ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βουτιές στη Νάξο με τον Ματέο για την Ε.Μενεγάκη (φωτογραφίες)

Την λάτρεψε τη Νάξο η Ελένη Μενεγάκη όπως και ολόκληρο το νησί εκείνη. Η παρουσιάστρια που παρέμεινε στο νησί για μία ολόκληρη εβδομάδα αφού από εκεί μεταδιδόταν η εκπομπή της, είπε να περάσει και το Σαββατοκύριακο μετά τις υποχρεώσεις της εκεί μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Ο επιχειρηματίας έφτασε στο νησί το βράδυ της Παρασκευής καθώς την εβδομάδα που πέρασε βρισκόταν για δικές του δουλειές στην Άνδρο. Εφόσον όμως η Ελένη είχε μαγευτεί από τις ομορφιές της Νάξου, με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκε και εκείνος κοντά της για να περάσουν ένα ρομαντικό weekend. Δείτε φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές του ζευγαριού αλλά και της πάντα σε φόρμα Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο…

Θέλετε να δείτε αν η σύντροφός σας έχει πραγματικά οργασμό ή προσποιείται? Δείτε τα χείλη της!

Ορίστε ένα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό γεγονός που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το σχήμα των γυναικείων χειλιών προδίδει και προβλέπει συνάμα την πιθανότητα οργασμού μιας γυναίκας.
Ο Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκωτίας, είναι γνωστός από αρκετές έρευνες γύρω από την σεξουαλική συμπεριφορά του γυναικείου κορμιού και...είναι υποστηρικτής της άποψης ότι μπορείς να μάθεις πολλά για μια γυναίκα κυρίως από τον τρόπο που βαδίζει.
Σε ένα κείμενο του που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Journal of Sexual Medicine ισχυρίζεται μετά από έρευνα ότι ο κολπικός οργασμός σε μια γυναίκα συνδέεται άμεσα με ένα σημείο του άνω στοματικού χείλους. Ένα σημείο που βρίσκεται ακριβώς στην μέση του άνω χείλους. Αυτό το σημείο ονομάζεται φύμα και σε ορισμένες γυναίκες εξέχει περισσότερο από ότι σε άλλες. Δεν αναφέρεται σε πρησμένα χείλη όπως της Αντζελίνα Τζολί αλλά σε ένα μικροσκοπικό σημείο το οποίο φαίνεται με το μάτι.
Με βάση μια έρευνα που πραγματοποίησε ο Μπρόντυ σε 258 γυναίκες ανακάλυψε ότι σε όσες προεξέχει αυτό το φύμα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσουν σε έναν κολπικό οργασμό.
Ο Μπρόντυ σπεύδει όμως να ξεκαθαρίσει πρώτον πως εννοεί στην έρευνα του καθαρά για κολπικό οργασμό και όχι οργασμό που προήλθε από ερεθισμό της κλειτορίδας . Δεύτερον δεν εξετάζει το αν το φύμα αυτό κάνει πιο ελκυστικές αυτές τις γυναίκες και τρίτον οι γυναίκες από μόνες τους κρίνουν τα χαρακτηριστικά τους.
Ο καθηγητής αποκαλύπτει ότι η διαμόρφωση του φύματος στο χείλος έχει ολοκληρωθεί κατά την 17η εβδομάδα κυοφορίας του εμβρύου και με βάση την έρευνα του αυτό μπορεί να καθορίσει την σεξουαλική ζωή του. Ίσως τα χείλη να μας λένε πολλά δίχως να μιλήσουν πολλές φορές.
Seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

sex μέσα στη θάλασσα, τα υπέρ και τα κατά...

Ξέρω, ξέρω! Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές...η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας... Ωραία όλα αυτά, δεν λέω. Ωραία και η ιδέα για σεξ μέσα στη θάλασσα. Έχει τα υπέρ του. Τα κατά του όμως είναι αν όχι περισσότερα, σίγουρα ισχυρότερα.
Τα υπέρ
Στα υπέρ μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα παραπάνω. Με λίγα λόγια, εδώ ανήκει το μυαλό. Το εγκεφαλικό παιχνίδι, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία. Το παραμύθι...
Τα κατά
-Εδώ, ανήκει η πραγματικότητα. Και μην περιμένεις να ακούσεις ως πρώτο επιχείρημα τη γνωστή φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις με τον άλλον. Αυτό είναι μύθος, σύμφωνα με τον γυναικολόγο, Θεόδωρο Φυτρόπουλο, ο οποίος είναι κατηγορηματικός στο ότι αποκλείεται να “κολλήσεις”. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στα ζώα.
-Θα ακούσεις όμως τη φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα μπορείς να “κολλήσεις” διάφορα μικρόβια. “Σκέψου ότι με τη διείσδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς που δεν υπάρχει λόγος να κατοικοεδρεύουν στο σώμα σου” σημειώνει ο γυναικολόγος.
-“Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από κολπίτιδες και τραχηλίτιδες” συνεχίζει ο γυναικολόγος, Θεόδωρος Φυτρόπουλος.
-Όσο για την ηδονή; Είναι όλα και πάλι μόνο στο μυαλό και στο concept. Πουθενά αλλού. Το τεκμηριώνει και η επιστήμη. “Το υγρό στοιχείο είναι άκρως ερωτογενές. Στη θάλασσα όμως η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση” διευκρινίζει ο κ.Φυτρόπουλος. “Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου. Και ως γνωστόν όσο λιγότερο υγρός είναι ο κόλπος τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών”.
Η χαριστική βολή
Το σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο. Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό; Άσε που όπως λέει και ο γυναικολόγος είναι εντελώς ανούσιο.
Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι από τις πιο ισχυρές μάστιγες της εποχής μας και άκρως επικίνδυνα. Αξίζει να ρισκάρεις; Όχι.
Κράτησε τη θάλασσα για να κάνεις τις βουτιές σου και το ρομαντισμό σου για τα ηλιοβασιλέματα! Πιστεύω. Η απόφαση όμως είναι δική σου.
Extra Bonus
-Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος;
Ο γιατρός απαντά: δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το σπέρμα υπόκειται στη σπερματοκτόνο δράση του θαλασσινού νερού, παρόλα αυτά οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης δεν είναι σπάνιες.
Της Ξένιας Ιωάννου
Με την πολύτιμη συνεργασία του γυναικολόγου, Θεόδωρου Φυτρόπουλου
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σάλος: ο Σπύρος Σούλης σε gay συμβόλαιο;

Σάλος έχει ξεσπάσει με δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Σπύρου Σούλη για gay συμβόλαιο του παρουσιαστή. Τι ακριβώς συμβαίνει; Η πρώην σύντροφος του γνωστού και πολυαγαπημένου παρουσιαστή Σπύρου Σούλη μίλησε για όλα και για όλους σε μια καταιγιστική συνέντευξη που μπορεί και να διαμορφώσει το τηλεοπτικό τοπίο του χρόνου. Τι τρέχει με εκπομπή γνωστών gay παρουσιαστών;
Αφορμή στάθηκε η ιδέα του ΑΝΤ1 να εντάξει μια νέα real life εκπομπή στο πρόγραμμα του με πρωταγωνιστές τους Τρύφωνα Σαμαρά, Ηλία Ψινάκη, Τάσσο Σωφρονίου και Σπύρο Σούλη ως επίδοξους ομοφυλόφιλους που θα… παρέχουν συμβουλές στον μέσο ετεροφυλόφιλο Έλληνα.

Η εκπομπή πρόκειται για μια Ελληνική έκδοση του Αμερικάνικου “Queer eye for a straight guy” η οποία προβαλλόταν για ένα διάστημα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.
Για τις ανάγκες της εκπομπής όμως θα έπρεπε και οι 4 πρωταγωνιστές να δηλώνουν ομοφυλόφιλοι , κάτι το οποίο έφερε σε δίλλημα τον γνωστό παρουσιαστή Σπύρο Σούλη , ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με το να επιλέξει ανάμεσα στην μακροχρόνια σχέση του και σε ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.
Μετά από πιέσεις του μεγάλου καναλιού , σύμφωνα πάντα με την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή, ο Σπύρος Σούλης δέχθηκε τελικά να υπογράψει – καταδικάζοντας έτσι την σχέση του.
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί μέρος της συνέντευξης που έδωσε η πρώην συντρόφος σε μηνιαίο περιοδικό για το gay συμβόλαιο του Σπύρου Σούλη:
«Βρισκόμουν με δεμένα τα χέρια, με μόνη επιλογή να παίζω μονίμως κρυφτό με έναν άνδρα που συζητούσαμε μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου μαζί.
Η σκέψη να ζω με βάση ένα συμβόλαιο, πραγματικά μου έφερνε αηδία. Αυτό έφερε τις πρώτες εντάσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.»
Το ζευγάρι μετράει ήδη 2 μήνες χώρια και σύμφωνα με την ίδια, έχει δωθεί οριστικό τέλος.

fimes 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Διακοπές ρεύματος τέλος - Αναστολή της απεργίας της ΓΕΝΟΠ


«Ανάσα» για τους καταναλωτές μετά την  απόφαση της ΓΕΝΟΠ για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων της, από αύριο.
Παράλληλα, η ΓΕΝΟΠ θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και της ΔΕΗ με το αιτιολογικό ότι παραβιάζεται ο νόμος για τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων που προβλέπει ότι ο κρατικός προϋπολογισμός καλύπτει τη διαφορά εσόδων - δαπανών του ταμείου, έναντι της ασφαλιστικής περιουσίας που αναγνωρίστηκε ότι είναι ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί ότι :«Για να γίνει πράξη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ματώσει πολλές φορές».
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχασαν από ένα βουλευτή

Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 15.36 και τελείωσε μισή ώρα μετά.155 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ 138 βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ 5 ψήφισαν ΠΑΡΩΝ και 2 απουσίασαν.
Τελικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής είπε ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο κάτι που...
μάλλον δεν περίμεναν στην κυβέρνηση και όπως ήταν φυσικό οι κομματικές διεργασίες ήταν αυτόματες με τον πρωθυπουργό να τον διαγράφει από την Κοινοβουλευτική ομάδα και πλέον το ΠΑΣΟΚ να έχει 154 βουλευτές.
Ιδιαίτερα εντύπωση προκάλεσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Α.Αθανασιάδης μετά από πολλές ακροβασίες και υπό την περίεργη ανοχή του Προέδρου της Βουλής που τον άφησε να πάρει το λόγο και κατά την ψηφοφορία είπε το ΝΑΙ, όπως και ο Θ.Ρομπόπουλος.
Εντύπωση έχει δημιουργηθεί από τους απόντες Γ.Λιάνη και Κ.Καραγκούνη, βουλευτή της Ν.Δ. Ο Γ.Λιάνης ήταν αδικαιολογήτως απών ενώ ο Κ.Καραγκούνης ψήφισε ΟΧΙ μέσω επιστολής, κάτι που όμως είναι άκυρο ως αδικαιολογήτως απόντας.
Όμως εξέπληξε και ο βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κύριος Γιουματζίδης ο οποίος ψήφισε μεν ΝΑΙ αλλά συντάχθηκε όπως είπε με τον Α.Αθανασιάδη.
Στην αντίπερα όχθη η βουλευτής Αργολίδας, Έλσα Παπαδημητρίου πλήρωσε με τη διαγραφή της από τη Ν.Δ το ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο.
«Όχι» ψήφισαν 138 βουλευτές -της ΝΔ, πλην της κ. Παπαδημητρίου-, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατική Αριστεράς, οι ανεξάρτητοι Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου (που συγκροτούν το νέο κόμμα "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών"), Σοφία Σακοράφα, Ευ. Παπαχρήστος.
«Παρών», δήλωσαν οι πέντε βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η ομιλία του πρωθυπουργού επρόκειτο –σύμφωνα με τον κανονισμό- να «κλείσει» τη συνεδρίαση για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από το Κοινοβούλιο να «σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», όπως έκανε και πριν από περίπου μια εβδομάδα, με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε την κατάρρευση της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εγγυάται τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει μπροστά της μία σκληρή διαπραγμάτευση σχετικά με το πλαίσιο διευθέτησης του χρέους».
Άσκησε δε κριτική στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την χρηματοπιστωτική κρίση, λέγοντας ότι πρώτος κατέκρινε την ΕΕ «γιατί δεν βλέπει τα πλεονεκτήματα ενός ευρωομολόγου».
«Ζούμε βαριές και δύσκολες στιγμές» είπε από την πλευρά του στην ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε πως «ενώπιον των οριακών διλημμάτων, οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος, αλλιώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με οριακές επιπτώσεις, και τότε θα είναι αργά».
Ο κ. Βενιζέλος, ανακοίνωσε επίσης ότι θα προτείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Αλέκο Παπαδόπουλο, να αναλάβει επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου.
Για την επικοινωνία του με τον πρώην υπουργό, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε την Βουλή, απαντώντας έτσι και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος διατύπωσε την πρόταση αυτή προς τον υπουργό. Εκεί, μάλιστα, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες.
«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες. Ήδη επικοινώνησα με τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και πιστεύω ότι αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί» απάντησε ο Ευ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κουρουμπλής, ΟΧΙ - Παπαδημητρίου, Αθανασιάδης ΝΑΙ

Καταψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής το μεσοπρόθεσμο, αλλά ο βουλευτής Κοζάνης Α. Αθανασιάδης δεν κράτησε την στάση που είχε όλη την εβδομάδα και υπερψήφισε τελικά. Σχολίασε ότι μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού και τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Οικονομικών έφτασε σ' αυτή την απόφαση και χειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους του.
Bonus για την κυβέρνηση η ψήφος της βουλευτή της ΝΔ Έλσας Παπαδημητρίου, που κάλυψε το κενό του κ. Κουρουμπλή, και υπερψήφισε και αυτή. Παρούσα ψήφισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
http://24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Αυστραλία «μπλοκάρει» ξανά τον τουρισμό στην Ελλάδα!!!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας αναθεώρησε την ταξιδιωτική του σύσταση για την Ελλάδα.
Η νέα σύσταση εστιάζεται στην 48ωρη απεργία που όπως τονίζεται «παραλύει την χώρα», ενώ σημειώνεται πως οι Αυστραλοί τουρίστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι επηρεάζονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όλες οι άλλες υπηρεσίες.

VIDEO: Το κοτόπουλο με τα… τέσσερα πόδια!

Τα συνηθισμένα και κανονικά κοτόπουλα έχουν δύο πόδια. Τι γίνεται όμως με την συγκεκριμένη κότα;
Μια κότα μα ποια κότα; Αυτή με τα τέσσερα πόδια. Ναι καλά ακούσατε. Ένας ραβίνος στην Ιερουσαλήμ έχει στο κοτέτσι του μια κότα με τέσσερα πόδια.
Ούτε ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει αυτό ενώ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με την κότα αυτή.
Για την ώρα την βγάζει στα κανάλια ως κάτι παράξενο. Και είναι παράξενο της φύσης αφού οι κότες έχουν μόνο δύο πόδια.
ierosagon 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άφησε τη τελευταία της πνοή, στο γαμήλιο ταξίδι της!!!


Η άτυχη 22χρονη νεόνυμφος, Crystal Rodriguez, δηλώθηκε επισήμως νεκρή σχεδόν αμέσως μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, ύστερα από ατύχημα που είχε μαζί με τον άντρα της κατά τη διάρκεια δραστηριότητας para sailing.
Και ο σύζυγός της έφερε σοβαρά εσωτερικά τραύματα, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και τώρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε την σύντροφο του.
Εκτός του ήταν μία νεαρή κοπέλα, η τραγικότητα του περιστατικού έγκειται στο ότι η μέρα που πέθανε ήταν και η τελευταία μέρα του δεκαήμερου γαμήλιου ταξιδιού της. Το ζευγάρι και συγκεκριμένα η κοπέλα θέλησε τη τελευταία αυτή μέρα να δοκιμάσει para-sailing. Κάτι που το περιβάλλον της χαρακτήρισε και ως αναμενόμενο μιας και την περιγράφει σαν μία αρκετά περιπετειώδη κοπέλα, με συνεχή ενασχόληση με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.
Ένας φίλος τους ζευγαριού περιγράφει τη στιγμή που το σχοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο σπάει στέλνοντας το ζευγάρι κατευθείαν στην επιφάνεια της θάλασσας από ύψος 200 μέτρων. Το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων της παραλίας Lucayan, στις Μπαχάμες. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος που διέλυσαν ένα σπιτικό πριν καλά καλά στεριώσει.
Τώρα συγγενείς και φίλοι έχουν επιστρατευτεί ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 50000 δολαρίων για να μπορέσει να επιστρέψει η σωρός της σπίτι, μιας και το ζευγάρι δεν είχε ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ: Κάποιοι βλέπουν πορνό, ενώ κάποιοι άλλοι..

Δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει βουλευτές να προσπαθούν να σκοτώσουν την ώρα τους...
Κάποιοι έβλεπαν πορνοταινίες, κάποιοι άλλοι κοιμόντουσαν, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν να περνούν την ώρα τους πιο παραγωγικά.. Δείτε τι έκανε η Έλσα Παπαδημητρίου
24wro

Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης!

Ένας από τους γνωστότερους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης έδωσε τέλος στη ζωή του...εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Διατηρούσε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια στην οδό Βενιζέλου, κοντά στην Καλαποθάκη.
Είχε "ανοιχθεί" πολύ, σύμφωνα με τις πληροφοριες και δεν άντεξε τις πιέσεις των δανειστών του, πιέσεις τις οποίες δέχονται χιλιάδες επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
taxalia.blogspot.com 
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: “Ρε συ μην κάνεις καμιά μ… και δεν το ψηφίσεις!”

Το είπε ο Νίκος Τσώνης από το βήμα της Βουλής, για την ακρίβεια μετέφερε συνομιλία που είχε στην περιφέρειά του.
Η ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας ήταν γενικότερα σε “λαϊκή” και όχι “ξύλινη” γλώσσα, όπως μας έχουν συνηθίσει οι βουλευτές, υπήρξαν και εκφράσεις όπως “φάε πιες και γράψ’ τα” αλλά και σαρδάμ όπως …
“μάγκα τσάμπες” αντί του γνωστού “τσάμπα μάγκες”, επί της ουσίας πάντως ο κ. Τσώνης τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

Και σήμερα διακοπές ρεύματος – Όλη η λίστα με τις περιοχές

22 μονάδες εκτός λειτουργίας. Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση του Πρωτοδικείου για το εάν η απεργία κριθεί παράνομη και καταχρηστική.
Η σημερινή λίστα με τις διακοπές ρεύματος στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Νομός Αττικής

Ουγκάντα: 18 παιδιά έχασαν την ζωή τους από κεραυνό!

Ακαριαίο θάνατο βρήκαν 18 μαθητές Δημοτικού και 51 ακόμη φέρουν σοβαρά εγκαύματα όταν κεραυνός έπεσε το απόγευμα της Τρίτης στο σχολείο τους στη βόρεια Ουγκάντα.
Ο κεραυνός έπληξε το δημοτικό σχολείο Ρανιάνια, σχεδόν 250 χλμ. από την Καμπάλα, καθώς τα παιδιά περίμεναν να περάσει η ισχυρή βροχόπτωση για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Vision.
Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας και εθελοντές μετέφεραν τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο αλλά ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη τον επιθεωρητή παιδείας της περιοχής Εντουαρντ Κίρια.
Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί από πτώση κεραυνών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό στην Ουγκάντα.
epikaira.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Είδηση Βόμβα: Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!!!

Το θρίλερ του Μεσοπρόθεσμου και η ψήφιση του είναι ο νταλκάς ο βαρύς που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τις ανησυχίες του κυβερνητικού επιτελείου που ψάχνει δεξιά και αριστερά τους ύποπτους εκείνους αντάρτες που θα κάνουν πίσω και θα καταψηφίσουν το επίμαχο πρόγραμμα μέτρων.
Ωστόσο η έκπληξη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς... Ο πρώην «Τσάρος »της οικονομίας που τόσο καιρό μας είχε πάρει τα αυτιά με το πόσο σημαντική για τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας είναι η ψήφισή του Μεσοπρόθεσμου δεν πρόκειται να το ψηφίσει!
Ο ιθύνων νους των μέτρων ή για να μιλάμε ειλικρινά ο εντολοδόχος των οδηγιών από την Ε.Ε., την τρόικα και το ΔΝΤ δεν ψηφίζει την αιτία της εξορίας του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, το επίμαχο πρόγραμμα μέτρων που προετοίμαζε και απαιτούσε εκβιαστικά να ψηφιστεί.
Γιατί; Μα γιατί με το ΠΑΣΟΚ όλα είναι δυνατά... Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής αλλά προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου. Εκεί που λέγαμε ότι όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη χώρα...
NewPost
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πως καθαρίζουμε τις μάσκες / γυαλιά θαλάσσης;

Αν θέλετε να καθαρίσετε το τζάμι στη μάσκα ή τα γυαλιά θαλάσσης, δεν υπάρχει λόγος να καταφύγετε σε ακριβά προϊόντα.. αρκεί να έχετε λίγη οδοντόκρεμα.....
Ρίξτε λίγη οδοντόκρεμα και τρίψτε απαλά / τρυφερά και ξεβγάλτε με μπολικο νερό. Προσοχή μόνο μην τρίβετε το τζάμι με δύναμη, γιατί θα κάνετε ζημιά.
Και μια κι ο λόγος για την μάσκα θαλάσσης, αν δεν θέλετε να θαμπώνει... φτύστε την .. και βέβαια όχι για να την ξεματιάσετε..
Άντε και καλές βουτιές!!!
meacolpa 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στο Μέτσοβο και στο Ανήλιο το φετινό αντάμωμα των Βλάχων,,,

Tο 27° Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, θα λάβει χώρα στις 1, 2 & 3 Ιουλίου 2011 στο Μέτσοβο και το Ανήλιο Ιωαννίνων.
Διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, το Δήμο Μετσόβου, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μετσόβου και το Πολιτιστικό Σύλλογο Ανηλίου.
aletri
Δείτε περισσότερα θέματα

Τρία νέα (πανάκριβα...) φάρμακα για τον καρκίνο του προστάτη!!!

Τρία νέα φάρμακα θα μπουν στο αμερικάνικο εμπόριο που υπόσχονται να παρατείνουν τις ζωές των ανδρών με καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένα στάδια, αλλά είναι πανάκριβα (€3.500 το μήνα για το πρώτο, €65.126 για έναν κύκλο θεραπείας το δεύτερο και €5.600 κάθε τρεις βδομάδες για το τρίτο).
Μέχρι πριν 15 μήνες το μόνο φάρμακο που είχε αποδειχτεί ότι αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης των ανδρών με καρκίνο του προστάτη ήταν το docetaxel, βασικό συστατικό του Lupron της Abbott Laboratories και είναι στην αγορά από το 2004.
Τα νέα εγκεκριμένα φάρμακα είναι για περιπτώσεις που ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί πέρα από τον αδένα του προστάτη. Το ποσοστό επιβίωσης με την χρήση του docetaxel ήταν περίπου 1,5 χρόνος. Τα νέα φάρμακα δίνουν ακόμη δύο με πέντε μήνες, ενώ γιατροί

8χρονος έχει καλυμμένο με τρίχες το μισό του πρόσωπο!

Το δικό του δράμα ζει ένα 8χρονο αγόρι από την Κίνα, το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε, είναι καλυμμένο με τρίχες στο μισό του πρόσωπο.
Ο μικρός , Jilin Province, δεν τολμούσε να πάει στο νηπιαγωγείο γιατί τον φώναζαν «μαϊμού», ενώ από πολύ μικρός έκρυβε το πρόσωπο του για να μην τον βλέπουν.
Μετά από παρέκκλιση των δικών του οι γιατροί στην Κίνα θα τον εγχειρήσουν δωρεάν, όμως το αποτέλεσμα παραμένει αμφίβολο…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα μαξιλάρια μας είναι γεμάτα μικρόβια και ζωύφια!

Έρευνα που έγινε στη Βρετανία έδειξε πως ύστερα από δύο χρόνια χρήσης το 1/3 του βάρους των μαξιλαριών αποτελείται από νεκρά και ζωντανά ακάρεα σκόνης, περιττώματα νεκρών ακάρεων, νεκρά κύτταρα και βακτήρια.
Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται το μαξιλάρι του ύστερα από μία εξαντλητική ημέρα. Αυτό που ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι τα μαξιλάρια, ιδίως τα συνθετικά, δεν είναι τίποτα άλλο από το σημείο συνάντησης ακάρεων, μικροβίων και κάθε είδους ζωυφίων που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία

Δυνατότητα πτυχίου στα τρία χρόνια με τον νέο νόμο πλαίσιο!

Ο νέος νόμος πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια, προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου στα τρία χρόνια, ενώ θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (30/06) σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο και το Σαββατοκύριακο (02-03/06) στη Σύνοδο πρυτάνεων στον Βόλο.
Ειδικότερα, οι σπουδαστές στα Πανεπιστήμια θα πρέπει να συγκεντρώσουν 180 πιστωτικές μονάδες, ώστε να αποκτήσουν το πολυπόθητο πτυχίο.
Οι βασικές αρχές του νέου Νόμου παρουσιάστηκαν την Τρίτη (28/06) στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ από την Υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Πλήρωνε Έλληνα! 93.000ευρώ το χρόνο Ο Γιός της Δεσποτοπούλου!!!

Specials Olympics: Κόστισαν 70 εκατομμύρια ευρώ – Όσο 20.000 συντάξεις για ένα χρόνο!
Κόστισαν 70.000.000 όταν σε άλλες χώρες κόστισαν τα μισά.
Η ανάληψη καθηκόντων προέδρου των Special Olympics από τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, σύζυγο …του Βασίλη Δεσποτόπουλου, προέδρου της ΕΛΠΑ, είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τέταρτου κατά σειρά εκτελεστικού διευθυντή και των εκτελεστικών μελών που αντιστέκονταν στην ατζέντα της. Μαζί με τον γιο της Ηλία Δεσποτόπουλο, ο οποίος ηγείται του τομέα τεχνολογίας -με τον υψηλότερο προϋπολογισμό της διοργάνωσης με 10,8 εκατ. ευρώ για προμήθειες-, ετοιμάζουν το… οικογενειακό τους beach party στην υγειά των… υπερχρεωμένων!
Ποια είναι όμως η “Σιδηρά Κυρία” των Special Olympics; Η φιλία

Εκδηλώσεις μνήμης και πολιτισμού «Πρωτοχώρι 2011»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου Κοζάνης σας καλεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2011.
Πρόγραμμα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων "Τα Ανθέμια" σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου, που θα γίνουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λευκαδίων το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 στις 9.30 μ.μ.
Πρόγραμμα

Από Σεπτέμβρη η φοροκάρτα!!!

Θα την είχαμε υποτίθεται στα χέρια μας τον Μάρτιο. Μετά πήγε στα τέλη Ιουνίου.
Σύμφωνα με τους εγκεφάλους του υπουργείου Οικονομικών θα μας έκανε την ζωη εύκολη. Την είχαν μάλιστα προαναγγείλει μετά βαϊων και κλάδων!
Τώρα το υπουργείο Οικονομικών μεταθέτει για τα μέσα Σεπτεμβρίου την ενεργοποίηση του συστήματος της ηλεκτρονικής κάρτας αποδείξεων (φοροκάρτα).
Βάσει του αρχικού σχεδιασμού σκοπός της κάρτας είναι να απαλλάξει τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να συγκεντρώνουν και να μετρούν τις αποδείξεις από τις κάθε είδους συναλλαγές τους. Η κάρτα αποδείξεων θα αποτελεί προαιρετικό τρόπο καταγραφής των στοιχείων των αποδείξεων δαπανών που

Πού πήγαν όλοι οι πλούσιοι του Κολωνακίου;

Αυτό αναρωτιέται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο αναφέρει ότι το Κολωνάκι, έχει αδειάσει με τους πλούσιους να «κρύβονται» σε λέσχες όπως το Εκάλη Club για να μην προκαλούν ουσιαστικά τους απλούς πολίτες.
«Η περιοχή Κολωνάκι, δεν είναι γνωστή μόνο για τους εξαιρετικούς της κατοίκους, όπως Διπλωμάτες, γιατροί και πλούσιους επιχειρηματίες, αλλά και για τον αμέτρητο αριθμό πολυτελών μαγαζιών. Versace, Joop, Armani, ανήκουν μεταξύ των βασικών καθημερινών αναγκών τους, αλλά το πρόβλημα είναι: δεν υπάρχει πλέον ζήτηση. Ακόμα και στο Κολωνάκι, όπου η απληστία ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός μόδας, χτύπησε η κρίση. Τα μαγαζιά είναι

Ξανανοίγει ο φάκελος για "στημένους" αγώνες στην Κύπρο!

Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης για τους "στημένους" ποδοσφαιρικούς αγώνες, με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο κ. Κληρίδης είχε συνάντηση με τους ανακριτές της υπόθεσης, από τους οποίους ζήτησε να αρχίσουν και πάλι οι έρευνες.
Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ιωνάς Νικολάου, έδωσε στη δημοσιότητα την αλληλογραφία της Αστυνομίας με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και την UEFA, τονίζοντας ότι προκύπτουν σωρεία ερωτημάτων για τον τρόπο που έκλεισε η υπόθεση των "στημένων" παιγνιδιών στην Κύπρο.
O εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κιατσουνωτός, δήλωσε ότι δεν επιχειρήθηκε κουκούλωμα από την Αστυνομία στην υπόθεση περί "στημένων" ποδοσφαιρικών παιχνιδιών. Εξάλλου, ο κ. Κατσουνωτός αποκάλυψε ότι η Αστυνομία έχει ενώπιον της εννέα φακέλους με ύποπτους αγώνες, που παρέλαβε από την UEFA μέσω της ΚΟΠ. Οι δύο εξ αυτών της κατηγορίας κόκκινο και οι άλλοι επτά της κατηγορίας κίτρινο.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τέλος το «Καλημέρα Ήλιε» για το ΠΑΣΟΚ

Με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό η Μυρσίνη Λοϊζου απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί στις εκδηλώσεις του το τραγούδι που έγραψε ο πατέρας της.
Στην επιστολή της η κόρη του αξέχαστου δημιουργού απευθυνόμενη στο ΠΑΣΟΚ τονίζει χαρακτηριστικά: «Όπως αποδείχτηκε δεν είστε και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε». Και συνεχίζει: «Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα».
Ολόκληρη η επιστολή της Μυρσίνης Λοΐζου
Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

VIDEO: Πως φαίνεται ο εορτασμός της «Ανάστασης» στην Ελλάδα από ψηλά!

Όλες οι εκκλησίες στην Ελλάδα γιορτάζουν με πυροτεχνήματα, και η καλύτερη θέση είναι από  την κορυφή ενός λόφου βλέποντας τες όλες  μαζί!!!

Δείτε το! Έχετε κάποια εξήγηση για αυτό που συμβαίνει στο βίντεο;

Το παρακάτω βίντεο έχει δημιουργηθεί από τον Βρετανό ψυχολόγο Ρίτσαρντ Βάισμαν και έχει τον τίτλο “Το θαύμα της μπάλας και του ποτηριού”.
Αν και είναι προφανές ότι πρόκειται για οπτική ψευδαίσθηση, για την ώρα ο καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του Χερτφορσάιρ δεν έχει αποκαλύψει πώς ακριβώς γίνεται αλλά περιμένει τις εκδοχές των θεατών του!
Εσείς, τι λέτε;

VIDEO: Λιώστε στο γέλιο με τον Μάρκο Σεφερλή στα καλύτερά του!

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!

VIDEO: Δύο ήλιοι ανέτειλαν στη Κίνα!

Δείτε το ανεξήγητο φαινόμενο στον ουρανό της Κίνας!!!

Τζακ-ποτ στο Λαϊκό Λαχείο!!!


Στη σημερινή (26η) κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 65554.
Έγινε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ. 
Ποσό 2.376.000,00 Ευρώ μεταφέρεται στον Τρίδυμο Λαχνό της επόμενης κλήρωσης.
Τρίδυμος Λαχνός
Σειρά Αριθμός Στχ. Κέρδος Φόρος Καθαρό
--------------------------------------------------------------------