ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μόστραραν τα γεννητικά τους όργανα και τους έφτυναν!




Το παράδοξο είναι πως το κοινό όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε... αλλά έδειξε να το ευχαριστιέται! Η Daily Mail ωστόσο με συντηρητισμό γράφει: "Αυτού του είδους η τιποτένια συμπεριφορά είναι προσβολή των αξιών μας"
Tο θέατρο Sadler's Wells Theatre είναι αναμφισβήτητα ένα εξόχως σοβαρό θέατρο. Ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα και από τότε ανεβάζει διαρκώς μεγάλες θεατρικές παραγωγές.Ωστόσο στην μακρόχρονη ιστορία του – που μετρά 328 χρόνια- ποτέ δεν παρουσίασε κάτι τόσο πολύ προκλητικό όσο η παράσταση "Un Peu De Tendresse, Bordel de Merde!" που ελληνιστί σημαίνει: "Λιγάκι τρυφερότητα, μπουρδέλο από σκατά!"
Και ναι.. ήταν σίγουρο πως θα προκαλούσε αντιδράσεις, όχι μόνο από τον τίτλο του έργου, αλλά και από το ότι είκοσι γυμνοί χορευτές με ξανθιές περούκες ανέβαιναν πάνω τους, δείχνοντάς τους τα γεννητικά τους όργανα και τα οπίσθιά τους, φτύνοντας τα γυαλιά των θεατών και αρπάζοντας τα χαρτιά και τα μολύβια των κριτικών!
Το παράδοξο είναι πως το κοινό όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε… αλλά έδειξε να το ευχαριστιέται! Η Daily Mail ωστόσο με συντηρητισμό γράφει: "Αυτού του είδους η τιποτένια συμπεριφορά είναι προσβολή των αξιών μας"
Μόστραραν τα γεννητικά τους όργανα και τους έφτυναν! Ιθύνων νους όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Dave St-Pierre, ένας τρομερός χορογράφος από τον Καναδά που οι συμπατριώτες του αποκαλούν "ημίθεο" του χορού και ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί απόγονο της Πίνα Μπάους (Pina Bausch). Η ίδια η Μπάους τον είχε αποκαλέσει μάλιστα κάποτε "πορνογραφικό εξώγαμο παιδί της".

Στέλλα Παπαδημητρίου: «Έκανα γυμνό επί σκηνής στα 35 μου, απόλυτα συνειδητά»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Όλα στο πρόγραμμα» Η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου η οποία έγινε γνωστή στο μέσα από τον ρόλο της Αντιγόνης στα «Μυστικά της Εδέμ»
Η ηθοποιός δήλωσε πως η τηλεόραση άργησε να την αναδείξει με έναν πετυχημένο ρόλο, ενώ αποκάλυψε πως ο ρόλος της στα «Μυστικά» αρχικά ήταν για 4 επεισόδια και αυτά βουβά, αλλά όπως είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Κυρίτσης, το παίξιμο της τους οδήγησε στο να την εντάξουν στην ομάδα της σειράς, γράφοντας έναν ρόλο για εκείνη. Ανέφερε πως στους γονείς της είπε πως θα γίνει ηθοποιός όταν είχε ήδη περάσει τις εξετάσεις στο ΚΘΒΕ. Μίλησε επίσης και για το γυμνό που είχε κάνει επί σκηνής στα 35 της, λέγοντας πως το έκανε συνειδητά.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Ποιου γνωστού τραγουδιστή η κοπέλα φορά Brazilian μπικίνι;

Ποιου πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή η αγαπημένη κάνει μπάνιο με Brazilian μπικίνι; Δείτε καυτές φωτογραφίες από την παραλία.
Είναι να το έχεις το κορμί και τις τέλειες αναλογίες για να μπορείς να φορέσεις Brazilian μαγιό. Η εν λόγω κυρία σίγουρα, όπως βλέπετε και εσείς στις φωτό, έχει και...

Αστυνομικός «ξάφρισε» σούπερ μάρκετ!

Αξιωματικός της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη επ’αυτοφόρω την ώρα που έκλεβε εργαλεία από αλυσίδα σούπερ μάρκετ και ενω βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Το περιστατικό συνέβη το πρωί σε κατάστημα στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος αστυνομικός πήρε από τα ράφια του καταστήματος...

Την ανάγκασαν να περπατήσει γυμνή στο χωριό της!!!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του Πακιστάν, μια 50χρονη αναγκάστηκε να περπατήσει γυμνή στο χωρίο της, γιατί ένας από τους γιούς της κατηγορείται ότι άφησε έγκυο μια παντρεμένη γειτόνισσα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο

Ποιοι 12 βουλευτές απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Ποιοι 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και να ρίξουν την κυβέρνηση;
Δώδεκα «πράσινοι» βουλευτές προκαλούν πονοκεφάλους στο Μαξίμου, καθώς δεν αποκλείεται να μην ψηφίσουν στη Βουλή στο τέλος του μήνα το Μεσοπρόθεσμο.
 Ας τους γνωρίσουμε έναν προς έναν:

Εύη Βατίδου, 5 εκ. ευρώ και τα «σώβρακα» του Κούγια!!!

Αγωγή-μαμούθ κατέθεσε η Εύη Βατίδου στον πρώην σύζυγο της Αλέξη Κούγια διεκδικώντας 5 εκατομμύρια ευρώ.
 Γιατί θέλει τα χρήματα η Βατίδου;

Λαμία:Απατεώνες εξαπατούν ιδιοκτήτες σπιτιών!

Όλο και περισσότεροι είναι οι εξαπατημένοι ιδιοκτήτες στη Λαμία, οι οποίοι νοικιάζουν το σπίτι τους σε απατεώνες. Οι ένοικοι μένουν για ένα ή δυο μήνες και μετά φεύγουν σαν κύριοι χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ!
Ξεγελούν τους ιδιοκτήτες δίνοντας τους ψεύτικα στοιχεία προσωπικά αλλά και εργασίας. Επιλέγουν διαμερίσματα μεγάλων τετραγωνικών με την δικαιολογία πως θέλουν ένα μεγάλο σπίτι γιατί περιμένουν τις οικογένειές τους!
Πολλές φορές όταν ο «περίεργος» ιδιοκτήτης προσπαθήσει να μάθει περισσότερα γι αυτούς … γίνονται «καπνός»!
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο πιο ντροπιαστικός πατέρας στον κόσμο!!!

Ντυμένος νύφη, γοργόνα, γυναίκα αράχνη ή κοκκινοσκουφίτσα χαιρετά και ταυτόχρονα ντροπιάζει τον 16χρονο γιό του ενώ αυτός ανεβαίνει στο σχολικό
Περισσότερες από 170 μέχρι στιγμής μεταμφιέσεις έχει...

Φτιάχνοντας το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου!

Το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου ετοιμάζει η Coco-mat στην παραλία του Μαραθώνα και διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Το βράδυ της αυριανής Τετάρτης, κάτω από τη λαμπερή πανσέληνο η Coco-mat, μαζί με τον δήμο Μαραθώνα καλούν όλους να...

Οι δέκα πιο κορυφαίες φάρσες!!!

Πρόκειται για ένα απολαυστικό βιντεάκι με τις 10 κορυφαίες φάρσες που είδαμε στο Internet...
Δείτε το video...

Αθήνα: Δύο νεκροί γαζωμένοι από Αλβανούς!!!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Ώρα 14.00 και η Καλλιθέα συγκλονίζεται από πιστολίδι.
Σε μία ταβέρνα, στην οδό Σοφοκλέους 182Γ πέφτουν νεκροί από καταιγισμό σφαιρών 2 Αλβανοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους σκότωσαν με

Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη από και πρός Ελλάδα!!!

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους...
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά την Τετάρτη οι πτήσεις, από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, καθώς η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που διοργανώνουν την Τετάρτη 15/6 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Δείτε περισσότερα θέματα

Σε τραγωδία κατέληξε τυπικός έλεγχος της τροχαίας!

Όταν οι άνδρες της τροχαίας, στην Αμφιλοχία σταμάτησαν ένα νεαρό οδηγό για τυπικό έλεγχο, δεν μπορούσαν να φανταστούν την τραγική κατάληξη που θα είχε το περιστατικό. Ο 24χρονος οδηγός από τα Γιάννενα, βλέποντας το σήμα των αστυνομικών, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και...

Ιωάννινα: Σκοτώθηκε 3χρονο κοριτσάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι τριών ετών στη Λούτσα Πρέβεζας, όταν έπεσε πάνω της μεγάλος ξύλινος πάγκος στην αυλή του καταστήματος που διατηρούσε ο πατέρας της.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Δείτε περισσότερα θέματα

Φυλάκιζαν και εξέδιδαν 2 Ρουμάνες στο Ηράκλειο Κρήτης!

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. 
Και όμως συνέβη. Τη φρίκη ζούσαν στα χέρια δύο ομοεθνών τους, δύο νεαρές Ρουμάνες 25 και 26 χρονών, τις οποίες είχαν φυλακίσει και τις εξέδιδαν, ένας

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα-Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Με την αυριανή 24ωρη γενική πανεργατική απεργία, κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να παραλύσει αύριο ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας σε όλη τη χώρα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών!

Ελεύθερο σχέδιο σήμερα στα ειδικά μαθήματα!!!
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να περιμένουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για να μάθουν τις βαθμολογίες τους για την εισαγωγής τους στα ΑΕΙ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι βάσεις αναμένεται να πέσουν, κυρίως στις υψηλόβαθμες σχολές, ενώ οι υποψήφιοι προετοιμάζονται για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων με τους υποψήφιους να εξετάζονται στο ελεύθερο σχέδιο. Η αυλαία των ειδικών μαθημάτων πέφτει στις 20 Ιουνίου Με το μάθημα «Έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων».
Δείτε περισσότερα θέματα

OI ILLUMINATI ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ...??? (video)

Τρια κομμάτια από το "The Music Industry Exposed" - αποδεικνύουν ότι ο Μαϊκλ Τζάκσον είχε μυστικά συνθήματα εναντίον των Μασόνων (Illuminati) μέσα σε κάποια βιντεοκλιπ του. Στο πρώτο βίντεο γίνεται πλήρης ανάλυση ενός χορού του Μαϊκλ Τζάκσον στα

Την Πέμπτη 16/6 η Παγκαστοριανή Αιμοδοσία!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς έχει προγραμματίσει την Παγκαστοριανή Αιμοδοσία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη». Ο σύλλογος καλεί... όλους τους καστοριανούς να δείξουν έμπρακτα ότι είμαστε άνθρωποι με αισθήματα, όπως αναφέρει στο φετινό σύνθημα του.
Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 στα γραφεία του συλλόγου Αθ. Διάκου 1 (πιάτσα ταξί) από τις 09:00-14:00.
Με τη συμπαράσταση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της τοπικής διοίκησης Καστοριάς.
Δείτε περισσότερα θέματα
mpetskas

Η Αττική Οδός στα GPS της Mio


Η Mio Technology ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, οι συσκευές που υποστηρίζουν πληροφορίες κίνησης θα εμφανίζονται και οι πληροφορίες σχετικά με την Αττική Οδό, προσφέροντας έτσι πληρέστερη ενημέρωση στο καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των

Η Ελλάδα 1η στην Ευρώπη σε πνιγμούς!!!

Η χώρα μας είναι πρώτη στην Ευρώπη και δεύτερη παγκοσμίως σε θανάτους από πνιγμούς, αναλογικά με τον πληθυσμό της. Κάθε χρόνο χάνονται περίπου 400 άτομα από πνιγμούς, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αρκούν, για να

Πλημμύρισε ακάλυπτες επιταγές η αγορά

Η κρίση έχει γεμίσει την αγορά ακάλυπτες επιταγές...
Οι μισές επιταγές που έχουν στα χέρια τος οι έμποροι είναι ακάλυπτες και όπως δηλώνουν δεν ξέρουν πότε και αν θα εισπράξουν τα χρήματα από τις υπόλοιπες.
Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω καρτέλες:

Πτολεμαΐδα: Έναρξη λειτουργίας ογκολογικού ιατρείου στις 15 Ιουνίου στο Μποδοσάκειο

Την Τετάρτη 15 τρέχοντος αρχίζει η λειτουργία του ογκολογικού ιατρείου στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης. Θα προηγηθεί την Τρίτη η ορκωμοσία ενός γιατρού που θα στελεχώσει το ογκολογικό ιατρείο.
Στην ανακοίνωση της διοίκησης υπογραμμίζεται ότι την Τρίτη 14-06-2011 και ώρα 12:00 πμ στο «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στο γραφείο της Διοίκησης θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του κ. Ανθόπουλου Μιχάλη Επιμ. Β΄ Παθολόγου-Ογκολόγου ο οποίος θα υπηρετήσει στο Νοσοκομείο και θα ανακοινωθεί η λειτουργία του τακτικού ογκολογικού Ιατρείου από Τετάρτη 15-06-2011.
klikpress.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Σήμερα η Γενική Συνέλευση του Πυρσού Γρεβενών!!!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 8:30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών( Πέτρος Σιούλης) καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ
στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση με θέματα:

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Απο 20 Ιουνίου 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Παράλληλα, η ΓΕΝΟΠ αναλαμβάνει προσπάθεια συντονισμού για κινητοποιήσεις στις ΔΕΚΟ και προτείνει στη ΓΣΕΕ διήμερη απεργία.
Από την μεθεπόμενη Δευτέρα, 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, κατά της περαιτέρω αποκρατικοποίησης της επιχείρησης, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το

Γαύροι και Βάζελοι, πως προέκυψαν τα ψευδώνυμα...

Πως προέκυψε το ψευδώνυμο Γαύροι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και Βάζελοι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού; Ας δούμε λοιπόν...
Βάζελος ή Βαζέλας
Υπάρχουν δύο εκδοχές για την προέλευση του ψευδωνύμου βάζελος. Κατά την πρώτη, ο χαρακτηρισμός επικράτησε γύρω στο 1965. Σε έναν αγώνα του ΠΑΟ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, άλειψαν με βαζελίνη τον πάγκο του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα! Σύμφωνα βέβαια, με μια δεύτερη άποψη, λέγεται ότι αυτή η περιπαιχτική ονομασία δόθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, διότι προέρχονταν από τις τάξεις της υψηλής κοινωνίας και συνήθιζαν να στρώνουν με μπραγιαντίνη (ο πρόγονος του ζελέ) τα μαλλιά τους, την οποία οι οπαδοί του Ολυμπιακού ονόμαζαν κοροϊδευτικά βαζελίνη.
Γαύρος
Η ποδοσφαιρική ιδιότυπη αυτή έκφραση – γαύρος – έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και όπως και για τον «Βάζελο» αποκτήθηκε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά, την περίφημη δεκαετία του 1960 και πιό συγκεκριμένα το 1965! Σύμφωνα, λοιπόν, με μία εκδοχή η ονομασία γαύρος, προέκυψε όταν γύρω στο 1965, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τους παίκτες του Ολυμπιακού με … ψαροκασέλες από γαύρους τις οποίες είχαν βουτήξει από το λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα!
Φυσικά οι γνωστοί αυτοί όροι χρησιμοποιούνται, όπως είναι γνωστό, ακόμα και σήμερα έχοντας αποκτήσει αρνητική σημασία. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την προέλευση την ψευδωνύμων αυτών και όσο περνάει ο καιρός χάνεται η προέλευση τους!
Ωστόσο αν το καλοσκεφτούμε τα ψευδώνυμα αυτά δεν έχουν τίποτα το κακό! Στην τελική, μία αλοιφή και ένα ψάρι είναι!
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Ολική έκλειψη Σελήνης στις 15/6

Η έκλειψη θα αρχίσει νωρίς το βράδυ με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος της η Σελήνη να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον ορίζοντα και έτσι στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- οι θεατές θα χάσουν τα πρώτα-πρώτα στάδια της έκλειψης, όμως στη συνέχεια

Βαλβέρδε: Δεν τους θέλω!

Για τρεις ποδοσφαιριστές είναι σύμφωνος ο Ερνέστο Βαλβέρδε.  να φύγουν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι! 
Ποιοι είναι αυτοί;

Μία… ανάσα από την Atalanta ο Κώστας Φορτούνης (video)

Μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στην Atalanta παρουσιάζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τον Κώστα Φορτούνη. Μάλιστα η μεταπήδηση του νεαρού μέσου στην ιταλική ομάδα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί σύντομα.
Πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν τον Φορτούνη μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο σύλλογο της

Υποφέρετε από τα κουνούπια; Έρχεται η λύση

Όσοι είστε «γλυκοαίματοι» και υποφέρετε από τις επιθέσεις κουνουπιών τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γιατί οι επιστήμονες δουλεύουν για εσάς και σας βρήκαν τη λύση.
Στα σκαριά, βρίσκεται το...

Στόχος διάρρηξης το… «μαλλί της γριάς»!

Ακόμη και ο πιο… φανατικός διαρρήκτης δεν θα σκεφτόταν να κάνει τέτοιου είδους κλοπή, όπως αυτή που συνέβη στην Ηλεία και ξεπερνάει πια κάθε λογική...
Στόχος του… «εμπνευσμένου» δράστη ήταν ένα μηχάνημα που παράγει …

Ολυμπιακός: Στη λίστα για τη θέση του τερματοφύλακα και ο Δασκαλάκης (video)

Παρά την απόκτηση του Franco Costanzo, στον Ολυμπιακό ψάχνουν ακόμα έναν τερματοφύλακα για να αποκτήσουν, ώστε να είναι ο αντικαταστάτης του Αργεντίνου. Έτσι στη μεταγραφική λίστα προστέθηκε και ο

Πρωταθλητές στο NBA οι Dallas Mavericks (video)

Ιστορία έγραψαν οι Dallas Mavericks, οι οποίοι επικράτησαν με 95-105 των Miami Heat μέσα στο «American Airlines Arena» της Florida, στον έκτο τελικό του NBA και