερα θέματα

Την παράτησε ο γαμπρός και πήγε να αυτοκτονήσει (video)

Δραματικές σκηνές εκτυλιχθήκαν χθες το απόγευμα (τοπική ώρα) στην περιοχή Jilin της επαρχίας Changchun στην Κίνα, όταν μια 22χρονη φοιτήτρια επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το παράθυρο δωματίου στον έβδομο όροφο κτηρίου. Ήταν ντυμένη με το νυφικό της φόρεμα, γιατί χθες θα ήταν η μέρα του γάμου της, αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, όταν προχθές, ο αρραβωνιαστικός της, της ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει με τον γάμο γιατί αποφάσισε να παντρευτεί άλλη γυναίκα.
Απελπισμένη από την εξέλιξη αυτή, η 22χρονη φόρεσε το νυφικό της και αν δεν την είχαν προλάβει γείτονες και περαστικοί, ίσως και να είχε αυτοκτονήσει σε μια από τις πιο δραματικές τροπές μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους.


Δείτε περισσότερα θέματα

Θύμα κακοποίησης ο Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ

O βετεράνος πυγμάχος Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ αποκάλυψε στους New York Times μέσω της ...αυτοβιογραφίας του ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν προπονητή της Ολυμπιακής ομάδας. Ο 55χρονος σήμερα πυγμάχος αναφέρει πως η πρώτη επίθεση του έγινε από τον προπονητή στα 15 του στην διάρκεια ενός τουρνουά στην Νέα Υόρκη και η δεύτερη αρκετά χρόνια αργότερα μέσα στο αυτοκίνητο του προπονητή σε ένα έρημο πάρκιγκ ενώ συζητούσαν το ενδεχόμενο συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976.
Στην βιογραφία του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πριν το καταλάβω έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Δεν φώναξα, δεν τον κοίταξα απλά έτρεξα να φύγω». 
Σε εκείνους τους Ολυμπιακούς τελικά όχι μόνο πήγε αλλά κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο. 
Οσο για τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει για την κακοποίησή του τώρα, δήλωσε πως μόνο έτσι θα ένιωθε ελεύθερος από τον εφιάλτη. 
theplayer.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Η νέα φανέλα της Μπάρτσα

Με νέα αμφίεση θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους και το 2012 η Μπαρτσελόνα…
Η αθλητική εταιρεία που ντύνει τους Καταλανούς έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Σε αυτές οι ρίγες είναι πιο λεπτές, υπάρχει-για πρώτη φορά-η διαφήμιση «Qatar Foundation» και στην πίσω πλευρά της φανέλας το σήμα της «Unicef».


Ο Κάρλες Πουγιόλ, ο Πέδρο και ο Τιάγκο μιλούν στη διάρκεια του διαφημιστικού για το τι σημαίνει να αγωνίζεται κάποιος στην Μπαρτσελόνα. «Είναι κάτι παραπάνω από σύλλογος», δηλώνει ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Μια βδομάδα μετά και το παραλήρημα συνεχίζεται


Πραγματικό παραλήρημα προκάλεσε η θεατρική παράσταση του Λυκείου μας με το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ξύπνα Βασίλη» που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, την περασμένη Δευτέρα 9 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.
Και στις δύο παραστάσεις που δόθηκαν, η μία το πρωί για τους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας και η άλλη το βράδυ για το κοινό η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Τόσο οι μαθητές όσο και το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας αλλά και οι απλοί άνθρωποι που τις παρακολούθησαν γέλασαν με την ψυχή τους και θαύμασαν το πλούσιο και πηγαίο υποκριτικό ταλέντο των μαθητών και την έξοχη ερμηνεία τους. Όλοι  τους, όπως φάνηκε, ήταν υπέροχοι - τηρουμένων βέβαια των αναλογιών -  και ερμήνευσαν άριστα τους δύσκολους ρόλους τους.
Τα επαινετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο, στα κανάλια και στο Διαδίκτυο από φορείς της πόλης  και από συμπολίτες μας αποδεικνύουν την επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση του σχολείου μας.
Και εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς πώς κατάφεραν αυτοί οι μαθητές να αποδώσουν τόσο επιτυχημένα το ρόλο τους. Επειδή από την

Κρήτη: Αρχιμανδρίτης διέκοψε την κηδεία στη μέση!


Όλα έγιναν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισο, κατά τη διάρκεια κηδείας...

Πρωταγωνιστής ο Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Σαμοίλης, που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του μεγάλη αναστάτωση. Τη σχετική καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των γραφείων τελετών Ανατ. Κρήτης Κωνσταντίνος Πιτσικάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Πιτσικάκη το "ποτήρι ξεχείλισε οταν ο Αρχιμανδρίτης έκοψε στη μέση τη νεκρώσιμη ακολουθία και πρόσβαλε τα μέλη της οικογένεια ενός νεκρού, επειδή μετέφεραν το νεκρό στην εκκλησία και οχι στο σπίτι τους''.
Συγκεκριμένα και όπως ανέφερε ο κ. Πιτσικάκης "είχαμε συνεννοηθεί εμείς ως γραφείο τελετών και η οικογένεια του νεκρού με το ναό και με τον π. Αμφιλόχιο για την έναρξη της τελετής της κηδείας στις 17.00 το απόγευμα και της φιλοξενίας του νεκρού στο ναό μια ώρα νωρίτερα.
Για να μπεί όμως ο νεκρός στις 16.00 το απόγευμα μέσα στην εκκλησία πρέπει ο ναός να είναι ανοιχτός όμως και καθυστερήσαμε. Δεν ήταν το πρόβλημα όμως εκεί. Στα μισά της τελετής σταματά ο Αμφιλόχιος και βγαίνει στην Ωραία Πύλη και αρχίζει να λέει στην οικογένεια: Ντροπή σας, εδω είναι οίκος του Θεού και έπρεπε να πάτε το νεκρό στο σπίτι σας. Ρωτά την οικογένεια τι πρόβλημα έχει και δεν μπορεί να τον πάει στο σπίτι τον άνθρωπο ή αν έχει άλλους λόγους που δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της''...
Ο κ. Πιτσικάκης τόνισε οτι "το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν το μόνο που έχει σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς μια άλλη φορά έβγαλε έξω από το ναό τα λουλούδια από μνημόσυνο, τη στιγμή μάλιστα του μνημοσύνου".
Σύμφωνα με δηλώσεις του π. Αμφιλόχιου στη Ν.Κ ο ιερέας ανέφερε χαρακτηριστικά οτι " αυτοί το ερμηνεύουν διαφορετικά οτι τους πρόσβαλα, ενώ εγώ δεν έθιξα κανένα κεκοιμημένο. Είπα οτι είναι καλό τους νεκρούς μας να τους πηγαίνουμε ως πράγμα ιερό στα σπίτια μας."
flashnews.gr

Δείτε περισσότερα θέματα

Οι Ράδιο Αρβύλα και τα μάγκικα της φυλακής [video]


Βούτυρο στο ψωμί των Ράδιο Αρβύλα η ιστορία με τον Στρος Καν και φυσικά το θέμα είναι ... ατελείωτο.

Εχθές μετα από την μεγάλη επιτυχία του νέου δίσκου για τον Στρος Καν, κυκλοφόρησαν και νέο δίσκο τα Μάγκικα της φυλακής!
Απολαύστε τα...

Δείτε περισσότερα θέματα

Ο Λαζόπουλος, ο Στρος Καν και η καμαριέρα. [Βίντεο]


Της τρελής το πανηγύρι έγινε μέσα στην σουίτα του Ντομινίκ Στρος Καν. Η καμαριέρα με τον Μεσιέ Ντομινίκ αντάλλαξαν λόγια που λίγοι γνωρίζουν. Ιδού ο διάλογος:



Καμαριέρα: «Ηello… Mr Stros… Can i… stros;» ρώτησε η Οφηλία. Μόλις είδε τον Ντομινίκ μπροστά της, φώναξε: «Τι πα να καν;»


Κι ο Stros φωνάζει «εδώ θα σε ξεκάν!».


«Μη… μην έρχεσαι κατά πάν», του είπε, αλλά ο ασυγκράτητος επικεφαλής του ΔΝΤ της είπε «Ωραία έλα εσύ και κάτσε… απάν…»


«Κύριε Stros Καν δεν κάνει αυτά που καν…».


Ο απολαυστικός διάλογος ανήκει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες και ντύθηκε καμαριέρα για να δώσει όλες τις απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει το θέμα του Στρος Καν. Είχε δε και την απάντηση για το λόγο που ο Στρος Καν άφησε το κινητό του στην σουίτα: «610 αναπάντητες του Γιώργου βρήκανε στο κινητό του, ήταν δυνατόν να μην το πετάξει;».


Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι σύντομα θα γυριστεί τριλογία από... τσόντες με πρωταγωνιστή τον Στρος Καν, με την πρώτη να έχει τον τίτλο «Σκύψε χρεωκοπημένη» και τις άλλες δύο να αφορούν το... «Μουνημόνιο» και τον... «Πουτανικό». Τέλος, μετέφερε την πληροφορία ότι ο γάλλος πολιτικός ζήτησε να προσλάβει ελληνίδα δικηγόρο που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες υποθέσεις στιγμιαίων λαθών. Ποια; Την... Αλίκη του Πασχάλη!!!


Της το φυλούσε της Ελένης από νωρίς νωρίς ο Λάκης. Αφού σχολίασε την στάση του σκύλου που είχε αναπαραστήσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, παρουσίασε ολόκληρο νούμερο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Βίκυ Σταυροπούλου, σε ρόλο Ελένης που βρισκόταν σε στάση… σκύλου. 


Αφορμή στάθηκε η συγκεκριμένη στάση, την οποία έδειξε ο γυμναστής και κολλητός φίλος του συντρόφου της Ελένης Μάκη Παντζόπουλου, που έκανε πριν από καιρό γυμναστική στον Καφέ. Ποιος ξέρει πόσο καιρό το κρατούσαν στο Τσαντίρι που το έδειξαν στις 17 Μαϊου, όταν η εικόνα υπάρχει από τις 24/03/2011!!! Ναι, καλά καταλάβατε, στις 24 Μαρτίου ήταν που ο κολλητός του Ματέο - Μάκη - Μαθιού βγήκε στον Καφέ για να δείξει στην στάση του σκύλου στα τέσσερα, αλλά το Τσαντίρι την σχολίασε σχεδόν 2 μήνες μετά. 


«Τεντώνουμε τα χέρια σε ανάταση και αφήνουμε το… φως να περάσει από μέσα» είπε ο δάσκαλος της yoga στην Ελένη και οι δυο τους ανέλυαν το θέμα λες και μιλούσαν για πυρηνική φυσική. 


«Και το... φως περνάει από μέσα; Ποιο φως; Το φως πού ακριβώς είναι δηλαδή;» αναρωτήθηκε ο Λάκης. Όμως, ο Λαζόπουλος ήθελε να δει την στάση του σκύλου από την ίδια την Ελένη. «Τώρα μάλιστα, τώρα την καταλαβαίνω», είπε με νόημα και ύφος μόλις την είδε. Σχόλιο για την στάση. Ούτε για σοβαρά θέματα, ούτε τις απορίες της, ούτε τίποτα άλλο. Λίγο αργότερα και αφού είχε ολοκληρώσει τα θέματα της επικαιρότητας, επανήλθε, ζητώντας από την συνάδελφό του να κάνει πλήρη αναπαράσταση της στάσης, σε ξεχωριστό νούμερο.


«Θα σου πώ. Το πλάνο την δείχνει πρώτα από πίσω και μετά πάει μπροστά… εκείνη κάνει αυτή την στάση. Την στάση του σκύλου», είπε η Βίκυ, τονίζοντας ότι πρόκειται για στάση... γυμναστικής.


«Του σκύλου… ή της σκύλας; Δηλαδή αυτή την στάση την κάνει μόνο ο σκύλος; Η σκύλα δεν την κάνει;»


Ουάου… το «σκύλα» του Λάκη πού πήγαινε άραγε; 


«Ε... του σκύλου έχει επικρατήσει. Τεντώνεσαι και αφήνεις το… φως να μπει μέσα σου», συνέχισε εκείνη, αναπαραγάγοντας τα λεγόμενα του γυμναστή. «Τι είναι αυτά που ακούμε Παναγία μου; Μήπως αντί για το… φως εννοούσε κάτι άλλο και δεν το καταλάβαμε; Ποιο φως;Tί είναι; φωτογραφική μηχανή και μπαίνει φως; Είναι η Μενεγάκη στα τέσσερα και μπαίνει... φως; Μάλλον... φως το λένε τώρα», συνέχισε απτόητος ο οικοδεσπότης του τσαντιριού.

Σήμερα οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές

Φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σήμερα, και οι τελευταίες αφίσες έχουν μπει σε όλα τα ιδρύματα. Τα «τραπεζάκια» με το προεκλογικό υλικό είναι έτοιμα, όπως και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων είναι..
στις θέσεις τους. Ωστόσο το κλίμα δεν φαίνεται να «ανεβαίνει».
Η κυριότερη αφορμή, που θα έδινε το έναυσμα για συζητήσεις μέσα στα πανεπιστήμια, ο νόμος-πλαίσιο του υπουργείου Παιδείας, δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί και μόνον ορισμένα σημεία του είναι γνωστά, αλλά δεν επιτρέπουν στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να στηριχθούν σ’ αυτά για να «θερμάνουν» το κλίμα.

Θριλερ για Στρος Καν- Η καμαριέρα ύποπτη ως φορεας του ΑIDS


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης πως η 32χρονη καμαριέρα που φέρεται να έχει δεχτεί επίθεση από τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, να διέμενε σε διαμέρισμα που απευθύνεται σε φορείς του ιού του AIDS...


Σύμφωνα με τη New York Post, η καμαριέρα πριν μείνει σε διαμέρισμα του Bronx βρισκόταν σε ένα άλλο στην ίδια περιοχή που προορίζεται για φορείς του AIDS.


Ωστόσο το δημοσίευμα επισημαίνει πως δεν έχει αποδείξεις αν όντως η γυναίκα είναι φορέας του ιού λόγω της νομοθεσίας.


Τα συγκεκριμένα σπίτια, όμως, απευθύνονται αποκλειστικά σε νοσούντες με AIDS και δεν επιτρέπεται σε υγιή άτομα να μένουν σε αυτά.


"Αυτά τα διαμερίσματα δεν νοικιάζονται με όνομα. Η κοινότητα Harlem United στέλνει τους ασθενείς σε αυτό το κτήριο", δήλωσε στην εφημερίδα υπάλληλος του κτηρίου.


Η γυναίκα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μετακόμισε το 2008 ενώ σύμφωνα με το Harlem United είναι συχνό το φαινόμενο στη συνέχεια οι ασθενείς να αλλάξουν σπίτι.


cosmo.gr


Δείτε περισσότερα θέματα

Με 2 εκατ. ευρώ θα συγχωρήσει τον άντρα που την παραμόρφωσε!

Μια νεαρή Ιρανή, η Αμενέχ Μπαχραμί, η οποία έχει χάσει την όραση της από το ένα μάτι και έχει παραμορφωμένο πρόσωπο, ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ από τον άνθρωπο που της επιτέθηκε με οξύ, ώστε να τον συγχωρήσει.


Ειδικότερα, η Αμενέχ δήλωσε ότι είναι έτοιμη να μην ζητήσει την τιμωρία του δράστη, όπως την ορίζει και ο νόμος της αντεκδίκησης, μόνο αν εκείνος της προσφέρει αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.


Μέχρι τώρα, η Αμενέχ ήταν ανένδοτη και ζητούσε επιμόνως την εφαρμογή του νόμου της αντεκδίκησης, που προβλέπεται από τη σαρία, δηλαδή τον ισλαμικό νόμο, η οποία εφαρμόζεται στο Ιράν, στην περίπτωση του άνδρα που το 2004 της έριξε οξύ στο πρόσωπο με σκοπό να την τιμωρήσει επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, Ματζίντ Μοχαβεντί, καταδικάστηκε το 2008 να τυφλωθεί με πέντε σταγόνες οξύ στο κάθε μάτι και η ποινή αναμενόταν να εφαρμοστεί το Σάββατο (14/05), όμως οι δικαστές την ανέβαλαν για μία αδιευκρίνιστη ημερομηνία χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.


"Θέλω αυτά τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να διασφαλίσω το μέλλον μου και για να ζήσω. Μόνο σε αυτή την περίπτωση είμαι διατεθειμένη να ζητήσω να μην εφαρμοστεί ο νόμος της αντεκδίκησης", δήλωσε η Μπαχραμί στην εφημερίδα Αρμάν.


Η Μπαχραμί τώρα είναι 30 ετών και ζει στην Ισπανία, όπου έχει υποβληθεί σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει χάσει το ένα της μάτι εξαιτίας του συμβάντος, ενώ κινδυνεύει να χάσει την όραση και από το άλλον της μάτι.


Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμεί να δει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της να τυφλώνεται με την ελπίδα ότι αυτή η τιμωρία θα αποτρέψει άλλες παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον.
Δείτε περισσότερα θέματα

Από ποιά ηλικία ξεκινούν οι παιδικές αναμνήσεις;

Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι τα παιδιά ηλικίας 3 ή 4 ετών όχι μόνο έχουν αναμνήσεις αλλά και μπορούν να τις διηγηθούν λεπτομερώς.
Μια και μόνο μελωδία μπορεί να ανακαλέσει μνήμες από την παιδική ηλικία. Πόσο παλιά όμως μπορεί να ανατρέξει ο νους μας και πότε ο εγκέφαλός μας αρχίζει να δημιουργεί την ικανότητα σχηματισμού αναμνήσεων;
Μέχρι πρότινος οι επιστήμονες θεωρούσαν πως τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 3 ή 4 ετών δεν έχουν αναπτύξει γλωσσικές αλλά και γνωστικές δεξιότητες που θα τους επέτρεπαν να έχουν αναμνήσεις

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις κακοποιήσεις ζώων...

H Ελλάδα βρίσκεται για ακόμα μία φορά πρώτη στη λίστα των 10 χωρών με τις περισσότερες κακοποιήσεις ζώων. Ακολουθεί η Ισπανία και τρίτη η Ολλανδία.Η λίστα δημοσιεύεται για 13η χρονιά από τη φιλοζωική οργάνωση Dierehulp, στην Ολλανδία.
Πέρυσι, η Ολλανδία κατείχε την 6η θέση αλλά τώρα ανέβηκε καθώς υπάρχει έντονο εμπόριο άρρωστων αλόγων αλλά και κυνηγετική άδεια σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, με αποτέλεσμα να κακοποιούνται πάπιες, χήνες, κύκνοι.
Στη δεκάδα της λίστας βρίσκονται επίσης η Τουρκία, Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Αίγυπτος και η Πορτογαλία.
Δείτε περισσότερα θέματα