ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα σωματεμπόρων στη Λάρισα

Στην εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών σωματεμπόρων...που εκμεταλλευόταν μετανάστριες με σκοπό το κέρδος, προχώρησε η αστυνομία στη Λάρισα.
Μια 53χρονη αλλοδαπή - υπήκοος Ρουμανίας, ένας 57χρονος αλλοδαπός - υπήκοος Ρουμανίας και ένας 23χρονος αλλοδαπός - υπήκοος Αφγανιστάν, εκμεταλλεύονταν εδώ και ένα χρόνο μία 16χρονη Ρουμάνα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, πριν από ένα έτος περίπου, η 53χρονη μαζί με τον 57χρονο δράστη, εκμεταλλευόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση 16χρονης αλλοδαπής - υπηκόου Ρουμανίας,

VIDEO: Ελεύθερη κι ωραία στη Μύκονο η Νάταλι Θάνου

Ατελείωτο clubbing βόλτες και ωραία φαγητά απολαμβάνει η Νάταλι Θάνου...στη Μύκονο όπου και περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε στην κάμερα του STAR πως αυτόν τον καιρό δεν έχει κάποια σχέση και πως τις αρέσει να διασκεδάζει κυρίως με τους φίλους της.
«Είμαι μόνη μου, περνάω πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενη επειδή πάρα πολλοί φίλοι μου έχουν έρθει από το εξωτερικό και

Νατάσα Καλογρίδη με μπραζίλιαν στην παραλία [φωτο]

Σφιχτή και σέξι εμφανίστηκε η Νατάσα Καλογρίδη στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες της Νατάσας Καλογρίδη με μπραζίλιαν κόλαση.
Απόλαυσε η Νατάσα Καλογρίδη τις διακοπές της στη Μύκονο και φυσικά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πιο σφιχτή και σέξι από ποτέ.
Μπορεί να μην κέρδισε το Dancing with the stars, αλλά σίγουρα η Νατάσα Καλογρίδη κέρδισε μια θέση στη λίστα με τις πιο αισθησιακές Ελληνίδες.
Αναστάτωσε τη Μύκονο, η Νατάσα Καλογρίδη με λευκό, αποκαλυπτικό μπραζίλιαν και με το κορμί της μάγεψε τους λουόμενους που κυριολεκτικά τους κόπηκε η ανάσα.
Δείτε φωτογραφίες της Νατάσας Καλογίδη με μπραζίλιαν:

VIDEO Δήμαρχος πήρε τεθωρακισμένο και διέλυσε παράνομα παρκαρισμένη Μερσεντες!

Το οτι έχεις ακριβό αυτοκίνητο δε σημαίνει πως μπορείς να το παρκάρεις όπου θες..
Με αυτό το σύνθημα ένας δήμαρχος στη Λιθουανία πήρε ένα όχημα της αστυνομίας και κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο που είχε παρκάρει παράνομα

Επιστροφή στη Δραχμή

.. προβλέπει ο επενδυτικός κολοσσός της PIMCO.Το διεθνές fund καλεί τους πολιτικούς να σταματήσουν τα μπάνια και να πάρουν τώρα τις αποφάσεις που πρέπει προτου...αποφασίσουν οι αγορές για αυτους χωρίς αυτούς.
Δείτε περισσότερα θέματα

Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του

Ο λόγος για μια 20χρονη νεαρή κοπέλα που για το χαρτζιλίκι της είχε... προσληφθεί από μια οικογένεια στο Κλίντον του Κονέκτικατ για να προσέχει τον 14χρονο γιο τους.
Η νεαρή συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους γονείς του μικρού ενώ ερωτοτροπούσαν σε κάθε πιθανό μέρος του σπιτιού της οικογένειας.
Άμεσα έκαναν μήνυση στην Λόνι Μουσαρντ όχι μόνο γιατί τον βίασε όπως κατέθεσαν αλλά και γιατί τον είχε μεθύσει.
Κάτι τέτοιο που θα ήταν μια ιστορία που κάθε ανήλικος θα ήθελε να.... διηγείται, στην Αμερική αντιμετωπίζεται σαν σεξουαλική επίθεση. Έτσι η νεαρή επιστρέφοντας σπίτι της για να ξεκουραστεί από τα ιδιαίτερα που παρέδιδε στο νεαρό αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Λόνι αντιμετωπίζει κατηγορίες δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο

Δείτε περισσότερα θέματα 

Οδηγός λεωφορείου ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μαθήτρια γιατι.... έχασε τη στάση

Μια μαθήτρια από τη Βρετανία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν οδηγό λεωφορείου στην Πολωνία στη διάρκεια καυγά για μια χαμένη στάση, επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας. Το σώμα της 21χρονης, Catherine Zaks, βρέθηκε την Τετάρτη δίπλα σε σιδηροδρομική γραμμή στην πόλη, Κρακοβία.
Αν και αρχικά δεν υπήρχαν ενδείξεις για τον δράστη, οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε έναν 44χρονο οδηγό λεωφορείου, ο οποίος....

Απρόοτες και αστείες στιγμές στον αθλητισμό! (Video)

Δείτε μια συλλογή από ξεκαρδιστικές στιγμές στον αθλητισμός.

Συγκλονιστική κατάθεση πλούσιας Αθηναίας από σπίτι-κολαστήριο!

Τι είπε στη συγκλονιστική κατάθεση της η πλούσια Αθηναία μετά την απελευθέρωσή της από το σπίτι-κολαστήριο, όπου την κρατούσαν φυλακισμένη ο Χρήστος Παπαδόπουλος και οι συνεργοί του;
Στη χειμαρρώδη κατάθεσή της η 57χρονη αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και στη σχέση της με τον 50χρονο συνεργό του, ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Συκιά όπου τη φυλάκισαν και για το πώς επιχείρησαν να της αρπάξουν όλη της την περιουσία απειλώντας την ότι θα...

Παντρεύεται ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης...

Ο Γιάννης Φουκάκης του Big Brother τήρησε το λόγο του και παντρεύεται την Φωτεινή. Πότε θα γίνει ο γάμος;
Το’ πε o Γιάννης Φουκάκης και το κάνει σαν γνήσιος Κρητικός.
Ο νικητής του Big Brother, Γιάννης Φουκάκης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Φωτεινή.
Ο «Φούκος» όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι του Big Brother έλεγε και ξανάλεγε πως μόλις βγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του.
Την πρόταση γάμου στη Φωτεινή την είχε κάνει μάλιστα μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».
Ο γάμος Γιάννη Φουκάκη-Φωτεινής θα γίνει στην Αγία Βαρβάρα μέσα στο 2011 και το γλέντι αναμένεται τρικούβερτο!
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ολυμπιακός: «Για γέλια η δεύτερη διαρροή του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» σήμερα στην χθεσινή διαρροή του Παναθηναϊκού, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα των δύο «αιωνίων», η οποία έχει ξεκινήσει απο την συνεδρίαση της Super League.
«Σε επίσημες θέσεις απαντάμε επίσημα. Η δεύτερη διαρροή του ΠΑΟ είναι για γέλια. Χωρίς να το παραδέχονται προσπαθούν να μαζέψουν αυτά που έλεγαν στην πρώτη διαρροή. Συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας», ήταν η σχετική τοποθέτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στη 10η θέση της UEFA «σκαρφάλωσε» η Ελλάδα

Η καλή παρουσία του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και οι σημαντικοί βαθμοί που έδωσαν στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί η χώρα μας στη 10η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Στη 17η θέση είναι η Κύπρος.
Αναλυτικά η κατάταξη των 10 πρώτων χωρών:

Απολύσεις στο Δημόσιο: τί αλλάζει με λευκές απεργίεςq

Τί αλλάζει με τις λευκές απεργίες στο Δημόσιο τομέα και ποιοί δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση;
Η τιμωρίας για όσους υπαλλήλους επιλέγουν τη λευκή απεργία ή είναι αργόμισθοι θα είναι οι απολύσεις από το Δημόσιο υπονόησε ο υπουργός Επικρατείας, στέλνοντας σαφές πολιτικό μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ανεχθεί τέτοιες εργασιακές συμπεριφορές και προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της ΑΔΕΔΥ.
Ο Ηλίας Μόσιαλος ζήτησε να ληφθούν γενναίες αποφάσεις από το κράτος και τόνισε ότι δεν μπορούν να είναι ανεκτά ανάλογα φαινόμενα από τους δημοσίους υπαλλήλους. Ειδικότερα, ο

Στοπ στις διαφημίσεις για οζονοποιημένο νερό βάζει ο ΕΟΦ

Τέλος στις διαφημίσεις συσκευών παραγωγής όζοντος, έθεσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με σχετική απαγόρευσή τους, στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, “απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση των συσκευών παραγωγής όζοντος, που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς οι οποίοι προσδίδουν στο παραγόμενο οζονοποιημένο νερό θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες έναντι των ασθενειών.”
“Οι ισχυρισμοί αυτοί εμπίπτουν στον ορισμό του φαρμάκου και η διάθεση των αντίστοιχων προϊόντων στην αγορά προϋποθέτει την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας φαρμάκου από τον ΕΟΦ.”
Ο ΕΟΦ τόνισε ότι τέτοια άδεια δεν έχει χορηγηθεί έως σήμερα και