ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ειρήνη Μερκούρη: Οι βουτιές της στο νησί των Ανέμων!

Η Ειρήνη Μερκούρηαπολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων. Η τραγουδίστρια επέλεξε να μην δουλέψει το καλοκαίρι και να περάσει με φίλους χαλαρές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει τις βουτιές της σε παραλία του νησιού. Φανερά μαυρισμένη και αδυνατισμένη, ήταν εντυπωσιακή με το μοβ μαγιό της. Έκανε την ηλιοθεραπέια της και έπινε τα δροσερά κοκτέιλ χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα.

Ποια sexy Ελληνίδα, έκανε αυτήν την εμφάνιση και μοίρασε εγκεφαλικά???

Βγήκε η κοπέλα να κάνει τα μπάνια της και ακόμη και τα κύματα ξεσηκώθηκαν..βλέπετε ακόμη και η θάλασσα ήθελε να θαυμάσει το καυτό κορμί της…Χρύσας Δρακάκη, που τελευταία δείχνει πιο γυμνασμένη και όμoρφη από ποτέ..!
Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε γυμνή φωτογράφησή της, αλλά και με αυτό το μαγιό….. είναι κόλαση… άλλωστε είναι της μόδας τα χαμηλοκάβαλα..!

Ο Χωρισμός της Παπαρίζου: ο γυμναστής, το κέρατο, η εγκυμοσύνη!

Βόμβα για τα αίτια χωρισμού της Παπαρίζου από τον Τόνι Μαυρίδη. Τι ακούγεται στα στέκια της Γλυφάδας;
Οι ψίθυροι στη Γλυφάδα για το γιατί χώρισαν Παπαρίζου-Μαυρίδης έχουν πάρει φωτιά.
Το λαμπερό πρώην ζευγάρι Παπαρίζου-Μαυρίδη αποτελεί συχνά αντικείμενο συζητήσεων στην πόλη όπου έμεναν, καθώς ήταν και οι δύο γνωστοί στην

Το sexy ατύχημα της Ελένης Φωτοπούλου [φωτο]

Δυναμική εμφάνιση έκανε η παρουσιάστρια Ελένη Φωτοπούλου αποκαλύπτοντας το εσώρουχο της. Δείτε φωτογραφία του sexy ατυχήματος.
H Eλένη Φωτοπούλου, παρουσιάστρια της μεσημερινής εκπομπής Summer Live, επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη καφέ φόρμα ώστε να είναι

H Αγγελική Δαλιάνη-Μαρία η άσχημη με μπραζίλιαν [φωτο]

Αποκαλυπτικές σέξι πόζες για την Αγγελική Δαλιάνη. Δείτε τις φωτογραφίες της Αγγελικής Δαλιάνη με καυτό μπραζίλιαν.
Δουλειά και διακοπές προβλέπει το καλοκαίρι για το ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης ταξίδεψαν στη Ρόδο, με αφορμή τις δύο παραστάσεις που έδωσαν στο νησί.
Το ζευγάρι Δαλιάνη-Παπαγιάννης διέμειναν σε ξενοδοχείο στον

Μελέτη: “Η ικανοποίηση ήταν ότι έφυγα από τη ζωή του μαλ…”


Η Ελεωνόρα Μελέτη σε μια εξομολόγηση ψυχής αποκαλύπτει ότι :
Έμαθα ότι ο τύπος με απατούσε και με είχε κάνει τάρανδο. Μάλιστα, το έμαθα από την ίδια κοπέλα, με την οποία έτυχε να βρεθούμε με κοινή παρέα.
Άρχισε να μου λέει για τον μαλ…. σύντροφό της και εγώ για τον δικό μου. Στο τέλος καταλάβαμε ότι πρόκειται για τον ίδιο. Στην αρχή πάγωσα. Προσπάθησα να εκμαιεύσω την αλήθεια κάνοντας ότι δεν γνωρίζω. Εξακολουθούσα να είμαι μαζί του , μέχρι να δω πως θα του την κάνω όσο το δυνατό πιο ύπουλα. Λίγο καιρό αργότερα τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα. Βρήκα γκόμενο. Με τη μόνη διαφορά ότι τον ερωτεύτηκα παράφορα και έμεινα μαζί του τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η ικανοποίησή μου ήταν ότι έφυγα από τη ζωή του μαλ…>>
Nitro

Νάντια Μπουλέ: «Φεύγω διακοπές και θα χρειαστώ προφυλακτικά» (Video)

Στην εκπομπή «Εlatte» ασχολήθηκαν σήμερα με τα προφυλακτικά και η παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ ήθελε να πάρει και εκείνη πριν φύγει σε διακοπές.
Όχι όμως αυτά που όλοι γνωρίζουμε, αλλά με τα προφυλακτικά κινητών, που αισθητικά μας θυμίζουν κάτι, αλλά είναι φτιαγμένα για να προστατεύουν τα κινητά μας από το νερό, την σκόνη, τον ιδρώτα κλπ. Η Νάντια Μπουλέ ενθουσιάστηκε και ζήτησε από την Ήρα, που τα παρουσίαζε μέσα από την θάλασσα, να της φέρει προφυλακτικά γιατί θα τα χρειαστεί τώρα που θα πάει διακοπές.

Ο "Στρος Καν της Πάτρας" και η καμαριέρα!!!

Ποιός είναι ο Στρος Καν της Πάτρας και ποιά η σχέση που είχε με την καμαριέρα;
Ένα ακόμα ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα ήρθε να τα ταράξει τη ζωή της πόλης. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ένας 46χρονος άνδρας και μια καμαριέρα.
Oικιακή βοηθό – καμαριέρα για να τον ικανοποιεί σεξουαλικά έψαχνε 46χρονος και για τον σκοπό αυτο είχε βάλει αγγελία σε

«Θεραπευτικά» τα μεταξωτά εσώρουχα!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθούν στα επώδυνα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και σταματούν την εμμένουσα φαγούρα από μυκητιάσεις και κολπίτιδες...
Σύμφωνα με ειδικούς από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία, τα μεταξωτά εσώρουχα συμβάλουν δραματικά στη μείωση των συμπτωμάτων των κολπικών μολύνσεων και των ερεθισμών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις επιδεινώνουν τη νόσο. Κατά μέσο όρο οι μυκητιάσεις ταλαιπωρούν έως και 4 φορές το χρόνο την κάθε γυναίκα.
Στο πλαίσιο της μελέτης ούτε οι γυναίκες, ούτε και οι γιατροί γνώριζαν ποιο ύφασμα φορούν οι γυναίκες που έμπαιναν στο… μικροσκόπιό τους, ενώ λάμβαναν παράλληλα αντιμυκητιασική αγωγή.
Με την ολοκλήρωση της μελέτης φάνηκε πως τα συμπτώματα που εμφάνιζε το 90% των γυναικών που φορούσαν μεταξωτά εσώρουχα, έφθιναν σημαντικά και η συχνότητα εμφάνισης της επιμόλυνσης μειωνόταν στο μισό.
Επιπλέον, εικάζουν ότι επειδή ο μεταξοσκώληκας αναπτύσσεται και τρέφεται από μουριές, ο καρπός των οποίων είναι γνωστός για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, ίσως αυτός είναι ο λόγος που αναστέλλει τα σημάδια του γήρατος.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Λουόμενοι ξαπλώνουν μέσα στα σκουπίδια σε πολλές παραλίες του Ιουνίου!

Σε πολλές παραλίες του Ιουνίου οι λουόμενοι ξαπλώνουν, κυριολεκτικά, μέσα στα σκουπίδια! Και η έκπληξη, κυρίως των τουριστών από το εξωτερικό, είναι μεγάλη. Κατά τα άλλα, μιλάμε για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.
Είναι απαράδεκτη, χρησιμοποιούμε επιεική χαρακτηρισμό, αυτή η κατάσταση.Για την αντιμετώπιση αυτού του τραγικού φαινομένου,
που δυσφημεί τη χώρα μας στο εξωτερικό, δεν φτάνει μόνον η

Κατήγγειλε τον γιο του για....κλοπή!!!

Τον ίδιο του το γιο κατήγγειλε στους αστυνομικούς για "υφαίρεση" ένας 66χρονος στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ηλικιωμένου, ο 31χρονος γιος του το βράδυ της Τετάρτης πήρε από το σπίτι του πρώτου το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ
Ο 31χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ακροβατώντας στο κενό (VIDEO)


Ο Andy Lewis δεν είναι ένας συνηθισμένος ακροβάτης. Η αδρεναλίνη χτυπάει “κόκκινα” στο αίμα του και μεγαλύτερη απόδειξη από το βίντεο που ακολουθεί δεν υπάρχει.
Δείτε και θα καταλάβετε...

Ανοίγει σαμπάνιες ο Τσοχατζόπουλος!!! Η υπόθεση οδεύει προς παραγραφή!

Πάρτι οργανώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η νεαρή σύζυγος του για την πρόταση παραγραφής. Πώς άλλο ένα σκάνδαλο καλύπτεται από παραγραφή; Ντροπή.
Ο εισαγγελέας του Πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Νικόλαος Μαύρος τάχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ των απόψεων του ανακριτή του Δικαστικού Συμβουλίου Βασίλη Λαμπρόπουλου, δηλαδή ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, το οποίο

Σε ποιόν έταξε την πρώτη θέση στο Επικρατείας ο Παπανδρέου;

Πρόσωπο έκπληξη για την πρώτη θέση στο Επικρατείας!!!
 Σε ποιόν υποσχέθηκε ο Παπανδρέου σίγουρη είσοδο στη Βουλή μέσω Επικρατείας;

Απίστευτο! Μετέφεραν κλεμμένη μηχανή με λεωφορείο- Δείτε βίντεο!

Οι δράστες την φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ του λεωφορείου για να την πάνε στην Αλβανία…
Πέμπτη μεσημέρι. Δυο λεωφορεία γεμάτα επιβάτες και με προορισμό την Αλβανία, ξεκινούν από Καλαμάτα. Κάπου, κοντά στον Πύργο, το ένα λεωφορείο παρεκκλίνει από την πορεία του και μπαίνει σε αγροτικό δρόμο.
Σε κάποιο σημείο, δυο νεαρά άτομα περιμένουν. Μαζί τους έχουν μια μοτοσικλέτα τυλιγμένη με νάιλον. Το λεωφορείο φτάνει στο σημείο, σταματάει, και με γρήγορες κινήσεις η μοτοσικλέτα φορτώνεται στο πορτ-μπαγκαζ. Το λεωφορείο με τους Αλβανούς επιβάτες ξεκινάει και πάλι το ταξίδι του.
Την ίδια ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, φτάνει η

Στα άκρα οι ιδιοκτήτες ταξί

Μετά και τη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Ραγκούση και την πεισματική άρνηση των ιδιοκτητών ταξί να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία για τα πραγματικά αίτια των κινητοποιήσεων τους.
Δεν επιθυμούν απλά...τη διατήρηση των προνομίων τους αλλά την υιοθέτηση του προεδρικού διατάγματος Ρέππα το οποίο τα αυξάνει (εδώ) αλλά και τα θωρακίζει οριστικά ακόμα και στην Ελλάδα του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου.
Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κι όχι το "κακό timing" που δήθεν επέλεξε ο Ραγκούσης ο οποίος ως νέος Υπ.Υποδομών κλήθηκε να υπογράψει το προεδρικό διάταγμα της ντροπής. Η μη υπογραφή του σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των ταξί δεν...θα βρουν ποτέ ξανά την ευκαιρία που τους χάρισε απλόχερα ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος και...αναβαθμίστηκε στον προηγούμενο ανασχηματισμό!
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσέρχονται στον διάλογο και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Γνωρίζουν ότι είναι πιο πιθανό να κερδίσουν κάτι μέσα στο χάος που ήδη επικρατεί παρά σε ήρεμες συνθήκες διαλόγου στο τέλος Αυγούστου.
Όλα ή τίποτα λοιπόν από τους ιδιοκτήτες των ταξί και το μπαλάκι είναι πια στη μεριά του Υπ.Προστασίας του Πολίτη και της Δικαιοσύνης.
http://www.parapolitiki.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απανωτές συλλήψεις τουριστών στη Κρήτη...

Συνεχίστηκε και χθες στην περιοχή των Μαλίων το μπαράζ συλλήψεων νεαρών τουριστών , που ανεβαίνουν στις "γουρούνες" και "αλωνίζουν στην ευρύτερη περιοχή.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου συνελήφθησαν οχτώ υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να οδηγούν τετράτροχα ενοικιαζόμενα μοτοποδήλατα (γουρούνες), με τρόπο που διατάρασσε την ασφάλεια των συγκοινωνιών.
Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής που εξετάζει τους τρόπους αντιμετώπισης της.
Δείτε περισσότερα θέματα

Φόβοι για ισχυρό σεισμό σε Πάτρα-Ρίο-Αντίρριο!!!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των σεισμολόγων σχετικά με τη σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες μέρες στο τόξο Ρίου-Πάτρας-Αντιρρίου.
Αφορμή, οι δεκάδες μικροσεισμοί που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες, κυρίως στο θαλάσσιο χώρο του Αντιρρίου (στην αρχή του Πατραϊκού Κόλπου) με αποκορύφωμα τον σεισμό των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:18 το μεσημέρι.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σεισμός στην Πάτρα δεν προκάλεσε

Πιλότος “έχασε” το φως του πριν την προσγείωση. (Βίντεο)

Ένα νέο παιχνίδι στη Ρωσία παραλίγο να προκαλέσει σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα πριν από δύο ημέρες στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα.
Συγκεκριμένα, ο πιλότος πολιτικού αεροσκάφους κατήγγειλε ότι μια έντονη δεσμίδα φωτός, χρώματος πράσινου, προερχόμενη από το έδαφος, έπεσε πάνω στο τζάμι στο μπροστινό τμήμα του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να χάσει για λίγα δευτερόλεπτα την οπτική επαφή με τη γη.
Τελικά, ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας 24χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν συσκευές λέιζερ με δυνατότητα να εκπέμπουν φως μέχρι και 40 χλμ. απόσταση.
Περισσότερες από 30 παρόμοιες υποθέσεις έχουν καταγραφεί τους

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ρέθυμνο!!!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ρέθυμνο. Καίγονται ζώα και αγροτικές καλλιέργειες. Οι φλόγες απειλούν τα σπίτια στη Κρύα Βρύση.
Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, Καναντέρ και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο Ericson που έφθασαν το πρωί από την Ελευσίνα για να ενισχύσουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης της Κρήτης, έχουν ριχτεί στη μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις 9 το βράδυ στην

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις - Δείτε το λογαριασμό.


Ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, Πρόεδρος και Υπεύθυνος, αντίστοιχα, της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, εκλήθησαν, και κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη, ενημερώνοντας όλα τα μέλη της Επιτροπής, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, για ολόκληρο το μέγιστο πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Δείτε αναλυτικά τι μας "χρωστάνε" οι Γερμανοί στο OnAlert.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Κουίζ: Ποια παρουσιάστρια έχουν… «πρήξει» οι τράπεζες στις κλήσεις;

Την οικονομική κρίση βιώνει παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης και μάλιστα δηλώνει πως αυτό που της λείπει από την τηλεόραση είναι οι… υπέρογκοι μισθοί. Όταν ρωτήθηκε για το αν την έχει επηρεάσει η κρίση, απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Θες να σου δείξω αναπάντητες από τράπεζες για να πειστείς;». Ο λόγος για την

Μεγαλύτεροι τεμπέληδες οι Γερμανοί!!!

Αυτό που αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα του Eurofound είναι ότι οι Γερμανοί που μας κατηγόρησαν για την εργατικότητά... μας, είναι ακόμη πιο τεμπέληδες. Η Μέρκελ δεν είναι εκείνη που μας είχε ζαλίσει το κεφάλι ότι δε δουλεύουμε πολύ και ότι θα έπρεπε οι Νοτιοευρωπαίοι εργαζόμενοι να παίρνουν κατά μέσο όρο πολύ λιγότερες ημέρες άδεια; Ήρθε όμως η έρευνα να της δώσει «πληρωμένη» απάντηση: Οι συμπατριώτες της παίρνουν κατά μέσο όρο 30 ημέρες άδεια μετ’αποδοχών. Μαζί με τις αργίες, φτάνουν τις 40 μέρες! Καλά διαβάστε και μετά τους πειράζει ο Έλληνας που μπορεί να δουλεύει και σε δύο δουλειές να τα βγάλει πέρα… Τελικά αυτοί οι «Βόρειοι» πολύ μας ζηλεύουν…
prionokordela.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μια τράπεζα βλαστοκυττάρων «κρύβεται» σε κάθε στόμα!!!

Πιθανή η δημιουργία δοντιών απο βλαστοκύτταρα!
Μια τράπεζα βλαστοκυττάρων «κρύβεται» στο στόμα του κάθε ανθρώπου. Ο πολφός καθενός από τα 32 δόντια που έχει ο άνθρωπος στο στόμα του αποτελεί μια πηγή βλαστοκυττάρων, τα οποία αφού διαφοροποιηθούν με κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να χρησιμεύσουν μελλοντικά για θεραπεία ασθενειών αλλά και για την αποκατάσταση ή ακόμη και για τη δημιουργία νέων δοντιών.
Ο πολφός των δοντιών, όπως και ομφάλιος λώρος, αποτελεί πηγή από την οποία μπορούν να ληφθούν βλαστικά κύτταρα ,τα οποία, αφού καταψυχθούν στους -800 C και φυλαχθούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα σε περίπτωση που χρειαστούν για τη θεραπεία κάποιας πάθησης, επισημαίνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Θύμιος Μητσιάδης.
«Αυτή η διεργασία όμως δεν χρειάζεται να γίνει γιατί ο άνθρωπος έχει 32 δόντια και από αυτά μπορούμε να πάρουμε βλαστικά κύτταρα ανά πάσα στιγμή, απλά ανοίγοντας το δόντι και παίρνοντάς τα από τον πολφό. Το δόντι μπορούμε να το θεωρήσουμε σαν ένα κουτί που μπορεί να μας προσφέρει πολλά για την υγεία του ανθρώπου. Π.χ. μπορούν να ληφθούν βλαστικά κύτταρα από τον πολφό τους δοντιού και να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας , γιατί αυτά τα κύτταρα έχουν την ίδια εμβρυική προέλευση με τα κύτταρα της καρδιάς. Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση των κυττάρων της καρδιάς που έχουν υποστεί βλάβη. Ήδη στην Ισπανία έχουν γίνει πειράματα σε ποντίκια με μεγάλη επιτυχία, ενώ γίνονται προσπάθειες και τη Ζυρίχη προς αυτή την κατεύθυνση», εξηγεί ο κ. Μητσιάδης.
Όλα αυτά γίνονται με μία τεχνική με την οποία τα ώριμα κύτταρα, μετατρέπονται σε κύτταρα που έχουν ιδιότητες εμβρυικών βλαστικών κυττάρων. «Παίρνουμε το δόντι, βγάζουμε τα κύτταρα από τον πολφό και με μοριακές τεχνικές τα μετατρέπουμε σε κύτταρα που γίνονται εμβρυικά, δηλαδή αδιαφοροποίητα. Οπότε δεν χρειάζεται να έχει κανείς βλαστικά κύτταρα σε τράπεζες γιατί τα έχει στα δόντια του, εκτός βέβαια αν το άτομο είναι πολύ μεγάλης ηλικίας» προσθέτει ο κ. Μητσιάδης.
Η επιστήμη απέχει ακόμη αρκετά από τη αποκατάσταση των χαλασμένων δοντιών με βλαστικά κύτταρα και ακόμη περισσότερο από τη δημιουργία δοντιών. Τα αποτελέσματα των ερευνών όμως είναι ενθαρρυντικά.
Ήδη το 2009 ο Ιταλός καθηγητής από την Νάπολη Τζιανπάολο Παπάτσιο χρησιμοποίησε βλαστικά κύτταρα από τον πολφό του 3ου γομφίου και αφού τα καλλιέργησε με τη χρήση κατάλληλων παραγόντων τα μετέτρεψε σε κύτταρα που δημιουργούν οστά και στη συνέχεια τα μεταμόσχευσε στη γνάθο ασθενούς όπου δημιουργήθηκε οστό πάνω στο οποίο έβαλε εμφύτευμα.
Όπως αναφέρει ο κ.Μητσιάδης αυτή ήταν η πρώτη αυτόλογη μεταμόσχευση οδοντικών βλαστικών κυττάρων στον άνθρωπο.
«Οι εφαρμογές βλαστικών κυττάρων στην οδοντιατρική δεν είναι επιστημονική φαντασία. Πριν 12 χρόνια σε ένα οδοντιατρικό συνέδριο στη Κω είχα παρουσιάσει μια ανακοίνωση όπου έλεγα ότι χάρη στη γενετική μπορούμε με ένα γονίδιο να μετατρέψουμε ένα δόντι από τομέα σε γομφίο. Τότε οι συνάδελφοι λέγανε ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Αλλά τώρα το ζούμε και δεν είναι ουτοπία γιατί πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Υπάρχει το επιθήλιο και το μεσέγχυμα. Η ιδέα είναι να πάρουμε βλαστικά κύτταρα από το επιθήλιο, βλαστικά κύτταρα από το μεσέγχυμα να τα χρησιμοποιήσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε ένα δόντι. Ή να πάρουμε βλαστικά κύτταρα από το μεσέγχυμα και να τα βάλουμε μέσα στο δόντι προκειμένου να αντικαταστήσουμε τον ιστό που έχει ιστό που έχει χαθεί. Μπορούμε ακόμη με τα βλαστικά κύτταρα σε ένα δόντι απονευρωμένο να δημιουργήσουμε ξανά νεύρα και αγγεία» προσθέτει ο κ.Μητσιάδης.
Προς το παρόν έχουν δημιουργηθεί δόντια σε ποντίκια τα οποία όμως δεν είναι ακόμη τέλεια, ενώ για να αναπτυχθεί ένα ανθρώπινο δόντι με βλαστοκύτταρα χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 χρόνια.
«Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γι' αυτό προσπαθούμε να μικρύνουμε το χρονικό διάστημα. Η αποκατάσταση όμως ενός χαλασμένου δοντιού δεν είναι τόσο χρονοβόρα και μπορεί να γίνει πιο άμεσα, δηλαδή μπορούμε μέσα σε 2-3 εβδομάδες να θεραπεύσουμε ένα χαλασμένο δόντι με βλαστοκύτταρα, αντί να το σφραγίσουμε. Αυτό βέβαια για την ώρα γίνεται μόνο στο εργαστήριο και στα ποντίκια αλλά στο μακρινό μέλλον θα μπορέσει να εφαρμοστεί και στον άνθρωπο» αναφέρει ο κ.Μητσιάδης και καταλήγει τονίζοντας ότι η σημερινή τεχνογνωσία και ο συνδυασμός νανοϋλικών και έξυπνης τεχνολογίας με τα ζωικά κύτταρα θα επιτρέψει να γίνουν μελλοντικά μικρά θαύματα.
Δείτε περισσότερα θέματα

Προσοχή: Τα αντιβιοτικά... παχαίνουν!!!

Η εκτεταμένη χρήση αντιβιοτικών φαίνεται πως έχει ακόμα μια - πιο απρόσμενη - παρενέργεια, πέρα από τη σταδιακή εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς τα μικρόβια εθίζονται και μαθαίνουν να αντιστέκονται. Μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα ενισχύει τις υποψίες ότι η «επιδημία» των αντιβιοτικών συμβάλλει στην «επιδημία» της παχυσαρκίας.
Τα πολλά αντιβιοτικά ανατρέπουν την ισορροπία στο «οικοσύστημα» του εντέρου, μειώνοντας την παρουσία των «καλών» μικροοργανισμών που παίζουν ζωτικό ρόλο στην υγεία του

Ποιά υπουργός έσβησε πρόστιμο 700.000€

Σκάνδαλο με υπουργό της κυβέρνησης. Ποιά η υπουργός που έσβησε το πρόστιμο ύψους 700.000€ και γιατί;
Ο λόγος για την...

Το «αδύναμο» Mega και το «ισχυρό» Fimotro

H εμμονή των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega να στείλουν στη δικαιοσύνη τον Παπαγιάννη, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Η προσπάθειά τους μαρτυρά πανικό και αν μη τι άλλο υποκρισία. 
Δεν θα μπούμε στην ουσία της διαμάχης: οι του mega ισχυρίζονται τα δικά τους, ο Γιάννης Παπαγιάννης έχει δώσει την δική του απάντηση. Όμως έχουν αναρωτηθεί κάποιοι εκεί στη Μεσογείων, με τη δύναμη και την

Νεφώσεις με ζέστη το τελευταίο τριήμερο του Ιουλίου

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο, στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.
 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι

Από 20 Αυγούστου έρχεται το εργόσημο - Πώς θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι;

Από τις 20 Αυγούστου, οι πολίτες θα πρέπει να πληρώνουν με κουπόνια το προσωπικό που απασχολούν με κατ΄ οίκον απασχόληση ή το προσωπικό που εργάζεται περιστασιακά.
Πρόκειται για το "εργόσημο" που κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο με 600 σημεία στη χώρα, στα οποία θα μπορεί ο εργοδότης να προσέρχεται να πληρώνει το κουπόνι καταβάλλοντας το τίμημα της αμοιβής που έχει συμφωνήσει με τον εργαζόμενο και στη συνέχεια να το εξαργυρώνει ο εργαζόμενος. Το "εργόσημο" θα είναι πλέον ο μοναδικός τρόπος πληρωμής για δουλειά στο σπίτι.
Η παραλαβή του "εργόσημου" θα ξεκινήσει από τις τράπεζες και τα ΕΛΤΑ, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνεται η παραλαβή του και από μεγάλες αλυσίδες super markets, που ήδη εκδηλώνουν ενδιαφέρον να

Δείτε: Ποιοί δημόσιοι οργανισμοί καταργούνται ή συγχωνεύονται! (video)

- Μεταξύ των οργανισμών είναι: ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΟΔΔΥ, ΕΙΝ, ΕΟΜΜΕΧ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΕΡΤ, ΕΘΙΑΓΕ
- Εξετάζεται η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας
- Όσοι δεν κριθούν κατάλληλοι από τον ΑΣΕΠ, τότε η πόρτα της απόλυσης ανοίγει
- Θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις 5 Αυγούστου
- Διαβάστε τους φορείς του δημοσίου που συγχωνεύονται ή καταργούνται
Το δρόμο της συγχώνευσης ή της κατάργησης παίρνουν με

Β’ Εθνική: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις ΟΦΗ και Διαγόρα κατά της Δόξας

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2, απέρριψε τις ενστάσεις που είχαν υποβάλλει ΟΦΗ και Διαγόρας κατά της Δόξας Δράμας.
Έτσι η βαθμολογία των play-off παραμένει ως έχει, με τους Κρητικούς να προπορεύονται με 11 βαθμούς, τον Λεβαδειακό να ακολουθεί με 8, την Δόξα Δράμας να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 5 και τον Διαγόρα να είναι ουραγός χωρίς βαθμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League-Football League 2:

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: Δόξα Δράμας – Διαγόρας 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Δράμας και Διαγόρας για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής.
Οι Ροδίτες προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με σκόρερ του Αυγενικού, ενώ οι «μαυραετοί» ισοφάρισαν στο 51′ το Νίκο Τσιμπλίδη. Να σημειωθεί ότι η Δόξα παρατάχθηκε με μόλις έντεκα παίκτες και τελείωσε το παιχνίδι με εννέα, καθώς στο 42′ τραυματίστηκε ο Σιάκκας και αποχώρησε, ενώ στο 80′ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Capel.

Σκόρερ: 51΄ Ν. Τσιμπλίδης / 11΄ Αυγενικού
Συνθέσεις

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Λεβαδειακός για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής και οι Κρητικοί παρέμειναν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας όντας πλέον το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Σκόρερ ο Ukar στο 23΄ και ο Ζουρούδης στο 35΄ με πέναλτι.
H αναμέτρηση ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, καθώς υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων
Οι Βοιωτοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, στο 23΄ με τον Ukar.

Τριήμερο ερασιτεχνικής αστρονομίας στα Γρεβενά!!!

Από την Παρασκευή 29 έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011, ερασιτέχνες αστρονόμοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα συγκεντρωθούν στις κατασκηνώσεις Κουρούνας στους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.
Μετά τον Πάρνωνα, την Εύβοια και τις Θερμοπύλες, οι διοργανωτές επέλεξαν την κατασκήνωση στους Φιλιππαίους, σε μια περιοχή που διαθέτει πολύ σκοτεινό ουρανό και μπορεί να προσφέρει τις σχετικές ανέσεις στους ερασιτέχνες αστρονόμους. Οι περιοχές με πολύ σκοτεινό ουρανό στην Ελλάδα είναι λιγοστές και έτσι οι ερασιτέχνες πρέπει να ψάχνουν νέα μέρη από τα οποία μπορούν να παρατηρούν και να φωτογραφίζουν διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται στο

Europa League: Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa League 2011 – 2012. H AEK Λάρνακας επικράτησε 3-0 της Mlada Boleslav με σκόρερ τους van Dijk, Garcia και Cler, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την De Haag, με τους Alex, Rengifo και Χριστοφή να σημειώνουν τα γκολ των Κυπρίων. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Fulham έμεινε στο μηδέν στο παιχνίδι κόντρα στην RNK Split, η Mainz αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Gaz Metan Medias, η Palermo απέφυγε στο τέλος την ήττα ισοφαρίζοντας την Thun σε 2-2, ενώ η Atletico Madrid δυσκολεύτηκε κόντρα στην Stromsgodset, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Europa League: Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

O ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Ullevaal επικρατώντας 2-0 της Valerenga στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απέκτησε σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Σκόρερ ο Adelino Vierinha στο 72΄ και ο Pablo Gracia στο 90΄.
Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους με στόχο να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, στις οποίες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Φωτάκης, Αθανασιάδης, Lazar και Lino κατά σειρά δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Etto είδε τον Hirschfeld να τον σταματά στο 40΄ σε τετ-α-τετ. Τη μοναδική φορά που απείλησαν οι Νορβηγοί, ο Kresic απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Fellah στο 24΄.

Η τακτική του ΠΑΟΚ δε διαφοροποιήθηκε ούτε στο δεύτερο

Europa League: Differdange – Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε σαν σίφουνας από το Λουξεμβρούργο επικρατώντας 3-0 της Differdange στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και βρίσκεται μία ανάσα από τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, αν βέβαια δεν τον αποβάλει η UEFA μετά τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν

Παίκτρια του “Big Brother” συνελήφθη για μαστροπεία!

Την είχαν επιλέξει για το reality αλλά κατέληξε… στο κρατητήριο.
Ο λόγος για την Τζοβάνα Τσερβίνι που επιλέχθηκε την περασμένη Παρασκευή για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του ιταλικού show.
Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” , το πρωί της επόμενης ημέρας της χτύπησαν την πόρτα αστυνομικοί, με ένταλμα σύλληψης στα χέρια. Η 41χρονη κατηγορείται ότι ήταν επικεφαλής σε κύκλωμα που εξέδιδε μοντέλα. Στο πελατολόγιο φιγουράρουν τα ονόματα πλούσιων επιχειρηματιών

Κρήτη: Η αστυνομική γκάφα της χρονιάς την έστειλε στο νοσοκομείο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί λόγω υπερβάλλοντος ζήλου ή…βιασύνης κάνουν γκάφα, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους…
Και μάλιστα παραλίγο να στείλουν στον… άλλο κόσμο μια 80χρονη την οποία σώνει και καλά ήθελαν να συλλάβουν γιατί δεν υπέγραφε μια δικαστική κλήση για τον γιο της!
Χειροπέδες δεν πρόλαβαν να της περάσουν γιατί κλονίστηκε η υγεία της. Τους… έμεινε στα χέρια και την πήγαν στο Κέντρο Υγείας. Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχαν πάει σε λάθος χωριό και πως δεν

Βίασαν 16χρονη Σουηδέζα στη Ρόδο!

Ένας Σουηδός κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης, ο οποίος συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, ο 25χρονος διασκέδαζε με την 16χρονη ομοεθνή του σε μπαρ της πόλης της Ρόδου και στη συνέχεια μετέβησαν στο δωμάτιο όπου διέμενε και προέβη στον βιασμό.
Η νεαρή Σουηδέζα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές χθες και ύστερα από αναζητήσεις που έγιναν εντοπίστηκε ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη.
newstoday
Δείτε περισσότερα θέματα