ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ποια γνωστή τραγουδίστρια αγόρασε προφυλακτικά στην κόρη της;

Αίσθηση προκάλεσε δήλωση γνωστής τραγουδίστριας, ότι αγόρασε προφυλακτικά για την κόρη της. Διαβάστε ποια η τραγουδίστρια.
Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε πώς πήρε στην 16χρονη κόρη της προφυλακτικά. Σε ηλικία 5 ετών ήταν ήδη η σταρ παιδικού γκρουπ.
Στα 15 της έγινε μάνα και έξι χρόνια αργότερα ήταν χωρισμένη και

H Τζούλια Αλεξανδράτου τα «βγάζει» για Big Julia!!!

Πέταξε τα ρούχα και φωτογραφήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Δείτε τις φωτογραφίες της πάντα προκλητικής Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Τα πάντα κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου για να διαφημίσει το νέο της reality Big Julia.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου έδωσε στη δημοσιότητα τις καυτές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο για την απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές της. Αποφάσισε να μας δροσίσει ποζάροντας δίπλα στην πισίνα το κορίτσι.
Όμορφη και ανανεωμένη εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο φωτογραφικό άλμπουμ, εκτός και αν το photoshop έπεσε σύννεφο.
Δείτε τις φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου:

ΔΕΙΤΕ: Την πρώτη και την μοναδική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλάς με sexy μαγιό!

Μία από τις σπάνιες φωτογραφίες…αν όχι η μοναδική που δείχνει τη Ρούλα με μαγιό και μαζί της με δίχρωμο μπικίνι την πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού!
Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο σπίτι της πρώτης στη Μύκονο…

ΔΕΙΤΕ: Η Λίντσεϊ Λόχαν … μισεί το σουτιέν!!!

Η Λίντσεϊ Λόχαν βγήκε για ακόμη μία φορά έξω χωρίς τον σουτιέν της ,κάτι το οποίο έχει σύστημα.
Εμάς βέβαια δεν μας χαλάει καθόλου αυτό. Απολαύστε!!!

Ελένη Μενεγάκη: Στην παραλία χωρίς ρετούς Part 1

Διαβάζω εδώ και βδομάδες για τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο εδώ... εκεί... πιο πέρα. Παντού υπάρχει κοντά ένας φωτογράφος. Παντού όμως.
Εγώ δε λέω ότι τα παιδιά οι παπαράτσι δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Πρός θεού. Εγώ λέω ότι άλλα απαθανατίζουν και άλλα βλέπουμε όλοι εμείς στα social περιοδικά κάθε βδομάδα. Βλέπουμε κορμιά αψεγάδιαστα. Σιλουέτες αγγελικές και μετρημένες...σε τέτοιο βαθμό που αναγνώστριες συνομίληκες με τις εγχώριες stars να αναρωτιούνται: ¨Μα καλά εγώ τι κακό έκανα και έχω κυταρίττιδα¨. Όχι φίλες μου...Ήρθε η ώρα της αλήθειας...Και το κάνω σήμερα την αρχή με μια γυναίκα που υπερεκτιμώ και θεωρώ πανέξυπνη. Την ΕΛένη Μενεγάκη...Στην πρώτη φωτογραφία που βλέπετε η Ελένη...είναι την παραλία και απολαμβάνει το μπανάκι της. Χωρίς ρετούς. Χωρίς φτιαξίματα διαπιστώνετε κι εσείς πώς έχει την σιλουέτα μιας γυναίκας-μάνας τριών παιδιών με τις αδυναμίες στο κορμί της. Άλλωστε δεν είναι και πιτσιρίκα. Καβάτζωσε τα 40 καιρό τώρα. Κι επειδή ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα με την εικόνα της, γι αυτό και μοιράζομαι το κλίκ μαζί σας...Σε λίγο έρχεται και δεύτερη φωτογραφία...Μη σας πώ ότι σήμερα θα είναι η μέρα των αρετουσάριστων φωτογραφιών...Κάπου έχω και Χατζηγιάννη...λέμε...
seleo
gossip-tv.gr/nasos_blog
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Καλομοίρα επιτέλους γυναίκα σε sexy φωτογράφιση!

Επιτέλους γυναίκα εμφανίστηκε η Καλομοίρα σε σέξυ φωτογράφισή της, σε γνωστό περιοδικό. Διαβάστε τι είπε και δείτε τις φωτογραφίες της sexy Καλομοίρας.
Η Καλομοίρα μεγάλωσε και έγινε πια γυναίκα. Δεν είναι πια το κοριτσάκι που νιαουρίζει, αλλά μια γυναίκα που προκαλεί με τη σέξι εμφάνιση της. Η Καλομοίρα απέκτησε νέο καυτό μπούστο και το δείχνει στην καινούργια φωτογράφιση της στο Nitro.
Συζητώντας διάφορα τηλεοπτικά για του χρόνου –μεταξύ των οποίων και ένα «πολύ διαφορετικό show»–, η Καλομοίρα εξηγεί γιατί ξαφνικά είναι τόσο πιο σέξι: «Δεν ξέρω, μου βγαίνει, το βλέπω σαν fun». Και μέσα σε όλα αυτά κάπου εμφανίζεται και ο Τζέι Zι.
Όπως πάντα, λίγα ελληνικά, λίγα αγγλικά και μια πλημμύρα από αγνή και ανόθευτη καλοσύνη – «θετική ενέργεια», αν προτιμάς την τρέχουσα ορολογία. Η Καλομοίρα λέει ότι πρόσφατα αποπειράθηκε να διαβάσει Ντοστογέφσκι, προφανώς για να δοκιμάσει την αντοχή της στο ανελέητο ψυχοπλάκωμα.
«Η ζωή είναι πολύ μικρή και βαριέμαι τη θλίψη, γι’ αυτό κανονικά είμαι χαρούμενη» λέει. «Στεναχωριέμαι πολύ με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Ας πούμε, θυμώνω με τους ταξιτζήδες, κάνουν πολύ κακό στον τουρισμό. Σκέψου, γύρισα πίσω και με ρωτάνε εδώ: “Τι γίνεται στην Ελλάδα; Υπάρχει πόλεμος εκεί τώρα;”». Αλλά, η Καλομοίρα δεν παθαίνει κατάθλιψη, λέει απλώς ότι είναι λυπημένη. «Sad».
Στην πράξη, αυτό που η Καλομοίρα διαπίστωσε ως «σάααντ» στην Ελλάδα του 2011 ίσως έχει μια θετική διάσταση. «Νομίζω ότι έχει αλλάξει η label-mania των Ελληνίδων, η συνήθειά τους να σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω για να δουν τι φοράς. Αυτό, εμένα, ποτέ δε μου άρεσε. Εγώ διαλαλώ ότι φοράω ρολόι των πέντε δολαρίων, γιατί μου αρέσει περισσότερο από ένα πανάκριβο»
Δείτε τη sexy φωτογράφηση της Καλομοίρας.





Δείτε περισσότερα θέματα

Έβγαλαν πελάτες ξενοδοχείου από τα δωμάτιά τους για να βολέψουν μέλη της πρωθυπουργικής αποστολής!!!

Έβγαλαν απ’ τα δωμάτια τους πελάτες του Skiathos Princess για να βολευτεί η Πρωθυπουργική αποστολή!
Πέρασε ένα εικοσιτετράωρο, αλλά ο υπεύθυνος του Skiathos Princess Hotel δεν κατάφερε να βρει τον Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο του!Παρά την παρότρυνση μας, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στο Skiathos Princess.
Δεν θέλησε να του εξηγήσει γιατί υπέπεσε σε απρέπειες και

338 θέσεις στα εργοστάσια ζάχαρης στην Βόρεια Ελλάδα

Την πλήρωση 338 θέσεων εποχικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων προκηρύσσει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, προκειμένου να καλύψει ανάγκες των εργοστασίων της στο Πλατύ και στις Σέρρες. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
- Στο εργοστάσιο Πλατέος θα καλυφθούν συνολικά 220 θέσεις εκ των οποίων: α) τέσσερις θέσεις γεωπόνων ΠΕ, μία θέση χημικού μηχανικού ΠΕ, 12 θέσεις αναλυτών χημείου ΤΕ, μία θέση αυτοματιστή, τρεις θέσεις διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕ, μία θέση

24χρονη επιτέθηκε σε 12χρονη επειδή κοίταζε το φίλο της

Όπως δήλωσαν οι αρχές του Κονέκτικατ, μία 24χρονη γυναίκα επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι 12 ετών επειδή κοίταζε τον 30χρονο φίλο της.
Η αστυνομία συνέλαβε την Κάντις Κίλι για κακοποίηση ανηλίκου. Η διαδικτυακή σελίδα AOL. ανέφερε ότι η Κίλι επιτέθηκε στο παιδί τον προηγούμενο μήνα, κατά τη διάρκεια γενεθλίων σε φιλικό σπίτι. Ενώ ο σύντροφός της βρισκόταν στην κουζίνα, η Κίλι είπε στις αρχές ότι η 12χρονη «τον παρατηρούσε όλη την ημέρα» και απλώς, της όρμηξε εκείνη τη στιγμή βλέποντας ότι, για ακόμα μία φορά, τον κοίταζε επίμονα. Η νεαρή Κίλι έπιασε τη μικρή από τα μαλλιά και αφού τη στροβίλισε στον χώρο, την έσπρωξε με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και να υποστεί κρίση άσθματος από το οποίο και πάσχει.Η κατηγορούμενη θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου στις 23 Αυγούστου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

40χρονος ιερέας "έκλεψε" 15χρονη αλλοδαπή!

Στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας από χθες έχει γίνει επίσημη καταγγελία από τους συγγενείς μίας κοπελίτσας μόλις 15 ετών την οποία «έκλεψε» ένας 40χρονος ιερέας, που έχει πολλές φορές απασχολήσει τον
τοπικό αλλά και Αθηναϊκό τύπο.....
Η μικρή είναι αλλοδαπή αλλά ζει στην Κόρινθο από ενός έτους και όπως φαίνεται γοητεύθηκε από τα λόγια του παπά.
Ενας παπάς που υπηρέτησε στην Μητρόπολη Κορίνθου μέχρι πρόσφατα, αλλά...εκδιώχθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν δίγαμος..ή πολύγαμος και είχε γίνει παπάς 5-6 φορές..
Ναι καλά διαβάσατε είχε χειροτονηθεί ιερέας από διαφορετικούς Μητροπολίτες αρχής γενομένης από την Αρκαδία..!!
΄Οπου τον έπαιρναν χαμπάρι έφευγε και πήγαινε στην επόμενη

Απίστευτη ιστορία!Το πρωί τους απέλυσαν, το βράδυ έγιναν εκατομμυριούχοι!

Μέσα σε 48 ώρες δέκα εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Οτάβα του Καναδά έζησαν τα πιο αντιφατικά συναισθήματα, από την απόλυτη απελπισία στην απόλυτη ανακούφιση. 
Από άνεργοι έγιναν εκατομμυριούχοι καθώς λίγο μετά την απόλυσή τους έμαθαν πως είχαν κερδίσει το τζακ ποτ στη λοταρία!
Οι δέκα απολυμένοι μαζί με ακόμα οκτώ συναδέλφους τους, τεχνικούς της εταιρείας SMART Technologies, κέρδισαν συνολικά 7 εκατομμύρια δολάρια Καναδά. Το μερίδιο του καθενός αντιστοιχεί σε μισθούς τεσσάρων ετών.
Η εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών πλακετών, αποφάσισε να μεταφέρει ένα μέρος των δραστηριοτήτων της στο Μεξικό και να απολύσει δεκάδες υπαλλήλους της στην Οτάβα.
newsbeast.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πνίγηκε πέφτοντας σε αρδευτικό κανάλι ενώ μάζευε ροδάκινα!

60χρονος στο Άγιο Γεώργιο Ημαθίας
Ο 60χρονος εξαφανίστηκε χθες ενώ εργαζόταν στην συγκομιδή ροδακίνων. Διαπιστώθηκε πως είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και το μεσημέρι εντοπίστηκε η σωρός του 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έπεσε.
seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αύγουστος o μήνας των τροχαίων!!!

Ο πιο αιματοβαμμένος μήνας αναδεικνύεται ο Αύγουστος για την Αττική, καθώς σύμφωνα με την τροχαία είναι ο μήνας που σημειώνονται τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Τον Αύγουστο του 2010, σχεδόν κάθε μέρα, ένας άνθρωπος έχανε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε εντός του λεκανοπεδίου. Είκοσι οχτώ θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είχαν απολογισμό 30 νεκρούς, με τον μέσο όρο των θανατηφόρων ατυχημάτων ολόκληρου του χρόνου να είναι 24,7%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, η βασική αιτία των δυστυχημάτων είναι η απροσεξία των πεζών, οι οποίοι διασχίζουν τους δρόμους χωρίς να ελέγξουν καθώς και το γεγονός ότι εξαιτίας της μειωμένης κυκλοφορίας, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ψεκασμοί δέντρων θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο στην Κοζάνη!

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Αυγούστου 2011, από τις 03.00 – 09.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί σε δένδρα Ακακίας Κων/πόλεως για τη βαμβακάδα, (με την επιφύλαξη δυνατού αέρα ή βροχής) στις παρακάτω οδούς και περιοχές:

VIDEO: «Καταστρέψτε» το facebook!!!

Τέλος στο facebook θέλουν να δώσουν γνωστοί χάκερ μέσα από βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο.
Όπως υποστηρίζουν οι χάκερ το facebook είναι ένοχο για την κακή διαχείριση προσωπικών δεδομένων και το κατηγορεί ότι δίνει τα στοιχεία των χρηστών σε κυβερνητικές υπηρεσίες και είναι πρακτικά αδύνατο κάποιος να διαγράψει το προφίλ του.

Η ελληνίδα σταρ της γερμανικής TV και οι «ροζ» απολαύσεις!

Η Ελληνίδα σταρ της γερμανικής τηλεόρασης Αναστασία Ζαμπουνίδη έχει καταφέρει να ανεβάσει τις «μετοχές» της στα ύψη. Παρουσιάζει μία από τις πιο «γυναικείες» εκπομπές στη Γερμανία, και σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για τις γυναίκες και τις ταινίες πορνό, έριξε την… ατάκα: «Ασφαλώς και πρέπει κάθε γυναίκα να δει έστω και μία φορά πορνό ταινία, για να καταλάβει τουλάχιστον τι είναι αυτό». Έτσι, μάλιστα, ανεβάζει περισσότερο τις μετοχές της…
prionokordela
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κανέλα... για τη ναυτία!!!

Υποφέρετε κάθε φορά που πατάτε το πόδι σας σε πλεούμενο;
Η ταξιδιωτική ναυτία δεν γιατρεύεται μόνον με χάπια από το φαρμακείο, «παλεύεται» και με γιατροσόφια της γιαγιάς.
Μία μέρα προτού ξεκινήσετε για το ταξίδι, φτιάξτε ένα έγχυμα με ίσα μέρη κανέλας, γαρίφαλου και ξερής μέντας.
Υπολογίστε μία πρέζα για κάθε φλιτζάνι. Αφήστε τα μπαχαρικά και το βότανο στο βραστό νερό για 10-15 λεπτά. Φτιάξτε μια ποσότητα 2-3 φλιτζανιών, και πίνετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας μερικές γουλιές. Στο ταξίδι, θα διαπιστώσετε ότι η ναυτία δεν είναι πρόβλημα που σας αφορά!
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Διαιτητής πήδηξε φράχτη για να γλιτώσει το ξύλο! (video)

Πολύ ξύλο αλλά και πολύ γέλιο είχε ο αγώνας Union San Guillermo – Atletico Tostado για την 5η κατηγορία της Αργεντινής, που είχε άδοξο τέλος, αφού οι γηπεδούχοι πήγαν… τρέχοντας τον διαιτητή, αναγκάζοντάς τον να

Αυτή είναι η γυναίκα που πήδηξε από το φλεγόμενο κτίριο στο Λονδίνο…

Η φωτογραφία, που την έδειχνε να πέφτει από το φλεγόμενο κτίριο, κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων τη Δευτέρα στο Λονδίνο, έγινε πρωτοσέλιδο παντού…
Πρόκειται για την Πολωνή, Μόνικα Κόντζικ, η οποία πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από το διαμέρισμά της στο Κρόιντον που είχε πιάσει φωτιά!
Η ίδια δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ…
prionokordela
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο εγκέλαδος «ξαναχτύπησε» τη Φουκουσίμα!!!

Ο εγκέλαδος ξαναχτύπησε την επαρχία της Φουκουσίμα σήμερα με σεισμό μεγέθους 6 βαθμών που σημειώθηκε στη βορειανατολική Ιαπωνία. Δεν υπήρξε προειδοποίηση για τσουνάμι ενώ δεν παρατηρήθηκε και κανένα πρόβλημα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταϊίτσι που είχε

Στο 24,9% εκτινάχθηκε η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία!

Συγκλονιστικά είναι τα ποσοστά της ανεργίας στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ένας στους 4 είναι άνεργος, αφού το ποσοστό της ανεργίας εκτινάχθηκε τον Μάιο στο 24,9%, με συνέπεια η Δυτική Μακεδονία να συνεχίζει, δυστυχώς, να κρατά τα σκήπτρα στην ανεργία.
Ειδικότερα, η Δυτική Μακεδονία έχει τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας με ποσοστό 24,9% κι ακολουθεί η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με ποσοστό 20,2%, η Κεντρική Μακεδονία με 19,8% και τα Νησιά του Ιονίου 19,3%, την ώρα που στην Αττική, το ποσοστό της ανεργίας ανήλθε στο 15,6%, έναντι 15,7% τον Απρίλιο.
Με βάση τα στοιχεία της Στατιστικής Αρχής, η ανεργία στη χώρα μας εκτοξεύτηκε τον Μάιο του 2011 στο 16,6% έναντι 12% τον Μάιο του 2010 και 15,8% τον Απρίλιο του 2011.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το σύνολο των απασχολουμένων τον Μάιο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.131.528 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 822.719 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.383.374 άτομα.
Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 299.798 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (μείωση 6,8%) και κατά 51.804 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011 (μείωση 1,24%).
Η ανεργία συνεχίζει να χτυπά τους νέους και τις γυναίκες, καθώς στους άνδρες η ανεργία διαμορφώθηκε στο 14,1% από 13,1% τον Απρίλιο, ενώ στις γυναίκες διαμορφώθηκε στο 20%, από 19,6% ένα μήνα πριν. Τον Μάιο του 2010 η ανεργία στις γυναίκες ήταν στο 14,8%.
Στις ηλικίες από 25 - 34 ετών η ανεργία ανήλθε στο 22% (από 15,8% πέρυσι) και στις ηλικίες από 34- 44 ετών διαμορφώθηκε στο 14,4%, από 12,7% τον Απρίλιο. Δηλαδή στη συγκεκριμένη ηλιακή ομάδα διαπιστώνεται αισθητή αύξηση της ανεργίας σε μηναία βάση.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΕΚ: Εγκρίθηκε ο Τζιόλης!

Σύμφωνα με σημερινά (12/08) δημοσιεύματα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε την απόκτηση του Αλέξανδρού Τζιόλη από την διοίκηση της ΑΕΚ.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της «Ένωσης» στην Κύπρο πραγματοποιήθηκαν διερευνητικές επαφές μεταξύ των

Κόμβοι- παγίδες στην περιφερειακή οδό Πτολεμαΐδας- Δυτ. Εορδαίας!

Παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων λόγω κατασκευής της οδού
Αντιδράσεις εκδηλώνονται από κατοίκους οικισμών της Εορδαίας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η κατασκευή της περιφερειακής οδού της Δυτικής Εορδαίας, που οδηγεί στο Βαρυκό, την Κλεισούρα και την Καστοριά, καθώς τέμνει στο

Όλα τα μέτρα της τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο!

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τις 12 έως τις 21 Αυγούστου. Επίσης, σε όλη την Αττική, καθημερινά, ημέρα και νύχτα, θα υπάρχουν συνεργεία της Τροχαίας που θα κάνουν ελέγχους για:

Δείτε: Τι ώρες θα λειτουργεί το Δημόσιο από 16 Αυγούστου!

Νέα δεδομένα περιμένουν πολίτες και δημοσίους υπαλλήλους μετά τον 15αύγουστο. Η νέα... εποχή του δημοσίου, ξεκινά.
Η είσοδος του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες, τους ΟΤΑ και τα λοιπά ΝΠΔΔ θα γίνεται από τις 9 έως τις 15.00, ενώ στις εφορίες το κοινό θα μπορεί να προσέρχεται έως τις 14.30.
Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, σε καθένα από τα οποία υπηρετούν τρεις και περισσότεροι μόνιμοι υπάλληλοι του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08.00 έως 20.00 και το Σάββατο από 08.00 έως 14.00.
Οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ωράριο που επιθυμούν. Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων έληξε την περασμένη Δευτέρα.
Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης κατ’ επιλογή των δημοσίων υπαλλήλων μπορούν να είναι από τις 07.00 έως τις 15.00, από 07.30 έως 15.30, από 08.00 έως 16.00, από 08.30 έως 16.30, ή, τέλος, από 09.00 έως 17.50.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Φθηνά εισιτήρια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 9 ευρώ!

Μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Διαβάστε με ποιον τρόπο θα βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια.Ξεκινά μέσω του διαδικτύου το πρόγραμμα διάθεσης για φθηνά εισιτηρία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με την ισχύ του εισιτηρίου από την 21η Αυγούστου και μετά.
Κάθε μήνα, 10.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες έναντι

Βροχή από πεφταστέρια το βράδυ της Παρασκευής!!!

Θα κορυφωθεί η βροχή αστεριών ή αλλιώς βροχή των Περσείδων η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από τις 26 Ιουλίου και πρόκειται να κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδας, όπου σύμφωνα με επιστήμονες, θα πέφτουν 100 αστέρια την ώρα!
Οι Περσείδες είναι απομεινάρια ενός κομήτη, μέχρι και σε μορφή σκόνης, τα οποία συναντά η Γη μία φορά το χρόνο στις αρχές Αυγούστου. Ονομάζονται Περσείδες επειδή το ακτινοβόλο σημείο τους προβάλλεται στον αστερισμό του Περσέα, έρχονται δηλαδή από

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλιουριάς πανηγυρίζει....

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Δόξα Νέων Παλιουριάς» διοργανώνει πανηγύρι στην πλατεία του χωριού την Κυριακή 14 Αυγούστου, με δημοτική και ποντιακή μουσική.
Η ώρα έναρξης είναι στις 9:30 το βράδυ. Η κάρτα εισόδου κοστίζει 5,00 € και θα συμμετέχει σε κλήρωση μεγάλου δώρου.
Τις ορχήστρες θα πλαισιώνουν ...

Δείτε τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο!!!

Μετά τις βροχές, τις μπόρες και τις ισχυρές καταιγίδες, την πτώση της θερμοκρασίας και το ισχυρό μελτέμι ο καιρός μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζει σχετική βελτίωση.
Πιο αναλυτικά:

H πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής (video)

Που υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή

Τα νησιά του βορείου και του νοτίου Αιγαίου καθώς και η Κρήτη είναι οι περιοχές υψηλής... επικινδυνότητας.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Παρασκευή, ο κίνδυνος να εκδηλωθεί πυρκαγιά είναι υψηλός σε:

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0

Ακόμα μία ήττα αυτή τη φορά από την Ανόρθωση γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος που συμμετέχει σε τουρνουά στην Κύπρο μαζί με την ΑΕ ΛΕμεσού, τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 1-0.
Η χθεσινή νέα ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Ανόρθωση ήταν μία ακόμα δικαίωση του Λάζλο Boloni που επιμένει για μεταγραφές. Ο Δικέφαλος φανέρωσε αδυναμία δεχόμενος και πάλι γκολ από στημένη φάση ενώ επιθετικά ήταν

Αυξήθηκε ο αριθμός όσων πηγαίνουν σε οίκους ανοχής!

Οι περισσότεροι οίκοι ανοχής σ’ όλη τη χώρα λειτουργούν παράνομα…
Αυτό προκύπτει από επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών. Μάλιστα μόνο στην Αθήνα, οι τρεις από τους 300 και πλέον οίκους ανοχής εφαρμόζουν κατά γράμμα τους σχετικούς νόμους. ότι και αυτοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παράνομοι! Η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, καθώς οι εκμεταλλευτές των οίκων δεν συμμορφώνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος σφραγίσεων, επαναλειτουργίας και επανασφραγίσεων.επαναλειτουργίας και επανασφραγίσεων. Την ίδια ώρα αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια τα άτομα που πηγαίνουν στους οίκους ανοχής. Δεν είναι μόνο μετανάστες οι προσερχόμενοι, αλλά και πολλοί Έλληνες.
ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Η Βασίλισσα Ελισάβετ… ζητιανεύει!

Η βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στους δρόμους του Μπέρμινχαμ ζητιανεύοντας…κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους περαστικούς…
Βέβαια δεν πρόκειται για την ίδια αυτοπροσώπως αλλά για γλυπτό του ανατρεπτικού καλλιτέχνη Edgar Askelovic ο οποίος την «έβγαλε» στο δρόμο και για να τραβήξει τα βλέμματα και για ένα έξτρα – πολύ ικανοποιητικό εισόδημα! «Έβγαζε περίπου 6 λίρες κάθε μισή ώρα, ενώ εγώ βγάζω 5.85 την ώρα στο μπαρ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο εμπνευστής του έργου.
Η αναπαράσταση της Ελισάβετ σόκαρε τους περαστικούς, που πλησίαζαν για να την ακουμπήσουν και να διαπιστώσουν εάν όντως είναι η βασίλισσα! Η αστυνομία από την άλλη, πίστεψε ότι πρόκειται για κάποια βόμβα.

elisavet1
mediagate.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αγγλία: 8χρονο αγόρι αυτοκτόνησε αφού είδε ταινία βίας!!!

Τέλος στην ζωή του έβαλε ένα 8χρονο αγόρι από την Αγγλία. Μια ταινία με σαμουράι και μπόλικες βίαιες σκηνές επηρέασαν το αγόρι, τόσο, που κρεμάστηκε από την πόρτα του δωματίου του. Οι γονείς του, καθώς και οι γείτονες, προσπαθούσαν επί ώρα να

Τρίκαλα: Αρκούδα έκανε την βόλτα της…έφαγε καλαμπόκια!!!

Νέο περιστατικό με αρκούδα στα ορεινά του Δήμου Πύλης Τρικάλων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ένας κάτοικος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άγιος Προκόπιος του Δήμου Πύλης έβαλε στο χωράφι του καλαμπόκια.
Το απόγευμα όμως διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν διότι εμφανίστηκε αρκούδα όπου τα κατασπάραξε.
Ο κάτοικος είπε τον πόνο του στο καφενείο του χωριού όπου φυσικά μεταξύ τσίπουρου και μεζέδων δέχτηκε τα πειράγματα των συγχωριανών του.
Δείτε περισσότερα θέματα