ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες


Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες. Απο τότε που...
άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την Ελλάδα:14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες
Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο

Δείτε τις 6 πλουσιότερες πορνοστάρ! (video)

Οι οποίες σίγουρα αξίζουν όσα λεφτά έχουν πάρει!
Μακάρι να συνεχίζουν να τους προσφέρουν και άλλα χρήματα, για να πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα περισσότερες ταινίες και εμείς να συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Κρέμασε το παιδί του και το μαστίγωσε επειδή απέτυχε στις σχολικές εξετάσεις!!

Δεν μπορείς εύκολα να περιγράψεις κάτι τόσο αρρωστημένο, όσο αυτό που θα δείτε στο βίντεο.
Πα-τέρας, κρέμασε ανάποδα το παιδί του, και το μαστίγωνε ασταμάτητα, γιατί έκανε τοΕΓΚΛΗΜΑ (!!!) να αποτύχει στις σχολικές εξετάσεις του!!
Το πιο άρρωστο απ’ όλα; Η “μάνα” του κρατούσε τεντωμένο το σχοινί που ήταν δεμένο στα ποδαράκια του παιδιού της, ενώ λίγο αργότερα στον άγριο ξυλοδαρμό, πήραν μέρος και άλλα μέλη της οικογένειας.
 Το βαρούσανε όλοι μαζί!!!!
Αντιλαμβάνεστε για τι ψυχοπάθεια μιλάμε;

Aυτή είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο! Δες φωτογραφίες και βίντεο

H 50χρονη Annie Hawkins-Turner που είναι διεθνώς γνωστή με το ψευδώνυμο Norma Stitz, είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος παγκοσμίως.
Αλλά η γυναίκα αυτή με το τεράστιο στήθος, έχει πάρει όρκο να μην μπει ποτέ στη διαδικασία να το μικρύνει, όσο κι αν αυτό της δυσκολεύει την καθημερινότητα, κάποιες φορές! Η περίμετρος μάλιστα, αυτού αγγίζει τα 2,5 μέτρα ενώ το βάρος και των δύο… φτάνει στα 18,14 κιλά!
Και φυσικά δεν πρόκειται για αποτέλεσμα κάποιας πλαστικής επέμβασης, αλλά για ένα από τα πολλά… θαύματα της φύσης. Γι’ αυτό και έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες!
Δεν μπορεί να περπατήσει σε κατηφόρα, δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα, δεν μπορεί να οδηγήσει κανένα αμάξι, παρά μόνο ειδικά διαμορφωμένο 4×4 αυτοκίνητο ούτε να καθήσει σε μία από τις κλασικές θέσεις και να ταξιδέψει με αεροπλάνο.
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Εσύ θα άντεχες να σηκώνεις καθημερινά αυτό το… φορτίο;
Δείτε φωτογραφίες:

Βίντεο σοκ: Παπανδρέου-Βενιζέλος παλεύουν γυμνοί (video)

Βλέπουμε την.. τιτάνια προσπάθεια του Παπανδρέου να κρατήσει τα γκέμια της χώρας και της κυβέρνησης, παράλληλα με τη μεθοδική δουλειά των υπολοίπων (Βενιζέλου και αντιπολίτευσης) να του «πριονίσουν» την καρέκλα.
>Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνύπαρξη του Γιωργάκη με τον Μπένι. Το ΠΑΣΟΚ σπαράζεται εκ των έσω, όπως φαγώθηκε και η ΝΔ εξαιτίας της κόντρας Σαμαρά-Ντόρας. Όπως φαγώθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ ελέω Αλαβάνου-Τσίπρα. Λογικό είναι σε τόσο μεγάλους οργανισμούς, με τόσα στελέχη, να υπάρχουν οι διαφωνίες, αλλά εδώ μιλάμε για μαγαζάκια που ορίζουν τις τύχες μας.
Ο πρωθυπουργός έβαλε νερό στο κρασί του και αναβάθμισε τον Βενιζέλο. Και υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος. Πως πείστηκε και τον έβαλε δίπλα από τον Πάγκαλο; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» Dr Seeng έχει το αποκλειστικό βίντεο-κόλαφο από το παρασκήνιο:


ΥΓ. Η χαριτωμένη σκηνή είναι φυσικά από τον Μπόρατ, ο οποίος φέρνει λίγο στο σουλούπι στον Παπανδρέου… Δεν συμφωνείτε;
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

“Που πήγε τόση αγάπη Στέλλα;”

Ο πατέρας του «μικρού αγγέλου», Μανόλης Ακουμιανάκης, που στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, έχει βάλει την φωτογραφία της κορούλας του, έγραψε άλλο ένα κείμενο στο οποίο καταθέτει τον πόνο του…
Δύο μήνες έχουν σχεδόν περάσει από τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας, η οποία πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ….


«Που πήγε τόση αγάπη;»
«Μόλις χτες το πρωί γελούσαμε μαζί. Σήμερα βρίσκομαι εδώ με τους φίλους σου, μπροστά στον τάφο σου, Στέλλα. Το να πεθάνει ένας σύζυγος είναι σκληρό. Το να πεθάνει η μάνα είναι επώδυνο. Το να πεθάνει όμως η μοναχοθυγατέρα μου είναι ενάντια στη φύση κι ένας πόνος αβάσταχτος με πλακώνει, που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν.
Δεν ήσουν σωστά δεκάξι κι όμως γυναίκα κιόλας και μπορούσες να παίξεις με τη ζωή με την αυτοπεποίθηση ώριμου ανθρώπου. Πέθανες, μη γνωρίζοντας πως ο θάνατος σου πλησίαζε. Τίποτα δεν

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης στο Αζερμπαϊτζάν-Γερμανία

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε από την UEFA ότι ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν-Γερμανία (7/6/2011) για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2012. Βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Βασιλειάδης-Χρήστος Μπαλτάς και 4ος διαιτητής ο Βασίλης Παμπορίδης.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕ
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ
ΔΕΣΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΓΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΣΚΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
Ο ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ Κ ΚΟΛΟΚΑΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Κ,ΛΙΟΛΙΟΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Κ,ΡΙΖΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Κ,Irene Staknys Papanikolaou
ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Κ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΑΚΟ
ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΠΑΡΓΑΣ Κ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΟΥΡΓΑΣ
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.
PARGA SPORT
Δείτε περισσότερα θέματα

Σύλληψη Μπέου & Στ. Ψωμιάδη! “Χιονοστιβάδα” για τα “στημένα”!

“Σάρκα” και “οστά” πήρε η επιχείρηση της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι αστυνομικές αρχές κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησαν στη σύλληψη των Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και άλλων επτά ατόμων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς, ο οποίος πήγε στο….
αστυνομικό μέγαρο στις 18:30.
Ο Μπέος, ο Ψωμιάδης και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, ενώ οι

Υπάλληλος σούπερ μάρκετ έκλεβε και πουλούσε προϊόντα μισοτιμήςΤετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 - 15:22

Τον τελευταίο καιρό τα προϊόντα άρχισαν και εξαφανίζονταν… «μαγικά». Όλο αυτό κίνησε την περιέργεια σε υπαλλήλους του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ, οι οποίοι την έστησαν στον συνάδελφό τους όταν έφευγε από το κατάστημα και του έκαναν έλεγχο, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν. Σε σακούλα την οποία μετέφερε, βρέθηκαν προϊόντα συνολικής αξίας 183 ευρώ! Αμέσως μετά τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι τελευταίοι τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καβάλας, όπου και ανακρίνεται ο υπάλληλος, που όσα έβλεπε το μάτι του δεν άφηνε το χέρι του, έτσι ώστε να εξακριβωθεί το πόσο καιρό έκλεβε προϊόντα και τα πουλούσε μισοτιμής.
Ο εν λόγω υπάλληλος έκλεβε τα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ κρυφά από τους συναδέλφους του και στην συνέχεια τα έδινε στη μισή τιμή, σε πελάτες με τους οποίους είχε έρθει πιο πριν σε συμφωνία.
Δείτε περισσότερα θέματα  

Η Τζο Τόγκου ζευγάρι με τον 25αρη αδερφό της Μενεγάκη;


Τι απάντησε η 40χρονη Τζο Τόγκου στις φήμες οτι είναι ζευγάρι με τον 25χρονο αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο;Όσο περνάνε οι μέρες όλο και φουντώνει η κόντρα της Τζο Τόγκου με τον εν διαστάσει σύζυγο της, Γιάννη Τόγκο και τους βλέπουμε διαρκώς στα κανάλια να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους.

Η Τζο Τόγκου υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνη τον πόλεμο και πως ο σύζυγος της είναι δικομανής, ενώ αποκαλύπτει πως με το που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους, τα έφτιαξε αμέσως με οικογενειακή τους φίλη.
Ο Γιάννης Τόγκος από την μεριά του λέει πως δεν θέλει να χρησιμοποιεί η Τζο το επίθετο του γιατί τον προσβάλει.
Η Τζο Τόγκου απάντησε όμως και στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας πως είναι πολύ μικρός για εκείνη και πως είναι απλά φίλοι, ενώ δεν έκρυψε τον έρωτα της για τον σύντροφο της που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.
Ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί. Ζεί τη ζωή του μακριά απο το σταριλίκι της Ελένης, περνάει καλά με ωραίες γυναίκες στο σπίτι της αδερφής του στα Μελίσσια αλλά πέραν όλων των άλλων φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Αγγλία. Λογικό είναι λοιπόν αμα τι επιστροφή να ψάχνει επαγγελματική στέγη.
Όπως ακούγεται, ο Τεό θα μπορεί πια να εκφράζεται δημόσια για την παρουσιάστρια όχι μόνο απο την προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά μέσω μιας πολύ επιτυχημένης ραδιοφωνικής συχνότητας. Ο Θοδωρής ετοιμάζεται για το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, Ρυθμός 94,9 και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα απο τον Σεπτέμβριο.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

ΣΟΚ: Την αποκεφάλισε και περιέφερε το κεφάλι στην Αθήνα

Αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι της Αθήνας. Με το κεφάλι γυναίκας ανά χείρας ένας αλλοδαπός έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από blogs, ένας άνδρας αποκεφάλισε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια βγήκε βόλτα κρατώντας το κεφάλι της. Το φρικιαστικό θέαμα είδαν κάτοικοι που κάλεσαν την αστυνομία.
Όπως μεταδίδουν τα blogs, πρόκειται για έναν αλλοδαπό πιθανότατα ρουμάνικης εθνικότητας, ο οποίος αφού αποκεφάλισε τη γυναίκα, άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους.
Η άτυχη γυναίκα πιθανολογείται ότι είναι η σύζυγος ή η αδελφή του αιμοσταγούς δολοφόνου.
Οι έντρομοι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία τελικά τον βρήκε στην οδό Αριστοτέλους να κάθεται σε σκαλοπάτια πολυκατοικίας με το κεφάλι για συντροφιά.
fimes
Δείτε περισσότερα θέματα

Σιάτιστα :Σύλληψη δύο (2) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών!

Συνελήφθησαν στην Σιάτιστα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-06-2011, δύο (2) 30χρονοι Έλληνες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (1,2) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα

Απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 13χρονου σε Λούνα Πάρκ

Ένας 13χρονος αλλοδαπός που βρισκόταν στην περιοχή του Λούνα Πάρκ κοντά στο λιμάνι της Πάτρας…
κάλεσε σε βοήθεια αστυνομικά όργανα της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας τα ξημερώματα της Τρίτης.
Συγκεκριμένα ο 13χρονος υπέδειξε έναν 25χρονο αλλοδαπό, κατηγορώντας τον ως δράστη απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος του, υπό την απειλή μαχαιριού.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το μαχαίρι κατασχέθηκε.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα

Έντονες αντιδράσεις για την μετακόμιση της ΣΔΟ, της μεγαλύτερης σχολής του ΤΕΙ στην Καστοριά


Έντονες αντιδράσεις για την μετακόμιση της ΣΔΟ, της μεγαλύτερης σχολής του ΤΕΙ  στην Καστοριά

Όταν παραμονές Χριστουγέννων του 2010 (22/12/10) με δημοσίευμά του ο «Π» αποκάλυπτε τον σαρωτικό “Καλλικράτη” που επέρχονταν στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και μεθοδεύσεις για την μεταφορά της έδρας της μεγαλύτερης σχολής του ΤΕΙ Κοζάνης της ΣΔΟ ((Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) στην Καστοριά, είχε σπεύσει ο πρόεδρος του ΤΕΙ να διαψεύσει τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν βάση οι πληροφορίες.
Μόνο που οι εξελίξεις τον διέψευσαν, αφού όχι μόνο στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι πράγματι είχε δρομολογηθεί η συρρίκνωση του ΤΕΙ με τη συγχώνευση και κατάργηση τμημάτων, αλλά υπήρχε πράγματι και σχέδιο για την μεταφορά της ΣΔΟ στην Καστοριά, που κατατέθηκε πολλάκις προφορικά από τον διευθυντή του παραρτήματος του ΤΕΙ Καστοριάς.
«Για το παράρτημα του ΤΕΙ Φλώρινας προβλέπεται αρχικά η συγχώνευση των τμημάτων της σχολής Γεωπονίας (Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής, Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων) και σταδιακή κατάργηση της σχολής Γεωπονίας, ενώ αντίστοιχη συγχώνευση προτείνεται και για τμήματα του παραρτήματος της Καστοριάς (Διεθνούς Εμπορίου και Δημοσίων Σχέσεων, τμήμα Επικοινωνίας και τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών).
Για να μην κακοκαρδιστεί η Καστοριά ωστόσο προτείνεται να μεταφερθεί στην Καστοριά μια από τις μεγαλύτερες σχολές του ΤΕΙ Κοζάνης, η ΣΔΟ (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) με περισσότερους από 5.000 ενεργούς σπουδαστές, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρή αδυναμία να στεγαστεί στην Καστοριά ένας τόσο μεγάλος αριθμός σπουδαστών.
Το ζητούμενο από τον παραπάνω σχεδιασμό και τις προτάσεις που κατατίθενται είναι να εξοικονομηθούν κονδύλια για τη λειτουργία του ιδρύματος, ενώ από την μετακόμιση της ΣΔΟ στην Καστοριά να εξοικονομηθεί χώρος στο ΤΕΙ Κοζάνης ώστε να μεταφερθεί το Πανεπιστήμιο στο κτίριο του ΤΕΙ».
Τα παραπάνω λοιπόν αποκάλυπτε ο «Π» στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 και τα οποία η διοίκηση είχε σπεύσει να διαψεύσει, έρχεται να επιβεβαιώσει με ομόφωνη απόφαση – πρότασή του το διευρυμένο συμβούλιο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, την οποία κοινοποίησε στη διοίκηση του ΤΕΙ και στην υπουργό Παιδείας, και με την οποία εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του «στο αίτημα του Διευθυντή του Παραρτήματος της Καστοριάς για την μεταφορά της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην πόλη της Καστοριάς», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το σχετικό αίτημα «δεν έχει καμία αιτιολογική βάση».
Η απόφαση- πρόταση αυτή, που κοινοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου στη διοίκηση του ΤΕΙ και την υπουργό Παιδείας έφθασε και στα γραφεία μας και αναφέρει ότι το Συμβούλιο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας «αποφασίζει ομόφωνα και δηλώνει με την ποιο απόλυτα σαφή θέση την μη μετακίνηση της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από την Κοζάνη».
Βέβαια, ο καπνός είχε φανεί και λίγο νωρίτερα, καθώς σε παρέμβασή του σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού ο διευθυντής του ΤΕΙ Καστοριάς είχε επαναλάβει την πρότασή του για μεταφορά της ΣΔΟ στην Καστοριά, χωρίς μάλιστα να υπάρξει καμία αντίδραση από τον παριστάμενο πρόεδρο του ΤΕΙ, πράγμα που έκανε φανερό ότι η διοίκηση του ΤΕΙ δεν ήθελε να διαρρεύσει το θέμα στην τοπική κοινωνία χωρίς προηγουμένως να «κλειδώσει» η εξέλιξη αυτή.
Οι λόγοι που το συμβούλιο της ΣΔΟ αντιδρά στην μετακόμιση της σχολής στην Καστοριά είναι ειδικότερα οι εξής, όπως αναφέρονται στην απόφαση – πρότασή του:
1ον) Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) αποτελείται από τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και

Κοζάνη: Πέντε τελικά οι σεισμικές δονήσεις στην περιοχή!!! - Αναλυτικά οι περιοχές

Οι σεισμολόγοι για τις σημερινές δονήσεις στην περιοχή...
Ως τοπικού χαρακτήρα μικροδιέγερση χαρακτηρίζουν οι σεισμολόγοι του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τη σεισμική δραστηριότητα που σημειώθηκε το πρωί στο νομό Κοζάνης.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, στις 7.15 καταγράφηκε από το τηλεμετρικό του δίκτυο σεισμός, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ στις 8.00 ακολούθησε και δεύτερη δόνηση 3,5 Ρίχτερ. Οι δονήσεις έγιναν αισθητές σε περιοχές των

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η κατασκευή της γέφυρας στου Πόρου!

Εγκρίθηκε στις 21 Ιουνίου 2011 από τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου: «Κατασκευή γέφυρας Πόρου Νομού Γρεβενών», συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 €.
Ο φάκελος του έργου προωθήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, το δε έργο είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή των Βεντζίων και αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και των φορέων του Νομού.
Η κ. Γεωργακοπούλου, ενημέρωσε τηλεφωνικά για την απόφασή της αυτή, τον Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, ο οποίος την ευχαρίστησε για τη συμβολή της και την αγαστή συνεργασία τους

VIDEO: Ο Πάγκαλος, οι προκλητικές δηλώσεις και η αποχώρηση της ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, κατά την ομιλία του είπε «Θυμάμαι το 1981, όταν ήρθαμε στην Βουλή ως η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση στην Ελλάδα, η ΝΔ έλεγε ότι βγήκαμε από λάθος του λαού και σύντομα θα φύγουμε».
Η δήλωση προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον κ. Τασούλα να ζητάει εξηγήσεις.
Ο κ. Πάγκαλος επέμεινε λέγοντας του ότι ήταν μικρός τότε και δεν θυμάται, ενώ την ίδια ώρα η στάση του αντιπροέδρου της Βουλής προκάλεσε ένταση και στους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ.
Παρά τις προσπάθειες του προέδρου της Βουλής, Φ. Πετσάλνικου, ο οποίος πρότεινε «αντί να γυρίζουμε δεκαετίες πίσω να κοιτάμε μπροστά, οι βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν από την αίθουσα.
Ο κ. Παπανδρέου πήρε τον λόγο ζητώντας τους να μείνουν, καθώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η μέρα, όμως δεν τα κατάφερε. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να πάρει το λόγο, προσπαθώντας να αλλάξει το κλίμα και διευκρινίζοντας ότι το 1981, μετά από πολλές δεκαετίες, ήρθαν επιτέλους στην εξουσία κοινωνικές τάξεις που μέχρι τότε καταπιέζονταν.
Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ, κ.

Ταλαντούχες και... ωραίες!

Η Κατερίνα Γιώτα και η Εύα Χαντάβα, είναι δύο από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα, και αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.
Άλλωστε η φετινή Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών «χτίστηκε» με γνώμονα την επιτυχία σε βάθος χρόνου. Οι… παλιές προσφέρουν εμπειρίες και γνώσεις και οι… νέες πάθος και διάθεση για διάκριση. Όταν αυτά τα στοιχεία προσαρμοστούν κατάλληλα, η Εθνική γυναικών θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.


Οι νέες, όμορφες και επιστήθιες φίλες, Κατερίνα Γιώτα και Εύα Χαντάβα, μίλησαν στην απεσταλμένη στην Ισπανία, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, για την Εθνική ομάδα, τα σχέδιά τους για το μέλλον και για όλα αυτά που τις προβληματίζουν!
Είστε το μέλλον της Εθνικής ομάδας βόλεϊ πως αισθάνεστε γι’ αυτό;
Κ.Γ.: «Είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και ανήκω σε αυτήν την νέα φουρνιά. Αυτή η ομάδα αποτελείται από παιδιά που έχουμε στόχους και θέλουμε να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας επέλεξαν».
E.X.: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Σίγουρα είναι το όνειρο του κάθε αθλητή να αντιπροσωπεύει τη χώρα του! Πιστεύω στο μέλλον να μπορέσουμε να κάνουμε πολλές επιτυχίες με αυτήν την ομάδα!»
Είναι βάρος για εσάς να φοράτε την φανέλα με τον εθνόσημο; Σας αγχώνει;
Κ. Γ.: «Παρόλο το άγχος που υπάρχει, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις στην Εθνική ομάδα, να ακούς τον εθνικό ύμνο πριν τους αγώνες, και να έχεις την ελληνική σημαία στην καρδιά. Συνάμα είναι μεγάλο βάρος για όποιον αθλητή φοράει την γαλανόλευκη φανέλα. Όλοι μας θέλουμε να τιμήσουμε την χώρα μας, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».
Ε.Χ: «Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε κάθε φορά το 100%. Σίγουρα η εξέλιξη των παιχνιδιών δεν ήταν η αναμενόμενη που θα θέλαμε να είχαμε αλλά είμαι σίγουρη πως μέσα από όλα αυτά το μέλλον θα είναι δικό μας και της Εθνικής μας».
Παρότι τα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Λιγκ δεν εξελίσσονται όπως τα φανταζόσασταν. Τι κρατάτε από κάθε ματς;
Κ.Γ.: «Σίγουρα κρατάμε τις εμπειρίες που αποκτούμε όταν αγωνιζόμαστε, γιατί είναι πολύ σημαντικό λόγω της ηλικίας που είμαστε να παίζουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά πράγματα και να δούμε τα

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην Κοζάνη

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κοζάνη σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός έγινε 7χλμ βορειοδυτικά της Πτολεμαΐδας, ενώ σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είχε εστιακό βάθος 10χλμ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Θ. Χαντάβας: Δελτίο τύπου

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 22.10, στην εκπομπή «Τι λέει ο Νόμος» που μεταδίδεται από το Κανάλι της Βουλής με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο κ. Αλεξία Κουλούρη, θα συμμετέχει ο Bουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας ως εισηγητής της πλειοψηφίας στη συζήτηση για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας : «Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις».
Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και ώρα 16.00.
Δείτε περισσότερα θέματα

Γρεβενά: 29 μετάλλια για τον "Μεγαλέξανδρο"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 17-18 και 19 Ιουνίου στο Εθνικό κολυμβητήριο το θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών με τη συμμετοχή 35 συλλόγων από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία , και περίπου 800 κολυμβητών-κολυμβητριών.
Στους αγώνες ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έλαβε μέρος με (26) κολυμβητές και κολυμβήτριες, καταλαμβάνοντας (29) μετάλλια στο σύνολο από τα οποία 6 χρυσά 14 ασημένια και 9 χάλκινα.
Ο Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και

Διακοπές ρέυματος ...σε Γρεβενά και Κοζάνη!!!

Μετά από συνεννόηση μεταξύ του ΔΕΣΜΗΕ και της ΔΕΗ, σήμερα Τετάρτη, 22.6.2011, προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα)ωριαίες, εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές, για το διάστημα από τις12:00 έως και τις 15:00, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.
Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης:
Κοζάνης και Γρεβενών..
Γούλες, Ρύμνιο, Προσήλιο, Μικρόβαλτο, Εργοτάξια ΥΗΣ Ιλαρίωνα, Φρούριο, Τρανόβαλτο, Εργοστάσια Επεξεργασίας Μαρμάρων, Λαζαράδες, Ελάτη, Παναγιά, Σήραγγες Ελάτης (ΑΕΓΕΚ), Σέρβια, Καστανιά, Λάβα, Πλατανόρεμα, ΑΣΕΠΟΠ Βελβενδού (3 Υ/Σ), Οικισμός Μοσχοχωρίου, Βελβενδός, Παλαιογράτσανο, Καταφύγι, Πολύφυτο, Αγία Κυριακή, Ίμερα, Αύρα, Περιοχές της πόλης της Κοζάνης : Αγίου Χαράλαμπου, Γηροκομείου, Σιόποτου, Κόμβου Κοζάνης-Αιανής-Γρεβενών, Παναγίας, Υπαίθριου Δημοτικού

Ποιος διάσημος θέλει να υποδυθεί τον Benny Hill;

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μη του μοιάζει καθόλου, δηλώνει όμως μεγάλος φαν…

Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο!!!

Εξαγωγή της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών…της Γερμανίας. Σημειώνει ότι πρέπει να πειστούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τη συμμετοχή της χώρας σε νέο πρόγραμμα
Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.
"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.
Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.
"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.
"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.
Δείτε περισσότερα θέματα

Σφαγή στα Πολυτεχνεία – Που θα πέσουν οι βάσεις έως και 2.000 μόρια

- Κατακόρυφη πτώση στις μεσαίες σχολές της επαρχίας
– Aνοδος στα ΤΕΙ
– Αναλυτικά παραδείγματα
Όπως δήλωσε o εκπαιδευτικός αναλυτής Στράτος Στρατηγάκης “η μέχρι στιγμής πρόβλεψη στηρίζεται μόνο στις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών καθώς δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τις ανατροπές που θα υπάρξουν από την παράμετρο το ποιες σχολές και σε ποιες πόλεις θα δηλώσουν την προτίμησή τους οι υποψήφιοι”.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
Η τελευταία Ιατρική της Αλεξανδρούπολης θα βρεθεί γύρω στα 18.600 μόρια, πτώση γύρω στα 400 μόρια.
Η Ιατρική της Αθήνας θα βρεθεί γύρω στα 19.100 μόρια, πτώση γύρω στα 300 μόρια.


Στα Πολυτεχνεία αναμένουμε μεγάλη πτώση. Για παράδειγμα:

Ολυμπιακός Βόλου: 4.000 φίλαθλοι στην «πρώτη»

Παρουσία περίπου 4.000 φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Javi Garcia τόνισε πως στόχος του είναι η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, ενώ ο Αχιλλεάς Μπέος προανήγγειλε ακόμη έξι μεταγραφές.
Αγωνιστική δράση από κάθε γωνιά του πλανήτη δωρεάν στην οθόνη του υπολογιστή σου!
«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και με τη δουλειά και τη

Αλλάζει ξανά το σύστημα των αποδείξεων!

Επί τάπητος θα τεθούν σήμερα τα νέα φορολογικά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την οικονομία σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Στόχος του νέου υπουργού Οικονομικών είναι να υπάρξουν αλλαγές στο μέτρο της εισφοράς αλληλεγγύης στα εισοδήματα, προκειμένου να γίνει ηπιότερη για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα .


Παράλληλα αλλαγές θα υπάρξουν στο μέτρο των αποδείξεων, ενώ εξετάζεται η επιβολή τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι αλλαγές που θα γίνουν σε σχέση με τα μέτρα του αρχικού σχεδίου του μεσοπρόθεσμου προγράμματος θα έχουν ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Δηλαδή αν υπάρξουν απώλειες εσόδων από τις αλλαγές αυτές, θα καλυφθούν με άλλες φορολογικές παρεμβάσεις.


Σε ότι αφορά την εισφορά αλληλεγγύης εξετάζεται αυτή να επιβάλλεται κλιμακωτά σε εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ προκειμένου να περιορισθούν οι επιβαρύνσεις. Το αρχικό σχέδιο της έκτακτης εισφοράς προέβλεπε συντελεστή 1% για εισοδήματα από 12.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ, 2% για εισοδήματα έως 50.000 ευρώ και 3% για υψηλότερα και την επιβολή του συντελεστή επι όλου του εισοδήματος του φορολογούμενου.
Δείτε περισσότερα θέματα

600 αθλητές στον 8ο διεθνή Μαραθώνιο Ολύμπου!

Περίπου 2.500 επισκέπτες θα φιλοξενήσει ο δήμος Δίου-Ολύμπου κατά το διάστημα από την Τετάρτη 22 Ιουνίου μέχρι το τέλος του μηνός, λόγω της διεξαγωγής του 8ου διεθνούς ορεινού μαραθωνίου Ολύμπου (Olympus Marathon 2011 * Παρασκευή 24/6/2011 – Κυριακή 26/6/2011).
Οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Μαραθώνιος Ολύμπου» (διεθνής ονομασία: «Olympus Marathon») με συνδιοργανωτή τη δημοτική επιχείρηση ανάπτυξης δήμου Δίου-Ολύμπου (Δ.Ε.Α.Δ.Ο.).
Επίσης, η όλη διοργάνωση έχει την ηθική στήριξη του δήμου Δίου-Ολύμπου και τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών.
ΑΘΛΗΤΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΙ, ΧΟΡΗΓΟΙ.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα φιλοξενηθούν 600 περίπου ξένοι και Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στον μαραθώνιο αλλά και γύρω στα 1.800 άτομα από το εξωτερικό και την Ελλάδα, που θα έρθουν προκειμένου να δουν αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή που διεξάγεται κάθε χρόνο σε Λιτόχωρο και Δίον.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρκετά ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα της περιοχής έχουν κλειστεί εδώ και αρκετό διάστημα ενώ κάποιοι από τους επισκέπτες αναζητούν ακόμη και σήμερα δωμάτια για να μείνουν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Olympus Marathon.
Από τους επισκέπτες, άλλοι είναι μέλη οικογενειών των αθλητριών

Πολλά ανοιχτά, αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την αδειοδότηση του ΟΦΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις απόψεις της Ηρακλειώτικης ομάδας μεταφέρει στη Βουλή
ο Λευτέρης Αυγενάκης...
Σειρά ερωτημάτων παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την αδειοδότηση του ΟΦΗ και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εξέταση και τελική απόρριψη του φακέλου του. Στο πλαίσιο αυτό, τις απόψεις και τα ερωτήματα που διατυπώνει η διοίκηση της ΠΑΕ μεταφέρει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, με νέα κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, κ. Π. Γερουλάνο.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με ψήφους 155 υπέρ και 143 κατά η κυβέρνηση εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. 298 βουλευτές ψήφισαν συνολικά, καθώς απουσίαζαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Λιάνης.
Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση, σε κλίμα έντασης, με τη Νέα Δημοκρατία μάλιστα να αποχωρεί, προσωρινά, από την αίθουσα της Ολομέλειας, λόγω μιας επισήμανσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.
Η αναφορά του κ. Πάγκαλου, ότι το 1981 ήταν η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, χωρίς υποθήκες, στρατοκρατική παρέμβαση, ξένο παράγοντα και παλάτι, ήταν αυτή που άναψε φωτιές στην αίθουσα της Ολομέλειας και οδήγησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στην αποχώρηση, ενώ αξίωσαν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να ανακαλέσει.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Special Olympics 2011

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπονται για το Σάββατο περιμετρικά της περιοχής του Καλλιμάρμαρου, λόγω της ...
τελετής έναρξης των Special Olympics 2011. Ανάλογες ρυθμίσεις θα υπάρξουν και στις 4 Ιουλίου κατά την τελετή λήξης των αγώνων.
Πιο συγκεκριμένα, και τις δυο ημέρες, από τις 15:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς και λεωφόρους:
• Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Δικαιάρχου- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της
Επίσης θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων στις οδούς και λεωφόρους:
• Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
• Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Δικαιάρχου
• Συγγρού στο τμήμα της από Βούρβαχη έως Διάκου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
• Αμαλίας, στο τμήμα της από Βασ. Όλγας έως Όθωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
• Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της
Από τα μέτρα απαγόρευσης εξαιρούνται όσα οχήματα φέρουν διαπιστεύσεις.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Επενδυτής από την Πόλη θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ!!!

Θέλει δίπλα του Ζαγοράκη - Βρύζα!!!
Ένα «ασπρόμαυρο» παραμύθι ξετυλίγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον ΠΑΟΚ, όπου Έλληνας εκατομμυριούχος από την Κωνσταντινούπολη, οπαδός του Δικέφαλου, σκέφτεται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ...
στα ερτζιανά ο Γιώργος Συρίγος (όχι στους Illuminati που παρουσιάζει με τον Κώστα Χήτα στο ραδιόφωνο του Libero) ένας από τους λίγους εναπομείναντες επιχειρηματίες της Πόλης, ο οποίος μάλιστα φέρει και… τατουάζ με τον Δικέφαλο, ενδιαφέρεται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ήδη μεταφέρει αρκετά κεφάλαια στη χώρα μας για την αγορά ακινήτων, και δείχνει έντονο ενδιαφέρον να επενδύσει σοβαρά στον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις γίνονται στην Αθήνα και ο Ζήσης Βρύζας έχει ενημερωθεί σχετικά, μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες στον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Επίσης, ο νέος επενδυτής του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε ακόμη, τονίζει ότι θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ και να ηγηθεί του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά θέλει δίπλα του το δίδυμο Βρύζα – Ζαγοράκη, τους οποίους έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Υπομονή συστήνεται στους φίλους της ομάδας, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις…
 gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Η οδήγηση το καλοκαίρι προκαλεί καρκίνο!

Στις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι οι επαγγελματίες οδηγοί και κυρίως εκείνοι που κρεμάνε το ...
αριστερό τους χέρι έξω από το παράθυρο!
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε οδηγούς και ειδικά σε αυτούς που σοφάρουν με το χέρι έξω από το παράθυρο.
Ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον βρήκαν ότι όσοι οδηγούσαν συχνά αυτοκίνητο, εμφάνιζαν συχνότερα καρκίνο του δέρματος στο αριστερό χέρι, ειδικά όταν το συνήθιζαν να το βγάζουν έξω από το παράθυρο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Μάλιστα, σε μέρη που το τιμόνι είναι ανάποδα, όπως η Αυστραλία και η Βρετανία, οι κακοήθειες εμφανίζονται στο δεξί χέρι.

Τον αναγνωρίζετε;

Η αλλαγή του είναι απίστευτη! ...
Τη δεκαετία του ’90 έκαιγε καρδιές. Ποιος είναι; Υπήρξε ένα από τα αγαπημένα μέλη αντρικού συγκροτήματος της χώρας μας. Τον έχετε αναγνωρίσει; Αν όχι, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον

ΣOK: Καρχαρίες εμφανίστηκαν στην Μύκονο!!!

Φανταζόσασταν ποτέ ότι στην αγαπημένη Μύκονο, εκτός από αιθέριες υπάρξεις και celebrities θα υπήρχαν και καρχαρίες;
Μοιάζει απίστευτό και όμως είναι αληθινό, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μια αγέλη καρχαριών κολυμπούσε πριν λίγες ώρες πολύ κοντά σε στεριά της Μυκόνου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ξέγνοιαστος σέρφερ είπε να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ στα ανοιχτά του κόλπου πλάι στα νερά της παραλίας Φτελιά που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, όταν ξαφνικά παρουσιάστηκε μπροστά του μια αγέλη με καρχαρίες και του άλλαξε τα σχέδια.
Πριν προλάβει να γίνει μεσημεριανός «μεζές» για τα άδεια στομαχάκια τους, κατέφθασαν εσπευσμένα άντρες του λιμενικού, οι οποίοι ευτυχώς κατάφεραν να τους απομακρύνουν.
Εσείς όπως και να χει… να έχετε το νου σας !!!
blogografies.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποια θυμίζει…; Ποια θυμίζει…;

Με ποια μοιάζει; Με ποια μοιάζει; Αν την παρατηρήσει κανείς καλύτερα…θα καταλάβει ότι η ομοιότητα των δυο γυναικών είναι… αρκετή ώστε να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η…

Αναγκάζουν τα τρίχρονα παιδιά τους να μάθουν pole dancing!

Απαραίτητη για την ανάπτυξη των τρίχρονων κοριτσιών, σύμφωνα με πολλές Βρετανίδες μητέρες δεν είναι ούτε τα βιβλία, ούτε οι επιμορφωτικές εκδρομές αλλά το pole dancing!
Μα καλά είναι δυνατόν να έχουν φτάσει τα κοριτσάκια τριών χρονών και να μην ξέρουν να λικνίζονται με χάρη πάνω στο στύλο; Ντροπή!  Οι Βρετανίδες μητέρες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου τα παιδιά τους να πάρουν το κολάι σ’ αυτή τη… σεξουαλική γυμναστική. Έξι ολόκληρα ευρώ την ώρα δίνουν.
Τα κοριτσάκια στη σχολή «Little Spinners» μαθαίνουν ιδιαίτερες φιγούρες και ακροβατικά πάνω στο στύλο ενώ φοράνε και τα κατάλληλα ρούχα!Ποια ρούχα δηλαδή; Τρόπος του λέγειν με τα εσώρουχα εμφανίζονται και οι μητέρες τους απολαμβάνουν το θέαμα.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που αντιδρούν σε όλο αυτό αφού θεωρούν πως οδηγεί σε πρόωρη σεξουαλικότητα!
Πολλές μητέρες πάντως όχι μόνο αγνοούν τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει αλλά βάζουν τα παιδιά τους να κάνουν πρόβες και στο σπίτι.
Δείτε περισσότερα θέματα