ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κι όμως με τέτοιο κορμί είναι μητέρα τριών παιδιών!

Η διάσημη ισπανίδα ηθοποιός Paz Vega απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και ξεκουράζεται τις τελευταίες ημέρες στο γνωστό ξενοδοχείο της Ισπανίας, Villapadierna στη Marbella.
Ο φακός των παπαράτσι "συνέλαβε" την όμορφη ηθοποίο να κάνει ένα ντους στο ξενοδοχείο προσφέοντας ένα "καυτό" οφθαλμόλουτρο στους λουόμενους.
Με τέτοιο κορμί πάντως,είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως η Paz είναι μητέρα τριών παιδιών...

Το sextape που έχει συνταράξει την Αργεντινή και οχι μόνο!!!


Η Silvina Luna είναι πολύ γνωστό μοντέλο στην Αργεντινη με συμμετοχη σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ τα είχε και με τον Μαραντόνα ...

Διάσημος Έλληνας ηθοποιός ζούσε για ένα χρόνο με τα χρήματα του ταμείου ανεργίας!

Έναν χρόνο στην ουρά για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Πέρυσι, βίωσε την ανεργία αυτός ο αναγνωρίσιμος και τόσο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στους συνανθρώπους του που τραβάνε ζόρια. Πρόκειται για τον

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ....ΟΡΓΑΣΜΟΥ !!!

Η 8η Αυγούστου καθιερώθηκε από το 1998 ως η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού με πρωτοβουλία του αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Αλεξ Χίρκα.
Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο οργασμός που αποτελεί το ανώτατο στάδιο της σεξουαλικότητας, αλλά και οι

Κορυφαίο SMS!

Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της:
"Αγάπη μου,
Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.
Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.
Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου.
Σ' αγαπώ"
Και εκείνος απάντησε:

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΟΓΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ!!!

Οι όροι για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους με ευθύνη του δήμου, καθώς και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση μηνιαίων επιδομάτων ορίζονται σε απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Παιδείας...Οι όροι για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους με ευθύνη του δήμου, καθώς και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση μηνιαίων επιδομάτων ορίζονται σε απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Παιδείας.
Ειδικότερα, αναφέρεται πως οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να

Tο μικρό κοριτσάκι που έγινε σέξι παρουσιάστρια!!!

Μεταμορφώθηκε το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας και έγινε σέξι ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. 
Ποια είναι η παρουσιάστρια;

Την πρόσληψη 1.200 ειδικών φρουρών προκηρύσσει η αστυνομία

Στην προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού για την άμεση
πρόσληψη 1.200 ειδικών φρουρών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Στην προκήρυξη αναφέρονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης, τη διαδικασία υποβολής των αιτημάτων από 16-08-2011 έως 05-09-2011, καθώς και τη διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 210 - 69 77 774 και 210 - 69 77 327, στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.astynomia.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

«Έρχεται αύξηση θητείας στο στρατό»!!!

Αγωνία για τους νέους και τις οικογένειές τους. Τί θα γίνει με τη διάρκεια της θητείας στο στρατό ξηράς;
Το θέμα είναι το κόστος της στρατιωτικής θητείας, πρωτίστως, και όλα δείχνουν ότι η αδυναμία πρόσληψης επαγγελματιών θα οδηγήσει στην αύξηση της θητείας για τους στρατεύσιμους που είναι σήμερα στους εννιά μήνες.
Η πολιτική απόφαση για μείωση της θητείας στο στρατό οδήγησε αναγκαστικά σε μία ακόμη για να διατηρηθεί το επιχειρησιακό επίπεδο υψηλό, στην πρόσληψη επαγγελματιών. Πλέον όμως το

Φιλική ισοπαλία των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ με την Επανομή Κυριακή, 07 Αύγουστος 2011 16:14


Δυνατό φιλικό τεστ έδωσε το Σάββατο (06/08) η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, η οποία υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Αναγέννησης Επανομής, που από τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Το τελικό σκορ ήταν 0-0, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Τόλης Τερζής): Κωνσταντινόπουλος, Σαρμπίνος, Κοτζαχρήστος, Κουβατσίδης, Τζεϊρανίδης, Γιαουτζής, Ματζιαρίδης, Σίμος, Παπαδόπουλος, Συμπεθέρης, Έξαρχος. Έπαιξαν και οι Ζαχαριουδάκης, Ορδουλίδης, Γραμματικός, Περασκέρης.
ΕΠΑΝΟΜΗ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Ζούνιορ, Μπεκιάρης, Τιάγκο, Τάσιο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ταταρίδης, Χουνουζίδης, Μπαλασάς, Γεωργιάδης, Κουλίδης, Δεμιρτζόγλου, Πολίτης, Γκέσιος, Δανίδης, Τράκις, Μπούτρικς.
kerkidasport

Δείτε περισσότερα θέματα

Εθελοντές περιφρουρούν σκουπιδότοπο στον Αλιάκμονα

Εθελοντές έχουν αναλάβει την περιφρούρηση σκουπιδότοπου που έπαψε να λειτουργεί στον Αλιάκμονα, μετά την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την εναπόθεση νέων απορριμμάτων στο χώρο και να προλάβουν την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Η εθελοντική φύλαξη του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ).
Οι εθελοντές ανέλαβαν την κατασκευή νέας μπάρας, που θα εμποδίζει την είσοδο των οχημάτων προς τον σκουπιδότοπο.
Το ΕΣΕΠΑ είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων πολιτών που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι η μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση Πολιτικής Προστασίας στη χώρα μας στον τομέα που αφορά το πλαίσιο της αποστολής του πυροσβεστικού σώματος και προσφέρει συμπληρωτικό έργο στον τομέα πυρόσβεσης, διάσωσης και φυσικών καταστροφών.
Δείτε περισσότερα θέματα

Βάσεις 2011 Πανελλήνιες: νέες εκτιμήσεις για ελεύθερη πτώση!!!

Τι λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2011 των Πανελληνίων μετά την επεξεργασία των Μηχανογραφικών; Πώς θα κινηθούν οι βάσεις σε όλα τα επιστημονικά πεδια;
Στην τελική ευθεία πριν από την ανακοίνωση των βάσεων 2011, η οποία αναμένεται το β’ 15ήμερο του Αυγούστου, όλα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των τμημάτων που συγκεντρώνουν την υπερβάλλουσα ζήτηση των υποψηφίων θα σημειώσουν φέτος αισθητή πτώση σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία.
Τα υψηλόβαθμα τμήματα, όπως τα ιατρικά, οδοντιατρικά, φαρμακευτικά, πολυτεχνικά, νομικά, παιδαγωγικά και οικονομικά των δύο μεγάλων αστικών κέντρων και ακόμη περισσότερο της περιφέρειας θα χαμηλώσουν σημαντικά τις βάσεις εισαγωγής τους. Ιδιαίτερα τα ιατρικά, οδοντιατρικά και

Πέθανε ο γιος του Άντονι Κουίν

Σε ηλικία 48 ετών πέθανε ενώ έκανε τζόκινγκ στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια ο Φραντζέσκο Κουίν γιος του εκλιπόντος ηθοποιού Άντονι Κουίν
Ο Φραντζέσκο μαζί με τον πατέρα του Άντονι Κουίν σε τελέτη βράβευσηςΣύμφωνα με όσα μετέδωσαν χθες Κυριακή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο 48χρονος Κουίν έκανε τζόκινγκ το βράδυ της Παρασκευής με τον γιο του Μαξ στη συνοικία Λα Κόστα του Μαλιμπού, όταν ξαφνικά έπεσε λιπόθυμος.
Οι προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής να τον βοηθήσουν απέβησαν μάταιες και λίγη ώρα αργότερα οι

Πέθανε ο Αναστάσιος Πεπονής

Εφυγε σήμερα από τη ζωή, στα 87 του χρόνια, από παθολογικά αίτια, ο Αναστάσιος Πεπονής
Ο Αναστάσιος Πεπονής υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλη συμμετοχή στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το 1951 εξελέγη γενικός γραμματέας και ύστερα πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΠΕΚ (Ν. Πλαστήρα), αλλά διαγράφηκε από το κόμμα επειδή αντιτάχθηκε στις θανατικές εκτελέσεις των Μπελογιάννη, Μπάτση, Καλούμενου, Αργυριάδη.
Το διάστημα 1964-1965, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του

Γιατί τιναζόμαστε στον ύπνο μας;

Στη μεταβατική κατάσταση μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα. Πολλοί ζουν μια πτώση στο όνειρό τους η οποία τελειώνει με ένα χαρακτηριστικό τίναγμα λίγο πριν φτάσουν στο έδαφος. Άλλοι ισχυρίζονται πως βιώνουν εξωσωματικές εμπειρίες οι οποίες λήγουν πάλι με αυτό το τίναγμα.
Σε κάθε περίπτωση αυτός ο σπασμός έχει απασχολήσει πολλούς. Όμως στην πραγματικότητα δεν έχει κάποια σχέση με αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας. Πρόκειται για έναν τύπο ακούσιου μυοκλονικού σπασμού που φέρει πολλές ονομασίες: έναρξη ύπνου, υπνικός σπασμός, υπναγωγικός σπασμός είναι μερικές από αυτές.
Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει είναι ότι οι μύες συστέλλονται γρήγορα και χαλαρώνουν ξανά, προκειμένου να φέρουν το σώμα στην κατάλληλη κατάσταση για να κοιμηθεί.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έθεσαν βέτο στο... κεμπάπ

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στη βορειοανατολική πόλη Τσιταδέλα να απαγορευθεί στα εστιατόρια να πωλούν κεμπάπ και άλλα «μη παραδοσιακά» εδέσματα προκάλεσε την αντίδραση τουλάχιστον ενός εκπροσωπου της κοινότητας των μεταναστών στην πόλη, ο οποίος τη χαρακτήρισε «αισχρή».
«Το να απαγορεύονται τα κεμπάπ στην Τσιταδέλα είναι σαν να

Δύο ακόμη μετάλλια πανηγυρίζει η Ελλάδα

Τα τρία μετάλλια έφτασε η ελληνική ομάδα της κωπηλασίας, που αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο Ίτον. Τη 2η θέση στον τελικό του σκιφ πήρε ο Αλέξανδρος Δαφνής, ενώ οι Κωνσταντίνος Χρηστομάνος και Αλέξανδρος Λουλούδης τερμάτισαν τρίτοι στη δίκωπο άνευ.
Έτσι η Ελλάδα έφτασε τα τρία μετάλλια, αφού χθες είχαν κατακτήσει το χάλκινο η Βασιλική Νταλαμάνγκα και η Ελένη Διαμάντη στη δίκωπο άνευ.
- Οι Ηλίας Χατζηηλίας, Πασχάλης Κωνσταντάς, Ηλίας Κούρος, Θανάσης Τσαλιός πήραν την 1η θέση στον μικρό τελικό της τετράκωπου άνευ και την 7η στη γενική.
- Στον τρίτο τελικό του σκιφ νεανίδων η Κατερίνα Καλαμαρά πήρε την 1η θέση και κατετάγη 13η στη γενική.
- Στον τρίτο τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων πήραν μέρος οι Ζωή Φίτσιου και Στέλλα Κουμπλή, που τερμάτισαν στην 5η θέση και πήραν την 17η στη γενική.

 Δείτε περισσότερα θέματα 

Γιατί τα κρεμμύδια προκαλούν δάκρυα;

Η εικόνα ενός ανθρώπου που καθαρίζει κρεμμύδια ενώ παράλληλα «κλαίει» είναι γνωστή σε όλους. Τα κρεμμύδια προκαλούν δάκρυα όταν τα κόβουμε, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.
Στην πραγματικότητα, η ευαίσθητη επιφάνεια των ματιών μας δέχεται επίθεση από την αέρια μορφή του σουλφενικού οξέος. Το σουλφενικό οξύ παρουσιάζεται στα κρεμμύδια μέσω του θείου που αυτά απορροφούν από το έδαφος κατά την ανάπτυξή τους.
Όταν το εκάστοτε κρεμμύδι κόβεται, αυτό το οξύ μετατρέπεται αμέσως σε αέριο. Όταν αυτό φτάσει τελικά στα μάτια, προκαλεί ένα μικρό «τσίμπημα» και μας κάνει να δακρύζουμε.
Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο. Αποθηκεύοντας τα κρεμμύδια στο ψυγείο πριν τα κόψετε, επιβραδύνετε τη χημική τους ισχύ κάτι που συγκρατεί τελικά και την αντίδραση του σπασμωδικού κλάματος.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αθήνα - Θεσσαλονίκη με πατίνια


Άκρως επιτυχημένο το στοίχημα οκτώ αθλητών rollers... Ξεκίνησαν από την Αθήνα και έφτασαν στη Θεσσαλονίκη μετά από επτά ημέρες με τα πατίνια τους.
Μετά από επτά ημέρες, οι οκτώ αθλητές rollers που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το Καλλιμάρμαρο έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου, τερματίζοντας στο Λευκό Πύργο.
Οι νέοι ξεκίνησαν το ιδιόμορφο ταξίδι τους, που το είχαν βαφτίσει "Ώθηση-Extreme 504 km", στις 31 Ιουλίου με έναν και μόνο στόχο: ν΄ αναδείξουν την τριπλή χρησιμότητα των πατινιών ως μεταφορικού μέσου στις δοκιμαζόμενες από το κυκλοφοριακό ελληνικές πόλεις, ως εναλλακτικού τρόπου αερόβιας άθλησης και ως ευχάριστου χόμπι.
Και φυσικά, να συνδράμουν στην προσπάθεια των ποδηλατών ανά την Ελλάδα για τη δημιουργία δρόμων κατασκευασμένων ειδικά για εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, όπως τα ποδήλατα και τα πατίνια.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μακεδονικού Σιάτιστας!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 2011-12

Πρόεδρος          ΝικολαΪδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος   Ντέρος Γεώργιος
Γραμματέας       Γράβας  Γεώργιος
Ταμείας             Τσαφής  Τριαντάφυλλος
Μέλη                 Λαζαρός Τύρνας, Κουτσόγλου Χριστόφορος, Πεσνικάς θεόδωρος 
makedonikosiatistas
Δείτε περισσότερα θέματα

River of Souls 2011

Το φετινό “RIVER OF SOULS” FESTIVAL, που θα λάβει χώρα στις όχθες του Αχέροντας, φιλοξενεί μια από τις σημαντικότερες ROCK’N’ROLL μπαντες της χώρας μας, τους BULLETS.Οι BULLETS δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988.
Το συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει αμέτρητα εκρηκτικά live στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ( Γερμανία , Ιταλία , Γαλλία , Βουλγαρία ). Το στυλ που παίζουν είναι δίχως αμφιβολία ROCK’N’ROLL. Σαφώς η βασικότερη επιρροή προέρχεται από τα trash/desperate rockabilly των 50’s, αλλά και

Στους top προορισμούς του κόσμου Παρθενώνας-Σαντορίνη!

Ταξιδιωτικά «εγκώμια» για Παρθενώνα και Σαντορίνη, μας έπλεξε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά. Πρόκειται για το «Smithsonian», που συγκαταλέγει τον Παρθενώνα και τη Σαντορίνη, στη λίστα με τις 43 καλύτερες ταξιδιωτικές προτάσεις ανά τον κόσμο!
Με τον τίτλο «43 τόποι που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις», το άρθρο αναφέρεται με διθυραμβικό τρόπο στους δυο top ελληνικούς προορισμούς.
Συγκεκριμένα για τον Παρθενώνα, γράφει πολλές ιστορικές λεπτομέρειες, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τεράστια προσπάθεια αναστήλωσης του.
Παράλληλα, αναφέρεται και στα Μάρμαρα του Παρθενώνα, τα

Γιορτή Κρασιού στο Δίστομο Βοιωτίας!

ΑΙΓΙΟ : Η χειρούργος ήταν.... φιλόλογος!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΠΤΥΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Με πλαστό πτυχίο Ιατρικής μία απόφοιτος Φιλολογίας από πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας χειρουργούσε ασθενείς στην Ελλάδα! Οι έλεγχοι του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) έφεραν στο φως 43 πτυχία - «μαϊμού» τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στις ειδικότητες της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής, αλλά και στους μηχανικούς, τους δικηγόρους, τους γυμναστές, τους νοσηλευτές, τους φιλολόγους και τους μουσικούς.
Ολες οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ έχει

Νέος καύσωνας από την Τρίτη

Την ανιούσα παίρνει ο υδράργυγος απο την Δευτέρα με θερμοκρασίες ως και 37 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα όπου θα πνέει λίγο βοριαδάκι και στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία 33 βαθμούς Κελσίου και νοτιάδες.
Ως 38 βαθμούς θα έχουμε σε Ιόνιο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ενώ στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο η υψηλότερη θερμοκρασία θα ειναι ως 37 βαθμούς Κελσίου.
Ως 33 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος σε Κυκλάδες και Κρήτη με εξαίρεση τη νότια Κρήτη όπου θα έχουμε θερμοκρασίες ως και 36 βαθμούς.
Ως 36 βαθμούς και η θερμοκρασία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Την ανιούσα παίρνει η ζέστη από την Τρίτη σε όλη την Ελλάδα. Θα φτάσει στους 39 και τοπικα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ζέστη και μπόρες την Τετάρτη. Στα ανατολικά και στα νότια θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες ενώ στα δυτικά και βορεια μικρή πτώση. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανάσα από την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίς και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Ίδια η εικόνα και την Παρασκευή, με τον καιρό γενικά αίθριο.
Δείτε περισσότερα θέματα

Νέα φιλική νίκη για την Εθνική!

Στο δυνατότερο φιλικό της επί κυπριακού εδάφους, η Εθνική μπάσκετ νίκησε με 83-80 τη Ρωσία του Κιριλένκο.
Αυτή ήταν η τρίτη και πιο σημαντική νίκη για την Εθνική στην παρουσία της στην Κύπρο. Μία νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τους Έλληνες διεθνείς οι οποίοι παλεύουν και αυτό φαίνεται. Κάνουν λάθη, βεβιασμένες ενέργειες, έχουν αμυντικά κενά αλλά παλεύουν.
Η μάχη των ριμπάουντ χάθηκε κατά κράτος (21-34) απέναντι στους πανύψηλους και γοργοπόδαρους Ρώσους, ωστόσο στο τέλος φάνηκε πως

«Δημοκρατικοί» διάλογοι. (ο άνεργος)

Ο Κλεισθένης γράφει.
Εξουσία: «Τι βλέπω; Πλακάτ και γράφεις ότι είσαι άνεργος; Το φωνάζεις κιόλας.
Άνεργος: Μα είμαι άνεργος, την αλήθεια φωνάζω.
Εξουσία: Μου είναι αδιάφορο αν είσαι άνεργος όσο αφορά για την αλήθεια φύλαξέ την για τον εαυτό σου.
Άνεργος: Γιατί; Ποιον ενοχλώ; Έχω το δημοκρατικό δικαίωμα να διαδηλώνω.
Εξουσία: Κι εγώ έχω την «δημοκρατική» νομιμοποίηση να στείλω τα ΜΑΤ να σου σπάσουν το κεφάλι.
Άνεργος: Θα επαναστατήσει ο κόσμος, θα διαμαρτυρηθεί.
Εξουσία: Πρόσεξε! Πολλοί απ’ τον καναπέ τους θα βρίζουν προς τις

Έβρεξε ζημιές στην Ελασσόνα!

Πλήθος προβλημάτων και καταστροφές σε καλλιέργειες προκάλεσε... η χαλαζόπτωση, που σημειώθηκε στην περιοχή της Ελασσόνας και ιδιαίτερα στο Μεσοχώρι, το Αμούρι και τον Ευαγγελισμό.
Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε καλλιέργειες καπνού, καλαμποκιού, αχλαδιού και ροδάκινου.
Την πληγείσα περιοχή επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ενημερώθηκε από τους παραγωγούς για τις ζημιές.
Ο κ. Αγοραστός ζήτησε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την εκτίμηση των ζημιών και να ενημερωθεί σχετικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης.
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Καλύτερη η Τρίπολη, αλλά νίκησε ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην αρκαδική πόλη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου πήρε τη νίκη με το γκολ του Ρότσα στο 65' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Η ομάδα του Όσκαρ Φερνάντεθ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως βρήκε μπροστά της τον εκπληκτικό Μπαμπανιώτη, ο οποίος σταματούσε κάθε προσπάθεια των Αρκάδων. Μάλιστα, οι Αρκάδες είχαν και δοκάρι με τον κινητικό Ράγιος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Φορμίκα, Τσαμπούρης (46' Ναβάρο), Κωστούλας, Κουρμπέλης, Κερ (46' Τσουμάγκας), Λαδάκης, Ράγιος, Αρσενίεβιτς (46' Ροζέριο), Έγκον (46' Μπακασέτας), Ματούσιακ (56' Πιπίνης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο (62' Μπαμπανιώτης), Γκόλιας (46' Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46' Ενζεγκουέλε), Κούσας, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Καραμαλίκης (46' Χαριστέας), Κουτρουμάνος, Πασάς, Σεγιέ, Σιντιμπέ (46' Ρότσα), Δέντσας (46' Σιόντης).
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Παγόβουνο υποχωρεί στην Αλάσκα!

Δείτε τις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα…
Παρατρίχα ατύχημα έξω από την Αλάσκα, όταν ένα πλοίο με τουρίστες προσέγγισε κοντά σε παγόβουνο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή υποχώρησε μεγάλο μέρους του πάγου με αποτέλεσμα να προκληθούν αναταράξεις στο πλοίο και να εκτοξευθούν κομμάτια στο κατάστρωμα όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι τουρίστες! Μία τουρίστρια έσπασε το πόδι της, αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί.
Τη στιγμή κατέγραψε με ερασιτεχνική κάμερα μία επιβαίνουσα στο πλοίο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν έκοβαν αποδείξεις στα διόδια!!!

Το είδαμε κι αυτό, και μάλιστα σε περίοδο που υποτίθεται ότι το κράτος δίνει μάχη κατά της φοροδιαφυγής και της μη έκδοσης αποδείξεων. Κι όμως! Στα διόδια της Κορίνθου, στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, την προηγούμενη Πέμπτη... δεν έκοβαν αποδείξεις στους διερχόμενους οδηγούς. Και η εξήγηση ήταν ότι... υπήρχε πολλή κίνηση και έτσι διευκολύνονταν οι οδηγοί αφού δεν χρειαζόταν να περιμένουν περισσότερο για να πάρουν και την απόδειξή τους...! Θα μπορούσαν βέβαια να σηκώσουν τις μπάρες ώστε να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα, αλλά... πού τέτοια ευαισθησία. Όσο για τις αποδείξεις που δεν κόβονταν, οι αστυνομικοί που στέκονταν στο ίδιο σημείο δεν είπαν κουβέντα!
Δείτε περισσότερα θέματα

Διπλός gay γάμος για δύο αδέρφια από τη Λάρισα!

Οι ομογενείς Ερικ και Ιλίς Μπακόλα παντρεύτηκαν τους συντρόφους... τους στο Δικαστικό Μέγαρο του Μανχάταν, παρουσία της μητέρας τους.
Τα αδέλφια Ελληνοαμερικανών κατάφεραν με το νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ να επισημοποιήσουν τις σχέσεις με τους συντρόφους τους και μάλιστα ταυτόχρονα.
Οι γάμοι πραγματοποιήθηκαν την πρώτη κιόλας ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος «Equal Marriage Act», που επιτρέπει τον