ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Ευγενία Μανωλίδου τα «πέταξε» επιτέλους έξω [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες από την καυτή εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου με μπικίνι σε παραλία.
Κόκκινο χτύπησε το θερμόμετρο με το κορμί της Ευγενίας.
Μετά τις χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις του χειμώνα, η Ευγενία Μανωλίδου ανεβάζει το θερμόμετρο με τις εμφανίσεις της στην παραλία.
Όλως τυχαίως, εκεί που απολάμβανε το μπάνιο της με τον Άδωνι, εμφανίστηκε ένας παπαράτσι που απαθανάτισε προσωπικές της

VIDEO: Ποια γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει περήφανη για το ... πλούσιο φυσικό της στήθος?

Η δήλωση αυτή ανήκει στην λαϊκή, και όχι λαϊκιά,
αλλά ροκ τελικά....

Katy Perry...σηκώνει το πόδι και μας δείχνει ότι δεν φοράει εσώρουχο!

Η αλήθεια είναι μία...ότι δεν φαίνεται και πολύ καλά! Πάντως, αν όντως φοράει, πάλι καλά! Αν δεν φοράει μιλάμε για μια τρελή αποκάλυψη!

Η Μαντώ Γαστερατου, έχει τρελάνει κόσμο!

Η καυτή Μαντώ Γαστεράτου είναι ένα νέο πρόσωπο στην ελληνική πασαρέλα, όμως ήδη έχει καταφέρει να κατακτήσει το αντρικό κοινό.. Γι’ αυτό βρήκαμε μερικές σέξυ φωτογραφίες της και σας τις παρουσιάζουμε…

Την είδαμε.... και πάθαμε ατύχημα...!

Έχει ανέβει που έχει ανέβει η θερμοκρασία... ήρθε και η Melissa Satta, να την εκτοξεύσει στα ύψη..!Πολλοί μπορεί να έχετε πετύχει την αιθέρια αυτή ύπαρξη σε κάποιες από τις φωτογραφήσεις της ως μοντέλο.. αλλά όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο, ίσως να ξέρουν περισσότερα για εκείνη, καθώς για μερικά φεγγάρια ζούσε το ρομάντζο της με τον ποδοσφαιριστή Christian Vieri.!
Όπως και να έχει πάντως, το εκρηκτικό μοντέλο από την Ιταλία, ανάβει φωτιές, κάτι που φάνηκε στην τελευταία της εμφάνιση στις παραλίες της Ισπανίας, δίνοντας έμφαση στο καλοσχηματισμένο πίσω μέρος του σωματός της..! 

ΠΡΕΠΕΙ ....ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !!!! Τα πάντα όλα απο την Shauna Sand!!!!

Θυμόσαστε για το απόλυτο Milf που σας λέγαμε;; Αν όχι δείτε ξανά την ανάρτηση εδω.
Σε αυτό το photostory οι paparazzi κυνηγάνε την Shauna και αποτελέσματα είναι ΦΟΒΕΡΆ.
Έχουμε και λεμέ, nipslip, sideboob και upskirt χωρίς εσώρουχο...
Θα μας τρελάνει αυτή η γυναίκα!!!!

Η αλήθεια για γυμνές κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη [video]

Ο σάλος στο διαδίκτυο αποκάλυψε την αλήθεια για το κομμωτήριο με «γυμνές κομμώτριες» στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.
Η είδηση έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την εμφάνισή της σε μια πλειάδα ελληνικών site, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο το πρωτοποριακό κομμωτήριο Hot Cuts στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, όπου οι κομμώτριες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γυμνόστηθες.
Μάλιστα τα εμπνευσμένα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το κλείσιμο ραντεβού είναι δύσκολη υπόθεση λόγω της επιτυχίας του μαγαζιού. Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι το κλείσιμο ραντεβού είναι όντως δύσκολη υπόθεση για ένα άλλο λόγο… γιατί το κομμωτήριο Hot Cuts

Coco: Φονικές... καμπύλες στην παραλία

Η Coco έδωσε στο Μαϊάμι μια γεύση από τις φονικές της καμπύλες βγαίνοντας στην παραλία.
Η σταρ των ριάλιτι βρίσκεται σε διακοπές με τη μαμά της και φορά ένα μικροσκοπικό μπικίνι string.
Η 32χρονη έδωσε στους θαμώνες της πλαζ μια ωραία θέα στο χειρουργικά ενισχυμένο στήθος της και στα διάσημα οπίσθιά της .
Η Coco, που το αληθινό της όνομα είναι Nicole Austin επιμένει ότι το στήθος της δεν είναι αποτέλεσμα πλαστικής, ενώ για τα οπίσθιά της, δεν παύει να υποστηρίζει, όποτε της δίνεται η ευκαιρία: «είναι 100% φυσικά»

Μενεγάκη - Παντζόπουλος «έφτυσαν» τον Λάτσιο!!!

Απρόσμενη συνάντηση Μενεγάκη - Παντζόπουλου με Λάτσιο. 
Τί ακολούθησε την εμφάνιση Γιάννη Λάτσιου στο Κεφαλάρι και πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη;

Ποιός διευθυντής δημόσιου οργανισμού με μισθό διπλάσιο του Ομπάμα;

Σκάνδαλο σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό καθώς ο διευθυντής του έχει διπλάσιο μισθό από τον Πρόεδρο Ομπάμα!!!
Την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και βάζει μαχαίρι σε όλους τους μισθούς και τις συντάξεις, ο ...

Βάσεις 2011: πότε θα βγουν, ανακοίνωση, νέες εκτιμήσεις

Οι μέρες περνάνε η αγωνία για τις Βάσεις 2011 μεγαλώνει. 
Πότε θα ανακοινωθούν και τι λένε οι εκτιμήσεις για το πώς θα κινηθούν;
Ενώ αρχικά οι πληρφορίες μιλούσαν για ανακοίνωση των βάσεων 2011 μέχρι το τέλος Ιουλίου, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.
Με τα τωρινά στοιχεία από το Υπουγείο Παιδείας, η ανακοίνωση των βάσεων 2011 και φέτος, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Φυσικά αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τις δηλώσεις τις υφυπουργού

«Ακόμα και νεκροί θα υπάρξουν». Χαμός στα μπλόκα ταξί!! (video)

«Δεν αποκλείεται να έχουμε νεκρούς» δηλώνουν οι συνδικαλιστές των ταξί και η κατάσταση στα μπλόκα ταξί είναι εκτός ελέγχου.
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί, συνεχίζοντας την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος. Μάλιστα τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο συνδικαλιστές να λενε δημοσίως οτι «δεν αποκλείεται να έχουμε νεκρούς!»
O γραμματέας διεθνών σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών, Λευτέρης Πετράκης είπε οτι κοινή πεποίθηση όλων των ταξιτζήδων του Ηρακλείου είναι οτι μπορεί να χαθούν ακόμα

Βίασε, σκότωσε και έθαψε 22χρονη στην άμμο

Στη φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο 32χρονος Ιάπωνας που ήταν κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της 22χρονης Βρετανίδας Lindsay Ann Hawker, την οποία στη συνέχεια έθαψε σε μπανιέρα γεμάτη με άμμο, σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ιαπωνία.
Ο 32χρονος Tatsuya Ichihashi ζούσε στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε το γυμνό πτώμα της 22χρονης Βρετανίδας το 2007 και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για σχεδόν τρία χρόνια για να τον εντοπίσει καθώς εκείνος διέφυγε την ώρα που η αστυνομία έφτανε για να τον ανακρίνει.
Έκανε επέμβαση ακόμα και στο πρόσωπό του για να αλλάξει την εμφάνισή του.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έφτασαν στην Ιαπωνία από τη Βρετανία για να ακούσουν την ετυμηγορία. Συντετριμμένη η μητέρα της δεν σταμάτησε να σκουπίζει τα δάκρυά της όσο άκουγε την ποινή του φονιά του παιδιού της.

Βρέθηκε σε δάσος στη Λαμία κομματιασμένη η οδοντίατρος

Ενα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 62χρονης οδοντιάτρου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε διαμελισμένη, καθώς είχε γίνει βορά άγριων ζώων, σε δασική έκταση της Λαμίας.
Οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο βασικό από όλα αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
Η κόρη της άτυχης γυναίκας, αλλά και συγγενείς αναγνώρισαν κάποια από τα πράγματα που βρέθηκαν στην περιοχή, όπως την περούκα που φορούσε η αγνοούμενη, καθώς είχε χάσει τα μαλλιά της λόγω προβλημάτων υγείας, όσο και τα ρούχα της και το κομποσκοίνι που είχε πάντα μαζί της. Ολα βρέθηκαν διάσπαρτα σε απόσταση 15 μέτρων από τα ανθρώπινα υπολείμματα. Πάντως, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση του DNA, οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκας διατηρούν

Η Βαλερένγκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

H Νορβηγική Βαλερένγκα θα είναι τελικά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι της Μίκα και έτσι θα ξανα βρουν το δικέφαλο στο δρόμο τους μετά απο δύο χρόνια. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 2009 με τον ΠΑΟΚ να περνάει τότε στην επόμενη φάση λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα στο Όσλο με 1-2. Στον επαναληπτικό ο δικέφαλος έχασε με 0-1 όμως κατάφερε να προκριθεί. Στο ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα με την κλήρωση και είναι μάλιστα αρκετά αισιόδοξοι για την πρόκριση.
seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - Χάλκινο η Χριστίνα Παπανικολάου!

ΣΕ 6 ΤΕΛΙΚΟΥΣ
Ο Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα αγωνίστηκε στην κατηγορία Κορασίδων στα αγωνίσματα 50μ 100μ και 200μ πρόσθιο όπου κατάφερε να περάσει στους τελικούς των αγωνισμάτων και να πάρει την Τρίτη θέση στα 50μπρόσθιο την έκτη θέση στα 100μ και έβδομη θέση στα 200μ πρόσθιο. Να υπενθυμίσουμε ότι στην κατηγορία κορασίδων αγωνίζονται κορίτσια ηλικίας του έτους1995-1996.
Η επίδοση της αθλήτριας Παπανικολάου Χριστίνα στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 34.63 αποτελεί καλύτερη επίδοση φετινής χρονιάς για την ηλικία κοριτσιών γεννηθείς1996.

Απίστευτο ξύλο στο Παραγουάη - Βενεζουέλα (video)

Μία καλή… πρόγευση για το τι θα συμβεί στον τελικό του Κόπα Αμέρικα μεταξύ Ουρουγουάης και Παραγουάης ήταν ο ημιτελικός της “αλμπιρόχα” κόντρα στη Βενεζουέλα.
Μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασαν μεγάλης έκτασης επεισόδια, στα οποία ενεπλάκησαν παίκτες, προπονητικά επιτελεία, παράγοντες, αστυνομικοί, υπάλληλοι ασφαλείας του γηπέδου και πιθανώς φίλαθλοι.
Μόνο η Λαρίσα Ρικέλμε έλειπε…

Νεκρός εντοπίστηκε ο 19χρονος στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Νεκρός εντοπίστηκε ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Τετάρτης στο Φαράγγι της Σαμαριάς.
Ο νεαρός εργαζόταν τις τελευταίες επτά ημέρες εντός του δρυμού, ως εθελοντής για τον καθαρισμό του.
Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 11.00 χθες το πρωί.
Στις έρευνες συμμετείχαν εκτός από τους εργαζόμενους του Δρυμού, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 άνδρες, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ο ορειβατικός σύλλογος καθώς και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο με 4 άνδρες.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μητέρα με 5 παιδιά περπάτησε 500χιλ για να βρει νερό – Τα δύο της παιδιά πέθαναν!

Η κατάσταση στη Σομαλία είναι δραματική. Η πείνα και η ξηρασία απειλούν με αφανισμό τους Σομαλούς.
Ένα στα 10 παιδιά κινδυνεύει να πεθάνει από ασιτία. Αμεση ανάγκη για τρόφιμα έχουν 3,7 εκατ. Σομαλοί. Μαρτυρίες-σοκ για ανθρώπινες τραγωδίες. Τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 60 χρόνων αντιμετωπίζει το Κέρας της Αφρικής
Δραματική έκκληση στις ανεπτυγμένες χώρες να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 1,6 δισ. δολαρίων στη Σομαλία, “όπου παιδιά και ενήλικοι πεθαίνουν καθημερινά με τρομακτικό ρυθμό” από την πείνα και την ξηρασία, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.
Εξάλλου, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) ζήτησε επιπλέον 500 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων 60 χρόνων στο Κέρας της Αφρικής. “Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί σε

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός...

...μετά από 10 ημέρες σκληρής προετοιμασίας!
Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες το βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού μετά από 10 ημέρες σκληρής προετοιμασίας. Με εμφανή τα σημάδια της… κούρασης, οι ερυθρόλευκοι παίκτες δεν είχαν κουράγιο για δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
Παίκτες και προπονητές των Πειραιωτών δεν θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα αφού το προσεχές Σάββατο, 23 Ιουλίου, θα ανέβουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων μέσα από τους οποίους ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μοντάρει την ομάδα.
Δείτε περισσότερα θέματα  

«Θαλάσσιο τέρας» ξεβράστηκε στη Βρετανία

Το κουφάρι ενός «θαλάσσιου τέρατος» ξεβράστηκε στις ακτές του Άμπερντιν της Βρετανίας, το οποίο ανακάλυψε ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα τους σκύλους του.
Η Margaret και ο Nick Flippence βρέθηκαν μπροστά στο 9 μέτρων κήτος και έμειναν άναυδοι. «Θεέ μου, τι πλάσμα είναι αυτό;» αναρωτήθηκαν, σύμφωνα με την 59χρονη γυναίκα.
Τις φωτογραφίες που τράβηξε το ζευγάρι εξετάζουν τώρα ειδικοί για να καταλήξουν στο είδος του «θαλάσσιου τέρατος». Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κουφάρι φάλαινας, που μετά από μακροχρόνια περιπλάνηση, ξεβράστηκε στη βρετανική ακτή.
newsbomb
Δείτε περισσότερα θέματα

Η νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Πριν από λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε η νέα σύνθεση τηςΚεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στην οποία πλέον και μετά από σχετική οδηγία της UEFA, επικεφαλής είναι δύο μέλη της ΕΠΟ.
Αναλυτικά νέος πρόεδρος θα είναι ο γιατρός παθολόγος μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Γιώργος Σαρρής, ενώ αναπληρωτής θα είναι ο Χρήστος Σάββας, μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Μέλη της ΚΕΔ θα είναι ο Κύρρος Βασσάρας, ο Θανάσης Μπριάκος και ο Γιώργος Δούρος.
Δείτε περισσότερα θέματα

Copa America 2011: Παραγουάη – Βενεζουέλα 0-0 κ.α., 5-3 πέναλτι (video)

Στο «Malvinas Argentinas» της Mendoza, στον δεύτερο ημιτελικό του Copa America 2011, η Παραγουάη επικράτησε με 5-3 της Βενεζουέλας στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό. Οι δύο ομάδες μετά από 120 λεπτά αγώνα είχαν μείνει «κολλημένες» στο 0-0.
Η Παραγουάη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με τον Veron, την κεφαλιά του οποίου απομάκρυνε με υπερένταση ο Vega. Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους όμως η Βενεζουέλα «αφυπνίστηκε» και ενώ μέχρι το 35’ δεν είχε καν επιτεθεί, σημείωσε ένα γκολ με τον Vizcarrondo, το

Τα πιο μικρά καρπούζια του κόσμου

Στον κόσμο μας, όλα τα αντικείμενα τείνουν να γίνονται όλο και μικρότερα. Κάτι τέτοιο μας φαίνεται φυσιολογικό όταν μιλάμε για κινητά τηλέφωνα, μπαταρίες ή άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Όταν όμως μιλάμε για καρπούζια τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Παππούς με την 25άρα (ανέκδοτο)

Ένα μικρό διάλλειμα από την καθημερινότητα!!!
Ο «ευτυχής» παππούς και η 25άρα. Ένας παππούς 80 χρονών ντυμένος σαν τζόβενο πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ…
Ένας παππούς 80 χρονών ντυμένος σαν τζόβενο πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ. Τον ρωτάει ο γιατρός:
- Πώς αισθάνεστε;

Πόλεμος στην οικογένεια Μπιθικώτση για «θησαυρό» του

Πόλεμος στην οικογένεια του Γρηγόρη Μπιθικώτση με διακύβευμα τον πολυτιμότερο «θησαυρό» του. Γιατί μαλώνουν οι συγγενείς του Μπιθικώτση;
Ενας πόλεμος που κράτησε για περίπου έξι χρόνια. Στα αντίπαλα χαρακώματα τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του «σερ» του ελληνικού τραγουδιού. Αφορμή των εχθροπραξιών, ο «θησαυρός» του Γρηγόρη Μπιθικώτση, τα πνευματικά του δικαιώματα.
Η διαθήκη με την οποία άφηνε νόμιμο δικαιούχο των πνευματικών του δικαιωμάτων τη δεύτερη σύζυγό του στάθηκε η αιτία να ξεσπάσει εμφύλιος στην οικογένεια. Τελικά η λύση δόθηκε από τη Δικαιοσύνη.
Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του ανεπανάληπτου δημιουργού και ερμηνευτή Γρηγόρη Μπιθικώτση, η μεγάλη κόρη του Αναστασία πρόσβαλε τη διαθήκη του πατέρα της. Είχε επικαλεστεί ασάφεια ως προς τη διάταξη που αφορά τα «καλλιτεχνικά δικαιώματα» του

Ανακαλύφθηκε το τέταρτο φεγγάρι!

Ένα μικρό τέταρτο φεγγάρι εντόπισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (20/7) η NASA. Το φεγγαράκι κινείται σε τροχιά γύρω από τον Πλούτωνα.
Το Hubble εδώ και καιρό έψαχνε για την ύπαρξη δακτυλίων γύρω από τον παγωμένο πλανήτη και πρόσφατα εντόπισε το τέταρτο φεγγάρι το οποίο "βαπτίστηκε" προσωρινά ως P4.
Το P4 είναι το μικρότερο από τα υπόλοιπα φεγγάρια του Πλούτωνα καθώς έχει διάμετρο 13 μέχρι 34 χιλιόμετρα.
Αντίθετα, το μεγαλύτερο είναι ο... Χάρων με διάμετρο 1.043 χιλιόμετρα. Ακολουθούν ο Νιξ και η Ύδρα με διάμετρο από 32 - 113 χλμ.
Όπως δήλωσε ο Μαρκ Σοουόλτερ του Ινστιτούτου SETI στο Μάουντεν Βιου της Καλιφόρνιας: "Το θεωρώ αξιοσημείωτο ότι οι κάμερες του Hubble μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε ένα τέτοιο μικρό αντικείμενο με τόση σαφήνεια από απόσταση μεγαλύτερη των 5 δισεκατομμυρίων χλμ.".

Πρ. Γιουρόπα Λιγκ (p.3): Περνάει η Ανόρθωση

Να υπερασπίσει το υπέρ της 3-0 στο πρώτο ματς. της Λευκωσίας καλείται η Ανόρθωση που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την άπειρη Γκάγκρα.
ΓΚΑΓΚΡΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Γκάγκρα: Η ομάδα της Γεωργίας παρουσιάστηκε πολύ άπειρη στο πρώτο ματς και το σε βάρος της 3-0 σχεδόν είναι απαγορευτικό για τις όποιες ελπίδες πρόκρισης εξακολουθούν να έχουν οι γηπεδούχοι.
Ανόρθωσις: Πραγματοποίησε μία λίαν καλή εμφάνιση και ο τεχνικός της Στοΐλοφ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και αισιόδοξος για πρόκριση της κυπριακής ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Tips
* Είναι η παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή της γηπεδούχου ομάδας.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛ. – ΛΑΝΕΛΙ

Τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε ένα καρπούζι

Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι.Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο;
Πως δεν θα μας βγαίνει ” μάπα ” το καρπούζι;
Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.
diytv.gr 

Ο πορνοστάρ και οι κατσίκες...

Θα περίμενε κανείς να τον πιάσουν στα πράσα με γυμνές γυναίκες να κάνει έρωτα μέσα στο πασίγνωστο φορτηγάκι του και όμως...

Τελικά δεν είχε πισίνα ο Παπακωνσταντίνου, αλλά....

..."Υδατοσυλλέκτη" για να μη χάνεται το νερό της βροχής...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!
Ξεφτιλίστηκε από το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3. Πολύ άγρια μάλιστα. 
Για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που να επιβεβαιώνει ότι στο εξοχικό του στην Σέριφο η πισίνα στο εξοχικό του έχει δηλωθεί ως υδατοσυλλέκτης (!). Ο Παπακωνσταντίνου που ξεσπάθωνε κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, "ξέχασε" τη δική του. Το θέμα θα έχει συνέχεια. Και πολύ δύσκολα ο Παπακωνσταντίνου θα την γλυτώσει αυτή την φορά...
enimerwsi.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κοζάνη: Kαταστροφές καλλιεργειών από επιδρομές αγριόχοιρων!

Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες των παραγωγών του οικισμού Αυγής Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης, έχουν προκαλέσει οι καθημερινές επιδρομές αγριόχοιρων στην περιοχή, σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες και διαμαρτυρίες στην ΕΡΑ Κοζάνης, τόσο καλλιεργητών της περιοχής, όσο και του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αυγής Χρήστου Παπαδημητρίου.
«Τα χωράφια των κατοίκων του οικισμού, έχουν γίνει καταφύγιο των αγριόχοιρων που ζουν στο δάσος», δήλωσε στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος της Αυγής Χρήστος Παπαδημητρίου, προσθέτοντας ότι «ορισμένοι κυνηγοί που έρχονται στην περιοχή, ρίχνουν τροφή στους αγριόχοιρους που διαβιούν εκεί και κάποιοι εξ αυτών μάλιστα τα σκοτώνουν κατά την κυνηγετική

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού

Κάθε εμφάνισή της είναι μοναδική, τα τραγούδια της γίνονται αμέσως γνωστά και οι αλλαγές στα μαλλιά της γίνονται γρήγορα… νέα μόδα. 
Η...

Ανήλικος έσφαξε ανήλικο μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών

Η αστυνομία αναζητεί το δράστη του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας έχει στη διάθεσή της.
Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 17χρονος Αλβανός, ύστερα από συμπλοκή με άλλους πέντε συμπατριώτες του στις 9:30 το βράδυ, κοντά στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεαροί Αλβανοί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ένας εξ αυτών, 17 ετών, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον επίσης 17χρονο συμπατριώτη του, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
NewsIt.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θηλυκή εταιρία κατά Στρος Καν - Μετά την κόρη, τον καταγγέλλει και μάνα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Στρος Καν! Η Γαλλίδα συγγραφέας που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση θα κληθεί από τις αρχές της Νέας Υόρκης να δώσει κατάθεση.
Ο Σάιρους Βανς, εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού της 32χρονης καμαριέρας από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, συναντήθηκε με τον δικηγόρο της Τριστάν Μπανόν, Νταβίντ Κουμπί και τον ενημέρωσε ότι η Γαλλίδα συγγραφέας, που αποφάσισε να καταγγείλει κι αυτή τον Στρος Καν, θα κληθεί άμεσα να καταθέσει και στις αμερικανικές αρχές!
Αυτό σημαίνει ότι η δικαστική περιπέτεια του 62χρονου Γάλλου πολιτικού, κάθε άλλο παρά οδεύει προς το τέλος της. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μετά την καμαριέρα του Sofitel και την Τριστάν Μπανόν, έρχεται και η μητέρα της τελευταίας να κάνει αποκαλύψεις

Η προκήρυξη της Δ' Εθνικής 2011-2012

Το νέο πρωτάθλημα ορίσθηκε να ξεκινήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου, καταθέτοντας παράβολο ύψους 500 ευρώ. Παράλληλα θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του λογιστηρίου της ΕΠΟ περί μη οφειλής τους, καθώς και την αντίστοιχη βεβαίωση της Ένωσης που ανήκει κάθε ομάδα.
Οι αγώνες θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά σε γήπεδα που διαθέτουν χλοοτάπητα και βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του κάθε ομίλου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές, απαγορεύεται να συμμετέχουν αλλοδαποί, με εξαίρεση τα σωματεία που

Μπαράζ ανόδου για τους πρωταθλητές των ΕΠΣ

Επιστροφή στα παλιά για τις πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών ενωσιακών πρωταθλημάτων μετά και την έκδοση της προκήρυξης της ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Με βάση τη νέα προκήρυξη οι πρωταθλητές της Α’ ερασιτεχνικής δεν θα παίρνουν απευθείας εισιτήριο για τη Δ’ Εθνική αλλά θα μπαίνουν σε διαδικασία μπαράζ ανόδου. Ο προβιβασμός δηλαδή των ομάδων στην Δ’ Εθνική για την περίοδο 2012 – 2013, θα γίνει ως εξής: Οι 53 πρωταθλητές των Ενώσεων και οι δευτεραθλήτριες ομάδες των τριών ιδρυτριών Ενώσεων (συνολικός 56 ομάδες) θα συγκροτήσουν 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων έκαστος και θα αγωνιστούν, ανά όμιλο, σε διπλούς (εντός – εκτός έδρας) αγώνες. Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου συνολικά 28 θα προβιβαστούν στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Σε σχέση με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Δ’ Εθνική

Ενατη η Σολωμού στον τελικό του σόλο

Η Δέσποινα Σολωμού κατέλαβε την ένατη θέση στο τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Σανγκάη. Η Ελληνίδα αθλήτρια με 88.590 βαθμούς στο σύνολο κατέβηκε μία θέση από αυτήν που είχε πάρει στον προκριματικό, όπου είχε βαθμολογηθεί με 88.610 βαθμούς.
Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με τη Ναταλία Ιστσένκο με 98.550. Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, κάνοντας την έκπληξη, με τη Φουέντες να βαθμολογείται με 96.520 βαθμούς, αφήνοντας το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην Κίνα.
Η κατάταξη των 12 του τελικού είναι:
1. Ναταλία Ιστσένκο (Ρωσία) 98.550 βαθμοί
2. Άντρεα Φουέντες (Ισπανία) 96.520
3. Γουενιάν Σουν (Κίνα) 95.840
4. Μαρί-Πιερ Μπουντρό-Γκανιόν (Καναδάς) 94.910
5. Γιούμι Αντάτσι (Ιαπωνία) 92.810
6. Λολίτα Ανανάσοβα (Ουκρανία) 91.550
7. Λίντα Τσερούτι (Ιταλία) 89.950
8. Τζένα Ράνταλ (Μ.Βρετανία) 88.880
9. Δέσποινα Σολωμού (ΕΛΛΑΔΑ) 88.590
10. Αναστασία Γκλουσκόφ (Ισραήλ) 86.600
11. Γουάνγκ Οκ Γκιονγκ (Β.Κορέα) 86.590
12. Σόνα Μπερνάρντοβα (Τσεχία) 85.230
Δείτε περισσότερα θέματα

Μεγάλη πυρκαγιά στον “Κασλά” Κοζάνης

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες στις 3.15΄ το απόγευμα λίγο έξω από την Κοζάνη, στην περιοχή «Κασλάς».
Η φωτιά βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και τις 6 το απόγευμα και απειλούσε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βιομηχανίες, ακόμη και τις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου Κοζάνης, καθώς επίσης και κατοικίες, αφού πρέπει να σημειωθεί ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις παρυφές της πόλης της Κοζάνης.
Έσπευσε επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης με 13 πυροσβεστικά οχήματα και 35 πυροσβέστες, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν και άλλοι 13 πυροσβέστες από το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής στη Δυτική Μακεδονία.
Χ.Β.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πάνε να μας τρελάνουν - Τώρα λένε οτι θα μειώσουν τον ΦΠΑ!

Και μάλιστα θα μειωθεί κατά 3 μονάδες! 
Μεγάλες αλλαγές στην φορολογία έρχονται από το Φθινόπωρο…
'Οπως αποκάλυψε με δηλώσεις του σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών…Παντελής Οικονόμου στο τραπέζι βρίσκεται η καθιέρωση δύο συντελεστών ΦΠΑ οι οποίοι θα είναι 10% και 20% αντίστοιχα, μειωμένοι δηλαδή κατά 3 μονάδες από τα σημερινά επίπεδα του κανονικού συντελεστή 23% και του χαμηλού 13%.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα υπάρχει και ο πολύ χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ 6,5% ο οποίος επιβάλλεται για μία μικρή κατηγορία προϊόντων.
Οι αλλαγές στο ΦΠΑ δεν θα αφορούν μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εντάσσονται σ' αυτόν αλλά και τα ακίνητα.
Έτσι, στα σενάρια που εξετάζονται είναι η μείωση του ΦΠΑ στο 20% να ισχύσει και για το ΦΠΑ που επιβάλλεται στην αγορά καινούργιων διαμερισμάτων προκαλώντας έτσι σημαντικό όφελος για την αγορά ακινήτων. Πρόθεση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι μέσω των αλλαγών στη φορολογία να υπάρξει ενίσχυση της αγοράς ακινήτων που θα μπορούσε να συμβάλει στην τόνωση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Έτσι εξετάζεται ένα πλέγμα

ΙΚΑ: Προθεσμία 5 ημερών για να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες!!!

Τα ραβασάκια - ειδοποιήσεις χρεών σε 421 οφειλέτες του ΙΚΑ με χρέη πάνω από ένα εκατ. έκαστος στάλθηκαν και πλέον οι παραλήπτες έχουν διορία 5 ημερών για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα τεθούν αυτόματα σε εφαρμογή με τη λήξη του 5μέρου, τα προβλεπόμενα από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

ΕΧΕΤΕ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ; Ναι ε; Για ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.
Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλούς διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημενους στην πόρτα του.
Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό,τι στην άλλη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Χτύπησε στα μούτρα τον Κούγια...


Με τον χαρτοφύλακα που κρατούσε ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης, χτύπησε στο πρόσωπο τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Α. Κούγια, κατά την διάρκεια της απολογίας του χθες το πρωί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.


Δείτε περισσότερα θέματα 

“Χρυσός” πρωταθλητής ο Γιαννιώτης στη Σαγκάη!

Ο Κερκυραίος κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα δέκα χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης και εξασφάλισε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.Ο 31χρονος αθλητής του Ολυμπιακού έγινε ο δεύτερος Έλληνας που κερδίζει το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά τον Αρη Γρηγοριάδη, ο οποίος είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 50 μ ύπτιο το 2005 στο Μόντρεαλ.
Παράλληλα ο Σπύρος Γιαννιώτης εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, με μία επική αντεπίθεση στο τελευταίο χιλιόμετρο, πήρε το προβάδισμα 400 μέτρα πριν τον τερματισμό, στο μαραθώνιο των 10 χιλιομέτρων ανοικτής θάλασσας και παρέμεινε πρώτος μέχρι και που. έκοψε το νήμα (σε 1:54:24.7)!
Ο Γιαννιώτης νίκησε για πρώτη φορά τον "αστέρα" του αγωνίσματος, τον Λουρτζ που τερμάτισε 2.5 δευτερόλεπτα. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ρώσος Σεργκέι Μπολσακόβ.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη, καθώς είχε προηγηθεί το χάλκινο μετάλλιο από τη Μαριάννα Λυμπερτά στα 10 χλμ. και το έκτο συνολικά της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Ξηρός

Οριστικά ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Ξηρός από τις Αγροτικές φυλακές Χαλκιδικής. Ο Βασίλης Ξηρός εκτέλεσε ποινή φυλάκισης 9 ετών για τη συμμετοχή του στην 17Ν και από τον Φεβρουάριο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Κασσάνδρας, Χαλκιδικής.
Ο Βασίλης Ξηρός γεννήθηκε το 1972 στην Κοζάνη. Πρόκειται για το μικρότερο γιο της πολυμελούς οικογένειας του πατέρα Τριαντάφυλλου και της Μοσχούλας. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ασκούσε κατά διαστήματα το επάγγελμα του τεχνίτη
Δείτε περισσότερα θέματα

Τροφές που κάνουν καλό στη σκέψη!

Πολλά ακούμε για τροφές και συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να μας γεμίσουν ενέργεια, να βελτιώσουν την προσοχή και...συγκέντρωσή μας και να ακονίσουν τη μνήμη μας. Ισχύουν άραγε όλα αυτά;
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική τροφή, που θα ανεβάσει αυτόματα τον δείκτη νοημοσύνης μας και θα μας κάνει εξυπνότερους, αλλά μερικές ουσίες, όπως η καφεΐνη (σε σωστή δόση βέβαια) μας δίνει ενέργεια και μας βοηθάει να μένουμε συγκεντρωμένοι. Η γλυκόζη, επίσης, που το σώμα μας μεταβολίζει από τις τροφές, ενεργοποιεί σκέψη και μνήμη.
Έχουμε και άλλες φορές μιλήσει για τη σημασία του πρωινού. Απαραίτητα καύσιμα του μυαλού είναι τα δημητριακά ολικής

Υποβιβάστηκε ο Παναιγιάλειος λόγω πλαστογραφίας!

Μετά τον Ηρακλή, τον Ιωνικό και τον Εθνικό, τιμωρούνται με υποβιβασμό στην αμέσως επόμενη κατηγορία άλλες 3 ομάδες. Μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Β' Γ' Εθνικής, υποβιβάζονται στην Γ' Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας και στην Δ' Εθνική ο Παναιγιάλειος και ο Ασπρόπυργος.
Οι τρεις ΠΑΕ τιμωρήθηκαν για πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση και δυσφήμιση του αθλήματος.
Επίσης επιβλήθηκε διετής απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στους προέδρους των τριών ΠΑΕ: Αντωνίου (Αναγέννηση Καρδίτσας), Παπαπέτρου (Παναιγιάλειος) και Χριστοφιλόπουλο (Ασπρόπυργος).
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ

Σε γενική συνέλευση που έλαβε χώρα σήμερα η Διοίκηση του Φ.Α.Σ.Πυρσός υπέβαλε την παραίτησή της.
Ορίστηκε επίσης επιτροπή αποτελούμενη από τους: Κ.Κοτζατίσογλου, Γ. Μπακαϊμη, Μ. Παπαϊωάννου, Ν. Ράμμο και Β. Τσίπη για να τρέξει τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.
Οδηγούμαστε έτσι ταχύτατα σε νέα δεδομένα αφού είναι σίγουρο πως μέχρι την επόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί η νέα συνέλευση θα έχει παγιωθεί το οριστικό διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
Φώτης Μπαζάκας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδί!

Το δυστύχημα έγινε στις 07.00 το πρωί σε δρόμο του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας…
Φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε το άτυχο παιδάκι, που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο χωρίς προσοχή.
Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να το κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παιδί τσιγγάνων που έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή τις τελευταίες μέρες. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται στην τροχαία Χαλκίδας, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
egnomi.gr
Δείτε περισσότερα θέματα