ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Τους πέταξε τα... μάτια έξω!!

H Kόκο είναι ένα από τα διάσημα μοντέλα στις ΗΠΑ, ηθοποιός και χορεύτρια, γνωστή περισσότερο από τον γάμο της με τον γνωστό ράπερ και ηθοποιό ICE T. Αυτές τις μέρες ξεκίνησε ένα ριάλιτι σόου με τον άντρα της και για να το διαφημίσει έκανε μια απίστευτη φωτογράφηση στο
Black men magazine
που έβγαλε τα... μάτια των αναγνωστών. Ρίξτε μια ματιά!

Κι άλλο "ατύχημα" επώνυμης. Ποιά έχασε. το...μπικίνι της!

Το κορίτσι που σόκαρε όλο τον κόσμο με τις 10 πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μέσα σε μία ημέρα αντιμετώπισε...
προβλήματα την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία της Κόστα Ρίκα.  
   Δείτε τη φωτογραφία.....

Sirina:Το καινούριο ροζ dvd της Μαριάννας Ντούβλη!!!

Τα καπρίτσια της θα παρουσιάσει στο νέο ροζ dvd Sirina η Μαριάννα Ντούβλη. Τί θα δείχνει το καινούριο ροζ dvd της Μαριάννας Ντούβλη;
Αν την πρώτη φορά προκάλεσε ποικίλα σχόλια με το «Sex in the City of Athens», ήρθε η στιγμή για τη Μαριάννα Ντούβλη να...

Έτοιμο να κατακτήσει την Τουρκία, το κορίτσι του Θέμου!


Μια Ελληνίδα ετοιμάζεται να κατακτήσει την Τουρκία. Η sexy Αγγελίνα Ματαλιωτάκη θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά που θα γυριστεί από τη γειτονική χώρα και είναι σίγουρο ότι θα κάνει τους Τούρκους θερμούς θαυμαστές της. Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική showbiz έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, που ήταν και ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη στο «Ολα 11», περνά τα σύνορα της χώρας μας και ετοιμάζεται να μαγέψει και την Τουρκία.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, πριν από λίγες μέρες στο Μικρολίμανο έγινε ένα γεύμα όπου Τούρκοι παραγωγοί τής πρότειναν να είναι η πρωταγωνίστρια σε μια από τις σειρές που ετοιμάζονται να βγουν την επόμενη σεζόν στη γείτονα χώρα. Η μελαχρινή καλλονή τούς έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Μάλιστα, τη χαρακτήρισαν ως την Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, αφού στο πρόσωπό της βρήκαν την πρωταγωνίστρια που έψαχναν.

gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποια γνωστή κυρία είχε… ατυχηματάκι;

Γνωστή Ελληνίδα φόρεσε ένα απλό μίνι φορεματάκι και πήγε να διασκεδάσει. Έλα μου όμως που δεν πρόσεχε τις κινήσεις της και… είχε ατυχηματάκι!
Ο λόγος για την…

“Μάγεψε” η Σαράποβα δείχνοντας τα οπισθιά της!!!

Η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ την Λάουρα Ρόμπσον στο Γουίμπλετον αλλά ουδείς ασχολήθηκε με αυτό…
Ο αέρας έκανε το χατήρι των θεατών αφού σήκωσε τη φούστα της Σαράποβα προς τέρψιν του αντρικού πληθυσμού.
Την περίφημη πόζα του Σεπτεμβρίου του 1976, που έγινε διαχρονικά γνωστή με το όνομα «Athena», αναβίωσε με το δικό της, ξεχωριστό τρόπο - αν και άθελά της- η Maria Sharapova.
Η εντυπωσιακή Ρωσίδα τενίστρια «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό σε ένα στιγμιότυπο ανάλογο με αυτό που είχε αποτυπωθεί στη μνήμη του φίλαθλου κοινού -και όχι μόνο-, όταν ο Martin Elliott «αιχμαλώτιζε» με το φακό του την αισθησιακή πόζα της 18χρονης φίλης του, Fiona Butler, να σηκώνει ανέμελα τη φούστα του τένις που φορούσε, αποκαλύπτοντας μερικώς τα οπίσθιά της, αλλά και το γεγονός ότι δεν φορούσε εσώρουχο...
Για καλή της τύχη, η Ρωσίδα καλλονή φορούσε εσώρουχο και έτσι τα... αποκαλυπτήρια, όταν το αεράκι φύσηξε λίγο περισσότερο, δεν έγιναν ακόμα πιο τολμηρά.
Για την... ιστορία και μόνο, η Sharapova επικράτησε της Βρετανίδας αντιπάλου της, Laura Robson, με 2-0 σετ, σε αγώνα για την πέμπτη ημέρα του περίφημου τουρνουά τένις του Wimbledon.

protothema.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γιατί κάνουν sex οι γυναίκες;

Γιατί κάνουν σεξ οι γυναίκες;
Οι απαντήσεις ποικίλουν. Για να σταματήσουν να βαριούνται, για να διατηρήσουν τις ισορροπίες στη σχέση τους, ακόμη και για να τους περάσει ο πονοκέφαλος.
Το πάθος και η ρομαντική διάθεση έρχονται τελευταία στη λίστα, με βάση την έρευνα που πραγματοποίησαν για το βιβλίο τους «Why Women Have Sex», οι επιστήμονες Σίντι Μέστον και Ντέιβιντ Μπας.
Τα κίνητρα των περισσοτέρων, φαίνεται πως είναι υλικά και κυρίως, οικονομικά. Με βάση την έρευνα των καθηγητών Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Μέστον και Μπας, η μία στις 10 φοιτήτριες που συμμετείχαν, απάντησε πως «κάνει σεξ για τα δώρα». «Μου προσέφερε ένα θαυμάσιο δείπνο», «ξόδεψε πολλά χρήματα από την αρχή της σχέσης», ήταν ορισμένοι από τους άλλους λόγους που επικαλέστηκαν.
Ένα άλλο συμπέρασμα της έρευνας είναι πως οι γυναίκες βρίσκουν γοητευτικούς τους ψηλούς άνδρες με τη βραχνή φωνή που, όπως είπαν, μυρίζουν ωραία.
Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.000 γυναίκες.
Πηγή
Τα Νέα
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια βουλευτής της ΝΔ έκανε babysitting στον Γιώργο Παπανδρέου!


Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ,  ήταν η παλιά φίλη της οικογένειας Παπανδρέου που πρόσεχε τον πρωθυπουργό, όταν ήταν μικρός.
Η ίδια είχε φυλάξει μάλιστα τον Γιώργο Παπανδρέου για να βγούν έξω το βράδυ ο Ανδρέας και η Μαργαρίτα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” η κα...

Πέθανε από έμφραγμα στην… κηδεία της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Kazan της Ρωσίας. Μια 49χρονη γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή όταν...

Σοκαριστικό βίντεο: ανάπηρος πέφτει στο κενό!

40χρονος Κορεάτης, ανάπηρος μετά από τροχαίο ατύχημα, έχασε το ασανσέρ. Εκνευρισμένος άρχισε να χτυπάει με το καροτσάκι του τη πόρτα η οποία όμως για κακή του τύχη άνοιξε και αναγκάζοντάς τον να εκτελέσει ελεύθερη πτώση 15 μέτρων μέχρι τελικά να συγκρουστεί με την οροφή του θαλάμου του ανελκυστήρα!
Πέθανε ακαριαία από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν ήταν μεθυσμένος...
Δείτε το βίντεο

«Τελειώνει» ο Μαρινάκης από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ.!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέει από κύκλους του Ολυμπιακού, θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ. Η πίεση που δέχεται και οι λόγοι που επικαλείται. Η Λάρισα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του Γιώργου Μποροβήλου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς τα ονόματά τους εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».
Η πίεση φαίνεται πως απέφερε αποτέλεσμα, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραιτηθεί από τη θέση του στη Σούπερ Λιγκ. Από «ερυθρόλευκες» πηγές ωστόσο, διαρρέει ότι ο λόγος που θα οδηγηθεί στην παραίτηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι άλλος, καθώς κανένας δεν έχει παραμείνει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας δεύτερο χρόνο και ο ίδιος θέλει να ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Μαρινάκης έχει αποσπάσει την ψήφο του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για δύο χρόνια και κατά συνέπεια, μόνο αν παραιτηθεί ή απολέσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τις ομάδες

Χωρίς διακοπές ρεύματος θα κυλήσει όπως όλα δείχνουν, η σημερινή ημέρα

Καμία διακοπή ρεύματος δεν αναμένεται, πάντως, σε Μακεδονία και Θράκη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τον διευθυντή περιφέρειας της ΔΕΗ Μακεδονίας- Θράκης, Αναστάσιο Μιζαμίδη, «με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν προβλέπονται περικοπές φορτίων για σήμερα στην Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης».
«Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή των δεδομένων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση».
Την ίδια ώρα, διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα της ποσότητας παρεχόμενης ενέργειας που διατίθεται στους καταναλωτές, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της

Η τούμπα του Κωστόπουλου!!! Κάτι που δεν έδείξαν οι κάμερες!!!

Ήταν στο επεισόδιο του Greek Idol στις 4 Ιουνίου, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνοντας πίσω με την καρέκλα του βρέθηκε στο πάτωμα.
Ο σκηνοθέτης με γρήγορες κινήσεις τον είχε "προστατεύσει" τότε, αλλάζοντας το πλάνο. Έτσι, ακούσαμε για την τούμπα του κριτή, αλλά δεν την είδαμε ποτέ. Δεν την είδαμε μέχρι τον τελικό, όπου σε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τις κριτικής επιτροπής, έπαιξε και το περιβοήτο πλάνο από την κάμερα που δεν είχε βγει στον αέρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Βέροια: Αυτόφωρο για ρύπανση του Τριποτάμου!

Περιμένοντας την περίοδο κατά την οποία στην «τάφρος 66», θα κυλά ο πολιτισμός μας, η Διοικητική ανυπαρξία και η πολιτική συγκάλυψη, η Οικολογική ομάδα Βέροιας, συνεχίζει την παρακολούθηση των υγρών κυρίως αποβλήτων, βιομηχανιών. Σήμερα, στις 6 τα ξημερώματα, διαπίστωσε ότι τα σφαγεία της Βέροιας, έριχναν τα αίματα, στον.....
Τριπόταμο απολύτως ακατέργαστα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και ήρθε αμέσως και διαπίστωσε το γεγονός. Στη συνέχεια, ήρθαν και υπάλληλοι υπηρεσιών. Μετά την καταγραφή του γεγονότος και με εντολή Εισαγγελέα, έγινε σύλληψη υπευθύνου των σφαγείων και θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα. Δηλαδή, συνελλήφθη κάποιος υπάλληλος.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, οι υπεύθυνοι των σφαγείων πρίν πωληθεί στους ιδιώτες, αθωώθηκαν. Και τότε, τα αίματα όλα, κατέληγαν στον Τριπόταμο, όπως και τώρα. Όμως, πείστηκε το Δικαστήριο ότι δεν γινόταν κάτι τέτοιο, αν και οι εικόνες μπροστά στην έδρα, έδειχναν κατακόκκινο … νερό. Τότε ο υπεύθυνος περιβάλλοντος της Νομαρχίας κ. Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε ότι έκανε ελέγχους και όλα ήταν καλά.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ksipnistere

Εγκυμοσύνη και ήλιος!!!

Είτε σχεδιάζετε να πάτε διακοπές είτε όχι, η έκθεση στον ήλιο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες που διανύουν τους 9 ομορφότερους μήνες της ζωής τους. 
Ο προβληματισμός έγκειται στην αντιστάθμιση των θετικών και αρνητικών επιπτώσεων της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, λαμβάνοντας δηλαδή υπόψη αφενός ότι ο ήλιος είναι η πηγή της ζωής που συμβάλλει στη σωματική και ψυχική υγεία και αφετέρου τις βλαβερές, ακόμα και μοιραίες συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει.
Έχοντας ως δεδομένο ότι η ηλιακή ακτινοβολία στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα έντονη αρκετούς μήνες το χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να αποφεύγουμε την παρατεταμένη παραμονή στον ήλιο, πόσο μάλλον οι έγκυες γυναίκες που, λόγω των ορμονικών, ανοσολογικών και μεταβολικών αλλαγών, είναι πιο ευάλωτες.
Ενδεικτικά, το δέρμα των εγκύων είναι πιο ευαίσθητο και μπορεί ευκολότερα να παρουσιάσει αλλοιώσεις όπως είναι η μελάγχρωση, η οποία επιδεινώνεται με την παραμονή στον ήλιο. Επίσης, λόγω της φυσιολογικά αυξημένης θερμοκρασίας που έχουν οι γυναίκες που κυοφορούν, η εφίδρωση είναι αυξημένη, οπότε ο κίνδυνος αφυδάτωσης μεγαλύτερος.

Aπαντήεις σε 4 καυτά ερωτήματα για το ξύρισμα!

Πειράζει αν ξυρίζομαι πότε με ξυραφάκι και πότε με ξυριστική μηχανή;

ΣΟΚ: Την έκαναν «Τσακωτή» με 5… σχολιαρόπαιδα σε σταθμό τρένων!

Ένα «πικάντικο» θέαμα είχαν την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες...των τρένων στον σταθμό Abbey Wood στο Νότιο Λονδίνο, όπου μια 21χρονη τοξικομανής, η Σαμάνθα Άρμστρονγκ έκανε σεξ με 5 (!) ανήλικους, ηλικίας 15-16 ετών!
Η αστυνομία έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε την… ασυγκράτητη κοπέλα καθώς και δύο από τους παρτενέρ της, καθώς οι υπόλοιποι διέφυγαν.
Η Άρμστρονγκ, η οποία είχε και μικροποσότητα χασίς πάνω της, βρήκε τους νεαρούς στον δρόμο και απλά τους ρώτησε αν ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της!
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία δεν ήξερε ότι μπορούσαν να τη δουν από εκεί που ήταν…
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια είναι η πιο sexy γλώσσα του κόσμου...;

Το Lonely Planet, διενήργησε πρόσφατα μια έρευνα ανάμεσα στους fans της σελίδας του στο Facebook, σχετικά με το ποια προφορά γλώσσας είναι η πιο sexy.
Για τα αποτελέσματα, λήφθηκαν υπόψη πάνω από 700 απαντήσεις ατόμων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η πιο sexy προφορά γλώσσας στον κόσμο, θεωρείται η ισπανική, ξεπερνώντας τη γαλλική που κατείχε έως τώρα τον τίτλο αυτό και έπεσε στη δεύτερη θέση. Τα Ισπανικά ξεχώρισαν εξαιτίας της γοητείας που εκπέμπουν στις διάφορες παραλλαγές τους, ανάλογα με τη χώρα όπου μιλώνται (π.χ. τα Ισπανικά της Κολομβίας και του Μεξικό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του… τίτλου).
Αντίστοιχα ανέβηκαν και τα Πορτογαλικά, από τη 10η, στην 8η θέση, υποβοηθούμενα από τη βραζιλιάνικη… εκδοχή τους.
Στην τρίτη θέση ψηφίστηκε η ιρλανδική προφορά, ενώ ακολούθησαν η σκωτσέζικη, η αυστραλιανή και η ιταλική. Αξιοσημείωτη ήταν πάντως η απουσία της καναδέζικης προφοράς.
Μερικές άλλες, περίεργες προφορές που ψηφίστηκαν ήταν οι: δυτικοφλαμανδική του Βελγίου, η σερβική, η κινεζική, η σιτσιλιάνικη, η βορειοκορεάτικη κ.ά.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαρία Σολωμού : 1700 ευρώ σύνταξη ΔΗΜΟΣΙΟΥ ως … ανύπανδρη κόρη δικαστικού!

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του.
Ο πατέρας της ήταν ανώτατος δικαστικός. Και η ίδια μπορεί να εμφανίζεται σε δηλώσεις της ότι…
είναι κατά του γάμου, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει διόλου να λαμβάνει κάθε μήνα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους περίπου 1.700 ευρώ, ανεξάρτητα από τα εισοδήματα που δηλώνει στην Εφορία ως εργαζόμενη.
lefteria.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Σαν αυτό το γκολ, δεν υπάρχει!

Με ένα εντυπωσιακό γκολ από τα 60 μέτρα, ο Καναδός τερματοφύλακας ισοφάρισε με την εθνική Αγγλίας, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών.
Οι Άγγλοι είχαν προηγηθεί δύο φορές στον αγώνα, όμως στο 87ο λεπτό ο Κίλιαν Ρόμπερτς πέτυχε απίστευτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην κορυφή των δημοφιλέστερων βίντεο του YouTube.
Δείτε το video

ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

«Δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός εκτός αν»...

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει, παρα μόνο στην περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δωροδοκία επανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του.
Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε, παράλληλα, στην κάμερα της ΝΕΤ, πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν θα έχει πρόβλημα αν μόνο συμμετέχει σε διαλόγους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούγια:

Το Μεξικό κατέκτησε το Gold Cup

Η εθνική ομάδα του Μεξικού πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου στο Gold Cup, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, στο «Ρόουζ Μπόουλ» της Πασαντίνα, στο Λος Αντζελες, νίκησε την αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών με 4-2. Το ματς ήταν θεαματικό και το Μεξικό πήρε τη νίκη, μολονότι βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει με 2-0, και το τρόπαιο με τα γκολ των Μπαρέρα (29', 50'), Γκουαρντάδο (36') και Ντος Σάντος (76'), ενώ τα τέρματα των ΗΠΑ σημείωσαν οι Μπράντλεϊ (8') και Ντόνοβαν (23').
Οι νικητές του Gold Cup από το 1991 μέχρι σήμερα, είναι οι εξής:

Ιωάννινα: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε Σύγκρουση λεωφορείου με νταλίκα!

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Άρτας κοντά στο χωριό Τέροβο.
Ο οδηγός του αλβανικού λεωφορείου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε στην προπορευόμενη νταλίκα που είχε κατεύθυνση τα Ιωάννινα .
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι άντρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρό τον συνοδηγό του λεωφορείου και σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό του.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετάφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων τους πέντε τραυματίες και τη σορό του άτυχου συνοδηγου .
Δείτε περισσότερα θέματα 
newsit.

VIDEO: Γιούχαραν τον Παπανδρέου χωρίς να είναι εκεί!

Η αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης έφτασε μέχρι και τους Special Olympics, όπου οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα μόλις ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου.
Εν μέσω των ήχων της μπάντας που έπαιζε Χατζηδάκη, η πρόβα κυλούσε ομαλά με όλους στις θέσεις τους και το κοινό να χειροκροτεί την προεδρική φρουρά και την πρόεδρο των Special Olympics.
Η “εκεχειρία” έληξε όταν ακούστηκε το όνομα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, καθώς αυθόρμητα ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να αποδοκιμάζει, άλλοι οργισμένοι και άλλοι κάνοντας πλάκα, ενώ άλλοι χειροκροτούσαν.
Από τη γιούχα δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας – κατά την αναπαράσταση της δικής του εισόδου στο στάδιο – , ωστόσο εκεί οι τόνοι ήταν πιο χαμηλοί.
Το στιγμιότυπο στο 5.39
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αναψυκτικό στην Τουρκία; Δείτε πρώτα αυτό το βίντεο...

Δείτε αυτό το βίντεο...

eglimatikotita.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στα πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ανακοίνωσε ότι τα πλέι οφ της Football League θα ξεκινήσουν κανονικά με τη συμμετοχή του ΟΦΗ και των Τρικάλων που αρχικά δεν είχαν αδειοδοτηθεί!
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι πρόταση δική του αλλά και της ΟΥΕΦΑ είναι να μην ισχύσουν τελικά τα κριτήρια αδειοδότησης για την Football League και να υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στον ΠΑΟΚ με τετραετές συμβόλαιο ο Κουρδάκης...

Νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε χθες ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Football league διαδοχικά σε Θερμαϊκό, Πυρσό Γρεβενών και Αναγέννηση Επανομής, επιστρέφει στην Τούμπα, αυτή τη φορά για να μείνει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
“Η υπογραφή του νέου συμβολαίου συνιστά δικαίωση για μένα”, ανέφερε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στα ΣΠΟΡ, και πρόσθεσε: “Όλοι οι κόποι και οι προσπάθειες της περσινής σεζόν βγήκαν σε καλό. Κι ήταν μια δύσκολη σεζόν, αφού σε αυτές τις κατηγορίες, όπως είναι η football league 2, συναντά κανείς πολλά προβλήματα, όπως είναι τα αντίστοιχα οικονομικά, αλλά κι όσα έχουν να κάνουν με την κατάσταση των γηπέδων. Παρόλα αυτά, τα τρία τελευταία χρόνια πήρα πολλά εφόδια. Και το λέω συνέχεια ότι οι νεαροί

Αύξηση στις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία!

Μείωση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα και αύξηση στις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία καταγράφουν τα νέα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, το 2010 οι Έλληνες αγόρασαν γερμανικά προϊόντα συνολικής αξίας 5,9 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το 2010 οι εισαγωγές γερμανικών προϊόντων στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10,2 % σε σχέση με το 2009. Η πτώση είναι αξιοσημείωτη δεδομένου ότι πέρσι οι γερμανικές εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση και συγκεκριμένα της τάξης του 15,5 %.
Στην κατάταξη των χωρών που εισάγουν γερμανικά προϊόντα η Ελλάδα έχει υποχωρήσει από την 23η στην 33η θέση. Συνολικά μόλις το 0,6 % των γερμανικών εξαγωγών διοχετεύεται στην Ελλάδα, ένα ιδιαίτερα μικρό και αμελητέο ποσοστό για τις γερμανικές εξαγωγές. Στις πρώτες θέσεις των γερμανικών προϊόντων που εισάγει η Ελλάδα βρίσκονται μηχανές/μηχανήματα και εξαρτήματα με την συνολική αξία των προϊόντων αυτών να αγγίζει τα 693 εκατομμύρια ευρώ, ηλεκτροτεχνικά προϊόντα αξίας 653 εκατομμυρίων ευρώ και φαρμακευτικά αξίας 562 εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα
newscode.gr

Κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα λόγω ισχυρών ανέμων.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφερειακές Ενότητας Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Πειραιώς (Νήσος Κύθηρα), Εύβοιας, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου, Δωδεκανήσων και Λασιθίου προβλέπεται για σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
Οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες, όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α..
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Εάν δεν καταργηθεί το στοίχημα, τα γήπεδα θα γίνουν Ιππόδρομος!

Το στοίχημα είναι ο "Δούρειος Ίππος" του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. 
Εάν δεν καταργηθεί θα οδηγήσει μαθηματικά και αναπόφευκτα στο μέλλον σε πλήρη απαξίωση και κατάρρευση της αξιοπιστίας όλων των αθλημάτων και κατά συνέπεια όλων των ομάδων παγκοσμίως.
Η πλατιά μάζα του κόσμου θα αποσύρει το ενδιαφέρον της για τα αθλήματα, αντιλαμβανόμενη την κοροϊδία που υφίσταται και ότι πρόκειται καθαρά περί τζόγου και τίποτα περισσότερο, η κλασική έννοια "αγνός φίλαθλος" οποιασδήποτε ομάδας και αθλήματος θα εξαφανιστεί και στο απώτερο μέλλον στα γήπεδα θα πηγαίνουν μόνο όσοι θα στοιχηματίζουν στα ματς σαν τον Ιππόδρομο. Την θέση των φιλάθλων θα πάρουν οι «αλογομούρηδες» και θα επικρατεί στα

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος Greek Idol 2011!!! (video)

Μαλού και ο Παναγιώτης κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσουν, να αντέξουν σε δέκα live και να φτάσουν στον τελικό του μεγαλύτερου talent show στην Ελλάδα! Ωστόσο, μόνο ένας μπορεί να αναδειχθεί Greek Idol 2011 και αυτός ήταν ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

26/06/2011 - Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους...

Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» το 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τουςτελευταίους 12 μήνες 200 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας 15 - 64 ετών ή το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών, τουλάχιστον μία φορά. Το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών στο ίδιο διάστημα έφθασε στα 321 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην Ελλάδα, από το 1995 έως το 2004 έχασαν τη ζωή τους από ναρκωτικά 2.479 άνθρωποι, ενώ ακόμη ερευνώνται τα αίτια του θανάτου άλλων 13. Χειρότερη χρονιά όλων ήταν το 2001, όταν 321 άνθρωποι προστέθηκαν στον μαυροπίνακα του λευκού θανάτου. Από αυτούς, οι 277 ήταν ηλικίας μέχρι 20 ετών, 1.198 από 21 έως 30 ετών και 1.004 από 31 χρόνων και πάνω. Οι 2.280 νεκροί από