ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΟΚ Βίντεο: Προσπάθησαν να κάνουν Σεξ σε εκκλησία την ώρα της λειτουργίας!

Συνέβη στη Σουηδία. Αυτό είναι που λέμε δεν έχουν το θεό τους! Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα το dvd της Λάουρα.. Laura Does Domination..!(+18)

Κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα το dvd Laura Does Domination μόνο 4,90€! δώρο και το dvd Laura Does Loutraki
Δείτε φωτογραφικό υλικό καθώς και το trailer...

Victoria Silvstedt..Αυτοϊκανοποιείται δημόσια στο μπαλκόνι ξενοδοχείου!!!

Και γιατί δεν μας εκπλήσσει αυτό…
Μήπως πλέον έχουμε πάθει ανοσία με τόσα που κάνουν οι celebrities? Να για παράδειγμα όπως φαίνεται εδώ καρέ καρέ για την Victoria Silvstedt είναι πολύ normal να βγάλει το κάτω μέρος του μαγιού της, να επιδείξει τα οπίσθιά της και μετά να κάτσει ωραιότατα στην ξαπλώστρα του μπαλκονιού της και να αρχίσει να … αυτοϊκανοποιείται από ότι φαίνεται…
Σαν να μην τρέχει τίποτα.. Έτσι απλά…

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-20 ΓΥΜΝΗ ΣΤΟ PLAYBOY (VIDEO)


Η Annika Doppler ( Μπάγερν Μονάχου ), Kristina Gessat ( FSV Gutersloh ), Ivana Rudelic ( Μπάγερν ), Julia Σίμιτς ( Μπάγερν ) και Selina Wagner ( Wolfsburg ), αποφάσισαν να γδυθούν για τις ανάγκες φωτογράφησης από το Playboy. Και οι τέσσερις είναι μέλη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας νεανίδων της Εθνικής Γερμανίας.
Απολαύστε τα κορίτσια.....

Η ιστορία… του δονητή... πως ανακαλύφθηκε;

Το έτος 1880, κουρασμένος από το χέρι του, αφού έπρεπε να αυνανίζει χειροκίνητα τις γυναίκες ασθενείς του, ο Δρ Joseph Mortimer Granville θα κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή με φαλλικό σχήμα.
Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, το μασάζ της κλειτορίδα θεωρούταν η μόνη κατάλληλη αγωγή κατά της υστερίας, έτσι ώστε εκατοντάδες γυναίκες πήγαιναν κάθε μέρα στο γιατρό τους για μασάζ στην περιοχή της κλειτορίδας και να οδηγηθούν σε ένα «υστερικό παροξυσμό», γνωστό σήμερα ως οργασμό. Η Υστερία, που διαγνώστηκε ως ασθένεια,(οι Έλληνες την είχαν περιγράψει σαν «μήτρα φλογερή,») γίνεται ένα είδος πανούκλας μεταξύ των γυναικών της εποχής. Κάθε παράξενη συμπεριφορά που

Δεκτό έγινε το μεσοπρόθεσμο με πλειοψηφία από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Υπέρ και όσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπαν ότι θα το καταψηφίσουν. Αύριο στις 14:00, συνέχεια της συζήτησης και ψήφισης του.
Τι κι αν είναι σχεδόν 1 μήνα στους δρόμους οι Έλληνες, αν έγιναν επεισόδια, το μεσοπρόθεσμο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!...
...Αύριο θα συνεχιστεί η συζήτηση και η ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου στο Κοινοβούλιο, όπου και αναμένεται να εντείνουν τις αντιδράσεις τους οι συγκεντρωμένοι στις πλατείες.
Το δυστυχές είναι πως όσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έδειχναν αντίθετοι στο μεσοπρόθεσμο και εξέφραζαν τις αντιδράσεις τους, τώρα κάνουν την μέγιστη ιστορική κωλοτούμπα ψηφίζοντας το.

Δείτε περισσότερα θέματα

Έχω έρθει σε σεξουαλική επαφή με 5.000 άνδρες σε εννέα χρόνια!


25χρoνη όμορφη ξανθιά,ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με 5.000 άνδρες σε μόλις εννέα χρόνια - ή 3.285 ημέρες.
Nikki  Lee διαθέτει επίσης ένα προσωπικό ρεκόρ έχει πάει με  τέσσερις άντρες  μέσα σε μία νύχτα και ισχυρίζεται πως....
ποτέ δεν  έχει κάνει σεξ με το  ίδιο δύο φορές.Η  παραδοχή έχει σοκάρει τους περισσότερους ανθρώπους, η ξανθιά κοπέλα από το Essex έχει  πει πώς έχει κάνει περιστασιακό σεξ σε νυχτερινά κέντρα  διασκέδασης, σοκάκια, σε πάρκα, κινηματογράφους και ντισκοτέκ και έχασε  την  παρθενίας της στα 16.

Τι τατουάζ έκανε η Άντζελα;


Σε γνωστό εργαστήριο tattoo βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια προκειμένου να «χτυπήσει» στο σώμα της ένα τατουάζ!
«Της κάναμε ένα...

Eρωτική επίθεση στο καμαρίνι του Ηλία Βρεττού!!!

Ένα περιστατικό, που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει, έζησε ο Ηλίας Βρεττός.
Συγκεκριμένα, ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν στο καμαρίνι του, μια νεαρή παντρεμένη κυρία μπήκε σ' αυτό συνοδευόμενη από την κουνιάδα της. Τότε άρχισε να γδύνεται και να του λέει:

TELEIOS έλεγχος πυρκαγιών μέσω τηλεσκόπησης

Πρόγραμμα πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ένα εξελιγμένο πρόγραμμα πληροφορικής, με την αξιοποίηση δεδομένων τηλεσκόπησης, φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη πρόληψη και διαχείριση των φυσικών καταστροφών, όπως οι πυρκαγιές.
Το πρόγραμμα, που συντονίζει εδώ και μερικούς μήνες το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών και βαφτίστηκε για προφανείς λόγους με το όνομα TELEIOS - και φέρει τον υπότιτλο «Υποδομή Ιδεατού Παρατητηρίου για Δεδομένα Τηλεσκόπησης» - έχει τριετή διάρκεια και χρηματοδοτείται με 3,7 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Εκτός από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,

Αλαλούμ με τις αυριανές πτήσεις!!!


Σε νέα τροποποίηση και του αυριανού πτητικού τους προγράμματος αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, Aegean και Olympic Air, λόγω των 4ωρων στάσεων εργασίας από τις 08:00 έως τις 12:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 22:00, τις οποίες εξήγγειλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, συμμετέχοντας στη 48ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..



Ειδικότερα, η AEGEAN αναγκάζεται να ακυρώσει τις πτήσεις:

Δύσκολες ώρες για γνωστό έλληνα ηθοποιό που είναι στην εντατική εδώ και 32 μέρες.


Ποιος ο ηθοποιός;
Πριν από τρεις μήνες η σύζυγος του Στιβ έμαθε τα χειρότερα ίσως νέα στη ζωή της και έπρεπε να ενημερώσει τα δύο μικρά παιδιά της ότι «ο μπαμπάς δεν είναι καθόλου καλά και μπορεί να τον χάσουμε».
Ολα συνέβησαν ξαφνικά. Ο Στηβ Ντούζος πήγε να υποβληθεί σε

Μαρινέλλα: “Ξέκωλες που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι!”!

Εναντίον όσων κοριτσιών ντύνονται αποκαλυπτικά για να τραγουδήσουν και όχι μόνο ξεσπάθωσε η Μαρινέλλα, κάνοντας λόγο για «ξέκωλες και «κακομοίρες»!
Παράλληλα, ζήτησε να μην την αποκαλούν ντίβα, επισημαίνοντας πως υπηρετεί το τραγούδι με αγάπη, ενώ μίλησε για την συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου την σεζόν που μας έρχεται.
«Το ”απόλυτη ντίβα”, ”θεά”, ”σταρ” κ.λπ. αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους! Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και αυλή; Και θέλεις και bodyguards,

VIDEO: Τι είναι αυτό το “περίεργο” σημάδι;

Ο Bob Atkin στις 23 Ιουλίου 2009 το μεσημέρι, είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας.
Κάποια στιγμή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το βίντεο του κινητού του τηλεφώνου, για να μαγνητοσκοπήσει το παιχνίδι του σκύλου ο οποίος γαύγιζε τρομαγμένος σε μία… δεξαμενή νερού.
Καθώς έβλεπε το βίντεο που είχε τραβήξει, παρατήρησε ένα “περίεργο” ιπτάμενο αντικείμενο μάυρου χρώματος, το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με τεράστια ταχύτητα (στη φωτογραφία)! Προσπάθησε να καταλάβει τι ακριβώς ήταν, βλέποντας ξανά και ξανά την εικόνα σε slow motion, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
“Το περίεργο αντικείμενο εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο για περίπου ένα δευτερόλεπτο και πρέπει να δει κανείς πολλές φορές το στιγμιότυπο ή να κάνει pause, για να το αντιληφθεί”, λέει ο ίδιος.
Ήταν άραγε κάποιο πουλί ή έντομο; Κάποιο “σκουπιδάκι” που πέρασε μπροστά από την κάμερα; Θα να μπορούσε να ήταν κάποιο είδος στρατιωτικής άσκησης; Ή μήπως κάποιο UFO; 
Δείτε μόνοι σας το βίντεο μήπως καταφέρετε να δώσετε απάντηση! Το “περίεργο σημάδι εμφανίζεται στο 0.03.

Δύσκολες ώρες για την Πετρούλα Κωστίδου

Δύσκολες ώρες για την Πετρούλα Κωστίδου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τί έπαθε η Πετρούλα Κωστίδου;
Η ξανθιά τηλεπερσόνα Πετρούλα Κωστίδου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια τζετ σκι.
Το ατύχημα συνέβη στην παραλία της Βουλιαγμένης όταν η Πετρούλα Κωστίδου τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να κάνει βουτιά από το τζετ σκι.
Ο κόσμος τη βοήθησε και την έβγαλε έξω από τη θάλασσα ενώ λίγα λεπτά μετά έφτασε το ΕΚΑΒ. Η Πετρούλα Κωστίδου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία πήγε πολύ καλά.
Μάλιστα, λόγω του τραυματισμού η Πετρούλα Κωστίδου υποβλήθηκε σε επέμβαση.
«Περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα, μέχρι την στιγμή που έπεσα εγώ από το τζετ σκι, χτύπησα στην κοιλιακή χώρα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ακατάσχετη αιμορραγία. Στην συνέχεια ήλθε ασθενοφόρο, με πήρε, εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου και με μετέφερε στο νοσοκομείο», είπε η παρουσιάστρια.
«Με ειδοποίησαν ότι είχε κάποιο ατύχημα και ήλθα εσπευσμένα από την Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς που την ανέλαβαν και την γλίτωσαν από τα χειρότερα»,είπε η μητέρα της.
«Θέλουν να εξετάσουν την σπονδυλική μου στήλη με αξονικές, θέλουν να δουν και τον αυχένα μου. Θα δούμε
εγώ όμως θεωρώ ότι είμαι καλά», προσέθεσε η Πετρούλα Κωστίδου.

fimes
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ηράκλειο: Πήγε για συνεύρεση και κατέληξε με τραύμα στο κεφάλι!

Μία 23χρονη τραυμάτισε με μπουκάλι στο κεφάλι έναν ηλικιωμένο με τον οποίο πήγε να συνερυρεθεί ερωτικά…
Ο 80χρονος και η νεαρή κοπέλα κατέληξαν και οι δύο στα κρατητήρια καθώς υποστηρίζουν μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την ίδια ιστορία.
Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο, στις 5 χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι του η 23χρονη κοπέλα, την οποία ήδη γνώριζε, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Όσο η κοπέλα ετοιμαζόταν, άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τον 80χρονο και έκλεψε από το κομοδίνο του 450 ευρώ, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.
Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι ο ηλικιωμένος την πήρε τηλέφωνο, προφασιζόμενος οικονομική βοήθεια για την ίδια και το ανήλικο παιδί της. Η 23χρονη φέρεται να έφτασε στο σπίτι του άνδρα μαζί με το παιδί της, αντιμετωπίζοντας, όμως, έναν “φουντωμένο” 80χρονο, ο οποίος επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις. Η 23χρονη ισχυρίζεται ότι η ίδια χτύπησε στο κεφάλι τον 80χρονο με μπουκάλι, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του.
Τελικά η αλήθεια δεν ξέρουμε ποια είναι, ωστόσο το αστυνομικό τμήμα Ηρακελίου δινεργεί προανάκριση, ενώ ο 80χρονος συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και η 23χρονη για παράνομη βία.
cretalive.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιος έλληνας ζεν πρεμιέ δεν φορά ποτέ εσώρουχα [video]

Αίσθηση έκανε η δήλωση σέξι έλληνα ζεν πρεμιέ οτι δεν φοράει ποτέ εσώρουχα γιατί τα απεγχθάνεται. Ποιος είναι ο τολμητός νεαρός;
Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτης και της Μαρίας ήταν ο

Κατέρρευσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή

Αναστάτωση στη Βουλή όταν η Ντόρα Μπακογιάννη βίωσε ένα αναπάντεχο γεγονός στη θέση που καθόταν. Τι έπαθε η Ντόρα και πώς αντέδρασαν οι συνάδελφοι της;
Σάλος στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη παρακολουθούσε την συνεδρίαση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για τον εφαρμοστικό νόμο του μεσοπρόθεσμου. Ενώ όμως πήγε να βολευτεί καλύτερα στη θέση της, το κάθισμά της δεν άντεξε και έσπασε.
Χωρίς να καταλάβει πώς, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στο πάτωμα, ενώ η πτώση της ήταν θορυβώδης με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.
Οι συνάδελφοι της έτρεξαν να σηκώσουν τη Ντόρα η οποία δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Τελικά η βουλευτής κάθισε μία θέση πιο αριστερά και η συζήτηση συνεχίστηκε.
Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για τη Ντόρα

.fimes
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο “οίκος ανοχής” του Μπερλουσκόνι!!!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου κατά τη σημερινή δικάσιμο της υπόθεσης που αφορά σε στενούς συνεργάτες του Ιταλού πρωθυπουργού, «είχε στηθεί ένα σύστημα προς ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με κοπέλες πρόθυμες να εκπορνευτούν, με την εμπορευματοποίηση του σώματος των γυναικών και την ταπείνωση της αξιοπρέπειάς τους».
Οι δικαστικοί έκαναν λόγο για «πραγματικό οίκο ανοχής».
Το δικαστήριο αποφάσισε, παράλληλα, ότι οι δύο 19χρονες κοπέλες, η Κιάρα Ντανέζε και Άμπρα Μπατιλάνα, οι οποίες δήλωσαν ότι είχαν κληθεί στο Άρκορε, χωρίς να γνωρίζουν πώς ακριβώς οργανώνονταν τα «πάρτι», έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αποζημίωση για πρόκληση ψυχικής οδύνης.
«Οι πελάτισσές μας υπέφεραν απερίγραπτα μετά τη δημοσιοποίηση της όλης ιστορίας, ακόμη και στην καθημερινή τους ζωή, στο σχολείο» δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.
Οι εισαγγελείς, Πιέτρο Φόρνο και Αντόνιο Σαντζερμάνο, ζήτησαν την προσαγωγή σε δίκη του Λέλε Μόρα (ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών που βρίσκεται στη φυλακή για χρεοκοπία), της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι και του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε.
Θεωρούν ότι ευθύνονται για «παρότρυνση σε εκπόρνευση», τόσο ενήλικων γυναικών όσο και της ανήλικης –μέχρι πέρυσι– Ρούμπι Καρίμα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Μινέτι διαχειριζόταν τον «οίκο ανοχής», σε συνεργασία με τους Φέντε και Μόρα.
Οι επόμενες δικάσιμοι ορίσθηκαν για την 11η και την 13η Ιουλίου.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αλεξάνδρεια - Πυρσός 1-2 (Παλαίμαχοι)

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα οι Παλαίμαχοι του Πυρσού, επιβλήθηκαν και της Αλεξάνδρειας με σκόρ 1-2. Με τερματοφύλακα ανάγκης τον Χάρη Ιορδανίδη (λόγω τραυματισμού του..
Μπακαΐμη) η ομάδα των Γρεβενών έχοντας σε πολύ καλή μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα.
Στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι (Πυρσός) άνοιξαν το σκορ με φοβερό σουτ του Χρήστου Παπανικολάου ενώ η ομάδα της Αλεξάνδρειας ισοφάρισε στο 40΄με αμφισβητούμενο πέναλτι.
Στο 60΄έγινε και το τελικό 1-2 από τον Κώστα Βλάχο που 10 λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι.
Η σύνθεση του Πυρσού:
Ιορδανίδης, Δρουδάκης, Κολτσίδας, Κύρκος, Ντοβατζίδης, Κούσκουρας, Λέτσιος, Κοτζατίσογλου, Βλάχος, Παπανικολάου, Μπαρπαγιάννης.
αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσιοπλής, Σαϊτης, Αναγνώστου, Σ.Βλάχος, Ζιώρας.
Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι Γρεβενιώτες μόνιμοι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας καθώς και αρκετοί φίλοι των Παλαιμάχων που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά.
Επόμενος αγώνας για τους Παλαίμαχους του Πυρσού
aetos
Δείτε περισσότερα θέματα

VIDEO: Περπάτησε πάνω στον Τάμεση!

Είναι μάγος. Το φαν κλαμπ του μεγάλο!!!
Τραγουδιστές, ηθοποιοί και όποιος μπορείτε να φανταστείτε. Η τελευταία του επιτυχία; Να διασχίσει με τα πόδια τον ποταμό Τάμεση!

Ο λόγος για τον Μάγο Dynamo. O 28χρονος Steve
Frayne, όπως είναι το πραγματικό του όνομα είναι ένας επιτυχημένος μάγος ή θαυματοποιός όπως τον αποκαλούν κατάφερε να διασχίσει τον Τάμεση ποταμό του Λονδίνου, τουλάχιστον μέχρι την μέση, πριν τον μαζέψει το σκάφος του λιμενικού!
Μάλιστα κινηματογράφησε το όλο περιστατικό για το τηλεοπτικό του σόου “Dynamo: Magician Impossible” και σύντομα θα προβληθεί στην βρετανική τηλεόραση, όπου καλεσμένοι του αναμένεται να είναι οι διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί όπως Jay-Z, Coldplay, Will Smith, Busta Rhymes και Paris Hilton.Όμως και κάποιοι διάσημοι έχουν ήδη “γευτεί” τα κόλπα μαγικά του ανάμεσα τους και ο γνωστός τραγουδιστής Robbie Williams όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

«Κάηκε» η Τούμπα στην πρώτη του ΠΑΟΚ (video)

«Χαμός» στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με πάνω από 10.000 οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Κατάμεστες οι θύρες 1,2 και 3, ενώ για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας άνοιξαν οι πόρτες και για τις θύρες 4 και 8.
Καπνογόνα, χειροκροτήματα και συνθήματα συνέθεταν το σκηνικό, με τον νέο τεχνικό των «ασπρόμαυρων», Laszlo Boloni, να μένει άφωνος από όσα αντίκρισε. Οι 31 παίκτες που συμμετείχαν στην προπόνηση χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Contreras, Garcia, Vitolo, Lino και Σαλπιγγίδης.
Η κάμερα του Sportena βρέθηκε στην Τούμπα και σας μεταφέρει με hd video το κλίμα από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ.
«Κάηκε» η Τούμπα κατά την είσοδο των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο

Κοντά σε συμφωνία πώλησης της ΠΑΕ!!!

Σύμφωνα με το olapaok.gr οι κύριοι κύριοι Φλωρίδης και Σαχπατζίδης βρίσκονται κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σαν toumpalibre έχουμε ξεκάθαρη άποψη στο θέμα. Κάθε φορά που ο Π.Α.Ο.Κ είχε επενδυτες - μεγαλομετόχους , είχε πρόβλημα. Πολλοί θυμόμαστε την εποχή Βουλινού, περισσότεροι τις εποχές Μπατατούδη, Γούμενου. Για μας η μόνη διέξοδος για τον Π.Α.Ο.Κ είναι στο να παραμείνει μια μικρή 'λαική δημοκρατία' , να ναι επενδυτής ο λαός του και κανένας άλλος. Ο Π.Α.Ο.Κ δεν χρειάζεται να ναι ανταγωνιστικός για να έχει κόσμο, για να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν ιδεολογία, που κάνει κόσμο από τον κόσμο της.
Πιστεύουμε οτι οι κινήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ θα 'πρεπε να ήταν στο να συσπειρώσουν και να εκμεταλλευτούν κατάλληλα το κόσμο του Π.Α.Ο.Κ, και όχι να αναζητούν και να φέρνουν επενδυτές, που η ιστορία μας έχει δείξει οτι τα κίνητρα τους δεν ήταν ΠΟΤΕ ευγενή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε οποιοδήποτε τομέα της κοινωνίας.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Ο Π.Α.Ο.Κ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ
toumpalibre
Δείτε περισσότερα θέματα 

Διάλογος Ψωμιάδη με τον γιο του, Σταύρο, αναφορά σε Πατέρα

Συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον γιο του, Σταύρο Ψωμιάδη, στην οποία ο πρώτος τονίζει πως ο Πατέρας την έχει άσχημα με τα τηλέφωνα που πήρε στον Δαλούκα.
Διαβάστε τι αναφέρεται στη δικογραφία:

Τα 50 Καλύτερα για Μπέο...

1. Όταν νικάει η ομάδα του λέει την έκφραση: «Ήταν αριστοτεχνικά… στημένη»!
2. Όταν χάνει: «Ήταν… στημένη».
3. Τι κάνει ο Μπέος στα ραντεβού; Στήνει!
4. Τι ποτό πίνει; Βότκα με

Αντέχετε να το δείτε; Βίντεο που θα σας κάνει να ΜΗ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ! (άνω 18 ετών)

Η αντιστροφή τον ρόλων. Όταν οι άνθρωποι γίνονται ζώα. Από τη φάρμα στο ψυγείο…
Πως μετά από αυτό το βίντεο να ξαναφάμε κρέας;
Για να δείτε το βίντεο θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.Το βίντεο περιέχει σκληρές σκηνές και δε συνιστούμε να το δείτε εφόσον είστε ευαίσθητοι!
Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ
Το είδα εδώ 
infoblog 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παράταση μέχρι και την Πέμπτη για τα μηχανογραφικά!

Παρατείνεται η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
Η ημερομηνία έληγε σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου, αλλά, όπως σημειώνει το υπουργείο Παιδείας, λόγω της 48ωρης απεργίας από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, η προθεσμία οριστικοποίησης παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου και ώρας 24.00.
Η προθεσμία είναι αποκλειστική και καμία οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

O Mπιν Λάντεν είχε πεθάνει 2 χρόνια πριν πέσουν οι Δίδυμοι πύργοι.

Την παραπάνω αποκάλυψη έξανε σήμερα ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που είχε κάνει το Μάιο ο υπουργός εσωτερικών του Ιράν, Χασεμί Μπχνταβί, ότι ο Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από αρρώστια στους πνεύμονες πολύ πριν τον “σκοτώσουν” τα αμερικανάκια. Συγκεκριμένα, ο Ιρανός πρόεδρος είπε ότι οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον…..
Μπιν Λάντεν από το 1989 σε συνεργασία με πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες, και ότξ είχαν πάρει την πληροφορία ότι είχε πεθάνει το 1999 σε στρατιωτική βάση στο Σουδάν, όπου “προπονούσε” ισλαμιστές αντάρτες.
Ο Αχμαντινεζάντ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι “έστησαν” την επίθεση στους δίδυμους πύργους με τη βοήθεια της Μοσάντ για να βρουν πρόσχημα για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, και τέλος τόνισε “αν ανοίξουν οι φάκελοι της 11ης Σεπτεμβρίου και του Ολοκαυτώματος, τότε ένα μέρος της αλήθειας θα γίνει γνωστό, αλλά οι ΗΠΑ δεν το επιτρέπουν αυτό”.
ierosagon 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σύλληψη οχτώ ατόμων γιατί έψαχναν παράνομα για θησαυρό!

Συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 26 Ιουνίου, οχτώ άτομα (επτά Έλληνες ετών 49,42,37,43,45,44 και ένας αλλοδαπός 26 ετών) σε δύσβατη δασική περιοχή της Ιεροπηγής – Καστοριάς. Οι συλλήψεις έγιναν από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, γιατί οι ανωτέρω διενεργούσαν παράνομη ανασκαφή για ανεύρεση θησαυρού.
Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

Νέα συνομιλία Ζαγοράκη-Μπέου! Απίστευτο μπινελίκι!!

Νέα, απίστευτη συνομιλία ανάμεσα στο Ζαγοράκη και τον Μπέο, την οποία έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ και υπάρχει στη δικογραφία, χωρίς όμως, ν΄ αφορά τα στημένα!
Το περιστατικό καταγράφεται μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού όταν κι έγινε μήνυση στο Μαρινάκη και παρολίγο να συλληφθεί στο αεροδρόμιο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δέχεται τηλέφωνο από τον Μπέο για να μεσολαβήσει σχετικά, ενώ υπάρχει και δεύτερη συνομιλία την επομένη, με το Ζαγοράκη αυτή τη φορά να παίρνει τον Μπέο.
Διαβάστε το φοβερό μπινελίκι που πέφτει, με τον Μπέο ν΄ απειλεί το Ζαγοράκη ότι θα τον έδερνε αν ήταν στην Θεσσαλονίκη!


ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Πόπη Παπανδρέου: Η Αρτινιά «μπουρλοτιέρησα» της παράγκας!

Η αντιεισαγγελέας που ξεσκέπασε τα αμαρτωλά μυστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!
Με εκτενείς αναφορές, για την Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, υποδέχτηκαν εφημερίδες και Μέσα ενημέρωσης την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΓΙΑΝΝΑΣ  ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ στο ΒΗΜΑ, τον Σεπτέμβριο του 2010 η πρoϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου κάλεσε την αντεισαγγελέα κυρία Πόπη Παπανδρέου για να της αναθέσει μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Η προϊσταμένη είχε δεχθεί μια συγκλονιστική καταγγελία από πρόσωπο σχετικό με το ποδόσφαιρο... 
Ο άνδρας που την επισκέφθηκε, της μίλησε για στημένα παιχνίδια, για μεγαλοπαράγοντες που επηρέαζαν διαιτητές, για στοιχήματα εκατομμυρίων ευρώ που οι ίδιοι έπαιζαν και οι ίδιοι χειραγωγούσαν- ακόμη και εναντίον της ομάδας την οποία διοικούσαν. Έκανε λόγο επίσης για εμπλοκή ποινικών, κυκλώματα μπράβων- πράγματα που ακούγονταν απίθανα, φανταστικά. Αλλά έπρεπε να διερευνηθούν.
(28/6/2011)
Η κυρία Ράικου δεν δίστασε να αναθέσει μια υπόθεση, που

Ποιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση ως το 2015

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση λόγω σαρωτικών συγχωνεύσεων και καταργήσεων οργανισμών μέχρι το 2015; Λίστα με οργανισμούς.
Σαρωτικές συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα, όπου το προσωπικό των Νομικών Προσώπων που εντάσσονται στη Γενική Κυβέρνηση θα μειωθεί περισσότερο από 50% μέχρι το 2015.
Το αναθεωρημένο Μεσοπρόθεσμο προβλέπει έσοδα 1,2 δισ. ευρώ από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών μέχρι το 2015, τα οποία είναι αυξημένα από την πρώτη εκδοχή του προγράμματος κατά 500 εκ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, στους πίνακες του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που καταγράφουν τα έξοδα μισθοδοσίας του προσωπικού όλων των

Δείτε τη λίστα με τις βραδυνές διακοπές ρεύματος!!!

Την Τρίτη μετά το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΗ. Η αίτηση της Διοίκησης της επιχείρησης με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική συζητήθηκε σήμερα και όπως έγινε γνωστό, η απόφαση αναμένεται αύριο. 
Νομός Ατικής: Μετά το τέλος της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, δήλωσε ότι: «στο μάθημα της υποταγής θα μένουμε πάντα μετεξεταστέοι. Το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε ποτέ, θα μας βρίσκουν στο δρόμο».
Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι διακοπές ρεύματος οι οποίες έχουν γονατίσει τους οικιακούς καταναλωτές αλλά και τους επιχειρηματίες.
Πολλές περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής που το ηλεκτρικό είναι απαραίτητο για την λειτουργία τουριστικών επιχειρήσεων, μετρούν απώλειες.  'Ηδη πολλοί τουρίστες για να αποφύγουν την οποιαδήποτε ταλαιπωρία, αλλάζουν τα σχέδια τους και αποφεύγουν την χώρα μας.

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ (ΒΡΑΔΥΝΕΣ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 

Στη φυλακή Μπέος και Τσακογιάννης!!!

Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε προφυλακιστέος για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες όπως και οι Γιώργος Τσακογιάννης, Βασίλης Καρακούλιας. Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης, όπως και οι Νίκος Ζαμάνης, Νίκος Παντέλης, Ανδρέας Δημόπουλος, Δημήτρης Ζαβαντίας και Θανάσης Ντότσης.
Ο Αχιλλέας Μπέος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή για συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τα στημένα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του επιτρέψει ο ανακριτής να αφεθεί ελεύθερος.
Το ίδο συνέβη και με τον Γιώργο Τσακογιάννη παρά το ότι ο πρόεδρος της Ηλιούπολης τόνισε στην απολογία του πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με το παράνομο κύκλωμα των "στημένων" αγώνων εντούτοις ανακριτής και εισαγγελέας δεν του επέτρεψαν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και έτσι θα προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη.
Ο Γιώργος Τσακογιάννης στο απολογητικό του υπόμνημα ανέφερε:

Πόσο θα αυξηθούν τσιγάρα, τρόφιμα και αναψυκτικά;

Αύξηση κατά 5 λεπτά το λίτρο στη λιανική τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου όταν θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά εκτιμάται ότι φέρνει η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο συγκεκριμένο καύσιμο. Αυτό προβλέπει το νέο νομοσχέδιο και συγκεκριμένα ορίζει ότι από 21 ευρώ το χιλιόλιτρο που είναι σήμερα ο φόρος, αυξάνεται σε 60 ευρώ το χιλιόλιτρο.
Μάλιστα το νομοσχέδιο προβλέπει ότι σταδιακά και μέχρι τις 31/12/2013 ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης θα εξισωθεί στα επίπεδα του 80% του σημερινού ειδικού φόρου του πετρελαίου κίνησης. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του θα αυξηθεί σε σημερινές τιμές στα 1,30 ευρώ το λίτρο από 90 λεπτά το λίτρο που είχε κλείσει τον περασμένο Απρίλιο. Η κυβέρνηση όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται να θεσπίσει μηχανισμό επιστροφής του φόρου για τα νοικοκυριά σε περιοχές με χαμηλή θερμοκρασία το χειμώνα και με χαμηλά εισοδήματα.
Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη αύξηση του φόρου στο φυσικό αέριο, αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ 13% σε 23% για τα προϊόντα εστίασης από την 1/9/2011 και αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καπνά που σημαίνει αύξηση της τιμής των τσιγάρων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καπνός το εφάπαξ των στρατιωτικών. Περικοπές μέχρι και 40%

Οι στρατιωτικοί έχουν χάσει σημαντικό μέρος των εισοδημάτων τους. 
Μερικοί μιλάνε ακόμη και για ποσοστό που αγγίζει το 30%. Φαίνεται όμως ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει νέο κύκλο περικοπών που θα τους ….αποτελειώσει!
Οι φήμες για περικοπή του εφάπαξ των στρατιωτικών ακόμη και σε ποσοστό 40% έχουν αρχίσει να φουντώνουν εντός ΥΕΘΑ.
Η περικοπή του εφάπαξ πάντα....
συζητιόταν και αυτό είχε οδηγήσει πολλούς στρατιωτικούς στην απόφαση να ζητήσουν και να πάρουν γενναίες προκαταβολές .
Οι κ.Μπεγλίτης και Κουτρουμάνης είχαν εξετάσει και αυτά τα σενάρια περικοπών εδώ και πάρα πολλούς μήνες αλλά τότε δεν ήταν εκείνοι που έπαιρναν τις οριστικές αποφάσεις.
Κανείς δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί, ότι θα συζητούσαμε για ποσοστά που σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να φθάσουν και το 40%!
Με τα νέα μέτρα οι στρατιωτικοί θα επιβαρυνθούν με το επίδομα αλληλεγγύης για συντάξεις άνω των 1700 ευρώ .
Τέλος, όλα είναι έτοιμα για να ανακοινωθεί η ενοποίηση των τριών Μετοχικών Ταμείων σ΄ένα νέο ταμείο που θα είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.
Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν εντάσεις με την νέα ηγεσία του ΥΕΘΑ. Ο Π.Μπεγλίτης έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τους ένστολους, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή έχει συνδέσει τ΄ όνομά του με τη “λαίλαπα” των οικονομικών περικοπών, αμέσως μετά τις εκλογές του 2009.
Μαζί βέβαια με τον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος αφού τακτοποίησε τους ένστολους έχει αναλάβει …την τακτοποίηση των υπολοίπων.
Δείτε περισσότερα θέματα  
blogaroume