ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Greek Idol: Τα «έχωσε» στον Κωστόπουλο και τον «έφτυσε» [video]

Απίστευτος καυγάς με Πέτρο Κωστόπουλο στο Greek Idol, καθώς το κοινό αποδοκίμασε επίθεση του σε παίκτρια και την κράτησε στο παιχνίδι.
Απίστευτος καυγάς στο Greek Idol. 

Δείτε videos...

«Κυρία στο σαλόνι, που**να στο κρεβάτι» [video]

Τον εαυτό της ελεύθερο άφησε η Ναταλία Γερμανού και εκφράστηκε για το πώς βλέπουν οι άντρες την ιδανική γυναίκα.
 Τι είπε η αθυρόστομη Ναταλία Γερμανού;
«Είναι κλασσική η συνταγή:...

Τον απάτησε με ποδοσφαιριστή λίγο πριν το γάμο

Είδηση-βόμβα για την οικογένεια των Kardashians αλλά και τον μέλλοντα σύζυγο της Κim, Kris Humphries, αποτελεί το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «In Touch Weekly» με τίτλο «Στοπ στον γάμο!
Βόμβα στη σόουμπιζ από δημοσίευμα που φέρει γνωστή τηλε-περσόνα να έχει απατήσει τον άντρα της με

Θρίαμβος Ερντογάν με αυτοδυναμία


Με ποσοστό 50,3% κερδίζει τις εκλογές στην Τουρκία το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, με καταμετρημένο το 97% των ψήφων και εκλέγει 326 βουλευτές, κατά τέσσερις λιγότερους από την

ΔΕΙΤΕ: Η Ζιζέλ με αθλητική εμφάνισηSTYLE


Τα πόδια της την έχουν αποζημιώσει και με το παραπάνω!!!
Τα μακριά αδύνατα πόδια της είναι αυτά που τη βοήθησαν να βγάλει μια περιουσία από τον κόσμο της μόδας.
Και όπως είναι επόμενο, η Ζιζέλ δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και

Dancing with the stars:Το σέξι χορευτικό της 'Ερρικας Πρεζεράκου (video)

Ο τελικός του Dancing with the stars ξεκίνησε με ένα χορευτικό έκπληξη από την Έρρικα Πρεζεράκου που ήταν πιο σέξι από ποτέ και απέδειξε για ποιο λόγο ήταν η περσινή νικήτρια...



Δείτε περισσότερα θέματα

Οι πιο καυτές γυναίκες με τους πιο καυτούς κοιλιακούς...!


Ρίξτε μια ματιά στους πιο καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχετε δει... απλά κόβουν την ανάσα!

QUIZ: Ποια επώνυμη είχε αυτό το…«ατυχηματάκι»;

Ποιος να προσέξει το πανάκριβο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο...
όταν μπροστά του βρίσκεται γνωστή Ελληνίδα που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της; Βέβαια με τον τρόπο που ακούμπησε πάνω στο αυτοκίνητο είχε ένα μικρό…

Δεν είναι μωρό, είναι 18χρονος!


Ένας Φιλιππινέζος, του οποίου το ύψος είναι 59,93 εκατοστά...
ανακηρύχθηκε επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο, σήμερα ημέρα των 18ων γενεθλίων του από την οργάνωση Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Ο νικητής άρχισε να χειροκροτεί όταν ο Κρεγκ Γκλέντεϊ, ο

Κατεβάζουν ρολά τα μαγαζιά την Τετάρτη

Το κλείσιμο των επιχειρήσεων και των καταστημάτων την ερχόμενη Τετάρτη, ημέρα της γενικής απεργίας, αποφάσισαν η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ.
Κεντρικό αίτημα είναι το σταμάτημα της ύφεσης και της επικίνδυνης για την οικονομία και την κοινωνία πορείας της χώρας μας, που οδηγεί σε λουκέτα στις επιχειρήσεις, ανεργία, φτώχεια.
Δείτε περισσότερα θέματα

Και… με τη βούλα, «ερυθρόλευκος»!

Ο Φράνκο Κοστάνσο θα φορά τη φανέλα με το Νο17
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, αφού πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του, τριετούς διάρκειας, παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».
Ο νέος γκολκίπερ των Πειραιωτών θα φορά τη φανέλα με το Νο

Πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έκλεβε καλώδια

Ο άτυχος 27χρονος ήταν πατέρας έξι παιδιών!!!
Από ηλεκτροπληξία πέθανε ένας 27χρονος τσιγγάνος, πατέρας έξι παιδιών, σήμερα τα ξημερώματα στην προσπάθειά του να κλέψει καλώδια φωτισμού από κολώνες της ΔΕΗ. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή κοντά στο φράγμα Κρητηνίας, στη Ρόδο, όταν

Η Skoda Octavia RS των 600 ίππων!

Στόχος της να ξεπεράσει το ρεκόρ των 322 χιλιομέτρων ανά ώρα!!!
Η Skoda θέλει να γιορτάσει τα 10 χρόνια των εκδόσεων RS και θα το κάνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ετοιμάζει την πιο δυνατή Octavia, και γενικότερα το πιο δυνατό όχημα που έχει κατασκευάσει ποτέ, με απώτερο σκοπό να

Εγκυμοσύνη και ήλιος

Είτε σχεδιάζετε να πάτε διακοπές είτε όχι, η έκθεση στον ήλιο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες που διανύουν τους εννιά ομορφότερους μήνες της ζωής τους.
Ο προβληματισμός έγκειται στην αντιστάθμιση των θετικών και

Έπνιξε το μωρό στη μπανιέρα επειδή έκλαιγε

Το αν θα καταδικάσει ένα πεντάχρονο κορίτσι για δολοφονία εξετάζει η αστυνομία στο Κάνσας, έπειτα από την παραδοχή του ότι έπνιξε νήπιο στη μπανιέρα κρατώντας το κάτω από το νερό, επειδή έκλαιγε.
Το κορίτσι, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λόγω του νεαρού της

Έχασε τη ζωή του ψαρεύοντας

Την τελευταία του βόλτα για ψάρεμα έμελλε να κάνει χθες ένας 63χρονος ερασιτέχνης ψαράς στη Μαγνησία. Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του καθώς ψάρευε στη θαλάσσια περιοχή Σούρπης. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλους ψαράδες, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, αλλά ήταν ήδη νεκρός.
Δείτε περισσότερα θέματα

Εμπρησμός στο αυτοκίνητο του Δαλούκα

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Δαλούκα στο εξοχικό του στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, έπειτα από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι και αφού πρώτα άρπαξαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή και αντικείμενα μικρής αξίας. Προανάκριση για τον εμπρησμό διενεργεί το

Πρωταθλητής στο πόλο ο Ολυμπιακός

To 5o σερί πρωτάθλημα και το 24ο στην ιστορία του, κατέκτησε ο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-3 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού,στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών, πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους επί των «μπέμπηδων» και με σκορ 3-1 διατήρησαν τα «σκήπτρα» τους. Παράλληλα, οι Πειραιώτες έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν και το Κύπελλο κόντρα στον Πανιώνιο...
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-2, 0-0.
Δείτε περισσότερα θέματα

Πήγε να περάσει πάνω από πέντε λεωφορία όμως σφηνώθηκε στο πρώτο...

Αυτοκίνητο πήγε να περάσει πάνω από πέντε λεωφορία όμως σφηνώθηκε στο πρώτο λεωφορία που βρήκε μπροστά του...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
> Δείτε περισσότερα θέματα

Σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας


Σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, κ. Αμπάζη, είχε την Πέμπτη η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα με το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Όπως είναι γνωστό το κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές οι οποίες άμεσα πρέπει να αποκατασταθούν προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του. Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να γίνει μια στατική μελέτη του κτιρίου, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης με χρήματα που έχουν ήδη δεσμευθεί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Καλαμπάκα: Κόντεψε να ανοίξει κεφάλια με το κλαρίνο του!

Σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στο γραφείο του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας ένας οργανοπαίχτης και απαιτούσε εξηγήσεις για ποιο λόγο να πληρώσει αυτός για το πρόστιμο που του επέβαλε το Σ.Δ.Ο.Ε. στο Αντάμωμα των Χασιωτών.
Ο κλαριντζής δεν ηρεμούσε με τίποτα και τελικά,

Το facebook του Έλληνα μαλάκα ψηφοφόρου!



Ψυχοσάββατο χθές, τη Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος, τριήμερο λοιπόν και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που οι αγανακτισμένοι είναι λιγότεροι στο Σύνταγμα. Την Κυριακή πάντως, ακούγεται πως θα είναι και πάλι δυνατή η συμμετοχή. Θα δείξει.
Δεκαπέντε μέρες στέναξαν τα

Δέντρο που κάνει … γκριμάτσες!

Αν νομίζετε πως οι γκριμάτσες είναι προνόμιο μόνο των ανθρώπων γελιέστε!
Στο προαύλιο ενός γηροκομείου της Βρετανίας υπάρχει ένα δέντρο που τα έχει πάρει στο κρανίο. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι γκριμάτσες που… κάνει!
Στον κορμό του υπάρχουν δύο ξεχαρβαλωμένα μάτια, ένα στραβωμένο στόμα με επίσης στραβά δόντια ενώ του τρέχουν και τα σάλια. Οι ηλικιωμένοι όταν περνάνε από το συγκεκριμένο σημείο αγριεύονται.Λογικό δεν είναι;
Μάλιστα μία ηλικιωμένη ανέφερε πως όταν πήγαν τα εγγόνια της να την επισκεφτούν τρόμαξαν τόσο πολύ από τη θέα του δέντρου που έκαναν να κοιμηθούν μία ολόκληρη εβδομάδα!
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ.Νίκος Θεοδωρίδης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kozan.gr, σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αντιδημαρχος Κοζάνης κ. Νίκος Θεοδωρίδης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με κινούμενο σε αντίθετη κατεύθυνση Ι.Χ στη διασταύρωση Δρεπάνου - Κλείτους.
O κ. Θεοδωρίδης διεκομίστη και παρέμεινε για 24 ωρη νοσηλεία στο Μαματσείο Νοσοκομείο Κοζάνης έχοντας τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια.
Η κατάστασή του δεν κρίθηκε σοβαρή και πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί (Σάββατο).
kozan.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Νέα στοιχεία για τα στημένα!

Δύο νέα στοιχεία αναφορικά με το φάκελο των στημένων παιχνιδιών ήρθαν στην δημοσιότητα...με τις έρευνες της δικαιοσύνης να βρίσκονται στο σωστό δρόμο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στα χέρια της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων έχουν φτάσει...

Το 7ο Δ. Σ. και το Π.Κ.Ε. ΟΤΕ καθαρίζουν και δενδροφυτεύουν (video)


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Γρεβενών οργάνωσε σε συνεργασία με το 7ο Δημοτικό Σχολείο δράση για την καθαριότητα.

Πρόβλημα για ΠΑΣ και Βέροια

Ακόμη δύο ομάδες της Football League φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα...
με την ασφαλιστική τους ενημερότητα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια φέρονται να μην έχουν τακτοποιήσει όπως θα έπρεπε όλες τις εκκρεμότητές τους στο ΙΚΑ.
Για την ομάδα των Ιωαννίνων, το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ότι έχει καταθέσει δύο ασφαλιστικές ενημερότητες με διαφορά κάποιων ημερών στην ΕΠΟ και πλέον αναμένεται η απάντηση από το ΙΚΑ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Από την άλλη πλευρά, η Βέροια φαίνεται πως η ασφαλιστική ενημερότητα που είχε στείλει στο ΙΚΑ, είναι πολύ διαφορετική με αυτή που κατατέθηκε το προηγούμενο διάστημα.
Onsports
Δείτε περισσότερα θέματα

Γ. Παπανδρέου: «Δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να περάσει όσα περνώ»

Μια τρισέλιδη συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο «Βήμα της Κυριακής».
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε «αλλαγές παντού», ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν διλήμματα. Υπάρχει μόνο η απόφαση. Να μη ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας. Δεν είναι θέμα πίεσης. Αυτό θέλουμε

Τέλος ο Σούμποτιτς από το Αρη

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Άρη ο Λευτέρης Σούμποτιτς...ο οποίος βρέθηκε σήμερα (10/6) το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και έλυσε το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΚΑΕ η απομάκρυνσή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.
bettv
Δείτε περισσότερα θέματα

Έλληνας έφτιαξε το πρώτο τσιπ από γραφένιο

Μια ακόμα επιστημονική διάκριση της χώρας μας στο εξωτερικό
Το πρώτο ολοκληρωμένο κύκλωμα από γραφένιο είναι δημιούργημα ενός Έλληνα.
Ο φυσικοχημικός, Φαίδων Αβούρης, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας του Κέντρου Ερευνών Γουότσον της IBM, κατάφερε σύμφωνα με τους New York Times να ξεπεράσει όλες τις τεχνικές δυσκολίες ώστε να κατασκευαστεί το εν λόγω τσιπ.
Το γραφένιο θεωρείται «υλικό του μέλλοντος» και πολλές νέες πατέντες συσκευών έχουν βασιστεί στη λεπτή του φύση. Παρόλα αυτά κανείς δεν είχε καταφέρει ως τώρα να κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα γραφενίου διότι το υλικό δεν κολλάει πολύ καλά στα μέταλλα και τα οξείδια που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία παραγωγής ημιαγωγών.
Πρόκειται λοιπόν για μια παγκόσμια «πρωτιά» η οποία ενδέχεται να οδηγήσει στη δημιουργία μιας ολόκληρης νέας γενιάς ηλεκτρονικών (από την ασύρματη επικοινωνία μέχρι τους ενισχυτές) που θα βασίζονται στο γραφένιο και όχι στο –δημοφιλές μέχρι και σήμερα- πυρίτιο.
Συγκεκριμένα, αυτό που επιτεύχθηκε από την ομάδα του Αβούρη είναι η ενοποίηση ενός τρανζίστορ γραφενίου και ενός ζεύγους πηνίων επαγωγικής αντίστασης πάνω σε μια πλακέτα από καρβίδιο του πυριτίου. Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η διαδικασία κατασκευής του τσιπ γραφενίου είναι απόλυτα συμβατή με τις υφιστάμενες συμβατικές μεθόδους παραγωγής ημιαγωγών, κάτι που διευκολύνει πολύ την πρακτική εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, στο μέλλον θα μπορούν να κατασκευάσουν υβριδικά κυκλώματα χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πυριτίου και γραφενίου. Ο ίδιος ο κ. Αβούρης δε, ελπίζει πως η ενσωμάτωση των συγκριτικά φθηνότερων κυκλωμάτων γραφενίου στην διαδικασία μαζικής παραγωγής μπορεί μακροπρόθεσμα να ρίξει και τις τιμές των ηλεκτρονικών συσκευών.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τη χαράκωσε με σπασμένο μπουκάλι!

Απίστευτο περιστατικό στο ΤΕΙ Λαμίας...
Επίθεση με σπασμένο μπουκάλι δέχθηκε χθες το μεσημέρι μία φοιτήτρια του ΤΕΙ Λαμίας, από συμφοιτητή της.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των άλλων φοιτητών. Η κοπέλα λογομάχησε με τον νεαρό, ο οποίος της επιτέθηκε και της χάραξε το πρόσωπο με το μπουκάλι.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι λόγοι του καυγά δεν έγιναν γνωστοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δεν θα υποβάλει μήνυση.
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΕΙΤΕ: Οι 10 εντολές του ΔΝΤ...

Aπό οτι φαίνεται το ΔΝΤ ήρθε για να μέινει...

Κλωνοποιημένη αγελάδα θα παράγει μητρικό γάλα!

Μια κλωνοποιημένη αγελάδα που φέρει ανθρώπινα γονίδια και μπορεί να παράγει γάλα...
ισάξιο με το μητρικό γεννήθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Γεωργικής Τεχνολογίας της Αργεντινής (ΙΝΤΑ).
Η κλωνοποιημένη αγελάδα, που βαφτίστηκε "Ροζίτα ΙΣΑ", είναι