ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

VIDEO: Ποιός διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει γυρίσει sex-tape;

Καλεσμένος σε ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά shows της χώρας του, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός James Franco, γνωστός από ταινίες όπως τα 127 ώρες, Spiderman, αλλά και την παρουσίαση των περσινών βραβείων Όσκαρ, παραδέχθηκε ότι μαζί με την κοπέλα του είχαν αποπειραθεί στο παρελθόν νακινηματογραφήσουν τους εαυτούς τους την ώρα της ερωτικής πράξης, με όχι όμως και τα καλύτερα αποτελέσματα.
Όπως είπε με χιούμορ στον παρουσιαστή

Αστυνομικός βασανίζει και βιάζει με γκλόπ κρατούμενο! (video+18)

Χωρίς σχόλια…

Δείτε τι ξέχασε να φορέσει η Irina Shayk!

Πήγε για τρέξιμο η Irina Shayk, το κορίτσι του Christiano Ronaldo και κάτι ξέχασε να φορέσει!
Φαίνεται πώς βιαζόταν και ήθελα να πάει να κάνει τζόκινγκ και ξέχασε να φορέσει το… σουτιέν της!
Πάντως αν δεν την νοιάζει καθόλου που βγήκε έτσι έξω, γιατί να νοιάζει εμάς; Ιδού η αποκάλυψη!

Το πάνω χείλος “προδίδει” τη σεξουαλική ζωή των γυναικών.

Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη “λακουβίτσα” που έχει η Rihanna;
Γιατί από αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου της Σκωτίας, η καλή ή κακή σεξουαλική ζωή των γυναικών.
Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο “σχηματισμένη” γραμμή στο

ΔΕΙΤΕ: Γυναίκες ποζάρουν με θέα το sex!!!


Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες….

Ποιες γυναίκες ικανοποιούνται περισσότερο στο σεξ;

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας που δείχνουν ποιες γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο και ποιες οι προτιμήσεις τους.
Οι γυναίκες της Αυστραλίας ξυπνούν ευδιάθετες τα πρωινά. Ξέρετε γιατί; Ίσως γιατί είναι οι πιο ικανοποιημένες γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο με το 27% να δηλώνει πως δεν θα άλλαζε τίποτα στην σεξουαλική ζωή τους.
Έρευνα λοιπόν αποδεικνύει ότι οι ξεχασμένες στην μακρινή αυτή Ήπειρο, δεν είναι και τόσο «ξεχασμένες» από τους

ΤΟΥΡΚΙΑ: Έγινε η πρώτη μεταμόσχευση μήτρας!

Εφτά ώρες διήρκεσε η πρώτη παγκόσμια μεταμόσχευση μήτρας από τούρκους χειρουργούς στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου Άκντενιζ στην επαρχία της Αττάλειας, σύμφωνα με τη Hürriyet Daily News.
Η επιτυχημένη μεταμόσχευση έγινε σε 21χρονη ασθενή, η οποία αναρρώνει με

Συγκλονιστικό: Επανήλθε στη ζωή όταν τη ράντισαν με αγιασμένο νερό!!!

Αδυνατούν να εξηγήσουν επιστημονικά την ξαφνική ανάρρωση οι γιατροί της...
Όλοι πίστευαν ότι ο θάνατος της 13χρονης Lucy Hussey-Bergonzi ήταν σίγουρος. 
Όταν, όμως, ο παπάς έβρεξε το κεφάλι της ετοιμοθάνατης κοπέλας με αγιασμένο νερό

Η Ορθούλα Παπαδάκου πάλι στο νοσοκομείο!!!

Δύσκολες ώρες για Ορθούλα Παπαδάκου. Τί ακριβώς συνέβη στην Ορθούλα Παπαδάκου και βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο;
Ο φόβος και η αγωνία την έκαναν να καταρρεύσει. Για δεύτερη φορά, η Ορθούλα Παπαδάκου εισήχθη στο νοσοκομείο.
Η συναισθηματική φόρτιση, το άγχος και ο φόβος της αναμονής για

Ποια επώνυμη ομολόγησε σχέση με νεότερο κατά 14 χρόνια;

Την έχουν αποκαλέσει «τεκνατζού» και εκείνη δεν έχει πρόβλημα. 
Ποια ελληνίδα επώνυμη παραδέχτηκε σχέση με πολύ νεότερο άντρα;

Φθηνά εισιτήρια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 9 ευρώ

Μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Διαβάστε με ποιον τρόπο θα βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια.
Ξεκινά μέσω του διαδικτύου το πρόγραμμα διάθεσης για φθηνά εισιτηρία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με την ισχύ του εισιτηρίου από την 21η Αυγούστου και

Σε ποια πανελίστρια έδωσε «πόδι» η Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Σε ποια πανελίστρια της εκπομπής της έδωσε «τα παπούτσια στο χέρι»;
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τηλέφωνο την πανελίστρια του Καφέ με την Ελένη και την ενημέρωσε ότι δεν θα την χρειαστεί ξανά. κι εκείνη έμεινε κόκκαλο!!!
Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πόρτα της συνεργασίας με την δημοσιογράφο στο πάνελ της εκπομπής...

Πλήρωσαν καράβι για το νησί τους αλλά αυτό βρέθηκε στη Λιβύη!

Το φυσάνε και δεν κρύωνει το σκάνδαλο με το πλοίο Ίλιον, το οποίο αντί να κάνει το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε στη Λιβύη.
Στη Σαμοθράκη προσπαθούν να ξεχάσουν το κάζο που έπαθαν με τον διαχειριστή του πλοίου Ιλιον κ. Βεντούρη και σιγά σιγά προσπαθούν να ξεχάσουν και τα χρήματα που του έστειλαν, για να βάλει το πλοίο στην γραμμή Σαμοθράκη -Αλεξανδρούπολη.
Το Ίλιον συνεχίζει να παραμένει στο Λιβυκό Πέλαγος και να

H πρώτη του ΠΥΡΣΟΥ (video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ και η πρώτη προπόνηση στο ΔΑΚ Γρεβενών εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μενέλαος Παπαϊωάννου αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, τους ευχήθηκε υγεία πάνω απ΄όλα, καλή πορεία, ομόνοια, αλληλεγγύη, και αθλητικό πνεύμα ενώ τους ζήτησε πίστη και ενθουσιασμό στην νέα προσπάθεια.

Από το Conn-x η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ανόρθωση – ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν απόψε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το δεύτερο φιλικό του «Δικεφάλου του Βορρά» επί κυπριακού εδάφους, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε ο αγώνας των «ασπρόμαυρων» με την Ανόρθωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι του Conn-x στις 21.00. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λάρνακας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΠΑΟΚ: 5η πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο η Τούμπα!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bleacherreport.com», το γήπεδο του ΠΑΟΚ, η θρυλικήΤούμπα, καταλαμβάνει την τιμητική πέμπτη θέση ανάμεσα στις δεκαπέντε πιο δυνατές έδρες στον κόσμο.
Στο σχετικό άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η Τούμπα είναι… διαβόητη για την εχθρική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η περιβόητη Θύρα 4 φιλοξενεί μερικούς από τους πιο παθιασμένους υποστηρικτές του συλλόγου. Προσπαθούν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους σε κάθε αγώνα, καθώς επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυριαρχία των τριών μεγάλων στην Ελλάδα του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.», ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Σχεδόν κάθε αγώνας συνοδεύεται από κόκκινες φωτοβολίδες, το πέρασμα της μεγάλης φανέλας του ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένη στους «σκληρούς» οπαδούς. Η εχθρότητα που «βγάζουν» δύσκολα χειρίζεται από τον αντίπαλο. Οι φίλαθλοι είναι γνωστοί με την ονομασία «Οι χούλιγκανς των Δυτικών Συνοικιών» και ο πιο γνωστός σύνδεσμος είναι η Θύρα 4.»
Δείτε περισσότερα θέματα 

Super League: Το πρόγραμμα της αγωνιστικής σεζόν 2011-12

Το πρόγραμμα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, οριστικοποιήθηκε σήμερα με τις «άγνωστες» ομάδες Α και Β να «βαφτίζονται» Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου, αντίστοιχα. Έτσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους «Αργοναύτες» στο «Καραϊσκάκη, ενώ η ΑΕΚ την ομάδα της Μαγνησίας στο «ΟΑΚΑ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2011-12:

VIDEO: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Α.Πεπονή

Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία υπουργού κηδεύθηκε το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο ο Αναστάσης Πεπονής, ένα από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Παρούσα στην κηδεία η πολιτική ηγεσία της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, βουλευτές, δημοσιογράφοι και φίλοι.
Στην πορεία του Αναστάση Πεπονή, μέσα από την οποία σκιαγραφούνται τα τελευταία 60 χρόνια της πολιτικής ζωής της χώρας, αναφέρθηκε στο επικήδειο λόγο του ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας, σημειώνοντας εμφατικά ότι “ο Πεπονής είχε βιωματική σχέση με την Ιστορία”. Επικεντρώθηκε στο ρόλο του στον

Video: Η Αγγελική Νικολούλη “τίναξε στον αέρα” το Facebook

H Αγγελική Νικολούλη πριν από λίγο διάστημα άνοιξε μια προσωπική σελίδα στο Facebook για να έχει προσωπική επαφή με το κοινό που τόσο την αγαπάει…
Σε λίγες μόνο ημέρες αυτό γέμισε και έτσι αναγκάστηκε να ανοίξει και ένα δεύτερο που επίσης γέμισε πολύ γρήγορα…
Η παρουσιάστρια που απαντάει μόνη της στα μηνύματα του κόσμου, προσπαθούσε να αντεπεξέλθει σε αυτή την επικοινωνία, αλλά τα μηνύματα ήταν χιλιάδες, σε σημείο που μπλόκαρε το Facebook και οι υπεύθυνοι της έστειλαν μήνυμα ενημερώνοντας την πως μπλοκάρουν αυτά τα δυο προφίλ και ανοίγοντας της μια fan page που δεν έχει όριο όπως η προσωπική σελίδα…

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε από τύψεις 22 χρόνια μετά!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 50χρονος Stephen Whittle, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει 22 χρόνια μετά το θάνατο ενός φίλου του από την καταστροφή του Hillsborough το 1989.
Ο άντρας, αγνοώντας το τι επιφύλασσε η μοίρα πούλησε το εισιτήριο που είχε για τον αγώνα της Liverpool σε ένα φίλο του κερδίζοντας έτσι κατά λάθος μερικά χρόνια ζωής. Δύο δεκαετίες μετά, ο άντρας, ο οποίος υπέφερε από

Δείτε: Τρώει τις στάχτες του συζύγου της!

Μια πολύ μακάβρια συνήθεια, που εξελίχθηκε σε μανία, απέκτησε μια 26χρονη γυναίκα, με το όνομα Casie.
Πριν από δύο μήνες έχασε πρόωρα το σύζυγό της. Όταν πήγε να μεταφέρει τις στάχτες του από ένα προσωρινό δοχείο στη μόνιμη τεφροδόχο, τα δάχτυλά της γέμισαν από τη γκρίζα σκόνη.
«Δεν ένιωθα καλά να τινάξω τα δάχτυλά μου και απλά

Μεταθέσεις Στρατού Ξηράς...

Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 82/9-4-2011 έγγραφό μας, αμέσως μετά την έκδοση της σχετικής Υπουργικής απόφασης, αναφορικά με την εξειδίκευση των κριτηρίων και των λοιπών θεμάτων σχετικά με τις τοποθετήσεις, τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις των Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, επικροτήσαμε και επιδοκιμάσαμε την προσπάθεια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, να ανταποκριθεί σε ένα χρόνιο αίτημα των στελεχών, το οποίο αναδείχθηκε ποικιλοτρόπως από το Σύνδεσμό μας, και να συντάξει έναν κανονισμό μεταθέσεων, ο οποίος ...
 Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με αφορμή σχόλια και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ουδεμία οφειλή της προηγούμενης διοίκησης ανέλαβε μέχρι σήμερα να πληρώσει και μένει στη δέσμευση του π.Προέδρου του Φ.Α.Σ. Πυρσός για ανάληψη της ευθύνης αποπληρωμής των οφειλών του Συλλόγου μέχρι 27-7-2011.
Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών
Δείτε περισσότερα θέματα 

Euroleague: Στις 30/9 το ΠΑΟΚ – Galatasaray

Όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Galatasaray ορίστηκε από την Euroleague να διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στις 16:00.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Euroleague, έγιναν γνωστές οι ώρες και οι μέρες για τους αγώνες των προκριματικών αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως αναφέραμε λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Galatasaray την Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» περάσει το εμπόδιο των Τούρκων τότε θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των ASVEL Basket ή Gravelines το Σάββατο στις 1 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια του Α’ ομίλου τα οποία θα διεξαχθούν στο Βίλνιους της Λιθουανίας:

Έκαψαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε!

Ασύλληπτος ο δράστης!!!
Στην περιοχή Κόκκινος Μύλος, στις Αχαρνές, μία αδέσποτη σκυλίτσα γνώρισε απίστευτη βιαιότητα. 
Την ώρα που γεννούσε στη φωλιά της, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν κυριολεκτικά ζωντανή!
Αυτός που έβαλε φωτιά στα σκουπίδια δεν είδε την σκυλίτσα που έδινε τον αγώνα της να γεννήσει τα μωρά της ή άραγε το έκανε επίτηδες, για να εξουδετερώσει ένα ακόμα ενοχλητικό αδέσποτο;
Για μια ακόμα φορά, ο δράστης παραμένει άγνωστος και ατιμώρητος!
adespoto.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Χωρίς ΑΦΜ όσοι χρωστούν στην εφορία... από 1η Σεπτέμβρη

Χωρίς ΑΦΜ θα μείνουν ξαφνικά από 1ης Σεπτεμβρίου δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και επιχειρήσεις. Το υπουργείο Οικονομικών προχωρά στην απενεργοποίηση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου στο Τaxisnet,
με αποτέλεσμα από 1η Σεπτέμβρη να μην μπορούν πλέον να έχουν συναλλαγές με την εφορία όλοι όσοι

Στο 23% το σουβλάκι και η τυρόπιτα!

Αν τρως το σουβλάκι στο μαγαζί θα το πληρώνεις με 23%, εάν το πάρεις να το φας έξω από το μαγαζί θα το πληρώνεις με το 13%; Κανείς δεν έχει καταλάβει. 
Αναψυκτικά, χυμοί και υπηρεσίες εστίασης θα μεταταγούν από 1 Σεπτεμβρίου 2011 στον συντελεστή 23% από 13% όπως προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που ερμηνεύει τον εφαρμοστικό νόμο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την οικονομία.
Έτσι, στον συντελεστή 23% προβλέπεται ότι θα μεταταγούν:
-οι χυμοί φρούτων και λαχανικών
-τα έτοιμα ροφήματα όπως είναι ο καφές, το τσάι, η σοκολάτα και τα αεριούχα νερά, φυσικά ή τεχνητά.
Αυτό δεν ισχύει για τα μη αεριούχα φυσικά ή τεχνητά μεταλλικά νερά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών τα οποία

Νεκρή 59χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία!!!

Μία νεκρή και ο σοβαρός τραυματισμός ενός 67χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία οδό, μεταξύ του κόμβου Κοίλων και του κόμβου Πολυμύλου.
Το ατύχημα σημειώθηκε ότι το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 67χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 59χρονη ημεδαπή που επέβαινε στο αυτοκίνητο και να τραυματιστεί σοβαρά ο 67χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και η 66χρονη συνοδηγός.
Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μέχρι τέλος Αυγούστου η νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών!

Η επικαιροποίηση της λίστας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε την Τετάρτη ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε ότι η λίστα θα πρέπει να εξετάζεται με ποιοτικά κριτήρια, ενώ ξεκαθάρισε ότι το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί, με στόχο, μέχρι τέλους Αυγούστου, να έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση, σχετικά με τη νέα λίστα για το 80% τουλάχιστον των ειδικοτήτων.
Ο Γιώργος Κουτρουμάνης συναντήθηκε και με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του ΟΑΕΕ και το ενδεχόμενο περαιτέρω διευκόλυνσης των

Συνέλαβαν και τον πρώην αρχισυντάκτη της News of the World...

Αν και η Σκότλαντ Γιαρντ δεν έκανε γνωστή την ταυτότητα του άνδρα που συνελήφθη, σύμφωνα με αστυνομική πηγή πρόκειται για τον Γκρεγκ Μίσκιβ.
Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο άνδρας ο οποίος είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου, συνελήφθη καθώς είναι ύποπτος για τηλεφωνικές υποκλοπές.
«Προς το μεσημέρι ένας άνδρας 61 ετών συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση» ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πρόκειται για το δωδέκατο άτομο που συλλαμβάνεται στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τον όμιλο του Ρούπερτ Μέρντοκ αλλά και το πολιτικό σύστημα της Βρετανίας.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Βάσεις 2011 Πανελλήνιες: εκτιμήσεις για πτώση στις υψηλόβαθμες!!!

- Άνοδος στις στρατιωτικές και τις σχολές τις αστυνομίας
- Μόνο 40 τμήματα κρατούν ψηλά τον πήχη
- Δείτε που θα κινηθούν οι βάσεις ανά σχολή
Οι λιγότερες κατά 10% θέσεις στις στρατιωτικές σχολές ανεβάζουν τις βάσεις με την Ικάρων να φτάνει ως και τις 17.500 μόρια, ενώ οι ιατρικές όπως της Θεσσαλονίκης μπορεί να φτάσουν ως και στα 19.500 μόρια.
Στις σχολές της αστυνομίας η Αστυφυλάκων θα κυμανθεί από τα 15.500 ως και τα 16.000 μόρια, ενώ η σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ θα ξεπεράσει τα 18.700 μόρια
Κατά τα άλλα ο μέσος όρος πτώσης των βάσεων θα είναι τα 700 μόρια ακόμη και στις λεγόμενες περιζήτητες σχολές με αποτέλεσμα όσοι έγραψαν πάνω από 18.000 να μπαίνουν με άνεση στη σχολή προτίμησής τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” οι βάσεις σε σχολές με μεγάλη ζήτηση αναμένεται να κινηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα και έτσι για παράδειγμα στη Νομική της Αθήνας θα είναι μεταξύ 18.500 και 18.700 μορίων, από 18.800 ως 19.000 μόρια η σχολή πολιτικών μηχανικών του ΕΜΠ , η σχολή αρχιτεκτόνων στην Ξάνθη ως 20.600 μόρια, το παιδαγωγικό τμήμα Θεσσαλονίκης μέχρι 18.400 μόρια, ως 18.700 η φαρμακευτική Πάτρας, ενώ η Ιατρική της Αθήνας δεν θα ξεπεράσει τα 19.150 μόρια.
Δείτε που θα κινηθούν οι βάσεις σε άλλα τμήματα όπως :
Αγγλικής φιλολογίας ως 20.000
Επικοινωνίας και ΜΜΕ Αθήνας ως 18.700
Οδοντιατρική Αθήνας ως 18.950
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης ως 18.750
Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ ως 19.050
Χημικών μηχανικών ΕΜΠ ως 18.200
Παιδαγωγικό Αθήνας ως 18.250
newsit.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βοριάδες, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Μπορεί να περιορίζονται οι καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά, όμως ο καιρός και σήμερα δεν θα είναι... ευχάριστος καθώς οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ στα πελάγη.
Οι καταιγίδες περιορίζονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, όμως οι βροχές κατεβαίνουν πιο χαμηλά στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και ίσως το πρωί πέσει βροχή και στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής.
Οι βοριάδες ρίχνουν το θερμόμετρο 7-8 βαθμούς κατά μέσο όρο και μπορεί να γλιτώνουμε από τον καύσωνα στα νότια, όμως η αλλαγή είναι απότομη.
Ο καιρός αλλάζει και πάλι από το απόγευμα με τις βροχές να περιορίζονται, ενώ από αύριο το θερμόμετρο θα ανέβει και πάλι, ειδικά στα δυτικά.Ι
Η επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης. Στις 18:30 σε Φλώρινα, Αμύνταιο, Γιαννιτσά, Πτολεμαΐδα και Θεσσαλία άρχισε να βρέχει και να έχει χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Στον Κονισκό Τρικάλων εκδηλώθηκε ισχυρή βροχόπτωση και ο υδράργυρος έφτασε στους 20 βαθμούς Κελσίου. Το θερμόμετρο έδειξε 16 βαθμούς σε Αμύνταιο και Πτολεμαΐδα, 14 στη Βλάστη Κοζάνης και 15 στην Καστοριά. Πάντως, σε καμία από τις περιοχές αυτές δε σημειώθηκαν προβλήματα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γρεβενά: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο!!!


Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του το απόγευμα (16:55) της Τετάρτης 10 Αυγούστου, στην πόλη των Γρεβενών όταν η μηχανή που οδηγούσε... χτύπησε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο στο ύψος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γρεβενών (γηπέδου) με αποτέλεσμα να «εκτοξευτεί» από τη μηχανή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου τον πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν στη σωστή κατεύθυνση. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Αγγελίδη (κάτοικος Βατολάκκου Γρεβενών).
Διενεργείται έρευνα από το τμήμα τροχαίας Γρεβενών για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.
star-fm.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φλώρινα: Νεκρός ο νεαρός που βούτηξε στη λίμνη για να δροσιστεί!

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα είχαν χαθεί από χθες το μεσημέρι που αποφάσισε να κάνει μπάνιο στη λίμνη Ζάζαρη, στο Λιμνοχώρι Φλώρινας.
Οι άνδρες της αστυνομίας με την βοήθεια δυτών της ΕΜΑΚ, που είχαν φτάσει στο σημείο από χθες, έκανα έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού κολυμβητή και δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό μέσα στα νερα της λίμνης. Η σορός του νεαρού Αλβανού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης για νεκροψία.
Ήθελε απλά να δροσιστεί...

Αποκαλύψεις σοκ Τζάκι Κένεντι για τη δολοφονία Κένεντι!

Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση -μετά θάνατον- για το ποιος δολοφόνησε τον Τζον Κένεντι. Ποιον κατηγορεί η Τζάκι;
Η Πρώτη Χήρα της Αμερικής μιλάει μετά θάνατον και διατυπώνει μια τρομερή κατηγορία, η οποία παραμένει προς το παρόν αναπόδεικτη: η Τζάκι Κένεντι ήταν πεπεισμένη πως πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της, στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας του Τέξας, ήταν ο Τεξανός Λίντον Τζόνσον, ο αντιπρόεδρός του που πήρε και τη θέση του ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και μια μυστική ομάδα τεξανών μεγιστάνων.
Αυτό λέει η Ζακλίν Μπουβιέ Κένεντι στον ιστορικό Αρθουρ Σλέσινγκερ Τζούνιορ λίγες ημέρες μετά την κηδεία που όλος ο

Στάση πληρωμών λόγω αύξησης του ΦΠΑ

Ποιοί απειλούν με στάση πληρωμών αν αυξηθεί το ΦΠΑ; Προειδοποιούν πως δε θα αντέξει η οικονομία περαιτέρω φορολογία.
Σε στάση πληρωμών προς το ελληνικό δημόσιο προσανατολίζονται οι διευθυντές καταστημάτων εστίασης, αντιδρώντας στην αύξηση του ΦΠΑ κατά 10% από Σεπτέμβρη.
Ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εταιρειών Εστίασης, Γιώργος Καββαθάς είπε ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να σταματήσουν να αποδίδουν φόρους και ΦΠΑ σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ούτως ή άλλως οι περισσότεροι από τους

Γιατί Λιάγκας-Σκορδά κάνουν χωριστές διακοπές

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στη Κεφαλονιά χωρίς την Φαίη Σκορδά. Διαβάστε γιατί το ζευγάρι κάνει χωριστές διακοπές.
Χωριστές διακοπές κάνουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Όχι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους. Απλά η Φαίη χρειάστηκε να επισκεφτεί για λίγες μέρες την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.
Η παρουσιάστρια, επισκέφτηκε τη μητέρα της προκειμένου να της αφήσει τον μόλις τεσσάρων μηνών Γιαννάκη. Στη συνέχεια, θα πάει να βρει τον σύζυγο.
Που αλωνίζει ο Γιώργος Λιάγκας; Στην Κεφαλονιά. 
Ο παρουσιαστής, βρίσκεται σε διακοπές, στο νησί με το σκάφος του και όπως μάθαμε, περιμένει από μέρα σε μέρα την άφιξη της Φαίης.
Μέχρι να φτάσει πάντως η Φαίη Σκορδά, το έχει ρίξει στο καλό φαγητό! Γιατί ως γνωστόν, μια αδυναμία την έχει στα εδέσματα. Ειδικά όταν είναι από τα χεράκια της πολύ καλής του φίλης και μαγείρισσας, κυρά Τασίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φιλικό: Ιταλία – Ισπανία 2-1 (video)

Με ένα γκολ από κόντρα του Aquilani στο 84ο λεπτό, η Ιταλία κέρδισε την Ισπανία με 2-1 στην κόντρα των δύο τελευταίων Πρωταθλητριών Κόσμου σε διεθνές φιλικό που έγινε στο Bari. Η «squadra azzura» έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για τη νίκη, προηγούμενη στο σκορ με γκολ του Montolivo στο 14ο λεπτό, ενώ μόλις στο 5’ ο Domenico Criscito είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Η Ισπανία ισοφάρισε κόντρα στη ροή του αγώνα με πέναλτι του Xabi Alonso στο 34’. Στο δεύτερο μέρος οι Ίβηρες ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά ήρθε το γκολ του Aquilani στο 84’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Να σημειωθεί πως από την Ισπανία αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με πρόβλημα τραυματισμού οι Pique και Torres, ενώ εκτός αποστολής είχε μείνει ο Xavi.Σκόρερ: Montolivo (14’), Αquilani (84’) – Xabi Alonso (34’ πεν.)
Συνθέσεις:
Ιταλία: Gianluigi Buffon, Christian Maggio, Giorgio Chiellini, Andrea Ranocchia (Leonardo Bonucci, 77), Domenico Criscito, Andrea Pirlo, Thiago Motta (Claudio Marchisio, 46), Daniele De Rossi (Alberto Aquilani, 65), Riccardo Montolivo (Antonio Nocerino, 74), Giuseppe Rossi (Giampaolo Pazzini, 59), Antonio Cassano (Mario Balotelli, 59).
Ισπανία: Iker Casillas (Victor Valdes, 46), Andoni Iraola (Thiago Alcantara, 46), Gerard Pique (Sergio Busquets, 45), Raul Albiol, Alvaro Arberola, Xabi Alonso, Javi Martinez, Andres Iniesta (David Villa, 46), David Silva, Fernando Torres (Fernando Llorente, 14), Santi Cazorla (Juan Manuel Mata, 80).
Τα γκολ του Ιταλία – Ισπανία 2-1 σε video:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Πέμπτη.

Καιρικές συνθήκες: Αραιές νεφώσεις αναμένουμε την Πέμπτη στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας οι οποίες στην Ανατολική Μακεδονία την Θράκη την Ανατολική Θεσσαλία τις Σποράδες και...
την Εύβοια θα είναι πιο αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα πιο ορεινά τμήματα. Από το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.
meteo
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φιλικό: Γερμανία – Βραζιλία 3-2 (video)

Γκολ και θέαμα από Γερμανία και Βραζιλία, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-2 σε φιλικό που διεξήχθη στη «Mercedes Benz Arena» της Στουτγάρδης. Η ομάδα του Joachim Low ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακή, με το παιδί-θαύμα της Dortmund, Mario Gotze, να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και τους Schweinsteiger-Kroos να κάνουν ό,τι θέλουν τη μεσαία γραμμή της Βραζιλίας. Η «selecao» απογοήτευσε και θα μπορούσε να είχε γνωρίσει μεγαλύτερη ήττα από τους Γερμανούς.
Σκόρερ: Schweinsteiger (61’, πεν.), Götze (67’), Schürrle (80’) – Robinho (71’ πεν.), Neymar (92’)
Συνθέσεις:
Γερμανία: Neuer, Träsch, Hummels (88’ Boateng), Badstuber, Lahm, Schweinsteiger (85’ Rolfes), T. Müller, M. Götze (88’ Cacau), Kroos, Podolski (46’ Schürrle), Gomez (46’ Klose)
Βραζιλία: Julio Cesar, Dani Alves, Lucio, Thiago Silva, André Santos, Ralf, Ramires (86’ Luiz Gustavo), Fernandinho (69’ Ganso), Robinho (86’ Renato Augusto), Neymar, Pato (77’ Fred)
Τα γκολ του Γερμανία – Βραζιλία 3-2 σε video:

Φιλικό: ΑΕ Λεμεσού – ΑΕΚ 2-2 (video)

Ούτε στο δεύτερο φιλικό της επί κυπριακού εδάφους η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια. Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕ Λεμεσού, παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με το φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση. Προσπαθούσαν να αλλάξουν σωστά την μπάλα και να αναπτυχθούν σωστά στην επίθεση. Μάλιστα, σε μια οργανωμένη επίθεση, η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί. Στο 12’ ο Σιαλμάς από δεξιά συνεργάστηκε άψογα με
τον Guerreuiro που βρισκόταν λίγο πιο ψηλά από το ύψος του πέναλτι, οι δύο παίκτες έκαναν το ένα δύο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ πλάσαρε σωστά τον Degra, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 17’ ο Guerreiro σημάδεψε το δοκάρι των Κυπρίων και χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το 2-0.
Στην συνέχεια όμως, οι παίκτες του Jimenez οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο και έτσι στο 19’ δέχθηκαν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Enrigue εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και με προβολή έκανε το 1-1. Η ΑΕ Λεμεσού πίεσε κι άλλο την «κιτρινόμαυρη» άμυνα αλλά τελικά δεν έφτασαν στο δεύτερο γκολ χάρη στην αστοχία των επιθετικών της αλλά και τις επεμβάσεις του Γιάννη Αραμπατζή.
Δύο γκολ από τον… Cala
Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση πάλι μπήκε με κέφι και κατάφερε στην πρώτη φάση να προηγηθεί και πάλι στο σκορ. Ο Guerreiro εκτέλεσε το φάουλ έξυπνα, γεμίζοντας στην περιοχή εκεί όπου βρισκόταν ο Cala, ο οποίος με απλό πλασέ έκανε το 2-1 στο 46’. Στο 55’ όμως ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε άτυχος αφού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Κύπριους αφού στην προσπάθεια του να διώξει ύστερα από την σέντρα του Dos Santos, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Αραμπατζή.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Τσουκαλάς, Γκερέιρο, Γεωργέας, Cala, Agyriba, Gulon, Κλωναρίδης, Λαγός, Νικόλτσης, Σιαλμάς
ΑΕ Λεμεσού: Degra, Carlitos, Luciano, Jorge Felipe, Lacerda, Ελευθερίου, Monteiro, Henerique, Dos Santos, Dosa Junior, Ouon.
Απολαύστε τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης

Φιλικό: Απόλλων Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά για τα… 100 γενέθλια της Ανόρθωσης. Ο Lazlo Boloni έκανε τις δοκιμές του τόσο σε συστήματα όσο και σε παίκτες στο φιλικό με τον Απόλλων Λεμεσού και αν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία παικτών όπως ο Arias και ο Γεωργιάδης δεν πρέπει να τον ικανοποίησε και η ήττα από τους Κύπριους με 1-0. Το γκολ ήρθε όταν ο Ρουμάνος αποφάσισε να

Ολυμπιακός Βόλου: Πενταετής αποκλεισμός από την Ευρώπη

Μετά τη μεγάλη χαρά για την παραμονή της ομάδας στη Super League ήρθε η απογοήτευση. Συγκεκριμένα βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου. Πενταετής αποκλεισμός, που αφορά όμως μόνο τρεις σεζόν, επιβλήθηκε στους Θεσσαλούς, που έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαδικασία, όπως

Super League: Μένουν στην κατηγορία Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας είχαμε χθες. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και δεν υποβιβάζονται ούτε οι ερυθρόλευκοι ούτε οι «Αργοναύτες». Αντ’ αυτού προβλέπεται η αφαίρεση (-10) βαθμών στους Βολιώτες και (-8) στους Καβαλιώτες. Βάσει του κανονισμού αυτό συνεπάγεται και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το

Φιλικό: Bosnia-Herzegovina – Ελλάδα 0-0

Μία από τα ίδια για την εθνική μας ομάδα. Παίζοντας κακό ποδόσφαιρο και δείχνοντας προσήλωση μόνο στα αμυντικά της καθήκοντα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Βοσνία εκτός έδρας. Πολλά τα προβλήματα στην οργανωτική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που γλίτωσε την ήττα χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Μιχάλη Σηφάκη. Ο Fernado Santos ήθελε να δοκιμάσει την ομάδα του σε συνθήκες προσομοίωσης με αυτόν εναντίον του Ισραήλ και σίγουρα πρέπει να

Ποιό γνωστό μοντέλο βγήκε καυτό στην παραλία [φωτο]

Έβαλε καυτό μπικίνι και αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Δείτε φωτογραφίες του σέξι μοντέλου στην παραλία.
Ο λόγος για το σέξι μοντέλο,

Ελεονώρα Μελέτη χωρίς μπικίνι στην παραλία [φωτο]

Προκαλεί η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζοντας φωτογραφίες topless στο twitter. Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη χωρίς μπικίνι.
Ό,τι και να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, πάντα θα πρωταγωνιστεί στις εφημερίδες ή τα περιοδικά. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στην τηλεόραση.
Και ενώ το twitter έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των επωνύμων, η Ελεονώρα Μελέτη το χρησιμοποιεί για να αιτιολογήσει τον τίτλο αυτό. Αρκεί να δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα.
Στο Λουτράκι οι φωτογραφίες της που δημοσίευσαν τα περιοδικά

VIDEO: Καλέ γιατρέ μήπως ξέχασα το Στρίνγκ μου εδω?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Γιατί οι γυναίκες πάνε 2-2 στις τουαλέτες ?

Kαι πάντα σκεφτόντουσαν με το υπέροχο μυαλό τους τι ακριβώς κάνουν…άραγε (πάντα φυσικά με σεξουαλικά υπονοούμενα)
Λοιπόν για να σας…λυθούν μερικές απορίες,οι κοπέλες συνήθως πάνε στις…
τουαλέτες όλες μαζί….
1). Γιατί πραγματικά θέλουν να κάνουν πιπί.
2). Καμία φορα για να αλλάξουν σερβιέτα .. και να βοηθήσει η μία την άλλη .Και αν δεν έχουν παίρνουν καμιά δανική!
3).Να «φρεσκάρουν» το «μακιγιάζ» τους.
4). Να κουτσομπολέψουν κάποιον που τους γυάλισε έξω.
5). Kαι αν είναι bi sexual να δούν το μικρό ρολογάκι που φοράει η κολλητή τους και γυαλίζει στο σκοτάδι
6) . Τελευταίο που μπορεί να σας φαίνεται και λίγο κουφό , μπορεί να θέλουν να βγάλουν photos, καθώς είναι μια καινούργια μόδα (εγώ το λέω pswnio) που έχει βγει τον τελευταίο καιρό. Συνήθως αν προσέξετε τις τουαλέτες, στα clubs και τις καφετεριες μπορεί να πετύχετε κοριτσάκια που βγάζουν φώτος .
Θέλουν να τραβήξουν μια «αναμνηστική» photo ώστε να την ανεβάσουν στα διαφορα sites ( τύπου Facebook και Hi5)!
Προσέξτε! Μερικές φορές οι τουαλέτες δεν είναι και τόσο ασφαλές μέρος.