ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

VIDEO: Το σέξι mambo της Τζένης Μπαλατσινού στο “Dancing”!

Με ένα σέξι mambo που «πάντρεψε» το χορό με την πασαρέλα, εντυπωσίασε κοινό, κριτές και τηλεθεατές η Τζένη Μπαλατσινού.
Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, μετά την

Ποιος έχει καταστρέψει την Δέσποινα Καμπούρη;

Αν και μεταξύ μας λίγο υπερβολική την βρίσκουμε..
Η παρουσιάστρια με το ατελείωτο χαμόγελο που φτάνει με΄χρι τα μάτια έχει άγχος λέει για τα κιλά της... Όχι γενικά, τώρα που είναι έγκυος και

VIDEO: “Πες τα παππού! Γ…ώ το ΔΝΤ!”

‘Ενα απίθανο σύνθημα, έμπνευση της στιγμής, από τους Λαρισαίους που άκουσαν έναν ηλικιωμένο συμπολίτη τους να τα λέει χύμα για όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας.
Απολαυστικός στον λόγο του ο κύριος στο βίντεο, απολαυστικό και το κοινό του!  Δείτε:

Πέθανε από το ξύλο που έφαγε!


Μπορεί να συμβεί κι αυτό...
Από την ανεργία πέφτουν στο ποτό κι από το ποτό στην άγρια συμπεριφορά. Όποιος περνά στο δρόμο αμέριμνος και τους συναντήσει για κακή του τύχη μπορεί να έχει την ατυχία του 45χρονου από το Ρόστοκ που δέχτηκε επίθεση. 
Πρόκειται για άνεργους και

Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια τους για να γλιτώσουν το διαγώνισμα

Από τους μαθητές της δηλητηριάστηκε μια καθηγήτρια στην Μπολόνια της Ιταλίας με σκοπό...
να χάσουν το διαγώνισμα στο μάθημα της χημείας.
Οι μαθητές έριξαν στο μπουκαλάκι με νερό που είχε η καθηγήτρια, διάφορα χημικά τα οποία δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό άοσμο και άχρωμο δηλητήριο.
Μόλις η καθηγήτρια ήπιε λίγο από το νερό άρχισαν οι παρενέργειες του δηλητηρίου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να προχωρούν σε πλύση στομάχου, όπου και την ενημέρωσαν για τα χημικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της.
Τα παιδιά που συμμετείχαν στην υπόθεση αποβλήθηκαν από το σχολείο, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και την καθηγήτρια τους στα δικαστήρια καθώς κινήθηκε νομικά εναντίων τους.
Δείτε περισσότερα θέματα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Mια απο τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου είναι... άνδρας!

Ένα νέο μοντέλο με το όνομα Andrej Pejic με καταγωγή από την ανατολική Ευρώπη έχει εμφανιστε τελευταία στις πασαρέλες του Ζαν Πωλ Γκοτιέ, στην καμπάνια του Marc Jacobs και στη Vogue.
Αυτό το μήνα εμφανίστηκε για τα

Θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας η Άννα Φόνσου!

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε η Άννα Φόνσου, στο κέντρο της Αθήνας όταν έπεσε θύμα κλοπής. Η ηθοποιός βρισκόταν έξω από το Εθνικό Θέατρο στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, όταν άγνωστοι της επιτέθηκαν και της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο. Την στιγμή που βρισκόταν στην είσοδο του Θεάτρου, άγνωστος την πλησίασε και προσπάθησε να της αφαιρέσει χρήματα και προσωπικά της αντικείμενα. Εκείνη την στιγμή μιλούσε στο κινητό της, αιφνιδιάστηκε και ο δράστης κατάφερε να της αποσπάσει μόνο την συσκευή.
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα

Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Ένα οικογενειακό δράμα αντιμετωπίζει πασίγνωστος ηθοποιός...ο οποίος βλέπει την κόρη του να καταδικάζεται για ανθρωποκτονία. Ο λόγος για τον

Τραγωδία μετά από παιχνίδι: 9χρονη χαροπαλεύει στην εντατική!



Το παιχνίδι και το γέλιο κατέληξε σε τραγωδία.
Ένα 9χρονο κοριτσάκι από την Εύβοια, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με άλλα παιδιά.
Στο σημείο όπου έπαιζε η

VIDEO: Ένας απίστευτος γάμος!

Απίστευτος γάμος με τον κουμπάρο να κάνει την πατάτα της χρονιάς …;
Δείτε το βίντεο και απολάυστε την ώρα του γάμου τι γίνεται …;

Αχαϊα: Η ιστορία του πιο… αγανακτισμένου ζευγαριού – Δείτε φωτογραφίες!


Tα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους!
Και όχι άδικα, αφού το ζευγάρι πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ ο γαμπρός υπέγραψε και στο βιβλίο κατά του μνημονίου.

Πρόκειται για το ζευγάρι που έδειξαν τα κανάλια, έγραψαν οι εφημερίδες και σχολιάστηκε στο ίντερνετ όσο

Παπάς ζούσε με τρεις γυναίκες στο Αγρίνιο!

Σήμερα το πρωί, ο ιερέας από το Αγρίνιο, πού έχει προκαλέσει πανελλήνιο θόρυβο, για τις κατηγορίες του «προσηλυτισμού» πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Εναντίον του έχουν κατατεθεί μηνύσεις, από δυο

Φωτιά στον Έβρο καίει στρατόπεδο που προοριζόταν για κέντρο λαθρομεταναστών!

Δεν υπάρχει πλέον ή δεν είναι κατοικίσιμο τουλάχιστον άμεσα το στρατόπεδο Φιλιρίδη της Καρωτής Διδυμοτείχου, που ήταν ανενεργό και εγκαταλειμμένο, μετά από φωτιά που κατέκαψε τα κτίριο. Τελείως... συμπτωματικά, προοριζόταν να μετατραπεί σε Κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών. Η φωτιά ξπέσπασε από άγνωστη αιτία χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να κάψει τις στέγες όλων των κτιρίων . Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημίες πέντε από τα

Νεκρός ο μεγιστάνας Σάμι Όφερ!

Στο σπίτι του στο Τελ Αβίβ βρέθηκε νεκρός ο Ισραηλινός μεγιστάνας της ακτοπλοΐας Σάμι 'Οφερ, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο για τις επιχειρηματικές επαφές με το Ιράν, μετέδωσε το τηλεοπτικό ισραηλινό δίκτυο Channel 10.
Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ο 89χρονοε Σάμι 'Οφερ, η περιουσία του οποίου

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου

Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι οποίες είχαν κληθεί σε απολογία για παραβάσεις στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ,Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος είχε και αυτός κληθεί σε απολογία,απαλλάχθηκε.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:
4η αγωνιστική
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 15.000 ευρώ.
Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γρηγόρη Μάκο, για τη συμπεριφορά του απαλλάσσεται.

5η αγωνιστικήΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.
ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

6η αγωνιστική
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τριγμοί στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου: Λουκέτο στην ΕΠΟ

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μόλις πριν από μερικές στιγμές ανακοίνωσε...
τη πρόθεση του να αναστείλει τη λειτουργία της ΕΠΟ, πράγμα που σημαίνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα και η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές δραστηριότητες βρίσκονται στον αέρα. Η απογοητευτική κατάσταση και τα αλλεπάληλα κρούσματα βίας, απειθαρχίας και φανατισμού οδήγησαν τον, μέχρι πρότινως αποκαλούμενο και γατάκι, πρόεδρο της ΕΠΟ να πάρει το ριζοσπαστικό αυτό μέτρο.
Η κατάσταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ειδικά τη τελευταία διετία έχουμε δει και ακούσει πράγματα και θαύματα. Έχουμε και λέμε εν συντομία: Τη περιβόητη ηχογράφηση του Σάββα Θεωδωρίδη που αποκαλούσε ζώα τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ανίκανο τον μέχρι πρότινως πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, που έλεγε ότι είχε τα μέσα στη διαιτησία και πως μέχρι και παίκτες ντόπαραν. Τις κασέτες του Μπέου, στις οποίες έχουμε ξεκάθαρη προσπάθεια επηρρεασμού της διαιτησίας, τα πλαστά χαρτιά για να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα διάφορες ομάδες διάφορων κατηγοριών και τα απίστευτα επεισόδια, σε Τούμπα, ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη.
Τον Πιλάβιο τον αποκαλούσα δημοσιοσχεσίτη, ήθελε να τα έχει καλά με όλους και με όλα. Σαν έργο δεν έχει κάνει τίποτα και έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο για αδράνεια και μη συμμετοχή στα ποικίλα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λίγκα. Και τώρα, που βρίσκεται σε δεινή θέση, έχοντας δεχθεί απειλές γι'αυτόν και τη ζωή του, αποφάσισε να κάνει κάτι το οποίο αναμένεται να ρίξει βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δύο είναι οι πιθανοί δρόμοι, εαν βέβαια ακολουθηθεί η πρόταση του: Η καταστροφή του αθλήματος στην Ελλάδα και επιστροφή στις άγονες δεκαετίες του 40-50, είτε ένα νέο ξεκίνημα από την αρχή.
Εγώ είμαι υπέρ της πρότασης Πιλάβιου. Έχω βαρεθεί την όλη κατάσταση. Είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, καθώς παίζονται πολλά από πίσω, ωστόσο, μόνο και μόνο που υπάρχει κάποια αντίδραση, αυτό είναι καλό. Μακάρι να γίνει πραγματικότητα η πρόταση Πιλάβιου. Και θα φέρω το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα για να τονίσω το καλό που θα βγει από μία τέτοια κίνηση. Μάργκαρετ Θάτσερ. Μπορεί να έκανε κάτι τελείως διαφορετικό, ωστόσο ο στόχος είναι κοινός: Να φύγει η σαπίλα. Να μειωθεί ο χουλιγκανισμός. Να εξαφανιστούν παντός είδους τρωκτικά που κάνουν μπίζνες σε βάρος του ομορφότερου αθλήματος που υπάρχει.
Έχω βαρεθεί να ακούω για σκάνδαλα, για στημένα παιχνίδια, για απειλές σε πρόσωπα, για για...Τέτοια φαινόμενα έχουν καταστήσει το ποδόσφαιρο ως αποδιοπομπαίο τράγο. Σκούπα και φαράσι λοιπόν. Είμαι σίγουρος πως πολλοί είστε κατά της κίνησης Πιλάβιου, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Πολλοί μάλιστα να θεωρήσουν πως είμαι τρελός που γράφω αυτά. Αλλά δεν είναι παράνοια αυτά που γράφω, είναι η κατάσταση που με έχει οδηγήσει σε αυτή τη θέση. Δεν θέλω να βλέπω το ποδόσφαιρο να καταστρέφεται. και επειδή οι παράγοντες έχουν κάνει τσιφλίκι το χώρο, ήρθε η ώρα για δραστικά μέτρα. Εγώ τάσσομαι υπέρ του Πιλάβιου. Επιτέλους κάποιος που αντιδρά, έστω και πολύ καθυστερημένα.
Ενημέρωση: Η πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου υπερψηφίστηκε και από τη Δευτέρα η ΕΠΟ "κατεβάζει" ρολά. Αναμένουμε όλοι μας τη συνέχεια του πράγματος.

Υ.Γ Για να δω τι πιστεύετε και εσείς, ο απλός φίλαθλος κόσμος, ανέβασα μια ψηφοφορία. Εγώ, σαν μέλος του φίλαθλου κόσμου κατέθεσα την άποψη μου. Θα ήθελα να ψηφίσετε πως κρίνετε τη πρόταση Πιλάβιου. Για να ψηφίσετε κάντε κλικ σε μία από τις επιλογές, στη στήλη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ιστολογίου. Επίσης, είναι δεκτά κάθε είδους σχόλια, όλα θα δημοσιευτούν.
Δείτε περισσότερα θέματα

Γερμανία: 199 νέες μολύνσεις από το βακτήριο E.coli μέσα σε δύο ημέρες

Το γερμανικό κέντρο ελέγχου ασθενειών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι 199 νέα κρούσματα μόλυνσης από το θανατηφόρο βακτήριο E.coli καταγράφηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς η κατάσταση δείχνει να σταθεροποιείται.


Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ αναφέρει σε δήλωσή του ότι υπήρξαν 149 κρούσματα μόλυνσης από το E.coli και 50 κρούσματα του ουραιμικού αιμολυτικού συνδρόμου που προκαλείται από το E.coli. Τα τελευταία στοιχεία αυξάνουν το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την 1η Μαΐου σε 1.733, προστίθεται στη δήλωση του ινστιτούτου.


Πάντως, ειδικοί στη Γερμανία, όπου έχουν καταγραφεί οι 17 από τους 18 θανάτους που οφείλονται στο βακτήριο αυτό, ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο αριθμός των μολύνσεων μοιάζει να "σταθεροποιείται".


"Η κατάσταση δείχνει ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων μοιάζει να σταθεροποιείται", δήλωσε ο καθηγητής Ράινχαρντ Μπρούνκχορστ, πρόεδρος της γερμανικής Εταιρείας Νεφρολογίας και υπεύθυνος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της περιοχής του Ανόβερου (βόρεια Γερμανία) όπου σημειώθηκαν πολλοί θάνατοι.


Ο Μπρούνκχορστ δήλωσε πάντως, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με πολλούς ειδικούς στο Αμβούργο, ότι πρόκειται για "τη σοβαρότερη επιδημία των τελευταίων δεκαετιών που προκαλείται από ένα βακτήριο".
Δείτε περισσότερα θέματα

Αποζημίωση 438.000 δολ. στη γυναίκα που έστειλε φυλακή υπουργό για παιδεραστία

Μια γυναίκα, η οποία με την κατάθεσή της έστειλε στη φυλακή έναν ομογενή πρώην υπουργό, για παιδεραστία και διάθεση ναρκωτικών σε ανηλίκους, κέρδισε αποζημίωση 438 χιλιάδων δολαρίων, από την πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι κακώς απολύθηκε από την θέση της μετά τις

Δωδεκάμηνη φυλάκιση για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, για την υπόθεση της μείωσης προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων, από την εποχή που ήταν ακόμη Νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Π. Ψωμιάδης έκανε «κακή χρήση της διακριτικής του εξουσίας και συγκεκριμένα υπερέβη τα ακραία όρια της διακριτικής του ευχέρειας που επέβαλαν οι αρχές του δημοσίου συμφέροντος, της χρηστής διοίκησης, της ισότητας και της εξυπηρέτησης τον έχοντα τον νόμο».
Τόσο πρωτόδικα όσο και σε δεύτερο βαθμό η επιβληθείσα ποινή σε βάρος του Περιφερειάρχη ήταν φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή.
Η απόφαση θα αποσταλεί άμεσα -ενδεχομένως σήμερα Πέμπτη- στον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιο Σώκο, που, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, θα θέσει τον Π. Ψωμιάδη σε προσωρινή αργία από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, ο Π. Ψωμιάδης αναμένεται, μέσα στην προθεσμία που ορίζει ο νόμος, να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης της απόφασης. Σ' αυτή την περίπτωση, ο Άρειος Πάγος δεν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, αλλά θα εξετάσει ζητήματα κακής ερμηνείας ή εφαρμογής του νόμου. Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή, η υπόθεση θα δικαστεί εκ νέου από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, διαφορετικά καθίσταται αμετάκλητη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΟΚ: Γνωστός παρουσιαστής έχει AIDS!

Ο εφιάλτης της μάστιγας του αιώνα, του Aids, έχει μπει για τα καλά στη ζωή πολύ γνωστού παρουσιαστή ο οποίος μάλιστα αυτόν τον καιρό γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή του.
Κάποιες εξετάσεις ρουτίνας πριν από περίπου ένα μήνα, έγιναν η αφορμή ώστε ο ίδιος να μάθει από καθαρή τύχη πως είναι οροθετικός.
Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο παρουσιαστής είχε κάνει τις εξετάσεις σε γνωστή αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων και πραγματικά σοκαρίστηκε όταν τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και του ζήτησαν να περάσει από εκεί γιατί τον ήθελαν κάτι πολύ σοβαρό. Το σοκ του, βέβαια, ήταν ακόμα μεγαλύτερο, όταν του ανακοίνωναν πως όντως είναι φορέας του Aids, όμως του ζήτησαν να επαναλάβουν τις εξετάσεις προκειμένου να σιγουρευτούν 100% ότι τα αποτελέσματα ήταν σωστά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και τη δεύτερη φορά τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά, γεγονός που έχει καταρρακώσει τον παρουσιαστή ο οποίος πλέον πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή ώστε να μην νοσήσει.
gossip-tv

Αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ πρότεινε ο Σοφοκλής Πιλάβιος

«Λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο προτίθεται να βάλει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος πρότεινε την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεωτέρας κατά τη διάρκεια της σημερινής (3/6) Γενικής Συνέλευσης.
Ο κ. Πιλάβιος οδηγήθηκε σε αυτή την ακραία απόφαση λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο άθλημα, αλλά και των απειλών κατά της ζωής του που υποστηρίζει ότι έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες. Αν η πρόταση ψηφιστεί τότε παύεται κάθε δραστηριότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναμένονται οι αντιδράσεις των ομάδων.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ηρωας δημοσιογράφος σε απευθείας σύνδεση (video)

Βίντεο διάσωσης μιας γυναίκας στο Αρκάνσας που προσπαθούσε να περάσει από δρόμο που είχε υπερχειλίσει από τα νερά ποταμού. Την βοήθησε δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ.
Η χαζομάρα σε ζωντανή σύνδεση!
Δεν πίστευε στα μάτια του ο

Βουτάνε ειδήσεις από τα blogs και απειλούν με μηνύσεις!

Βουτάνε ειδήσεις από τα blogs και απειλούν με μηνύσεις!
Συλλήβδην κατά της bloggόσφαιρας επιτίθεται με ανακοίνωσή του ο...
διορισμένος διευθυντής που καταχρέωσε το ΑΠΕ Η. Μάτσικας. Απειλεί τα blogs ότι θα καταθέσει αγωγές για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας(!) σε ειδήσεις που ανεβαίνουν σε αναρτήσεις των

Μαθήματα ανθρωπιάς από έναν 9χρονο!

Πολλές φορές μιλάμε για "νοοτροπία" χωρίς καν να συλλάβουμε την έννοια της λέξης.
Η παρακάτω επιστολή γράφτηκε από τον Βιετναμέζο μετανάστη Ha Minh Thanh, ο οποίος εργάζεται ως αστυνόμος στη Φουκουσίμα, και εστάλη σε έναν φίλο του στην πατρίδα του. Δημοσιεύθηκε στο New America Media στις

Φιλική νίκη για τις «Ελπίδες»! Ελλάδα - Βουλγαρία 2-1

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Εθνική Ελπίδων νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της

Συνελήφθη 37χρονος για παιδική πορνογραφία

Στα ηλεκτρονικά ίχνη ενός 37χρονου από τη Λάρισα οδηγήθηκε το τμήμα Δίωξης...
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 σκληροί δίσκοι με 40 αρχεία, όλα βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ποιος συνεργάτης από το «Πρωινό μou « δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή;

Παρελθόν για το "Πρωινό mou" θα είναι ίσως συνεργάτης-δημοσιογράφος της...εκπομπής «Πρωινό μou».
Η δημοσιογράφος,

Ασυνείδητος μαζεύει αδέσποτα και τα πατάει με το αυτοκίνητό του!

Ο δράστης κινείται κυρίως τις βραδινές ώρες στον Εσταυρομένο, μαζεύει τα αδέσποτα ζώα σε τσουβάλια και... τα βασανίζει μέχρι θανάτου...
Ο ασυνείδητος άνδρας κυκλοφορεί στην περιοχή και αναζητά υποψήφια θύματα. Όταν εντοπίζει το αδέσποτο, εμφανίζεται φιλικός, κερδίζει την εμπιστοσύνη του και

Πίστευε ότι είχε στομαχόπονο… και γέννησε!

Τελικά δεν την είχε πειράξει το κάρυ...
Η Jessica Williams ξύπνησε μια μέρα με έντονους πόνους στο στομάχι και πίστεψε ότι την είχε πειράξει το φαγητό που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ… άλλωστε το

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γραφεία τελετών κλέβουν τους νεκρούς και ασελγούν στα σώματα τους

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο η αποκάλυψη που έκανε τηλεοπτική εκπομπή...για το τι γίνεται με τους νεκρούς στα γραφεία τελετών.
Είστε σίγουροι πως ο άνθρωπος σας έτυχε της σωστής φροντίδας και αντιμετώπισης λίγο πριν το ύστατο χαίρε; Είστε βέβαιοι ότι, του συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό και αξιοπρέπεια; Αν ναι, τότε μην

Huashan Clifside: Eνα "μονοπάτι" από σανίδες χτισμένο πάνω από έναν γκρεμό!!! (video)

Όταν παρακολούθησα αυτό το βιντεο είπα "Τούτος εδώ είναι τρελός για τα σίδερα"...
Όταν το ξανάδα για 2η και 3η φορά θαύμασα το φοβερό τοπίο καθώς και όλους αυτούς που κατάφεραν να το δημιουργήσουν. Όπως θα δείτε το μονοπάτι αυτό αποτελείται από 2 σανίδες φάρδος και μια χοντρή αλυσίδα καρφωμένη στον βράχο για βοηθητικό κράτημα.
Δείτε το... ίσως και να σας αρέσει.

Στις πλατείες οι αγανακτισμένοι για 10η μέρα! Δείτε: Όλες οι πόλεις που πραγματοποιούν διαδηλώσεις!

Σε νέα κινητοποίηση  στις πλατείες τις Ευρώπης καλούν οι Αγανακτισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή, ενώ καθημερινά συνεχίζουν - ήδη βρίσκονται στην 10η μέρα - και εμπλουτίζουν την δυναμική παρουσία τους στις πλατείες περισσότερων από 50 ελληνικών πόλεων.
Στο Σύνταγμα στον απόηχο της έντασης που προκλήθηκε, με τον

Οι τακτοποιημένοι ημιυπαίθριοι θα μπουν στη φορολογική δήλωση του 2012

Ερμηνευτική εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οι ημιυπαίθριοι χώροι που έχουν τακτοποιηθεί μέσα στο 2010, καθώς και όσοι έχουν τακτοποιηθεί ή θα τακτοποιηθούν μέσα στο 2011, θα πρέπει για πρώτη φορά να συμπεριληφθούν στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος που υποβάλλεται το οικονομικό έτος

Πατέρας απειλεί δημόσια ότι θα σκοτώσει το παιδί του!

Αυτή ήταν η δραματική στιγμή, κατά την οποία ένας τρελός αυτοκινητιστής, περικυκλωμένος από δυνάμεις της ασφάλειας, απειλεί δημόσια ότι θα σκοτώσει την κορούλα του με το σπαθί σαμουράι, που κρατάει. Οι φρικιαστικές αυτές εικόνες, τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο μετά από

Τραγωδία για νεόνυμφους: Τους εκτέλεσαν στο ταξίδι του μέλιτος!

Στο δικαστήριο βρέθηκαν χθες οι ληστές που εκτέλεσαν εν ψυχρώ το ζευγάρι των νεόνυμφωνων...
Μια τραγωδία ξεδιπλώθηκε χθες στο δικαστήριο Antigua, όπου δικάστηκαν οι ληστές που πριν από τρία χρόνια εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα ζευγάρι Βρετανών στο

Στις 6 Ιουνίου η πληρωμή των πολυτεκνικών επιδομάτων!!!

Στους επιδοματούχους που απογράφηκαν μέχρι τις 13 Μαϊου 2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., το οικογενειακό επίδομα θα καταβληθεί με πίστωση του λογαριασμού τους (νέος τρόπος πληρωμής).
Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, θα

Ο καιρός σήμερα...με βροχές και καταιγίδες ο Ιούνιος!!!

Βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με

Θρίλερ με τη δολοφονία 45χρονου επιχειρηματία στη Κηφισιά

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται πιθανότατα για εγκληματική ενέργεια γιατί το θύμα φέρει τραύμα, προφανώς από πυροβόλο όπλο, στο στήθος.
Δολοφονημένος μέσα στη διώροφη μεζονέτα του στην Κηφισιά, βρέθηκε ένας 45χρονος γνωστός ξενοδόχος. Στις 17:00 στην οδό

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Χάβος!

Ο Μάκης Χάβος, που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, στη θέση του Παύλου Δερμιτζάκη...
Οι Αρκάδες λοιπόν, λίγη ώρα μετά την (οριστική) εξασφάλιση της παραμονής του στηΣούπερ Λιγκ, δεδομένου και του υποβ

Τέσσερις καραμπόλες αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη λόγω της βροχόπτωσης!

Προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς μετά την βροχόπτωση ήρθαν οι καραμπόλες αυτοκινήτων. Έτσι αυτή την στιγμή
υπάρχουν 4 καραμπόλες αυτοκινήτων. Μία στην οδό

Το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο κυπριακό πρωτάθλημα (!) εξετάζει ο ΟΦΗ....

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o σύλλογος μετόχων της ομάδας έστειλε επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το παραπάνω σενάριο μπορεί να ακουγόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες στις συναντήσεις των

Ντουμπάι... καλεί Μπλάνκο

Στο Ντουμπάι θα συνεχίσει - εκτός απροόπτου- την καριέρα του ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, δέχτηκε μία πλουσιοπάροχη πρόταση από την Αλ Νασρ και

Τι να πεις αν σε τσακώσουν να κοιμάσαι στο γραφείο!

Μη στεναχωριέσαι, όπως είπαμε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Το έχουν πάθει τόσοι και τόσοι. Δε βλέπεις πόσες φορές μισοκοιμισμένοι βουλευτές έχουν πρωταγωνιστήσει σε video του "OΛΑ" ή του "Αλ τσαντίρι νιουζ"; Δε θυμάσαι το απίστευτο σκετσάκι του Mr. Bean που τον παίρνει ο ύπνος μέσα στην εκκλησία; Εμείς βέβαια το περιορίζουμε στο γραφείο. αλλά

Ο Ψωμιάδης θα παίξει σε ταινία!

Θα υποδυθεί τον εαυτό του στο έργο «Οι Πόντιοι next generation» του Ομ. Ευστρατιάδη.
Ο «Πανίκας» σε ρόλο guest στην ταινία «Οι Πόντιοι next generation». Ένας αντιπροσωπευτικός Πόντιος πολιτικός είναι ο κρυφός άσος που έχει στο μανίκι ο

Υπογράφουν στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ!!!

Η νέα σύμβαση μεταξύ ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ θα υπογραφεί όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή (03/06).
Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του σταδίου για να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για ακόμα

Υποψήφιος σε στρατιωτικές σχολές κεραυνοβολήθηκε την ώρα των εξετάσεων

Ο 18χρονος μαθητής, υποψήφιος για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές, χτυπήθηκε από ρεύμα στο Καυτανζόγλειο γήπεδο.
Ο νεαρός μαθητής χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα χθες στο βοηθητικό χώρο του