ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

VIDEO: Η ερωτική ζωή του πρίγκηπα Ουίλιαμ στη φόρα!

Πρίγκηπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον...και μια κάμερα να εισβάλλει ακόμα και μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους, σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές…
Ο λόγος για τη νέα ταινία, που έχει προκαλέσει σάλο στο παλάτι και σωρεία αντιδράσεων, αφηγούμενη όλη τη γνωριμία του ζευγαριού, από τα πρώτα φοιτητικά τους χρόνια, μέχρι και την πρόσφατη πρόταση γάμου, ενώ δεν λείπουν και πιπεράτες σκηνές από την ερωτική τους ζωή, σε όλη τη διάρκεια της εννιάχρονης γνωριμίας τους.

Πορνοστάρ πέταξε τα ρούχα της σε εκπομπή του εξωτερικού…Απολαύστε την στο βίντεο…

Δείτε την καυτή πορνοστάρ, Maria Lapiedra, να μένει μόνο με το… στρινγκάκι της σε εκπομπή του εξωτερικού και να μας επιδεικνύει περίτρανα το υπέροχο κορμί της!
Βέβαια την αρχή την έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος της έβγαλε το φόρεμα που φορούσε ωστόσο, στη συνέχεια δεν φάνηκε να ενοχλείτε και πολύ, αφού συνέχισε να μένει… τσίτσιδη!

Αχαϊα: Την έκανε ”τσακωτή” και… “μαύρη” στο ξύλο!

Όλα συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους…
Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου. Ο ένστολος άντρας παρακολουθούσε τη σύζυγό του (είχε υποψίες πως τον απατά) και όταν διαπίστωσε πως...

(video )Κοκαϊνη έκστασι και κεταμίνη αγόρασε η Winehouse μια ημέρα πριν τον θανατό της!

Λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της... Amy Winehouse βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των βρετανικών ταμπλόϊντ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, μια ημέρα πριν τον θάνατό της είχε προμηθευτεί κοκαϊνη, έκστασι και κεταμίνη.
Μάλιστα λέγεται οτι κάποιοι την είδαν να αγοράζει τα ναρκωτικά πολύ κοντά στο σπίτι της.
Σύμφωνα με το περιοδικό People εκτός από ναρκωτικά είχε πιεί και πολύ αλκοόλ που είναι θανατηφόρος συνδυασμός.
Θαμώνας πάμπ στην οποία σύχναζε στο Κάμντεν είπε οτι την είδαν να αγοράζει κοκαϊνη από έναν πολύ γνωστό ντίλερ.
Η Winehouse είχε και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Φίλος της είπε οτι πιστεύει οτι "έφυγε" από υπερβολική δόση έκστασι.
Amy Winehouse: από την κορυφή σε κόκα-θάνατο σοκ!!!

Ήρα Μελή: Εμφανίστηκε τόπλες στην παραλία και άναψε φωτιές!

Το πανέμορφο μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό...από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate 2010», ενώ μετά συμμετείχε και στο πρωινό του Mega.
Η 21χρονη Ήρα Μελή πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ενώ την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε στην παραλία με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει…

Δείτε περισσότερα θέματα 

Όταν η μοιχεία ήταν… ποινικό αδίκημα!

Ποινικό αδίκημα ήταν στη χώρα μας η μοιχεία, δηλαδή η σεξουαλική συνεύρεση του συζύγου με πρόσωπο εκτός γάμου, μέχρι και το 1982... οπότε και το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα (Π.Κ. 357) καταργήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 1272/1982.
Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο αυτό, προβλεπόταν ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους για το πρόσωπο που είχε διαπράξει το τότε αδίκημα της μοιχείας, ενώ απαιτούνταν έγκληση του παθόντος συζύγου. Ωστόσο, στην περίπτωση που υπήρχε ανοχή του παθόντος συζύγου ή διάσταση μεταξύ των συζύγων, η πράξη έμενε ατιμώρητη.
Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι προκειμένου να ισχυροποιηθεί ή και να στοιχειοθετηθεί η έγκληση, απαιτούνταν η επ’ αυτοφώρω σύλληψη των μοιχών, οι οποίοι οδηγούνταν στο αστυνομικό τμήμα ολόγυμνοι, τυλιγμένοι με ένα σεντόνι, προκειμένου να δρομολογηθεί

Προσοχή στο Facebook με βίντεο από τη τραγωδία στο Όσλο!!!

Με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία στη Νορβηγία, scammers βρήκαν πρόσφορο έδαφος στη πλατφόρμα του Facebook και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση.
Έτσι με αφορμή το πολυσυζητημένο γεγονός ανάρτησαν στο Facebook ένα κίβδηλο post το οποίο φέρεται να δείχνει μέσα από μία κάμερα ασφαλείας την έκρηξη δίπλα στο κυβερνητικό κτίριο.
Φυσικά η αλήθεια είναι πως καμία κάμερα ασφαλείας δεν κατέγραψε το γεγονός, ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο γνωρίζουμε για την ώρα…
Οπότε αν δείτε ένα μήνυμα στο Facebook όπου να λέει “[Video] OSLO Security Camera Captures Blast”, απλά μην κάνετε κλικ, διαγράψτε το από τα feeds και κάντε το report.
Σύμφωνα με την Help Net Security, ένας χρήστης το δευτερόλεπτο μολύνεται από αυτό το scam.
mediasoup
το είδα εδώ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη: «Ήμουν σε αφασία. Έφτασα κοντά στον θάνατο»

«Υπήρξε περίοδος που δεν είχα να φάω.
 Έδινα στην κόρη μου ζάχαρη αντί για γάλα», εξομολογείται ο Στάθης Ψάλτης και για πρώτη φορά εξομολογείται ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, αλλά και την μεγάλη του φοβία. 
Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του και περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε, αποκαλύπτοντας πως έχει υποχρεώσεις στις τράπεζες όπως πολλοί Έλληνες. «Είμαι εργάτης, δεν είμαι εφοπλιστής», λέει ο ηθοποιός και τονίζει πως για εκείνον πάνω από όλα είναι η ευτυχία της κόρης του και όχι η προσωπική του ζωή. «Για να αγοράσω σπίτι του παιδιού μου πήρα δάνειο... Την έκανα

Κέρδισε ο Βασιλειάδης τη διαμάχη με την Κοκκίνου!!!

Τέλος δεν έχει η δικαστική διαμάχη του Παναγιώτη Βασιλειάδη με την Έλλη Κοκκίνου. 
Πριν λίγες μέρες, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες για τον γιο τους Αλέξανδρο. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει ο μικρός Αλέξανδρος να κάνει διακοπές με τον πατέρα του από πρώτη έως είκοσι Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλλη ήθελε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης να έχει τον μικρό μια εβδομάδα τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο και γι’ αυτό τον λόγο έκανε ασφαλιστικά μέτρα για την αναίρεση της περσινής δικαστικής απόφασης. Έτσι, το ζευγάρι συναντήθηκε στις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων και με την παρουσία ενός μάρτυρα από κάθε πλευρά, το δικαστήριο επανεξέτασε το αίτημα της τραγουδίστριας. 
Τελικά, το δικαστήριο επικύρωσε την περσινή του απόφαση, η οποία μπορεί να στεναχώρησε την Έλλη αλλά χαροποίησε τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.
People
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αστυνομικοί... Δεν έχουν... ούτε σφαίρες!!!



Σε απόγνωση έχουν φθάσει οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί. 
Και αυτό λόγω των μειώσεων στις αποδοχές - ελέω μέτρων φυσικά- σε συνδυασμό, όμως, με το γεγονός ότι τα χρήματα που κόπηκαν οι αστυνομικοί υπηρεσιών «πρώτης γραμμής» τα χρησιμοποιούσαν περισσότερο για τη δουλειά τους. Πώς; Αγοράζοντας τζάκετ, πιστόλια, ακόμα και σφαίρες για να κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή. Και αυτή είναι μια άλλη πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας. Η εκπαίδευση των ελλήνων αστυνομικών εξαρτιόταν από τους ίδιους και συγκεκριμένα από τη δική τους τσέπη. Επί πολλά χρόνια οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ή της Ασφάλειας ξόδευαν ένα σωρό χρήματα σε μηνιαία βάση προκειμένου να αποκτήσουν εκείνα που η υπηρεσία τους και το κράτος έπρεπε να τους παρέχει αλλά δεν το έκανε.
Ένας αστυνομικός ξόδευε πάνω από διακόσια με τριακόσια ευρώ κάθε μήνα για να αγοράζει σφαίρες για σκοποβολή και άλλα εξαρτήματα. Περισσότερα χρήματα ξόδευαν οι άνδρες της ομάδας «Ζ» και μετέπειτα ομάδας «ΔΙΑΣ», αφού είχαν ανάγκη από ειδικά μπουφάν και άλλα εξαρτήματα προστασίας της μέσης και των ποδιών. Άπαντες γνώριζαν πως ήταν άδικο να στερούν χρήματα από την οικογένειά τους μόνο και μόνο για να αγοράζουν εξαρτήματα που η πολιτεία όφειλε να τους δίνει, ωστόσο, το έκαναν και δεν διαμαρτυρόταν κανείς. Τώρα, όμως, που έγιναν και οι μειώσεις στους μισθούς, ούτε που το σκέφτονται οι περισσότεροι. Κατά συνέπεια, τέλος και στην προστασία τους, τέλος και στην εκπαίδευσή τους (που έτσι κι αλλιώς από τους ίδιους εξαρτιόταν)...
dete.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΓΡΙΝΙΟ: Κρεμάστηκε για να γλιτώσει από τα χρέη του!

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Δοκιμίου Αγρινίου από την αυτοκτονία ενός 58χρονου, που βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων και το τελευταίο διάστημα είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα.
Κανείς όμως δεν περίμενε πως θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πράξη του δούλευε κανονικά στο περίπτερο που είχε νοικιάσει πρόσφατα.
Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δοκάρι, σε αποθήκη κοντά στο σπίτι.
dete.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μις Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ: Ποιό το ελάττωμα της;

Ανακυρήχθηκε Μις Ελλάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ποιό όμως το ελάττωμά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορεί να στερήσει τον τίτλο.
Αθόρυβα και χωρίς την αίγλη των προηγουμένων ετών, διοργανώθηκε ο απόλυτος διαγωνισμός ομορφιάς κεκλεισμένων των θυρών, σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου.
Χωρίς κάμερες, χωρίς φωτογράφους, χωρίς μουσικοχορευτικό υπερθέαμα και το βασικότερο χωρίς κοινό επελέγη ως ωραιότερη Ελληνίδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Miss Universe στο Sao Paulo της Βραζιλίας.
Το μόνο που έμεινε ως σταθερή αξία στον πάλαι ποτέ ένδοξο διαγωνισμό ομορφιάς ήταν φυσικά η κριτική επιτροπή που φέτος

Καβγάς Ματέο-Μενεγάκη με φωτογράφους [video]

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στο Ματέο Παντζόπουλου με φωτογράφους. 
Δείτε το βίντεο...
Ποιος είδε τον Ματέο Παντζόπουλο και δεν τον φοβήθηκε. Ένα φαγητό είπε να απολαύσει με την αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη σε εστιατόριο και του βγήκε «ξινό».
Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους φωτογράφους, στήθηκαν έξω από μαγαζί και περίμεναν την μεγάλη στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι Μενεγάκη-Παντζόπουλος βγήκε από το εστιατόριο και δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση μεταξύ τους , ενώ στην συνέχει αποχώρησε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε το βίντεο του καβγά Ματέο Παντζόπουλου με φωτογράφους:

Η αστυνομία απομακρύνει «σηκωτή» την «αντάρτισσα» γιαγιά!

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις»… 
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη σημερινή συμβολική κατάληψη των γραμμών του Προαστιακού από τους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων, οι οποίοι αντιδρούν στη σχεδιαζόμενη κατασκευή χώρου αποθήκευσης τοξικών και χημικών λυμάτων στην περιοχή τους. prionokordela.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε: Αυτές είναι οι αξίες των Τούρκων!!!

Το 23% υπέρ της πολυγαμίας και το 30% υπέρ του να δέρνονται οι γυναίκες!!!
Αποτέλεσμα – σοκ από την “Έρευνα Αξιών Τουρκίας 2011”. Το 23% δηλώνουν πως οι άντρες μπορούνε να έχουν πολλές γυναίκες και το 30% ότι οι γυναίκες αξίζει να δέρνονται από τους άντρες τους!!!
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας "Έρευνα Αξιών Τουρκίας 2011" που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής τον καθηγητή του πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ Γιλμάζ Εσμέρ, που είναι και μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Ερευνών Παγκόσμιων Αξιών (WVSA). 
Ο καθηγητής ανέφερε ότι η έρευνα έγινε σε 54 νομούς, σε 128 πόλεις και περιλάμβανε συναντήσεις με 1605 άτομα. Ένα από τα αποτελέσματα της έρευνας που τράβηξαν την προσοχή ήταν ότι στην ερώτηση εάν "Είναι αποδεκτό ένας άνδρας να έχει περισσότερες από μία γυναίκες" το 23% απάντησε "Ναι". Την ίδια άποψη είχαν και το 20% των γυναικών! ...»
Ο Εσμέρ σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα: "Έπαθα σοκ. Θέλω να ελπίζω πως κάναμε κάποιο λάθος στο μέτρημα".
Σχετικά με την άποψη πως "Κάποιες γυναίκες αξίζει να δέρνονται από τους άντρες τους" το ποσοστό αυτών που συμφωνούσαν έφτασε στο 30%.


Ο Εσμέρ σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα: "Aν λάβουμε υπόψιν ότι το 2009 είδαμε αυτό το ποσοστό στο 33%, φαίνεται ότι δεν κάναμε λάθος".


Πολεμάω!
Στην ερώτηση "Αν χρειαστεί θα πολεμήσετε για την πατρίδα σας;" το ποσοστό αυτών που απάντησαν "Ναι" κατά τα τελευταία 5 χρόνια μειώθηκε από 95% σε 86%. Σε περιοχές όπως στην Μαύρη Θάλασσα, στον Δυτικό Μαρμαρά και στο εσωτερικό της χώρας το ποσοστό είναι πάνω από 95%, ενώ στα νοτιοανατολικά είναι 30 μονάδες λιγότερο.


Κοινωνία χωρίς ανοχή
Η έρευνα αποκαλύπτει πόσο πίσω είναι η Τουρκία σε θέματα ανεκτικότητας. Στην ερώτηση σχετικά με τους ανεπιθύμητους γείτονες, επικεφαλής έρχονται οι ομοφυλόφιλοι. Επίσης το 64% ανέφερε πως δεν θέλει άθεους γείτονες και το 68% πως δεν θέλει να έχει κοντά του ανύπαντρα ζευγάρια.
alexpolisonline 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δυο γιαγιάδες εις σάρκα μιαν..

Δύο γυναίκες, γιαγιάδες και οι δυο, έγιναν σήμερα το πρώτο ζευγάρι ομοφυλόφιλων που παντρεύεται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης--την έκτη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Η 54χρονη Κίτι Λάμπερτ και η 53χρονη Σέριλ Ραντ από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης παντρεύτηκαν στο δημαρχείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην πόλη Νιαγάρα Φολς, κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά, η οποία θεωρείται «πρωτεύουσα των γαμήλιων ταξιδιών».
Οι δύο γυναίκες έχουν πέντε ενήλικα παιδιά από προηγούμενους γάμους τους. Στην τελετή παρέστησαν πολλές εκατοντάδες φίλοι τους, συγγενείς, μέλη οργανώσεων για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων καθώς και τουρίστες.
Η Λάμπερτ είναι διευθύντρια σε αίθουσα τέχνης. Φορούσε ένα μπλε σατέν φόρεμα, το οποίο είχε ράψει η ίδια, ενώ η Ραντ, η οποία δουλεύει σε εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων, φορούσε ένα λευκό σμόκιν.
Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι τουλάχιστον επί μία δεκαετία.

pathfinder
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Πάτρα!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.02 με εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων και επίκεντρο κοντά στην Πάτρα (1 χιλιόμετρο νότια του Ρίου) σύμφωνα με ανακοίνωση του earthquakenet. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή λόγω του χαμηλού εστιακού βάθους. Το Ευρωμεσογειακό κέντρο δίνει το
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άγριος καυγάς με ξύλο στην εθνική οδό [video]

Άγριο ξύλο έπεσε στην εθνική οδό. Δείτε βίντεο από τον καυγά, γιατί μάλωσαν και πού έγινε το περιστατικό.
Άναψαν τα αίματα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, όταν αγανακτισμένοι οδηγοί ήρθαν στα χέρια με κατοίκους της περιοχής που είχαν αποκλείσει το δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάσταση ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι
Οι κάτοικοι είχαν αποκλείσει από το πρωί την εθνική οδό με τα αυτοκίνητά τους και κρατώντας μαύρες σημαίες, αρνούνταν πεισματικά να τη δώσουν στην κυκλοφορία.
Οι ουρές των αυτοκινήτων όλο και μεγάλωναν, όπως και η οργή των οδηγών που ήθελαν να πάνε στους προορισμούς τους. Η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμα, όταν διαδηλωτές έπαιξαν στην κυριολεξία μπουνιές με έναν οδηγό, ο οποίος πήγε να σπάσει το μπλόκο.
Στην περιοχή βρισκόταν μόλις ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει και πολλά για να ηρεμίσει τους θερμοκέφαλους.
Ευτυχώς όμως κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν, η εθνική άνοιξε και όλοι συνέχισαν τις δουλειές τους.
Δείτε βίντεο από το ξύλο στην εθνική οδό:

Το δάσος των 1295 δέντρων χασίς στο Αγρίνιο! (Φωτο)

Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 52 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (Ινδική Κάνναβη) και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες στη περιοχή των λουτρών Τρύφου Κατουνας Αιτωλοακαρνανίας, εντός εκχερσωμένης δασικής έκτασης, καλλιεργούσαν από κοινού με άλλα τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται, (1295) φυτά κάνναβης, ύψους δυόμισι έως τριών μέτρων τα καθένα..
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Στο περίμενε η καταστροφή 900.000 ναρκών!

Στα «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» επαναφέρει το υπουργείο Άμυνας, το πρόγραμμα καταστροφής...
περίπου 900.000 ναρκών κατά προσωπικού που είχε διακόψει παλιότερα ο κ. Πάνος Μπεγλίτης επειδή δεν προχωρούσε το έργο ικανοποιητικά.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στη Βουλή ότι έχει ήδη συσταθεί μία διαπραγματευτική ομάδα για την επαναδραστηριοποίηση της σύμβασης με τα ΕΑΣ και η σχετική διαδικασία, μέσα από διαπραγματεύσεις, εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί ως το φθινόπωρο.
Η δε διαδικασία του αφοπλισμού των ναρκών θα γίνει, όπως δήλωσε, σε βάθος 18μηνου, για να μπορέσει η Ελλάδα να καταστεί αξιόπιστη απέναντι στις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Το όλο πρόγραμμα ήταν για 1.560.000 νάρκες που τα ΕΑΣ κατέστρεφαν, μέσω ξένης εταιρείας, στη Βουλγαρία.
prionokordela.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η λίστα με τα επαγγέλματα που βγαίνουν από τα βαρέα!!!

Διαβάστε τα επαγγέλματα που βγαίνουν από τα βαρέα και ανθυγιεινά. Η λίστα θα δοθεί στην δημοσιότητα την Δευτέρα για διαβούλευση.
Kαταργούνται τα ΒΑΕ για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις όπως:

Ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαριάς!

Ελεύθερα, μέχρι τις 9 το βράδυ, θα περνούν οι οδηγοί από τα διόδια των Μαλγάρων και της Λεπτοκαριάς, αφού οι οδηγοί ταξί τα κρατούν και σήμερα ανοιχτά.
Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί...
επισημαίνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αγρίνιο:Το παραμύθι με τη φοιτήτρια, το ξενοδοχείο και τις προκαταβολές...

Οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου αναζητούν ένα άτομο που διέμεινε για αρκετές ημέρες στην πόλη...
Όπως προέκυψε, το Αγρίνιο απλώς ήταν ένας από τους πολλούς σταθμούς του ανά την Ελλάδα. Σε κάθε πόλη -σύμφωνα το thebest.gr - παρέμεινε για λίγες μέρες. Κατά τη διαμονή του φέρεται να επιχειρούσε την εξαπάτηση ντόπιων και λίγο πριν τον πάρουν γραμμή αναχωρούσε για... άλλες πολιτείες.
Ο συγκεκριμένος λοιπόν κύριος, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Κατά την παραμονή του προσέγγισε πολλούς ντόπιους .Τους παρουσιάστηκε ως πατέρας του οποίου η κόρη επρόκειτο να έρθει στην πόλη για να εργαστεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου (κατ’ άλλη εκδοχή εμφάνισε την κόρη του ως μέλλουσα φοιτήτρια στην πόλη). Για να γίνει μάλιστα πιστευτός ζήτησε τη βοήθεια των ντόπιων για

Grand Prix Γερμανίας 2011: Ο Mark Webber στην pole position (video)

Ο Mark Webber ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix στη Γερμανία και θα ξεκινήσει από την pole position στον αυριανό αγώνα.
Δίπλα του θα έχει τον Lewis Hamilton, ενώ ο Sebastian Vettel παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και περιορίστηκε στην τρίτη θέση, μένοντας για πρώτη φορά εκτός πρώτης σειράς στην εκκίνηση.
Οι δύο Ferrari έμειναν στην τέταρτη (Alonso) και πέμπτη (Massa) θέση. Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Roseberg, Button, Sutil, Petrov και Schumacher.
Ο γύρος που έδωσε στον Μark Webber την pole position (video)

Μικρός Τελικός Copa America 2011: Περού – Βενεζουέλα 4-1 (video)

Το Περού επικράτησε 4-1 της Βενεζουέλας στο «μικρό» τελικό του Copa America 2011 και κατέκτησε την τρίτη θέση της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Paolo Guerrero που σημείωσε τρία γκολ, με τους Περουβιανούς να φτάνουν στη νίκη πολύ πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Βενεζουέλα λόγω της αποβολής του Tomas Rincon στο 58΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Οι παίκτες του Markarian προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Chiroque και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς με την αποβολή του Rincon στο 58΄. Στο 64΄ όλα έδειχναν να τελειώνουν με τον Guerrero να κάνει το 2-0. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Farias δεν το έβαλε κάτω. Μείωσε στο 79΄ με τον Arango σε 2-1 και απείλησε με ισοφάριση. Ο τελευταίος λόγος, όμως, ανήκε στον Gerrero, ο οποίος με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Περού.
Σκόρερ: 41΄ Chiroque, 64΄, 89΄, 90΄ Guerrero / 79΄ Arango
Συνθέσεις
Περού: Fernandez, Revoredo, Rodriguez, Corzo, Ramos, Yotun, Baldin, Cruzado (78΄ Advincula), Lobaton (60΄ Guevara), Chiroque, Guerrero
Βενεζουέλα: Vega, Rosales, Vizcarrondo, Rey, Chichero, Rincon, Orozco, Seijas (46΄ Lucena), E. Gonzalez (67΄ Arango), Miku (61΄ Rondon), Maldonado
Highlights από το Περού – Βενεζουέλα 4-1 (video)

Συγκλονιστικό: Η φοιτητική ζωή μερικές φορές...είναι...

Δύο όμορφες κοπέλες μετρούσαν ήδη δύο μήνες συγκατοίκησης στο μικρό δωματιάκι των φοιτητικών εστιών. Και οι δύο είχαν έρθει από την επαρχία για να σπουδάσουν στην Θεσσαλονίκη. Στην αρχή ντροπαλές μόλις πρωτογνώρισαν η μία την άλλη γρήγορα όμως ήρθε η οικειότητα και έτσι μια καλή φιλία δεν άργησε να δημιουργηθεί.
Η Ελένη ήταν από την Νάουσα και περίμενε πως και πώς να φύγει για την Θεσσαλονίκη . Της άρεσε η μεγάλη πόλη και ήθελε να την γυρίσει και να μάθει την νυχτερινή ζωή. Πως είναι να περνάς καλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα που έχει μια μικρή κοινωνία. Η Ελένη ήταν πολύ όμορφη κοπέλα και έξυπνη. Ψηλή με ωραίο αδύνατο σώμα δεν περνούσε απαρατήρητη από τους συμφοιτητές της και τα πρώτα τηλέφωνα για καφεδάκια κλπ δεν

Σύρος: Για να αποφύγει τον έλεγχο πάτησε τον τροχονόμο!

Ο άτυχος τροχονόμος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του νησιού...
Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Πέμπτης (21-07-2011), σε δρόμο της Ερμούπολης. Ο 33χρονος τροχονόμος, είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως, ήταν αποφασισμένος να μην σταματήσει...
Πάτησε το γκάζι και έπεσε πάνω στον τροχονόμο με το αυτοκίνητο του, παρασύροντας και τραυματίζοντάς τον σοβαρά! Στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε σαν κύριος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων.
Ο αστυνομικός που σφάδαζε στους πόνους, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά

Ρόδος: Πυροτεχνήματα έκαναν το γάμο ''κόλαση!!!

Η μουσική σταμάτησε και τα χαμόγελα πάγωσαν...
'Η νύφη ανάμεσα στους τραυματίες!
Ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου κατοίκου Ρόδου, ιδιοκτήτη επιχείρησης στην οδό Καναδά, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων σχημάτισε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αφορμή ατύχημα που σημειώθηκε σε γάμο!
Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 40χρονος είχε αναλάβει έναντι αμοιβής να τοποθετήσει σε διάδρομο γνωστής αίθουσας εκδηλώσεων στο Φαληράκι πυροτεχνήματα τύπου «συντριβάνι» τα οποία θα εκρήγνυντο και θα ακολουθούσαν το γαμήλιο ζευγάρι κατά την είσοδό του.
Όπερ και εγένετο. Το ζευγάρι έφτασε στην αίθουσα που τους ανέμενε πλήθος κόσμου και ο διάδρομος φώτισε από το φαντασμαγορικό θέαμα των πυροτεχνημάτων.
Η πορεία τους όμως στο διάδρομο της αίθουσας διεκόπη όταν ένα από τα πυροτεχνήματα λόγω σφάλματος εξερράγη και το πλαστικό του περιτύλιγμα εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρώς 5 προσκεκλημένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα

Βρέθηκε ο χώρος για το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας!

Τροπολογία με την οποία "ανοίγει ο δρόμος" για τη λειτουργία, στο χώρο του Ελαιώνα, λατρευτικού χώρου (τεμένους) για τους μουσουλμάνους που μένουν στην Αθηνα, κατατέθηκε στη Βουλή. Το ισλαμικό τέμενος, η κατασκευή του οποίου αναβάλλεται για σχεδόν δύο δεκαετίες, προβλέπεται να λειτουργήσει "σε τμήμα δημοσίου κτήματος" της περιοχής του Ελαιώνα και ειδικότερα "σε υφιστάμενο κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί κατάλληλα", όπως αναφέρεται στην τροπολογία. Για την ταχεία εκτέλεση του έργου, η ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του θα γίνει στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι σχετικές δαπάνες θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Σε σχέση με τη διαχείριση του τεμένους μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του, στην τροπολογία ορίζεται ότι η χρήση του παραχωρείται από το δημόσιο δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία "Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών", που συστάθηκε με νόμο του 2006.
anevaseto
Δείτε περισσότερα θέματα 

Schalke – Borussia Dortmund 4-3 πεν. 0-0 κ.α (video)

Τελικός Super Cup Γερμανίας 2011...
Η Schalke κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν 2011 – 2012 στη Γερμανία επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι της «μισητής» Dortmund στον τελικό του Super Cup. Μορφή του αγώνα ο Fahrmann, ο οποίος σταμάτησε δύο φορές τους αντιπάλους του στη «ρώσικη ρουλέτα».
Η Borussia έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της όταν στο 5΄ ο Kehl σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Fahrmann. Οι παίκτες του Klopp ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα η κανονική διάρκεια του αγώνα να τελειώσει ισόπαλη χωρίς τέρματα και ο νικητής να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί, ο Fahrmann έγινε ο ήρωας του αγώνα, καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι, των Grosskeutz και Perisic, χαρίζοντας το τρόπαιο στην Schalke.
Schalke: Fahrmann, Hoger, Howedes, Παπαδόπουλος, Fuchs, Matip, Holtby, Baumjohann (89΄ Edu), Draxler (46΄ Jurado), Raul, Huntelaar (69΄ Moravek)
Dortmund: Weindfeller, Piszczek, Santana, Hummels, Lowe (77΄ Liehter), Kehl (75΄ Bender), Gundogan, Gotze (75΄ Perisic), Kagawa, Grosskreutz, Lewandowski
Δείτε σε video τη διαδικασία των πέναλτι στο Schalke – Dortmund 4-3

Πώς θα καταλάβεις ότι έπαθες θερμοπληξία;

Διαβάστε πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα της θερμοπληξίας και τι πρέπει να κάνετε για να τα αντιμετωπίσετε.
Η αποπνικτική ζέστη, ειδικά όταν είναι παρατεταμένη, εξαντλεί τον οργανισμό και μπορεί να προκαλέσει, μεταξύ άλλων, θερμοπληξία, ανεπάρκεια του θερμορυθμιστικού κέντρου του εγκεφάλου, εγκεφαλικές βλάβες, ακόμα και θάνατο.
Ποια είναι τα συμπτώματα της θερμοπληξίας:
-Η κεντρική θερμοκρασία του σώματος είναι πάνω από 41 βαθμούς Κελσίου, αλλά και η θερμοκρασία 39 βαθμούς θα πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς είναι προειδοποιητικό σημάδι.
-Το δέρμα γίνεται ξηρό, ζεστό και γυαλιστερό.
-Η αναπνοή γίνεται γρηγορότερη.
-Ο σφυγμός είναι έντονος και συχνός.
-Εμφανίζεται πονοκέφαλος, ναυτία, ζάλη, σύγχυση, σπασμοί, παραισθήσεις, παραλήρημα, κώμα.

Στους 35 οι νεκροί στην Κίνα από το σιδηροδρομικό ατύχημα...

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στην πόλη Ουεντσού στην ανατολική Κίνα έχει τραγικό απολογισμό το θάνατο τουλάχιστον 35 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων.Σημειώνεται ότι μια υπερταχεία βρέθηκε ακινητοποιημένη πάνω στη...
σιδηροδρομική γέφυρα κοντά στην ανωτέρω πόλη, αλλά εμβολίστηκε από επερχόμενη υπερταχεία, οπότε δύο βαγόνια του ακινητοποιημένου συρμού βρέθηκαν στο έδαφος, κάτω απ την γέφυρα.
Η σύγκρουση έγινε στις 20.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδος).
Η γραμμή Πεκίνο-Σανγκάη, μήκους 1.300 χλμ., για υπερταχείες, εγκαινιάστηκε επίσημα πριν από λιγότερο από 30 ημέρες, ενώ το σιδηροδρομικό δίκτυο για υπερταχείες κόστισε στο κινεζικό δημόσιο περίπου 77 δισεκατομμύρια ευρώ, μόνο πέρυσι.
Η κυβέρνηση στοχεύει μέχρι το τέλος του 2020 το δίκτυο για υπερταχείες να καλύπτει, συνολικά, 16 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Τον Απρίλιο 2008 στην Κίνα, λίγο πριν απ τους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, 72 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 400 τραυματίστηκαν, όταν ένα επιβατικό τρένο επέπεσε με δύναμη πάνω σε ένα εκτροχιασμένο επιβατικό τρένο.
krini-kalamaria
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

«Νύχτα» πέρασε τροπολογία στη Βουλή για την επιβολή 13% ΦΠΑ και στο αγροτικό νερό!

Την άμεση απόσυρση της ρύθμισης ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης
«Νύχτα» πέρασε στη Βουλή τροπολογία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Παντελή Οικονόμου, στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου, με την οποία προβλέπεται η επιβολή 13% ΦΠΑ και στο αγροτικό νερό! Η ρύθμιση, αλλά και ο τρόπος που επέλεξε η κυβέρνηση να την «περάσει», προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος με προσωπικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις τόσο προς τον Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Ε. Βενιζέλο, όσο και προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κ. Σκανδαλίδη, και ζήτησε την άμεση απόσυρση της διάταξης.

Χιονίζει στις Άλπεις! (φωτό)

Και όμως! Εμείς μπορεί να μην ξέρουμε τι να κάνουμε για να δροσιστούμε, αλλά αυτή την ώρα που μιλάμε χιονίζει στις Άλπεις!
Ενώ οι περισσότεροι αυτή την εποχή θα περίμεναν ήλιο και αρκετά καλό καιρό για να κάνουν τη βόλτα τους στις Άλπεις και όμως ο καιρός τους τα χάλασε λίγο!
Από το πουθενά από προχθες άρχισε να χιονίζει...
Χιόνι έχει πέσει σε υψόμετρο 2.000m αν και με τις καιρικές συνθήκες η κατάσταση θα ζεσταθεί σύντομα και το παράξενο φαινόμενο δεν θα διαρκέσει...

Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Συνάντηση της ηγεσίας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.
Στενή συνεργασία, με πνεύμα κατανόησης και διάθεσης συνεργασίας, είχαν την 22-07-2011, ο Πρόεδρος και μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και εκλεκτό τέκνο της Ηπείρου κ. Ελευθέριο Οικονόμου, που στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΠΣΕ.
Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος για προβλήματα ασφαλείας που αφορούν την Ήπειρο, αλλά και για θέματα λαθρομετανάστευσης, που απασχολούν τους κατοίκους. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου, μετέφεραν στον συμπατριώτη Αρχηγό τις αγωνίες και τους προβληματισμούς, αλλά και προτάσεις λύσεων, τόσο των ιδίων, όσο και των κατοίκων της πατρώας γής, για ζητήματα αρμοδιότητας του.

Μέγας Λορένθο!

Ο Χόρχε Λορένθο κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Κέισι Στόνερ στις κατατακτήριες δοκιμές της Λαγκούνα Σέκα και κατέκτησε τη δεύτερη pole position για φέτος αφήνοντας δεύτερο τον Αυστραλό. Τρίτος ο Ντάνι Πεντρόσα.
Με τις κατατακτήριες δοκιμές ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Γκραν Πρι των ΗΠΑ, το οποίο διεξάγεται στη Λαγκούνα Σέκα. Σε αυτές ο Χόρχε Λορένθο κατέκτησε την pole position, αφού κέρδισε τον Κέισι Στόνερ με διαφορά μόλις 72 εκατοστών του δευτερολέπτου. Ο Ισπανός έδωσε μάχη με τον αναβάτη της Repsol Honda και αναδείχτηκε νικητής σε αυτή.
Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Ντάνι Πεντρόσα, με τη Repsol να κάνει το 2-3. Πίσω του ήταν ο Μπεν Σπάις, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-2 για τη Yamaha, καθώς είδε στους τελευταίους γύρους τις δυο Honda να κάνουν καλύτερους χρόνους. Ακολούθησαν οι

Δείτε την Νανά Καραγιάννη μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας!!!

Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.
«Δεν θέλω καθόλου να είμαι ξανά στην τηλεόραση. Όλο αυτό που έγινε με το θέμα της υγείας μου με ξενέρωσε και στεναχώρησε τους δικούς μου ανθρώπους». Όσο για το πρόβλημα της υγείας της σύμφωνα με το ciao δήλωσε: «Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι’ αυτό».
Δείτε τις φωτό...

Γεννήθηκε με καρδιά εκτός στήθους κι επέζησε!

Η Charli Southern πήγε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες καταφέρνοντας να επιζήσει, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με την καρδιά της έξω από το στήθος.
Γεννήθηκε πρόωρα (7 εβδομάδες νωρίτερα) έχοντας μία σπάνια πάθηση, την ectopia cordis, κατά την οποία το στήθος του βρέφους δεν καταφέρνει να κλείσει κανονικά στο σημείο της καρδιάς.
Οι γιατροί ανέφεραν ότι η Charli είχε δύο πιθανότητες στο εκατομμύριο για να επιζήσει, αλλά κατάφερε να τους διαψεύσει. Μετά από δύο εγχειρήσεις αναρρώνει κανονικά και εκφράζονται ελπίδες ότι θα έχει μια κανονική ζωή.
Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι η Charli εκτός από την αναγκαιότητα τοποθέτησης της καρδιάς της στο σωστό σημείο, είχε να αντιμετωπίσει νεφρική ανεπάρκεια και μια επικίνδυνη λοίμωξη του στήθους.
Το βρέφος, πλέον, είναι έξι εβδομάδων, μπορεί να αναπνέει μόνο του, ενώ ξεκίνησε να τρέφεται μέσω θηλασμού. Παράλληλα, το βάρος του αυξάνεται συνεχώς.
Η μητέρα της, Peta Steedman, από το Queensland, ανέφερε στο Channel Nine της Αυστραλίας: “Η Charli είναι ένα μικρό θαύμα. Είχε τύχη. Οι γιατροί είπαν ότι η καρδιά της λειτουργεί κανονικά παρά το γεγονός ότι βρισκόταν έξω από το στήθος κατά τη γέννηση.”
Η Charli θα χρειαστεί νέα επέμβαση στο στήθος, μετά από κάποια χρόνια (λόγω της ανάπτυξης).
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καλός καιρός με λίγες βροχές!

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας, με ποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά το απόγευμα, περιμένουμε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2011.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 33 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 21 ως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 ως 35 στη Δυτική Ελλάδα, 24 ως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην ανατολική Κρήτη, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 ως 36 βαθμούς.
Μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 ως 35 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Καλό καιρό περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
meteo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

11 νεκροί από εκτροχιασμού τρένου στην Κίνα!

Ένα τρένο υψηλής ταχύτητας εκτροχιάστηκε σήμερα στο ανατολικό τμήμα της Κίνας και δύο από τα βαγόνια του έπεσαν από γέφυρα, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 11 νεκροί και 89 τραυματίες.
Το τρένο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χανγκζχού-Ουενζχού, εκτροχιάστηκε στην επαρχία Ζειτζιάνγκ γύρω στις 20:30 τοπική ώρα (15:30 ώρα Ελλάδος)", διευκρίνισε το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

1,2 δισ. ευρώ πλαστά βρέθηκαν στο Γαλάτσι!!!

Εργαστήριο παραχάραξης χαρτονομισμάτων βρέθηκε την Παρασκευή στο Γαλάτσι, μετά τη σύλληψη δύο 27χρονων αλλοδαπών από τη Ρουάντα και το Καμερούν.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων. Βρέθηκαν να κατέχουν ο καθένας από ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Ακολούθως, οδήγησαν τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γαλατσίου, το οποίο είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο παραχάραξης.
Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20, 50, 100, 200 και 500 ευρώ, συνολικής

Έμεινε ζωντανή η Εθνική Νέων, 1-0 τη Ρουμανία.

Ζωντανή έμεινε η Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε, αν και μέσα στο Μπρετσένι, της οικοδέσποινας Ρουμανίας με 1-0. Μία σπουδαία επιτυχία αφού έχει άλλη μία πιθανότητα για να φτάσει στην πρόκριση.
Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Φορτούνης στο 37'. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου πίεσαν από το ξεκίνημα του αγώνα, κυρίως με τους Μαρία και Μπακασέτα, δεν ήταν όμως και λίγες οι φορές που ο Καπίνος είπε όχι στους αντιπάλους του, κυρίως στον Καρστοτσέα.
Το σκορ ήταν εύθραυστο κι όσο ο αγώνας πλησίαζε στην ολοκλήρωσή του, οι Ρουμάνοι πίεζαν, η ελληνική άμυνα όμως αυτή τη φορά ήταν αξιόπιστη κι έτσι, η εστία μας έμεινε ανέπαφη.

Νορβηγία: Φωτογραφία με το δράστη “επί τω έργω (videos)

Ανατριχιαστικές οι μαρτυρίες επιζώντων!!!
Τη φιγούρα ενός άνδρα, που στέκεται όρθιος ανάμεσα σε σορούς νεκρών και σώματα τραυματισμένων ανθρώπων στο Ουτόγια και εκτιμάται, πως είναι ο ίδιος ο δράστης, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός επιβαίνοντα σε ελικόπτερο, που προσέγγισε το σημείο μετά την επίθεση.
Στη θολή εικόνα, φαίνεται ένας ξανθός άνδρας, να κρατά κάτι, που μοιάζει με αυτόματο όπλο και να περπατά ανάμεσα σε πτώματα, σαν να ελέγχει ποιος είναι ζωντανός και ποιος όχι, για να αποτελειώσει το μακάβριο έργο του.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, εάν ο άνδρας που διακρίνεται στη