ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ LAMPARD;

Αν είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, λες o.k. κατά λάθος έγινε - χαβαλέ έχει.
Αν είσαι κανένας ... σεξοπορνοδιαστροφικός το βλέπεις με άλλο μάτι.
Συνυπολογίζεις και το γεγονός ότι οι δύο πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι Άγγλοι(!) και το 'πλασες το σενάριο. Πέραν της πλάκας, ο Frank Lampard κάνοντας τις διακοπές του στην Ισπανία υπέστει το πείραγμα ενός φίλου του που... του κατέβασε το μαγιό προς τέρψη των paparazzi...
sporty-365
Δείτε περισσότερα θέματα 

Λασίθι: Ροζ εκβιασμός από την κολλητή της!

Κάποτε ήταν φίλες, τώρα πια όμως, ούτε να ακούσουν δε θέλουν, η μία για την άλλη – Μάλιστα η μεγαλύτερη από τις δύο κατέληξε με χειροπέδες…
Θύμα «ροζ» εκβιασμού από πρώην φίλη της έπεσε μία 36χρονη από την Σητεία, η οποία αναγκάστηκε να προσφύγει στην Αστυνομία προκειμένου να γλιτώσει από τον εφιάλτη, τον οποίο ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο γυναίκες στο παρελθόν υπήρξαν φίλες. Οι σχέσεις τους όμως διαταράχθηκαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν. Η 39χρονη, η οποία και συνελήφθη, πριν από λίγες ημέρες άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της, ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ότι θα της «διέλυε» το σπίτι. Η 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, εξοργίστηκε από τον εκβιασμό της άσπονδης φίλης της και της έκλεισε το τηλέφωνο.
Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε, προειδοποιώντας την ότι θα έβγαινε χαμένη από το «σκάνδαλο». Την προειδοποίησε ότι αν δεν της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, τότε θα αποκάλυπτε στην οικογένεια της … τις ερωτικές της περιπέτειες.
Η 36χρονη που επιμένει ότι πρόκειται για συκοφαντίες, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει την πρώην φίλη της. Αστυνομικοί της συνέστησαν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί ενδοτική και να κλείσει ραντεβού μαζί της προκειμένου δήθεν να της παραδώσει τα χρήματα που ζητούσε ώστε να «κλείσει» η υπόθεση του εκβιασμού. Φυσικά τα χρήματα που θα παρέδιδε θα ήταν προσημειωμένα.
Η συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών κανονίστηκε για προχθές το βράδυ (10-07-2011) μέσα στην πόλη της Σητείας. Η 36χρονη παρέδωσε στην καταγγέλλουσα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Η 39χρονη τα έβαλε στην τσάντα της, όμως λίγα βήματα πιο πέρα την περίμεναν αστυνομικοί που την συνέλαβαν.
cretalive.gr
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έτσι εμφανίστηκε η Νάταλι Θάνου...!!


Mέλι η Μελίσα… (videos+photos)

Η πανέμορφη Μελίσα Σάτα, μπορεί αυτή τη φορά να ήταν μόνη της, αφού χώρισε με τον Κριστιάν Βιέρι, όμως έχει τον τρόπο να συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα.

Στιγμιότυπα από την hot Εύα Λάσκαρη στην παραλία!

Πλάτσα πλούτσα και η… Εύα Λάσκαρη!
Το κορίτσι έχει πάρει σβάρνα τις παραλίες, γι’ αυτό και έχει ηλιοκαμένο κορμί! Το μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστή παραλία της Αττικής και όπως ήταν λογικό έκλεψε τις εντυπώσεις με τα κάλλη της!
Απολαύστε την!

Ιερόδουλες με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στην Αθήνα!

Δραματική αύξηση της πορνείας ακόμα και από ιερόδουλες μικρής ηλικίας, αύξηση της φυματίωσης επιθετικής μορφής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, μερική αύξηση των κρουσμάτων μετάδοσης του ιού HIV και σημαντική αύξηση της ηπατίτιδας C και Β διαπιστώνουν στο κέντρο της Αθήνας οι αρμόδιοι φορείς.
Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στη Διακομματική Επιτροπή για το μεταναστευτικό, την οποία ενημέρωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται, σημαντικό εργαλείο αποτελούν για το υπουργείο Υγείας τα «Προγράμματα Δρόμου» (street work) από το προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) που με ειδικό επιστημονικό προσωπικό επισκέπτεται κεντρικά σημεία της πόλης στα οποία συχνάζουν πολλοί παράνομοι μετανάστες.
Η δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται πως έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των μεταναστών καθώς ολοένα και περισσότεροι επισκέπτονται τα «Προγράμματα

Ποια ήταν «απρόσεκτη»;

Χάρισε upskirt θέαμα στους θαυμαστές της
Σε πάρτι γνωστού κλαμπ έδωσε το «παρών» η συγκεκριμένη σταρ και τράβηξε τα βλέμματα με την εκρηκτική της εμφάνιση, αλλά και το… upskirt ατύχημά της!
Η σέξι...

Sexy ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον [φωτο]

Δεν βάζει μυαλό η Κέιτ Μίντλετον και πάλι έγινε πρωτοσέλιδο με τα πόδια της να εμφανίζονται κάτω από τη φούστα της. 
Δείτε τη φωτογραφία.
Το ταξίδι της στον Καναδά θα θυμάται για πολύ καιρό η Δούκισσας του Κέμπριτζ, Catherine Middleton. Όχι μόνο για τα διάφορα events, αλλά και το σέξι ατύχημα που είχε με το κίτρινο φορεματάκι της και σε αυτό βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες.
Αναστάτωση προκαλούν στο παλάτι οι φωτογραφίες με το σέξι ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον που αποκαλύπτουν το εσώρουχό της.

Δείτε τη φωτογραφία με το σέξι ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον:

Τελικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι Αλβανίδα;

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και αρκετό καιρό στα αλβανικά sites αλλά και στον τύπο η είδηση ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατάγεται από την Αλβανία. Τί απάντησε για όλα αυτά η Ζέτα Θεοδωροπούλου;
«Eliada Ahmeti, η Αλβανίδα σεξοβόμβα που έχει τρελάνει την Ελλάδα» είναι ο τίτλος που επικρατεί στα αλβανικά εξώφυλλα. Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αλβανικό τύπο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι από την Αλβανία.
Μια είδηση που δεν άργησε να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας. Βέβαια, δεν υπάρχει κάπου το όνομά της Ζέτας Θεοδωροπούλου, παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες της φιγουράρουν παντού αποδεικνύοντας περίτρανα πως πρόκειται για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου.
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκπληκτη δήλωσε: «Πάλι τα ίδια; Δεν έχουν βαρεθεί συνέχεια να γράφουν τα ίδια πράγματα; Έχω κουραστεί». Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η φήμη ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι Αλβανίδα.
Η οργή της, όμως, ήταν τόσο μεγάλη που η Ζέτα Θεοδωροπούλου, έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Δεν είμαι Αλβανίδα. Είμαι Ελληνίδα και για να σταματήσει αυτή η ιστορία… Ιδού η ταυτότητά μου». Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει σκοπό αν δεν σταματήσει και μετά από αυτή της την αποκάλυψη, η παραφιλολογία όσον αφορά στην καταγωγή της, να κινηθεί νομικά. Η Ζέτα Θεοδωρπούλου, λοιπόν, έχοντας τη σιγουριά της αλήθειας, μίλησε με αποδείξεις.
fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΙΤΕ: Η έγκυος Κάρλα Μπρούνι με μπικίνι!

Η Κάρλα Μπρούνι δεν κολυμπά μόνο σε πελάγη ευτυχίας αλλά και σε θάλασσα της Νότιας Γαλλίας στο πλευρό του συζύγου της, Νικολά Σαρκοζί!
Το ζεύγος επέλεξε για τις διακοπές του ένα διακριτικό θέρετρο στο νησί Fort de Bregancon στις ακτές της Μεσογείου μακριά από τα προεδρικά άγχη, αλλά όχι πολύ μακριά από τους παπαράτσι!
Η φωτογραφική αποτύπωση των εξορμήσεών τους στη παραλία αποδεικνύει πως τόσο το 43χρονο πρώην μοντέλο όσο και ο Γάλλος πρόεδρος είναι beaucoup ερωτευμένοι! Πώς να γίνει διαφορετικά όταν σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών σε παραλίες της βόρειας Ελλάδας!

Κείμενο κανόνων που θα διέπουν κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών στη Βόρεια Ελλάδα υπέγραψαν τη Δευτέρα (11/7), στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου και ο Βούλγαρος γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και αρχηγός της αστυνομίας της χώρας του Γκαλίν Γκεοργκίεφ.
Στο πρόγραμμα των κοινών θερινών περιπολιών θα συμμετέχουν συνολικά έξι Βούλγαροι αστυνομικοί, οι οποίοι θα περιπολούν ανά δύο, μαζί με ισάριθμους Έλληνες συναδέλφους τους, κυρίως στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα, όπου συχνάζουν πολλοί τουρίστες από τη γειτονική χώρα.
Οι Βούλγαροι αστυνομικοί θα είναι ένστολοι, αλλά όχι ένοπλοι. Στόχος είναι να μεσολαβούν σε τυχόν περιστατικά στα οποία

Νεκρός ο οδηγός νταλίκας που εισέβαλε σε... σπίτι στην Αμφιλοχία

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο οδηγός νταλίκας, που νωρίτερα είχε εκτραπεί της πορείας της και... εισέβαλε σε σπίτι που βρισκόταν κοντά στο δρόμο, στο 21ο χλμ της εθνικής Αντιρρίου-Αμφιλοχίας.
Το ευτυχές ήταν ότι εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν.
Στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη από φρενάρισμα και θεωρείται πιθανό ο άτυχος οδηγός να έχασε τις αισθήσεις του πριν το δυστύχημα. Έρευνα διενεργείται από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιό νησί εκτός Σαντορίνης το ομορφότερο Ευρώπης;

Ποιό ανακυρήχθηκε ώς καλύτερος προορισμός για τους Ευρωπαίους;
 Διαβάστε ποιό ελληνικό νησί έχει ξετρελάνει την Ευρώπη. Οι χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Το βραβείο του περιοδικού Conde Nast Traveler για τη Μύκονο για το ομορφότερο νησί της Ευρώπης το 2011 παρέλαβε ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσάθανας-Μέγας από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη.
Ο κ. Νικητιάδης, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό τα ελληνικά νησιά να βραβεύονται από μεγάλα τουριστικά περιοδικά, ως οι καλύτεροι προορισμοί διεθνώς.
Προσέθεσε δε ότι μετά τη βράβευση της Μυκόνου και η Σαντορίνη πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το αμερικανικό περιοδικό «Travel and Leisure» ως το ομορφότερο νησί του κόσμου επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική που έχουν οι ελληνικοί προορισμοί παγκοσμίως.
«Ο τουρισμός είναι και μπορεί να είναι στρατηγικός πυλώνας για την ανάπτυξη της οικονομίας», κατέληξε.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Μυκόνου για τη βράβευση του νησιού συμπληρώνοντας πως με παρόμοιες ενέργειες δεν καταξιώνεται μόνο ο συγκεκριμένος προορισμός αλλά και η

Κόρη γνωστού έλληνα τραγουδιστή στα ναρκωτικά!!!

«Πώς έσωσα την κόρη μου από τα ναρκωτικά»...
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σχολείο από τη ζωή…» λέει ο διεθνούς φήμης Έλληνας τραγουδιστής ανοίγοντας διάπλατα την ψυχή του.
Ο πόνος διάχυτος πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πολλές φορές απών, ακόμη και στις πλέον δύσκολες στιγμές που βίωνε η οικογένειά του – την ώρα, για παράδειγμα, που η κόρη του είχε στραφεί στα ναρκωτικά! «Η κόρη μου ήταν πολύ επαναστάτρια, έμπλεξε και με τα ναρκωτικά… Εγώ τα λέω καθαρά. Την άρπαξα, την έφερα εδώ στην Ελλάδα και την έδωσα στην γιαγιά της. Αυτά δεν βάσταξαν καιρό, και σήμερα είναι μια χαρά στην υγειά της» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Ρούσσος. Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καλλιτέχνης μιλάει «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή!
gossip-tv
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO - Φωτογραφία-σοκ από τα μοιραία κοντέινερ!!!

Αποκαλυπτικές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρέμεναν στη Ναυτική Βάση τα κοντέινερ από το 2009 που οδήγησαν στην τραγωδία.
Παραμορφωμένο το εξωτερικό μέρος ενδεχομένως από έκρηξη στο εσωτερικό τους
Λίγες ώρες μετά τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης”, που στοίχισε τη ζωή σε δώδεκα ανθρώπους και από την οποία τραυματίστηκαν 62 άτομα, μία φωτογραφία έρχεται να ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονταν τα εκρηκτικά.
Στη φωτογραφία, που εξασφάλισε το “Politis Online”, φαίνεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα κοντέινερ, τα οποία περιείχαν την εκρηκτική ύλη, πριν από τη φονική έκρηξη και την καταστροφή που ακολούθησε στη Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” και στην περιοχή του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού Βασιλικού.
Το εξωτερικό μέρος των κοντέινερ, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στη φωτογραφία, είχε εξογκωθεί και αλλοιωθεί, ενδεχομένως από έκρηξη στο εσωτερικό τους.
Εκατοντάδες τόνοι πυρομαχικών παρέμεναν στη Ναυτική Βάση εκτεθειμένα στις χειρότερες δυνατές συνθήκες από τον Φεβρουάριο του 2009.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαρία Αβραμίδου, που εργάζεται

Συγκλονίζει ο χαμός των δίδυμων στην Κύπρο

Η απάνθρωπη επιβεβαίωση της ανθρώπινης τραγωδίας που ήταν το αποτέλεσμα της ανάφλεξης εκρηκτικών στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» της Κύπρου ήρθε περίπου 13 ώρες μετά, αφού γύρω στις 7:30 το απόγευμα, σε κοινή ανακοίνωση το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου και το αρχηγείο της Αστυνομίας ανακοίνωσαν αυτό που όλοι οι συγγενείς ήξεραν αλλά δεν ήθελαν να πιστέψουν.
Την μακάβρια λίστα των δώδεκα παλικαριών που έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.
Από τον κατάλογο, αυτό που συγκλονίζει και έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Κύπρο είναι ο θάνατος του ναύτη εθνοφρουρού Μιλτιάδη Χριστοφόρου και του δίδυμου αδελφού του Χριστάκη Χριστοφόρου.
Μια μάνα έχασε το πρωί σε μια μόνο στιγμή τα δύο παλικάρια που γέννησε και με κόπο μεγάλωσε, με αποτέλεσμα ήδη στο facebook να έχουν δημιουργηθεί σχετικά γκρουπάκια όπου δεκάδες χρήστες γράφουν λίγα λόγια στη μνήμη τους. Ακόμα, τον θάνατο βρήκε ο διοικητής του κυπριακού Ναυτικού αλλά και ο διοικητής της Ναυτικής Βάσης, ενώ νεκρά είναι και έξι επίλεκτα μέλη της ειδικής πυροσβεστικής ομάδας των ΕΜΑΚ, με άλλα λόγια όλη η βάρδια εκείνης της ώρας. Όλοι οι νεκροί είναι μεταξλύ 25 και 40 ετών.


Αναλυτικά, η μοιραία λίστα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «Πλήρωσαν 37 εκατ. για έργα που δεν έγιναν»

Πάρτι σπατάλης και κακοδιαχείρισης έχει στηθεί γύρω από τα χρυσοφόρα -για τους εργολάβους- σιδηροδρομικά τούνελ του όρους Οθρυς, ενώ συνωμοσία σιωπής από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων και την ΕΡΓΟΣΕ (θυγατρική του ΟΣΕ) καλύπτει ανατριχιαστικές καταγγελίες για κονδύλι τουλάχιστον 37 εκατ. ευρώ, που δόθηκε στην ανάδοχο πριν καν γίνουν τα έργα!
Οι έγγραφες καταγγελίες που έχουν γίνει από τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2010 για τη σύμβαση 470 μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ και της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, για το έργο «Κατασκευή Υποδομής από το 14ο έως το 25ο χιλιόμετρο, Μεγάλη Σήραγγα της Νέας Σιδηροδρομικής

Βρήκε το θάνατο στο Άγιο Όρος!

Ένας 42χρόνος προσκυνητής έπεσε σε χαράδρα βάθους 25 μέτρων και σκοτώθηκε.
Ο άτυχος άνδρας έκανε πεζοπορία στην περιοχή "Μύλος" ενώ όμως περπατούσε προς την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας πολύ κοντά στο γκρεμό, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στα βράχια.
aetoshal
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βάσεις 2011: πότε θα ανακοινωθούν, εκτιμήσεις

Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2011 για τις Πανελλήνιες εξετάσεις;
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για εισαγωγή στα πανεπιστήμια.
Είναι γνωστό πως φέτος οι Πανελλήνιες 2011 ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από ποτέ.
Επίσης, το ίδιο συνέβη και με το Μηχανογραφικό 2011, του οποίου οι δηλώσεις μπορούμε να πούμε πως έληξαν στις 5/7, εφόσον μέχρι τότε μπορούσαν να γίνουν οι διορθώσεις από τις ειδικές κατηγορίες.
Αν το δούμε λογικά το θέμα, τότε και οι βάσεις 2011 θα πρέπει να ανακοινωθούν πιο σύντομα από τις προηγούμενες χρονιές.
Πέραν όμως από τις προβλέψεις μας, στέλεχος του Υπ. Παιδείας δήλωσε το εξής: «Οι βάσεις εισαγωγής δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια».
Πέρυσι, είχαμε ανακοίνωση των βάσεων στις 25 Αυγούστου, φέτος όμως όλα θα γίνουν νωρίτερα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των βάσεων 2011 θα γίνει μέχρι το τέλος Ιουλίου, δηλαδή μέσα στο επόμενο 10ήμερο, σύμφωνα με σημερινή τηλεοπτική δήλωση της υφυπουργού Παιδείας, Εύης Χριστοφιλοπούλου.
Μην ξεχνάτε πως όσοι ευελπιστούν να περάσουν σε σχολή μακρυά από την κατοικία διαμονής τους, θα πρέπει με την ανακοίνωση των βάσεων (ή λίγο αργότερα) να ξεκινήσουν να ψάχνουν και για νέα κατοικία διαμονής. Η οικονομική κρίση παίζει και αυτή το ρόλο της.
fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Την επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ.

Οι εγγραφές των μελών συνεχίζονται κανονικά στον Πυρσό Γρεβενών και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσει αυτό το θέμα.
Σκοπός του συλλόγου είναι να ξεπεράσουν τα 100 μέλη, και την επόμενη εβδομάδα να γίνει το Δ.Σ., ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός του συλλόγου.
Πάντως ο κόσμος φοβάται να κάνει εγγραφές με την αβεβαιότητα που υπάρχει στο σύλλογο και τα διοικητικά προβλήματα που είχε από πέρυσι. 
Λουκάς Νίκου
Δείτε περισσότερα θέματα 

4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ: Κινδυνεύουν να γίνουν... Κύπρος!!!

Τέσσερις περιοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν άμεσα να ζήσουν,τον εφιάλτη και τη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στη Κύπρο.
Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της ΠΑ που αποκαλύπτει το Onalert, 140 απαρχαιωμένοι αντιαεροπορικοί πύραυλοι που έχουν αποσυρθεί εδώ και επτά χρόνια βρίσκονται αποθηκευμένοι σε σε αποθήκες που δεν εγγυώνται σε καμία περίπτωση ότι δεν θα υπάρξει έκρηξη!!!
Πρόκειται για τους πυραύλους ΝΙΚΗ,οι οποίοι στις 31 Ιανουαρίου 2004 αποσύρθηκαν μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας στην αντιαεροπορική άμυνα της χώρας. Οι πύραυλοι αυτοί αποθηκεύτηκαν πρόχειρα σε τέσσερις απλές αποθήκες μονάδων της ΠΑ,με την προοπτική ότι θα καταστρέφονταν άμεσα. Η πολεμική κεφαλή κάθε τέτοιου πυραύλου περιέχει καθαρό βάρος εκρηκτικής ύλης 5.800 λιβρών!

ΛΟΤΤΟ:Νικητής μετά από 31 διαδοχικά τζακ-ποτ

Σε πρακτορείο της Aρνης Καρδίτσας παίχτηκε το δελτίο της 1.200ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, το οποίο κέρδισε το Σάββατο τα 5,5 εκατ. ευρώ, μετά από 31 διαδοχικά τζακ-ποτ. Το υπερτυχερό δελτίο ήταν συνολικής αξίας μόλις 7 ευρώ (14 στήλες επί 0,50 λεπτά η στήλη).
Εν τω μεταξύ, το 8ο διαδοχικό τζακ-ποτ σημειώθηκε και στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, το οποίο στην κλήρωση της προσεχούς Πέμπτης θα μοιράσει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1) 3,5 εκατ. ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

"Φοβερής έμπνευσης" η ενέργεια των αγανακτισμένων στη Βέροια εις βάρος του Θανάση Γικόνογλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Έπληξαν την εικόνα του βουλευτή και όχι τον ίδιο. "Χτύπησαν" το ΙΧ του και δεν άγγιξαν τον ίδιο που προφανώς κοιμότανε εκείνη την ώρα που γινόταν η ενέργεια.
Όπως μεταδίδει ο... Μ. Μελιόπουλος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, άγνωστοι, προφανώς αγανακτισμένοι, έλουσαν κυριολεκτικά με περιττώματα το αυτοκίνητό του και η εικόνα που προέκυψε ήταν αποκρουστική.
Βέβαια, το ΙΧ θα καθαρίσει με ένα καλό πλύσιμο στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά η βρώμικη πολιτική στερείται πλυντηρίων πολιτικών και πολιτικής...
xronika05
Δείτε περισσότερα θέματα 

«Ανανέωση στον Βιεϊρίνια»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στους δημοσιογράφους στην Ολλανδία ο Παντελής Κωνσταντινίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα καυτά θέματα του ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βιτόλο, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον Φεβρουάριο, στο τι μέλλει γενέσθαι με τον Βιεϊρίνια, αλλά και τους Σαλπιγγίδη, Τσιρίλο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Παντελή Κωνσταντινίδη:
Ποια θα είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού τμήματος τη νέα σεζόν;
«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες διότι εκεί είναι το μέλλον και όποια ομάδα δεν το καταφέρει θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Από εκεί και πέρα θέλουμε μία πιο νέα ομάδα, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, σε ένα τομέα όπου πάντα το αποτέλεσμα μετράει».


Πιο είναι το επίπεδο συνεργασίας σας με τον Ζήση Βρύζα;
«Οι ρόλοι μέσα στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα και αυτό θα γίνει κυρίως στις συζητήσεις του προέδρου και του Ζήση. Αυτή την συνεργασία με τον Βρύζα πάντως, εγώ την επιζητώ εδώ και τρεις μήνες. Ήμουν από τους πρώτους που έκανα επαφές. Από τον Απρίλιο έχουμε κάνει τις επαφές με τον Ζήση (Αυτό προς απάντηση όλων όσων πίστεψαν ότι ο ΠΑΟΚ με τον Βρύζα μίλησε τον Ιούνιο)».
Για το θέμα του Βιτόλο ο Κωνσταντινίδης τόνισε: «Μετά από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Βιτόλο μου είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι. Κανείς δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Μου είπε ότι όταν παίρνει μία απόφαση δύσκολα την αλλάζει. Του απάντησα ότι θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Είναι μία πραγματικότητα ότι για την συγκεκριμένη θέση και με βάση την τωρινή πραγματικότητα, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν είναι πολλά».
onsports.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σκότωσε τα παιδιά της γιατί ζήλευε τον άντρα της!

Είναι μια δίκη που συγκλονίζει τη Βρετανική κοινή γνώμη. Στο εδώλιο κάθεται η 45χρονη Fionna Donnison, η οποία κατηγορείται ότι σαν μια σύγχρονη… Μήδεια έπνιξε τα παιδιά της, τον 3χρονοHarry και την 2χρονη Elise, όταν λανθασμένα υποπτεύθηκε ότι ο άνδρας της Paul είχε ξεκινήσει μια σχέση με μια παλιά φίλη του από το σχολείο.
Η κατηγορουμένη ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα για τη σκηνή των δύο εγκλημάτων που της καταλογίζουν. Ωστόσο, η αγόρευση της κατηγόρου ήταν καταπέλτης, καθώς υποστήριξε ότι η 45χρονη αφού δολοφόνησε τα παιδιά της, θέλησε να σκοτώσει τον 48χρονο σύζυγό της και να του «φορτώσει» τις δολοφονίες των δύο παιδιών τους.
Στο Βασιλικό Δικαστήριο του Lewes μέσα από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η Fionna Donnison και ο εν διαστάσει σύζυγός της Paul είχαν χωρίσει πέντε μήνες πριν τις δολοφονίες τον παιδιών, που έγιναν πέρυσι τον Ιανουάριο.
Πέντε μήνες, λοιπόν, πριν η Donnison, τελέσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, είχε αφήσει απότομα το 450.000 στερλινών σπίτι της οικογένειας στο Heathfield , ανατολικά του Sussex, παίρνοντας τα παιδιά μαζί της.
Είχε μόλις απολυθεί από τη δουλειά της και ήταν πεπεισμένη ότι ο κ. Donnison έβλεπε κάποια άλλη.
Ο σύζυγός της προσπάθησε να συμφιλιωθεί μαζί της. Ωστόσο, τελικά, παράτησε κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης, δηλώνοντας ότι

Επαφή UFO με το «Atlantis»; (video)

Ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχει διχάσει την επιστημονική κοινότητα και έχει κινητοποιήσει τους συνομωσιολόγους.
Στην τελευταία πτήση του διαστημικού λεωφορείου «Atlantis», κατά την βιντεοσκόπηση της εξέλιξης της επιχείρησης, διακρίνεται μια λάμψη. Μια λάμψη που πολλοί θεωρούν ότι είναι UFO, ή τουλάχιστον ένααγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.
Πλέον, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως η ΝASA αλλά και το αμερικανικό πεντάγωνο γνωρίζουν αρκετά, αλλά δεν τα βγάζουν στην επιφάνεια.

Με δελτίο η παροχή νερού στην Κύπρο

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τρεις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με την υδροδότηση εξαιτίας της φονικής έκρηξης στην Λεμεσό. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός σταθμός στην περιοχή του Βασιλικού έχει καταστραφεί τελείως και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης, προκειμένου να στείλουν νερό σε Λευκωσία,Λάρνακα και στην ευρύτερη περιοχή της Αμμοχόστου.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Υδάτων Κύπρου, κ.Σοφοκλή Αλετράρη,οι τρείς πόλεις θα έχουν περικοπές στην υδροδότηση ενώ επείγουσα ανακοίνωση ενημερώνει τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό.
Ο κ. Αλετράρης, μιλώντας στη zougla.gr, αναφέρει πως το πρόβλημα της υδροδότησης μπορεί να διαρκέσει από εβδομάδες μέχρι και μήνες και ότι όλα εξαρτώνται από το πότε θα επισκευαστεί ο σταθμός ηλεκτροδότησης του Βασιλικού.
Παράλληλα και ο Διευθυντής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου,κ.Χάρης Θράσου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι γίνονται πολλές προσπάθειες προκειμένου να δοθεί ρεύμα στις μονάδες αφαλάτωσης για να υδροδοτηθούν έστω και λίγο οι τρεις πόλεις.
zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μωρό-γίγας στο Τέξας!!!

Ένα μωρό-γίγας βάρους 7 κιλών και 300 γραμμαρίων, γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε κλινική του Τέξας.
Το βάρος του μωρού, που ξεπερνά όχι μόνο κάθε φαντασία, δημιούργησε τεράστια εντύπωση ακόμη και στους γιατρούς.
«Είμαστε έκπληκτοι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι τόσο μεγάλο», είπε η μητέρα, η οποία φυσικά, γέννησε με καισαρική τομή.
Τα αίτια του βάρους του κοριτσιού της Janet Jackson και του Michael Brown, οφείλονται στο γεγονός ότι η μητέρα είναι διαβητική. Το μωρό βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση, προκειμένου να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Ρωσία ξανανοίγει τα σύνορά της στα ελληνικά λαχανικά!

Η άρση της απαγόρευσης ισχύει από σήμερα και αφορά οπωροκηπευτικά, που διαθέτουν "πιστοποιητικά, τα οποία εγγυώνται την ασφάλειά τους.
Οι ρωσικές Αρχές ακύρωσαν την απαγόρευση για την εισαγωγή κάθε είδους οπωροκηπευτικών από την Ελλάδα και την Τσεχία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Υπηρεσίας προστασίας των καταναλωτών.
Η άρση της απαγόρευσης ισχύει από σήμερα και αφορά οπωροκηπευτικά, που διαθέτουν "πιστοποιητικά, τα οποία εγγυώνται την ασφάλειά τους, για κάθε παρτίδα", αναφέρεται στην ανακοίνωση της αρμόδιας ομοσπονδιακής υπηρεσίας της Ρωσίας, η οποία χαρακτηρίζει ως "ειδικό καθεστώς" τη διαδικασία αυτή, που θα διαρκέσει όσο παρουσιάζονται κρούσματα της αιμορραγικής επιδημίας σε ευρωπαϊκές χώρες.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι χώρες της ΕΕ από τις οποίες επιτρέπεται πλέον η εισαγωγή λαχανικών είναι εν συνόλω έξι (επίσης Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία), ενώ άλλες οκτώ χώρες "είναι στη λίστα αναμονής", σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας υγειονομικό αρχίατρο Γκενάντι Ονίσενκο και τα στοιχεία τους μελετώνται, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ.
"Το πιθανότερο είναι η επόμενη χώρα, που θα βγει από τη λίστα να είναι η Πολωνία", σημειώνει το πρακτορείο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυξημένες τιμές ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Κοζάνη!

Αυξημένες τιμές ατμοσφαιρικής ρύπανσης λόγω υψηλών θερμοκρασιών, εντόπισαν στο λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας, οι σταθμοί μέτρησης της ποιότητας του αέρα του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.
Η Προέδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος, Κυριακή Αποστολίδου, δήλωσε ότι «Ήδη ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να τροποποιήσουν τη λειτουργία των μονάδων της προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση περιβαλλοντικού επεισοδίου τις επόμενες μέρες».

Αποκάλυψη Ερντογάν: Υπάρχουν μαύροι… Πόντιοι! (video)

Η εικόνα είναι συνταρακτική καθώς φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε η ύπαρξη μιας άγνωστης φυλής μαύρων Ποντίων στην Αφρική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις ενδυμασίες των μελών του χορευτικού συγκροτήματος! Είναι όμως έτσι ή τα φαινόμενα απλά εξαπατούν;
Επιλέξαμε να σχολιάσουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς όπως θα έχετε αντιληφθεί μαζί με την «ποντιακή» χορευτική ομάδα, εικονίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του.
Πρόκειται για στιγμιότυπο από τη διοργάνωση της 9ης Ολυμπιάδας Τουρκικών (9 TURKCE OLIMPIYATLAR), η οποία διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση και τη διεύρυνση της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής μια ομάδα νεαρών αγοριών και κοριτσιών από την Γκάνα ενδύθηκαν την τιμημένη ποντιακή στολή και παρουσίασαν έναν τοπικό χορό – τον οποίο οι Τούρκοι αποκαλούν Horon, δηλαδή χορόν – προς τέρψιν των παρισταμένων και ειδικά του πρωθυπουργικού ζεύγους.
Η τουρκική προπαγάνδα έδρασε επιδέξια ακόμη μια φορά, καθώς παιδιά από την Αφρική χόρεψαν – στο πλαίσιο εκμάθησης του «τουρκικού πολιτισμού» – έναν αμιγώς ελληνικό χορό, τον οποίο

Θύμα τροχαίου ο Μαραντόνα!

Λαχτάρισε ολόκληρη η Αργεντινή στο άκουσμα της είδησης. 
Ο αγαπημένος Ντιέγκο, μετέδωσαν τα ραδιόφωνα έπεσε θύμα τροχαίου.
Ο Μαραντόνα οδηγούσε σε προάστιο του Μπουένος Άιρες και έχασε το έλεγχο με αποτέσμα να χτυπήσει πάνω σε άλλα αυτοκίνητα. Όπως μετέδωσε λίγο αργότερα τοπικό κανάλι ο διάσημος άσσος του ποδοσφαίρου δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ζητά δικαίωση το αίμα νεκρών και τραυματιών στη Κύπρο!!!

"Τιμή και δόξα στους ήρωες, αίσχος στους υπεύθυνους"...
Πρόχειρα στοιβαγμένος... θάνατος - Παραιτήσεις, χωρίς ευθύνες - Χωρίς νερό και ηλεκτρικό μεγάλο μέρος του νησιού - Πάνω από 1 δισ. οι ζημιές στον ηλεκτρικό σταθμό - Ανυπολόγιστη ζημιά στον τουρισμό.
Για δολοφονία κάνουν λόγο οι συγγενείς των θυμάτων. Παρά τις δραματικές εκκλήσεις του πατέρα μου, λέει ο γιος του διοικητή του Ναυτικού που βρήκε τραγικό θάνατο στη μάχη με τις φλόγες, κανείς δεν έκανε τίποτε.
Δολοφονία χαρακτήρισε το γεγονός και ο Πολύδωρος Νεοφυτίδης, θείος των διδύμων ναυτών- εθνοφρουρών Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στη ναυτική βάση. "Είναι απαράδεκτο και αδικαιολόγητο εμπορευματοκιβώτια γεμάτα πυρίτιδα να φυλάσσονται σε χώρο της Εθνικής Φρουράς, δίπλα στα στρατευμένα νιάτα".

2.000.000 Ευρώ για εξοπλισμό στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτ. Μακεδονίας!

Το μεγαλύτερο «στόλο» καινούργιων αυτοκινήτων, εξοπλισμό τροχαίας, πρόκειται να αποκτήσουν τους επόμενους μήνες οι Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, κόστους 2.000.000 ευρώ. Συνολικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα αποκτήσει:
Πενήντα οχήματα (50) ( τύπου jeep παντός εδάφους 4Χ4 2.000 cc πετρελαίου-περιπολικά και ανακριτικά αυτοκίνητα 1600 cc και άνω), δέκα οκτώ (18) μοτοσικλέτες, φωτογραφικά ραντάρ-αλκοολόμετρα –πομποδέκτες κλπ μέσα.
Καθοριστικός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εξασφάλιση του ποσού 2.000.000 ευρώ από το Ε.Σ.Π.Α., ήταν ό ρόλος της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα αλλά και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ Δακή που αναμένεται σύντομα να υπογράψει την απόφαση ένταξης.
ΕΡΑ Κοζάνης
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέα δικογραφία για τα στημένα!!!

Νέες διώξεις άσκησε τη Δευτέρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών μέσα από τη δικογραφία για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για συμμετοχή σε υποκίνηση πράξεων βίας, καθώς μέσα από συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη με τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο, φέρεται να είναι ενήμερος και σύμφωνος με τη συμμετοχή οργανωμένων φιλάθλων Ολυμπιακού σε επεισόδια στο αγώνα Κόρινθος - Παναχαϊκή με σκοπό την τιμωρία του προέδρου της πατρινής ομάδας, Αλέξη Κούγια.
Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε στις 13 Μαρτίου χωρίς πάντως να σημαδευτεί από πράξεις βίας.
Από τη μεριά του, ο κ. Μαρινάκης με τοποθέτησή του τονίζει πως οι μεθοδεύσεις εις βάρος του είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. «Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη. Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν», αναφέρει μεταξύ

Δημοσθένης Κουπτσίδης: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»…

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για το θέμα της ΔΕΚΕΓ – που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Star- Fm 933- και ουσιαστικά απάντησε σε όσα του καταλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Νούτσος σε συνέντευξη που είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα.


«Οι Γρεβενιώτες θέλουν να ξέρουν που πήγαν τα χρήματα των δημοτών, θα φτάσουμε το θέμα μέχρι τέλους και δεν θα κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που απεργάζονται σενάρια να σταματήσουν ή να φυμώσουν τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή», είπε o κ. Κουπτσίδης και αναφερόμενος σε απειλές που δέχτηκε είπε ότι: «Στο Γραφείο δέχτηκα απειλή από «κομιστή» επιταγών της ΔΕΥΑΓ ο οποίος επί λέξη μου είπε: Με τους προηγούμενους συνεργαζόμουνα. Εσύ δεν συνεργάζεσαι, και έφυγε κουνώντας τα χέρια και το κεφάλι. Συναντηθήκαμε ξανά στα δικαστήρια και καλούμαστε τώρα να αποδείξουμε πως δεν ήμαστε «ελέφαντες». Εάν πάθουμε κάτι, τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας τα έχουμε καταθέσει σε συμβολαιογράφο και υπάρχουν. Εμείς δεν μιλάμε με εκβιασμούς και απειλές, μιλάμε με γεγονότα» κατέληξε ο Δήμαρχος Γρεβενών.


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου σε επανάληψη, την Τρίτη στις 12:20μμ στην εκπομπή μας «Αντισταθείτε».
star-fm
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παπάς παρακαλεί το θεό να φύγουν οι 300 της βουλής! (video)

Ο παπά-Νεκτάριος παρακαλεί τον Θεό με δεήσεις, να απαλλαχθεί ο λαός μας από τους 300 του κοινοβουλίου.
Δείτε το video...

Πανηγυρικός και φέτος ο εορτασμός των ''Καρασκάκειων'' στη γενέτειρα του ήρωα του 21, την Σκουληκαριά Άρτας.

Kάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου γιορτάζονται στη
Σκουληκαριά της Άρτας, γεννέτειρας του Γιώργου Καραισκάκη, τα
Καραισκάκεια.
΄Ετσι και φέτος το Σάββατο 23 Ιουλίου ο Δήμος Γεωργίου Καραισκάκη
οργανώνει μεγάλη εκδήλωση με δοξολογία, καταθέσεις στεφάνων στο
άγαλμα του ήρωα, εκφώνηση πανηγυρικού και μουσική παραδοσιακή εκδήλωση
για όλους τους κατοίκους του Δήμου.


Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 19.00'.
Η μουσική εκδήλωση που θα είναι δωρεάν για όλους θα πραγματοποιηθεί
στην πλατεία της Σκουληκαριάς από την :


Ανοικτή ομάδα Μεσογειακής μουσικής
CANTO MEDITERRANEO
Τμήμα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΤΟΝΙΑΣ»

Απίστευτο...Είδαν το τέρας του Λοχ Νες!!!

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν μια καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan μαζί με έναν εργαζόμενό της βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, παρατήρησε μια περίεργη φιγούρα να προδιαγράφεται στην επιφάνεια του νερού.
«Στεκόμασταν και κοιτάζαμε και προσέξαμε κάτι περίεργο. Είπα στο σύζυγό μου να έρθει και αυτός για να δει», είπε η Jan Hargreaves σε μια τοπική εφημερίδα.
Το πλάσμα που κολυμπούσε είχε ασυνήθιστα μακρύ λαιμό και έντονο μαύρο χρώμα.
«Εξαφανίστηκε για περίπου 30 ή 40 δευτερόλεπτα κάτω από το νερό και μετά επανήλθε στην επιφάνεια», δήλωσε η Jan, η οποία υποστήριξε πως το πλάσμα έμεινε σε κοινή θέα για 4 λεπτά.
Η κάτοικος του Λοχ Νες πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό που είχε δει ήταν το διάσημο τέρας, η Nessie.
Σύμφωνα με παθιασμένο κυνηγό της Nessie, τον Steve Feltham, από το συγκεκριμένο σημείο δύο άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είχαν εντοπίσει το τέρας, το 1960.
Μάλιστα, ο Tim Binsdale είχε τραβήξει ένα τέλειο φωτογραφικό ντοκουμέντο, στο οποίο έχει αποτυπωθεί η Nessie.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μπλόκο στη εθνική από οπαδούς της Λάρισας!!!

Μπλόκο και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, στον κόμβο Νίκαιας, πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα, οι οπαδοί της Λάρισας. Με την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης στο AEL FC Arena, οι φίλοι του θεσσαλικού συγκροτήματος βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού, κλείνοντας και τα δύο ρεύματά της, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση που λήφθηκε τη Δευτέρα από τη Σούπερ Λίγκα, να επικυρώσει το βαθμολογικό πίνακα της σεζόν 2010/11. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Δείτε περισσότερα θέματα

Έκρηξη πυρομαχικών σε ναυτική βάση στην Κύπρο. 12 νεκροί

Σοκ στην Κύπρο. 
Τι προκάλεσε έκρηξη πυρομαχικών σε Ναυτική Βάση;
 Δώδεκα νεκροί, πανικός, χωρίς ρεύμα η μισή Κύπρος.
Ισχυρότατη έκρηξη πυρομαχικών συγκλονίζει την Κύπρο. Η εικόνα θυμίζει πολεμικό τοπίο σε ολόκληρη την περιοχή. Συνεχώς περνούν ασθενοφόρα και ο υπουργός υγείας της Κύπρου έκανε έκκληση στους πολίτες αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη να μην πάνε σε νοσοκομεία για να βοηθήσουν την κατάσταση.
Οι καταστροφές είναι τεράστιες. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι το σκηνικό τους θυμίζει βομβαρδισμούς από την εισβολή το 1974.
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί στην Κύπρο, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοιό που κατευθυνόταν στη Συρία. Η έκρηξη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε όταν είχε ξεσπάσει φωτιά λίγο έξω από την βάση και επεκτάθηκε μέχρι εκεί με αποτέλεσμα από την ζέστη να ανατιναχθούν τα κοντέινερς.

Με 40% η Deutsche Telekom στον ΟΤΕ

Στο 40% ανήλθε το ποσοστό...της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ
καθώς πέρασε μέσω του ΧΑ πακέτο 49.015.038 μετοχών του Οργανισμού που αντιστοιχεί του 10% της επιχείρησης.
Πλέον το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει το 10% των μετοχών του Οργανισμού, συμμετοχή που περιλαμβάνει το ποσοστό που κατέχει στον ΟΤΕ και το ΙΚΑ.
Το πακέτο πέρασε στην τιμή των 7,99 ευρώ ανά μετοχή και το Δημόσιο εισέπραξε 391.630.153,62 εκατ. ευρώ.
newscode.gr

Αυτές είναι οι επικίνδυνες περιοχές για τσουνάμι στην Ελλάδα!

Τα αποτελέσματα και οι εκτιμήσεις...των επιστημονικών μελετών είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για το ενδεχόμενο ανάπτυξης φαινομένων τσουνάμι στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, αλλά και στις μεγάλες ελληνικές ακτογραμμές.
Οπως σημειώνουν οι ειδικοί, υπάρχουν τουλάχιστον σαράντα σημεία στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, περιοχές υποβρύχιων ρηγμάτων και πιθανών ασταθών πρανών που θα μπορούσαν μακροπρόθεσμα να χαρακτηριστούν ως τσουναμογενείς.
Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, οκτώ περιοχές φαίνεται να έχουν μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας για να πληγούν από τσουνάμι: ο Κορινθιακός κόλπος, η περιοχή της βόρειας Κρήτης, το βόρειο

Κίνδυνος για Διαγόρα

Οι νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των στημένων...αγώνων κάνουν ορατό τον κίνδυνο υποβιβασμού του Διαγόρα.
Μετά την εμπλοκή του προπονητή των «καυνέρυθρων» Πέτρους Ρουτζιέρη και του ποδοσφαιριστή του συλλόγου Γιώργου Πουλόπουλου, οι οποίοι σύμφωνα με τον αθλητικό εισαγγελέα κατηγορούνται για δωροδοκία και δωροληψία, η ομάδα της Ρόδου μπορεί να βρεθεί μπλεγμένη.
Εφόσον αποδειχτούν οι κατηγορίες για τους δύο προαναφερθέντες, τότε οι Ροδίτες θα έχουν πρόβλημα. Πάντως, ο Ρουτζιέρης στο στενό του περιβάλλον δήλωνε έκπληκτος με τις νέες αποκαλύψεις, ενώ φέρεται να έλεγε: «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι καθαρός και έχω ανοίξει τους λογαριασμούς μου. Ας βρουν ό,τι θέλουν». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η αντίδραση και του Πουλόπουλου, ο οποίος δήλωνε αθώος.
Στο μεταξύ, αύριο (12/07) αναμένεται να γίνει η συνάντηση του μεγαλομετόχου, Κώστα Χρυσοχοΐδη με τους συνεργάτες του προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα