ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το "λουλούδι" της Taylor Momsen ξεπρόβαλε σε κοινή θέα...!

Ε πλέον δεν μένει να μας δείξει και κάτι άλλο, αφού μας έδειξε και αυτό!
Αν ναι μάλλον υπάρχει, να μας αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να αποκαλείτε τραγουδίστρια, αφού πιο πολύ για στριπτίζ βγάζουμε ειδήσεις, παρά για νέα μουσική της! Πάντως η αποκάλυψη είναι τρανταχτή και σίγουρα τέτοια δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα!
tomilo
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κατερίνα Λέχου με μπραζίλιαν στην παραλία [φωτο]

Απόλυτα σέξι εμφάνιση Κατερίνας Λέχου με μπραζίλιαν στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχου με μπραζίλιαν.
Άλλη γυναίκα στην παραλία η Κατερίνα Λέχου με μπραζίλιαν και άλλη στο Νησί. Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο με τον 36χρονο σύντροφό της.
Η Κατερίνα Λέχου και ο αγαπημένος της φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του καλού τους φίλου και κομμωτή Γιώργου Δουδέση, στην περιοχή Άγριο Λιβάδι.
Το διάστημα της παραμονή τους εκεί η Κατερίνα Λέχου και ο σύντροφός της απέφυγαν τις νυχτερινές εξόδους, καθώς προτιμούσαν να χαλαρώνουν στο σπίτι.
Για το καθημερινό τους μπάνιο απέφυγαν τις οργανωμένες παραλίες του νησιού και προτιμούσαν ήσυχα μέρη. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κατερίνα Λέχου και τον αγαπημένο της στην παραλία Βάγια.
Δείτε τις φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχου με μπραζίλιαν:
fimes.gr








Δείτε περισσότερα θέματα

Sunny Μπαλτζή: Η σύντροφος του Λάτσιου σε σέξι φωτογράφιση!!!

Η Sunny Μπαλτζή φόρεσε το μαγιό της, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “ΟΚ!” και αποφάσισε να μιλήσει για το πως αντέδρασε όταν είδε τον εαυτό της πρωτοσέλιδο ως το νέο πρόσωπο στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου.
«Το έμαθα από την αδερφή μου. Πηγαίνοντας στη δουλειά της με το αυτοκίνητο, γύρισε το κεφάλι της προς το περίπτερο, είδε το πρωτοσέλιδο, φρέναρε και τράκαρε!
Εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα, παράτησε το

«Έίχα λεσβιακή εμπειρία με πασίγνωστη ηθοποιό» [video]

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση sexy παντρεμένης ηθοποιού ότι είχε λεσβιακή εμπειρία με πασίγνωστη συνάδελφό της. Δείτε video.
Με μια «πανέμορφη» ηθοποιό του Χόλιγουντ εξομολογήθηκε ότι πέρασε μια νύχτα πάθους η...

Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης!!!


Πρόσκληση για την 7η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις 5 - 6 και 7 Αυγούστου.

Δείτε το πρόγραμμα:

Η σωσίας της Kim Kardashian στις Σπέτσες [φωτο]

Απόλυτα σέξι και αεράτη η σωσίας της Kim Kardashian στις Σπέτσες. Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της σωσία της Kim Kardashian.
Άμα το μάθει για τη σωσία η Kim Kardashian θα γίνει έξαλλη και με το δίκιο της. Αυτή στην Αμερική και η σωσίας της να γυρίζει τα ελληνικά νησιά και να αναστατώνει με τις τρέλες της.
Η σωσίας της Kim Kardashian πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στις

Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

Εξήλθε από το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς αφού η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει, πλέον, ανησυχία. Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη το βράδυ ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο του συνέβη λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης της αριστοφανικής κωμωδίας «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Θ. Καρακατσάνη όπου συμμετέχει εφέτος το Καλοκαίρι.
Παρά το εξιτήριο που πήρε ο Κώστας Βουτσάς και προκειμένου να αναπαυθεί, δεν θα δοθεί η προγραμματισμένη για την Πέμπτη παράσταση της «Λυσιστράτης» στα Τέμπη αλλά ούτε κι αυτή της Παρασκευής στου Παπάγου. Το Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας, η παράσταση θα παιχθεί στην Σπάρτη κι ωστόσο η «τύχη» της δεν έχει ακόμη
Δείτε περισσότερα θέματα 

Εντυπωσιακό τρικ με ποτήρια (Video)


Θαυμάστε ένα παράξενο και εντυπωσιακό τρικ με πλαστικά ποτήρια!

4,4 ή 4,7 Ρίχτερ ο σεισμός στην Πάτρα!

4,4 ρίχτερ σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του ευρωμεσογειακού κέντρου (αρχικά είχε δώσει 4,3) ο σεισμός που έγινε αισθητός πριν απο λίγο στην πάτρα. Το επίκεντρο είναι πολύ κοντά στην Πάτρα. και συγκεκριμένα κοντά στο Καστρίτσι. Το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 2 χιλιόμετρα και αυτό δικαιολογεί το ότι ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και αρκετοί τρόμαξαν. Το earthquake.gr δίνει τον σεισμό στα 4,7 Ρίχτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μικροζημιές σε σπίτια (σπάσιμο τζαμιών) αλλά
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ηράκλειο: To θρίλερ ήταν... μια πλάκα ενός 4χρονου παιδιού!

Κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, υπάλληλοι μεγάλου ξενοδοχείου, απλός κόσμος και για δύο ώρες όλοι είχαν παγώσει...
Ένα 4χρονο αγόρι από την Γερμανία κινητοποίησε χθες βράδυ (27-07-2011) τις αρχές στην περιοχή του Ανισαρά Χερσονήσου, όταν οι γονείς του δήλωσαν ότι έχασαν τα ίχνη του.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, άμεσα ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με την συμμετοχή αστυνομικών, εργαζόμενων στο ξενοδοχείο που διαμένει η οικογένεια αλλά και κατοίκων της περιοχής.
Όσο περνούσε η ώρα και ο μικρός δεν βρισκόταν, οι σκέψεις όλων πήγαιναν στο χειρότερο, από το ατύχημα μέχρι και την απαγωγή.
Αργά το βράδυ όμως τελικά ο 4χρονος "μπόμπιρας" εθεάθη στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο του, να χαίρει άκρας υγείας και όλοι - κυρίως οι γονείς του- ανάσαναν με ανακούφιση. Ο μικρός είχε κρυφτεί από τους δικούς του για πλάκα και πλέον... μετά τη λαχτάρα που τους έκανε, όλοι συνεχίζουν τις διακοπές τους...

Ανασχηματισμός Κύπρος: ποιοι οι νέοι υπουργοί, ονόματα

Έντονο παρασκήνιο πίσω από τον ανασχηματισμό στην Κύπρο. Ποια ονόματα ακούγονται για νέους υπουργούς της κυβέρνησης Χριστόφια;
Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου, όπως ζήτησε χτες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όλοι οι υπουργοί έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Χριστόφια. Στη συνεδρίαση, παρέστησαν και οι τρεις υπουργοί του ΔΗΚΟ, οι

Γνωστή δημοσιογράφος χωρίζει μετά από 21 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φύγει ήδη από το σπίτι τους στο Μαρούσι όπου και πλέον μένει στο πατρικό της σπίτι στο Κολωνάκι.

Η δημοσιογράφος ειδήσεων του Mega,...

Βάσεις 2011: νέες εκτιμήσεις για το πότε βγαίνουν

Η αγωνία για τις Βάσεις 2011 μεγαλώνει. Εκτιμήσεις Διαμαντοπούλου για το πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2011.
Αποφασισμένη να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εμφανίστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ενώ έκανε λόγο για την ανακοίνωση των βάσεων 2011 μέσα στον Αύγουστο.
Η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως το υπάρχον σύστημα έχει...

Τοξικομανής μαθητής έγραψε έκθεση για τα ναρκωτικά και αρίστευσε!

Τοξικομανής μαθητής 20 ετών που συμμετέχει στη φάση της επανένταξης και φοιτά στο μεταβατικό σχολείο του ΚΕΘΕΑ “Στροφή”, έγραψε έκθεση για τα ναρκωτικά και αρίστευσε.
Μάλιστα με βάση τη διάκρισή του αυτή, θα είναι ένας από τους 300 της βουλής των εφήβων.
Στην έκθεση που έγραψε για τα ναρκωτικά και το εκπαιδευτικό σύστημα, ο Δημήτρης, μιλάει για “τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε απεξάρτηση”, αλλά και “στο κοινωνικό στίγμα και τις προκαταλήψεις”. Επισημαίνει,

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πρόβατο γέννησε… σκύλο!!!

Ένα πρόβατο στην περιοχή Shaanxi της Κίνας έφερε πρόσφατα στον κόσμο ένα…υγιέστατο σκυλάκι!

Το νεογέννητο… μοιάζει με πρόβατο, όμως τα μάτια, η μύτη, το στόμα και η ουρά του θυμίζουν περισσότερο σκύλο.
Ο ιδιοκτήτης του, Liu Naiying, πιστεύει ότι πρόκειται για θαύμα , παρ’ όλο που, όπως καταλαβαίνετε, κάτι τέτοιο μοιάζει απίστευτα αδύνατο.
Πλέον, δεκάδες άνθρωποι επισκέπτονται τη φάρμα του Liu Naiying προκειμένου να δούνε από κοντά το νεογέννητο «θαύμα της φύσης»…
Βέβαια ας έχουμε στο νου μας ότι υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που στο βωμό του χρήματος θυσιάζουν και κάνουν πολλά…

Ο Μπέος μίλησε μέσα από την φυλακή!

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον SportFM 94.6:
«Είμαι υπέρ της κάθαρσης, αλλά δεν πρέπει να παρασέρνουν αθώα στοιχεία. Υπάρχει κάτι στο κατηγορητήριο και δεν το ξέρω; Υπάρχει κάποιος που να είπε πως δωροδοκήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο; Είναι διαφορετικό να στερείς τα όνειρα μιας πόλης χωρίς στοιχεία. Έχει ξεφύγει από κάθε νομική λογική».
«Εγώ ήμουν σίγουρος, γιατί όταν πληροφορήθηκα ότι 12:00 βρίσκονται και συνεδριάζουν και στις 5:00 έβγαλαν την απόφαση. Οι μεγαλύτεροι εχθροί μου, ο Πατέρας και ο Κούγιας, που είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, δεν θέλω να πάνε μέσα αν δεν υπάρχουν στοιχεία. Ήρθε ένας μάρτυρας, είτε είναι διαιτητής και είπε με δωροδόκησε ο Αχιλλέας Μπέος; Που είναι τα στοιχεία;
Αναφέρεται κατά 60-70% στις αποφάσεις της UEFA. Ξέραμε την απόφαση. Όταν η πειθαρχική επιτροπή παίρνει ως κριτήριο την

Αλλαγές στις Αποδείξεις: πόσες πρέπει να έχουμε τελικά

Τί αλλάζει στη φορολογία και ποια τα νέα σχέδια της κυβέρνησης για τη φορολογία και αποδείξεις;
Τέλος μπαίνει στην επιστροφή φόρου από αποδείξεις. Για τις αποδείξεις που συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι για να τις συμπεριλάβουν στις δηλώσεις που θα συμπληρώσουν την επόμενη άνοιξη δεν θα υπάρχει το δέλεαρ της επιστροφής φόρου. Η συλλογή αποδείξεων θα είναι απαραίτητη μόνο για το χτίσιμο του αφορολόγητου.
Οι φορολογούμενοι, για να καλύψουν το αφορολόγητο όριο και να μην πληρώσουν έξτρα φόρο, θα πρέπει να δηλώσουν στην Εφορία δαπάνες, μέσω αποδείξεων ίσες με το 25% του εισοδήματός τους, από το πρώτο ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι φορολογούμενος με εισόδημα 17.000 ευρώ θα πρέπει να έχει συλλέξει αποδείξεις 4.250 ευρώ, ενώ φορολογούμενος με εισόδημα 12.000 ευρώ θα πρέπει να έχει μαζέψει αποδείξεις 3.000 ευρώ. Αν ο τελευταίος αντί για 3.000 ευρώ έχει συλλέξει αποδείξεις 2.000 ευρώ, για τη διαφορά των 1.000 ευρώ θα πληρώσει έξτρα φόρο 10% ή 100 ευρώ.
Αντίθετα, καταργήθηκε το μπόνους της έξτρα έκπτωσης για αποδείξεις περισσότερες από τις απαιτούμενες. Το μέγιστο ποσό αποδείξεων που ζητά η Εφορία είναι 15.000 ευρώ για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 60.000 ευρώ. Ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες αλλαγές με το φορολογικό νομοσχέδιο του Οκτωβρίου.
fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Τελικός Super Cup Γαλλίας 2011: Lille – Marseille 4-5 (video)

Απίστευτη εξέλιξη στον τελικό του Super Cup της Γαλλίας – ο οποίος διεξήχθη στο Μαρόκο – με την Marseille να επικρατεί 5-4 της Lille και να κατακτά το πρώτο τρόπαιο για τη σεζόν 2011 – 2012, αν και στο 72΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1, ενώ και το φινάλε ήταν δραματικό, αφού από το 85΄ έως τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν πέντε γκολ!
Οι περσινοί πρωταθλητές προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερ τους Balmont (9΄) και Hazard (57΄). Στο 71΄ ο Dede Ayew μείωσε σε 2-1, αλλά όλα έδειχναν να τελειώνουν όταν ο Sow ένα λεπτό αργότερα έκανε το 3-1. Η Marseille είχε διαφορετική άποψη και με τους Morel (85΄) και Remy (87΄) έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 90΄ Μάλιστα ο Dede Aywe με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην Olympique. Στο 91΄ ο Basa «έγραψε» το 4-4. Τίποτε δεν είχε τελειώσει ακόμη, όμως, καθώς ο Ayew στο 95΄ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα – και πάλι από το σημείο του πέναλτι – χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα της νότιας Γαλλίας.

Τα γκολ από το Lille – Marseille 4-5 (video)

Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και κρεμάστηκε στη Ράχη Ημαθίας!

Η έντονη λογομαχία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλοδαπών κατέληξε σε τραγωδία, στην Ράχη Ημαθίας.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ έπειτα από έναν έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι, ο σύζυγος πήρε το μαχαίρι και τραυμάτισε την γυναίκα του.
Ο δράστης πιστεύοντας πως η σύζυγός του είναι νεκρή, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.
Να αναφέρουμε πως το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της περιοχής.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

Ανησυχία για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού που έχει προβλήματα με το αναπνευστικό του και είχε νοσηλευτεί πρόσφατα και πάλι σε νοσοκομείο της θεσσαλονίκης.
Ήταν λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ…πριν βγει στη σκηνή για την παράσταση της “Λυσιστράτης” στο αρχαίο θέατρο του Δίου, όταν ο Κώστας Βουτσάς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε επειγόντως στο κρατικό νοσοκομείο Κατερίνης και από εκεί στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών!

Η σύνθεση του νέου ΔΣ του  ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών που προέκυψε  από την Γενική Συνέλευση της 27-7-2011 έχει ως εξής:

Η Amy Winehouse γνώριζε ότι θα πεθάνει στα 27 της!!! (video)

Συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, πληροφορίες για τη ζωή της Amy Winehouse.
Ο στυλίστας της, με τον οποίο συγκατοικούσε για περίπου ένα χρόνο αποκάλυψε ότι η Amy γνώριζε ότι θα έχει πρόωρο τέλος.
«Μου έλεγε πάντα ότι θα πεθάνει νέα και ότι θα μπει στο κλαμπ των 27», δήλωσε στη Mirror ο Alex Foden.
Μάλιστα αποκαλύπτει και ένα… μακάβριο περιστατικό κατά τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Back to Black».
«Το video clip ήταν τραγικά προφητικό. Αυτό που με έχει συντρίψει είναι ότι η Amy το γνώριζε. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπαθε

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη Ροδιανή – Θα τιμηθεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Φιλικός αγώνας ποδόσφαιρου, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ U 20, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ροδιανής. Θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ. Μετά το τέλος του ματς, θα ακολουθήσει δεξίωση στην αποστολή του Παναθηναϊκού, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ στη Ροδιανη.
kozanimedia.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Γκλέτσος σε ρόλο "κομάντο" σβήνει φωτιές! Δείτε φωτο

Ίσως και να είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με φόρμα και μπότες.
Πολλοί από τους δημότες της Στυλίδας τον φωνάζουν "κομάντο" κι από ότι φαίνεται όχι τυχαία. Μόλις ο Απόστολος Γκλέτσος ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στον Αη Γιάννη Στυλίδας καβάλησε τη μηχανή του και σε 10 λεπτά ήταν εκεί. Ταυτόχρονα κάλεσε υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου να βοηθήσουν όπου χρειαστεί.
Ο φακός του LamiaReport τον συνέλαβε με τη μάνικα στο χέρι να βοηθάει τους πυροσβέστες στην πυρκαγιά του Αη Γιάννη:

Με 24ωρη απεργία σήμερα απαντούν οι οδοντίατροι στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.
Την ίδια ώρα "θερμό" Σεπτέμβρη στο χώρο της Υγείας προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης, εάν ο αρμόδιος υπουργός δεν προχωρήσει άμεσα σε διάλογο με τους υγειονομικούς για τις αλλαγές που σχεδιάζει και αφορούν στο άνοιγμα του ιατρικού επαγγέλματος και την αναδιάταξη των υπηρεσιών Υγείας.
Αν ο υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος νομοθετήσει μέσα στον Αύγουστο, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε μαζικές κινητοποιήσεις, δήλωσε σήμερα ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι το υπουργείο Υγείας «με ακατέργαστα και πρόχειρα νομοθετήματα, επιταχύνει την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και χιλιάδες γιατροί εξωθούνται στην απαξίωση και στην ανεργία».
Ο ΙΣΑ προέβλεψε ότι ο Έλληνας ασθενής θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη, καθώς η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια

Η ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας που επέζησε από το μακελειό...

Πέντε μέρες μετά το μακελειό στο νησί Utoya και οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να σοκάρουν.
Η Julie Bremnes, βρέθηκε την ώρα της σφαγής στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Και όμως, κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή και να γλυτώσει από τη μανία του μακελάρη.

Αυτό που της έδωσε δύναμη, ήταν η μητέρα της. Η 16χρονη Julie επικοινωνούσε μαζί της μέσω sms και της μετέφερε λεπτό προς λεπτό την τραγωδία στο νησί.
Το πρώτο μήνυμα εστάλη στις 17:42:
Julie: «Μαμά πες στην αστυνομία να βιαστεί! Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι!» έγραφε τρομοκρατημένη η 16χρονη.
Μητέρα: «Το προσπαθώ Julie. H αστυνομία έρχεται. Μπορείς να μου τηλεφωνήσεις;»

Μπαίνει στη ζωή μας η φοροκάρτα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η διάθεση της φοροκάρτας σε όλους τους φορολογούμενους θα ξεκινήσει από τις τράπεζες στις 3 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.
Πρόκειται για την ειδική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιούν οι φορολογούμενοι στις αγορές τους, προκειμένου να καταγράφονται σε αυτήν τα ποσά των δαπανών τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία συλλογής των αποδείξεων που απαιτούνται για το χτίσιμο του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών η χρήση της είναι καθαρά προαιρετική.
Ο χρήστης της είναι υποχρεωμένος να δηλώσει στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομικών τον αριθμό της κάρτας μέσω του διαδικτύου ή με τη χρήση μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS).

Κοζάνη: Σώθηκε παρά τα 20.000 Volt!

Τύχη βουνό είχε ένας 32χρονος ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ, ο οποίος ενώ εκτελούσε εργασία σε μηχάνημα του υποσταθμού στο χώρο του Νότιου Πεδίου, έπαθε ηλεκτροπληξία από υπερυψηλή τάση 20 ΚV.
Τον 32χρονο πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες δύο συνάδελφοί του που βρισκόταν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά εγκαύματα. Προληπτικά ο 32χρονος θα παραμείνει για ένα 24ωρο στην Καρδιολογική κλινική, ενώ αμέσως μετά θα γίνουν και άλλες προληπτικές εξετάσεις. Με ανακοίνωσή του το σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΗ «Σπάρτακος» καταγγέλλει ως «φάντασμα» το ασθενοφόρο του Νοτίου Πεδίου που

Σε ένα χρόνο θα ξέρουμε πόσο πετρέλαιο υπάρχει σε Ιόνιο και Κρήτη

Σε έναν χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα θα γνωρίζει το πετρελαϊκό δυναμικό στο θαλάσσιο χώρο του Ιονίου και στη Νότια Κρήτη, σύμφωνα με τη δημόσια εκτίμηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Μανιάτη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις ενεργειακές αγορές και τις έρευνες υδρογονανθράκων, στη Βουλή.
Ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες δημοσιοποιείται η πρώτη διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διεξαγωγή σεισμικών θαλάσσιων ερευνών (σ.σ. αυτή είναι η μέθοδος που επιλέγει τελικά η χώρα μας) στο Ιόνιο και το θαλάσσιο χώρο της Νότιας Κρήτης. Τα μηνύματα του υπουργείου από τη φάση της διαβούλευσης, δημιουργούν

Οικογένεια κέρδισε για 3η φορά το... Λόττο!

Αυτό θα πει αν έχεις τύχη διάβαινε. Και η συγκεκριμένη οικογένεια έχει όπως φαίνεται την τύχη με το μέρος της.
Η τύχη, λένε μερικοί, είναι το παν. Η είδηση ότι η νεαρή αμερικανίδα Κίμπερλι Μακ Κόλεϊ, από την Βόρεια Καρολίνα, κέρδισε στην τοπική λοταρία 100.000 δολάρια θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των «τυχερών παιχνιδιών».
Όταν όμως η νίκη αυτή δεν είναι η πρώτη και μάλιστα η μητέρα της την ξεπερνάει σε κέρδος με φανερό προβάδισμα, τότε ίσως κάτι μας κάνει να ζηλέψουμε τη συγκεκριμένη οικογένεια.
Η χρονολογική σειρά των νικών των δύο κυριών έχει ως εξής:

Champions League: Odense – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Στόχος επετεύχθη… κατά το ήμισυ. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Odense και διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League 2011 – 2012, ενόψει της ρεβάνς στις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Leto στο 47΄ για να ισοφαρίσουν οι Δανοί στο 90΄ με τον Reginiussen.
Τις 100 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πέρασε στο 77΄ στη θέση του Σωτήρη Νίνη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο αγωνιστικό χώρο και η άμυνα των «πρασίνων» πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο τέταρτο. Οι παίκτες του Ferreira αφού ανταπεξήλθαν στην πίεση, κέρδισαν μέτρα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 18΄ με το σουτ του

Έσκασε η "βόμβα" των στημένων! - Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα - Εκτός ποδοσφαίρου εφ΄ όρου ζωής Μπέος και Ψωμιάδης!!!

- Με απόφαση που εξέδωσε στις 4:54 τα ξημερώματα η πειθαρχική επιτροπή της Superleague υποβιβάζει στην Football League την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
- Απαγορεύτηκε κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη
- Αθώος ο Γιάννης Παπακώστας
- Μένουν στην πρώτη κατηγορία Πανσερραϊκός και Λάρισα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ενώ στις δύο ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 300.000 ευρώ.
Παράλληλα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Μάκη Ψωμιάδη

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών. (video)

Ο νέος Πρόεδρος του Πυρσού Γρεβενών Μενέλαος Παπαϊωάννου στις πρώτες του δηλώσεις στο greveniotis.gr μιλάει για την καινούρια προσπάθεια, τις προοπτικές και τις προκλήσεις της ομάδας στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και την ανταπόκριση των φορέων και των γρεβενιωτών φιλάθλων στο κάλεσμα της νέας διοίκησης.

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τα παιχνίδια του 3ου προκρ. γύρου (video)

Τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League,πράξη πρώτη. Η Benfica ένα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με το 2-0 κόντρα στην Trabzonspor. Η Plzen έκανε την έκπληξη, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Rosenborg. Η Copenhagen πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Sharmock Rovers με γκολ του Ottesen στο 4΄. Η Maribor ηττήθηκε 2-1 από την Maccabi Haifa, ενώ Standar Liegew και Zurich αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Dinamo Zagreb επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Helsinki.
Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Slovan Bratislava στη Λευκωσία και το έργο στη ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Rubin Kazan επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Dynamo Kyiv και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ η Wisla Krakow πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Litex Lovech. Έκπληξη στο Ibrox, όπου η Malmo με σκόρερ τον Larsson στο 18΄ επιβλήθηκε 1-0 της Rangers.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Άκυρες οι εκλογές στον Δήμο Γρεβενών;

Χρηματικό πρόστιμο 1.300€..
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές στον Δήμο Γρεβενών, αφού το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε πως δεν τίθεται θέμα κύρους των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών όπως είχε πρωτόδικα αποφασίσει το Πρωτοδικείο – Εκλογοδικείο Κοζάνης. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκριτες πηγές, το δικαστήριο θα επιπλήξει τους δικαστές για την προηγούμενη απόφασή τους και θα επιβάλει χρηματικό πρόστιμο 1.300€ στον κ.Γιώργο Γκουντρομίχο ο οποίος είχε υποβάλει την ένσταση. 
Ας περιμένουμε και επισήμως την απόφαση για να μάθουμε τελικά τι ακριβώς ισχύει…

Εθνική ομάδα: Ανακοίνωσε τους «λεγεωνάριους» ο Santos.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Fernando Santos, ανακοίνωσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής κάλεσε τους Μόρα, Κ.Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Πέτσο, Κονέ, Τζιόλη, Πλιάτσικα και Σαμάρα. Οι υπόλοιποι διεθνείς θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο κύριος Santos το πρωί της Παρασκευής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αντιδήμαρχος Κοζάνης: Απειλείται η ζωή μου για τα αδέσποτα!!!

Αίσθηση προκάλεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης η αποκάλυψη του αντιδημάρχου Παναγιώτη Αποστολίδη, ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως έχουν σχέση με το θέμα των αδέσποτων σκύλων.
«Είμαι ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος σε αυτά τα θέματα και απειλούμαι ως αντιδήμαρχος», τόνισε χαρακτηριστικά
Ο αντιδήμαρχος ζήτησε τη συμπαράσταση και τη νομική κάλυψη του δημοτικού συμβουλίου και -όπως ανέφερε- θα καταθέσει μήνυση, ζητώντας παράλληλα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
aftodioikisi.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΙΤΕ: Στις φλόγες η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας!

Η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας που ανακαλύφθηκε ποτέ στο Μεξικό, παραδόθηκε στις φλόγες από τις αρχές. Η φυτεία κάλυπτε έκταση 1200 στρεμμάτων (!) και ήταν καλυμμένη με μαύρο δίχτυ.
Στο ερημικό περιβάλλον το μαύρο δίχτυ είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο, ωστόσο το ίδιο χρησιμοποιούν οι αγρότες της περιοχής για να προστατεύουν τις καλλιέργειες από τον καυτό ήλιο.

FIFA: Στην 13η θέση η Ελλάδα

Στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA «έπεσε» ηΕθνική Ελλάδος το μήνα Ιούλιο, παρά το γεγονός ότι παρέμεινε στους 959 βαθμούς. Η πτώση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οφείλεται στην εντυπωσιακή άνοδο 16 θέσεων της Χιλής.
Στην πρώτη θέση με 1588 βαθμούς παρέμεινε η Ισπανία, με την Ολλανδία σταθερά δεύτερη και την Γερμανία τρίτη. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται πλέον η Βραζιλία, ενώ στην πέμπτη «εκτοξεύθηκε» η Ουρουγουάη, η οποία θριάμβευσε στο πρόσφατο Copa America.
Αναλυτικά οι πρώτες 13 θέσεις της κατάταξης:

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου η Εθνική γυναικών

Και όμως τους δύσκολους αυτούς καιρούς υπάρχει μια ομάδα που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και γεμίζει περηφάνια όλους τους Έλληνες. Ο λόγος για την Εθνική πόλο των γυναικών η οποία προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Σανγκάη, εξασφαλίζοντας σίγουρα ένα μετάλλιο και διεκδικώντας φυσικά την κορυφή του πλανήτη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Ιταλίας με 14-11 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλό της στον τελικό, η οποία θα προκύψει από τον έτερο ημιτελικό Κίνα – Ρωσία. Κορυφαίες από την ομάδα του Γιώργου Μορφέση οι Ρουμπέση, Γερόλυμου και Αντωνάκου, οι οποίες σημείωσαν από 3 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-3, 3-3
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Ψούνη 1, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 3, Μανωλιουδάκη 1, Αντωνάκου 3, Λαρά, Γουλά.
Ιταλία: Τζορλέρο, Αμπάτε 2, Καζανόβα, Πομέρι, Σαβιόλι 1, Λάπι 1, Κολαϊόκο, Μπιανκόνι 3, Έμμολο 1, Ραμπάλντι 3, Κότι, Φρασιννέτι, Τζίλι
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απίστευτο: Ζούσε με το πτώμα της φίλης του 2 μήνες

Ασύλληπτο για τον ανθρώπινο νου ήταν αυτό που αντίκρισαν άνδρες της αστυνομία στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών τη… Δευτέρα το απόγευμα.
Ένας άντρας ζούσε με το πτώμα της κοπέλας του για περίπου 2 μήνες.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 35χρονου Erik Grumpelt, έπειτα από τηλεφώνημα του πατέρα της νεκρής πλέον κοπέλας του, 39χρονης Melinda Raya, και βρήκαν το πτώμα της σε προχωρημένη σήψη, καλυμμένο από σεντόνια στο πάτωμα, περιτριγυρισμένο από αρκετούς ανεμιστήρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο φερόμενος ως δολοφόνος, στις 19 Μαΐου χτύπησε το θύμα όταν έμαθε ότι τον απατούσε. Όταν πλέον την είχε χτυπήσει τόσο πολύ που ήταν νεκρή, πανικοβλήθηκε, προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της, χωρίς επιτυχία όμως.
Πλέον ο θύτης αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας σε δεύτερο βαθμό.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαθήτρια έπαθε καρδιακή προσβολή επειδή της έκαναν παρατήρηση

Καρδιακή προσβολή έπαθε η 17χρονη Tabatha McElligott όταν μια καθηγήτριά της έκανε παρατήρηση σε αυτήν και μια συμμαθήτριά της επειδή πήγαν να πάρουν κολατσιό εν ώρα μαθήματος.
Μόλις η κοπέλα είδε μπροστά της την καθηγήτρια, πανικοβλήθηκε σε τέτοιο βαθμό που κατέρρευσε και έπαθε καρδιακή προσβολή.
Η ιατρική βοήθεια, η οποία έφτασε άμεσα τη μετέφερε στο νοσοκομείο Southend όπου διαπιστώθηκε ότι έπασχε από κάποια ιατρική πάθηση γνωστή ως ALCAPA.
Οι γιατροί χαρακτήρισαν την περίπτωση της μαθήτριας ως θαύμα καθώς μόνο 10% των ανθρώπων που πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση επιβιώνουν αν η ασθένεια δεν έχει διαγνωστεί πριν από τα πρώτα τους γενέθλια.
Η νεαρή Tabatha, από το Essex δήλωσε: «Έμεινα άναυδη όταν μου είπαν ότι έπαθα καρδιακή προσβολή στα 17 μου χρόνια. Δεν είχα ποτέ μπελάδες στο σχολείο. Γνωρίζαμε ότι ήταν κατά των κανόνων του σχολείου αυτό που κάναμε αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα συνειδητοποιούσε κανείς ότι απουσιάζαμε. Όταν επιστρέψαμε κι άκουσα την καθηγήτρια να λέει το όνομά μου ένοιωσα την καρδιά μου να χτυπάει όλο και πιο δυνατά και η φωνή της ακουγόταν σαν από κάποια απόσταση. Ένιωσα τα πόδια μου να τρέμουν και μετά τίποτα».
Η νεαρή κοπέλα υπέστη μια σειρά από επεμβάσεις και σήμερα παίρνει μια σειρά από φάρμακα που της επιτρέπουν να έχει μια φυσιολογική ζωή.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την προκριματική φάση του World Cup 2014 η Εθνική Ομάδα

Ανακοινώθηκαν από την FIFA τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της προκριματικής φάσης του World Cup 2014 και η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται στο πρώτο, καθώς κατάφερε να διατηρηθεί ψηλά στο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και έτσι στους ομίλους που θα δημιουργηθούν θα αποφύγει τις Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία και Νορβηγία.
Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης παρέσυρε 70χρονη και τη σκότωσε!

Άτυχη στάθηκε μια ηλικιωμένη ηλικίας 70 ετών, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 08:00 το πρωί στο χώρο άφιξης - αναχώρησης των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ Κοζάνης.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η ηλικιωμένη βρίσκονταν πίσω από το λεωφορείο (χωρίς να γίνει αντιληπτή), με αποτέλεσμα να την παρασύρει κατά τη διάρκεια της κίνησής του προς τα πίσω.
Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έρευνα για αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Κοζάνης.
kozan.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα