ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ελβετοί για την ΑΕΚ

Έρευνα για την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ελβετική εταιρεία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η εταιρεία έχει έδρα το Λουγκάνο και πρόκειται για επενδυτικό όμιλο ο οποίος συνεργάζεται με Ρώσους επενδυτές.
Τον τελευταίο καιρό η συγκεκριμένη εταιρεία συλλέγει στοιχεία για την κατάσταση της ΠΑΕ ώστε να κρίνει αν την συμφέρει να εμπλακεί. Το όνομα της δεν έχει γίνει γνωστό αλλά πιθανότατα πρόκειται για εταιρεία κεφαλαίων από αυτές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Στην ΑΕΚ φυσικά θα καλωσορίζαν μια τέτοια κίνηση. Η ΠΑΕ έχει μείνει με κύριο μέτοχο τον Νίκο Νοτιά ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει άλλα χρήματα. Επιθυμία του μάλιστα είναι να απεμπλακεί και αν τελικά προκύψει κάποια πρόταση τότε σίγουρα το θέμα θα προχωρήσει
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κάν’ την τίγρη στο κρεβάτι σου…

Προκάλεσέ την με 3 τρόπους και γίνε άμεσα το θήραμά της...
1. Βάλε φωνή
Στο σεξ ισχύει το μία λέξη τροφοδοτεί χίλιες εικόνες. Το μυστικό είναι να κάνεις το αντίστροφο απ’ ό,τι συνήθως: οδήγησέ τη με τα χέρια και με το σώμα σου σε ένα οριακό σημείο κι έπειτα ξέχνα τις πράξεις κι επικεντρώσου στα λόγια. Από εκείνη τη στιγμή δεν θα την αγγίξεις ξανά όσο κι αν το θέλει. Πρέπει να είσαι περιγραφικός κι ακριβής αν θες να τη δεις να επιταχύνει άμεσα τις διαδικασίες προς τους τίτλους τέλους.
Προσοχή! Τέτοιες ώρες που νιώθει ευάλωτη, η φωνή σου απέχει ελάχιστα από τη φωνή της συνείδησής της. Πρόσεξε πολύ τι θα της πεις και με ποιον τρόπο θα το πεις. Η Sari Locker, σεξολόγος και

‘Οταν οι star μένουν με τα… εσώρουχα! Οι 10+1 πιο καυτές εμφανίσεις!

Πιο σέξυ και αποκαλυπτικές από ποτέ οι celebrities κόβουν την ανάσα του αντρικού πληθυσμού και ποζάρουν στο φακό φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους…
Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian που μας έχει συνηθίσει σε σέξυ αποκαλυπτικές πόζες φωτογραφίζεται μαζί με τις

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αρετουσάριστη με ατέλειες η εγχώρια πορνοστάρ!!!

H Τζούλια είναι μια γυναίκα πολύ όμορφη και για κάποιους λίγο πιό έξυπνη απο την φυλή των καμμένων που κυκλοφορεί στη showbiz.
Τι κι αν τα πρόστιμα έπεσαν βροχή μετά τις δήθεν αποκαλύψεις περί sex tape τότε στον Λιάτσο και έφαγε εμπάργκο απ όλα τα κανάλια;
Τι κι αν κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η επιλογή της να γίνει πορνοστάρ την έκαψε εντελώς-ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ-κι ενώ είχε τις δυνατότητες να κάνει καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού παρασύρθηκε απο το γρήγορο κέρδος; Εντούτοις βρίσκει τρόπο να διοχετέυει υλικό απο τις προσωπικές στιγμές της. Τώρα θα μου πείτε…Εδώ έχουμε δεί τα πιό απόκρυφα σημεία του κορμιού της

«Σέξι υπηρέτριες μόνες ψάχνουν»… αφέντη!!

Αν σκέφτεστε να προσλάβετε μια οικιακή βοηθό αλλά παράλληλα θέλετε να κάνετε ένα δωράκι και στον αντρούλη σας τότε τα παρακάτω κορίτσια είναι αυτό που ψάχνετε!!
Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία «Εργένης μόνος Ψάχνει»τότε σίγουρα μια υπηρέτρια με τις αναλογίες των κοριτσιών που ακολουθούν θα βάλει τέλος στην μοναξιά και την ακαταστασία σου!!!

Ατυχήματα στην παραλία ή απλά αφηρημάδα;;;

Πήγαν να κάνουν διακοπές σε απόμερες παραλίες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ατύχησαν λόγω θάλασσας και ατυχίας. Πολλές διάσημες κυρίες λόγω των αγριεμένων θαλασσών είχαν ατυχηματάκια με τα μαγιό τους δείχνοντας άθελα τους απόκρυφα σημεία του σώματος τους. Άλλες πρόλαβαν να τα καλύψουν, άλλες όμως...

Από τα 12 κάνουν σεξ τα Ελληνόπουλα!!!

Από τα 12 τους ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή τα Ελληνόπουλα όπως δείχνει έρευνα του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού".
Πιο αναλυτικά, το 40% των ανηλίκων έχει σεξουαλικές εμπειρίες- όχι όμως ολοκληρωμένες, το 20% έχει κάνει για πρώτη φόρα σεξ μέχρι τα

Αμαλιάδα: Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας 17χρονης!

Στην Αμαλιάδα για τα μάτια μίας 17χρονης κοπέλα, δύο οικογένειες άνοιξαν βεντέτα με αποτέλεσμα να πέσουν μέχρι και πυροβολισμοί.
Οι δύο οικογένειες, δεν είχαν ούτως ή άλλως καλές σχέσεις μεταξύ τους αλλά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η “απαγωγή” της 17χρονης κόρης της οικογένειας από τον γιο της άλλης οικογένειας.
Η κοπέλα, η οποία με τη θέλησή της είχε φύγει μαζί με τον αγόρι της άλλης οικογένειας, επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες αλλά ο 42χρονος πατέρας της θεώρησε αποκλειστικά υπεύθηνο τον γιο του 34χρονου και έτσι ξεκίνησαν όλα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, πήρε την καραμπίνα του, πήγε έξω από το σπίτι του 34χρονου και άρχισε να πυροβολεί… προς τον τοίχο! Η γειτονιά αναστατώθηκε, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο 34χρονος με τη σύζυγό και τα ανήλικα παιδιά του.
Λίγη ώρα μετά, έφθασε στο σημείο η Αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 34χρονος είχε πάει νωρίτερα στο δικό του σπίτι με όπλο και απείλησε την κόρη του!
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του 34χρονου όπου δεν βρέθηκε πιστόλι, ενώ αύριο ο 42χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κόρινθος: Επιτέθηκε σε οδηγό ταξί κατά την διάρκεια της διαδρομής!

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ταξί από τον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Κόρινθο κι όλα έμοιαζαν με μία φυσιολογική κούρσα.
Στην διαδρομή προς Εξαμίλια Κορινθίας όμως βγήκαν οι πραγματικές του προθέσεις, τραυμάτισε τον 46χρονο οδηγό ταξί με

Απειλές Γερουλάνου για υποβιβασμούς ομάδων κατά την διάρκεια της σεζόν!

«Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί και όσο παίζονται οι αγώνες. Επειδή μία ομάδα έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο δεν σημαίνει ότι θα παίξει και το επόμενο», είπε ο υπουργός Πολιτισμού,Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του, σημειώνοντας πως υπάρχουν δυνάμεις στο ποδόσφαιρο που θέλουν να γυρίσουν τα πράγματα πίσω εκεί που ήταν.
Αναλυτικά όσα είπε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος στο ΣΚΑΪ, για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

Σκάνδαλο σοκ στο ΙΑΣΩ: Μέλος του ΔΣ σπρώχνει νεαρές μαίες στη «πορνεία»!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει κάνει άνω κάτω την γυναικολογική κλινική «ΙΑΣΩ» και έχει κάνει πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους, αλλά πολύ περισσότερο την αξιοπρέπειά τους.
Πρωταγωνιστής του πρωτοφανούς σκανδάλου είναι γνωστός γυναικολόγος, ο οποίος μάλιστα έχει και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.
Θύματα του είναι αρκετές νεαρές μαίες. Το ανθρωπόμορφο τέρας, εκμεταλλευόμενος τη θέση του και το πτυχίο του «παίζει» με τα

VIDEO: Γκολάρα Ροναλντίνιο από κόρνερ!

Το σόου του 31χρονου μέσου στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά πέτυχε δύο τέρματα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της Φλαμένγκο.
Παρά τα δύο γκολ του Ροναλντίνιο η Αβάι επικράτησε με 3-2, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε το πρώτο γκολ του πρώην άσου της Μίλαν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

ΚΡΗΤΗ: Ματωμένο γαμήλιο γλέντι – Ζευγάρι δέχθηκε σφαίρες από μπαλωθιές!

Η βραδιά ξεκίνησε με χορό, τραγούδι, ευχές και χαμόγελα.
Η κατάληξη όμως ήταν αιματηρή…
Δεν έτυχε και της καλύτερης περιποίησης, ένα ζευγάρι που παραβρέθηκε χθες το βράδυ (01-09-2011) σε γλέντι γάμου στα Λιβάδια. Αιτία; Το (κακώς εννοούμενο) έθιμο των μπαλωθιών!
Μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες των Λιβαδίων γιόρταζε το γάμο του παιδιού της, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Τα όπλα βγήκαν και οι μπαλωτιές έδιναν και έπαιρναν, όμως σφαίρες “βρήκαν” καλεσμένους στο γλέντι!
Ένα ζευγάρι τραυματίστηκε από τους άσκοπους πυροβολισμούς: η γυναίκα βλήθηκε επιδερμικά στο χέρι, όμως πέφτωντας έσπασε το χέρι της.
Ο σύζυγός της τραυματίστηκε στον ώμο ενώ και οι δύο διακομίσθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.
cretalive.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Προκριματικά Euro 2012: Ισραήλ – Ελλάδα 0-1 (video)

Με γκολάρα του Νίνη στο 60’ η Ελλάδα επικράτησε με 0-1 του Ισραήλ στο κατάμεστο «Bloomfield» του Tel Aviv. Με αυτή τη νίκη η Εθνική έφτασε τους 17 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του Group F. Ανώτερη για μία ώρα αγώνα η ελληνική ομάδα, πιέστηκε στο τελευταίο μισάωρο από τους γηπεδούχους.
Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο, στο οποίο δεν

Τηλεπαρουσιάστρια πίσω από την κλοπή του πίνακα του Ρούμπενς!

Μία 40χρονη παρουσιάστρια ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής και διακίνησης του πίνακα «Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου» του Φλαμανδού ζωγραφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, ο οποίος είχε κλαπεί το 2001 από το μουσείο της Γάνδης και βρέθηκε προ ολίγων ωρών σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα.
Ως συνεργός της έχει συλληφθεί και ένας 65χρονος παλαιοπώλης από την Πλάκα ο οποίος φέρεται να

13-χρονος είχε ερωτική σχέση με δυο καθηγήτριες του!

Ένας 13-χρονος μαθητής, από τις ΗΠΑ, είχε ερωτική σχέση με δυο καθηγήτριες του γυμνασίου του!
Η κυρία Linda Nef, 46 ετών, και η κυρία Valynne Bowers, 39 ετών, είναι καθηγήτριες στο Bountiful Junior High School στην περιοχή Bountiful της πολιτείας Utah.
Οι δύο καθηγήτριες είχαν συνάψει, χωρίς η μια να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, ερωτική σχέση με ένα....13-χρονο μαθητή τους!
Όταν η κυρία Linda Nef έμαθε ότι ο «μικρός εραστής» της είχε συνάψει ερωτική σχέση με άλλη συνάδελφο της έγινε πυρ και μανία!
Η 46-χρονη τυφλωμένη από έρωτα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την συνάδελφο της. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την καταγγελία και αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είχε και αυτή σχέση με τον νεαρό μαθητή!
Οι δύο γυναίκες ομολόγησαν πως δεν είχαν κάνει ποτέ έρωτα στο σχολείο, αλλά πως βρισκόντουσαν σε πάρκα, σπίτια και χώρους στάθμευσης.
Τώρα και οι δύο καθηγήτριες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και αποπλάνησης ανηλίκου και κινδυνεύουν με φυλάκιση!
clopyandpaste
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πήρε εξιτήριο ο Κόντης!!!

Ο Χρήστος Κόντης μετά το έμφραγμα που υπέστη δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο όμως το βασικό για τον ίδιο αυτήν τη στιγμή είναι να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.
Μετά από 5 ημέρες πήρε εξιήριο από το νοσοκομείο και προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΑΠΟΕΛ, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν:
"Σας ευχαριστώ όλους θερμά στην Κύπρο και στην Ελλάδα για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας, τη στήριξη, τις ευχές και τις προσευχές σας."
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό!

Bόμβα στον ελληνικό αθλητισμό, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ρίχνει η ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών στη Γ.Γ.Α. ότι δεν θα της δώσει το 1/3 των χρημάτων που δικαιούται, άρα κομμένη η επιχορήγηση στις ομοσπονδίες! Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό! Δίχως υπερβολή το… μαγαζί βαράει κανόνι, ενώ ήδη έχουμε μπει σε ολυμπιακή χρονιά! Πόσα έχουν αλλάξει τελικά από το «χρυσό» 2004… Και πόσο μακριά δείχνει πια εκείνη η εποχή. Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί πανικός στις ομοσπονδίες, που πληροφορούνται –ανεπισήμως προς το παρόν– από ανώτερα στελέχη της ΓΓΑ ότι θα πέσει άγριο τσεκούρι ίσως και μεγαλύτερο του 40% στους προϋπολογισμούς του 2011, με συνέπεια να κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ με κατάρρευση όλο το ήδη κλονισμένο και τσακισμένο αθλητικό οικοδόμημα. Αυτοί οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν μέχρις ενός σημείου και με την κατάθεση επερώτησης στη Bουλή, που κάνει λόγο για πετσόκομμα 52 εκατ. από τις ομοσπονδίες και τα στάδια.Κι αν γίνει αυτό για το 2011, φανταστείτε τι θα συμβεί το 2012! Ούτε τα έξοδα μετακίνησης για το Λονδίνο θα έχουν οι αθλητές… Πόσω μάλλον την κατάλληλη προετοιμασία για να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σύμφωνα με το έγγραφο-φωτιά από το υπουργείο Οικονομικών προς τη ΓΓΑ θα πρέπει να γίνει εδώ και τώρα «κούρεμα» 40-50% στους ούτως ή άλλως εξαρχής περιορισμένων δυνατοτήτων προϋπολογισμούς των ομοσπονδιών. Η αιτία απλή. Τα οικονομικά δεδομένα του κράτους είναι σε τραγική κατάσταση, κάτι που φαίνεται κι από το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ Κυβέρνησης-Τρόικας τα ξημερώματα.Οι ομοσπονδίες ήδη συνεννοούνται για να αντιδράσουν κι έχουν ξεκινήσει κάποιες εξ αυτών κύκλο ενημέρωσης προς τα κόμματα, αφού θεωρούν ότι δεν γίνεται τον Σεπτέμβριο να βρεθούν στον αέρα. Κι αυτό επειδή έχουν ήδη κάνει τα κουμάντα τους και το 40% το είχαν υπολογίσει για προετοιμασίες, πληρωμές σωματείων, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το έχουν «προδιαθέσει» για εκκρεμότητες, αφού θεωρούσαν ότι θα πάρουν το ποσό. Μην ξεχνάμε ότι το 2011 βρίσκεται προς το τέλος του σιγά-σιγά. Πώς, λοιπόν, θα μπορέσουν οι ομοσπονδίες να κάνουν τις αναγκαίες αναπροσαρμογές τέτοια εποχή; Δηλώνουν εντελώς απροετοίμαστες. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.Το πιο φοβερό είναι ότι οι προϋπολογισμοί των ομοσπονδιών έχουν εγκριθεί από το κράτος, το οποίο έρχεται τώρα και κάνει τις περικοπές! Κι ενώ ήδη σε πολλά σπορ έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, οι ομοσπονδίες βάσει του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έχουν να εξοφλήσουν αθλητές, προπονητές, σωματεία, προμηθευτές κλπ. Αν δεν πάρουν τα λεφτά, λοιπόν, θα φεσώσουν όποιον μιλάει ελληνικά. Με λίγα λόγια, ό,τι χρήματα θα περικοπούν, θα φορτωθούν ως χρέη στις ομοσπονδίες.Είναι δεδομένο πως αν ισχύσει η ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης, τότε θα βρεθούμε μπροστά στο φάσμα χρεοκοπημένων ομοσπονδιών που θα κατεβάσουν ρολά. Κι όλα αυτά ενώ απομένουν λιγότεροι από δώδεκα μήνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Για τα λάθη του ελληνικού αθλητισμού στο παρελθόν θα μπορούσε κανείς να μιλάει επί ώρες. Όπως και για τα κρατικά σφάλματα με τις υπέρογκες χρηματοδοτήσεις τα προηγούμενα χρόνια.Οι προϋπολογισμοί των ομοσπονδιών, όμως, έχουν εξορθολογιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελευταία διετία και ο αθλητισμός πλήττεται από την οικονομική κρίση αναμφισβήτητα. Αν τώρα φαγωθεί και το 40%, τότε είναι δεδομένο πως θα βαρέσει κανόνι όλο το οικοδόμημα, όπως επισημαίνει η πλειοψηφία των ανθρώπων του χώρου.Μέσα στο γενικότερο κλίμα κατήφειας και κατάθλιψης λόγω της κρίσης κι όσων συμβαίνουν γύρω μας, ο αθλητισμός εξακολουθεί να αποτελεί τονωτική ένεση στο ηθικό πολύ κόσμου και να τον κάνει να ξεχνιέται λίγο από τα προβλήματά του. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σαπίζει, ενώ την ίδια ώρα κάνουν πράματα και θάματα τα κορίτσια του πόλο με τον… άνεργο προπονητή, ο απλήρωτος επί ένα χρόνο παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο Ηλιάδης, οι κωπηλάτες, το νέο αίμα του στίβου, όπως ο Χονδροκούκης, ο Φιλιππίδης, η Κυριακοπούλου, αλλά ίσως και η νέα Εθνική μπάσκετ στην Λιθουανία κ.ά. Κι όλα αυτά όχι με το χρήμα να ρέει όπως παλιά, αλλά πολεμώντας με… σφεντόνες και κάτω από αντίξοες συνθήκες.Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, όμως, σε λίγο δεν αποκλείεται να πενθούμε οριστικά και τον ελληνικό αθλητισμό μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο μιζέριας που ζούμε… Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κλείνουν και τα στάδια με τη νέα απόφαση περικοπών! Πάει ο αθλητισμός, πάνε και οι αθλητικοί χώρου! Καμία διέξοδος για τα Ελληνόπουλα, δηλαδή.
greek-radar.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τεμάχισε, τηγάνισε και έφαγε το θύμα του!

Ένας 21χρονος σεφ προκαλεί σοκ στη Ρωσία. Προσποιούμενος τον ομοφυλόφιλο, κατάφερε να παγιδεύσει το θύμα του, να το σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει.
Κρούσμα καννιβαλισμού, σοκάρει την κοινωνία της πόλης Murmansk στο βορειότερο τμήμα της Ρωσίας, χώρα με παράδοση στον

Διήμερη απαγωγή της οικογένειας Καραμανλή πριν από τις εκλογές! ...

Το τελευταίο διάστημα λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα σχετικά με τις παρακολουθήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Είναι αλήθεια ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν πολλές πληροφορίες, που επιδέχονται περαιτέρω έρευνας. Η ... πληροφορία που αποκαλύπτει σήμερα προέρχεται από αξιόπιστο συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή.
Άνθρωπο που επί 5,5 χρόνια κατείχε νευραλγική θέση στην κρατική μηχανή. Ο εν λόγω κύριος, συνομιλώντας με υψηλόβαθμο δικαστικό λειτουργό, ανέφερε ότι λίγο πριν από την προκήρυξη των εκλογών, στο πλαίσιο των ασφυκτικών πιέσεων που ασκούσε προς τον Καραμανλή ο αμερικανικός παράγοντας, υπήρξε διήμερη απαγωγή της συζύγου και των δύο παιδιών τού πρώην πρωθυπουργού. Το γεγονός αυτό έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο για την προκήρυξη των εκλογών.
Nonews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ξεγέννησε μόνη της στο δρόμο!!!

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε από τις αρχές του Λιμενικού 33χρονη που έφερε στον κόσμο νεογνό σε κιόσκι στον Πειραιά. Αβοήθητη για πολλές ώρες. Νοσηλεύεται στο Τζάνειο
Σε κιόσκι στον προβλήτα του Αργοσαρωνικού, στο λιμάνι του Πειραιά, γέννησε μια 33χρονη γυναίκα που εντοπίσθηκε, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εμφανώς εξαντλημένη και χωρίς τις αισθήσεις της.
Το βρέφος που βρέθηκε κοντά της, καθώς και η επίτοκος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάννειο Νοσοκομείο, όπου η 33χρονη νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην μαιευτική κλινική, ενώ το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και είναι σε θερμοκοιτίδα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τελικός ο αγώνας με το Ισραήλ!!!

Τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει έναντι των αντιπάλων της στον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012 ψάχνει σήμερα η Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Ισραήλ (16:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6).
Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παραμένει πρώτη και ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης τους παίκτες του Λουίς Φερναντές, οδεύοντας για ματς χωρίς αύριο κόντρα στην Κροατία στην Αθήνα.
Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται αν προτιμήσει το σύστημα των αντεπιθέσεων, αφού ξέρει ότι οι Ισραηλινοί

Βενιζέλος: "Εργασιακή εφεδρεία και στη γενική κυβέρνηση" (Videos)

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών. "Όχι" σε νέα μέτρα, "ναι" σε εργασιακή εφεδρεία σε όλο το Δημόσιο 


"Δε ζητάμε περισσότερα δανεικά. Το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε είναι αυτό που συμφωνήθηκε στις 21 Ιουλίου. Δε ζητάμε περαιτέρω ενίσχυση", ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών.


"Οι συζητήσεις που έγιναν με την Τρόικα και τη δική μου συμμετοχή και των άλλων στελεχών του υπουργείου, έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα. Αυτά που ακούγονται για εμπλοκή των διαπραγματεύσεων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απλώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων", δήλωσε.
"Δεν υπήρξε αλλαγή στο πρόγραμμα. Είχαμε συμφωνήσει να κλείσει ο κύκλος αυτός και να επαναληφθεί σε δέκα ημέρες", ξεκαθάρισε.
"Εκτιμώ βαθύτατα τη συνδρομή των στελεχών της Τρόικας, τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις τους. Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοια υψηλού επιπέδου βοήθεια. Χωρίς τη βοήθεια του ΔΝΤ και των εταίρων μας στην Ευρωζώνη, δε θα μπορούσαμε να βγούμε από το μάτι του κυκλώνα, από το σκληρό πυρήνα της κρίσης"
.
Η ύφεση ο μεγάλος "αντίπαλος"
"Το μεγάλο θέμα που μας απασχόλησε, είναι η ύφεση. Όπως έχω πει, η ύφεση είναι προφανές ότι θα είναι βαθύτερη και από αυτήν που είχαν προβλέψει το Μάιο του 2010 οι εταίροι μας. Κινούμαστε πολύ κοντά στο 5% και αυτό οδηγεί σε αναπροσαρμογή μεταξύ άλλων και των δημοσιονομικών στόχων, γεγονός που απαιτεί πολύ μεγάλη επεξεργασία", υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε:
"Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προωθηθούν και θα προωθηθούν οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές της χώρας και της οικονομίας, που θα καλύψουν το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας, που κινείται στο 10 και κάτι τοις εκατό".
Ο υπουργός προανήγγειλε αλλαγές σε όλους τους τομείς, που όπως είπε, "πρέπει να έχουν και θα έχουν ολοκληρωθεί για να αποδώσουν αποτελέσματα, μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος".
"Ξεκινάμε από μία πολύ βαθιά ύφεση. Η ύφεση το 2012 θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη, ώστε να αλλάξει το ρεύμα και να γίνει ανοδικό", σημείωσε.
"Έχουμε υποχρέωση να εφαρμόσουμε ως σοβαρό κράτος, τα συμφωνημένα και ψηφισμένα από τη Βουλή των Ελλήνων μέτρα. Αν οι πολίτες βοηθήσουν και έχουμε τις αποδόσεις που πρέπει να έχουμε, η συζήτηση δεν ξεκινά από τους συντελεστές, αλλά καταλήγει στους φορολογικούς συντελεστές. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, βλάπτει το διπλανό του και τη χώρα".
"Η εργασιακή εφεδρεία θα επεκταθεί και στη γενική κυβέρνηση"
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία, ο υπουργός υπογράμμισε, ότι "μιλάμε για δημόσιες επιχειρήσεις, Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, ορισμένα μικρά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, δεν μιλάμε μόνο για τους φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται", καθώς "δεν μπορούν να υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν καλύπτουν πραγματικές ανάγκες".
"Όσοι εργαζόμενοι δεν καλύπτουν οργανικές ανάγκες, θα τοποθετούνται σε εργασιακή εφεδρεία", ανέφερε και είπε ότι η τρόικα δεν έθεσε θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, καθώς και ότι "η εργασιακή εφεδρεία θα επεκταθεί και στη γενική κυβέρνηση".
Ακόμη, ξεκαθάρισε πως ό,τι προβλέπει ο πρώτος εφαρμοστικός νόμος για την εργασιακή εφεδρεία, θα εφαρμοστεί.






"Συζητάμε ιδέες"


Στις διαπραγματεύσεις, "συζητάμε ιδέες, δεν υπαγορεύει κανείς και κρατάμε σημειώσεις", είπε χαρακτηριστικά.


Όπως υπογράμμισε, αυτό που θέλουμε να εκφράζεται στις συζητήσεις είναι οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της συμφωνημένης πολιτικής, για το ΑΕΠ και τις προοπτικές ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας.


"Πρέπει στη χώρα αυτή να απαλύνουμε το φόβο των ανθρώπων και όχι να τους δημιουργούμε νέες φοβίες", επεσήμανε, αναφερόμενος και - εμμέσως πλην σαφώς - απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.


Ανεξήγητη η εκτίμηση του γραφείου Προϋπολογισμού περί ανεξέλεγκτου χρέους


Ερωτηθείς σχετικά με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, που έκανε λόγο για "ανεξέλεγκτο χρέος", επεσήμανε, πως δεν είναι δυνατόν σε απόλυτη αντίθεση με το ΔΝΤ, τους λοιπούς διεθνούς οργανισμούς και το παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα, που διαχειρίζονται το ελληνικό ζήτημα, με τον τρόπο που το διαχειρίζονται, επειδή το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι βιώσιμο, σε μία ανακοίνωση του υπουργείου να υπάρχει εκτίμηση, ότι το χρέος είναι ανεξέλεγκτο και μη διαχειρίσιμο.
Δείτε περισσότερα θέματα 
news247.gr/

Οι 10 celebrities με τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο!

Κάποια από αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε ούτε αν κερδίζαμε το λόττο.Δείτε τη λίστα με τα ακριβότερα αυτοκίνητα και θα καταλάβετε...
1. Jay Z – Maybach Exelero, αξία 8.000.000 δολάρια

2. Rapper Birdman – Bugatti Veyron, αξία... 2.000.000 δολάρια
Rapper Birdman – Bugatti Veyron
3. Simon Cowell – Bugatti Veyron,  αξία 1.700.000 δολάρια
Simon Cowell – Bugatti Veyron
4. Jerry Seinfeld – Porsche 959, αξία 700.000 δολάρια
Jerry Seinfeld – Porsche 959
5. Nicolas Cage – Ferrari Enzo, αξία 670.000 δολάρια
Nicolas Cage – Ferrari Enzo
6. Jay Leno – Mercedes SLR McLaren, αξία 470.000 δολάρια
Jay Leno – Mercedes SLR McLaren
7. David Beckham – Custom Rolls-Royce Phantom Drophe, αξία 407.000 δολάρια
David Beckham – Custom Rolls-Royce Phantom Drophe
8. P. Diddy – Maybach, αξία 360.000 δολάρια
P. Diddy – Maybach
9. Paris Hilton – Bentley GT Continental, αξία 285.000 δολάρια
Paris Hilton – Bentley GT Continental
10. Kim Kardashian – Ferrari F430, αξία 180.000 δολάρια
Kim Kardashian – Ferrari F430
24ωρο

Δείτε περισσότερα θέματα 

Fernando Santos: Πάμε για τη νίκη!!!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Bloomfield στην αναμέτρηση με το Ισραήλ για την προκριματική φάση του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Fernando Santos στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα.
«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο μπορούμε να πούμε πολλά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γήπεδο και να αποδείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, ενώ για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, απάντησε: «Ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα».
Σε ερώτηση για το αν η νίκη θα ισοδυναμεί με πρόκριση, απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορούμε να την απαντήσουμε πριν τον αγώνα. Τέτοιες ερωτήσεις μας αποπροσανατολίζουν. Πιθανώς τέτοια ερώτηση να έγινε και πριν την παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εδώ στο Ισραήλ». Τέλος, για τις απουσίες, αλλά και για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στις οποίες θα αγωνιστεί η «γαλανόλευκη», σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα είναι πολύ φθηνό να επικαλεστούμε οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε για τον αντίπαλο. Έχουμε πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας. Θέλουμε να βγάλουμε τα δικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Νέα Ζηλανδία βράβευσε ελληνικό χωριό για τα σουβλάκια του!

Όχι μην πάει ο νους σας στη Λιβαδειά αλλά σε ένα χωριό της Χαλκιδικής το οποίο διάσημο για τα σουβλάκια του και μάλιστα βραβεύτηκε από τη Νέα Ζηλανδία!
Ο λόγος για τον

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (2η ημέρα)

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας. Για τον πρώτο όμιλο η Ισπανία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου με την Πορτογαλία, την οποία και κέρδισε με 87-73. Κορυφαίος για τους νικητές ο Pau Gasol με 20 πόντους και άξιος συμπαραστάτης του ο Juan Carlos Navarro με 17. Από τους Πορτογάλους ξεχώρισε

Αγωνία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για την ομάδα τους!

Τη δική τους κραυγή αγωνίας, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ' Εθνική, έβγαλαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας.
Εκ μέρους των παικτών του συλλόγου μίλησε ο Ηλίας Σολάκης, ο οποίος στράφηκε κατά του ΠΣΑΠ, η διοίκηση του οποίου δεν

Αυθαίρετα: Νέες μειώσεις στα πρόστιμα!!!

Νέες μειώσεις στα πρόστιμα, αυξήσεις στα παράβολα και σφιχτές προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνουν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που κατέθεσε χθες στο νομοσχέδιο για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι βάσει των νέων ρυθμίσεων, ένα αυθαίρετο 100 τετραγωνικών μέτρων σε εκτός σχεδίου περιοχή με τιμή ζώνης 1.200 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιείται ως δεύτερη κατοικία, θα

Εδώ θα βρεις τα σχολικά βιβλία! digitalschool.minedu.gov.gr

Στο Διαδίκτυο αποφάσισε να αναρτήσει όλα τα βιβλία το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε με την προμήθεια χαρτιού, εξαιτίας του οποίου τα περισσότερα βιβλία θα καθυστερήσουν εφέτος να φτάσουν στα σχολεία.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η

Θρίλερ με την τρόικα. Ο Βενιζέλος αρνήθηκε πρόσθετα μέτρα!!!

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η σύσκεψη ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και την τρόικα, καθώς η ελληνική πλευρά δεν έκανε δεκτή την απαίτηση της τρόικας να ληφθούν νέα μέτρα με σκοπό να καλυφθεί η δημοσιονομική απόκλιση κάτω από το 1% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της τρόικας απαίτησαν την λήψη και νέων εισπρακτικών μέτρων, ως μία εκ των προϋποθέσεων για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου, όμως ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αρνήθηκε να

Το δίκτυο της φρίκης!!!

Χιλιάδες παιδιά στέλνονται κάθε χρόνο από την Υεμένη στη Σαουδική Αραβία. 
Αποκαλύψεις σοκ μέσω απόρρητου εγγράφου.
Ένα τεράστιο δίκτυο παιδικής πορνείας στα σύνορα της Υεμένης με την Σαουδική Αραβία φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που διέρρευσε το Wikileaks.
Στο έγγραφο αυτό αποκαλύπτεται η απογοήτευση των αρχών της Υεμένης για την καθυστέρηση της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας στην καταπολέμηση των δικτύων εμπορίας παιδιών κατά μήκος των συνόρων των δύο χωρών.
Όπως αποκαλύπτει το έγγραφο χιλιάδες παιδιά από την Υεμένη εμπορεύονται κάθε χρόνο στη γείτονα. Ορισμένοι από τους νεαρούς εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες και άλλοι εξυπηρετούν τις σεξουαλικές επιθυμίες πλουσίων Σαουδάραβων.
Αν και έχουν καταβληθεί προσπάθειες από την Υεμένη τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση του προβλήματος η πενιχρή χρηματοδότηση ύψους μόλις πέντε χιλιάδων δολαρίων για την καταπολέμηση της εμπορίας παιδιών δεν είναι αρκετή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από την πλευρά του το πλούσιο κράτος στης Σαουδικής Αραβίας έχει τοποθετήσει χαμηλόβαθμους γραφειοκράτες με ελάχιστη επιρροή σε μια μικτή επιτροπή των δύο χωρών που σχηματίστηκε το 2005.
είναι τόσο αδιάφορου οι Σαουδάραβες που ένα κοινό μνημόνιο που δημιουργήθηκε το 2007 δεν υπογραφεί ποτέ επειδή τα μέλη της επιτροπής δήλωσαν τότε ότι δεν έχουν καμία εξουσία.
Το έγγραφο ωστόσο αναφέρει ότι η ευθύνη είναι αμφίδρομη καθώς για την εμπορία παιδικού σεξοτουρισμού ευθύνεται και η Υεμένη. Η πορνεία είναι ένα κοινό μυστικό στα ξενοδοχεία της Υεμένης σύμφωνα με τον Αχμέντ Αλ-Κουιράσι της SEYAJ, οργάνωσης που προωθεί τα παιδικά δικαιώματα.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τρεις περιπτώσεις Σαουδάραβων που παντρεύτηκαν ανήλικα κορίτσι από την Υεμένη με σκοπό να τις φέρουν στην Σαουδική Αραβία και να τις εκπορνεύσουν.
Δείτε περισσότερα θέματα 
news247

Στο διαδίκτυο τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών!

Σε εφαρμογή τίθεται το μέτρο της δημοσιοποίησης των στοιχείων των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.
Στη δημοσιότητα θα δίνονται τα στοιχεία μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η δημοσιοποίηση αφορά εκείνους που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ (αρχική οφειλή) για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.
Η δημοσιοποίηση θα γίνει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, σε ειδικό