ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ποια επώνυμη χτύπησε tattoo φτερά αγγέλου;

Η όμορφη κυρία αγαπάει τα τατουάζ και έχει ήδη τρια...
Μεταξύ αυτών έχει χτυπήσει ένα στη μέση της που απεικονίζει φτερά αγγέλου. Ποια είναι; Ο λόγος για την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου που έχει αποκτήσει ιδανική σιλουέτα και σε πρόσφατη φωτογράφηση της καθήλωσε τα βλέμματα
gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χριστίνα Δάλλα: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Είναι δυναμική, μυστηριώδης και ζητάει... τρυφερότητα από το ισχυρό φύλο...
H Χριστίνα Δάλλα ετοίμασε το πρώτο της CD single με το κομμάτι «Ντροπή σου» κατακεραυνώνοντας τους άντρες που έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ. Και για να γίνει πιο πειστική, η νεαρή τραγουδίστρια -ως άλλου τύπου «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»- φωτογραφήθηκε με το αυθεντικό όπλο το αγαπημένου κινηματογραφικού «πράκτορα 007» για το εξώφυλλο του δίσκου της.
gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Το super μπούστο της Έφης Κυριάκου !

Το κοριτσί του Θέμου με τα απίστευτα προσόντα του!

Να τι της βρήκε ο Ronaldo…

Είναι από τη Ρωσία, μένει στη Νέα Υόρκη και είναι ζευγάρι με Πορτογάλο άσο του ποδοσφαίρου ο οποίος δουλεύει στην Ισπανία. Οπότε, όπως είναι φυσικό, η εντυπωσιακή Irina Shayk είναι συνέχεια στο δρόμο. Έτσι, αυτή τη φορά η 25χρονη καλλονή ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία με σκοπό να .φωτογραφηθεί για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους εσωρούχων της, Bruno Banani.


Μπορεί οι φωτογραφίες να μην παραπέμπουν στη γερμανική εξοχή, αλλά σε κάποιο εξωτικό προορισμό, όμως η Shayk μας δείχνει και με το παραπάνω τα κάλλη της που έκαναν τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo να την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.


Παρότι ήταν μοντέλο εσωρούχων ήδη από το 2007, ακόμα και η ίδια η Irina παραδέχεται ότι από τότε που η σχέση της με τον Ronaldo έγινε ευρέως γνωστή, η δημοτικότητα και η καριέρα της αυξήθηκαν κατακόρυφα! Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από την άνοιξη του 2010, μόλις λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί ότι ο Cristiano έχει γίνει πατέρας από μια αγνώστου ταυτότητος Αμερικανίδα.
Ronaldo και Shayk πέταξαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι την Τουρκία, απ’ όπου ξεκίνησαν κρουαζιέρα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, λίγο πριν ο διάσημος ποδοσφαιριστής επιστρέψει και πάλι στη Μαδρίτη για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι 10 καλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις

Μάθετε ποιές είναι οι 10 πιο καυτές φαντασιώσεις και αφεθείτε στη χαρά του σεξ. Αν μερικές από αυτές σας φανούν υπερβολικές, τότε επικεντρωθείτε σε αυτές που ταιριάζουν πιο πολύ σε εσάς και τον σύντροφό σας.
.1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα; Οι γυναίκες στις φαντασιώσεις τους τολμούν να αφήσουν πολλές φορές να γίνουν πρωταγωνιστές και πάνω από ένας άντρες.


2. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ; Κάποιες φαντασιώσεις έχουν θέμα τους την επιβολή εξουσίας. Μπορεί να μην έχει σημασία πάντα το ποιος τελικά θα έχει το πάνω χέρι αλλά το ότι κάποιος θα το έχει.


3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ Για τις γυναίκες -μέχρι πρόσφατα- ήταν ηθικά απαγορευτικό να βλέπουν ή να φαντάζονται ερωτικές σκηνές που θύμιζαν πορνό. Σήμερα, όμως, οι γυναίκες στις ερωτικές φαντασιώσεις τους μπορούν να δηλώνουν και πρωταγωνίστριες.


4. Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ Από τις πιο αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών είναι η εμφάνιση ενός αγνώστου στο προσκήνιο. Και αν δεν συστηθεί και ποτέ, ακόμη καλύτερα.


5. Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Αν κρατούσε τις φαντασιώσεις του μόνο σε λογοτεχνικό επίπεδο και δεν τις έκανε πραγματικότητα, σήμερα ο σαδισμός δεν θα είχε και το όνομά του. Οι φαντασιώσεις -και μόνο- με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο έχουν και αυτές για κάποιες γυναίκες την τιμητική τους.


6. ΜΟΝΟ ΣΕΞ Όσο και αν οι γυναίκες ζητούν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στη συντροφική ζωή τους, στις φαντασιώσεις τους το απότομο ή και βίαιο σεξ επιβάλλεται.


7. ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Η βίαιη σεξουαλική επίθεση από κάποιον που δεν αφήνει περιθώρια γυναικείας αντίδρασης είναι μια συχνή φαντασίωση για τις γυναίκες.


8. ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Όταν μια γυναίκα αναγκάζει έναν άντρα να κάνει έρωτα ακόμη κι αν εκείνος δεν θέλει, είναι και αυτή μια φανταστική πραγματικότητα.


9. Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η σκέψη πως μια γυναίκα υποτάσσεται στις ερωτικές διαθέσεις του παρτενέρ της φαίνεται να συναντάται συχνά στον κόσμο της θηλυκής φαντασίωσης.


10. ΟΤΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ Τέλος, στη γυναικεία φαντασία η εμμονή της πορνείας είναι κι αυτή μέσα στο τοπ ρεπερτόριο φαντασιώσεων.
http://www.newscity1.net/2011/07/10_04.html
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα δάχτυλα δείχνουν το μέγεθος του πέους κάθε άνδρα!!!

Οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο, σύμφωνα με έρευνα νοτιοκορεατών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας.
"Σύμφωνα με τα στοιχεία μας...όσο πιο κοντό δείκτη έχει κάποιος σε σχέση με τον παράμεσο, τόσο πιο μεγάλο μήκος έχει το μόριό του," δήλωσε στο Ρόιτερς ο Τάε Μπεόμ Κιμ, γιατρός ουρολόγος στην πανεπιστημιακή κλινική Τζιλ στο Ιτσεόν της Νότιας Κορέας.
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα της προγεννητικής τεστοστερόνης μπορεί να προσδιορίσει την ανάπτυξη, επομένως και το μέγεθος, των δακτύλων του χεριού αλλά και του ανδρικού μορίου, κάτι που ο Κιμ και οι συνεργάτες του εξέτασαν.
Στην έρευνα συμμετείχαν 144 άνδρες, οι οποίοι έπασχαν από ουρολογικά προβλήματα που δεν συνδέονταν με το μέγεθος του μορίου τους, το οποίο μετρήθηκε ύστερα από τοπική αναισθησία.
Αυτό που ελήφθη υπόψη ήταν η διαφορά στο μήκος ανάμεσα στο δεύτερο και το τέταρτο δάκτυλο του δεξιού χεριού. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι το δεξί χέρι ενδέχεται να συνδέεται περισσότερο με τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
Ο τρόπος μέτρησης στη συγκεκριμένη μελέτη γίνεται διαιρώντας το μήκος του δείκτη με το μήκος του παράμεσου. Όσο μικρότερη η αναλογία, αποφαίνεται η μελέτη, τόσο μεγαλύτερο το μήκος του ανδρικού μορίου.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εύκολη η κλήρωση για την Ελλάδα στο ευρωμπάσκετ!

Επιτέλους χαμόγελα. Η κληρωτίδα έκανε το κέφι στην Εθνική Ελλάδα, που δεν θα αντιμετωπίσει τα θηρία στην κλήρωση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Η εθνική μας κληρώθηκε στον Γ' Όμιλο με αντιπάλους την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την ΠΓΔΜ, τη Βοσνία και τη μια ομάδα από τα προκριματικά. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου ως τις 18 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά, οι τέσσερις όμιλοι έχουν ως εξής:
Α΄όμιλος: Ισπανία, Τουρκία, Λιθουανία, Αγγλία, Πολωνία, Φιναλίστ 2 από τον επιπρόσθετο γύρο του Αυγούστου
Β΄όμιλος: Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία
Γ' όμιλος: Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, FYROM, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Φιναλίστ 1 από τον επιπρόσθετο γύρο του Αυγούστου
Δ΄όμιλος: Σλοβενία, Ρωσία, Βέλγιο, Γεωργία, Βουλγαρία, Ουκρανία

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της «επίσημης αγαπημένης» στην πόλη Αλίτους:
31/8: vs. Βοσνία/Ερζεγοβίνη
9/1: vs. Α' προκριματικών
3/9: vs. Σκόπια
4/9: vs. Μαυροβούνιο
5/9: vs. Κροατία

«Σεξ μέχρι τελικής πτώσης»!!!

Ποιά διάσημη ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε πως θα της άρεσε να πεθάνει κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσης. Τί είπε η Αγγελική Νικολούλη για το σεξ και τον έρωτα στη ζωή της.
Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη και μίλησε για τη ζωή της, τους άνδρες, τα όνειρα και το σεξ.
-Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;

Λήστεψαν 84χρονο στην Κοζάνη!

Θύμα ληστείας από άγνωστο νεαρό έπεσε 84χρόνος συνταξιούχος στη Φούφα της Κοζάνης. Κατά την αστυνομία, ο δράστης εισέβαλε στο ισόγειο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστο παράθυρο, ενώ εκείνος κοιμόταν.
Αφού έψαξε παντού, βρήκε 1200 ευρώ και ετοιμαζόταν να φυγεί, έκανε όμως φασαρία και ξύπνησε τον ιδιοκτήτη. Ο παππούς προσπάθησε να ακινητοποιήσει το νεαρό ληστή, εκείνος όμως τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε για να διαφύγει.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Δωδώνης των Ιωαννίνων, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.
Ο καυγάς, που είχαν οι σύζυγοι μεταξύ τους, λίγο έλλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, καθώς η σύζυγος τον χτύπησε με μια μαγκούρα στο κεφάλι και εκείνος εξαγριώθηκε τόσο που άρπαξε ακαριαία την καραμπίνα και την πυροβόλησε στα πόδια..
..Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο σύζυγος συνελήφθη και το όπλο με τα 16 φυσίγγια κατασχέθηκαν.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το.. αγγούρι της Μπουλέ στην πρεμιέρα του Elatte [video]


Πρεμιέρα έκανε το καλοκαιρινό πρωινό του Ant1, Elatte με Νάντια Μπουλέ-Θανάση Πάτρα και… αγγούρια. Δείτε βίντεο.Το Elatte, που πρωτο-εμφανίστηκε σαν τίτλος πέρυσι το καλοκαίρι (με παρουσιάστρια τη Ράνια Θρασκιά), παρέμεινε και φέτος, αλλά με παρουσιαστές τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα.
«Καλή σας ημέρα! Να έχετε καλό καλοκαίρι. Από σήμερα και για όσο πάει καθημερινά θα είμαστε στην παρέα σας για να σας δώσουμε μια άλλη νότα και μια άλλη πινελιά στην ζωή σας και την καθημερινότητά σας», είπε η Νάντια Μπουλέ στην έναρξη της εκπομπής, που μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στο πρωινό.
«Θα είναι μια άλλη μια ματιά στα πρωινά σας τα οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο όμορφα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.
Στην ομάδα του πρωινού βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγάνης, αλλά και οι δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, ανάμεσά τους η Ντόρα Κουτροκόη, ο Χρήστος Σιωμόπουλος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και άλλοι.
Ξεχωριστή θέση στην πρώτη εκπομπή του Elatte είχε το.. αγγούρι, καθώς έφτιαξαν ένα κοκτέιλ αγγουριού με τη Νάντια Μπουλέ να «πετά» υπονοούμενα.
«Περιμένουμε το.. αγγούρι, μετά τις διαφημίσεις!» είπε η Μπουλέ προλογίζοντας το επόμενο θέμα.
Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος παραλίας ρώτησε τον μπάρμαν «Και συγγνώμη δεν το βγάζουμε το αγγούρι από μέσα;» για να έρθει η απάντηση από τη Μπουλέ: «Το αγγούρι μέσα μένει…!».
Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα του Elatte με Μπουλέ-Πάντρα και.. αγγούρια:

Ποιος έλληνας σχεδιαστής συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή;

Παραλίγο να βρεθεί φυλακή γνωστός έλληνας σχεδιαστής από μια παρεξήγηση. Ποιος ο... παραλίγο να μπει στην φυλακή λόγω παρεξήγησης ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μητροβγένης.σχεδιαστής και γιατί συνελήφθη;
Ο Κωνσταντίνος...

Ποιός υπουργός έσωσε τον Αλέξη Κούγια από πνιγμό;

Παρ’ ολίγο να πνιγεί μπροστά στα παιδιά του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Χάρις όμως σε γνωστό υπουργό, ο γνωστός δικηγόρος είναι ακόμα εν ζωή.
Του βγήκαν ξινά τα παιχνίδια στην θάλασσα με τα παιδιά του, το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, επενέβη άμεσα ο αναπληρωτής υπουργός...

Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικών για μαθητές του εξωτερικού

Έως τις 15 Ιουλίου, αρχής γενομένης από σήμερα, θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την...
αίτηση για συμμετοχή στις εξετάσεις και μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή Ελλήνων του εξωτερικού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση χωρίς να μετακινούνται στην Ελλάδα.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του υπουργείου: www.minedu.gov.gr/exams
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ιταλός αστροναύτης φωτογράφησε την Ελλάδα για χόμπυ από το διάστημα!

Ο Ιταλός αστροναύτης Πάολο Νεσπόλι, κατά τον ελεύθερο χρόνο του στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, 350 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη, φωτογράφησε την Ελλάδα. Έστρεψε τον φωτογραφικό του φακό σε πόλεις, χωριά και νησιά της χώρας μας. Οι περισσότερες φωτογραφίες τραβήχτηκαν την άνοιξη. Οι εικόνες, που αποτύπωσε, ο Ιταλός αστροναύτης είναι μοναδικές. Σε κάθε περιφορά του Διαστημικού Σταθμού, η όψη της Γης είναι διαφορετική. Αλλάζει το φως του ήλιου που πέφτει πάνω της,μεταβάλλονται οι καιρικές συνθήκες. Η φωτογραφία είναι το αγαπημένο χόμπι του Πάολο Νεσπόλι.
katoci.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

Επανεμφανίστηκε ο ιός του δυτικού Νείλου...

Κρούσματα σε περιστέρια στην κεντρική Μακεδονία…
Στο αίμα περιστεριών, τα οποία είχαν μπει σε εντατικό πρόγραμμα επιδημιολογικής παρακολούθησης για τον έγκαιρο εντοπισμό του εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες ο ιός του δυτικού Νείλου, σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι θέμα λίγων εβδομάδων, ίσως και ημερών, να ανιχνευθεί ο ιός και σε ανθρώπινο οργανισμό.
Ωστόσο οι αρμόδιοι εμφανίζονται ιδιαιτέρως καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι τα κρούσματα αναμένεται φέτος να είναι λιγότερα, ενώ υπογραμμίζουν και την πολύ καλύτερη ετοιμότητα των υγειονομικών υπηρεσιών.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στον εντοπισμό του ιού: εκτιμάται ότι εμφανίστηκε τον Ιούνιο, η γνωστοποίηση του πρώτου κρούσματος ωστόσο έγινε στις 7 Αυγούστου. Πέρυσι εκτιμάται ότι μολύνθηκαν περίπου 20.000 άτομα, νοσηλεύθηκαν 261 (τα δέκα ήταν εκτός Κεντρικής Μακεδονίας), εκ των οποίων 191 εμφάνισαν εγκεφαλίτιδα και εξ αυτών 37 κατέληξαν. Τα περισσότερα κρούσματα είχαν εντοπιστεί σε ηπειρωτικές περιοχές της Ημαθίας και Πέλλας.
Συμπτώματα και τρόποι προφύλαξης
Ο ιός του δυτικού Νείλου μεταδίδεται συνήθως από το τσίμπημα των κοινών κουνουπιών (Culex pipiens), τα οποία συναντώνται κυρίως μέσα στο αστικό περιβάλλον των οικισμών και πολλαπλασιάζονται υπό ιδανικές υδρομετεωρολογικές συνθήκες, δηλαδή υψηλές νυχτερινές θερμοκρασίες και συχνές και έντονες βροχοπτώσεις. Τα συμπτώματα ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία, αλλά τα συνηθέστερα είναι ο υψηλός πυρετός, η επιπεφυκίτιδα, η κεφαλαλγία και η μυαλγία.
Το 80% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό είναι ασυμπτωματικοί, ενώ το 20% εμφανίζουν ήπια μορφή της νόσου. Ωστόσο, η λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στο κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως εγκεφαλίτιδα ή και άσηπτη μηνιγγίτιδα, μηνιγγίτιδα χωρίς συνοδό εγκεφαλίτιδα και χαλαρή παράλυση, όπως εκδηλώσεις πολυομυελίτιδας.
Τα συνηθέστερα μέτρα προφύλαξης είναι τα ακόλουθα:
• Να αποφεύγεται η έκθεση στα τσιμπήματα, κυρίως το σούρουπο, που ο πληθυσμός των κουνουπιών είναι μεγαλύτερος.
• Συχνά ντους για την απομάκρυνση του ιδρώτα.
• Χρήση κατάλληλων ενδυμάτων που καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται το σώμα (μακριά μανίκια και παντελόνια). Πιο αποτελεσματικά, είναι τα ανοιχτόχρωμα και φαρδιά ρούχα.
• Λελογισμένη χρήση ατομικών αντικουνουπικών, τα οποία περιέχουν ουσίες που προσβάλλουν το νευρικό σύστημα των εντόμων και τα αποπροσανατολίζουν. Επίσης χρήση αντικουνουπικών εσωτερικού χώρου (ταμπλέτες, εξατμιζόμενο διάλυμα κ.ά.).
• Σε περιπτώσεις, που αντενδείκνυται η χρήση εντομοαπωθητικών μπορεί να γίνεται χρήση κουνουπιέρας (κυρίως για την προστασία βρεφών).
• Τοποθέτηση ειδικών πλεγμάτων (σίτες που εμποδίζουν τη δίοδο κουνουπιών) στα ανοίγματα του σπιτιού (παράθυρα, φεγγίτες, αεραγωγοί τζακιού) και περιοδικός έλεγχος και συντήρησή τους.
• Απομάκρυνση του στάσιμου νερού από λεκάνες, βάζα, γλάστρες, παλιά λάστιχα, υδρορροές και άλλα μέρη του κήπου, ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα κουνούπια σε λιμνάζοντα νερά, που αποτελούν σημεία εναπόθεσης των αυγών τους.
• Χρήση ανεμιστήρων ή κλιματιστικών. Ο δροσερός αέρας μειώνει τη δραστηριότητα των κουνουπιών, αλλά δεν τα σκοτώνει. Η χρήση ανεμιστήρων (ιδίως οροφής) δυσχεραίνει τη προσέγγιση των εντόμων.
• Κούρεμα γρασιδιού, θάμνων, φυλλωσιών (σημεία που βρίσκουν καταφύγιο ενήλικα κουνούπια).
• Χρήση λαμπτήρων κίτρινου χρώματος για το φωτισμό εξωτερικών χώρων (προσελκύουν λιγότερο τα κουνούπια).
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φωτογραφίες απο το γάμο στο ΜΟΝΑΚΟ

Monaco Princely Wedding - Πριγκιπικός Γάμος στο Μονακό
Prince Albert II του Μονακό και Charlene Wittstock......

Οι Γερμανοί αποθεώνουν έναν Έλληνα: Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Την εποχή του ΔΝΤ και της Μέρκελ, την εποχή που τα υποτιμητικά δημοσιεύματα των Γερμανών...
για την Ελλάδα δίνουν και παίρνουν, έρχεται η ιστοσελίδα «reviersport» να αποθεώσει έναν Έλληνα για την δουλειά του και το ταλέντο του! Αυτός δεν είναι άλλος απο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο...
Η γερμανική ιστοσελίδα λοιπόν, κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στον νεαρό κεντρικό αμυντικό, απο την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Σάλκε έως και σήμερα, όπου έχει γίνει ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής, έτοιμος να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του!
Τι λένε οι Γερμανοί για τον «Πάπα» λοιπόν; Το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά... «Τον έφερε στην Σάλκε ο Φέλιξ Μάγκατ απο τον Ολυμπιακό. Ο Παπαδόπουλος είχε δύο σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στα 16 του έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον ισχυρό χαρακτήρα του, προσπαθεί να ζήσει το ποδόσφαιρο σαν μια μάχη.
Ο Παπαδόπουλος ταιριάζει στην Σάλκε. Στα 18 του αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια και θα μπορούσε να είναι ακόμα περισσότερα... Είναι κεντρικός αμυντικός αλλά με δεδομένο ότι Χέβεντες-Μέτσελντερ έπαιζαν μαζί, ο Παπα έκανε τη δουλειά του και στα αμυντικά χαφ , δίπλα στον Κλούγκε και στον Χουράδο. Αυτό είναι καλό! Ήδη οι σωματικές ικανότητες του είναι για την Μπουντεσλίγκα , ωστόσο είναι βέβαιο ότι και τη νέα σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα με τους Γερμανούς απ’ ότι φαίνεται να πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο του μικρού...
theplayer.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαραθώνιος κολύμβησης σε τεχνητή λίμνη με υψόμετρο 950μ!

Δεκάδες κολυμβητές απ' ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετείχαν σε μαραθώνιο κολύμβησης, που έγινε σε τεχνητή λίμνη, στο ορεινό χωριό...
Βράχος της Καστορίας, που έχει υψόμετρο 950μ. και οι μόνιμοι κάτοικοί του είναι μόνο 12. Συνολικά 55 κολυμβητές, από διάφορες πόλεις βούτηξαν στο παγωμένο νερό που έρχεται απευθείας από μια βουνίσια πηγή και χάρηκαν τα 1.750 μέτρα κολύμβησης. Ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι στις όχθες της λίμνης είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι από όλα τα γειτονικά χωριά,
που φόρεσαν τα καλά τους κι έκαναν κερκίδα. «Ηταν ένα αναπάντεχο γεγονός και ο κόσμος το χάρηκε σαν πανηγύρι. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να επισκέπτονται τόσοι άνθρωποι ένα μικρό χωριουδάκι 5 - 10 κατοίκων», λέει η Βίκυ Αδαμοπούλου, βραχιώτισα εκπαιδευτικός και εκ των διοργανωτών του μαραθωνίου. Η τεχνητή λίμνη του Βράχου κατασκευάστηκε πριν από έναν χρόνο, όμως παρέμενε επί τουλάχιστον μια δεκαετία όνειρο του βραχιώτη τοπογράφου μηχανικού Σωτήρη Βακόπουλου. Χωράει 2 εκατ. κυβικά μέτρα νερό κι έχει μέγιστο βάθος 35 μέτρα.


«Τόσο κόσμο είχα χρόνια να δω στο χωριό μας. Ζωντάνεψε ο τόπος κι η αιτία είναι η λίμνη των φασολιών». Πριν από μερικές μέρες, νέοι και γέροι από τα χωριά της περιοχής του Αργους Ορεστικού στην Καστοριά ανηφόρισαν προς τον Βράχο, ένα ορεινό χωριουδάκι μόλις 12 μόνιμων κατοίκων, που κάποτε έσφυζε από ζωή.
Τη ζωή στον Βράχο επανέφερε για δύο μέρες μια τεχνητή λίμνη, η οποία κατασκευάστηκε για το πότισμα των φασολιών του κάμπου και φιλοξένησε στα παγωμένα νερά της δεκάδες κολυμβητές που ανηφόρισαν ώς εκεί για έναν μαραθώνιο κολύμβησης.
Η τεχνητή λίμνη, σε υψόμετρο 950, σε ένα κοίλωμα του βουνού Οντρια στην οροσειρά του Βοΐου, ήταν η τέλεια ευκαιρία, σκέφτηκε λίγο καιρό πριν ο βραχιώτης Αλέξανδρος Σαμαράς για να ζωντανέψει ο τόπος. «Διαπιστώσαμε μαζί με τον προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης Νικόλα Ρεπανά ότι έπρεπε να διοργανωθεί στη λίμνη ένας κολυμβητικός μαραθώνιος και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό», λέει ο κ. Σαμαράς.
Συνολικά 55 κολυμβητές από διάφορες πόλεις βούτηξαν στο παγωμένο νερό που έρχεται απευθείας από μια βουνίσια πηγή και χάρηκαν τα 1.750 μέτρα κολύμβησης. Ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι στις όχθες της λίμνης είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι από όλα τα γειτονικά χωριά, που φόρεσαν τα καλά τους κι έκαναν κερκίδα. «Ηταν ένα αναπάντεχο γεγονός και ο κόσμος το χάρηκε σαν πανηγύρι. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να επισκέπτονται τόσοι άνθρωποι ένα μικρό χωριουδάκι 5 - 10 κατοίκων» δήλωσε η Βίκυ Αδαμοπούλου, βραχιώτισα εκπαιδευτικός και εκ των διοργανωτών του μαραθωνίου.
Η τεχνητή λίμνη του Βράχου κατασκευάστηκε πριν από έναν χρόνο, όμως παρέμενε επί τουλάχιστον μια δεκαετία όνειρο του βραχιώτη τοπογράφου μηχανικού Σωτήρη Βακόπουλου. Χωράει 2 εκατ. κυβικά μέτρα νερό κι έχει μέγιστο βάθος 35 μέτρα. Η δημιουργία της έδωσε ανάσα στην παραγωγή φασολιών στον κάμπο του Αργους.
24ωρο 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αστυνομία εναντίον Ξαπλώστρας…

Σαφάρι, λέει, ξεκινά η αστυνομία ενάντια στην παράνομη ...κατάληψη των παραλιών από ιδιώτες, που τοποθετούν ξαπλώστρες, ομπρέλες και τα λοιπά. Καλά, και ο Γιώργος Παπανδρέου πέρυσι τον Μάιο γκρέμισε το (εγκαταλειμμένο) κέντρο “Φαντασία”, λέγοντας ότι θα υπάρξει και συνέχεια, αλλά ακόμα περιμένουμε να τη δούμε…
prionokordela.gr
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αστυνομία εναντίον Ξαπλώστρας… http://24wro.blogspot.com/2011/07/blog-post_8254.html#ixzz1R6a7Fouc
Δείτε περισσότερα θέματα

Ένα βίντεο που δεν θ’αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!!!

Σ’ευχαριστώ που μ’έκανες να ΔΑΚΡΥΣΩ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!

Δείτε...

(Βίντεο): Ο εκνευρισμός του Πάρι Κουκουλόπουλου για το μεγάλο χρέος του Δήμου Κοζάνης

Δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια αλλά και τον εκνευρισμό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος με τα «εκτός» σχετιζόμενα με την εκδήλωση ερωτήματα των..
δημοσιογράφων. Η αρχή έγινε με την ερώτηση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού FLASH Απόστολου Γαϊτάνη, ο οποίος ζητώντας πιεστικά να λάβει μια απάντηση για το τι «μέλλει γενέσθαι» με το υπέρογκο χρέος του Δήμου Κοζάνης που ο ίδιος άφησε ως «κληρονομιά» στον κ. Λάζαρο Μαλούτα (σ.σ. 50.000.000 ευρώ είναι το χρέος του Δήμου Κοζάνης), έλαβε μεταξύ των άλλων την εξής απάντηση: «Δεν μπορείτε να επιβάλετε την άποψή σας επειδή έχετε ένα μέσο ….». Αντιστοίχως στην ερώτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΑ Δέσποινας Αμαραντίδου για τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ο κ. Κουκουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι δεν δίνει συνέντευξη σήμερα, ώστε να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήματα… Δείτε το βίντεο του kozan.gr..

Αναβλήθηκε για τις 19 Αυγούστου η δίκη του FOCUS

Αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, για τις 19 Αυγούστου, η δίκη του γερμανικού περιοδικού «Focus», ύστερα από ολοήμερη δικαστικο-πολιτική μάχη ανάμεσα στους Ελληνες δικηγόρους-μηνυτές και..στους έξι νομικούς, που εκπροσωπούσαν τους 15 Γερμανούς κατηγορούμενους. Οι ενστάσεις από την πλευρά των συνηγόρων των Γερμανών κατηγορουμένων στόχευαν στην αποβολή των Ελλήνων νομικών-μηνυτών με το επιχείρημα ότι δεν έχουν έννομο συμφέρον, ενώ συμπληρωματικά έθεσαν και ως δεύτερο λόγο αναβολής το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν από το δικαστήριο έξι μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων.
inews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς!

Τι πρέπει να προσέχετε για να αποτρέψετε την εκδήλωση πυρκαγιάς...

Μην ποστάρετε στο Facebook οτι λείπετε διακοπές!

Θα βρείτε το σπίτι σας άδειο!
Oι ληστές μπορούν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό με το που θα ανεβάσετε το ποστ να εντοπίσουν...την διεύθυνσή σας και να κάνουν το σπίτι σας... καλοκαιρινό!
Ο τρόπος είναι απλός: με το όνομα και το επίθετό σας αλλά και με τους συγγενείς σας οι επιτήδειοι μπορούν πολύ εύκολα να εντοπίσουν την διεύθυνση του σπιτιού για να κάνουν ήσυχοι την δουλειά τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έρχεται το «ΠΑΟΚ Web TV»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία «Digicast», η οποία θα αναλάβει το «ΠΑΟΚ Web TV».Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Κατά τα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε τη δημιουργία του επίσημου διαδικτυακού καναλιού ενημέρωσης των φιλάθλων της ομάδας σε όλο τον κόσμο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου.
Πρόκειται για μια καινοτόμο και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποσκοπεί στην παροχή σοβαρής, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, στην ενίσχυση του ονόματος (brand) του ΠΑΟΚ σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην αύξηση των εσόδων της ΠΑΕ.
Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει καθημερινό πρόγραμμα, με θεματολογία που θα καλύπτει:

Το νέο ΔΣ της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών...

Συγκροτήθηκε την 29/6/20111 σε σώμα η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του Νομού Γρεβενών, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 16ης Ιουνίου 2011, ως εξής:..

Όγδοη η Εθνική γυναικών στη Σούπερ Λίγκα

26η η Ελένη Τζήκα…

Την όγδοη θέση στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου επτάθλου τερμάτισε η Εθνική ομάδα των γυναικών, στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο Τορούν της Πολωνίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκέντρωσε 15.508 βαθμούς.
Σε ατομικό επίπεδο, η Σοφία Υφαντίδου είχε την καλύτερη εμφάνιση, παίρνοντας τη 14η θέση με 5.541 βαθμούς. Την ακολούθησε η Ευθυμία Κολοκυθά στην 25η θέση με 5.032 και η Ελένη Τζήκα στην 26η με 4.932.
Νικήτρια ήταν η Ρωσία με 17.816 βαθμούς, δεύτερη η Ουκρανία με 17.600 και τρίτη η Γαλλία με 16.992. Τέταρτη ήταν η Ολλανδία με 16.884, πέμπτη η Εσθονία με 16.162, έκτη η Μ. Βρετανία με 16.095 και έβδομη η Τσεχία με 15.612.
Αναλυτικά, οι επιδόσεις των αθλητριών μας την Κυριακή:

Σήμερα η πρώτη για τον Παναιτωλικό...

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο 5 του EMILEON SportCenter, με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους.
Νωρίτερα, στις 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON SportCenter θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Το βράδυ της Δευτέρας, στον ίδιο χώρο, η διοίκηση θα δεξιωθεί τους εκπροσώπους του τύπου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Και η Ελλάδα… έσωσε από χρεωκοπία τη Γερμανία

Το «γερμανικό οικονομικό θαύμα» δεν θα ήταν εφικτό αν το 1953 οι δανειστές του Βερολίνου δεν ενέκριναν «κούρεμα» 50% στο χρέος.
Η Γερμανία ήταν ουσιαστικά χρεοκοπημένη από το 1919 ως το 1953 εξαιτίας των δύο πολέμων που την κατέστρεψαν, όπως ακριβώς κατέστρεψαν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Το γερμανικό μεταπολεμικό οικονομικό θαύμα οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν τους δανειστές της Γερμανίας (μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα!) το 1953 στο Λονδίνο και ενορχήστρωσαν «κούρεμα» του γερμανικού χρέους κατά 50% και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του κατά 30 έτη. Μόνο ύστερα από αυτή την πρωτοβουλία η γερμανική οικονομία κατόρθωσε να αναπτυχθεί και μέσα στις επόμενες δεκαετίες να επιβληθεί στην Ευρώπη και να υποστηρίξει την επανένωση της χώρας. Τα παραπάνω υπενθύμισε ο γερμανός καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας της London School of Εconomics κ. Άλμπρεχτ Ριτσλ σε πρόσφατα άρθρα του στην εφημερίδα «Τhe Guardian» και στο περιοδικό «Der Spiegel».
antikleidi
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι γονείς είναι καθοριστικοί για το επάγγελμα των παιδιών.

Εάν νομίζατε ότι εσείς επιλέξατε το επάγγελμά σας κάνετε μεγάλο λάθος! Νέες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι οι γονείς ευθύνονται για την καριέρα μας πολύ περισσότερο απ΄ όσο νομίζουμε.
Ενώ στο παρελθόν οι μισοί επιστήμονες υποστήριζαν ότι η καριέρα μας είναι προδιαγεγραμμένη γενετικά και οι άλλοι μισοί ότι η κινητήριος δύναμη γι΄ αυτό που θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε βρίσκεται στην ανατροφή μας, μια νέα μελέτη προσπαθεί να γεφυρώσει τις δύο αυτές απόψεις. Σύμφωνα λοιπόν με τα πορίσματά της, τη μεγαλύτερη επίδραση στην απόφασή μας για το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε την ασκούν οι γονείς μας.
«Το μοντέλο αυτό μας βοηθάει να λύσουμε τη διαμάχη μεταξύ της κληρονομικότητας και της ανατροφής» υποστηρίζει ο ψυχολόγος Τζορτζ Χόλντεν, του Πανεπιστημίου Southern Μethodist στο Ντάλας του Τέξας, το οποίο εκπόνησε την έρευνα.
Ο κ. Χόλντεν υποστηρίζει ότι οι γονείς επηρεάζουν τα παιδιά τους κατά τέσσερις τρόπους.

Ιστοσελίδα του Καναδά πουλά ελληνικά νησιά!!!

“Αγοράστε και εσείς ένα ελληνικό νησί. Μπορείτε!” Αυτό φαίνεται να λέει ιστοσελίδα του Καναδά με ειδίκευση στο real estate.
Η εν λόγω ιστοσελίδα που εκτός από το real estate ασχολείται και με τις αγοραπωλησίες νησιών, έχει ξεχωρίσει όχι ένα, όχι δυο, αλλά δεκατρία ελληνικά νησιά, τα οποία μάλιστα διαφημίζει και ως… σχετικά φτηνά!
«Τα ελληνικά νησιά είναι σύμβολο κύρους και σου προκαλούν εικόνες με πολύ ήλιο και σαμπάνια στα καταστρώματα υπερπολυτελών γιότ στη μέση της θάλασσας. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά οικονομικά και κοστίζουν το πολύ δυο εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή λιγότερο από ένα chalet στις Άλπεις», γράφει στο εισαγωγικό της σημείωμα.
Και συνεχίζει! «μερικά ιδιωτικά νησιά στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε ελεύθερη βάση. Αν θέλετε τουριστικές ευκολίες όταν επισκέπτεστε το ιδιωτικό σας νησί, να σας ενημερώσουμε ότι ο χειμώνας είναι αρκετά ήσυχος στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής υποδομής βρίσκεται σε χειμερία νάρκη».
Ο κατάλογος των νησιών προς πώληση είναι τα εξής:

VIDEO: Ποδηλάτης που κόβει την ανάσα!

Ακροβατικά πάνω από το σώμα ενός ξαπλωμένου άνδρα κάνει ένας νεαρός ποδηλάτης κόβοντας την ανάσα όλων των παρευρισκομένων.
Αναμφίβολα του είχε τυφλή εμπιστοσύνη…

VIDEO: Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί σε φιλικό αγώνα

Της… Μέσης Ανατολής έγινε στο φιλικό αγώνα του Λιβάνου με το Κουβέιτ.
Λίγο πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ των γηπεδούχων, οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
Το παιχνίδι που μόνο φιλικό δεν ήταν, διακόπηκε αλλά οι παίκτες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Γροθιές, κλωτσιές και «ιπτάμενα» μπουκάλια συνέθεταν το σκηνικό. Οι συμπλοκές σταμάτησαν όταν ο στρατός έκανε την εμφάνιση του και με πυροβολισμούς στον αέρα συμμόρφωσε τις αντίπαλες ομάδες. Ο Μοχάμετ Αλί του Λιβάνου και ο Χουσείν Αλ Μουσάι του Κουβέιτ, χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο, αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων, του μετέφεραν σε δύο διαφορετικά.

Κίνδυνος να εξαφανιστούν οι εφημερίδες από τα περίπτερα

Η σύγκρουση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ημέρες, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν ανυποχώρητοι και τα περίπτερα να φοβούνται ότι θα μείνουν “άδεια”.
Χωρίς κυριακάτικες εφημερίδες κινδυνεύει να μείνει η Αθήνα και ο Πειραιάς, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εφημεριδοπώλες και πρακτορεία για το άνοιγμα του επαγγέλματος στις 2 Ιουλίου.
Οι συνδικαλιστές και τα δύο πρακτορεία (Άργος και Ευρώπη) βρίσκονται στα μαχαίρια το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το νέο καθεστώς που θα ισχύσει στη διανομή Τύπου από τις 2 Ιουλίου, οπότε και ανοίγει το επάγγελμα των εφημεριδοπωλών.

Έντονη αντίδραση κατά Ψωμιάδη - "Η Καβάλα δεν αλλάζει όνομα και έδρα"

Οι αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του Σταύρου Ψωμιάδη που ενημέρωσε για την πρόθεση του να μετακομίσει η Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, είναι έντονες και θα συνεχιστούν. Οι φορείς της πόλης συγκεντρώθηκαν και..
ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους ώστε να μην συγχωνευτεί η ομάδα με τον Ηρακλή. Στη συνάντηση αυτή που έγινε στο δημαρχείο της Καβάλας ήταν όλοι οι αρμόδιοι φορείς θέλοντας να χαράξουν την κοινή τους γραμμή εναντίον της οικογένειας Ψωμιάδη που έχει αποφασίσει να πάρει την ομάδα και να την πάει στη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να κατατεθεί ψήφισμα στη βουλή από τον βουλευτή Καβάλας, Δημήτρη Παπουτσή.
Στη συνάντηση, παρόντες ήταν, ο δήμαρχος της πόλης Κωστής

Ο παππούς και το VIAGRA!!! (Ανέκδοτο)

Λέει ο παππούς στον εγγονό... "Θέλω να μου βρεις Viagra. 
Για κάθε χάπι εγώ θα σου αφήνω 50€ κάτω από το μαξιλάρι σου."
Πάει λοιπόν ο εγγονός, βρίσκει ένα Viagra και το δίνει στον παππού. Την επόμενη μέρα κοιτάει κάτω από το μαξιλάρι και βλέπει ότι ήταν τίγκα στα €€€.
Τα μετράει, βλέπει ότι είναι 550€ και σκέφτεται ότι ο παππούς τα χασε από τη χαρά του και σκορπάει τη σύνταξη.
Πάει λοιπόν, τον βρίσκει και του λέει:
- "Αφού ρε παππού είπαμε 50€ για κάθε χάπι, τι ήταν αυτό που έκανες;".
- Κοίταξε, λέει ο παππούς, εγώ 50€ σου άφησα, τα υπόλοιπα είναι της γιαγιάς σου...
asteiares
Δείτε περισσότερα θέματα

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!

Δείτε τις  γελοιογραφίες από το φιλικό ιστολόγιο saktsak