ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Prive βίντεο «καίει» πασίγνωστη τραγουδίστρια

Εδώ και πολύ καιρό η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, αφού εκείνος θέλει να βγάλει στη δημοσιότητα ένα ιδιωτικό βίντεο, από την εποχή που ήταν οι δυο τους μαζί. Δεν πρόσεχε η...

ΔΕΙΤΕ: Την είδαν γυμνή και οι Μεξικανοί!

Μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της σε περιοδικό έκανε η Irina Shayk, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Alexander Neumann για το αντρικό περιοδικό «GQ» του Μεξικού.
Η 25χρονη Ρωσίδα καλλονή και σύντροφος του

Ποιες celebrity είναι γνωστές για το ρακένδυτο στυλ τους;

Τα διάσημα κορίτσια ανοίγουν τα χαρτιά τους!!!

Οι δύο star του Hollywood μπορεί να είναι από μωρά στα βάσανα αλλά τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής με τον καλύτερο τρόπο. Καλλονές από την κούνια και fashion icons, οι Olsen έχουν καθιερώσει το δικό τους προσωπικό στιλ στο ντύσιμο, το οποίο και μιμούνται με μανία κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Γιατί όμως ντύνονται τόσο ιδιαίτερα που πολλές φορές θυμίζουν γαλλίδες «clochards» και πλανόδιες μικροπωλήτριες;
Η Mary-Kate χωρίς να θέλει να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις εξηγεί πως η γκαρνταρόμπα της έχει στηθεί κατ' αυτό τον τρόπο από την παιδική της ηλικία.

«Έκανε τόσο κρύο που ήταν αδύνατο να μη φορέσω είκοσι ρούχα το ένα πάνω στο άλλο διασχίζοντας το Los Angeles μέσα στο χιόνι. Πιθανώς για αυτό το λόγο φοράω layers από πολλά διαφορετικά ρούχα και λόγω βαρεμάρας οπωσδήποτε», είπε η Mary-Kate.

Η αδελφή της ,Ashley, συμπληρώνει και εξηγεί με απλή λογική, λέγοντας «ξυπνούσαμε, πηγαίναμε στο σχολείο και απλά δε θέλαμε κανείς να μας αναγνωρίζει, κάτι σαν προστασία.


Τελικά πολλές φορές τα πιο απλά πράγματα κρύβονται πίσω από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες!
 
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 Ως εκφραστές των τοπικών κοινωνιών στη Θράκη, αρνούμαστε την επιλογή του Έβρου αλλά και της υπόλοιπης  Θράκης για τη δημιουργία κέντρων υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών.
Γιατί η Θράκη με την ευαίσθητη γεωστρατηγική της θέση, την

Σέξι και όποιος αντέξει!!!

Είναι επισήμως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, τουλάχιστον σύμφωνα με…
το περιοδικό Maxim.
Ο λόγος για την Rosie Huntington-Whiteley, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ.

Πηγή 

Και όμως κύριε να σας εξηγήσω...Δείτε και θα καταλάβετε!!! (video)

Και όμως δεν είναι τρέηλερ ταινίας δράσης αλλά είναι ένα καλό σενάριο για να πείσεις ότι βρέθηκες τυχαία ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα

Σάλος με ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα. Πώς και πού σαγηνεύουν τους ερωτικούς συντρόφους τους;
Στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα βρίσκεται η ερωτική φωλιά του

Διάσημες ατάκες για το Σεξ!

Είπαν για το σεξ..
Το να πηγαίνεις νωρίς για ύπνο για να μη ξοδεύεις κεριά, δεν είναι οικονομία αν το αποτέλεσμα είναι

Ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε για τα στημένα!!!

Κρεμασμένος σε ξενοδοχείο της Σεούλ βρέθηκε πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν ύποπτος για εμπλοκή σε σκάνδαλο «στημένων» αγώνων, όπως έγινε σήμερα γνωστό. 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Yonhap», το οποίο επικαλείται την αστυνομία, ο 29χρονος Τζέονγκ Τζονγκ Κουάν, ο οποίος αγωνίστηκε μια φορά με την Τζεονγκμπούκ Χιουντάι Μότορς στην πρώτη κατηγορία της Νότιας Κορέας, την K-League, άφησε σημείωμα, στο οποίο έλεγε: «Αισθάνομαι ντροπή που είμαι μέρος του «στησίματος» αγώνων».
Οι εισαγγελείς στην πόλη Τσανγκουόν, η οποία βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σεούλ ερευνούν σκάνδαλο με «στημένους» αγώνες, στο πλαίσιο του οποίου έχουν συλληφθεί πέντε παίκτες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων από την Νταετζόν Σίτιζεν.
Όπως έγινε γνωστό, υπήρχαν υποψίες ότι ο Τζέονγκ, ο οποίος στο μεταξύ μεταπήδησε στην Γ΄ κατηγορία και τη Σεούλ Γιουνάιτεντ, βοηθούσε στο «στήσιμο» αγώνων με το να δωροδοκεί παίκτες της K-League μέσω ενδιάμεσου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τέμπη: Διανοίχτηκε η μεγαλύτερη σήραγγα στην Ελλάδα!!!

Έχει μήκος 6 χιλιομέτρων και παρακάμπτει την κοιλάδα των Τεμπών.
Η μεγαλύτερή σήραγγα της Ελλάδας αλλά και των Βαλκάνιων, μήκους 6 χλμ, η οποία παρακάμπτει την κοιλάδα των Τεμπών, διανοίχθηκε σήμερα, καθ' ολοκληρία, καθώς

Εθνική Ομάδα: «Έδειξε» ενδεκάδα ο Santos

Η Εθνική Oμάδα της Ελλάδας πραγματοποίησε τη Δευτέρα (30/5) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα για την προκριματική φάση του Euro 2012.
O Fernando Santos αποκάλυψε τις πρώτες σκέψεις του για την

Τέλος ο Γιώργος Γιαννούλας από τον ΠΥΡΣΟ;

Σύμφωνα με δηλώσεις του Λουκά Νίκου στον StarFm 933, ο Πρόεδρος της ομάδας του ΦΑΣ Πυρσός κ. Γιώργος Γιαννούλας, αισθάνεται απογοητευμένος με την ενασχόλησή του με την ομάδα και θα αποχωρήσει από τη Διοίκησή της...
Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των Γρεβενών ή μήπως καλύτερα; 
Το μέλλον θα δείξει...
Ας γίνει επιτέλους η Γενική Συνέλευση.. 
Δείτε περισσότερα θέματα

Κοζάνη: 16χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε 16χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 6.40 χθες το πρωί στο 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης - Θεσσαλονίκης. Ο 16χρονος ήταν συνοδηγός σε ΙΧ που...οδηγούσε 20χρονος, το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανατράπηκε και στην συνέχεια προσέκρουσε σε πυλώνα γέφυρας. Ο 20χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Προανάκριση διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Γρεβενα: Επιτέλους πληρώθηκαν ΚΤΕΛ και ταξί

Το χρώμα του χρήματος έστω και μετά από μεγάλες καθυστερήσεις είδαν επιτέλους οι ταξιτζήδες και το ΚΤΕΛ Γρεβενών, αφού αποπληρώθηκαν οι οφειλές για τη μεταφορά μαθητών για το έτος 2010.
Αναλυτικότερα:

Αιφνίδιος ανασχηματισμός: σε ποιο υπουργείο ο Παπακωνσταντίνου;

Σε ποιο υπουργείο μετακινείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ποιος ο νέος ΥΠΟΙΚ μετά τον ανασχηματισμό τεχνοκρατών;
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκάς Παπαδήμος συμφώνησε με τον Παπανδρέου να μπει στην κυβέρνηση στον

Διανομή δελτίων κοινωνικού τουρισμού σε Κοζάνη και Καστοριά.

Ξεκινά την Τετάρτη 1η Ιουνίου η διανομή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στην πόλη της Κοζάνης.
Διανομή δελτίων θα γίνει σε όσους το επίθετο ξεκινά από τα γράμματα Α,Β,Γ,Δ.
Εν τω μεταξύ ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι στις 10 Ιουνίου, η διανομή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού Έτους 2011 στους δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που είχαν απογραφεί.
Η διάθεση των δελτίων γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Καστοριά.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποιά τα νέα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ 2012

Τί αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ 2012 και ποιά τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για το νέο έτος;
Ριζικά αναμένεται να αλλάξει για ακόμη μία φορά το τοπίο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου εξαιτίας των αυξήσεων που έχουν ήδη εξαγγελθεί στα τέλη κυκλοφορίας του 2012.
Παράλληλα οι κυβερνητικές εξαγγελίες επιβεβαίωσαν πλήρως τα

Πατέρας γνωστού τραγουδιστή χτυπούσε τη μητέρα του

Ποιος γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε οτι ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του; Πώς αντέδρασε ο διάσημος τραγουδιστής.
Σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του απέναντι στην μητέρα του. Χείμαρος ήταν ο

Ποιοι οι αντικαταστάστες των Λιάγκα-Σκορδά στο πρωινό

Το τέλος είναι κοντά και η ώρα να αντικατασταθούν Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά στο πρωινό του Mega φτάνει. Ποιοι οι αντικαταστάτες τους;
Το καλοκαίρι καταφτάνει και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αφαιρούν και τις τελευταίες

(video) Δεν υπάρχουν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στα Γρεβενά...!!

Χωρίς παλμό, χωρίς συμμετοχή η προσπάθεια ειρηνικής διαμαρτυρίας που παρακινήθηκε από τις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης και στα Γρεβενά.
Από την ελάχιστη συμμετοχή που παρατηρήθηκε αποδεικνύει περίτρανα ότι εμείς στα Γρεβενά δεν αντιμετωπίζουμε καμίας μορφής

Αχαϊα: Του είπε να χωρίσουν και την σακάτεψε στο ξύλο!

Σε κακό χάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου μία νεαρή κοπέλα, με μώλωπες και τραύματα σε όλο της το σώμα αλλά ακόμα και στο κεφάλι.
Ο λόγος ήταν ότι…

Σε κώμα 22χρονος στα Γιάννενα από αλκοόλ

Σε τραγωδία κατέληξε μια απλή νυχτερινή έξοδος ενός 22χρονου νεαρού στα Γιάννενα.
Ο 22χρονος πριν από έξι μέρες βγήκε με την παρέα του να διασκεδάσει και κατανάλωσε αλκοόλ.

Βγαίνοντας έξω από το μαγαζί, ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οι φίλοι του τον μετέφεραν εγκαίρως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα σε κώμα.
Ο 22χρονος, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, πάσχει από σοβαρή υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια, ενώ οι γιατροί διερευνούν το ενδεχόμενο η νόσος να οφείλεται σε κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι έλεγχοι για τα ποτά- μπόμπες είναι ελάχιστοι και πολλές φορές η κατανάλωσή τους μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, όπως στην περίπτωση του 16χρονου κοριτσιού στην Κρήτη.
ierosagon

Εντός του Ιουνίου η ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων

Με την ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα) αναμένεται να προμηθεύσει το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογουμένους εντός του Ιουνίου.
Η κάρτα αποδείξεων αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος

Θα σκότωνε τα ζώα του γιατί πίστεψε στην καταστροφή του κόσμου!

Το Σάββατο που μας πέρασε υποτίθεται ότι ήταν η Μέρα της Κρίσης και θα καταστρεφόταν ο κόσμος.
Ένας άντρας σχεδίαζε να σκοτώσει τα ζώα του, την Παρασκευή το βράδυ, για να μην υποφέρουν την επόμενη μέρα…! Ευτυχώς υπεύθυνοι φιλοζωϊκής

Να γιατί οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ….

Λουτρό αίματος σε εμπορικό κέντρο στη Νιγηρία

Έκρηξη βόμβας σκορπά το θάνατο σε πολυσύχναστο κέντρο της Νιγηρίας λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου της χώρας.
Έκρηξη βόμβας, με τουλάχιστον δέκα νεκρούς, σημειώθηκε στη βόρεια Νιγηρία, λίγες μόνο ώρες αφού ο

Αγωγή εναντίον της Αθηνάς Ωνάση!

Βραζιλιάνικο περιοδικό έκανε αγωγή κατά της “χρυσής” κληρονόμου...
Στα δικαστήρια αναμένεται να λύσει τις διαφορές του με την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο, γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό.
Το περιοδικό Caras θα καταθέσει αυτές τις μέρες αγωγή μέσα από την οποία διεκδικεί αποζημίωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη. Κι αυτό διότι θεωρεί υπεύθυνη την χρυσή κληρονόμο και τον σύζυγό της για την απαγόρευση κυκλοφορίας του, μετά την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει για να μην δημοσιευθεί η επιστολή που είχε γράψει η πρώην σύντροφος του Αλβάρο, λίγο πριν αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Αθηνά, όταν έμαθε ότι το περιοδικό θα δημοσιεύσει την επιστολή της Σιμπέλ, στην οποία αναφερόταν τόσο το δικό της όνομα, όσο και του συζύγού της, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και απαγόρευσε την κυκλοφορία του. Τώρα το Caras περνά στην αντεπίθεση και ετοιμάζει αγωγή κατά της κληρονόμου κατηγορώντας την για τις οικονομικές απώλειες που είχε.
Δείτε περισσότερα θέματα

Μία Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα ήταν «σαν ένα σώμα δίχως άκρα»!

Μία Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα ήταν «σαν ένα σώμα δίχως άκρα», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, μιλώντας στην εκπομπή της

Στη Μύκονο είχε στηθεί το μεγάλο πάρτι αυθαιρέτων!!!

Λαβράκια στα νερά του Αιγαίου ψάρεψαν οι εισαγγελείς που ερευνούν υποθέσεις αυθαιρέτων. Οι εισαγγελείς βρέθηκαν στην καρδιά ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμοι κρατικοί αξιωματούχοι που «μπλόκαραν» την είσπραξη προστίμων συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ.
Η σπουδαιότητα της υπόθεσης προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο οποίος ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες και να αναλάβει την περαιτέρω έρευνα εφέτης ανακριτής.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Η Άποψη», η εισαγγελέας πρωτοδικών Σύρου, Έφη Σάλμα, που διεξήγαγε την έρευνα, έχει διαπιστώσει ότι στη Μύκονο, τη Σύρο, τη Τζιά και την Κύθνο, έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα, οι υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει, όμως δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα. Μόνο στη Τζιά, έχουν τελεσιδικήσει 19 υποθέσεις για τις οποίες έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα ύψους 1 εκατ. ευρώ , αλλά δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ.
Λέγεται ότι ανάμεσα στις υπό έλεγχο οικοδομικές άδειες στη Τζιά περιλαμβάνονται και τέσσερις που αφορούν σε βίλες επώνυμων προσώπων. Μια από τις οικοδομές στη Τζιά που διαθέτει άδεια, βρίσκεται σε ζώνη προστασίας μνημείων και εντός αρχαιολογικού χώρου. Οι 18 από τις άδειες έχουν εκδοθεί για λογαριασμό εταιρείας.
Ωστόσο, το μεγάλο πάρτι είχε στηθεί στη Μύκονο όπου μαζί με την Κύθνο και τη Σύρο, η εισαγγελέας βρήκε 157 αυθαίρετα για τα οποία οι αρμόδιοι είχαν «ξεχάσει» να βεβαιώσουν πρόστιμα συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ
Η εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος όπως για «απιστία στην υπηρεσία», από την οποία προκλήθηκε στο Δημόσιο ζημία και όφελος σε τρίτους μεγαλύτερη των 150.000 ευρώ, για παράβαση καθήκοντος, για παρασιώπηση εγκλήματος, για υπεξαίρεση, για πλαστογραφία, για έκδοση ψευδούς βεβαίωσης και για νόθευση εγγράφων.
Δείτε περισσότερα θέματα

Φιέστα και για τη... Γιουνάιτεντ!

Mπορεί να έχασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πανηγυρίσει. Την Δευτέρα με ανοιχτό λεωφορείο, θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Ηδη το μεσημέρι της Κυριακής, η αποστολή της Γιουνάιτεντ αποχώρησε από το Λονδίνο και ταξίδεψε στο Μάντσεστερ, όπου έχει προγραμματιστεί φιέστα για την Δευτέρα, για την κατάκτηση του τίτλου.
Με ανοιχτό λεωφορείο η ομάδα θα κάνει τον γύρο της πόλης, κρατώντας φυσικά και το τρόπαιο...
Δείτε περισσότερα θέματα

Το τέλος ενός σπουδαίου γκολκίπερ...

Μπορεί η νίκη της Μπαρτσλεόνα στον τελικό και κατά συνέπεια η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, να είναι αυτή που δικαιολογημένα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά το προχτεσινό ματς, αλλά ποιος μπορεί να παραβλέψει πως ο Έντβιν Φαν Ντε Σαρ, κρέμασε τα

Τέλος στις δωρεάν σακούλες από τα σούπερ-μάρκετ!!!

Οι αρχές της Κίνας σκοπεύουν να απαγορεύσουν σε όλα τα καταστήματα να δίνουν δωρεάν πλαστικές σακούλες στους πελάτες τους κάτι που σήμερα ισχύει μόνο για τα σούπερ-μάρκετ σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στη

Παράξενα πλάσματα που ξεβράστηκαν μετά το τσουνάμι

Όπως όλοι γνωρίζουν, το τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία ήταν καταστροφικό τόσο για τις ανθρώπινες απώλειες όσο και για την οικονομία της χώρας. Ωστόσο, τώρα που ο καθαρισμός είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, πλάσματα που ζουν πάρα πολύ βαθιά στην

Το Δ.Σ.της ΕΑΥΝ Γρεβενών συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, συγχαίρει  όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, οι οποίοι με την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν, αγωνιζόμενοι με ευγενή αθλητική άμιλλα, κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, επικρατώντας σε έναν εξαιρετικό τελικό της επίσης άξιας ομάδας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Η νίκη τους αυτή μας γεμίζει μόνο χαρά και ικανοποίηση, αφού για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι οι αστυνομικοί, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, μπορούν με εξωυπηρεσιακές  δράσεις τους, να προσφέρουν στην ανάπτυξη ιδεωδών όπως ο αθλητισμός και η φιλανθρωπία, μιας και η συγκεκριμένη ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε και υποστηρίχθηκε από την Ένωση μας προς ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη βοήθειας όλων.
Τέλος, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε κάθε παράγοντα ή απλό πολίτη των Γρεβενών, που ανιδιοτελώς προσέφερε στο να καταφέρουν οι συνάδελφοι μας να επιτύχουν το στόχο τους, προσθέτοντας πέραν των άλλων και ένα λιθαράκι ακόμη στην προσπάθεια προβολής και ανάπτυξης της περιοχής που ζούμε και εργαζόμαστε όλοι μαζί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ             Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ
Δείτε περισσότερα θέματα

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η μοναδική αυτή επιτυχία αποτελεί

Σχόλια και άλλα ...του Λουκά Νίκου (πάλι τα χώνει ο Λουκάς)!!!

 Παρακολουθήσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε και τους 3 αγώνες που έγιναν στα γήπεδα του νομού μας για το πρωτάθλημα της

Α1 Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 78-66 (video)

Μία νίκη από τον τίτλο του πρωταθλητή απέχει ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στο ΟΑΚΑ 78-66 του Ολυμπιακού, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον έχει τρία ματς μπολ στα χέρια του. Οι «ερυθρόλευκοι» για τρία δεκάλεπτα διεκδικούσαν με αξιώσεις το «διπλό», αλλά

Formula 1: Grand Prix Monaco 2011 – Πάλι πρώτος ο Vettel

Ασταμάτητος δείχνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, ο οποίος πανηγύρισε σήμερα την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull είδε

Στην αγχόνη για βιασμό παιδιού

Με την εσχάτη των ποινών καταδικάστηκαν δύο άνδρες στο Ιράν. Είχαν βιάσει ένα 9χρονο παιδί και είχαν καταγράψει την πράξει τους σε βίντεο

Δύο Ιρανοί που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό ενός παιδιού απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη Κερμανσάχ, στο δυτικό Ιράν, μετέδωσε σήμερα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Οι δύο άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι ότι βίασαν ένα παιδί εννέα ετών και ότι βιντεοσκόπησαν την πράξη αυτή.
Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την εκτέλεση φώναζε "σ'ευχαριστούμε δικαστική εξουσία", προσθέτει το Irna.
Με τον απαγχονισμό των δύο Ιρανών ανέρχεται σε 145 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή της χρονιάς στο Ιράν, σύμφωνα με υπολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που έγινε βάσει των πληροφοριών που έχουν μεταδώσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το Ιράν είναι μία από τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες εκτελέσεις στον κόσμο, μαζί με την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τέλος στις συλλήψεις για χρήση ναρκωτικών

Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η

Η 16χρονη που έκανε τον περίπλου της γης χωρίς καμία βοήθεια!!!

Η Jessica Watson είναι η νεαρότερη ιστιοπλόος που έκανε τον περίπλου της Γης με το ροζ ιστιοφόρο της μέσα σε 210 μέρες, διάστημα στο οποίο ταξίδεψε 23.000 ναυτικά μίλια! Σάλπαρε από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας στις

«Χρυσός» ο Ηλιάδης στη Μόσχα!

Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τζουντόκα του πλανήτη και… δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδεικνύει!
Ο Ηλίας Ηλιάδης, αυτή τη φορά «χτύπησε» στη Ρωσία και

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν στο ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Καταιγίδες τη Δευτέρα και όλη την εβδομάδα

Οι μπόρες του Μαϊου θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα βόρεια ορεινα.
Πιο αναλυτικά:

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!


Δείτε περισσότερα θέματα