ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ποιοι επώνυμοι βγήκαν γυμνοί στο δρόμο;

Σε λίγες ημέρες θα δείτε μια τραγουδίστρια κι έναν celebrity να φιγουράρουν γυμνοί στους δρόμους της Αθήνας. Σχεδόν γυμνοί δηλαδή αφού το μόνο που θα φοράνε είναι τα μαγιό τους. Ο λόγος για την Άρτεμις Αλεξανδράτου και το Μάνο Κατσαμπούρη. Η αιτία; Η φωτογράφιση που έκαναν οι δυο φίλοι για λογαριασμό γνωστής εταιρίας solarium. Εμείς τρυπώσαμε στο τυπογραφείο και σας δείχνουμε πρώτοι τις φωτογραφίες που σε λίγες ημέρες θα αφισοκολληθούν στους δρόμους της Αθήνας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποια είναι η απρόσεκτη σταρ;


Ασυγκράτητη ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η...

VIDEO: Καθηγήτρια που ανάβει φωτιές...όταν σηκώνεται στον πίνακα!



Δείτε το γιατί…

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ: Το μοντέλο που αναστατώνει το Λονδίνο

Η Maria Fowler θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα στη Βρετανία η οποία έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι εργάζεται σκληρά προκειμένου να μπορέσει να γίνει γνωστή και να καθιερωθεί στον χώρο. Όπως λοιπόν κάθε εργαζόμενο κορίτσι, έτσι και αυτή έχει το δικαίωμα να το

VIDEO: Μια καυτή ξανθιά θα τους... γυμνάσει

Δείτε το βίντεο! ...
Η 29χρονη τενίστρια Anna Kournikova θα πάρει μέρος σε ριάλιτι με υπέρβαρους. Η όμορφη τενίστρια θα γυμνάζει τους συμμετέχοντες που θέλουν να αδυνατίσουν. Το ριάλιτι ονομάζεται «Biggest Loser» και θα βγει σύντομα για 11η σεζόν απο το αμερικανικό κανάλι NBC.

Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Σοκ στην Αργεντινή με τη δολοφονία 15χρονου ποδοσφαιριστή

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Αργεντινής από τη δολοφονία ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή της Σαν Λορένσο, ο οποίος, μάλιστα, προερχόταν από ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.
Ο άτυχος Σεμπαστιαν Βίγια, δέχθηκε δολοφονική επίθεση την Κυριακή τα ξημερώματα, έπειτα από έναν καυγά που έγινε στη γειτονιά του και στον οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Αργεντινής, έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις ύποπτοι για την υπόθεση, ωστόσο το ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή αλλά και τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Διαστρεβλώνει την ιστορία η Τουρκία!

Να διαστρεβλώσει την ιστορία, επιχειρεί εκ νέου η Τουρκία κατηγορώντας ταυτόχρονα για την Ελλάδα για τις εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν και φέτος στη χώρα μας σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνει λόγο «δήθεν γενοκτονία των Ποντίων και για εκδηλώσεις που δεν εξυπηρετούν την ανάπτυξη των τουρκοελληνικών σχέσεων».
Καταδικάζει τις εκδηλώσεις, που έγιναν στη χώρα μας, ισχυριζόμενο «πως στερούνται επιστημονικής βάσης και ηθικώς είναι προβληματικές.»

Απαντώντας ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, τόνισε πως «η ιστορία δεν παραγράφεται, ούτε ξαναγράφεται με ανακοινώσεις.»

newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα

Κλείνει η ΔΟΥ Δεσκάτης κι άλλες 7 ΔΟΥ στη Δυτική Μακεδονία

Για όλη την επικράτεια θα λειτουργεί μία ΔΟΥ σε κάθε νομαρχιακό διαμέρισμα..
Το κλείσιμο εφορειών που δεν εδρεύουν στις έδρες των νομαρχιακών διαμερισμάτων προτείνει η οκταμελής επιτροπή που ασχολήθηκε με την

Μπάσκετ: Οι σφυρίχτρες των τελικών!


Οι Σχινάς, Αναστασόπουλος και Σώμος θα σφυρίξουν στον πρώτο μεγάλο τελικό της Πέμπτης, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ.
Ύστερα από την κλήρωση που
πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, οι τρεις προαναφερθέντες θα

“Θέλει Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα”!

Ως πρώτο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των “μπλαουγκράνα” εμφανίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού δημοσίευμα από την Ισπανία.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα madrid-barcelona.com αναφέρει πως ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ προσέφερε

ΑΔ Γρεβενών και ΔΤ Θεσσαλονίκης στον τελικό

Ο Star Fm 933 μετέδωσε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας.
Ξεκίνησε η πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Υπηρεσιών της ΕΛ. ΑΣ, και  ο Star Fm 9 33 μετέδωσε  ζωντανά το παιχνίδι που  έγινε  στο γήπεδο του Μεγάλου Σειρηνίου ανάμεσα στην

Ανακοίνωσε Ζιλμπέρτο η Γκρέμιο


Στη Βραζιλία και τη Γκρέμιο θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «τρικολόρ». Μετά από μία τριετία στην Ελλάδα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ετοιμάζει…

Εργάτης κεραυνοβολήθηκε στη Κρήτη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος ελαιοχρωματιστής όταν κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα... όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοντάρι που κρατούσε κατά την ώρα τις εργασίας του σε οικοδομή, ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
Το δυστύχημα συνέβη στην Ελούντα Αγίου Νικολάου.


Δείτε περισσότερα θέματα

Άρειος Πάγος: Καταχρηστική απόλυση λογω μη ανταπόκρισης στο φλερτ προϊσταμένου

Δικαιώθηκε, τελικά, από το Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο της χώρας εργαζόμενη που απολύθηκε από εταιρία στην οποία εργαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω μη ανταπόκρισης στις ερωτικές διαθέσεις του

ΕΛΕΥΘΕΡΗ με εγγύηση η σύζυγος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


Υπόθεση Βατοπεδίου: Ελεύθερη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 70 χιλιάδων ευρώ, με προσκόμιση υποθήκης, αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της Εφέτη Ειδικής Ανακρίτριας κ. Ειρ.Καλού, η συμβολαιογράφος κ. Αικ.Πελέκη, κατηγορουμένη στην υπόθεση των λεγόμενων «ιερών ανταλλαγών» μεταξύ Δημοσίου και Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν...

Τι να προσέχετε όταν παίρνετε φάρμακα

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Nature» μελέτη του Πανεπιστημίου της Βοστόνης που έδειξε πως η κατανάλωση ορισμένων αντιβιοτικών μαζί με ζάχαρη αυξάνει την

2 φορές πιο αποτελεσματική η νέα ασπιρίνη

Μία νέα εκδοχή του δημοφιλέστατου παυσίπονου, της ασπιρίνης, κυκλοφορεί πλέον στην αγορά της Αμερικής κατ'αρχήν, ενώ σύντομα θα διατίθεται σε όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με τους επιστήμονες της εταιρίας, πρόκειται για

Μαρινάκης: Να πονάνε τη φανέλα

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε για τις επιτυχίες του τις ομάδες Κ17 και Κ13 του Ολυμπιακού.
Η ομάδα Κ17 του Δημήτρη Τερεζόπουλου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και οι πιτσιρικάδες του Θρύλου, η ομάδα Κ13 τερμάτισε πρώτη στο

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν υπάρχει χρόνος για εκλογές, καθώς τα χρήματα φτάνουν μέχρι τις 14 Ιουλίου, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι ενδεχόμενη πτώχευση θα σημάνει την απόλυτη φτώχεια. Έσπευσε ωστόσο να καθησυχάσει ότι ότι η χώρα δεν θα πτωχεύσει.

Κάπνισμα τέλος και σε παραλίες και πάρκα!

Φυσικά και δεν είναι στην Ελλάδα η απαγόρευση!!!
Είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που έχει εξελιχθεί σε υστερία!
Τέθηκε σε ισχύ από την Δευτέρα στη Νέα Υόρκη στις παραλίες και στα θεματικά πάρκα της Νήσου...

Καταθέτει ένσταση η ΑΕΚ

Οριστική είναι πλέον η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή. Ήδη το νομικό τμήμα της «Ένωσης» συντάσσει το κείμενο της ένστασης, αποδεικνύοντας ότι

252 πτήσεις ματαιώθηκαν σήμερα λόγω της ηφαιστειακής τέφρας

Εξαιτίας του νέφους που προκαλείται από την έκρηξη του ισλανδικού ηφαιστείου Γκρίμσβετν, το οποίο έχει επεκταθεί ήδη προς τον εναέριο χώρο της Σκωτίας και της βόρειας Ιρλανδίας, 252 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα. Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι το

Θάνατος 68χρονου από τσίμπημα οχιάς

Ένας 68χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν από τις 15:00, δέχθηκε τσίμπημα από φίδι (οχιά) και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου στη Σάρτη Χαλκιδικής, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας στις 17:00 το απόγευμα απεβίωσε.
Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Χανιά: Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν... μασάζ!

Τέσσερις πλανόδιοι μασέρ συνελήφθησαν σε παραλία του δήμου Πλατανιά, έπειτα από
συντονισμένη επιχείρηση του αστυνομικού τμήματος Νέας Κυδωνίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.
Οι Κινέζοι μασέρ, ηλικίας 31, 48, 43 και 48 ετών συνελήφθησαν να

Τραγικός θάνατος διεθνούς φήμης ποδηλάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο Ισπανός ποδηλάτης Χαβιέ Τόντο σε χιονοδρομικό κέντρο της Ισπανίας... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τραγικό δυστύχημα για τον 32χρονος συνέβη όταν, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του έτοιμος να φύγει από ξενοδοχειακό συγκρότημα της Σιέρα Νεβάδα, βγήκε από το αυτοκίνητό του και συμπιέστηκε μεταξύ του οχήματός του και της αυτόματης πόρτας του γκαράζ.
Ο συναθλητή του Τόντο, Μπενάτ Ιντξαούστι, επέβαινε μαζί του στο όχημα και έγινε μάρτυρας του περιστατικού. Οι δυο τους θα πήγαιναν να προπονηθούν μαζί στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα.
Ο Τόντο ήταν διεθνής από το 2003 και είχε αρκετές επιτυχίες, όπως η 5η θέση στο τουρ των Βάσκων.
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο επίσης ποδηλάτης Βάουερ Βέιλαντ τραυματίστηκε θανάσιμα στον Γύρο της Ιταλίας.
Δείτε περισσότερα θέματα

VIDEO: Κάπνισε 70 τσιγάρα σε ένα λεπτό!!!

Μπορεί πλέον στα πάρκα της Νέας Υόρκης να έχει απαγορευτεί το κάπνισμα ωστόσο πρόσφατα ένας Νεοϋορκέζος μουσικός έκανε παγκόσμιο ρεκόρ καπνίζοντας 70 τσιγάρα σε 60 δευτερόλεπτα!
Ο 55χρονος Ρίτσι Μάτζικ έκανε το συγκεκριμένο ρεκόρ στις 19 Μαΐου μέσα σε ένα λεπτό.
"Είναι αηδία. Η γλώσσα μου είναι ναρκωμένη και η

ΕΡΤ: Μιλούσε ο Λοβέρδος και πίσω του η ΕΡΤ έδειχνε… soft πορνό!!!

Έγινε και αυτό στην ΕΡΤ!!!
Αγία Παρασκευή, μεγάλα τα θαύματά σου!

 Στο σκηνικό της εκπομπής της Έλλης Στάη υπάρχουν κάποιες οθόνες τηλεοράσεων που εκπέμπουν κανονικά το πρόγραμμα ξένων (συνήθως) καναλιών. Τα κανάλια που επιλέγονται, κατά τεκμήριο είναι

Ηρακλης: Στους δρόμους… για την ανατροπή!

Για ακόμα μία μέρα χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την άδικη απόφαση που τους στέλνει στην Football League. Έτσι χιλιάδες φίλοί του Ηρακλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, μία πορεία που ξεκίνησε στις 21:30 και ενώ για λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κλείσει την Αγίου Δημητρίου.
Η πορεία ξεκίνησε από την Αγίου Δημητρίου και στην συνέχεια πήγαν στην οδό Εγνατία την οποία και έκλεισαν. Από εκεί το κομβόι έφτασε στην περιοχή του Βαρδάρη με την ουρά να είναι αρκετά χιλιόμετρα. Η πορεία συνεχίζεται και πέρασαν την οδό Μοναστηρίου και κατευθύνθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μενεμένη που δεν αφήνουν την διέλευση των τραίνων. Οι φίλοι του Ηρακλή αποχώρησαν μετά από μισή ώρα περίπου και πλέον βρίσκονται στο σταθμό των ΚΤΕΛ.
Από εκεί η μηχανοκίνητη πορεία κατευθύνθηκε ξανά στο κέντρο της πόλης, αφού έγινε πρώτα μία στάση στο λιμάνι.
metrosport
Δείτε περισσότερα θέματα

«Φέσι» 10 εκατομμυρίων ευρώ στο ΟΑΚΑ!!!

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ομοσπονδίες και Πολιτεία χρωστάνε χρήματα για χρήσεις του ΟΑΚΑ, οι οποίες υπερβαίνουν αθροιστικά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθεροτυπία”. Πρωταθλήτρια στα χρέη είναι η «Ένωση», η οποία έχει

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-13

Έξι όμιλοι από 16 ομάδες στην Δ Εθνική κατηγορία!
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η τελική πρόταση, για την μορφή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Όπως αποκάλυψε πρώτος ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ρεθύμνου, HXOS FM, το πρωτάθλημα της Γ και της Δ Εθνικής το 2011-12 θα διεξαχθεί ως έχει. Δηλαδή η Football League 2 θα έχει δύο ομίλους των 16-17 ομάδων, ενώ στη Δ Εθνική θα παραμείνουν οι δέκα όμιλοι με 14 ομάδες έκαστος. Και παρά τις πληροφορίες που διέρρεαν, δεν θα ενοποιηθεί το πρωτάθλημα της Γ με τη Δ Εθνική το 2012-13. Οι δύο κατηγορίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, απλά σταδιακά θα μειώνονται οι ομάδες που θα συμμετέχουν.
Το 2012-13 η Δ Εθνική θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων. Οι ομάδες της Κρήτης θα συμπεριληφθούν σε έναν όμιλο με άλλα νησιά. Αυτό σημαίνει πως από 160 ομάδες στη Δ Εθνική που υπάρχουν τώρα, θα πέσουν στις 96 ομάδες. Στη Football League 2 θα υπάρχει ένας όμιλος, με τον αριθμό ομάδων να μην είναι ακόμη γνωστός.
Συνεπώς, στο τέλος του επόμενου πρωταθλήματος, οι πρωταθλητές της Δ Εθνικής δεν θα ανέβουν απευθείας, αλλά θα γίνουν αγώνες μπαράζ. Παράλληλα, από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν οκτώ ή εννέα ομάδες, για να προκύψουν οι έξι όμιλοι με 16 ομάδες έκαστος την περίοδο 2012-13. Και όπως είναι αναμενόμενο, θα γίνουν αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ενώσεων ανά περιφέρεια, προκειμένου να ανέβει ο απαραίτητος αριθμός ομάδων στη Δʼ Εθνική.
Αν και υπήρχαν σκέψεις για οριστική κατάργηση της Δ Εθνικής και ενοποίησής της με τη Football League 2, αποφασίστηκε να γίνουν οι αλλαγές πιο σταδιακά, με την κλιμακωτή μείωση των ομάδων την επόμενη διετία. Στο αρχικό σχέδιο διαφωνούσαν πολλοί πρόεδροι Ενώσεων, καθώς δεν θα είχαν εκπροσώπηση σε καμία κατηγορία.
Αυτή θα είναι λοιπόν η πρόταση του ΔΣ της ΕΠΟ που θα τεθεί προς ψήφιση στην ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 3 Ιουνίου και αναμένεται να εγκριθεί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Η Διαιτησία των Γρεβενών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011

Την καλύτερή της χρονιά διένυσε η διαιτησία των Γρεβενών φέτος κατά γενική ομολογία, τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα, όσο και στις εθνικές κατηγορίες. Μικροπροβληματάκια πάντα θα υπάρχουν όταν υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία όμως οι διαιτησίες των γρεβενιωτών ρέφερι ήταν άριστες, γεγονός που καταδεικνύεται περίτρανα και από τις εκθέσεις των

Αυτά είναι τα νέα φορολογικά μέτρα και οι περικοπές

Νέους ειδικούς φόρους στο φυσικό αέριο και τα αναψυκτικά και περικοπές σειράς επιδομάτων (πλην του οικογενειακού και του χρονοεπιδόματος) αποφάσισε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα πρώτα μέτρα του νέου πακέτου που θα έρθουν στη Βουλή και αποτελούν προϋπόθεση για τη συνέχεια της οικονομικής βοήθειας είναι τα εξής:

Θρίλερ με την απαγωγή γνωστού μεγαλογιατρού στη Κηφισιά!

Έδωσε 2 εκατ. λύτρα και τον άφησαν ελέυθερο!
Ελεύθερος αφέθηκε λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός 67χρονος μεγαλογιατρός, τον οποίο απήγαγαν άγνωστοι την Κυριακή.
Οι δράστες ζητούσαν από την οικογένεια 2 εκατ. λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις με του απαγωγείς, η οικογένεια κατέβαλε το ποσό και ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος.
Με την υπόθεση ασχολείται η ασφάλεια Αττικής που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. 
Δείτε περισσότερα θέματα

To DNA του Στρος-Καν στα ρούχα της καμαριέρας!

Γενετικό υλικό του Ντομινίκ Στρος-Καν βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel που κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση και

Πωλείται ο Ριέρα σε τιμή ευκαιρίας!!!

Το τελευταίο διάστημα ήταν απλά φημολογία, αφού δεν προέκυπτε ούτε από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και από τον ίδιο τον Άλμπερτ Ριέρα πρόθεση «διαζυγίου». Τώρα όμως είναι

ΔΕΙΤΕ: Μαθήματα δημοκρατίας και πολιτισμού μέσα από κοινοβούλιο!!!

Πιάστηκαν στα χέρια μέσα στη ΒουλήΑνάλογες εικόνες έχουμε δει να συμβαίνουν κατά το παρελθόν σε διάφορες χώρες.
Μαθήματα δημοκρατίας και πολιτισμού παρέδωσαν πολιτικοί της Ουκρανίας, όταν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης στην ουκρανική Βουλή, ο Adam Martynyuk αρνήθηκε να επιτρέψει στον Oleg Lyashko να κάνει μια ομιλία για διαδικαστικούς λόγους.
Αυτό προφανώς ενόχλησε τον πολιτικό τόσο που του απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Martynyuk ως «Φαρισαίο».
Κι έτσι ο Martynyukt αποφάσισε να πάρει τα πράγματα… λάθος… το λαιμό του Lyashko στα χέρια του!

Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή 

25 ύποπτους προέδρους καλεί ο εισαγγελέας για τα "στημένα"!

Η υπόθεση με τα στημένα ματς που ερευνά η UEFA έχει μπεί σε κρίσιμη καμπή αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος αναμένεται να καλέσει 25 προέδρους ομάδων, 7 εκ των οποίων από τη

Απεργία ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ

Οι εργαζόμενοι αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού, καθώς όπως αποφάσισε το υπουργικό ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο δεύτερο πακέτο αποκρατικοποιήσεων."Η απόφαση της κυβέρνησης για εκχώρηση σε

Ο καιρός σήμερα

Οι παροδικές βροχές στα δυτικά και την Κρήτη, οι μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά και οι ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο νότιο Ιόνιο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη.

Ο δορυφόρος δείχνει... ΠΑΟΚ

Η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ οδήγησε κάποιους από αυτούς στα βουνά της Ημαθίας με σκοπό να χαράξουν το όνομα του Δικεφάλου του Βορρά ώστε να φαίνεται ακόμα κι από δορυφόρο!

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά προφανώς ο εμπνευστής του συγκεκριμένου ρητού δεν είχε γνωρίσει του ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί σε περίπτωση που τους είχε συναντήσει θα

Βρετανικό κανάλι κάνει αφιέρωμα στην Κρήτη...

Το μεγάλο Βρετανικό κανάλι ΙΤV, βρέθηκε για μια εβδομάδα στη Κρήτη για τις ανάγκες γνωστής ταξιδιωτικής εκπομπής. Η Τζοάννα Λάμλεϊ, παρουσιάστρια της εκπομπής «Joanna Lumley’s Greek Odyssey», αναζητά και παρουσιάζει γωνιές του κόσμου που διατηρούν την αυθεντικότητά, τα ήθη και τα έθιμά τους. Αυτή τη φορά η Κρήτη είχε την τιμητική της..
Οι συντελεστές της εκπομπής επέλεξαν και κατέγραψαν για να δείξουν σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο, τις αρχαιότητες της Κνωσού, τον ποιμενικό βίο στα Ανώγεια, τα καζανέματα στη Σητεία και τέλος το μνημείο και την ιστορία της Σπιναλόγκα.
Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τους εκπροσώπους του βρετανικού καναλιού, να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την συνεργασία και την υποστήριξη που τους παρείχαν οι τοπικοί φορείς, καθώς και από τη φιλοξενία των κατοίκων.
Το επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί στην Αγγλία, στην εκπομπή της Λάμλεϊ που σημειώνει υψηλότατη τηλεθέαση, καθώς την παρακολουθούν πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ αντίγραφό της θα δοθεί στην ελληνική πλευρά.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο βουλευτής… ρουφιάνεψε τον Γκιγκς!

Η Αγγλία το ‘χε τούμπανο, αλλά αυτός που «κάρφωσε» τον Γκιγκς για την εξωσυζυγική του σχέση με την πρώην παίκτρια του «Big Brother», Ίμοτζεν Τόμας είναι ο βουλευτής Τζον Χέμινγκ.
Ο αγγλικός Τύπος δεν πήρε την άδεια για να δημοσιεύσει το όνομα του διάσημου παίκτη για την

Εθισμένος στην ηρωίνη δηλώνει "σήμερα¨ ο Bob Dylan!

Δείτε για πρώτη φορά τη συνέντευξή του στο BBC...
Ο θρύλος της αμερικανικής μουσικής Μπομπ Ντίλαν είχε παραδεχθεί, σε συνέντευξή του που είχε ηχογραφηθεί το 1966 αλλά αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σήμερα από το BBC, πως ήταν εξαρτημένος από την

Μαραντόνα: Ντοπέ η Αργεντινή το 1993

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησε σε μία απόκαλυψη που τουλάχιστον προκαλεί εντύπωση. Ανέφερε ότι ο γιατρός της Αργεντινής έριξε στον καφέ όλων των παικτών αναβολική ουσία πριν το ματς με την Αυστραλία.
Ο αγώνας ήταν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Αμερικής και η Αργεντινή είχε επικρατήσει με 1-0 εξασφαλίζοντας την πρόκριση.
Στο ματς εκείνο σύμφωνα με τον Μαραντόνα δεν υπήρχε έλεγχος ντόπινγκ και αυτό το ήξεραν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας που εν γνώση τους έγινε η κίνηση.

Ο Μαραντόνα πάντως ήταν ο μόνος από τους παίκτες της Αργεντινής που πιάστηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Πουλούσε την ξαδέρφη της στο e-bay!

Προβλήματα με την αστυνομία αντιμετωπίζει μία 19χρονη από το Μίσιγκαν η οποία έβγαλε στο «σφυρί» την 2χρονη ξαδέρφη της!
Η ίδια δήλωσε πως το έκανε για πλάκα, αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν την ίδια άποψη, καθώς έλαβαν τουλάχιστον 6 καταγγελίες από

Το σήκωσε και αυτό η Λιλ

Η Λιλ έχει μετατρέψει το Παρίσι σε χώρο θριάμβου.
Εκεί πήρε το Κύπελλο, εκεί κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή χρονιά. Οι Λιλουά ήθελαν τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό πήρε με το τελικό 2-2, να της δίνει το τρόπαιο. Σίγουρη δεύτερη η Μαρσέιγ παρά την ισοπαλία της στην Μασσαλία με την Βαλεσιέν με 2-2. 
Αντίθετα οι τάσεις «αυτοκτονίας» συνεχίζονται για την Λιόν, που

Έπεσε η αυλαία στο Καμπιονάτο

Χωρίς κάποια συνταρακτική είδηση ολοκληρώθηκε η 38η και τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο.
Με δεδομένο πως η πρώτη αλλά και η ουραγός τριάδα ήταν ήδη γνωστές, μοναδικές εκκρεμότητες ενόψει της τελευταίας «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος αποτελούσαν οι ομάδες που θα κατακτούσαν την 4η και 6η θέση αντίστοιχα.
Στη μάχη για μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της