ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ζέτα Θεοδωροπούλου με στήθος έξω στην παραλία [φωτο]

Πέταξε το μαγιό της επιτέλους στην παραλία η Ζέτα Θεοδωροπούλου. 
Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφάσισε ότι η ζέστη ήταν μεγάλη και το μαγιό ανυπόφορο και είπε να το βγάλει.
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου για άλλη μια φορά αποφάσισε να προκαλέσει ευχάριστα τον ανδρικό πληθυσμό που πάντα απολαμβάνει τη Ζέτα Θεοδωροπούλου να κάνει τις βουτιές της σα δελφίνι.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπετε φέτος τη Ζέτα Θεοδωροπούλου με το στήθος έξω μαύρο μαγιό αλλά και την προηγούμενη χρονιά με ροζ μαγιό.
Δείτε τις φωτογραφίες της Ζέτας Θεοδωροπούλου με στήθος έξω:

Hot αποκάλυψη: Ποιος διάσημος κάνει sex για δυο δευτερόλεπτα;

Όταν είσαι διάσημος και σε χωρίζει η πρώην μάλλον… «την έβαψες» καθώς κάθε πικάντικη, κολακευτική και μη, λεπτομέρεια της ερωτικής σου ζωής βγαίνει στη φόρα! Μετά την διάλυση του αρραβώνα του 85χρονου εκδότη του Playboy Hugh Hefner με το 24χρονο κουνελάκι Crystal Harris, η τελευταία έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις ιδιωτικών τους στιγμών.
Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, «Howard Stern Show», μίλησε η Crystal και μεταξύ των άλλων, μίλησε για την σεξουαλική της ζωή με τον ιδρυτή του περιοδικού.
Χαρακτηριστικά είπε πως η σεξουαλική της επαφή με τον Hugh κρατούσε περίπου δύο δευτερόλεπτα, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνήθισε λέγοντας: «Έκανα απλά Αχ! Το ξεπέρασα. Ήταν σα να έφευγα μακριά. Δεν με «άναβε» ο Hugh, λυπάμαι..».
Η Crystal Harris παράτησε τον Hefner ένα βήμα πριν το γάμο, ενώ έχει αρχίσει και βγαίνει με τον μουσικοσυνθέτη Τζόρνταν Μακ Γκράου και γιο του διάσημου ψυχολόγου Dr.Phill. Και οι δύο αρνούνται ότι είναι ζευγάρι, παρόλο που ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει πολλές φορές μαζί. 
Πηγή: controltv
Δείτε περισσότερα θέματα

Οι βουτιές της Μπουλέ στην Σκιάθο

Ανέμελες στιγμές στην Σκιάθο πέρασε η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί για ένα Σαββατοκύριακο, καθώς οι υποχρεώσεις της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν της αφήνουν πολλές ημέρες για διακοπές. Η Νάντια Μπουλέ απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, έκανε τις βόλτες της στο νησί και με καλή παρέα γέμισε τις μπαταρίες της και επέστρεψε στην Αθήνα.
Hello
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παπαβασιλείου-Καινούργιου «τούμπανα» στη Μύκονο [φωτο]

Σέξι εμφανίστηκαν Κατερίνα Καινούργιου και Έλενα Παπαβασιλείου στη Μύκονο. Δείτε φωτογραφίες από Κατερίνα Καινούργιου και Έλενα Παπαβασιλείου.
Η 26χρονη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο με την Έλενα Παπαβασιλείου και όπως ήταν φυσικό την αναστάτωσαν.
Ύστερα από μία αρκετά δημιουργική -όσον αφορά στα επαγγελματικά της- περίοδο, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στην Ψαρρού της Μυκόνου κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη σέξι τους εμφάνιση.
Δείτε τις φωτογραφίες Έλενας Παπαβασιλείου και Κατερίνας Καινούργιου στη Μύκονο:

Ποια γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε αυτό το μαγιό [φωτο]

Πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια, που ήρθε πρώτη σε τηλεθέαση φέτος, έκανε εμφάνιση-υπερπαραγωγή στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες με μαγιό-αποκάλυψη.
Η συγκεκριμένη εμφάνιση της πολύ γνωστής παρουσιάστριας προκάλεσε έκπληξη για δύο λόγους.
Πρώτον, η παρουσιάστρια έγινε μαμά πριν μερικούς μήνες και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακτήσει τη σέξι σιλουέτα της.
Δεύτερον, το… γούστο για ένα τέτοιο χρυσό και εκκεντρικό μαγιό είναι τουλάχιστον… αξιοπρόσεκτο.
Πρόκειται φυσικά για τη

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική διάσημη Ελληνίδα, που φωτογραφίζεται για εξώφυλλο περιοδικού χωρίς ρετούς.
Η παρουσιάστρια τολμά και ποζάρει, χωρίς να επιθυμεί να “πειράξουν” τις φωτογραφίες της.
Ο φωτογραφικός φακός του Κώστα Σατλάνη την απαθανατίζει και η παρουσιάστρια ζητάει να μην γίνει καμία επεξεργασία στον υπολογιστή. Η Ελεονώρα, άλλωστε, διαθέτει ιδανική σιλουέτα χωρίς ατέλειες και έχει κάθε λόγο να μην θέλει επεξεργασία στις φωτογραφίες της. Η ίδια εξηγεί στο Nitro: «Τις είδα από την κάμερα μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση, με το που βγήκαν. Μου άρεσαν με την πρώτη. Και τότε συνειδητοποίησα πως μου αρέσει ο εαυτός μου όπως ακριβώς είναι. Δεν θέλω να με δω με δίμετρα πόδια και αψεγάδιαστο ποπό, γιατί απλά δεν έχω. Από την στιγμή που θέλω να αποτινάξω το ρετούς από πάνω μου σε όλους τους τομείς της ζωής μου, δεν θα το κρατήσω στις φωτογραφίες, στην εικόνα μου. Για το μόνο που κάνει το ρετούς είναι να παραποιεί την αλήθεια χωρίς να την αλλάζει».

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση: Έκκληση για αίμα

Δύσκολες ώρες περνάει η Άννα Βίσση και κάνει έκκληση για αίμα.
Τί συνέβη στην Άννα Βίσση;
Λόγω ενός πολύ σοβαρού περιστατικού που έχει συμβεί σε μια πολύ αγαπημένη φίλη της, η Άννα Βίσση περνάει δύσκολες ώρες.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας φίλης της Άννας Βίσση νοσηλεύεται διασωληνωμενος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα «Ο αρνητικό».
Προσπαθώντας να βρει μια λύση και να βοηθήσει όπως μπορεί την φίλη της, τα ξημερώματα η απόλυτη ελληνίδα star, Άννα Βίσση ανέβασε στην προσωπική σελίδα της στο facebook το εξής μήνυμα: «Υπάρχει μια ανάγκη για αίμα παιδιά Ο αρνητικό για τον Πατέρα μιας αγαπημένης φίλης μου… Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όνομα Αρκελές. Ευχαριστώ πολύ».


Δείτε περισσότερα θέματα 

Φιλικό: ΑΕΚ – Karabuskspor 0-0 (video)

H ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Karabukspor σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας αρκετά καλή απόδοση. O Gudjohnsen πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Ένωση. Ο Ισλανδός αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ορεξάτος, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά και να μάθει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του.
Η ΑΕΚ ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Λυμπερόπουλος στο 2΄ και ο Gudjohnsen στο 21΄ δε σημάδεψαν σωστά. Από την άλλη, η αμυντική της γραμμή δεν

Ροζ σκάνδαλο στο Δήμο Θεσσαλονίκης ! Είναι ερωτική η ατμόσφαιρα, πώς να το κάνουμε;

Είναι γνωστό ότι η εξουσία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό !
Βουϊζει η Θεσσαλονίκη με τον ερωτιάρη Αντιδήμαρχο, τον οποίο τσάκωσε ο απατημένος σύζυγος στα πράσα, σε ξενοδοχείο το Σαββατοκύριακο ! Talk of the town.
Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά και το όνομα αυτού...
δεν το ...ακούσαμε ευδιάκριτα. Βούιζαν οι γραμμές ! Μάθαμε όμως το όνομα αυτής....(αλλά δεν θα σας το πούμε γιατί εμείς είμαστε διακριτικοί τύποι. "Όσο και να μ' ασημώσεις, δεν το λέω δεν το λέω", που λεγε κι η τσιγγάνα χειρομάντης).
Λοιπόν, Όχι, ονόματα δεν θα σας πούμε. Σημασία έχει η καταγραφή του άρτι αφιχθέντως ειδυλλίου ως αποτέλεσμα της διαχρονικά προβληματικής σχέσης "ζωηρού προϊσταμένου - ευειδούς υπαλλήλου" κι όχι τα ονόματα. Τα ονόματα είναι απλό κουτσομπολιό και αφορούν τους/τις απατημένες/ους συζύγους . Ας μην ανησυχούν τα πιτσουνάκια, εμείς κρατάμε μυστικό !
taxalia
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σάμος: Γρονθοκόπησε και προσπάθησε να βιάσει 13χρονο αγοράκι!

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 13χρονου ομοεθνή του κατηγορείται 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Καρλόβασι της Σάμου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης, 26 Ιουλίου, στην περιοχή "Αγία Ματρώνα", ο 44χρονος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και χτύπησε με ζώνη στο λαιμό τον 13χρονο, με τον οποίο συγκατοικούσε, με σκοπό να τον εξαναγκάσει σε συνουσία.
Ο 13χρονος οδηγήθηκε, με συνοδεία αστυνομικών, στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου Σάμου για ιατροδικαστική εξέταση.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο 44χρονος ομοεθνής του στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα μας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μπουγέλωμα σε επίμονη ρεπόρτερ!!! (video)

Το παιδί της στο αυτοκίνητο ξέχασε μια μητέρα στη Νέα Υόρκη. Όταν ρεπόρτερ τοπικού σταθμού επιχείρησε να της πάρει συνέντευξη, αντιμετώπισε την "υγρή" οργή της. Δείτε το βίντεο (Vid)
Με ένα κουβά νερό υποδέχτηκε μια γυναίκα μια δημοσιογράφο που ζητούσε επίμονα να της μιλήσει στην κάμερα.
Ο λόγος για την 26χρονη Είμι Ρασλινγκ απο το Χάντιγκτον της Νέας Υόρκης, η οποία παρά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών στην περιοχή... ξέχασε το παιδί της μέσα στο αυτοκίνητό και πήγε για ψώνια.
Όταν μαθεύτηκε το περιστατικό η Κριστίν Ινσίνγκα από το τοπικό News12 πήγε στο σπίτι για να μιλήσει με τη μητέρα για το περιστατικό.. αλλά αυτή την υποδέχτηκε μπουγελώνοντάς την δείτε τι ακολούθησε.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δίωξη σε «fimotro» και Παπαγιάννη

Ποινική δίωξη για απειλή σε βάρος του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, άσκησε η Eισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Η δίωξη στηρίχτηκε στην ταυτοποίηση από την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος με τη δικαστική συνδρομή της Google ότι αυτός είναι ο διαχειριστής του

Τριήμερο χλιδής... με λεφτά του δημοσίου!!!


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ακόμα ένα οικονομικό σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 
Υπάλληλοι της εταιρίας Φυσικού Αερίου σε διακοπές πολυτελείας, με κονδύλια του δημοσίου. Σφοδρές αντιδράσεις
Τριήμερο χλιδής είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι κρατικοδίαιτοι εργαζόμενοι στην Εταιρία Φυσικού Αερίου.
Ήδη από την Κυριακή, ορισμένα από τα μεγαλοστελέχη της εταιρίας καταλύουν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ηλείας, χάριν στο τουριστικό τριήμερο που προβλέπεται μια φορά το χρόνο για τα στελέχη της επιχείρησης με τα έξοδα πληρωμένα από... το ελληνικό Δημόσιο φυσικά.
Η κρατική εταιρεία του Φυσικού Αερίου - αν και είναι από τις

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Παιδί στο νοσοκομείο λόγω αλκοόλ!!!

Ένας ανήλικος μόλις 12 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή του πατέρα του ενώ βρίσκονταν σε γάμο.
Ενώ η Κρήτη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη και παρά τις δεσμεύσεις των αρχών για τη λήψη μέτρων, συνεχίζονται τα κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους στο νησί.
Ένας παιδί μόλις 12 ετών μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας Περάματος, λόγω

Βουτιά σε γκρεμό με το αυτοκίνητο της – Απίστευτο βίντεο από τη διάσωση

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα ειδικά όταν βλέπει κανείς που σταμάτησε το αυτοκίνητο.
Το περιστατικό έγινε σε επαρχιακό δρόμο της Βρετανίας. Η 56χρονη οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο και πήρε την…κατηφόρα. Μάλιστα η γυναίκα πέρασε όλο το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να ξέρει τι να κάνει αφού δεν είχε μαζί της κινητό.
Την επόμενη μέρα το πρωί την είδαν περαστικοί και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και έφτασαν εκεί διασώστες. Ένας διασώστης εγκλωβίστηκε μαζί με την γυναίκα και χρειάστηκε να

Κανονικά οι πτήσεις τον Αύγουστο!!!

Ανακούφιση για τους ταξιδιώτες του Αυγούστου. 
Η ΟΣΥΠΑ ανακοίνωσε αναστολή των κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει για τον Αύγουστο. Η υπουργική παρέμβαση που άλλαξε τα δεδομέναΚανονικά και χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις εσωτερικού σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις, που είχε εξαγγείλει για ολόκληρο τον Αύγουστο.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι μετά την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τις δεσμεύσεις του ότι θα εγκριθούν οι ανάλογες πιστώσεις για την πληρωμή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών, από αργίες και εξαιρέσιμα και, επίσης, την έγκριση ανάλογων πιστώσεων για την πληρωμή έως και τον Οκτώβριο, η Ομοσπονδία αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων
Όπως επισημαίνεται η ΟΣΥΠΑ προχωρά σε μια κίνηση καλής θέλησης τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς τον "αιμοδότη" της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Η Ομοσπονδία αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων του υπουργού.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 29.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο!

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 29.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο.
Ανοίγουν 29.000 θέσεις εργασίας για δημοσίους υπαλλήλους μέσω εξετάσεων ΑΣΕΠ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της προκήρυξης.
Στο μικροσκόπιο του ΑΣΕΠ

 μπαίνουν το επόμενο διάστημα οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα υπόκεινται σε αυστηρή αξιολόγηση για να καταλάβουν θέσεις εργασίας υψηλής ευθύνης, ενώ στην κρίση της ανεξάρτητης Αρχής θα είναι και η τύχη του πλεονάζοντος προσωπικού των ΔΕΚΟ που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν.


Η δοκιμασία των γραπτών εξετάσεων θα περιμένει κάθε τρία χρόνια

Καρπούζι 41 κιλών στη Λάρισα!

Καρπούζι 41 κιλών, «γέννησε» το μποστάνι δύο αδελφών από το Αργυροπούλι Τυρνάβου στη Λάρισα.
Το τεράστιο καρπούζι, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη περιοχή, αλλά πολύ σύντομα κόπηκε με μαχαίρι και μοιράστηκε μεταξύ φίλων.
Υπολογίζεται ότι έβγαλε περί τις 80 μερίδες!
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Λ. Αυγενάκης: Δήλωση για τη στασιμότητα των έργων υποδομής στην Κρήτη!

Ηράκλειο, 27 Ιουλίου 2011
Δήλωση του Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου του τομέα Υποδομών της ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρη Αυγενάκη, για τη στασιμότητα των έργων υποδομής
στην Κρήτη αι το «μπαράζ» δηλώσεων κοινοβουλευτικών
και στελεχών της Περιφέρειας
«Μπροστά στην πλήρη στασιμότητα των βασικών έργων υποδομής στην Κρήτη, γινόμαστε αποδέκτες μιας επικοινωνιακής αντεπίθεσης κοινοβουλευτικών και στελεχών της Περιφέρειας, που προσπαθούν να πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και πως τα έργα υποδομής «τρέχουν». Οι πολίτες όμως κατανοούν τη θλιβερή πραγματικότητα, βλέπουν και βιώνουν καθημερινά το βαρύ «φόρο αίματος» που πληρώνουν οι συμπολίτες μας στους δρόμους του νησιού.

Τζένη Καρέζη: 17 χρόνια από το θάνατο της!

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που έκλεισαν για πάντα τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου.
Η Τζένη Καρέζη “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων στις 27 Ιουλίου του 1992, σε ηλικία 56 ετών.
Η αξέχαστη πρωταγωνίστρια άφησε πίσω της μια βαριά καλλιτεχνική κληρονομιά, με σπουδαίους ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η Τζένη Καρέζη ήταν μια ηθοποιός με ταλέντο, ήθος, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και φινέτσα.
Ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Καζάκο, με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο τον Κωνσταντίνο.

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τα παιχνίδια του 3ου προκρ. γύρου (video)

Τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League,πράξη πρώτη. Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Slovan Bratislava στη Λευκωσία και το έργο στη ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Rubin Kazan επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Dynamo Kyiv και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ η Wisla Krakow πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Litex Lovech. Έκπληξη στο Ibrox, όπου η Malmo με σκόρερ τον Larsson στο 18΄ επιβλήθηκε 1-0 της Rangers.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ: Αψηφούν τον νόμο της βαρύτητας...

Εντυπωσιακοί αγώνες στην Ινδία...
Τα χέρια τους είναι υψωμένα στον αέρα και έχουν ένα προκλητικό και γεμάτο περηφάνια χαμόγελο στα χείλη, καθώς αγωνίζονται στο λεγόμενο «Τοίχος του θανάτου» στην Ινδία.
Οι εκτελεστές των ριψοκίνδυνων αγώνων προκαλούν έκπληξη και εντυπωσιασμό σε όσους τους παρακολουθούν, καθώς αψηφούν το νόμο της βαρύτητας πάνω στα αμάξια και τις μοτοσικλέτες τους.
Τα επικίνδυνα αυτά ακροβατικά είναι συνηθισμένα όμως στην Ινδία, καθώς γίνονται συχνά-πυκνά εκδηλώσεις τέτοιου είδους.

VIDEO: ΜΠΑΛΑ από ΠΑΓΟ σαν ΙΓΚΛΟΥ από τον ΟΥΡΑΝΟ;

Στο Milovice στην Τσεχική Δημοκρατία, χωρίς να υπάρχει πουθενά αλλού χιόνι ή πάγος μέσα στο ανθισμένο δάσος, μία τεράστια μπάλα από χιόνι βρέθηκε μισοβυθισμένη στην λάσπη.
Έχει διάμετρο δύο μέτρα, αλλά εκείνο που κάνει το θέαμα εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η σφαίρα χωρίζεται σε οριζόντια και κάθετα τμήματα, σαν να έχουν τοποθετηθεί-χτιστεί, όπως περίπου σε ένα ιγκλου.
Ίσως, γι’ αυτό ο τύπος που τράβηξε video φοβάται για UFO και δεν το πολυπλησιάζει (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται).
Μην γνωρίζοντας την γλώσσα δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε περισσότερα στοιχεία.

Γερουλάνος: «Κλείνουν οι σύνδεσμοι»!

Την αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και κατάργησή τους με τη σημερινή τους μορφή, προανήγγειλε ο Παύλος Γερουλάνος! Τέλος και στις μετακινήσεις οπαδών!
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως οι σύνδεσμοι θα λειτουργούν με την μορφή λεσχών και θα συνδέονται άμεσα με τις ΠΑΕ.
«Οι σύνδεσμοι θα πάψουν να λειτουργούν με τον τρόπο που γίνεται σήμερα και δεν νομίζω πως θα κλάψουν πολλοί από αυτήν την εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και αν υπάρξουν ποινές για ομάδες που

Το σπίτι της πιο διάσημης κούκλας του κόσμου!!!

Μπορεί ακόμα και να ενοικιαστεί. Έχει το τέλειο σώμα, μια γκαρνταρόμπα που κάθε γυναίκα θα ζήλευε και μια σειρά από γρήγορα αυτοκίνητα. Καιρός λοιπόν να αποκτήσει και ένα τέλειο σπίτι.
Έτσι, για να τιμήσουν τα 50 γενέθλια της Barbie, η εταιρία παραγωγής παιχνιδιών Mattel αποκάλυψε το περίφημο Malibu Dream House αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι διακοσμητές που ασχολήθηκαν με τη διακόσμηση του σπιτιού φρόντισαν να μεταμορφώσουν τα 3.500 τετραγωνικά μέτρα σε ένα ευχάριστο χώρο όπου επικρατεί κυρίως το κιτς στοιχείο ενώ οι πολυέλαιοι έχουν ως βασικό υλικό τους τις τρίχες της κούκλας.
Το σπίτι του οποίου τόσο οι τοίχοι όσο και τα έπιπλα είναι σε ροζ αποχρώσεις υπολογίζεται ότι σε μερικούς μήνες θα μπορεί να διατίθεται ακόμα και για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το Google Maps πάει… Trikala!

Ένα όχημα με μια ασυνήθιστη κατασκευή στην οροφή έχει κάνει την εμφάνιση του στο νομόΤρικάλων και πιο συγκεκριμένα στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων.
Το αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το περίφημο αμάξι του Google Μaps το οποίο είναι εντεταλμένο στο να χαρτογραφεί εικονικά τις πόλεις για λογαριασμό του αμερικάνικου τεχνολογικού κολοσσού.
Και αν στην αρχή, υπήρχαν αντιδράσεις για την διέλευση του, στους δρόμους της Ελλάδας, όλα δείχνουν πως σύντομα θα κάνουμε «βόλτες», όχι μόνο στην Αθήνα άλλα και σε περιοχές της επαρχίας.

Μελέτη δείχνει πιο επικίνδυνα τα... νοσοκομεία από τα αεροπλάνα!

Μια νέα μελέτη που έγινε για λογαριασμό... του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αναφέρει ότι είναι πιο επικίνδυνη για την ζωή ενός ανθρώπου η επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο από ένα ταξίδι με αεροπλάνο.
Σύμφωνα με την έρευνα, αν κάποιος πάει σε κάποιο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει οι πιθανότητες να χάσει την ζωή του εξαιτίας μιας λάθος διάγνωσης, κάποιου άλλου ιατρικού λάθους ή μίας λοίμωξης που θα «κολλήσει» εκεί είναι περίπου μία στις δέκα. Αντίστοιχα, οι πιθανότητες να χάσει κάποιος την ζωή του ταξιδεύοντας με αεροσκάφος (π.χ από πτώση του αεροπλάνου) είναι μια στα δέκα εκατομμύρια.

Τσιγάρο... θα βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος!

Το πρώτο «ασφαλές τσιγάρο» που δεν θα προκαλεί προβλήματα στην υγεία, αλλά και θα βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος, θα διατεθεί στην αγορά σε περίπου έναν χρόνο.
Εντούτοις, πριν ακόμη γίνουν γνωστές οι «προδιαγραφές» του, αντικαπνιστικές οργανώσεις στη Βρετανία έχουν ξεσηκωθεί και προβάλουν βέτο, υποστηρίζοντας πως δεν θα συνέφερε καμία καπνοβιομηχανία να παράγει προϊόν ανταγωνιστικό του βασικού της.
'Oταν το 1578 ο σερ Γουόλτερ Ρελέιτ έφερε τα πρώτα τσιγάρα από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη, κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως ο εθισμός που προκαλούσε μία ευχάριστη συνήθεια, στο μέλλον θα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γεννήθηκε με 34 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια!

Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ...
Ένα παιδί ενός έτους από την Ινδία κατάφερε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, αφού γεννήθηκε με 34 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια του! Ο Akshat Saxena έχει 7 δάχτυλα σε κάθε χέρι και άλλα 10 σε κάθε πόδι, κάτι που τον έκανε να περάσει στο βιβλίο «Γκίνες».
«Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν ήρθε στον κόσμο, γιατί ήταν το πρώτο μας παιδί. Αλλά αργότερα, όταν είδα τα δάχτυλά του σοκαρίστηκα και ένιωσα έκπληξη», θυμάται η μητέρα του.
Από τη στιγμή της γέννησής του το παιδί παρακολουθείται από γιατρούς και έχει κάνει διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις, γιατί γεννήθηκε χωρίς αντίχειρες. Πλέον οι γιατροί έχουν ακρωτηριάσει τα επιπλέον δάχτυλα του παιδιού,ενώ δημιούργησαν αντίχειρες από τα τμήματα των δαχτύλων που έχουν αφαιρεθεί.

Το Google+ έσβησε λογαριασμούς χρηστών!

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει επίσημα και ήδη άρχισε να αφαιρεί λογαριασμούς χρηστών το νέο...
social network που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το Facebook.
Ανάμεσα στον μεγάλο αριθμό χρηστών που έχει ήδη εγγραφεί με invitation, αρκετοί ήταν οι spammers ή αυτοί που διατηρούσαν ψεύτικα προφίλ και η Google προχώρησε έτσι σε διαγραφές, σβήνοντας όμως κατά λάθος και κανονικούς λογαριασμούς χρηστών.
Προέβη έτσι σήμερα σε επίσημη ανακοίνωση, ενώ απεκατέστησε κάποιους από τους λογαριασμούς και ξεκαθάρισε ότι η διαγραφή από το Google+ δεν σημαίνει και την απώλεια του λογαριασμού αλληλογραφίας Gmail όπως είχε ακουστεί.
mediagate.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το πρωί εφοριακός, το απόγευμα βοσκός!!!


Στη Δεσκάτη των Γρεβενών εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι της ΔΟΥ και αντιδήμαρχοι βρήκαν...τρόπο να συμπληρώσουν το χαμένο εισόδημά τους...
Ο κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ δεν είναι ένας συνηθισμένος δάσκαλος δημοτικού σχολείου. Διδάσκει το πρωί αριθμητική, γραμματική, θρησκευτικά και μελέτη περιβάλλοντος στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δεσκάτης και το μεσημέρι, όταν το σχολείο κλείνει, αντί να πάει σπίτι του, πάει στη... στάνη για να αρμέξει τα 100 πρόβατά του. Ή ανεβαίνει στο τρακτέρ του για να καλλιεργήσει χωράφια με τριφύλλι.

Σε ποιες παραλίες- και όχι μόνο- θα βρείτε δωρεάν internet;

Οι περισσότεροι από εμάς πλέον είμαστε εθισμένοι στο διαδίκτυο και στις υπηρεσίες του. Έτσι
δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε ότι θα πρέπει να το... ξεχάσουμε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να τρέχεις κάθε λίγο σε internet καφέ για να τσεκάρεις τα e-mail σου ή για να δεις τα...like σου στο Facebook το mediagate.gr έψαξε και βρήκε σε ποιές παραλίες της χώρας και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε δωρέαν πρόσβαση στο internet.
Στην Αθήνα λειτουργεί το δηµόσιο ασύρµατο δίκτυο πρόσβασης στο

«Τέλος οι τζογαδόροι ποδοσφαιριστές»

Αποφασισμένος να πατάξει μια και καλή το πρόβλημα με τους στημένους αγώνες και τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε τέτοια περιστατικά, εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα, αλλά υπάρχει καλή θέληση από την Ομοσπονδία και την κυβέρνηση για να λυθούν όλα.
Ο πρόεδρος της UEFA, φεύγοντας από την Ελλάδα, τον οποίο συνόδευαν οι Σοφοκλής Πιλάβιος καιΘεόδωρος Θεοδωρίδης, έδωσε μια μίνι συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο.
«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, με αμοιβαία εκτίμηση. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι τρεις οντότητες κάτσαμε να

Θα διοχέτευε ηρωίνη, με τον... 10χρονο ανιψιό του!

Η σύλληψη έγινε στα Τρίκαλα ,από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων όταν αξιοποιώντας πληροφορίες για την δράση του 40χρονου του...
έστησαν ενέδρα στην Σωτήρα στον χώρο όπου βρίσκετε το ΚΤΕΟ Τρικάλων .
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα έκλεισαν ραντεβού χθες το απόγευμα στο

Ιαματικά λουτρά Κιβωτού - δώρο της φύσης... (video)

Σε μια προσπάθεια να καταγράψουμε τα δώρα της φύσης στο νομό μας, βρεθήκαμε στα Ιαματικά Λουτρά της Κιβωτού.
Τα λουτρά Κιβωτού βρίσκονται 4 χλμ. ΒΒΔ της Κιβωτού στο δρόμο προς Νεάπολη, και απέχουν μόλις λίγα μέτρα από τη γέφυρα που αποτελεί διοικητικό όριο των νομών Γρεβενών – Κοζάνης, κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού Πραμόριτσα, δίπλα στον εθνικό δρόμο Γρεβενών-Κιβωτού –Νεάπολης-Καστοριάς.
Η προέλευση του νερού είναι μετεωρική και η θερμοκρασία των 15,5ο C το κατατάσσει στην κατηγορία των ψυχρών μεταλλικών.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 8 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Οκτώ περιπτώσεις παράνομων προσλήψεων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις εντόπισε και... έστειλε στον εισαγγελέα το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού το 2010. Όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ, οι περιπτώσεις εντοπίστηκαν στον παιδικό σταθμό Πεταλούδων του δήμου Ρόδου, στην...
Αμιγής Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης (Α.Δ.Ε.Α.) του Δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών, το δήμο Θάσου, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σκάλας Λακωνίας, στο δήμο Φάριδος του νομού Λακωνίας, στον δήμο Στυρέων Ευβοίας, στη Δημοτική Επιχείρηση

Οι ληστές της Αταλάντης, πυροβόλησαν εναντίον του Καρατζαφέρη!

Οι ληστές της Eurobank της Αταλάντης, τράπηκαν σε φυγή και έφτασαν νοτιότερα στην Τραγάνα. Στην πλατεία του χωριού ήταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με την συνοδεία του.
Οι ληστές μόλις τους είδαν άρχισαν να πυροβολούν συνεχώς. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Περιπολικό που συνόδευε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ καταδίωξε τους ληστές..Λεπτομέρειες στα δελτία ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας 
της Περιφέρειας Κρήτης 

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου στις 19:00
Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (Αγίου Τίτου 1 - Λότζια, Ηράκλειο) και ώρα 19:00, με τη συμμετοχή τοπικών στελεχών, μελών των Συντονιστικών Επιτροπών και των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κινήματος.
Επιπλέον, παρόντες στη Συνδιάσκεψη θα είναι οι:
1. Λευτέρης Αυγενάκης , Βουλευτής Ηρακλείου - Γραμματέας Οργανωτικού.
2. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Βουλευτής Χανίων - Υπεύθυνος τομέα Ασφάλειας -Προστασίας του Πολίτη - Επιτροπή Επιλογής Υποψ. Βουλευτών.
3. Δημήτρης Ζαφειριάδης, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού - Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗ.ΣΥ.
4. Μπάμπης Μανιάτης, Υπεύθυνος Οργάνωσης Περιφέρειας Κρήτης.
Οι κεντρικοί άξονες της συζήτησης αφορούν:
(α) τη στρατηγική επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας,
(β) τα σημεία πολιτικού λόγου του κινήματος και
(γ) το εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

8ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου ''Rapido molino''

Στις 5 και 6 Αυγούστου.
Με συμμετοχές καλλιτεχνών από το χώρο της ροκ, της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αλλά και με DJ set διοργανώνεται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Γοργομύλου, το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» στην πλατεία του Γοργομύλου του Δήμου Zηρού στην Ήπειρο..
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Αύγουστου στις εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 20:15, την αυλαία ανοίγει ένα DJ Set by studio E. Συνεχίζονται με Croosroads - a tribute to Bon Jovi by G.Vavas Τέλος στις 10:30 στη σκηνή ανεβαίνουν Γ.Γάκης & Troumblemakers και στις 12 οι Blues Wire.
Tο Σάββατο 6 Αυγούστου στις 20:15 είναι η σειρά του συγκροτήματος ¾ για την εμφάνισή του στο 8ο «Rapido Molino». Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει η Ε. Δούκα (πρώην C-Real), ενώ η συναυλία θα κλείσει με τους 15 50. Το συγκρότημα θα βρεθεί μαζί με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και το Νίκο Ζιώγαλα, o oποιος

Πέντε αρκούδες αναστατώνουν το Σισάνι!

Δεν αφήνουν τίποτε όρθιο στο πέρασμα τους οι πέντε αρκούδες που κάθε βράδυ επισκέπτονται το Σισάνι καταστρέφοντας αγροτικές καλλιέργειες, μποστάνια, κήπους, οπωροφόρα δέντρα χωρίς και μέχρι στιγμής να εκδηλωθούν επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους.
Παρ΄ όλο που το φαινόμενο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και οι επιδρομές των μεγαλόσωμων ζώων προς αναζήτηση τροφής χρωματίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Σισανίου εν τούτοις διατυπώνεται ανησυχία αλλά και φόβος γιατί κατά το παρελθόν συνέβησαν δυσάρεστα περιστατικά, γι αυτό και ζητήθηκε η παρέμβαση του Αρκτούρου.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

H καμαριέρα της υπόθεσης Strauss-Kahn μιλά για πρώτη φορά

Μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια η 32χρονη Nafissatou Diallo, έδωσε 'πικάντικες' λεπτομέρειες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τον Ντομινίκ Στρος-Καν.
Περιγράφοντας τη σκηνή, αποκάλεσε 'τρελό' τον άλλοτε παντοδύναμο άνδρα του ΔΝΤ. Μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει και τότε εμφανίστηκε γυμνός από το μπάνιο ο Στρος-Καν . «Μόλις τον είδα έστρεψα αλλού το κεφάλι μου. 'Συγγνώμη κύριε', είπα και τότε εκείνος ήρθε προς το μέρος μου και χούφτωσε το στήθος μου 'όχι, δεν χρειάζεται να λυπάσαι' μου είπε».

Μεθυσμένος μπήκε σε σπίτι ξένου και κοιμήθηκε στον καναπέ!

Ξαπλωμένο πάνω στον καναπέ του σαλονιού της και βυθισμένο... σε βαθύ ύπνο, εντόπισε 45χρονη έναν άγνωστο άνδρα που είχε εισβάλει στο διαμέρισμά της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 36χρονο ημεδαπό που ήταν σε κατάσταση μέθης. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα, όταν ο διαρρήκτης, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου, μπήκε στο διαμέρισμα της γυναίκας και κατευθύνθηκε στο σαλόνι όπου έπεσε στο καναπέ και κοιμήθηκε.
Η 45χρονη ιδιοκτήτρια ξύπνησε αρχικά τρομαγμένη και παρέμεινε για αρκετή ώρα ακούνητη στο κρεβάτι της, υποθέτοντας ότι ο
δράστης ήθελε να κλέψει χρήματα και αντικείμενα αξίας.
Ωστόσο, όταν οι θόρυβοι κόπασαν η γυναίκα αποφάσισε να ερευνήσει την κατάσταση, οπότε αντίκρισε τον άνδρα να κοιμάται στο σαλόνι της. Ειδοποίησε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 36χρονο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΣΟΚ: Ξύπνησε στο νεκροτομείο μετά από 21 ώρες!!!

Ένας νοτιοαφρικανός, ηλικίας 80 ετών, την στιγμή που ξύπνησε διαπίστωσε πως αντί για το κρεβάτι ...του, βρισκόταν μέσα στο ψυγείο ενός νεκροτομείου! Η οικογένεια του, τον θεωρούσε νεκρό για 21 ώρες καθώς μετά από μια κρίση άσθματος οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου που κλήθηκαν προκειμένου να συλλέξουν τη σορό του - φαινομενικά νεκρού - άνδρα, μετά από εξέταση, διαπίστωσαν και οι ίδιοι πως δεν είχε σφυγμό καθώς η καρδία του είχε πάψει να λειτουργεί. Το περιστατικό συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Μια μέρα μετά την διαπίστωση του «θανάτου», οι εργαζόμενοι του

Απεσύρθη η τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό

Απέσυρε ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου την τροπολογία για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό.
Το νομοσχέδιο ξεκίνησε να συζητείται απόψε στη Βουλήαλλά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για «χειρονομία καλής θέλησης».
Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων έως 31.12.2011.
Ο υπουργός προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τα αυθαίρετα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποκλείστηκε η εθνική ομάδα Νέων!

Η εθνική ομάδα Νέων του ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19, καθώς ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας με 1-0. Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Ρουμανία ηττήθηκε με το γκολ του Πρίκριλ στο 70΄και έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με το Έιρε και την Τσεχία να προκρίνονται στους τέσσερις της διοργάνωσης.
ΤΣΕΧΙΑ: Κούμπεκ, Μπράμπετς, Γιάνος (90+3΄ Φάντις), Κάλας, Καντέραμπεκ, Λάτσα (90+5΄ Γιούγκας), Γιέλετσεκ, Κρέζτσι, Πρίκριλ (90+6 Σκάλακ), Χάλα, Πόλομ
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνος, Σταφυλίδης, Λαγός (67΄ Κοτσαρίδης), Ποτουρίδης, Μαυρίας (75΄ Διαμαντάκος), Μπακασέτας, Φορτούνης, Μαρινάκης, Ρουγκάλας (84΄ Καρέλης), Κατίδης, Κολοβός.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τέλος ο Νινιάδης. Χώρισαν οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν αποτελεί από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ο Ανδρέας Νινιάδης, μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι. Ο παλαίμαχος άσσος των Πειραιωτών μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδος ευχαρίστησε την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.
«Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους οπαδούς του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπο μου.
Σε όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με τις δικές μου μικρές

Ολυμπιακός:Έπιασαν τόπο οι φωνές!!!

Το καλό του πρόσωπο εμφάνισε απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης ο Ολυμπιακός, ο οποίος αισθητά βελτιωμένος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τους Γερμανούς, δείχνοντας ότι οι… φωνές του ΕρνέστοΒαλβέρδε μετά τον αγώνα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ έπιασαν τόπο.
Οι Πειραιώτες ξεκίνησε με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τους Μέλμπεργκ και Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας, τον Χολέμπας στα αριστερά και τον Μανιάτη στα δεξιά.
Αμυντικά χαφ ήταν οι Ουρτάδο και Ιμπαγάσα, με τον Φουστέρ πιο