ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Sexy μοντέλο οργίασε σε πάρτυ γνωστού ποδοσφαιριστή

Ήρθε το sexy μοντέλο στο πάρτυ του γνωστού ποδοσφαιριστή και οργίασε. Τί δήλωσε μετά το πάρτυ;
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αργεντινή, ο Lionel Messi, είχε την ευκαιρία να βρεθεί με παλιούς φίλους του. Όπως αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αργεντινής ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Barcelona Lionel Messi, μαζί με τους αδελφούς Milito και Martin Palermo, έκαναν πάρτυ.
Σε αυτό βρέθηκε και η Xoana Gonzalez και όπως αναφέρεται χόρεψε μαζί με το Lionel Messi. Η ίδια τόνισε μία ημέρα μετά το πάρτυ. «Κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άτομα στο πάρτυ. Θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο κρεβάτι μαζί του», είπε συγκεκριμένα το sexy μοντέλο, βάζοντας φωτιά στο Lionel Messi.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Πασίγνωστη ηθοποιός προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην της

Ύποπτη για δολοφονική απόπειρα εις βάρος του πρώην φίλου της θεωρείται πασίγνωστη ηθοποιός. Πώς προσπάθησε να σκοτώσει η Ιsabelle Αdjani και τον Stephan Delajoux
Η διάσημη ηθοποιός Ιsabelle Αdjani, φέρεται να διέταξε τον

Από βουλευτής πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών!!!

Βαριά έπεσε η πολιτική σε βουλευτή που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με τα ερωτικά του καμώματα. Τί πρότειναν στο βουλευτή Anthony Weiner οι άνθρωποι του ερωτικού κινηματογράφου;
Μια θέση στη βιομηχανία ερωτικού κινηματογράφου, προσφέρει ο αμερικανός...

Το νέο video clip της Gaga (video)

To ένα video clip μετά το άλλο κάνει η Lady Gaga που δουλεύει πυρετωδώς για να διατηρήσει τη θέση που έχει στη μουσική σκηνή.
Το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «The Edge of Glory» της Lady Gaga κυκλοφόρησε αλλά οι κριτικές μάλλον χλιαρές φαίνονται.
Η Gaga, ντυμένη αλά Madonna δεκαετίας ’80, χορεύει στον εξωτερικό χώρο μιας πολυκατοικίας στη Νέα Υόρκη, σε ένα βίντεο ιδιαίτερα χαμηλού προϋπολογισμού, κάτι που δεν συνηθίζει η ποπ σταρ. Θετικά σχόλια, πάντως, ακούστηκαν για το σαξόφωνο του κομματιού.

Δείτε περισσότερα θέματα

Ένα "διαμάντι" από την Αργεντινή!!!


Η ιστορία είναι γνωστή. Ξεκίνησε ως μοντέλο στα 17 της , ενώ έχει κάνει κάποια δειλά βήματα στην παρουσίαση εκπομπών και στη μεγάλη οθόνη.
Πολυτάλαντο κορίτσι… Ο λόγος για τη Belen Rondriguez , ακόμα ένα «διαμάντι» της Αργεντινής.
Η καυτή καλλονή πετάχτηκε μέχρι την

Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει φυλακή υψίστης ασφάλειας

Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει πλούσιοι κρατούμενοι τη φυλακή υψίστης ασφάλειας New Bilibid Prison στη Μανίλα των Φιλιππίνων.
Οι κρατούμενοι, θέλοντας να κάνουν ένα διάλειμμα από τη μονότονη καθημερινότητά τους, μέσω προαγωγών και με την ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων πληρώνουν πόρνες, για να διασκεδάσουν μαζί τους μέσα στα κελιά τους.
Έτσι, με τις… ευλογίες των υπαλλήλων, οι νεαρές πόρνες περνούν από την κεντρική πύλη των φυλακών και, αφού πληρωθούν με 115 δολάρια τη νύχτα, ικανοποιούν τις ορμές των φυλακισμένων.
Όταν το σκάνδαλο έφτασε στα αυτιά των Αρχών, που έπεσαν από τα σύννεφα, ανέφεραν ότι θα εξετάσουν ενδελεχώς τους ισχυρισμούς και θα λάβουν πρόσθετα μέτρα.
Ο υπεύθυνος της φυλακής Manuel Co παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από λίγες μέρες ότι υπάρχουν πόρνες που εργάζονται στη φυλακή, λέγοντας ωστόσο ότι «το ποινικό μας σύστημα χρειάζεται μια μεταρρύθμιση. Αυτή είναι η εντολή που έλαβα».
Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι οι πόρνες πρέπει να κάνουν σεξ με απροσδιόριστο αριθμό ανδρών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σωφρονιστικό ίδρυμα.
«Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές έχουν πάρει ναρκωτικά και έτσι κάνουν πιο εύκολα αυτό για το οποίο πληρώνονται».
Συνήθως αυτές έρχονται τη νύχτα, χρησιμοποιώντας ταξί, και συνοδεύονται από τους προαγωγούς τους, οι οποίοι νωρίτερα έχουν ειδοποιήσει για την άφιξή τους. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να περάσουν φρουρούς που βρίσκονται στην πύλη της φυλακής.
Σύμφωνα με άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες, ο πιο πλούσιοι κρατούμενοι δεν αρκούνται στις πόρνες, καθώς πληρώνουν αδρά, για να κάνουν σεξ και με γυναίκες σωφρονιστικούς υπάλληλους.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα βιογραφικά των νέων μελών της κυβέρνησης

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ - Δικηγόρος-Διεθνολόγος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Άμχερστ (Amherst College) των ΗΠΑ και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Γέιλ (Yale). Από το 1988 ως το 1993 εργάστηκε ως δικηγόρος στη νομική εταιρία Wilmer, Cutler & Pickering στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Την περίοδο 1994-1996, ήταν ειδικός σύμβουλος του τότε υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου, το 1996 ήταν διευθυντής του επιτελείου του υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου και στη

συνέχεια, διετέλεσε γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού στο υπουργείο Εξωτερικών (1996-1999).
Το ίδιο χρονικό διάστημα (1996-1999), ήταν μέλος της Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ. Το 1999, διορίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων και συμμετείχε στη Συντονιστική Επιτροπή του υπουργείου Εξωτερικών για τη διαπραγμάτευση εννέα διμερών συμφωνιών με την Τουρκία, που υπογράφηκαν το 2000. Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στην κυβερνητική Ομάδα Διοίκησης για το συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Την περίοδο 1998-2004, δίδαξε ως επισκέπτης καθηγητής στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στην Ελληνική Διπλωματική Ακαδημία και στην Ελληνική Αστυνομική Ακαδημία. Το 1999, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτορας του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ντονιέτσκ της Ουκρανίας.
Τον Ιούνιο του 2004, εξελέγη για πρώτη φορά ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια, εξελέγη αντιπρόεδρος της

Ηράκλειο: Έπαιζαν σε γέφυρα το ”παιχνίδι” της αυτοκτονίας!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μεταπείσουν το νεαρό που απειλούσε να πέσει από τη γέφυρα στη λεωφόρο Κνωσού αλλά τότε πήρε σειρά ο φίλος του.
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 22.00, στην ευρύτερη περιοχή της λεωφόρου Κνωσού, καθώς δύο νεαρά άτομα είχαν ανέβει στη γέφυρα, με τον ένα εκ των δύο να

Μαχαίρωσαν ιδιοκτήτη συνεργείου 6 φορές στα οπίσθια!

Το θύμα απέφυγε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όμως βρίσκεται ήδη στα ίχνη των δραστών.Eμπλεκόμενος στη δίκη των μπράβων ήταν ο νεαρός που μαχαίρωσε τον άτυχο 25χρονο τα ξημερώματα της

Στον Άρη ο Κανούλας!!!

Ο Σάκης Κανούλας είναι πλέον παίκτης του Αρη.
Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.
Ο νεαρός επιθετικός που αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Επανομής έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κίτρινους».
Έτσι λοιπόν, η προφορική συμφωνία μετουσιώθηκε σε πράξη και ο

Λαμία: Οδηγός έμεινε νεκρός για μία εβδομάδα στη νταλίκα του!

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο 119 χλμ. της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία…
Μέσα στην καμπίνα της νταλίκας που βλέπετε στη φωτογραφία, βρέθηκε νεκρός ο 41χρονος οδηγός από την Εσθονία.
Η δυσοσμία ήταν αφόρητη, αφού το πτώμα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Τον άτυχο οδηγό εντόπισαν ο

Βίασε και σκότωσε το μωρό του φίλου της!

Στο ειδώλιο η 24χρονη κοπέλα!
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Bells, στο δυτικό Τενεσί, όταν έμαθαν ότι η 24χρονη Molly Jane Roe σκότωσε το, μόλις 17 μηνών, μωρό του φίλου της.
Μάλιστα, ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι η νεαρή κοπέλα κατηγορείται ότι κακοποιούσε και σεξουαλικά το μωρό το οποίο είχε μώλωπες στην κολπική περιοχή, τραυματισμούς στο στομάχι καθώς και δαγκωματιές στην πλάτη.
Η μικρή Maleeya Marie Murley, παρόλο που μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο εν τέλει απεβίωσε καθώς έφερε ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι.
Η 24χρονη κοπέλα έχει έρθει και στο παρελθόν αντιμέτωπη με κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών ενώ όσον αφορά τον πατέρα μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τον εμπλέκουν, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά έλαβαν μέρος στο σπίτι του.
newsbeast
Δείτε περισσότερα θέματα

Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την κατάργηση του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η κατάργηση του Υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας αποτελεί μια ακόμα αρνητική εξέλιξη για την Ελληνική Ναυτιλία. Δυστυχώς, ακόμα και αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο συγκεκριμένος πολύ βασικός, ισχυρός πυλώνας της οικονομίας μας δεν τυγχάνει της προσοχής που πρέπει, υποβιβάζεται και περιορίζεται ξανά υπό την αρμοδιότητα του

Ο Θ. Κώττας του Αίαντα Αμυνταίου, στον ΠΑΟΚ

Επένδυση στο μέλλον...
Στην απόκτηση του 15χρονου Θωμά Κώττα, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο το μέλλον αφού ο νεαρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του.
Στην απόκτηση του 15χρονου Θωμά Κώττα, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο το μέλλον αφού ο νεαρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:
«Σε μία σημαντική κίνηση με πολλές προοπτικές και σοβαρή επένδυση για το μέλλον, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που απέκτησε από τον ΑΠΣ Αίαντα Αμυνταίου τον διεθνή με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων Θωμά Κώττα. Ο γεννημένος στις 27 Απριλίου 1996 και ύψους 2μ.01 νεαρός αθλητής, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει στέλεχος των τμημάτων υποδομής, με την προοπτική την προώθησή του και στην πρώτη ομάδα.
Τον νεαρό αθλητή υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παρίσης Στογιάννης και ο σύμβουλος Λευτέρης Σταμολάμπρος, ενώ την ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ελευθέριος Τσαμπασίδης, ο προπονητής Λάζαρος Φωτιάδης και ο βοηθός προπονητή Θόδωρος Φωτιάδης».
Δείτε περισσότερα θέματα
Ματιές Στα Σπορ.

Τι καιρό θα κάνει το Σαββτοκύριακο!!!

Βρόχες και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα έρχονται και σήμερα. Από αύριο επιστρέφει το καλοκαίρι και θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος, με τοπικές νεφώσεις, βόρειους, βορειοδυτικούς ανέμους στα ανατολικά, τοπικά έως 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη...

ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠOΙΗΣΕΙΣ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Η ψήφιση επί της αρχής του «Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» το οποίο θα συζητηθεί προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, επιτάσσει την αγωνιστική συστράτευση όλων μας ενάντια στα μέτρα ΣΟΚ που αυτό προβλέπει, αφού εκτιμάται ότι 
για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι πιστώσεις του προϋπολογισμού θα παρουσιάσουν μείωση κατά 315,36 εκατ. Ευρώ ή ποσοστό 16,4%, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πενιχρούς μισθούς μας, την ευτελή αποζημίωση για τα νυχτερινά και την πέραν του πενθημέρου εργασία Μας, αλλά και τις λειτουργικές δαπάνες των Υπηρεσιών που με τις παρούσες συνθήκες θα είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών.
Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο,

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης (VIDEO)

Το νέο υπουργικό σχήμα, όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, έχει ως εξής:
*Αντιπρόεδροι της κυβέρνησης οι Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναλαμβάνει και το υπουργείο Οικονομικών με αναπληρωτές υπουργούς τους

Ρόδος: ''Έκανα λάθος που άρχισα να πυροβολώ - Νόμιζα ότι με έκλεβαν''!

Ένας 21χρονος σκόρπισε τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής του Καρακόνερου...
Στο πόδι σηκώθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (15-06-2011) οι κάτοικοι στη περιοχή του Καρακόνερου από τους πυροβολισμούς 21χρονου τσιγγάνου, ο οποίος νόμιζε ότι

Τρίκαλα: Κινητό που... βέλαζε, διέκοψε τη δίκη!!!

Απίστευτα πράγματα στα δικαστήρια της πόλης...
Την ώρα που εκδικάζονταν στα δικαστήρια Τρικάλων, η πολύκροτη υπόθεση της διαμάχης του νυν Δημάρχου Φαρκαδόνας Κώστα Οικονόμου με τον πρώην Δήμαρχο Οιχαλίας Αθανάσιο Ζιώγκο, ο Πρόεδρος της έδρας, αναγκάστηκε να αποβάλλει από την αίθουσα άτομο που παρακολουθούσε την δίκη.
Το συγκεκριμένο άτομο είχε προσέλθει με ανοιχτό κινητό το οποίο, σύμφωνα με το thebest.gr, δεν κουδούνιζε αλλά...βέλαζε!
Ο ήχος του προβάτου μέσα στην δικαστική αίθουσα, προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή του Προέδρου που απέβαλε από την αίθουσα τον κάτοχο του κινητού.
Δείτε περισσότερα θέματα
pathfinder.gr

Γρεβενά: Επίκειται η κατασκευή του υδροηλεκτρικού της Πραμόριτσας!

Σκληρή κόντρα Ψευτογκά -Δασταμάνη!!!
Το φράγμα της Πραμόριτσας τροφοδοτεί πλέον με νερό όλους τους δήμους του Βοΐου, ενώ αναμένεται η κατασκευή του υδροηλεκτρικού εργοστασίου που

Πάτρα: Μπέρδεψαν τους νεκρούς στο νεκροτομείο!

Σκηνές που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ακόμα και την πιο δύσκολη ώρα αυτή του θανάτου, συνέβησαν χθες τη νύχτα στο 409 νοσοκομείο.
Ένας 62 χρόνος άνδρας κατέληξε νοσηλευόμενος στη νέα πτέρυγα του Αγίου Ανδρέα, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Mεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του 409 και ειδοποιήθηκε γραφείο τελετών από την Σπάρτη, περιοχή καταγωγής και κατοικίας εν ζωή του άνδρα, για να έρθει στην Πάτρα και να τον μεταφέρει, προκειμένου η κηδεία του να γίνει εκεί.
Λίγη ώρα πριν τις 22.00 το βράδυ, ένα άλλο γραφείο τελετών έφτανε στον χώρο και ζήτησε να παραλάβει έναν ακόμα νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το προσωπικό που βρισκόταν βάρδια του υπέδειξε τον άνδρα από την Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι στα χέρια των νεκρών βρίσκονταν τα «ταμπελάκια» με τα στοιχεία τους.
Το γραφείο παρέλαβε χωρίς περαιτέρω έλεγχο τον νεκρό και έφυγε για το Τρίκορφο Δωρίδας, όπου θα γινόταν η ταφή του. Λίγη ώρα μετά, κάνει την εμφάνισή του και το γραφείο τελετών από την Σπάρτη και με την ιδία διαδικασία αλλά με άλλο υπάλληλο λόγω λήξης βάρδιας, καλείται να παραλάβει τον ένα και μοναδικό νεκρό που υπήρχε, αφού μόνο δυο ήταν όλοι και όλοι, κατά την χθεσινή βραδιά.

ΔΕΙΤΕ: Μοναδικό υπερυψωμένο πάρκο στη Νέα Υόρκη!!!

Αυτό το όμορφο και πραγματικά μοναδικό πάρκο έχει χτιστεί επάνω στην πλατφόρμα ενός παλιού υπερυψωμένου σιδηρόδρομου στην περιοχή West Side, ο οποίος χρησιμοποιούταν για να

Κέρκυρα: Πήγε να την βιάσει μέσα σε ξενοδοχείο!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 35χρονος αλλοδαπός, καθώς προσπάθησε να βιάσει μία 22χρονη αλλοδαπή. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ξενοδοχείο της Κέρκυρας. 
Η γυναίκα, η οποία είναι υπάλληλος του τουριστικού συγκροτήματος βγήκε στον προαύλιο χώρο όταν ο

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ήβης Αδάμου «Κάνω μια ευχή»

Η Ήβη Αδάμου, «Κρατά τα μάτια της κλειστά» και «Κάνει μια ευχή κι αυτό το καλοκαίρι» να το περάσουμε μαζί χορεύοντας στους ρυθμούς και τις μελωδίες της.Μετά την μοναδική επιτυχία της συνεργασίας της με τις Μέλισσες και το «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» το οποίο σκαρφάλωσε αμέσως στο top 10 του επίσημου airplay chart, και λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της album με τίτλο «Σαν ένα όνειρο»

Τα κατάφεραν έκλεισαν τον ιστότοπο της CIA, οι χάκερς 'Lulzsec'

Προσπαθήσατε να συνδεθείτε στον ιστότοπο της CIA σήμερα? Μάλλον όχι. Λίγο λεπτά πριν δεν θα μπορούσατε, πάντως. Είναι κλειστός εδώ και ώρες.
Η ομάδα χάκερς Lulzsec που ταράζει τα νερά τελευταία για τις

Πισίνα ρούφηξε κοριτσάκι

Μια επτάχρονη παγιδεύτηκε κάτω από το νερό, όταν τη «ρούφηξε» προς τα κάτω το φίλτρο της πισίνας που κολυμπούσε αμέριμνη. Ο προπάππους της έσπευσε να τη σώσει και για να το καταφέρει αναγκάστηκε να της κόψει μια μεγάλη τούφα από τα μαλλάκια της. Η δύναμη που την τραβούσε προς τα κάτω ήταν τόσο μεγάλη που το κοριτσάκι δε μπορούσε να απελευθερωθεί και έμεινε κάτω από το νερό για περισσότερο από δυόμιση λεπτά. Όταν το βγάλανε από την πισίνα το πρόσωπο του παιδιού ήταν μπλε και όλοι φοβήθηκαν ότι είχε πνιγεί. Ευτυχώς ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του. Ο χώρος αναψυχής τώρα καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια του παιδιού, το οποίο κόντεψε να χάσει τη ζωή του ενώ έπαιζε ανέμελο στο νερό. Το ποσό που επιδικάστηκε ανέρχεται στα 28.500 ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα
karxarias

Αποκαλύψεις σήμερα!!! Κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων!

Μεγάλη Παρασκευή για την ΕΠΟ σήμερα, όπου στη σκιά της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων και των πλαστών εγγράφων και το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει το Ευρωπαϊκό του «κεφάλι».
Το κλιμάκιο της UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των φακέλων και σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωμοδότηση για τις υποθέσεις του ΟΦΗ, του Ηρακλή και των Τρικάλων θα είναι αρνητική.
Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει καταστήσει σαφές ότι αν δεν εφαρμοστεί η γνωμοδότησή της, είναι πολύ πιθανό να αποβάλλει τις ελληνικές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Άλλωστε το σύνολο των ομάδων που είτε δεν κατέθεσαν καθόλου τα έγγραφά τους, είτε τα κατέθεσαν καθυστερημένα, είτε είχαν πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, είναι 21! Οι ομάδες που κατηγορούνται είναι 11 και θα γίνουν επισήμως γνωστές σήμερα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙΤΕ (video)

ΤΟΝ ΠΝΙΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ...
Δείτε το video

Στα Κομνηνά το πρώτο Οικολογικό Σχολείο της Δυτικής Μακεδονίας!

Η πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων κυματίζει από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 στον ουρανό των Κομνηνών, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου εντάσσεται πλέον μεταξύ των σχολείων του παγκόσμιου δικτύου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης “Eco Schools” και οι μαθητές του καμαρώνουν γιατί είναι το πρώτο σχολείο της Δυτικής Μακεδονίας που τιμάται με αυτή τη διάκριση.
Στην εκδήλωση ανάρτησης της σημαίας των Οικολογικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου, οι μαθητές μοιράστηκαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους με τους γονείς και τους συμπολίτες τους και έστειλαν άλλη μια φορά το οικολογικό τους μήνυμα.
Ως στοίχημα που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, περιέγραψαν οι μαθητές, το συναρπαστικό ταξίδι για να ανακαλύψουν το περιβάλλον. Στα πρώτα βήματα οργάνωσαν ομάδες και άρχισαν την έρευνα, επισκέφτηκαν όλα σχεδόν τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της περιοχής και ανέπτυξαν προβληματισμούς. Όταν συγκέντρωσαν αρκετό υλικό, το ταξινόμησαν, ανακάλυψαν σχέσεις, έμαθαν μεγάλες αλήθειες και

Καλαμπάκα: Έμεινε άταφος πέντε ημέρες!

Μετά από διάστημα πέντε ημερών(!) κατάφεραν να θάψουν οι συγγενείς του τον 60χρονο που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας.
Αυτό συνέβη διότι

Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα

Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, στη γενική γραμματεία Τύπου, ενώ θα ακολουθήσει στις 13:00 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου στη συνέχεια ο πρωθυπουργός να

Δεν βρίσκει Υπουργό Οικονομικών ο Παπανδρέου-Σήμερα ο ανασχηματισμός!!!

Η αδυναμία να βρει Υπουργό Οικονομικών ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου "μπλόκαρε" τις διαδικασίες και ο....ανασχηματισμός θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/06) στις 9 το πρωί.
Ειδικότερα, τσήμερα (17/06) στις εννιά το πρωί θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, ενώ στη μία το μεσημέρι θα λάβει χώρα και η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
Η επίσημη εκδοχή είναι πως η καθυστέρηση οφείλεται σε τελευταίες διορθώσεις στο σχήμα, ωστόσο είναι φανερό πως το ζήτημα του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει λυθεί οριστικά.
Επιπλέον όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος-κλειδί για την έξοδο της κυβέρνησης από την κρίση που ξέσπασε από το απόγευμα της Τετάρτης (15/06), είναι ο νυν υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.
Προηγήθηκε η συνάντησή του κ. Βενιζέλου με τον πρωθυπουργό

«Νέφος παλαιού τύπου» στο λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας

Ενα νέφος με «παλιά ταυτότητα» είναι αυτό που καλύπτει συχνά τα πρωινά το λεκανοπέδιο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας τα τελευταία χρόνια. Το λεκανοπέδιο της Δ. Μακεδονίας, γνωστό και ως «ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας», πληρώνει υψηλό τίμημα στην αναπτυξη, αφού κατατάσσεται ως η τέταρτη περιοχή της χώρας με τη χειρότερη ατμόσφαιρα, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο.
Oι μετρήσεις του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του ΑΠΘ που γίνονταν επί δύο χρόνια κατά παραγγελία του τότε δημάρχου Δημ. Υψηλάντη έδειξαν ότι η ρύπανση στην περιοχή διαφέρει από αυτή των μεγαλουπόλεων. Και αν δεν υπήρχαν τα ορυχεία και τα ατμοηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ που συμβάλλουν κατά 60% στη ρύπανση, το λεκανοπέδιο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας δεν θα διέφερε από άλλες καθαρές περιοχές της χώρας.
Με βάση τις μετρήσεις στους οικισμούς της Ποντοκώμης και του Μαυροδενδρίου η έρευναjavascript:void(0) διαπίστωσε υπερβάσεις των ορίων της ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια (PM-10) περίπου 2,5 φορές περισσότερες ημέρες από ό, τι ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πέρυσι, δεύτερη χρονιά των μετρήσεων, το ποσοστό μειώθηκε, αλλά οι ημέρες εξακολουθούν να ξεπερνούν τις 70 από τις 35 που θεωρούνται το επιτρεπτό όριο ανά έτος.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Φυσικής κ. Δημήτρη Μελά, στην Ποντοκώμη υπάρχουν πολλές εξορυκτικές δραστηριότητες από τη ΔΕΗ, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον ΑΗΣ Καρδιάς και σε κοντινή απόσταση από την Πτολεμαΐδα στην οποία επίσης καταγράφηκαν υψηλές συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων, όπως και στη Φλώρινα, πόλεις στις οποίες επεκτάθηκε η έρευνα.
Κυκλοφορία, μεταφορές και φυσικό υπόβαθρο με εκπομπές αιωρούμενων σωματιδίων λίγο υψηλότερες από άλλες καθαρές περιοχές είναι οι υπόλοιποι επιβαρυντικοί παράγοντες για ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Από υπολογισμούς του εργαστηρίου προέκυψε ότι η περισσότερο επιβαρυμένη σε ρύπους περιοχή είναι αυτή στον οικισμό της Ακρινής, για τον οποίο έχει ήδη αποφασιστεί η μετεγκατάστασή του γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το λεκανοπέδιο δεν έχει καλή ποιότητα αέρα, αλλά συγκριτικά με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι 50% καλύτερη, ανέφερε ο κ. Μελάς, καθώς πρόκειται για δύο από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις της Ευρώπης με μεγάλη πυκνότητα εκπομπών.
Η ιδιαιτερότητα του λεκανοπεδίου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας ονομάζεται καπνισμός, ένα φαινόμενο που συναντάται σε περιοχές με ψηλές καμινάδες. Λόγω των καμινάδων οι ρύποι χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο για να φτασουν στο έδαφος, με αποτελεσμα τις νυχτερινές ώρες το λεκανοπέδιο να εμφανίζεται καθαρό, αλλά τις πρωινές ώρες λόγω της ατμοσφαιρικής αστάθειας οι ρύποι «κατεβαίνουν εύκολα και γρήγορα στο έδαφος».
Το φαινόμενο του πρωινού καπνισμού, ορατό διά γυμνού οφθαλμού, διαρκεί συνήθως τρεις ώρες το πρωί (8 - 11 π. μ.) και τα αιωρούμενα σωματίδια -προερχόμενα από τους ΑΗΣ- μπορεί να φτάσουν πάνω από έναν οικισμό τα 150 μικρογραμμάρια/κ. μ. αέρα. Οι ειδικοί που έχουν μελετήσει αυτήν την αχλύ και τη συστασή της την κατατάσσουν «σε νέφος παλιού βιομηχανικού τύπου», ενώ δεν σχετίζεται με τη σύγχρονη ρύπανση αστικού τύπου.
Κατά τον κ. Μελά, πρέπει να υπάρξει μια συνολική στρατηγική μείωσης των ρύπων σε όλη την περιοχή. Αυτή μπορεί να γίνει, προσθέτει, με πολλούς τρόπους, αλλά έχει κόστος».
Καθημερινή, του Θανάση Τσίγγανα
Το είδα ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα τελευταία νέα των ομάδων των Γρεβενών!

Πυρσός..
Έγινε η γενική συνέλευση της ομάδας του Πυρσού Γρεβενών και ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο οποίος βοηθούσε οικονομικά την ομάδα, εμφανίστηκε αγανακτισμένος και τόνισε πως δεν θέλει να συνεχίσει να την στηρίζει.
Έτσι, στην ομάδα επικρατεί αναστάτωση και πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για να πάρει τις όποιες αποφάσεις του για το μέλλον του Πυρσού Γρεβενών.
Αεράτα
Μετά την επιτυχημένη χρονιά στα Γρεβενά Αεράτα, ο βοηθός προπονητή, Θωμάς Καραγιώργος θα συνεχίσει στον σύλλογο, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας. Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη έγινε η απονομή του πρωταθλήματος του τοπικού στα Αεράτα, σε φιλικό που έγινε στα Μέγαρα με τον τοπικό Κεραυνό.
ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ
Δείτε περισσότερα θέματα
star-fm

Εγκρίθηκε η κατασκευή οδού Σπήλαιο – Ζιάκα!!!

Η έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» με τίτλο: «Κατασκευή Παραλλαγής Οδού στη θέση Βράχος της οδού Ζιάκα – Σπήλαιο (μετά της κατασκευής της οδικής σήραγγας)», ήταν ένα από τα θέματα που ασχολήθηκε το δημοτικό συμβούλιο και κατά την εισήγηση της ... αρμόδιας αντιδημάρχου αναφέρθηκε ότι ο πρώην δήμος Θ. Ζιάκα ωρίμασε τη συγκεκριμένη μελέτη η οποία χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 180.000 € από το ΟΠΑΧ, ΘΗΣΕΑΣ και την μελετητική εταιρία. Θέμα το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα προκειμένου να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Δείτε περισσότερα θέματα
grevenain

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Εντυπωσιακή νίκη πραγματοποίησαν οι βετεράνοι του ΠΥΡΣΟΥ στο Ελαιοχώρι Καβάλας κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 1-5. Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Με απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και σε κάποια σημεία με δείγματα υψηλής τεχνικής κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Μετά το παιχνίδι ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού.
Η διακύμανση του σκορ:0-1 Μπόλης, 0-2 Κοτζαντίσογλου, 0-3 Ιορδανίδης, 0-4 πέναλτυ Φάσσας, 1-4, 1-5 Τόλης.
ΠΥΡΣΟΣ:  Μπακαίμης, Αναγνώστου Τέλης, Τσιοπλής, Τόλης, Ντοβατζίδης, Κούσκουρας, Ιορδανιδης, Αναγνώστου Σάκης, Μπόλης, Κοντζαντίσογλου, Μπαρμπαγιάννης.
Έπαιξαν επίσης: Δρουδάκης, Τσιοπλής, Σαίτης, Φάσσας, Κολτσίδας
Δείτε περισσότερα θέματα
greveniotis.gr

Η ΔΕΗ δίνει αποζημιώσεις για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές

Αποζημιώσεις έως 400 ευρώ για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές λόγω υπέρτασης συμφώνησε να δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές και αποφάσισε, επιπλέον, να εφαρμόσει τη σχετική διαδικασία..
αναδρομικά για όσους έχουν υποβάλει αιτήσεις αποζημίωσης, από την αρχή του χρόνου.
Η διοίκηση της επιχείρησης απέστειλε στις κατά τόπους υπηρεσίες οδηγίες για τις προϋποθέσεις και τον τρόπο εφαρμογής της διαδικασίας αποζημίωσης, σημειώνοντας ότι οι αποζημιώσεις θα είναι έως 300 ευρώ για μονοφασικές παροχές και έως 400 ευρώ για τριφασικές ανά συμβάν και καταναλωτή.
Εννοείται ότι αν το ύψος της ζημιάς είναι χαμηλότερο η αποζημίωση θα είναι ίση με την πραγματική ζημιά ενώ τα ανώτατα όρια θα προσαρμόζονται κάθε χρόνο με βάση τον πληθωρισμό.
Σύμφωνα με τις οδηγίες που απέστειλε η διοίκηση της ΔΕΗ, οι προϋποθέσεις για την καταβολή της αποζημίωσης είναι οι εξής:

Οι γελιογραφίες της επικαιρότητας!



Νέα υπηρεσία αναζήτησης φωτογραφιών από την Google

Μία νέα υπηρεσία εγκαινίασε η Google η οποία κάνει αναζήτηση με την εισαγωγή μίας φωτογραφίας
Η Google εγκαινίασε την νέα της υπηρεσία με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψάχνει αυτό που θέλει απλά βάζοντας στο

Ασυνείδητος σκότωσε αρκούδα στην Βέροια.

Ανώνυμη καταγγελία στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, ότι κάτοικος της κοινότητας Αγ. Γεωργίου Βέροιας, προέβη σε παράνομο φόνο αρκούδας πριν από περίπου 20 μέρες στην ευρύτερη δασική περιοχή του Βερμίου . Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είχε ενημερωθεί από κατοίκους της περιοχής για

Ηλεία: Βιβλική καταστροφή από τη χαλαζόπτωση

Μετρούν πληγές από τη χαλαζόπτωση και τη βροχόπτωση που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες... στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης εξακολουθούν και

Ιράν: Διαστημικό ταξίδι για έναν πίθηκο!

Μετά το ποντίκι, τη χελώνα και τα σκουλήκια, ένας πίθηκος θα αποτελεί το νέο "αίμα" του διαστήματος... Με απόφαση του ιρανικού διαστημικού οργανισμού ένας πίθηκος θα κάνει το πρώτο του ταξίδι στο διάστημα τον Αύγουστο του

Πάλι στο «Γουέμπλεϊ»


Η συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στην Νιόν αποφάσισε τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν οι τελικοί των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το 2013.
Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί και πάλι στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ», ενώ αυτός του Europa League στην Ολλανδία και την «Άμστερνταμ Αρένα».
Το σούπερ Καπ Ευρώπης θα γίνει στην Τσεχία και την Πράγα, στο ανακαινισμένο «Έντεν Στάντιουμ», όπου η Εθνική ομάδα της Τσεχίας δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της.
onsports

Δείτε περισσότερα θέματα

Οι πρώτες πληροφορίες για τον ανασχηματισμό

Σε ένα ευέλικτο και μικρό κυβερνητικό σχήμα 25 ατόμων προσανατολίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Βάση πάντα με τις πληροφορίες ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα

Βγήκαν απ' τα ρούχα τους για να ψωνίσουν τζάμπα ρούχα!


Εκατοντάδες Βερολινέζες έσπευσαν σε μεγάλο κατάστημα ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ με...αποκαλυπτική εμφάνιση, μα σκοπό να εκμεταλλευτούν την προσφορά που προσέφερε δωρεάν ρούχα για τις 100 πρώτες πελάτισσες που θα έφταναν στο κατάστημα φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης άνοιξε μισή ώρα νωρίτερα το κατάστημα αφού οι κοπελιές...τουρτούριζαν απ' το κρύο...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε περισσότερα θέματα