ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σοκ!!!Ποια πρώην Playmate συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών?


Η Playmate 2000, Suzanne Stokes συννελήφθει στο LA για κατοχή σκληρών ναρκωτικών...Το μοντέλο πέρασε τη νύχτα στη φυλακή του LA και το επόμενο πρωί αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 11.000 $.

Επειδή οι καμαριέρες είναι της ''μόδας''...


Απολαύστε τις πιο σέξι καμαριέρες του διαδικτύου!

Ροζ βίντεο με αστυνομικό-ζιγκολό στην Πάτρα


Σάλος στην Πάτρα με ροζ βίντεο αστυνομικού που βιντεοσκοπεί τις επιδόσεις του με ανυποψίαστες γυναίκες και μετά τις εκβιάζει με χρήματα.
Ροζ βίντεο με αστυνομικό έχουν αναστατώσει την Πάτρα. Ένστολος της Πάτρας έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή, αλλά με το…

Φάρσα με sexy οδοντίατρο (video)

Sexy οδοντίατρος....και όποιος αντέξει!!!
Δείτε το video...

Το κορμί σου το φιδίσιο, έλα να στο κάνω ίσιο!!!

Φημίζονται για τις σέξι ενδυματολογικές τους επιλογές και το απέδειξαν για άλλη μια φορά! Δέρμα και φίδι ανταγωνίζονται στο κόκκινο χαλί του καλοκαιρινού πάρτι του Global Radio στο Στάδιο Γουέμπλεϊ. Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) και

Νιγηριανός αναγκάζεται να χωρίσει 82 από τις 86 συζύγους του

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης και του BBC που μετέδωσε την είδηση, ένα διάταγμα των ισλαμικών αρχών το οποίο αποδέχτηκε ο 84χρονος χωρίσει τις 82 από τις 86 συζύγους του με τις οποίες έχει...

Νέος έρωτας στην πίστα;



Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η φετινή συνεργασία του Νίκου Βέρτη με την Ελευθερία Ελευθερίου, στο νυχτερινό κέντρο ...«Fantasia» όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μόνο τυχαία δεν είναι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η

Ποια τραγουδίστρια κάθισε εννέα ώρες στον ήλιο;

Ηλίαση πήγε να πάθει γνωστή τραγουδίστρια αφού ξεκίνησε να πάει για να κάνει 2-3 ώρες μπάνιο στη θάλασσα, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που ξέχασε να φύγει. 
Όπως έγραψε και στο twitter της η...

«Αγανακτισμένοι» στην Αρχαία Ολυμπία!

Στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας συγκεντρώθηκαν σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες του Πύργου και της Αμαλιάδας.
Οι «Αγανακτισμένοι» ύψωσαν στον αρχαιολογικό χώρο πανό που έγραφε...

Πρώην σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας δηλώνει:

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος για τον οποίο γίνεται λόγος έδωσε μια συνέντευξη στο Radar της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του, Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας πως για εκείνη ήταν ένα...

200 εκατ. ευρώ πρόστιμο στη SIEMENS

Ένα βαρύ πρόστιμο καλείται να πληρώσει η Ζίμενς στο ελληνικό δημόσιο, για τις μίζες που έδινε ώστε να αναλάβει έργα. θα το επιβάλουν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης
Το ποσό των 200 εκατ. ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η Ζίμενς στο ελληνικό Δημόσιο ως διοικητική κύρωση για τις "μίζες" που έδινε, ώστε να υπογράψει συμβάσεις για διάφορα έργα και προμήθειες.
Το πρόστιμο αυτό θα το επιβάλουν τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, αφού προηγήθηκε διαδικασία εξέτασης όλων των επιμέρους "ύποπτων" συμβάσεων και αφού κλήθηκαν σε ακρόαση και έδωσαν τις εξηγήσεις τους οι εκπρόσωποι της

Η «Μάριαν » ήταν 40άρης με μούσια

Ένας Αμερικανός μπλόγκερ την χρησιμοποίησε για να ακουστεί η φωνή του...
Η 25χρονη ομοφυλόφιλη αντικαθεστωτική, με τους δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές στο Facebook, ήταν η μάσκα που χρησιμοποίησε ένας Αμερικανός μπλόγκερ προκειμένου να ακουστεί η φωνή του.
Η γοητευτική μελαχρινή Αμίνα θα γινόταν πράγματι το σύμβολο του

QUIZ: Ποιας γνωστής Ελληνίδας η κοιλίτσα φουσκώνει χαριτωμένα;

Την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους διανύουν ένα πολύ γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz!
Ποιο είναι; Ο λόγος για τον...

Ίδρυση Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακου στην Κατερίνη!!!


Στο Σοφικό Κορινθίας έγινε η τριήμερη πανελλήνια συνάντηση όλων των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα, σε ένα πραγματικά μαγευτικό τόπο και άριστους αθλητικούς χώρους.
Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση και τις 
εγκαταστάσεις!!! 
Στο Σοφικό βρέθηκαν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Δημήτρης Καλαιτζής και ο Γιάννης Μυστακίδης προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου συναντήθηκαν με όλους τους,,,

Περιφερόταν γυμνή γιατί ο γιός της έκανε έρωτα με παντρεμένη

Ακριβά πλήρωσε τα... παραστρατήματα του γιού της, μια 50χρονη μητέρα στο βόρειο Πακιστάν.
Η γυναίκα αναγκάστηκε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους του χωριού επειδή ο

"Ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά"!!!

To κίνημα του «Αγοράζω ελληνικά»!!!
Ως αντίδοτο στην οικονομική κρίση το κίνημα "Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" προτρέπει τους Ελληνες να καταναλώνουν προϊόντα εγχώριας παραγωγής, αλλά και τους επιχειρηματίες να...

Η χαμένη κόρη του Τσακ Νόρις!


Για πολλούς η ιδέα ότι μέσα στην εργασιακή τους μέρα θα πρέπει να κάνουν βουτιά από έναν ουρανοξύστη, να περάσουν με μια μοτοσικλέτα πάνω από μια νταλίκα και να τους σύρει τριαξονικό στην άσφαλτο ενώ

Ποιος ηθοποιός χρησιμοποιεί ποδήλατο για τις μετακινήσεις του;

Ο ηθοποιός χρησιμοποιεί ποδήλατο στις μετακινήσεις του γιατί όπως δήλωσε: «Το ποδήλατο είναι ένας τρόπος αντίστασης και μια δήλωση διαφορετικότητας σε σχέση με το “φυσιολογικό” σε αυτή τη χώρα».
 Ποιος είναι; Ο λόγος για τον...

Ο Greveniotis στο Rally Acropolis

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, το Rally Acropolis επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το πραγματικό θέαμα λοιπόν ξεκίνησε και ο υπεύθυνος στα θέματα αυτοκίνησης του greveniotis.gr,  Μάκης Δημητριάδης ήταν εκεί προσπαθώντας να μας μεταφέρει όλη την δράση του Ράλλυ των Θεών με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Kοιλάδα Κοζάνης: Τον τσίμπησε οχιά, όμως στάθηκε τυχερός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένας 55χρονος από τον Ελλήσποντο (που ζει και εργάζεται στη Γερμανία), δέχτηκε τσίμπημα από οχιά, όμως για καλή του τύχη μετεφέρθη εγκαίρως στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης γλιτώνοντας το μοιραίο.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι σε ορεινή περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Κοιλάδας, όπου ο 55χρονος είχε μεταβεί για να μαζέψει τσάι. Η οχιά τον τσίμπησε στο δάχτυλο, αφού δεν αντιλήφθηκε το επικίνδυνο ερπετό που παραμόνευε.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του έγινε αντιοφικός ορός. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.
kozan.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Γνωστή Eλληνίδα παρουσιάστρια γίνεται ηθοποιός

Στο ρόλο της παρουσιάστριας την έχουμε δει...στο ρόλο της μητέρας επίσης.
Τώρα θα τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού.
Ο λόγος για τη...

Τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ Γκίνες!


Τελικά οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι μεγάλες, σχεδόν τρομακτικές…
Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ που καταγράφηκαν στο βιβλίο Guiness για το 2010 και το 2011 και σας τα παρουσιάζουμε. Απόλαυσέ τα.

Παγκόσμια ημέρα του πατέρα!

Δεν γιορτάζουν μόνο οι μαμάδες, αλλά και οι πατεράδες! Σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου πείτε «χρόνια πολλά» στους πατεράδες σας με ένα φιλί.
Η Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.
Εμπνεύστρια της γιορτής ήταν η αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που απλά θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή αντίστοιχη με αυτή της μητέρας.
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα

Αποζημίωση - μαμούθ για θανατηφόρο τροχαίο λόγω διαφημιστικής πινακίδας!

Το δημόσιο υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 550.000 ευρώ σε συγγενείς 18χρονου που σκοτώθηκε με το αυτοκίνητό του όταν μετά από "κόντρες" με άλλο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα, που βρισκόταν στη μεσαία διαχωριστική νησίδα της Λ. Βουλιαγμένης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2007 στις 6 τα ξημερώματα. Δυο αυτοκίνητα έκαναν "κόντρες" στην Λ. Βουλιαγμένης. Στο ύψος του Αγίου Δημητρίου και σε σημείο που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητος είναι τα 50 χλμ και ενώ τα δύο αυτοκίνητα έτρεχαν με ταχύτητα από 80 έως 120 χλμ και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, ήρθαν σε επαφή και αμέσως ξέφυγαν απο την πορεία τους.
Το ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα, προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένια βάση διαφημιστικής πινακίδας, στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και αφού έκανε περιστροφές, τελικά ακινητοποιήθηκε αναποδογυρισμένο.
Το δεύτερο αυτοκίνητο που το οδηγούσε γυναίκα ανέβηκε και αυτό στη διαχωριστική νησίδα στο σημείο που δεν υπήρχαν δέντρα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τελικά ακινητοποιήθηκε πάνω στη λεωφόρο.

Ο καιρός σήμερα!!!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και για σήμερα Κυριακή προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας. Μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Πιο αναλυτικά

Αποκτούν παιδιά σε ακόμα μεγαλύτερη ηλικία!

Η Βενετία αποφάσισε να αυξήσει το όριο ηλικίας στα 50 χρόνια για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί, ακολουθώντας το παράδειγμα της ροκ τραγουδίστριας Τζιάνα Νανίνι που έγινε μητέρα στα 54 της χρόνια.
Για την απόφαση αυτή που υιοθετήθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο της Βενετίας εξέφρασε την ικανοποίησή της η Φραντσέσκα Μαρτίνι, υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας, τονίζοντας πως «πρόκειται για μια απόφαση που σέβεται και ικανοποιεί τις προσδοκίες πολλών γυναικών».
Σε εθνικό επίπεδο, η εξωσωματική γονιμοποίηση επιτρέπεται στις γυναίκες μέχρι τα 43 τους χρόνια και στους άντρες μέχρι τα 65.
Ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Βενετίας Λούκα Κολέτο διευκρίνισε πως «θελήσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία σε ζευγάρια ή γυναίκες που είναι μεγαλύτερες σε ηλικία, αλλά βρίσκονται ακόμα σε φάση αναπαραγωγής».
Ο αριθμός των γυναικών στην Ιταλία που απέκτησαν παιδί μετά τα 40 έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 13 χρόνια.
Δείτε περισσότερα θέματα

Παιδιά με τάσεις...αλκοολισμού!!!

Τα παιδιά που βλέπουν τους γονείς τους μεθυσμένους, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πίνουν υπερβολικά, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 5.700 εφήβους από 13 ως 16 ετών στην Αγγλία.
Η έρευνα διεξήχθη από το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Ipsos Mori για λογαριασμό του Ιδρύματος Ερευνών Κοινωνικών Επιστημών Joseph Rowntree και αποκαλύπτει πως ένας έφηβος 13-14 χρόνων στους τέσσερις έχει ήδη μεθύσει περισσότερες από μια φορές και το ίδιο ισχύει για έναν στους δύο εφήβους ηλικίας 15 ως 16 ετών.
Ανάμεσα στους εφήβους ηλικίας 13 ως 14 ετών, το 70% έχει ήδη δοκιμάσει οινοπνευματώδη ποτά, στις μεγαλύτερες ηλικίες (15 ως 16 ετών) το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 89%. Οι περισσότεροι έφηβοι δήλωσαν πως ήπιαν για πρώτη φορά στα 12 τους χρόνια. Οι έφηβοι που αφήνονται χωρίς την επιτήρηση των γονιών τους είναι πιθανότερο να καταφύγουν στο «binge drinking», που σημαίνει «πίνω μέχρι να χάσω κάθε έλεγχο».
Σύμφωνα με την έρευνα, οι έφηβοι των οποίων οι γονείς δεν

Πανθρακικό αντάμωμα στις 25 και 26 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα

Πανθρακικό αντάμωμα στις 25 και 26 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα


Στην Πτολεμαΐδα, την αρχαία Εορδαία, που σήμαινε αγαπημένη και πήρε το όνομά της από την αρχαία Θεά Εόρδα, θα χτυπά δυνατά για ένα διήμερο η καρδιά της Θράκης, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και η Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο Αρχιγένης» διοργανώνουν στις 25 και 26 Ιουνίου το 4ο Πανθρακικό αντάμωμα.
Τα ανταμώματα κυρίως, που γίνονται κάθε χρόνο, καθώς και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις των συλλόγων βοηθούν στη διατήρηση της παράδοσης αλλά και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Θρακών.
Και το φετινό ετήσιο διήμερο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα, θα είναι και πάλι μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας των Θρακιωτών. Το υψηλό ποιοτικό επίπεδο που την διακρίνει, η μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και κοινού, και η αυθεντική παρουσίαση της πλούσιας πολιτισμικής παράδοσης του Θρακικού Ελληνισμού, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο διάβα των αιώνων και διαφυλάσσεται από τους Συλλόγους και την Ομοσπονδία ως κόρη οφθαλμού, κάνει την οργανωτική επιτροπή να ελπίζει σε κάτι το ξεχωριστό.
Οι ζεστές μέρες και νύχτες του διημέρου θα γίνουν ακόμη πιο ζεστές αλλά και χαρούμενες από τα γέλια και τα τραγούδια των ανθρώπων που θα μαζευτούν από κάθε γωνιά της πατρίδας μας για να τιμήσουν τις ρίζες τους και να χορέψουν στους παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες της Θρακιώτικης μουσικής.
Αυτήν την όμορφη εποχή, που οι ανθισμένες φλαμουριές καταμοσχοβολούν και θυμίζουν τις αλησμόνητες πατρίδες, που οι φωτιές του Αι Γιάννη και τα ριζικάρια του κλήδονα θα αναζωπυρώσουν και πάλι τις ανταρσίες της φωτιάς και της αγάπης ,και που τα καμώματα των ματιών και οι υποσχέσεις θα ζωντανέψουν για μια ακόμη φορά, θα νιώσουμε πιασμένοι από τα χέρια ή τους ώμους ή από τα ζνάρια όλοι μας τα σκιρτήματα της αγάπης και της νοσταλγίας.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 25 του μήνα, με τον εσπερινό και στη συνέχεια από τα 4 σημεία του ορίζοντα της πόλης τα χορευτικά των συλλόγων συνοδεία μουσικών παραδοσιακών σχημάτων θα ξεκινήσουν χορευτικές παρελάσεις με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία της πόλης για να καταλήξουν στο Δημοτικό στάδιο της Πτολεμαΐδας, όπου ο άσκαυλος, η λιούρα, το καβάλι και το νταούλι θα συνοδεύουν τα χορευτικά τους βήματα και μέσα από το τρίπτυχο ΜΟΥΣΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ-ΦΟΡΕΣΙΑ θα περιπλανηθούν στη Θράκη του Ορφέα, του Δημόκριτου, του Μουσαίου, του Βιζυηνού, και του Βάρναλη, της Σοφίας Βέμπο και του Λογοθετίδη, του Χατζηδάκη και του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και η Μεγαλόχαρη της Θράκης, Η Παναγία ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ να απαλύνει τις ψυχές μας.
Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης θα είναι ο Χρόνης Αηδονίδης και ο Διονύσης Σαββόπουλος. Δύο εξέχουσες προσωπικότητες του Θρακικού Ελληνισμού.
Η Κυριακή θα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις όπως:
- Ημερίδα με θέμα «Η σημασία των ηθών και εθίμων στη διατήρηση της Εθνικής ταυτότητας και η συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών»
- Επίσκεψη στο Λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας
- Έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση ιερών κειμηλίων.
Στο τέλος θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο γεύμα και χορός.
«Και σε αυτό το αντάμωμα ας δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι για τη Θράκη μας, δεν φτάνουν
Τα δυό μάτια μας
Τα δυό χέρια μας και η καρδιά μας
Για να γευτούμε αυτόν τον τόπο», σημειώνουν οι διοργανωτές (οι πρόεδροι και η οργανωτική επιτροπή και ευχαριστούν θερμά από καρδιάς, όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην πραγματοποίηση του 4ου Πανελληνίου Πανθρακικού Αναταμώματος.
Καλή αντάμωση».
e-ptolemeos
Δείτε περισσότερα θέματα

Mπαμπά, πως πέθανες; - Το συγκλονιστικό γράμμα μιας 10χρονης!!!

Την ημέρα του πατέρα η μητέρα του 10χρονου κοριτσιού βρήκε ένα σπαρακτικό γράμμα. Αποστολέας ήταν η μικρούλα και παραλήπτης ο σύζυγος της και πατερας του παιδιού ο οποίος αγνοείται από τον Ιανουάριο.
Ο Γκάρυ Χάμσον εξαφανίστηκε λίγο μετά που πήρε την κόρη του από το σχολείο και την άφησε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μπράϊτον της Αγγλίας.
Παρά τις έρευνες της αστυνομίας το πτώμα του 42χρονου δεν έχει βρεθεί.
Πιστεύουν οτι δίνοντας στην δημοσιότητα το γράμμα της μικρής κάποιος μάρτυρας μπορεί να συγκινηθεί και να καταθέσει.
Ο τίτλος του γράμματος είναι "Αν γυρνούσε πίσω έστω για 5 λεπτά" και μέσα σ' αυτό το κοριτσάκι αναφέρει 14 πράγματα που θα έλεγε στον μπαμπά της.
Γράφει:

Καμία εξέλιξη στην ομάδα της Κοζάνης!

«Δεν κουνιέται φύλλο» στην ομάδα της Κοζάνης και αυτό γιατί δεν έχουμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής αναφορικά με αυτό το θέμα και μέχρι να γίνει αυτό, όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο βρίσκονται στο… περιθώριο, μέχρι να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα χρονιά.
Το μοναδικό δεδομένο είναι η παρουσία του Αγάπιου Γαβριηλίδη στην «κεφαλή» της διοίκησης και την νέα σεζόν.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποιός λαός τρώει ληγμένα και δεν ξέρει να βράζει αυγό;

Αν η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, η Βρετανίδα νοικοκυρά δεν έχει… καμία σχέση!
Σύμφωνα με έρευνα σε 2.000 καταναλωτές, το 15% έχει σερβίρει φαγητό που έχει πέσει στο πάτωμα, το 10% έχει μαγειρέψει με ληγμένα υλικά, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που κατάφεραν να…δηλητηριάσουν τους καλεσμένους τους!
Η δημοσκόπηση δείχνει πως οι Βρετανοί κάθε άλλο παρά καλοί οικοδεσπότες είναι: ένας στους δέκα μαγείρεψε με ληγμένα, το 13% δηλητηρίασε κατά λάθος κάποιον φίλο του και το 5% έχει ξεπαγώσει τρόφιμα χρησιμοποιώντας το πιστολάκι για τα μαλλιά, το σίδερο για τα ρούχα ή ακόμα και… συσκευή για σολάριουμ!
Κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, τότε να σας ενημερώσουμε ότι το 27% έχει καταφέρει να βάλει φωτιά στο σπίτι και το 21% να κάψει τα φρύδια ή τα μαλλιά του την ώρα της γαστριμαργικής δημιουργίας…
Βέβαια, μόνο δημιουργία δεν το λες αυτό που γίνεται στις βρετανικές κουζίνες, όπου -σύμφωνα πάντα με την έρευνα- το βράσιμο ενός αυγού ή μίας πατάτας αλλά και η παρασκευή ομελέτας θεωρείται δύσκολη υπόθεση! Μάλιστα, τα παραπάνω θεωρούνται πιο δύσκολα και από το να φτιάξεις ένα φλαμπέ ή ένα φρικασέ!
Είναι μετά από αυτά να πας σε σπίτι Βρετανού για δείπνο; Α πα πα… Καλύτερα να κάνεις extreme sports να το ευχαριστηθείς κιόλας!
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα

"Εφυγε" ο Γ. Τσιλιγκαρίδης

Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα, το 1979 τον Νίκο Γκάλη, ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης πέθανε σήμερα, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Τσιλιγκαρίδη εξέδωσε ο ΑΣ Άρης. «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τσιλιγκαρίδη για τον απροσδόκητο χαμό του. Ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης είχε μεγάλη προσφορά στο σύλλογό μας, διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ τη δεκαετία του '70, καθώς και υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ. Συνέδεσε το όνομά του με τον ερχομό του Νίκου Γκάλη στην ομάδα μας και ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φέρει αυτό το μεγάλο αθλητή να αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου μας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή (19/6) στα Κοιμητήρια «Αναστάσεως του Κυρίου» στις 12:30».
Δείτε περισσότερα θέματα

Επιδημία βιασμών στην Κέρκυρα!!!


Πριν καλά- καλά οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κέρκυρας ο 35χρονος αλλοδαπός που αποπειράθηκε να βιάσει μέρα- μεσημέρι μια 22χρονη υπάλληλο στο προαύλιο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στον δήμο Εσπερίων, ένας ακόμη αλλοδαπός έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας..αυτή τη φορά για βιασμό στον Κάβο Λευκίμμης!
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δέχθηκαν την καταγγελία μιας 20χρονης αλλοδαπής τουρίστριας που κατοικεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο δωμάτιό της από έναν 21χρονο.
Ο φερόμενος ως βιαστής σύμφωνα με το thebest.gr εντοπίστηκε μέσα στα όρια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου κατά την προανάκριση αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα. Ωστόσο, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
Το νέο κρούσμα βιασμού που αναστατώνει το νησί των Φαιάκων, συνέβη λίγα 24ωρα μετά την απόπειρα βιασμού της 22χρονης ξενοδοχοϋπαλλήλου από έναν 35χρονο που έγινε αντιληπτός από τους φύλακες του ξενοδοχείου και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα από άνδρες της Αστυνομίας.

Βενιζέλος: «Η ιστορία θα με δικαιώσει». 5 αλλαγές στην οικονομία

Αίσθηση κάνει η πρώτη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου ως υπουργού Οικονομικών. Ποιες οι πρώτες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου;
Από πολύ νωρίς το πρωί ο νέος υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος πέρασε το κατώφλι του νέου του γραφείου στην πλατεία Συντάγματος.
‘Ολα έπρεπε να γίνουν γρήγορα μετα τον ανασχηματισμό. Η μετακόμιση αλλά και η ενημέρωσή του από τον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και τους συμβούλους του υπουργείου για όλα όσα πρέπει να γίνουν ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup.
Στο γραφείο του βρήκε 5 ανοικτά θέματα:
1. Η ολοκλήρωση του Μεσοπρόθεσμου για να ψηφιστεί
2. Η συγκεκριμενοποίηση των εφαρμοστικών νόμων από τους οποίους θα κληθούμε να πληρώσουμε μέσω των μέτρων 28,3 δισ.

Πρώην μοντέλο η νέα προσωπική φωτογράφος του Πούτιν

Ένα 25χρονο πρώην μοντέλο ανέλαβε τη θέση της προσωπικής φωτογράφου του Βλαντιμίρ Πούτιν, με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκωθεί θύελλα σχολίων και αντιδράσεων στους κύκλους των φωτορεπόρτερ.
Το γραφείο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή του, επισημαίνοντας πως η Γιάννα Λαπίκοβα μπορεί να ήταν μοντέλο, γεγονός το οποίο δεν αποτελεί έγκλημα, και τονίζοντας πως επιλέχθηκε με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια.
Η 25χρονη κοπέλα ήταν υποψήφια για τον τίτλο της Μις Μόσχα και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό κατά πόσο έχει εμπειρία ως φωτογράφος. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με την υπογραφή της απεικονίζουν γάτες και τοπία από το Ισραήλ.
Δείτε περισσότερα θέματα