ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ξέχασε και πάλι να ντυθεί η Lady Gaga!

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις. Ο λόγος για την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga η οποία αποφάσισε, για ακόμη μία φορά, να βγει έξω χωρίς τα…ρούχα της.
Η 26χρονη σταρ αποχωρώντας από το Jimmy Kimmel Show, όπου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εμφανίστηκε μπροστά στους ενθουσιασμένους θαυμαστές τους φορώντας ουσιαστικά μόνο τα εσώρουχα της.

Kelly Rowland: Από το X Factor, στο …Sex Factor

Η Kelly Rawlland η οποία είναι στην κριτική επιτροπή του Αμερικάνικου X factor, φωτογραφήθηκε σε πόζες που «μαγνητίζουν» προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ.
Όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η “The sun” το μέλος του πρώην γκρουπ, Destinys Child κρατιέται σε απίθανη φόρμα αφού περνά πολλές ώρες της ημέρας μαζί με τον

Το μαγιό της Σελεσάο και η… «καυτή» Αλέξις!!!

Μπορεί η Βραζιλία να αποκλείστηκε νωρίς για τα δεδομένα του ονόματός της από το Κόπα Αμέρικα, όμως φαίνεται πως στο στρατόπεδο της Σελεσάο γύρισαν ήδη σελίδα και ασχολούνται με άλλα πράγματα. Όπως την προώθηση του μπικίνι στα χρώματα της χώρας του καφέ. Το πρόσωπο που επελέγη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της για να λανσάρει τη νέα σειρά μαγιό της εθνικής ομάδας είναι η

Όχι δεν είναι η Πετρουλάκη!Ποια είναι;

Βλέποντας αυτό το σώμα θα πιστεύαμε ότι ανήκει στην Ελένη Πετρουλάκη. Κι όμως δεν είναι η Πετρουλάκη και δεν πρόκειται για γυμνάστρια. Είναι πρόσωπο της τηλεόρασης, και αν πρόσφατα έγινε μανούλα, το σώμα της δεν μας το μαρτυρά καθόλου. Αντίθετα είναι τόσο καλογυμνασμένη, με υπέροχη σιλουέτα, που στη θέα αυτού του κορμιού απλά χάνεις τα λόγια σου. Ποια είναι; Ο λόγος για την

Video: Καλομοίρα: Πιο σέξι από ποτέ στο νέο της videoclip

Ξεχάστε το αθώο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας. Η Καλομοίρα μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε ένα σούπερ σέξι θηλυκό, με φοβερά γυμνασμένο σώμα! Το νέο της single που ακούει στον τίτλο «This Is The Time» πήρε σάρκα και οστά υπό τις οδηγίες του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη. Η Καλομοίρα φανερά αδυνατισμένη, φλερτάρει με την κάμερα και αποδεικνύει σε όλους οτι πέρα από προσιτή και προσγειωμένη, μπορεί να είναι και σέξι.

Ποιός γνωστός ποδοσφαιριστής χαίρεται την Έλενα Παπαβασιλείου

Νέος καλοκαιρινός έρωτας για τη σέξι Έλενα Παπαβασιλείου. Ποιός νεαρός ποδοσφαιριστής φλερτάρει με την Έλενα Παπαβασιλείου;
Είναι γνωστό πως οι αθλητές έχουν αδυναμία στις κυρίες της showbiz, αφού δεν είναι λίγες οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί άναμεσα σε αυτούς τους δύο χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια σχέση αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στη σέξι Έλενα Παπαβασίλειου και γνωστό νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Παπαβασιλείου φλερτάρει με γνωστό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο

Πλάκα μας κάνει έτσι; Υπάρχει παρθένα 26 ετών με τόσες γυμνές φώτο, αλλά και βίντεο;;;

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ,αλλά η κυρία αυτό υποστηρίζει.
Η Αριάνι Σελέστε το επονομαζόμενο και ρινγκ-γκερλ δηλώνει παρθένα στα 26 της χρόνια. Η Σελέστε σηκώνει εδώ και πολλά χρόνια τις καρτέλες με τα νούμερα σε αγώνες πυγμαχίας, κικ μπόξινγκ αναστατώνοντας τους απανταχού φίλους του αθλήματος.
Επίσης ασχολείται με το μόντελινγκ έχοντας κάνει δεκάδες σέξι φωτογραφήσεις ,αλλά μεγάλη της κάψα είναι ν’ασχοληθεί με το τραγούδι. Εντύπωση μας έκανε η δήλωσης της πως δεν έχει σεξουαλικές επαφές με άντρες. Εσείς την πιστεύετε;;;

Ποιος συνελήφθη για «αρπαγή πλούσιας Αθηναίας»

Για αρπαγή πλούσιας Αθηναίας συνελήφθη ο διαβόητος αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων». Πώς έγινε η σύλληψη και τι είπε ο κατηγορούμενος;
Στην περιοχή του Μενιδίου συνελήφθη την Παρασκευή (29/07) ο διαβόητος αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων», Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε απαγάγει μία πλούσια Αθηναία, την οποία κρατούσε σε πατάρι διώροφης κατοικίας στο

Απίστευτο: Υποβρύχιο με 5 τόνους κοκαΐνης!

Αναχαιτίστηκε ενώ έπλεε από την Κολομβία στις ΗΠΑ.Μέχρι τώρα έχει ανασυρθεί το μισό φορτίο.
Η ποσότητα των ναρκωτικών βρισκόταν σε σκάφος το οποίο βυθίστηκε στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική περίπου πριν από δύο εβδομάδες από το τετραμελές πλήρωμά του αφού η ακτοφυλακή εντόπισε τους υπόπτους για λαθρεμπόριο.
Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας, το σκάφος, το οποίο είχε δυνατότητα κατάδυσης σε μικρό βάθος, μετέφερε περίπου

Τραγωδία! 20χρονος πέθανε παίζοντας videogames


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός πέθανε από θρόμβωση γιατί έπαιζε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα τα αγαπημένα του παιχνίδια.
Ο άτυχος Chris Staniforth ήταν ''εθισμένος'' με το παιχνίδι Halo του Xbox.Κατά τον ιατροδικαστή η θρόμβωση προκλήθηκε επειδή ο 20χρονος καθόταν για πολλές ώρες σε μία συγκεκριμένη θέση.

"Αν δεν κάνεις πιάτσα θα σκοτώσουμε την κόρη σου"!

Κτηνωδία σε βάρος νεαρής Ρουμάνας από δύο ομοεθνείς της. Η γυναίκα πέρασε απίστευτα βασανιστήρια στα χέρια των απαγωγέων της.
Οι δύο άνδρες - ο ένας 24 ετών - είχαν υποσχεθεί στη φτωχή γυναίκα ότι θα της έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα. Της είχαν πει ότι θα δούλευε σε καφετέρια.
Αντί αυτού, χτυπώντας και απειλώντας την, την

FORMULA 1 - Ταχύτερος όλων ο Φέτελ!

Ταχύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Ουγγαρίας έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή. Δεύτερος ο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Τζένσον Μπάτον.
Ο πιλότος της Red Bull βρήκα και πάλι τον καλό του εαυτό και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο 3ο σκέλος της διαδικασίας, στέλνοντας μήνυμα στους διώκτες του ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ουγγαρίας. Ο χρόνος του: 1:21.168.
Αξίζει να σημειωθεί πως τo βράδυ οι τεχνικοί της αυστριακής ομάδας δούλεψαν υπερωρίες καθώς για πρώτη φορά η ομάδα

Δήλωση – βόμβα: “Έχω το μικρότερο μόριο στον κόσμο!” Ποιος είναι ο τραγουδιστής;

Μια δήλωση – βόμβα έκανε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Αυστραλία ο...

Στα χέρια της Αστυνομίας 2 γιατροί της ..φοροδιαφυγής!

Το προανακριτικό υλικό συλλέγεται στο πλαίσιο των φορολογικών ελέγχων για αυτεπάγγελτα ποινικά αδικήματα.
Μετά από ελέγχους σε ιατρεία της Αττικής, από κλιμάκια του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δύο Γιατροί, δεν εξέδωσαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, όπως επίσης δεν προχώρησαν στη σχετική εγγραφή στο βιβλίο επισκεπτών, αλλά και στην επίδειξη των σχετικών βιβλίων.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών.
Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας, για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.
Δείτε περισσότερα θέματα

10 celebrities που “έπιασε” η κάμερα να παίρνουν ναρκωτικά! Βίντεο

Μόλις πριν από λίγες μέρες ο τραγικός θάνατος της Amy Winehouse συγκλόνισε τη μουσική σκηνή. Αν και ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου της, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν γνωστό πως είχε εθιστεί για μεγάλο διάστημα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δεν ήταν όμως, η μόνη που έχει μπλέξει με τις απαγορευμένες ουσίες.
Πολλοί celebrities είναι αυτοί που έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών. Αρκετοί μάλιστα είχαν και το θάρρος να αφήσουν την κάμερα, ή τα φωτογραφικά φλας να απαθανατίσουν αυτές τις άτυχες στιγμές τους. Ανάμεσά τους είναι η γνωστή κληρονόμος Paris Hilton, η ηθοποιός Lindsay Lohan, ο 50 cent, το γνωστό μοντέλο Kate Moss και πολλοί άλλοι.
Δες το video με τους 10 celebriteis που “έπιασε” η κάμερα:

Συνελήφθη ο blogger αστυνομικός για τη σελίδα ντροπής στο Facebook

Εικοσιεπτά ημέρες μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την άκρως επονείδιστη σελίδα της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης…που την κοσμούσαν υβριστικά μηνύματα και ρατσιστικές απειλές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του υπεύθυνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας εν ενεργεία αστυνομικός ως διαχειριστής της ανεπίσημης σελίδας ντροπής της Ομάδας Δέλτα στο Facebook. Ο αστυνομικός, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για εξύβριση, υπηρετεί στο Α.Τ Μεταμόρφωσης. Το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου έχει παρέλθει και με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τα πέταξε ο Κώστας Σόμμερ στη γερμανική τηλεόραση [video]

Για τα μάτια των Γερμανίδων γδύνεται ο Κώστας Σόμμερ. Δείτε βίντεο με τον Κώστα Σόμμερ γυμνό.
Ο Κώστας Σόμμερ, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Lena – Liebe Meines Lebens» (Λένα – η αγάπη της ζωής μου) στο γερμανικό κανάλι ZDF, έχει καταφέρει να κερδίσει τις Γερμανίδες τηλεθεάτριες με τις καυτές του εμφανίσεις στη σειρά.
Μπορεί η σειρά να έχει ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβριο, ο «δικός» μας Κώστας Σόμμερ έχει μπει για τα καλά στα γερμανικά σπίτια. Η καθημερινή σειρά του ZDF σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, και οι μετοχές του Κώστα Σόμμερ στη Γερμανία έχουν ανέβει στα ύψη.
Δείτε βίντεο με τον Κώστα Σόμμερ να πετάει τα ρούχα του:

Εισήγηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα. (video)

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: «Λειτουργία των Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και Δίκτυα Μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις» εισηγήθηκε στη Βουλή ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, εκπροσωπώντας την πλειοψηφία του κοινοβουλίου.
Παρακολουθήστε παρακάτω την εισήγηση του κ. Χαντάβα στην αρχή της συνεδρίασης:

Σοκ στην ΑΘήνα! Θερίζει το AIDS στο κέντρο!!!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τη μετάδοση του AIDS στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Ερευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων καταγράφει πρωτοφανή αύξηση των λοιμώξεων από τον ιό HIV κατά 580% μέσα σε μόλις έναν χρόνο, σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές αρχές της χώρας!
Η ραγδαία αύξηση του αριθμού των οροθετικών είναι μόνο ένα από τα πολλά, εξαιρετικά ανησυχητικά συμπεράσματα που προκύπτουν από τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλέξει οι ειδικοί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Από τις 9 Ιουνίου τρία κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν εγκατασταθεί σε τρεις υποβαθμισμένες περιοχές της πρωτεύουσας (στον Βοτανικό και στις πλατείες Αμερικής και

Ποια γνωστή αλυσίδα καφετεριών πέτυχε 34% αύξηση κερδών

Παρ’ όλη την κρίση, πασίγνωστη εταιρεία καφετεριών σημείωσε αύξηση κερδών 34% σε σχέση με πέρσι. Ποια είναι η εταιρεία;
«Άλμα» 34% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου χρήσης της Starbucks, με ώθηση από τις υψηλότερες πωλήσεις καταστημάτων που λειτουργούν τουλάχιστον ένα χρόνο στις ΗΠΑ αλλά και το εξωτερικό όπου η κίνηση των καταναλωτών αυξήθηκε.
Σύμφωνα με το capital.gr, η μετοχή της Starbucks ενισχύθηκε 1,6% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της μεγεθών που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις. Από τις

Ο Klinsmann νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ (video)

Ο Jurgen Klinsmann είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το βράδυ (Παρασκευή 29/07) από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γερμανίας και παγκόσμιος πρωταθλητής ως παίκτης το 1990 στην Ιταλία πήρε τη θέση του Bob Bradley και έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της USA μετά τον Bora Milutinovic το 1991.
Δείτε το βίντεο από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 1990 με τον Klinsmann ποδοσφαιριστή

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE: Αντισταθείτε στην παρακμή του ποδοσφαίρου

Ανοικτή επιστολή έδωσαν στη δημοσιότητα οι φίλοι του ποδοσφαίρου και υποστηρικτές της...
Κίνησης «Hasta la Victoria Siempre» εκφράζοντας την απογοήτευση και την οργή τους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Την επιστολή υπογράφουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μουσικοί και καλλιτέχνες, καλώντας τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος να συνενωθούν ανεξαρτήτως πολιτικών, κομματικών ή σωματειακών πεποιθήσεων και να συμβάλλουν στην εξυγίανση και τον εκδημοκρατισμό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, στα πλαίσια ενός νέου οράματος το οποίο θα αποκαταστήσει διαχρονικές αξίες όπως το φίλαθλο πνεύμα, η υγιής άμιλλα, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη και η ισότιμη αντιμετώπιση των σωματείων.

Η επιστολή αναφέρει:

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Βρέθηκε σπάνιο είδος πελεκάνου

Ένα μωρό αργυροπελεκάνος (Pelecanus crispus) βρέθηκε από πολίτες στο Μεσολόγγι. Το γεγονός είναι αξιοσημείωτο, αφού ήταν η αφορμή να γίνει γνωστή η τέταρτη μόλις αποικία αυτού του είδους στην Ελλάδα.Ομάδα από μέλη της Ορνιθολογικής και φύλακες του Φορέα Διαχείρισης επισκέφθηκαν την περιοχή αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, όπου και εντόπισαν μετά από έρευνα την περιοχή που έχουν φωλιάσει τα τεράστια αυτά πουλιά.Πρόκειται για ένα από τα σπανιότερα είδη πελεκάνων στον κόσμο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θα είμαστε 9,3 δις έως το 2050

Ο πληθυσμός της Γης θα φτάσει τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους εντός του τρέχοντος έτους και αυτό θα επηρεάσει τις αναπτυσσόμενες χώρες εξαντλώντας ακόμη περισσότερο του ήδη περιορισμένους τους πόρους, δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών και Δημογραφίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, Ντέιβιντ Μπλουμ.
Η παγκόσμια ανάπτυξη του πληθυσμού έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Το 1999 ο κάτοικοι της Γης υπολογίζονταν σε 6 δισ. Εως το 2050, περίπου 2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα προστεθούν στο σύνολο των κατοίκων του πλανήτη, σχεδόν τόσοι όσος και ο συνολικός πληθυσμός της Γης έως το 1950.
Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλουμ, στα επόμενα 40 χρόνια, σχεδόν το σύνολο της αναμενόμενης αύξησης του πληθυσμού (97%) των 2,3 δισ. θα είναι σημειωθεί σε υπανάπτυκτες περιοχές, με σχεδόν το ήμισυ (49%) στην Αφρική.
Ο πληθυσμός των περισσότερο ανεπτυγμένων χωρών θα παραμείνει σταθερός.
Δείτε περισσότερα θέματα

Στις 29 Σεπτεμβρίου το PES 2012

Η Konami ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2012, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PC, PlayStation 3 και Xbox 360. H φετινή έκδοση θα συνεχίσει να προσφέρει τις επίσημες άδειες για τις διοργανώσεις της UEFA (Champions League, Europa League και Super Cup) με όλα τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, όπως τις εμφανίσεις διαιτητών, λογότυπα και το «ντύσιμο» των σταδίων.
Ο Jon Murphy, υπεύθυνος για την ανάπτυξη της σειράς, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το Pro Evolution Soccer 2012 είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση στο franchise και θα φέρει μία

Απολύσεις-μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα: πότε θα γίνουν;

Καταιγίδα απολύσεων αναμένεται μέχρι το τέλος του 2011. Δείτε τα αποτελέσματα έρευνας σοκ για τις επιχειρήσεις.
Μία στις τρεις εταιρείες θα απολύσει μέρος του προσωπικού της, μία στις δύο δεν θα δώσει καθόλου αυξήσεις τους επόμενους 12 μήνες και μία στις πέντε εταιρείες θα μειώσει τις αμοιβές των εργαζομένων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ALBA Graduate Business School σχετική με τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το 2ο εξάμηνο του 2011.

Κακοποιούσαν ζώα σε σφαγείο της Βρετανίας!

Κρυφές κάμερες σε Βρετανικό σφαγείο κατέγραψαν καρέ- καρέ εργαζομένους να σέρνουν από τα αυτιά, να γρονθοκοπούν και να καίνε με τσιγάρα στο πρόσωπο γουρουνάκια τα οποία προοριζόντουσαν για σφαγή. Τις κάμερες έβαλαν κρυφά στο σφαγείο μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που είχαν σχετικές καταγγελίες.
Παρόλο τις βίαιες πράξεις κανείς από το βάρβαρους βασανιστές των ζώων δεν θα διωχθεί δικαστικά επειδή το οπτικό υλικό αποκτήθηκε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γέννησε οκτάδυμα χωρίς τη συγκατάθεσή της

Όταν η μητρότητα γίνεται επάγγελμα κάτι δεν πάει καλά.
Ο λόγος για την Nadya Suleman που… τον Ιανουάριο του 2009, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν γέννησε 8 μωρά, αφού ο γιατρός της, της εμφύτευσε πρώτα 12 έμβρυα.
Η φρίκη – και συγνώμη κιόλας- συνεχίζεται όταν μόλις χθες μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ισχυρίστηκε ότι όταν υπέγραψε τη συγκατάθεσή της για την εμφύτευση ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων, που της είχε χορηγήσει ο γιατρός της καθώς είχε συσπάσεις στη μήτρα της. Στη συνέντευξή της, η 36χρονη είπε ακόμη ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει 8 παιδιά, ειδικά μάλιστα όταν είχε ήδη άλλα 6. Αλλά αν και παρόλα αυτά ήθελε να κάνει περισσότερα παιδιά, επέμεινε ότι βρισκόμενη υπό την επήρεια φαρμάκων δεν κατάλαβε τί έλεγε το χαρτί που της ζήτησε να υπογράψει ο γιατρός Michael Kamrava.
Ο συγκεκριμένος γιατρός φυσικά έχασε την άδεια επαγγέλματός του όταν οι αρχές των κατηγόρησαν ότι οι τεχνικές του εμπεριείχαν “βαριά αμέλεια” με “επαναλαμβανόμενες πράξεις αμέλειας, για υπερβολικό αριθμό εμφύτευσης εμβρύων”. Το σοκαριστικότερο ωστόσο αποκαλύφθηκε στη δίκη, όταν η Suleman είπε ότι έχει ήδη άλλα 29 κατεψυγμένα έμβρυα αποθηκευμένα. Δηλώνοντας ότι τα παιδιά τα ήθελε για να καλύψει το συναισθηματικό της κενό και ότι πλέον δεν θέλει να κάνει άλλα, θέλω απλά να θέσω ένα ερώτημα: όταν η επιστήμη γίνεται παράνοια ποίος φέρει μεγαλύτερη ευθύνη; Ο γιατρός ή ο ασθενής;
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες στο Πόλο οι Γυναίκες!!! ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια! [video]

Απόλυτος θρίαμβος για τα κορίτσια του πόλο. Παγκόσμιες πρωταθλήτριες για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος. Δείτε την απονομή για τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες.
Η Εθνική γυναικών του πόλο ανέβηκε στα Ιμαλάια του πόλο κερδίζοντας την Κίνα με 9-8 στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σαγκάη. Η Ελληνική ομάδα δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και πήρε μία τεράστια νίκη στο κατάμεστο από 18.000 θεατές «Νατατόριουμ».
Στο τέλος εξελίχθηκε ο αγώνας σε θρίλερ με την Κίνα να πλησιάζει στο γκολ. Η ψυχή και το πάθος της ελληνικής ομάδας όμως ήταν αυτή που έφερε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη αθλητική καταξίωση και τις γυναίκες παγκόσμιες πρωταθλήτριες.
Η Εθνική πόλο γυναικών αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μετάλλιο.
Μπράβο κορίτσια: Ελένη Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντυ Μελιδώνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστις Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά, Ελένη Γουλά και στον προπονητή Γιώργο Μορφέση.
Δείτε βίντεο από τον τελικό του πόλο Ελλάδα-Κίνα: