ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Έκαναν μήνυση σε τυφλό γιατί κατέβαζε πορνό!

'Ενα στούντιο παραγωγής πορνό ταινιών κατέθεσε μαζική αγωγή εναντίον 3.500 ανθρώπων για παράνομο "κατέβασμα" μια ταινίας του.
Το στούντιο πορνό Imperial Enterprises στην Καλιφόρνια, όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο. Ένας από τους 3.500 παράνομους downloaders είναι

Τα ελληνικά οπίσθια είναι τα καλύτερα.... μήπως να βγαίνει έτσι και στην εκπομπή της..?

Απανωτά εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη στην Σκιάθο με το super αποκαλυπτικό μπικίνι της... αλλά και τα

Πασίγνωστη τραγουδίστρια... δείχνει τα κάλλη της, και αποδεικνύει πως και εκείνη μπορεί να είναι hot, και μάλιστα πολύ.!

Συνήθως προκαλεί με τα εντυπωσιακά, και μερικές φορές αηδιαστικά και τερατώδη κοστούμια που επιλέγει για τις εμφανίσεις της.! Όμως η

Είναι δυνατόν...? Είναι αυτές φωτογραφίες από πορνό video με πρωταγωνίστρια την Καλομοίρα...??

Για ρίξτε μία ματιά...
Υπάρχει ένα video που κυκλοφορεί στο Internet και τιτλοφορείται Kalomoira Saranti Porn.
Πρωταγωνίστρια στο video είναι μία κοπέλα που αν δεν είναι η Καλομοίρα, τότε...

Τώρα τα είδαμε όλα.. και είναι και ελληνικά..!

Ένταξει.. κατά το ήμισυ.!
Όσοι είδαν από κοντά την Ειρήνη Παπαδοπούλου μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, τότε σίγουρα έπαθαν ατύχημα.! Οι δύο καυτές παρουσίες φόρεσαν τα

ΔΕΙΤΕ: Τρεις αδερφές, σκέτη κόλαση!

Όποια κι αν κοιτάξεις από τις 3 η μόνη λέξη που τις αντιπροσωπεύει είναι…‘’πειρασμός’’ και εξάπτουν την φαντασία κάθε άντρα.
Η πρώτη από τις «Kardashian sisters» είναι η Κορτνεϊ Μαίρη Καρντάσιαν, γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1979 στην Μιλ Βάλεϊ της Καλιφορνία και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Ζενέρ. Η Κόρτνεϊ είναι μοντέλο, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στα γνωστά ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.

Ποια γνωστή ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με θάνατο [video]

Ώρες αγωνίας πέρασε στις διακοπές της γνωστή ηθοποιός. Τι ήταν αυτό που την έφερε αντιμέτωπη με το θάνατο. Δείτε το βίντεο.
Πολύ κοντά στο θάνατο βρέθηκε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά αφού η διαμονή της σε παραλία του Μυλοποτάμου στο Πήλιο κατέληξε σε εφιάλτη.
Η Χριστίνα Παππά παρότι δεινή κολυμβήτρια, κινδύνευσε λόγω των άγριων κυμάτων.
Τα άγρια κύματα αρχικά δε φόβησαν την ηθοποιό και έτσι μπήκε κανονικά μέσα στη θάλασσα. Ξαφνικά όλα άλλαξαν και τα κύματα έσκαγαν με ορμή κατά πάνω της με αποτέλεσμα η ηθοποιός να παλεύει μ’ αυτά: «ήπια πολύ νερό, πολύ άμμο και πέτρες. Πνιγόμουν κανονικά» δήλωσε η Χριστίνα Παππά.
Μέσα στην πάλη της με τα κύματα χτύπησε και το πόδι της πάνω σ’ ένα βράχο με αποτέλεσμα να τρομάξει περισσότερο:«το κακό το μάτι φταίει. Ευτυχώς που ήταν δίπλα μου ο φίλος μου ο Γιάννης και με έσωσε» είπε η ηθοποιός, Χριστίνα Παππά.
Μετά το ατύχημα που είχε θέλησε να πάει σε μία εκκλησία κοντά στο Μυλοπόταμο για ν ανάψει ένα κεράκι.
Δείτε το video που η Χριστίνα Παππά περιγράφει την περιπέτειά της.

Στέλνει τον γιατρό στο εδώλιο... γιατί του έκοψε το πέος!

Η δίκη θα ξεκινήσει την Δευτέρα στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Ο χειρουργός κατηγορείται οτι στην διάρκεια περιτομής για φλεγμονή ακρωτηρίασε όλο το πέος του ασθενούς.
Την αγωγή κατέθεσαν ο Φίλιπ Σίτον και η σύζυγός του Ντέμπορα εις βάρος του δρ Πάτερσον.
Ζητούν αποζημίωση για απώλεια λειτουργίας, αγάπης και

ΠΑΤΡΑ: Η γυναίκα που έχει αναστατώσει τους γείτονες!!!

Έχει αναστατώσει τους γείτονές της μία 40χρονη διαζευγμένη, η οποία διαμένει στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας σε δρόμο κοντά στην οδό Αθηνών και αργά το βράδυ κυκλοφορεί μονίμως μόνο με το... στρινγκ εσώρουχό της. Και το χειρότερο είναι ότι έχει αναμμένα τα φώτα του σπιτιού, με αποτέλεσμα να

Καταρρέει το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας!!!

«Ψήφος έναντι χρημάτων» τιτλοφορείται σχόλιο της εφημερίδας Süddeutsche Zeitungσχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας – Φινλανδίας, ώστε η σκανδιναβική χώρα να συμβάλει στο ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ.
«Που θα βρουν τα ευρώ οι Έλληνες που βρίσκονται σε τόσο δυσχερή οικονομική θέση, ώστε να τα δώσουν στους Φινλανδούς; ΤΟ χρήματα θα έρθουν από τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης. 

Το κύριο βάρος των πιστώσεων το φέρουν η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία ως οι μεγαλύτεροι πιστωτές της Αθήνας. Τώρα θέλει η Φινλανδία άλλες συμφωνίες.
Είναι πιθανόν και άλλες μικρές χώρες της Ευρωζώνης να θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Φινλανδίας και να ζητήσουν ανταλλάγματα για την προθυμία τους να βοηθήσουν στο σχέδιο διάσωσης. Η Ολλανδία, η Αυστρία, η Σλοβακία δυσκολεύονται να συναινέσουν στη βοήθεια προς την Ελλάδα, την οποία κανένα κοινοβούλιο στην Ευρωζώνη δεν έχει επικυρώσει», σημειώνει η εφημερίδα.
Επιπλέον οι Financial Times φιλοξενούν σχετικό άρθρο με τον τίτλο «Οι Φινλανδοί θέτουν σε κίνδυνο τη διάσωση των Ελλήνων» και σημειώνει: «η Φινλανδία ζητά για την οικονομική της βοήθεια προς την Ελλάδα ιδιαίτερες εγγυήσεις και τις παίρνει. Τις απαιτήσεις αυτές συμμερίζονται και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το σχέδιο διάσωσης κινδυνεύει».
Την ίδια άποψη έχει και η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt, η οποία επιγράφει το ρεπορτάζ της «Έξοδος από την πίσω πόρτα», και υπογραμμίζει: «Μετά τη Φινλανδία και η Αυστρία ζητά εγγυήσεις στο ίδιο περίπου ύψος. Με τον τρόπο αυτό όμως η Αθήνα δεν έχει κανένα περιθώριο να αντιδράσει και το σχέδιο διάσωσης τίθεται σε κίνδυνο.»

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τι ζητάει η καμαριέρα από τον Στρος Καν;

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της καμαριέρας-Στρος Καν. Τι ζητά η καμαριέρα για να αποσύρει τις κατηγορίες;
Έγιναν τελικά όλα για τα χρήματα του Ντομινίκ Στρος Καν; Επιβεβαιώνονται όσοι από την αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα;
Οι δικηγόροι της Ναφισάτου Ντιαλό φέρονται να έχουν διερευνήσει μια συμφωνία να αποσύρουν τις κατηγορίες της ποινικής δίωξης σε αντάλλαγμα με συμβιβασμό και χρηματική αποζημίωση στην πολιτική αγωγή που έχει καταθέσει η 32χρονη καμαριέρα.
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η Wall Street Journal, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. Η εφημερίδα επικαλείται πρόσωπο κοντά στην υπόθεση, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας. Ο δικηγόρος της καμαριέρας, βέβαια, Κένεθ Τόμσον αρνήθηκε πως το δημοσίευμα έχει βάση.
Κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Ντιαλό προκάλεσαν πλήγμα στην αξιοπιστία της 32χρονης. Κάπως έτσι άρχισαν και τα πρώτα σενάρια για διάθεση συμβιβασμού.
Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η πλευρά των δικηγόρων της Ντιαλό είχαν ρίξει στο τραπέζι μια προσφορά: να βοηθήσουν τον τερματισμό της ποινικής δίωξης σε αντάλλαγμα με χρηματικό διακανονισμό την υπόθεση του αστικού δικαίου. Οι εισαγγελείς επικοινώνησαν με τον Τόμσον για να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
«Οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι εντελώς ψευδείς», έγραψε ο Τόμσον σε e-mail. «Είναι άλλη μια αβάσιμη επίθεση κατά της κυρίας Ντιαλό και των δικηγόρων της και σχεδιάστηκε για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το γεγονός ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν επιτέθηκε βίαια σε μια αθώα γυναίκα μέσα σε εκείνο το δωμάτιο», πρόσθεσε.
Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από τη νέα ακρόαση σε δικαστήριο του Μανχάταν. Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο την προσεχή Τρίτη, 23 Αυγούστου.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο χάρτης της Δ' Εθνικής


Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στη Δ’ Εθνική ολοκληρώθηκε, με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να περιμένει μόνο τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έχουν φτάσει ως το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) 126 δηλώσεις συμμετοχής και εκτός αν έχει καθυστερήσει καμία άλλη από το ταχυδρομείο, αυτές θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής την προσεχή περίοδο. Από αυτές, οι 122 είναι ομάδες .... που παρέμειναν στην κατηγορία ή ανέβηκαν ως πρωταθλήτριες από τις τοπικές Ενώσεις, ενώ οι τέσσερις είναι ομάδες της Football League 2. Συγκεκριμένα, δήλωσαν συμμετοχή οι Κοζάνη, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αγία Παρασκευή και Ολυμπιακός Χερσονήσου.
Η επιτροπή της Δ’ Εθνικής, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έχει λάβει από την Ενωση Football League και Football League 2, περιμένει ακόμη επτά ομάδες. Ο λόγος για τον Μακεδονικό, τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Κεραυνό Κερατέας, καθώς και τις
τέσσερις ομάδες, Παναιγιάλειο, Αίαντα Σαλαμίνας, Ασπρόπυργο και Κόρινθο, οι οποίες περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης από την ΕΠΟ για τον πρωτόδικο υποβιβασμό τους αναφορικά με τις πλαστές ενημερότητες.
Πάντως, για να δηλώσουν αυτές οι ομάδες συμμετοχή θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους προς την Ομοσπονδία. Και ο Παναιγιάλειος έχει οφειλές ύψους 52.000 ευρώ, ενώ ο Κεραυνός Κερατέας χρωστάει 34.000 ευρώ.
Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή
Ο αριθμός των ομάδων που δεν δήλωσαν φέτος συμμετοχή στη Δ’ Εθνική έφτασε τις 13, μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Ωστόσο μόνο δύο από αυτές έστειλαν επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ ενημερώνοντας πως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν να κατέβουν στο πρωτάθλημα, ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς και η Ιεράπετρα.
Οι υπόλοιπες 11 είναι: Τεγέα, Αστέρας Ρόκκα, Αστέρας Παραποτάμου, Σπάρτη, Σπερχογεία, Ηρακλής Ατσικής, Ηρακλής Νέου Ζυγού, Μεσοπόταμος, Εθνικός Καστρακίου, Διαγόρας Πολυδρόσου και Καλλικράτεια.
Αναλυτικά οι δέκα όμιλοι της Δ’ Εθνικής για την περίοδο 2011-12:
1ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Έβρος Σουφλίου, Α. Ε. Νέας Χηλής
ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ελπίδα Σαππών, Αετός Αρριανών
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ορφέας Ξάνθης, Α. Ε. Ποντίων Ευμοίρου
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Α. Ε. Πιερέων 2004, Ορφέας Ελευθερούπολης, Άρης Ακροπόταμου
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Προσοτσάνη, Α. Ε. Αμπελοκήπων.
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης, Εθνικός Σιδηροκάστρου
2ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Απόλλων Αρναίας, Διγενής Λακκώματος
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Οδυσσέας Κορδελιού, Εθνικός Σοχού, Καμπανιακός, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ολυμπιακός Κυμίνων, Δόξα Πενταλόφου, Μακεδονικός
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Α. Ο. Κιλκισιακός, Δόξα Χέρσου, Εθνικός Ν. Αγιονερίου
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΑΟΚ Γιαννιτσών
3ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Νίκη Αγκαθιάς, Λευκάδια, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ακαδημία Πλαταμώνα
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη, Εθνικός Βατερού, Α. Ε. Περδίκκα
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ακρίτας Αχλάδας
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΓΣ Καστοριάς, Α. Ο. Κάστωρ, Αστραπή Μεσοποταμιάς
4ος ΟΜΙΛΟΣ (12 ομάδες)
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πυργετός, Ελασσόνα, Αμπελωνιακός
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΟ Καρδίτσας, Μουζάκι, Ταυρωπός
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πύρασος, ΓΣ Αλμυρού
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Αγρότης Λιανοκλαδίου, Καμένα Βούρλα
ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: ΑΠΟΚ Βελούχι
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Θύελλα Πετρωτού

5ος ΟΜΙΛΟΣ (12 ομάδες)
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ολυμπος Κέρκυρας, Κασσιώπη
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πίνδος Κόνιτσας
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Οδυσσέας Νυδρίου, Πρέβεζα, Εθνικός Φιλιππιάδας
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Φιλοθέη Αρτας, Ομόνοια Πέτρας
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΑΕ Μεσολόγγι, Αμφίλοχος, Ναυπακτιακός Αστέρας

6ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ: Εικοσιμία
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τσιλιβή
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ατρόμητος Λάππα, Αχαϊκή, Τριταιϊκός, Διαγόρας Βραχνέικων, Θύελλα Πατρών, Παναιγιάλειος
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Αστέρας Αμαλιάδας, ΠΦΟ Πανόπουλου
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εράνη Φιλιατρών, Πάμισος
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Ολυμπιακός Γυθείου
7ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Βρασιές
ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ενωση Μιδέας, Παναργειακός, Πόρος, Ερμής Ερμιονίδας
ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Κόρινθος
ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Λουκίσια, Χαλκίδα, Κύμη
ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Θήβα, Δάφνη Ερυθρών, Ενωση Ασπρα Σπίτια
ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μανδραϊκός, Ασπρόπυργος

8ος ΟΜΙΛΟΣ (12 ομάδες)
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ελπιδοφόρος, Αιγάλεω, Φωστήρας, Αγιαξ Ταύρου, Νέα Ιωνία, ΑΟ Περιστερίου, Αγία Παρασκευή, Τράχωνες, Μελίσσια
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΑΕ Κως
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Μύκονος, Πανναξιακός

9ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κερατσίνι, Ατρόμητος Πειραιά, Ελλάς Ποντίων, Ολυμπιάδα, Αίας Σαλαμίνας
ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τριγλία Ραφήνας, Αήττητος Σπάτων, Κορωπί, Ολυμπιακός Λαυρίου, Αχαρναϊκός, Κυανούς Αστέρας Βάρης, Κεραυνός Κερατέας
ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ: Αιολικός
ΕΠΣ ΧΙΟΥ: ΑΕ Μικρασιατική
ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ: Καρλόβασι

1Οος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ: Μινώταυρος
ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Επισκοπή, Ρέθυμνο, Ασή Γωνιά
ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΠΑΟ Κρουσσώνα, Γιούχτας, Ατσαλένιος, Ασίτες, Ηρόδοτος, Πατούχας, Ολυμπιακός Χερσονήσου, Ζαρός
ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Αγιος Νικόλαος

Δείτε περισσότερα θέματα 

ΒΙΝΤΕΟ – Μητσοτάκης: Αν ο λαός πάει να καταλάβει τη Βουλή, ας έχουμε και νεκρούς


Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ από συνέντευξη του επίτιμου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αλέξη Παπαχελά. Μεταξύ άλλων λέει: «Οι Έλληνες πολιτικοί είναι τίμιοι», «Αν πάει να καταλάβει ο λαός τη Βουλή ας έχουμε και νεκρούς (από τους διαδηλωτές)». Δείτε το…

Video: Η Όλγα Φαρμάκη dj με τσάμικα και καλαματιανά στο πανηγύρι του χωριού της

Πρόγραμμα με τσάμικα, καλαματιανά και άλλα παραδοσιακά τραγούδια έκανε η Όλγα Φαρμάκη στο πανηγύρι του χωριού της Αμπέλια στο Αγρίνιο, από όπου κατάγεται!
Το σέξι μοντέλο ανέλαβε ρόλο dj στο καθιερωμένο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου, βοηθώντας με την παρουσία της την προσπάθεια των συγχωριανών της και του νεαρού σε ηλικία προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κώστα Γερνά, να αναδείξουν και να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που τα τελευταία χρόνια είχε φθίνουσα πορεία.
Η κάμερα του agrinionews βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο στα Αμπέλια, ενώπιον της οποίας το γνωστό μοντέλο έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της. Επίσης, κάποιοι εκ των συγχωριανών της αναφέρθηκαν στη συμβολή της στο φετινό πανηγύρι, στο οποίο όπως διαπιστώσαμε έδωσε το παρών πλήθος κόσμου με την Όλγα να εκτοξεύει στα ύψη το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δείτε το βίντεο…

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από τον δήμο Κοζάνης!!!

Καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα ξεκινά ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγιζώο» και την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης.
Η εν λόγω προσπάθεια του Δήμου, έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και την προστασία της φύσης.
Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 3 Αυγούστου, από τον κόμβο Λάρισας-Θεσσαλονίκης (πρατήριο καυσίμων Χλιάπα), στις 19.00, θα ξεκινήσει η τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων στις γειτονιές της πόλης, καθώς επίσης και η ενημέρωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με την εφαρμογή του νόμου περί συλλογής των περιττωμάτων των κατοικιδίων και η διανομή συσκευασιών περισσυλογής περιττωμάτων στους ιδιοκτήτες.
econews
Seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Άρης: Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2011-2012

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, η οποία «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της, γνωστοποίησε σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κίτρινων»:

Έβγαλε 1 δις ευρώ από το Facebook!!!

O τραγουδιστής των U2 κατάφερε και αύξησε την περιουσία του κατά 1.000.000.000€ μέσα από το Facebook.
O Bono, o τραγουδιστής των U2, τον περασμένο χρόνο είχε την

Αργεντινός μιμήθηκε την «κουτουλιά» του Zidane (video)

Η κεφαλιά που είχε ρίξει ο Zinedine Zidane στον Marco Materazzi, στον τελικό του Mundial 2006, αναβίωσε στην Ουρουγουάη και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Fenix με την Universidad De Chile από τη Χιλή, για το Copa Sudamericana.
Το γεγονός συνέβη στο 35′ του αγώνα, όταν ο Αργεντινός μέσος Guillermo Marino των φιλοξενούμενων είχε μία

Αλλαγες στο ποδοσφαιρο ανακοινωνει ο Π.Γερουλανος!

Την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος όσον αφορά τα μέτρα και τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Όπως έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές ο κ. Γερουλάνος, αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνδεση της χρηματοδότησης των ομάδων με τις πειθαρχικές ποινές που θα επιβάλλονται.
Δείτε περισσότερα θέματα 

«Η τηλεόραση μειώνει τον χρόνο ζωής των ανθρώπων»

Μια νέα έρευνα έρχεται να προκαλέσει ανησυχία σε όλους τους φανατικούς θεατές της τηλεόρασης. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε 
στην Αυστραλία, κάθε ώρα τηλεοπτικής θέασης, αφαιρεί περίπου 21.8 λεπτά ζωής από όλους τους ανθρώπους άνω των 25.
Συγκεκριμένα:

Βρήκαν φάρμακο που παρατείνει τη ζωή!!!

Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν πως κατόρθωσαν να παρατείνουν σημαντικά τη ζωή παχύσαρκων ποντικιών, χορηγώντας τους ένα ειδικά σχεδιασμένο φάρμακο.
Το φάρμακο λέγεται SRT-1720 και προστάτευσε τα ποντίκια από τα νοσήματα που συνοδεύουν την παχυσαρκία, ελαττώνοντας την ποσότητα του λίπους στο συκώτι τους και αυξάνοντας την

Η ΔΕΗ «ξεριζώνει» την Ποντοκώμη Κοζάνης!!!

Μέσα στους επόμενους μήνες θα κηρυχτεί η αναγκαστική απαλλοτρίωση της Ποντοκώμης, του δήμου Κοζάνης. Το χωριό θα μετεγκατασταθεί λόγω της ύπαρξης πλούσιου κοιτάσματος λιγνίτη στο υπέδαφος, το οποίο προτίθεται να εκμεταλλευτεί η ΔΕΗ για την κάλυψη των

Φιλικό: ΠΑΟΚ – Απόλλωνας Καλαμαριάς 2-1

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Laszlo Boloni, είχε σήμερα την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους, έστω και σε φιλικό, τους αναπληρωματικούς παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε αγώνα που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της

Ποιος επιχειρηματίας αγοράζει το alter;

Εξελίξεις πυροδοτεί το ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία να αγοράσει το alter. 
Ποιες οι αντιδράσεις των άλλων καναλιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο και στην αγορά, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως ήρθε η

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ…

Το κείμενο που ακολουθεί, χειρόγραφο στην αρχική του μορφή, βρέθηκε το καλοκαίρι του 2003 σε ένα σφραγισμένο φάκελο ο οποίος ήταν κολλημένος στο εσωτερικό του οπισθόφυλλου ενός παλιού βιβλίου, έκδοσης του 1965. Το βιβλίο είχε πρόσφατα αγοραστεί στην εκποίηση ιδιωτικής βιβλιοθήκης λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη της και δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί η αρχική του προέλευση, ή οι ενδιάμεσοι κάτοχοί του, εάν υπήρχαν.
Φίλε αναγνώστη, διαβάζεις αυτές τις γραμμές αφού έχω πια

Ηρακλής Ελάτου : 1η συνάντηση ποδοσφαιριστών και παραγόντων.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε χθες (18/6) σε πολυτελέστατη καφετέρια της πόλης μας . Εκεί οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας συναντήθηκαν και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούσαν την ομάδα μας.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλή Ελάτου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα
22/8/2011 και ώρα 6:30 στο γήπεδο της
Ε.Π.Σ Γρεβενών.

Εθελοντής πυροσβέστης έβαζε φωτιές στην Άνδρο!

Προκαλούσε πυρκαγιές και πρωτοστατούσε στην κατάσβεσή τους!
Για δύο και πλέον μήνες, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και σήμερα, δεκάδες είναι οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές εκτάσεις στην Άνδρο στην περιοχή του Γαυρίου.
Τις φωτιές προκαλούσαν ένας 30χρονος εθελοντής πυροσβέστης και

Ανακοίνωσε Τάτο ο Θρύλος!!!!

Την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και παραχωρήθηκε στους Περιστεριώτες δανεικός για μια σεζόν.
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Παρασκευή (19/8) ο

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε γνωστός διαιτητής μπάσκετ!!!

Πένθος για το μπασκετ καθώς ένας πρώην διαιτητής του ΝΒΑ βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Νέας Ορλεάνης, έχοντας δώσει τέλος στη ζωή του, την ημέρα που πληροφορήθηκε την δολοφονία της συζύγου του…
Ο Τρόι Ρέιμοντ, 46 ετών, σφύριξε για τελευταία φορά στην Λίγκα τη σεζόν 2003-’04 και στη συνέχεια