ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Καυτές Ασιάτισσες χορεύουν και… μας τρελαίνουν!

Απολαύστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μερικές καυτές κοπέλες, από την Νότια Κορέα, οι οποίες φοράνε καυτές φουστίτσες και κουνιούνται! Φυσικά όλο αυτό, δεν θα μπορούσε να μην μας αρέσει…

Η πιο sexy οδοντίατρος Χριστίνα Ιακοββίδου...

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ: Η σέξι Irina Shayk εκπαιδεύει... τετράποδα!

Το 25χρονο μοντέλο προσπαθούσε να βάλει σε …«τάξη» τον μεγαλόσωμο Caesare, με τον οποίο βγήκε για βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.Του κουνούσε με νόημα το δάχτυλο της... και τελικά την υπάκουσε.

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο καυτά μπικίνι όλων των εποχών!

Από το 1964 μέχρι σήμερα το περιοδικό Sports Illustrated αναδεικνύει τα πιο σέξι μοντέλα...
Από την Tyra Banks στη Cindy Crawford δείτε τα πιο εκρηκτικά μπικίνι όλων των εποχών! Δείτε τις φωτογραφίες.

Η ελληνική showbiz στην παραλία

Αρκετοί επώνυμοι βρίσκονται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε στις παραλίες του νησιού των ανέμων τη Sunny Μπαλτζή, την Ιωάννα Σουλιώτη, τη Νάταλι Θάνου, τη Φανή Χαλκιά, τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τον Σπύρο Σούλη.

Συγκλονιστικό video!!! Στρατιώτες έδωσαν σε πίθηκο όπλο.

Μια εντελώς ανόητη ιδέα που παρ’όλίγον να τους στοιχίσει την ζωή είχαν στρατιώτες που επισκέφθηκαν ζωολογικό κήπο της Δυτικής Αφρικής.
Οι στρατιώτες έπαιξαν και αστειεύθηκαν με τους πιθήκους του κήπου, μέχρι που ένας από αυτούς σκέφτηκε να δώσει σε έναν από τους πιθήκους το… καλάσνικοφ που είχε μαζί του. Αρχικά, όλοι γελούσαν με το θέαμα. Όμως, το γέλιο των στρατιωτών κόπηκε, όταν ο πίθηκος, όχι μόνο κατάλαβε πώς λειτουργεί το όπλο, αλλά άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.....
Οι στρατιώτες όχι μόνο τα έχασαν, αλλά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, μέχρι ο πίθηκος να σταματήσει το παρ’ολίγον θανατηφόρο παιχνίδι.
Μάλιστα, στο τέλος το ζώο ύψωσε και το όπλο του για να δείξει ότι κατάφερε να τους κάνει όλους να μην ξέρουν από πού να φύγουν. Εδώ που τα λέμε τώρα… ο πίθηκος φταίει;

Σεισμός 5 Ρίχτερ δυτικά της Ναυπάκτου!!!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πριν από λίγο στην περιοχή της Πάτρας.
Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίστηκε 1 χλμ. δυτικά της Ναυπάκτου και το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 5 χλμ.
Νεότερη ενημέρωση:
Σύμφωνα με το Ευρομεσογειακό Κέντρο σεισμών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 5 Ρίχτερ, με νεότερη πιο εξακριβωμένη μέτρηση.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ - ΕΠΕΣΑΝ ΣΟΒΑΔΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε πανικός στην περιοχή του Ρίου, μεταξύ λουομένων και μάλιστα αρκετοί πετάχτηκαν έντρομοι από τις ξαπλώστρες και τα τραπέζια. Σε κάποια κτίρια (εκ των οποίων και ένα στην Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου) έπεσαν σοβάδες χωρίς όμως να δημιουργηθούν σοβαρότερες ζημιές.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απέτρεψαν την αυτοκτονία 30χρονου από το σήμα του κινητού του

Είχε αφήσει ένα σημείωμα στο σπίτι του με το οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ήθελε να αυτοκτονήσει και έφυγε μόνος, προκειμένου στα 30 του χρόνια, να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο πατέρας του ειδοποίησε την αστυνομία και ύστερα από συντονισμένη ολονύχτια επιχείρηση, αποσοβήθηκε το μοιραίο, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον προλάβουν, εντοπίζοντάς τον από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου σε μία ερημική παραλία της Αττικής.
Ειδικότερα, ο πατέρας του 30χρονου ενημέρωσε χθες αργά το βράδυ αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι ο γιος του

Χατζηγιάννης - Σ’αγαπώ!!! Ακούστε το νέο τραγούδι για Ζέτα!

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς beat το καινούργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ακούστε το.
Ο έρωτας Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτας Μακρυπούλια ξεχειλίζει και δεν θα μπορούσε να μην έκφραστεί μέσα από ένα τραγούδι.
Μετά από το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Το καλύτερο ψέμα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται με ένα νέο τραγούδι που θα ακούγεται δυνατά αυτό το καλοκαίρι. Τίτλος του τραγουδιού, «Σʼ αγαπώ» και το αφιερώνει στη Ζέτα Μακρυπούλια.
«Γιατί ήρθε η ώρα να ζήσω το τώρα, πάντα μαζί σου, ορκίζομαι, ορκίσου, μπορείς και μπορώ το κάθε κενό, να γεμίζει με μια ηχώ, “σ΄αγαπώ”!» είναι μερικοί στίχοι του Σ’αγαπώ του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Φυσικά, δεν λείπουν οι κακεντρεχείς που έσπευσαν να σχολιάσουν οτι ο Χατζηγιάννης εκμεταλλεύεται εμπορικά τη σχέση του με τη Μακρυπούλια, η οποία δεν είναι όπως ακριβώς φαίνεται. Ο Μιχάλης όμως απαντά όπως αυτός ξέρει, με το τραγούδι του:
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Σ’αγαπώ:

Τουρκία: «Μωρή ανήθικη σβήσε το τσιγάρο» [video]

«Σβήσε το τσιγάρο μωρή» φώναξαν στη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να την κυνηγούν. Δείτε βίντεο με το περίεργο περιστατικό στα βάθη της Τουρκίας.
Όλο και πιο συχνά παρατηρούνται φαινόμενα του ισλαμικού φονταμενταλισμού επί των ημερών της διακυβέρνησης του Ερντογάν, στην Τουρκία.
Την 1η Αυγούστου άρχισε η γιορτή του Ραμαζανιού. Για ένα μήνα οι πιστοί Μουσουλμάνοι από την Ανατολή του ήλιου μέχρι τη Δύση, δεν

Bundesliga: Mainz – Leverkusen 2-0 (video)


Πρεμιέρα με νίκη για τη Mainz που επιβλήθηκε στο «Coface Arena» της Bayer Leverkusen με 2-0. Η ομάδα του Τ. Tuchel δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, αφού προηγήθηκε νωρίς με τέρμα του Allagui στο 32′. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα και έκανα δύο τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Toprak στο 86′.
Σκόρερ: Allagui (32′), Toprak (86′, αυτ.)
Οι συνθέσεις:
Mainz (T. Tuchel):Müller, Noveski, Svensson(46’ Bungert), Pospech, Polanski, Soto, Caligiuri, Ivanschitz, Risse, Stieber (70’ Choupo – Moting), Allagui.
Bayer (R. Dutt): Leverkuzen: Giefer, Kadlec, Schwaab, Reinartz, Toprak, Rolfes (60’ Jorgensen), Renato Augusto, Sam, Bender, Derdiyok, Schürrle.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Δύσκολες ώρες για την Ορθούλα Παπαδάκου!

Σε νοσοκομείο της Αττικής μεταφέρθηκε ξαφνικά η Ορθούλα Παπαδάκου. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην Ορθούλα Παπαδάκου;
Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε η πρωταγωνίστρια του Real Housewives of Athens, Ορθούλα Παπαδάκου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξέταση.
Οι θεράποντες ιατροί παρ’ όλο την πενθήμερη παραμονή της Ορθούλας Παπαδάκου στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να βρουν το λόγο που την οδήγησε σε αυτή την αδιαθεσία.
Η Ορθούλα Παπαδάκου γυμνάζεται καθημερινά πολλές ώρες. Το τελευταίο διάστημα όμως μετά από κάθε προπόνηση ένιωθε

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σωματική και λεκτική βία εναντίον του 20χρονου Βρετανού φοιτητή, πολιτικού...... ακτιβιστή και blogger, Jody McIntyre, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η σωματική βία ασκείται από τους αστυνομικούς της αποκαλούμενης Μητροπολιτικής Αστυνομίας, οι οποίοι τον πέταξαν από το

Μαυρο Peugeot χωρίς πινακίδες με φιμέ τζάμια απείλησε το Γκλέτσο!!!

Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε χθες βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, όταν έφτασε ως "μαινόμενος ταύρος" στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας...
Ηρέμησε μόνο, όταν ήρθε άρον- άρον, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης και τον διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.
Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την

Δελφίνι πήγε να βιάσει Ανθρωπο!!! (VIDEO)

Χωρίς σχόλια....
Απλά δείτε το VIDEO..
Πιθανότατα αγαπούσε πολύ τον εκπαιδευτή του!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πατέρας λήστευε με συνεργό το γιο του!

Ένα περίπτερο στην περιοχή του Μεσολογγίου είχαν ρημάξει...οι δύο άντρες.
Πατέρας και γιος το τελευταίο διάστημα με την απειλή μαχαιρίου αποσπούσαν σημαντικά χρηματικά ποσά από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.
Ο περιπτεράς, που προφανώς γνώριζε τους δράστες, απευθύνθηκε στην αστυνομία και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της ασφάλειας Μεσολογγίου προσημείωσε το ποσό των 150€.
Οι δράστες, που διαμένουν μόνιμα στο Μεσολόγγι επισκέφτηκαν και πάλι το περίπτερο, όμως μόλις πήραν τα προσημειωμένα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των δραστών βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης 100 γρ. καθώς και αρκετά μαχαίρια.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιο επώνυμο πρώην ζευγάρι γιόρτασε τα… 10 χρόνια του χωρισμού του;

Έχουν χωρίσει πριν από 10 χρόνια και αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ένα ξέφρενο party: Ποιοι είναι; 
Ο λόγος για τη

Θρήνος για νεκρό 26χρονο από σύγκρουση λεοφωρείου ΚΤΕΛ - ΙΧ

Ένας νεκρός και 15 ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε γύρω στις 8 το πρωί, στο ύψος του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης.
Επιβατικό Ι.Χ. συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 26χρονος οδηγός του Ι.Χ., ενώ από το λεωφορείο, που μετέφερε συνολικά 36 επιβάτες και ανετράπη, μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 15 άτομα.
Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Ορεστιάδα-Θεσσαλονίκη και

Οριστικό: Δίνουν ονοματεπώνυμο στα blog έως το τέλος Σεπτεμβρίου!

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου συστήνεται ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τον εξορθολογισμό των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων.
Ειδικότερα η επιτροπή θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των

Γνωστός παρουσιαστής-ξέκ@λο τραγουδίστρια σε βίντεο οργίων!!!

Ροζ βίντεο με ομαδικά όργια «καίει» έλληνα πασίγνωστο παντρεμένο παρουσιαστή και τραγουδίστρια δεύτερης γραμμής. Τι δείχνει το βίντεο που φοβάται ο παρουσιαστής;
Ένα περίεργο κείμενο που φωτογραφίζει πασίγνωστο παρουσιαστή με διάσημη σύζυγο, καθώς και την «τραγουδιάρα» ερωμένη του έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο.
Τα πρόσωπα που φωτογραφίζονται είναι εύκολο να αναγνωριστούν χωρίς να πούμε τίποτα παραπάνω.
Το ροζ σκάνδαλο παρουσιαστή-τραγουδίστριας έχει ως εξής, σύμφωνα με το olympia:
Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, είχε βίτσια. Όταν λέμε

Σοκάρει 10χρονο μοντέλο στο εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού!

Είναι ξαπλωμένη ανάμεσα σε λεοπάρ μαξιλάρια με χείλη έντονα βαμμένα που «παίζουν» με το φωτογραφικό φακό. Όμως, το άκρως σοκαριστικό στοιχείο του μοντέλου αυτού δεν είναι άλλο από την ηλικία του. Το κορίτσι είναι μόλις δέκα ετών!
Οι προκλητικές εικόνες της πανέμορφης μικρής Thylane Lena-Rose Blondeau, κόρης του Γάλλου πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας Véronika Loubry προκάλεσαν σάλο στο χώρο της μόδας, αλλά και εκτός αυτού. Καλύτερα, κυρίως εκτός αυτού...

Γαστρεντερίτιδα...ο «πονοκέφαλος» των διακοπών...

Πώς θα αντιμετωπίσετε την καλοκαιρινή γαστρεντερίτιδα...
Το καλοκαίρι αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ανέμελη περίοδο του χρόνου. Αρκετά συχνά όμως ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης έρχεται να χαλάσει την ηρεμία του καλοκαιριού και των καλοκαιρινών διακοπών, και να προκαλέσει ακόμα και σοβαρές παρενέργειες, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Η γαστρεντερίτιδα αποτελεί ένα συνηθισμένο καλοκαιρινό «πονοκέφαλο» για ανθρώπους όλων των ηλικιών, η οποία πέραν της αναστάτωσης που προκαλεί, μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για την υγεία των ασθενών.
Η κυριότερη προφύλαξη είναι η αποφυγή των πιθανών πηγών μόλυνσης, όπως ύποπτα γαλακτοκομικά προϊόντα, παγωτά, μολυσμένο νερό, θαλασσινά, κακοσυντηρημένα κρέατα και νωπά

Πολιτιστικές εκδηλώσεις ''ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011'' στη ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ Ιωαννίνων.

Δείτε το πρόγραμμα
Δείτε περισσότερα θέματα

Στην Αφρική λυπούνται την Ελλάδα...

Με αυτό τον τίτλο, παρουσίασε ρεπορτάζ για την ελληνική κρίση, η γερμανική κρατική ραδιοφωνία και βασική πρωταγωνίστρια, μία Ελληνίδα!
Πρόκειται για την Έλενα Βέη, μια Ελληνίδα γεννημένη στη Γερμανία, η οποία, μετά από τις σπουδές της, έγινε δημοσιογράφος και σήμερα ζει στο Κεϊπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.
Η προσπάθεια της, ωστόσο, να πωλήσει ένα φούρνο μικροκυμάτων, την έφερε μπροστά σε έναν Αφρικανό από το Μαλάουι, ο οποίος, μην έχοντας ποτέ του δει ξανά τέτοιο καλό φούρνο σε τόσο χαμηλή τιμή, μόλις συνάντησε την Ελληνίδα, λέγεται πως της απάντησε «πως λυπάται πολύ για όλα όσα περνάει η χώρα μας»!
Φανταστείτε το μέγεθος της ξεφτίλας, που μας έχουν υποβάλλει…
Prionokordela.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μην τις πείτε...και θα δείτε...!!!

Οκτώ φράσεις-κλειδιά τις οποίες μία γυναίκα «καλό είναι να μην λέει ποτέ στον άντρα της»!!!
Μπορεί να είστε χρόνια μαζί στις χαρές και στα δύσκολα, μπορεί να μοιράζεστε τα πάντα, αλλά ποτέδεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να θεωρήσετε τον σύζυγό σας «εύκολο στόχο».
Γι'αυτό, σύμφωνα με την αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα Τζούντι Φορντ, υπάρχουν οκτώ φράσεις-κλειδιά τις οποίες μία γυναίκα «καλό είναι να μην λέει ποτέ στον άντρα της».
Και, ασφαλώς, αντιστοίχως υπάρχουν οκτώ ανάλογα ενοχλητικές φράσεις, με ελαφρά παραλλαγμένη διατύπωση, τις οποίες κανένας άνδρας δεν θα πρέπει να «εκτοξεύει» προς τη γυναίκα του.«Το να μιλάς ευγενικά είναι μια δεξιότητα που πρέπει να την μάθει κανείς. Όλοι μας νιώθουμε νικημένοι από την ζωή στον έξω κόσμο. Δεν θά 'πρεπε να νιώθουμε έτσι και στο σπίτι μας» εξηγεί η κυρία Φορντ.
Ιδού λοιπόν οι οκτώ «απαγορευμένες φράσεις».

Στη Γιουροβίζιον η Ήβη Αδάμου!

Η 18χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως ετοιμάζεται για τη Γιουροβίζιον, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το 2012. Αν και οι υπεύθυνοι από τη δισκογραφική εταιρεία δεν το επιβεβαιώνουν ούτε το διαψεύδουν, όλα δείχνουν πως η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», το όνομά της ακουγόταν

«Τα λιοντάρια» κατηγορούν τους παράγοντες της ομάδας της Κοζάνης...

....Ζητούν την άμεση απομάκρυνσή τους!!!
«Η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε. Τα ψέματα τελείωσαν κι αυτό που φοβόμασταν (αν και είχαμε ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας) είναι πια πραγματικότητα. Η Κοζάνη έκανε ακόμα ένα πισωγύρισμα και βρίσκεται πλέον στην Δ Εθνική.
Αυτό που μας τρομάζει είναι η πλήρη αδράνεια της διοίκησης. Φύλλο δεν … κουνιέται στη ομάδα και δικαιολογημένα η ανησυχία του

Καταρρέουν οι ΗΠΑ, απειλεί η Κίνα. Παγκόσμιος συναγερμός

Καταρρέει η παγκόσμια οικονομία μετά την υποβάθμιση-σοκ των ΗΠΑ μετά από 70 χρόνια. Τι ζητά η Κίνα από τις ΗΠΑ για να συνεχίσει να τις στηρίζει;
Μετά από μία εβδομάδα πανικού στις ευρωπαϊκές αγορές, ήρθαν και τα χειρότερα με την πρωτοφανή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ από τον οίκο Standard & Poor’s ως απάντηση στην αργή αντίδραση που επέδειξαν οι ΗΠΑ για να αποφύγουν την χρεοκοπία.
Το πλήγμα στα αμερικανικά ομόλογα που θεωρούνταν από τις ασφαλέστερες επενδύσεις είναι ισχυρό και όλοι περιμένουν με

Απίστευτο! Παρουσιάστρια πήγε στη θάλασσα με το… εσώρουχό της!

Ποια γνωστή παρουσιάστρια πήγε στην παραλία ντυμένη με το φορεματάκι της για να απολαύσει το μπάνιο της και όταν το έβγαλε κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει να βάλει το… μαγιό της;
Δεν πτοήθηκε όμως, έβγαλε το φορεματάκι της και έκατσε άνετη και ωραία στην ξαπλώστρα με το εσώρουχο της!
Ο λόγος για την…

VIDEO: Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για πέντε λεπτά

Τα λόγια είναι περιττά δείτε απλά το βίντεο…

Serie A – Super Cup: Milan – Internazionale 2-1 (video)

Με δύο τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο η Milan αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ιταλίας κερδίζοντας τη «μισητή» Internazionale με 2-1. Οι ροσσονέρι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση χάρη σε γκολ των Ibrahimovic και Boateng κατακτώντας τον πρώτο τους φετινό τίτλο.
Οι παίκτες της Internazionale μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και ανταμείφθηκαν για την υπεροχή τους στο 22′. Ο Sneijder με τρομερή εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους «νερατζούρι».
Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες με σημαντικότερη

Bundesliga: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 1ης αγωνιστικής (video)

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga η VfB Stuttgart που νίκησε μέσα στην έδρα της με 3-0 τη Schalke 04. Νίκες στην πρεμιέρα τόσο για τη Wolfsburg όσο και για τη Werder που επιβλήθηκαν της FC Koln και της Kaizerslautern αντίστοιχα.
Παρασκευή 05/08

Φιλικό: ΑΕΚ – Getafe 0-1 (video)

Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα με 0-1 από την Getafe στο «ΟΑΚΑ». Οι Ισπανοί πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4’ με τον Miku και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.
Η Getafe ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Casquero. Η υπεροχή των Ισπανών στην έναρξη του ματς ανταμείφθηκε στο 4’ με τον Miku να γράφει με σουτ το 0-1. Η ΑΕΚ μετά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Getafe

Απολύσεις στο Δημόσιο: σε ποιους δύο οργανισμούς άρχισαν

Σε δύο οργανισμούς του Δημοσίου ξεκίνησαν οι απολύσεις. Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους για οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται;
Σύμφωνα με την τροπολογία σε νομοσχέδιο, θα απολύονται όλοι οι υπάλληλοι με κάθε είδους σύμβαση ακόμα και αορίστου χρόνου που εργάζονται σε δύο οργανισμούς και συγκεκριμένα στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού (Ο.Π.Ε.Π.) και στην εταιρεία του δημοσίου ΑΓΡΟΤΗΜΑ, οι οποίες οδηγούνται σε εκκαθάριση.
Πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους που οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης είχαν αναφέρει στα πορίσματά τους ότι είχαν προσληφθεί με αδιαφανείς διαδικασίες επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας.
Στον ίδιο νόμο αυτό προβλέπεται ότι για τους οργανισμούς που

Ποιό πασίγνωστο κρουασάν σοκολάτας αποσύρεται

Ποιάς πασίγνωστης εταιρείας το κρουασάν σοκολάτας αποσύρθηκε από τα σουπερμάρκετ. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τους κινδύνους.
Γυαλί εντοπίστηκε σε κρουασάν σοκολάτας και συγκεκριμένα στο προϊόν «Molto Croissant» με σοκολατένια γεύση, σε συσκευασία των 80 g, με ημερομηνία λήξης 24.08.2011.
Το κρουασάν σοκολάτας παρασκευάζεται από την επιχείρηση CHIPITA AE και ανακαλείται ύστερα από ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Ο ΕΦΕΤ, παράλληλα με την άμεση δρομολόγηση ελέγχου στην εγκατάσταση παραγωγής, από κλιμάκιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, απαίτησε από την παραγωγό εταιρεία την προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Αθήνα 5 Αυγούστου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση σχετικά με προληπτική ανάκληση προϊόντος:
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, ενημερώθηκε για καταγγελία που
αφορούσε στη διακίνηση κρουασάν σοκολάτας, στο οποίο εντοπίστηκε ξένο σώμα (γυαλί).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόν «Molto Croissant σφολιάτας, ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ», σε
συσκευασία των 80 g, με ημερομηνία λήξης 24.08.2011. Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση
«CHIPITA A.E.» (12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση Αττικής).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., παράλληλα με την άμεση δρομολόγηση ελέγχου στην εγκατάσταση παραγωγής από κλιμάκιο
της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, απαίτησε από την παραγωγό εταιρεία την προληπτική ανάκληση
της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Η επιχείρηση «CHIPITA
A.E.», ανταποκρινόμενη άμεσα, προέβη στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), για
προληπτικούς λόγους, να μη το καταναλώσουν.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα