ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαρίας Τσουρή [video]

Ποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η πολίστρια Μαρία Τσουρή και την ανάγκασε να μην συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα; Τι αποκάλυψε η ίδια;
Η Μαρία Τσουρή υποστήριξε πως ο λόγος που δεν ακολούθησε την εθνική ομάδα πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν η κούραση που είχε απο την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Σε όσους είπαν οτι η Μαρία Τσουρή κουράστηκε από το Dancing, η όμορφη πολίστρια απάντησε πως αυτό δεν είναι αλήθεια.
Η Μαρία Τσουρή αποκάλυψε πως διαγνώστηκε ότι έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της και μάλιστα σοβαρό, καθώς οι γιατροί απόρησαν πώς δεν είχε ήδη καταρρεύσει. Σε αυτό, όπως είπε, βοήθησε ο

Ελεονώρα Μελέτη γυμνή στην παραλία [φωτο]

Προκαλεί η Ελεονώρα Μελέτη και εμφανίζεται γυμνή σε παραλία γυμνιστών. 
Δείτε φωτογραφία από την παραλία που διάλεξε η Ελεονώρα Μελέτη.
Το πε και το έκανε. Μπορεί να υποσχέθηκε να βγει γυμνή στο Σύνταγμα η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά τελικά τα πέταξε σε παραλία γυμνιστών.
Η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε φωτογραφίες με τους γυμνιστές στην παραλία που έκανε μπάνιο και η ίδια τσιτσίδι, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter της.
Και ακριβώς από κάτω έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ό,τι κ να λέτε εγώ έχω την ωραιότερη θέα σε μια τέλεια παραλία στην οποία είμαι τσιτσίδι κ άντε βρες την! χα!».
Ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Και ναι, πάω σε παραλία γυμνιστών. Χωρίς ρετούς!!!!».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιά διάσημη εμποδίζει την καριέρα της Τζούλιας;

Το ψωμί της Τζούλιας Αλεξανδράτου πήγε να κόψει η διάσημη ηθοποιός και η κόντρα πήρε διαστάσεις. Διαβάστε τί έγινε ανάμεσα σε Τζούλια Αλεξανδράτου και Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Κατέφθασε έξω από το μοναστήρι στο Μεγάλο Πεύκο μια ροζ Πόρσε και από μέσα βγήκε μια ξανθιά κοπέλα με καυτό σύνολο. Δεν ήταν άλλη από τη Τζούλια Αλεξανδράτου.
Οι υπεύθυνοι της παραγωγής της ταινίας «Πόντιοι next generation», αφού υποδέχτηκαν στο χώρο, τη Τζούλια Αλεξανδράτου, την οδήγησαν στα παρασκήνια για να ετοιμαστεί.
Λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία είχε

Ποιά τα 10 πιο ακροβοπληρωμένα μοντέλα;

Τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παρουσιάζει το περιοδικό Forbes. 
Δείτε τη λίστα και πόσα λεφτά παίρνουν.
Είναι νέες, ωραίες και έχουν περπατήσει αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Είναι δέκα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, τα οποία βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς.
Τα ονόματα που θα διαβάσετε παρακάτω είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα supermodels για το 2011.
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο βρίσκεται στην λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και όχι άδικα. Η Αλεσάντρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση , αφού κέρδισε πέντε εκατομμύρια δολάρια. Η Κέιτ Μος βρίσκεται στην τρίτη θέση, αφού έγινε πιο πλούσια κατά 13,5 εκατομμύρια δολάρια.
Η Χάιντι Κλουμ μπορεί να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας, αφού έχει κερδίσει 20 εκατομμύρια δολάρια. Η Αντριάνα Λίμα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 8 εκατομμύρια δολάρια αλλά φλερτάρει με την πρώτη.
Η Ναταλία Βοντιάνοβα έχει κερδίσει 4 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην ένατη θέση. Η Λάρα Στόουν ή όπως αλλιώς την αποκαλούν η «μικρή Ολλανδέζα» βρίσκεται στην έβδομη θέση, αφού έχει γίνει πλουσιότερη κατά 4 εκατομμύρια δολάρια. Η 37 χρονη Κάρολιν Μέρφι την χρονιά που μας πέρασε κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην όγδοη θέση στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.
Η Ντάρια Βέρμποβι τον τελευταίο χρόνο κέρδισε 4,5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην έκτη θέση. Η Κάντις Σουάνπολ στα 22 της έχει κερδίσει 2 εκατομμύρια δολάρια και είναι στην τελευταία θέση της λίστας που το περιοδικού Forbes.
Τέλος, στην πρώτη θέση βρίσκεται για 7η συνεχή χρονιά η εκρηκτική Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία έχει κερδίσει 45 εκατομμύρια δολάρια.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δήμητρα Αλεξανδράκη με μπραζίλιαν στην παραλία [φωτο]


Απόλυτα σέξι εμφανίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες της Δήμητρας Αλεξανδράκη με καυτό μπραζίλιαν.
Η πρώην Next Top Model πηγαίνει νωρίς στην παραλία και

Γνωστό μοντέλο, βγαίνει από το μαγιό του και προκαλεί κύμα καύσωνα…!

Αν θέλετε να μάθετε πόσο εκρηκτικό δίδυμο μπορεί να είναι ένα μοντέλο και δύο καρέκλες…δεν έχετε παρα να καθίσετε αναπαυτικά, και να απολαύσετε…την Jodie Gasson.!

VIDEO: Ατύχημα κατά τη διάρκεια αισθησιακού χορού!

Καλή η προσπάθεια της κοπέλας δεν λέμε…άλλα αυτό το κόλπο στη ντουλάπα έπρεπε να το είχε δοκιμάσει προτού αρχίσει να γράφει στην κάμερα. Αφού δεν σκοτώθηκε πάλι καλά να λέμε…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φιλικό: Άρης – Ε.Ν. Παραλιμνίου 0-1 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Τιρόλο της Αυστρίας από την Ε.Ν. Παραλιμνίου. Οι κίτρινοι δεν απέδωσαν σε καμία στιγμή του αγώνα καλό ποδόσφαιρο και μοιραία δημιούργησαν προβληματισμό στο Σάκη Τσιώλη.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Άρης έκανε όλη κι όλη… μισή ευκαιρία με ένα σουτ του Faty. Με 4-4-2 σε ρόμβο παρέταξε τους «κίτρινους» ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε μετά το ματς ότι ναι μεν χρειάζεται φορ, αλλά αν δε βρεθεί παίκτης έτοιμος να προσφέρει, δεν θα γίνει κίνηση. Δεν έπεισε ο Strano και δε θα απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς.
Παρέταξε ρόμβο ο Τσιώλης
Ο Αρης ξεκίνησε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Faty στην κορυφή και τον Toja πίσω. Ο πρώτος αν και έδειξε διάθεση, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο Τσιώλης, ο οποίος ζητούσε συνεχώς η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια. Οι παίκτες του Παραλιμνίου δεν άφηναν κενούς χώρους στα μετόπισθεν για να δράσουν οι αντίπαλοι τους, ωστόσο εκτός από

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έξαλλη με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που υποδύεται την ηγουμένη στην ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Οι Πόντιοι» πέταξε τα ράσα μόλις πληροφορήθηκε ότι θα συνεργαστεί με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία παίζει τον ρόλο μιας...

Το πρώτο βήμα για τις εκλογές!!!

Ποιο είναι το πρώτο βήμα της κυβέρνησης που ανοίγει το δρόμο για τις επόμενες εκλογές; 
Τι θα προσπαθήσει να κάνει για να αλλάξει το κλίμα;
Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις της Αντιπολίτευσης για το ενδεχόμενο μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ και άλλων φόρων συνιστά επί της ουσίας το πρώτο βήμα για τις επόμενες εκλογές.
Η κοινή αλλά και η πολιτική λογική επιμένουν ότι ένα κυβερνών κόμμα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές, και μάλιστα πρόωρες, δηλαδή με δική του πρωτοβουλία, από τη στιγμή που η κοινωνία βιώνει μαρασμό ψυχής εναντίον του.

Χειροπέδες σε τραγουδιστή για βιασμό ανήλικης στη Ρόδο!

Σε περιπέτειες έμπλεξε νεαρός ποπ σταρ, ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης!
Ο 25χρονος δημοφιλής Σουηδός τραγουδιστής βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Νησί των Ιπποτών προκειμένου να προωθήσει το νέο του CD.
Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του δουλειάς ήταν και οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο του σμαραγδένιου νησιού.
Ο καλλιτέχνης, ο οποίος αναδείχθηκε στη χώρα του μέσα από τηλεοπτικό διαγωνισμό, γνώρισε μία ανήλικη ομοεθνή του και τότε άρχισε η περιπέτειά του.
Ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο

Βίντεο: Καρακατσάνης – Τριφύλλη: Τσακώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου.

«Άναψαν» τα αίματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πάτρα, για την παράσταση «Λυσιστράτη».
Οι δυο πρωταγωνιστές, -Θύμιος Καρακατσάνης και Βάσια Τριφύλλη- παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να πάρει την τσάντα της και να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένη και ενοχλημένη, από την συνέντευξη Τύπου.
Όλα ξεκίνησαν, όταν οι δημοσιοράφοι απηύθυναν μια ερώτηση στον Θύμιο Καρακατσάνη. Η Βάσια Τριφύλλη, θεωρώντας πως η ερώτηση πήγαινε και για τους δυο, μίλησε και εκείνη.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενοχληθεί ο ηθοποιός, λέγοντας της: «δεν χρειάζεται συμπλήρωμα η δήλωση μου».
Φανερά παρεξηγημένη και προσβεβλημένη, η Βάσια Τριφύλλη σηκώθηκε, πήρε την τσάντα της και αποχώρησε, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Με συγχωρείτε, δεν κατάλαβα ότι απευθυνόσασταν μόνο στον κύριο Καρακατσάνη.Μα γι΄αυτό και μίλησα. Δεν τον συμπληρώνω».
«Σου πε κανείς να μην μιλάς;», της ανταπάντησε ο Θύμιος Καρακατσάνης, την ώρα που εκείνη έβγαινε από την αίθουσα…
Δείτε το video με τη στιγμή του τσακωμού

Τα νέα της Δ' Εθνικής...3ος Όμιλος

Εθνικός Βατερού: 
Πέντε μεταγραφές!
Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο σχεδιασμός του Εθνικού Βατερού, ο οποίος έχει ανανεώσει με τον βασικό κορμό της ομάδας και παράλληλα έχει προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές.
Το συγκρότημα του Γιάννη Γεωργιάδη, έχει αποκτήσει τους Ρέβα, Θεοδωρίδη, Ακριτίδη, Ουνγιαλίδη και Τσαούση, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπεται και συνέχεια.
Οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους δεν σταμaατούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες ανανεώσεις τις επόμενες μέρες.


Πυρσός Γρεβενών: 

Κλείνουν τα μαγαζιά του Βόλου την Τετάρτη!!!

Σε 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων στο Βόλο καλούν οι βιοτέχνες και οι έμποροι του νομού Μαγνησίας την Τετάρτη, ως διαμαρτυρία για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική. Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, η απόφαση υποβιβασμού είναι επιλεκτική και αφήνει ανέγγιχτες τις ομάδες του κέντρου την ώρα που φέρνει νέο χτύπημα στην τοπική οικονομία μετά την ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων.
Ανακοινώσεις εξέδωσαν το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας καθώς και οι βιοτέχνες και οι έμποροι του νομού. 

Στην ανακοίνωση τους τα επιμελητήρια αναφέρουν:

Ξέρετε σε ποιό νησί έγινε το μεγαλύτερο ρουσφέτι πριν τις εκλογές;

Διαβάστε... σε ποιο νησί έγινε το μεγαλύτερο ρουσφέτι με 700 κατοίκους να πουλάνε την ψήφο τους.
Η διαφθορά και η απληστία κατοίκων και τοπικών πολιτικών σε νησί του Ιονίου δεν έχει όρια. Υποσχέθηκαν τα ψηφαλάκια τους και τους έδωσαν επίδομα τυφλού.
Στην αρχή οι υπηρεσίες πίστεψαν ότι ο μεγάλος αριθμός τυφλών που ανακαλύφθηκε τυχαίως σ΄ ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ιονίου οφειλόταν σε κάποια επιδημία που είχε κτυπήσει το νησί, προ ετών. Άλλωστε, οι περισσότεροι τυφλοί είχαν έγγραφα, πιστοποιητικά και λάμβαναν επί σειρά ετών προνοιακά επιδόματα από βρεφική ηλικία. Στα πιστοποιητικά έγραφαν ότι είναι τυφλοί εκ γενετής. Δεν είδαν ποτέ το φως τους.
Το μεγάλο ποσοστό τύφλωσης που εμφάνιζε το νησί αυτό, όμως

Απάντηση Καραμανλή σε επιστολές Δούκα. Έξαλλος

Έξαλλος ο Κώστας Καραμανλής με επιστολές Δούκα (Δείτε εδώ vatolakkiotis). Διαβάστε γιατί κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τον Πέτρο Δούκα.
Την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, εν μέσω των καλοκαιρινών του διακοπών στη βόρεια Ιταλία, προκάλεσε η δημοσιοποίηση των επιστολών Δούκα που του έστελνε ο πρώην δικός «του» υφυπουργός Οικονομικών.
«Εμείς με τρόπο υπεύθυνο και αποδοτικό για το συμφέρον της χώρας καλύψαμε τις τρέχουσες δανειακές ανάγκες με όρους ευνοϊκούς για

Ανακαλούνται επικίνδυνες σοκολάτες από τα LIDL...

Ανακαλούνται σοκολάτες στις οποίες ανιχνεύτηκε αμύγδαλο, το οποίο δεν επισημαινόταν, ως έπρεπε, αφού αποτελεί αλλεργιογόνο συστατικό. Οι σοκολάτες διακινήθηκαν από την επιχείρηση «LIDL Hellas»..
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στo αμύγδαλο και έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Πρόκειται για γεμιστή σοκολάτα με την εμπορική επωνυμία «Mister Choc - Choco Fruits/Γεμιστή σοκολάτα: Σταφίδες σε σοκολάτα γάλακτος» σε συσκευασία των 200 gr, η οποία παράγεται από την «LIDL STIFTUNG & CO KG» και διακινείται στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση «LIDL Hellas».
Η επιχείρηση «LIDL Hellas» άμεσα προχώρησε σε ανάκληση/απόσυρση του συνόλου των παρτίδων του συγκεκριμένου προϊόντος από την εσωτερική αγορά, ενώ από την πλευρά του ΕΦΕΤ έχουν ήδη δρομολογηθεί οι σχετικοί έλεγχοι.
enet.gr - aetos
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου...

Η αρρώστια χτύπησε την πόρτα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου. 
Ένα δικό της αγαπημένο πρόσωπο βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η μητέρα της είναι στο νοσοκομείο και όπως είναι λογικό η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της.
Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλάι της, όπως και απλοί άνθρωποι που εκφράζουν την αγωνία τους, για την πορεία της υγείας της μητέρας της Δήμητρας Λιάνης-Παπανδρέου.
Φαίνεται πώς το 2011 δεν είναι τελικά η χρονιά της! Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στη μητέρα της.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κατερίνη: 9χρονο αγοράκι ξεψύχησε στην παραλία!!!

Μοιραίο ήταν για ένα 9χρονο αγοράκι, το καλοκαιρινό μπάνιο στην παραλία της Κατερίνης.
Το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και, όταν εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, δεν είχε τις αισθήσεις του.
Όπως έγινε γνωστό, ναυαγοσώστης της παραλίας του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, αλλά όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Υπολιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ (video)

Η αναμέτρηση των εθνικών ομάδων των Μπαχρέιν και Κουβέιτ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων μετέτρεψαν τον αγώνα μπάσκετ σε… κατς.

Πήγαν να αποτεφρώσουν νεκρή και έκαψαν ένα κορίτσι

Η λέξη τραγωδία δεν αρκεί κάποιες φορές.
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της κηδείας μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Καμπότζη.
Το τελετουργικό περιελάμβανε καύση της νεκρής, όμως κάποιοι συγγενείς της θέλησαν να… επιταχύνουν τη διαδικασία.
Αποφάσισαν να ρίξουν ένα μπιτόνι βενζίνη και τότε έγινε το κακό. Προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη, δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν, όμως ένα 8χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του.
Όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής οι συγγενείς δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι “το ξύλο ήταν ακόμα νωπό και δεν καιγόταν. Τότε αγόρασαν δυο λίτρα βενζίνης και τα έριξαν στο φέρετρο. Αμέσως μόλις έκλεισε το πορτάκι της καμίνου και σημειώθηκε η έκρηξη”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και PUMA παρουσιάζουν τις νέες φανέλες του Θρύλου...

Η  Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η PUMA, Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας, παρουσιάζουν την Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 16:30, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανανεωμένο RED STORE στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", τις φανέλες που θα φορέσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέα έκρηξη της Αίτνας στέλνει σύννεφα τέφρας προς το Ιόνιο

Στην τέταρτη και μεγαλύτερη έκρηξη της Αίτνας τον τελευταίο μήνα, πίδακες λάβες εκτινάσσονται σε ύψος... 250 μέτρων, πέφτουν στις πλαγιές και σχηματίζουν φωτεινά, απειλητικά ποτάμια.
Ένα από τα ενεργότερα ηφαίστεια του κόσμου, η Αίτνα ξύπνησε το Σάββατο και δύο ημέρες μετά παραμένει ασυνήθιστα δραστήρια, ανακοίνωσε το Ιταλικό Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας.
Αρχικά υπήρχαν ανησυχίες ότι τα σύννεφα τέφρας θα εμπόδιζαν τις πτήσεις από και προς το γειτονικό αεροδρόμιο της Κατάνης στη Σικελία. Τελικά όμως ο άνεμος φύσηξε τα σκούρα νέφη προς το Ιόνιο και το αεροδρόμιο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.
Το ηφαίστειο παρέμενε κοιμισμένο για έξι μήνες πριν αρχίσει η νέα σειρά εκρήξεων στις αρχές Ιουλίου.
http://www.philenews.com/
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ψάχνανε για θησαυρό στον βυθό και βρήκαν το Millenioum Falcon από το Star Wars!

Μια ομάδα Ελβετών κυνηγών θησαυρών ανακάλυψαν μέσα από εικόνες sonar σε βάθος 100 μέτρων από την θάλασσα της Βοτνίας στην Βόρεια Βαλτική μια εικόνα που απεικονίζει... ένα διαστημόπλοιο το οποίο είναι ίδιο με το Millenium Falcon του George Lucas από την ταινία Star Wars.
Το απίθανο αυτό εύρημα βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας και σε βάθος 100 μέτρων και όπως αναφέρουν οι Ελβετοί δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή τους."Ψάχναμε να βρούμε κάποιο είδος θησαυρού στην Βόρεια Βαλτική και πιστεύαμε ότι θα βρούμε σαμπάνιες ή μπουκάλια με κρασιά στο ναυάγιο ενός Σουηδικού πλοίου που βρίσκεται εκεί από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο όταν το βύθισαν Γερμανοί. Αντιθέτως όμως βρήκαμε αυτή την εικόνα που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά."
Δυστυχώς για εκείνους και για εμάς οι έρευνες σταμάτησαν λόγω έλλειψης χρημάτων. Πάνω που θα έβρισκαν και το "Άστρο του Θανάτου"....

Οι παραλίες γυμνιστών σε όλη την Ελλάδα!!! (pics)

Δείτε τις παραλίες γυμνιστών που προτείνει το deltiokairou.gr σε άνα αφιέρωμα που κυριαρχεί η γυμνή αλήθεια...
Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Πάρτε το λεωφορείο 26. Στο τέρμα του ακολουθείτε τις πινακίδες προς παραλία “Μπανάνα” ή την πινακίδα “Nudist Club Greece”. Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσετε στην παραλία “Μπανάνα”, πηγαίνετε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας”Μικρή Μπανάνα”.

Αλλάζει ο τρόπος που παίρνουν άδεια διαμονής οι μετανάστες στη χώρα μας!

Κατατέθηκε στη Βουλή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την «αδειοδότηση της διαμονής αλλοδαπών στη χώρα, υπό όρους αυξημένης ασφάλειας».
Με το νομοσχέδιο, προβλέπεται η χορήγηση αδειών διαμονής ενιαίου τύπου, καθορίζεται η διαδικασία έκδοσης των εν λόγω αδειών, προβλέπεται η δυνατότητα επικοινωνίας των πολιτών τρίτων χωρών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η συγκρότηση κινητών

Ο Λευκός Οίκος κάνει... ΠΛΑΚΑ στο TWITTER! (video)

Μπορεί ο κόσμος να μετρά αντίστροφα έως τις 2 Αυγούστου, οπότε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν τη χρεοκοπία τους εάν δεν υπάρξει στο μεταξύ συμφωνία για την αύξηση του ορίου του χρέους, αλλά οι άνθρωποι του Λευκού Οίκου φαίνεται να μη χάνουν το χιούμορ τους. Επειτα από ένα επικριτικό σχόλιο σε συζήτηση που διεξαγόταν στο twitter για το χρέος, ο Λευκός Οίκος παρέπεμψε τους χρήστες του Διαδικτύου σε ένα λινκ (σύνδεσμο) για «κάτι πιο ευχάριστο». Ο σύνδεσμος οδηγούσε στους χρήστες σε...ένα βίντεο του Ρικ Ασλεϊ από το 1987 με τον βρετανό τραγουδιστή να τραγουδά το χιτ της εποχής «Never gonna give you

VIDEO: Ξύπνησε και πάλι η Αίτνα!


Η Αίτνα, το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, στο νησί της Σικελίας…στη νότια Ιταλία, ξύπνησε ξανά εκτοξεύοντας από τον κρατήρα της λάβα και στάχτες που έφτασαν σε ύψος εκατοντάδων μέτρων.
Ήταν η τέταρτη και μεγαλύτερη έκρηξη του ηφαιστείου τον μήνα Ιούλιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες η ζημιές.

QUIZ: Ποιός διάσημος δούλευε ως οικοδόμος στα 16 του;

Είναι επιτυχημένος, μετρημένος και αρκετά προσγειωμένος...όπωςφαίνεται από τις δηλώσεις του αλλά και από τη συμπεριφορά του η οποία δεν θυμίζει σταρ.
Ο λόγος για τον τραγουδιστή...

Αλλάζει η φορολογία ακινήτων!!! Κόβονται φοροαπαλλαγές!

Τρείς είναι οι βασικές «πηγές» μέσω των οποίων ενδέχεται να προκύψουν τα έσοδα που θα υποκαταστήσουν ορισμένα από τα σκληρά και άδικα μέτρα του Μνημονίου, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών: η κατάργηση φοροαπαλλαγών, η φοροδιαφυγή και ένα νέου τύπου σύστημα φορολόγησης των ακινήτων και υπολογισμού των αντικειμενικών αξιών
Από τα τρία αυτά μέτρα, στο οικονομικό επιτελείο υπολογίζουν ότι μπορεί να εισπράττει το δημόσιο έως και 20 δισ. επιπλέον έσοδα κάθε χρόνο (10,5 δισ. από φόρους στο εισόδημα και

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν ερωτεύεστε;

Όταν ερωτεύεστε οι ορμόνες στο σώμα σας παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές...
Στους άνδρες, η ορμόνη τεστοστερόνη που μεταξύ άλλων αυξάνει την επιθετικότητα και τη σεξουαλική ορμή, μειώνεται. 

Αντίθετα στις γυναίκες, η τεστοστερόνη που συνήθως βρίσκεται σε

Κοζάνη: Ο λιγνίτης κόβει παιδικές ανάσες!!!

Aυξημένες ασθένειες του αναπνευστικού μετρήθηκαν σε παιδιά κοντά σε λιγνιτικές μονάδες!
Αυξημένη συχνότητα παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος έχουν δείξει μελέτες σε παιδιά που βρίσκονται κοντά σε λιγνιτικούς σταθμούς, π.χ. Δυτική Μακεδονία. Ειδικώς όταν πρόκειται για τη λειτουργία τους χωρίς αυστηρές προδιαγραφές.
Υπενθυμίζεται ότι σε μελέτη (βλέπε πίνακες), που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια σε 3.559 παιδιά ηλικίας 9-12 ετών στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, καταδείχθηκαν οι βλαβερές συνέπειες της έκθεσης σε ρύπους που σχετίζονται με τους λιγνιτικούς σταθμούς.

"Ράμπο" της εφορίας για όσους δεν "περαίωσαν"

- Ποιοι θα ελεγχθούν πρώτοι από την εφορία
- Όλες οι λεπτομέριες της εγκυκλίου και τα κριτήρια
Εγκύκλιο προς όλες τις εφορίες, μέσω της οποίας δίνεται σαφής εντολή για έλεγχο των επιτηδευματιών που δεν αποδέχτηκαν τα «ραβασάκια» της περαίωσης , απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών.
Στην εν λόγω εγκύκλιο καθορίζονται συγκεκριμένα κριτήρια βάσει των οποίων θα επιλεγούν οι περιπτώσεις των επαγγελματιών που κατά προτεραιότητα θα δεχτούν την επίσκεψη των «ράμπο» της εφορίας.
Στο στόχαστρο θα βρεθούν ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες, εάν:

Τα ταξί έτοιμα για νέα έκτροπα και νέες ταλαιπωρίες των τουριστών

- 15% των τουριστών που ήταν να έρθουν Ελλάδα έχουν αλλάξει προορισμό!!!
- Να αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας ζήτησε με εγκύκλιο ο Ραγκούσης!
Εκατοντάδες τουρίστες μέσα στο λιοπύρι σέρνουν τις βαλίτσες τους και περπατούν για χιλιόμετρα για να μπορέσουν να απολαύσουν το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι. Επιμένουν παρα τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, παρά τα όσα μεταδίδουν ελληνικά και ξενα ΜΜΕ για την ταλαιπωρία που

Άνοδος με νίκη για τον ΟΦΗ – Στα χαρτιά ο Λεβαδειακός...

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα Ρόδου γιορτάζοντας έτσι την άνοδο τους στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη στα χαρτιά τη νίκη με την Δόξα Δράμας που δεν κατάφερε να συμπληρώσει 9αδα.
Μετά τον ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, η οποία δεν κατάφερε να συμπληρώσει το επιιτρεπόμενο όριο παικτών για να αγωνιστεί στο γήπεδο της Φυλής.
Η ομάδα της Βοιωτίας κέρδισε με 3-0 την Δόξα Δράμας στα χαρτιά καθώς λόγω τραυματισμών και τιμωριών από την πλευρά της Δόξας παρατάχθηκαν μόνο οι

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: 2η βδομάδα προετοιμασίας...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στο πανέμορφο προπονητικό κέντρο του Πόρου για 2η βδομάδα, η προετοιμασία των Γρεβενά Αεράτα, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαλοδήμου και του γυμναστή και πρώην παίχτη της ομάδας Τηλέμαχου Δημόπουλου.

DFB Pokal: Eintracht Braunschweig – Bayern München 0-3 (video)

Στο επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Bayern Munchen μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτησή της επί της Braunschweig. Οι Βαυαροί με σκόρερ τους Gomez, Schweinsteiger και Muller δεν είχαν κανένα πρόβλημα και απέφυγαν τις… κακοτοπιές δείχνοντας έτοιμοι για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Πάντως οι κόκκινοι σκόραραν δύο αμφισβητούμενα πέναλτι, όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί.
Το βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης…

Μεθυσμένος πατέρας άφησε το 8χρονο παιδί του να οδηγήσει το φορτηγό του!

Ένας μεθυσμένος Αμερικανός άφησε τον οκτάχρονο γιο του να οδηγήσει το ημιφορτηγό του, ενώ εκείνος κοιμόταν, μέχρι που τροχονόμοι σταμάτησαν το όχημα.
Το αγόρι οδηγούσε το ημιφορτηγό Chevrolet σε λεωφόρο της Λουϊζιάνα την ώρα που ο πατέρας του βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και η τετράχρονη αδελφή του στο πίσω κάθισμα, ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της Λουϊζιάνα.
Ένας άλλος οδηγός παρατήρησε ότι το ημιφορτηγό δεν μπορούσε να κρατηθεί στην ευθεία και κάλεσε την αστυνομία.
Όταν οι τροχονόμοι σταμάτησαν το φορτηγάκι ανακάλυψαν ότι ο 28χρονος πατέρας Μπίλι Τζο Μέιντεν ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν, ενώ ο γιος του οδηγούσε το όχημά του.
Ο 28χρονος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στην φυλακή, ενώ η πρόνοια έχει αναλάβει τα δύο παιδιά του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε κυκλοφορία δίνεται από την Τρίτη 2 Αυγούστου ο νέος ισόπεδος κόμβος που συνδέει τον οικισμό της Νεάπολης Κοζάνης με τον κάθετο άξονα Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής «λύνεται έτσι οριστικά ένα σημαντικό πρόβλημα και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, διευκολύνοντας την ευχερή και ασφαλή κίνηση από και προς τον κάθετο άξονα της Εγνατίας».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πώς να αντιμετωπίσεις τις μυκητιάσεις!!!


Η ζέστη και η εφίδρωση, τα κλειστά παπούτσια και η υγρασία στα δάκτυλα των ποδιών, η έκθεση στην άμμο και τον ήλιο προδιαθέτουν σε διάφορες μυκητιάσεις. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις για να τις προλάβεις.
Σε καμιά περίπτωση μην χρησιμοποιείς για να λύσεις το πρόβλημα των μυκητιάσεων, καλλυντικές ουσίες. Ακολούθησε τις οδηγίες, είναι απλές και οικονομικές
Οι υψηλές θερμοκρασίες, τα κλειστά παπούτσια, η ζέστη και η υγρασία αποτελούν τον παράδεισο των μικροβίων.
Από τις πιο συνηθισμένες καλοκαιρινές μυκητιάσεις είναι αυτή που όλοι ξέρουμε ως “πόδι του αθλητή”, η οποία οφείλεται στους μύκητες που πολλαπλασιάζονται μέσα στα αθλητικά παπούτσια και τις κάλτσες, σε ένα περιβάλλον υγρό και ζεστό στα συνήθως συνθετικά παπούτσια που δεν αφήνουν το πόδι να αναπνέει.
Πιο δύσκολες τόσο στη διάγνωση, όσο και την θεραπεία είναι οι μυκητιάσεις των νυχιών. Τα μικρόβια μπαίνουν στο νύχι το κιτρινίζουν και το καταστρέφουν.
Τι πρέπει να κάνεις για να προλάβεις τις μυκητιάσεις:

Από πού βλέπει ο αχινός;

Φοβάστε ότι θα πατήσετε αχινό και είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κολυμπάτε σε παραλίες που κολυμπούν κι αυτοί. Ξέρετε ότι δεν έχουν μάτια και καλά κάνετε. Σύμφωνα, με μια νέα έρευνα όμως, μπορείτε να χαλαρώσετε. Ο αχινός είναι όλος ένα τεράστιο μάτι. Μάθε περισσότερα.
Οι αχινοί είναι υπερβολικά «ανοιχτομάτηδες», αφού βλέπουν με όλο το σώμα τους, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.
Πολλά ζώα έχουν απίστευτα πολύπλοκα μάτια και άλλα τα βγάζουν πέρα μια χαρά χωρίς καθόλου όργανα της όρασης. Ειδικότερα οι αχινοί έχουν οδηγηθεί, από την εξέλιξη του είδους τους, να βλέπουν χωρίς εξειδικευμένα όργανα, αλλά μέσα από ολόκληρο το σώμα τους, το οποίο, κατά κάποιο τρόπο, συνιστά ένα τεράστιο μάτι.

Επικυρώθηκε η επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα.

Και τυπικά ομάδα της Σούπερ Λίγκας είναι ο ΟΦΗ, μετά από δύο χρόνια στη Β' Εθνική. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β'&Γ' Εθνικής κατακύρωσε με 3-0 υπέρ των Κρητικών το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (οι «μαυραετοί» δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν ομάδα για να αγωνιστούν) και το σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα θα έχει χαρακτήρα φιλικού προετοιμασίας.
Ο ΟΦΗ έφτασε τους 15 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Λεβαδειακό. Ακόμα και αν οι Ηρακλειώτες ηττηθούν από τον Διαγόρα και ο Λεβαδειακός πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα κόντρα στη Δράμα, ο ΟΦΗ ευνοείται από την ισοβαθμία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στη Σαμαρίνα θα κάνει προετοιμασία ο Πυρσός!!!

Στη Σαμαρίνα βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Πυρσού, Κώστας Μιχαλογιάννης με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Κοτσατίσογλου και επισκέφθηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου πρόκειται να γίνει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Κοτσατίσογλου τόνισε πως: είναι ευχαριστημένοι από την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου καθώς και από το κλίμα που επικρατεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης και ότι αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, μετά τον 15 Αύγουστο η ομάδα του Πυρσού θα μεταβεί στη Σαμαρίνα όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στο γήπεδο της Σαμαρίνας βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με το Αστροφυσικό της ΝΑΣΑ κ.Οικονόμου, τον καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου κ.Σειραδάκη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Νασίκα και την αντιδήμαρχο Έργων κ.Πέτρου όπου παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας του Τυρνάβου που επέλεξε για δεύτερη χρονιά τη Σαμαρίνα για την προετοιμασία της.

Με 12 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου η Ελλάδα

Επτά αθλητές και πέντε αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στο Νταεγού της Νότιας Κορέας. Εκτός του Περικλή Ιακωβάκη, που δεν έπιασε το όριο, εκτός αποστολής έμεινε και ο δρομέας των 200μ, Λυκούργος Τσάκωνας, επικαλούμενος κόπωση και πρόβλημα τραυματισμού.
Στην Κορέα θα ταξιδέψουν οι Βούλα Παπαχρήστου, Νίκη Πανέττα (τριπλούν), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), Ειρήνη Κοκκιναρίου (3000μ. στιπλ), Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (σφύρα), Λούης Τσάτουμας (μήκος), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Γερβάσιος Φιλιππίδης, Σπύρος Λεμπέσης (ακοντισμός), Δημήτρης Χονδροκούκης, Κώστας Μπανιώτης (ύψος) και Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια). Δηλαδή 7 άλτες, 3 ρίπτες και δύο δρομείς.
Μαζί με την ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει στο Νταεγού και ο άλτης του ύψους Κυριάκος Ιωάννου, μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Χιμπατζής ταΐζει τιγράκι [video]

Απίστευτη σκηνή στοργής. Ένας χιμπατζής έχει υιοθετήσει ένα μικρό τιγράκι και το ταϊζει. Δείτε το βίντεο.
Το ζωϊκό βασίλειο πολλές φορές χαρίζει παράξενες εικόνες και σχέσεις. Μία από αυτές είναι η συγκεκριμένη ανάμεσα στο εν δυνάμει θήραμα που φροντίζει ένα μικρό εν δυνάμει θηρευτή του.
Ο χιμπατζής Ντόντο έχει εκπαιδευτεί για να ταϊζει τα μικρά τιγράκια από τους υπεύθυνους του Ζωολογικού κήπου στην Ταϊλάνδη.
Ενώ όπως μας ενημερώνει η εκπαιδεύτριά του, ο χιμπατζής συνηθίζει να παίζει με τα τιγράκια, τα οποία δείχνουν μεγάλη οικειότητα μαζί του.
Δείτε το βίντεο με το χιμπατζή και το τιγράκι:

”Καρφί” για γυναικείο basket με εσώρουχα – Αποκαλυπτικό video, φωτο

Η παροιμία λέει ”όταν ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”.Η εξαίρεση της στο Λος Άντζελες που το καλάθι σημαδεύουν καλλονές με εσώρουχα που τις σημαδεύουν με τη σειρά τους οι άντρες θεατές.
Το ντύσιμο των αθλητριών είναι ανάλογο με την πιο τρελλή πόλη των Η.Π.Α.