ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Η hot Ναστάζια Μητροπούλου!!!

Με ντεκολτέ πιο βαθύ κι από τη λίμνη της βουλιαγμένης και δυο “πεπόνια αργίτικα” που για να τα πιάσετε στα χέρια σας θα γινόσασταν και μανάβης, αυτή η καυτή εμφάνιση της Nastazia έκανε ακόμα και τις κεραίες της τηλεόρασης να λιώνουν…
Αν έχετε air condition στο δωμάτιο βάλτε το στο 10 και πατήστε play στο video.

Sexy video:Στο κωμωτήριο, κρυφή κάμερα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σε ποια τραγουδίστρια ανήκουν αυτά τα γυμνασμένα οπίσθια;

Γνωστή τραγουδίστρια κάνει τα μπανάκια της στην Ρόδο! Απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στο Νησί των Ιπποτών! Αυτή μπορεί να κάνει πλάτσα πλούτσα, αλλά σε εμάς χαρίζει τις σέξι αναλογίες της στην παραλία! Ο λόγος για την… Χριστίνα Ισαακίδη, η οποία μάγεψε τους λουόμενους με το καλλίγραμμο σώμα της! Απολαύστε την!

Backstage από τη φωτογράφιση της Όλγας Φαρμάκη στη Ρουμανία (video&photo)

Η Όλγα Φαρμάκη ποζάρει και ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες… «παίρνουν φωτιά».
Η πιο σαγηνευτική γυναίκα στην Ελλάδα, όπως χαρακτηρίζει το μοντέλο, το Ρουμανικό Playboy φωτογραφήθηκε ένα πρωί στην Ταράτσα του Harestrau (το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Βουκουρεστίου) και ανέβασε στα ύψη τη λίμπιντο! Θέλετε να δείτε τη σέξι Όλγα να προετοιμάζετε για τη φωτογράφιση αλλά και να ποζάρει με όλη της τη θηλυκότητα στο φακό; Δείτε το βίντεο και απολαύστε το αποτέλεσμα!

Σάσα Μπάστα-Πετρούλα Κωστίδου: Διασκέδαση στήθος με στήθος!

Άντε τώρα να έχεις απέναντι σου, απ’ τη μία την Πετρούλα Κωστίδου με κόκκινο top και την άλλη την Σάσα Μπάστα με λευκό ραντάκι και οι δύο χωρίς το απαραίτητο εσώρουχο, (σουτιέν εννοούμε) και να μείνεις ήσυχος και χαλαρός! Γίνεται; Δε γίνεται! Οι δυο κυρίες όμως, φαίνεται πως κατάφεραν μια χαρά να απολαύσουν τη βραδιά, χωρίς να τους απασχολεί αν με την εμφάνιση τους προκάλεσαν «εμφράγματα»! Βεβαία σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως η Πετρούλα υπερέχει, διότι το στήσιμο της και το υπερυψωμένο μπούστο της δίνει πόντους δίπλα στην «χαμηλοβλεπούσα» Σάσα με το πιο ανάλαφρο μπούστο! Συμφωνείται; Οι άνδρες σίγουρα ναι καθώς οι γυναίκες σίγουρα θα προσέξατε την άβαφη ρίζα της Πετρούλας! Η μήπως όχι;

Ατύχημα μεν… hot δε!

Ένα απρόσμενο ατύχημα είχε η Maria Fowler της οποία το μαγιό γλίστρησε αποκαλύπτοντας το πλούσιο στήθος της!

Ποια σταρ... ζωγράφισε το χέρι της;

Είναι κάτι που το κάνει αρκετά συχνά με προσωρινά τατουάζ αφού ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κάνει κάτι μόνιμο. Συχνά – πυκνά μάλιστα πρόκειται για στίχους από ποιήματα, ή από τραγούδια της. Αυτή τη φορά η Taylor Swift εκτός από το νούμερο 13 το οποίο θεωρεί τυχερό, έβαλε στο αριστερό της χέρι τη φράση 'Tell me everything I want to hear, like it was your favorite year'. «Το νούμερο 13 είναι το τυχερό μου και το γράφω στο χέρι μου πριν από κάθε εμφάνισή μου για να μου φέρνει γούρι» είχε δηλώσει πρόσφατα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι προγονοι μας ειχαν σεξουαλικες σχεσεις με αλλα ειδη!

Σεξουαλικές σχέσεις με άλλα άγνωστα συγγενικά είδη είχαν οι πρόγονοί μας, πριν από περίπου 35.000 χρόνια, με αποτέλεσμα σχεδόν το 2% του DNA μερικών σημερινών πληθυσμών, ιδίως στην Αφρική, να προέρχεται από αυτά τα είδη.
Νέα αμερικανική γενετική έρευνα, με επικεφαλής τον εξελικτικό βιολόγο Μάικλ Χάμερ του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, μελέτησε το γενετικό υλικό σύγχρονων αφρικανικών φυλών, με

«Να γίνει η Χαλκιδική, πρωτεύουσα του gay τουρισμού»

Ποιος γνωστός πολιτικός φέρεται να έκανε τη παραπάνω δήλωση; 
Γιατί θέλει να κάνει τη Χαλκιδική πρωτεύουσα του gay τουρισμού;
Ο Μπουτάρης είναι γνωστός για τι προχωρημένες αντιλήψεις του στα θέματα ομοφυλοφιλίας. Αξίζει να θυμηθούμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το Φεβρουάριο στο γνωστό gay περιοδικό «Screw», όπου δε

Στημένη η σχέση του Τόνι Μαυρίδη με την 19χρονη;

Είναι η 19χρονη Τατιάνα Ελευθεριάδου>, η νέα σχέση του Τόνι Μαυρίδη; Τι δηλώνει η 19χρονη και τι απαντά ο Τόνι Μαυρίδης για τη σχέση τους;

Υπουργός με ροζ σαγιονάρα, καυτό μαγιό και καπελάκι [φωτο]

Ποιος γνωστός έλληνας υπουργός έκανε trendy εμφάνιση με ροζ σαγιονάρα, εφαρμοστό μαγιό, καπέλο στη Μύκονο; Φωτογραφίες
Αίσθηση κάνουν οι εικόνες απο τις πρόσφατες διακοπές του

ΕΦΕΤ: Ανακλήθηκε γνωστό κρουασάν λόγω μούχλας!

Απέσυρε από την αγορά η ΕΒΓΑ κρουασάν παραγωγής της στο οποίο διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο των αυτοελέγχων της…αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε προϊόν κρουασάν λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα).
Πρόκειται για κρουασάν με την εμπορική επωνυμία «Trendy με γέμιση κρέμα κακάο», με ημερομηνία λήξης 21/11/2011.
Από πλευράς Ε.Φ.Ε.Τ. βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια τα 10 επαγγέλματα με υψηλή ζήτηση στην Ελλάδα;

Ποια επαγγέλματα παρουσιάζουν ευκαιρίες απασχόλησης στους νέους εργαζόμενους; Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα δημοφιλέστερα επαγγέλματα.
Πολλοί λένε πως οι νέοι που ετοιμάζονται τώρα να μπουν στα πανεπιστήμια έχουν δυσοίωνο μέλλον ως προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Με την ελπίδα, όμως, ότι μέσα στα επόμενα 4 με 5 χρόνια θα έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε από την ύφεση, πιθανώς οι σημερινοί 18αρηδες να «την γλυτώσουν».

Κυπαρισσία: Θρίλερ με την εξαφάνιση διευθύντριας τράπεζας

Σάλος ξέσπασε στην Κυπαρισσία με την εξαφάνιση της διευθύντριας του τοπικού υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από το απόγευμα της Κυριακής, όταν…οι οικείοι της διευθύντριας ανακάλυψαν στο σπίτι της 2 σημειώματα -ένα προς τον σύντροφό της και ένα προς τον αδερφό της-, στα οποία σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει άφηνε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούν.
Την Δευτέρα η διευθύντρια δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά της, κάτι που ανησύχησε τους πάντες – ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από την περασμένη Πέμπτη στην τράπεζα βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος από επιθεωρητές.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας, η διευθύντρια της τράπεζας φέρεται να έφυγε με ταξί από την Κυπαρισσία για την Αθήνα την Κυριακή και φτάνοντας στο Χαΐδάρι να κατέβηκε από αυτό και να πήρε άλλο ταξί. Κάπου εκεί χάνονται και τα ίχνη της.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δωρητής σπέρματος με 150 παιδιά!

Γονείς και ειδικοί ζητούν που ζητούν έλεγχο των κλινικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες , έπειτα από τον εντοπισμό περιπτώσεων στις οποίες ένας δότης σπέρματος απκτά δεκάδες ή και εκατοντάδες απογόνους.
«Είναι τρελό να βλέπεις όλα αυτά τα παιδιά μαζεμένα. Μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους» δηλώνει στους New York Times η Σίνθια Ντέιλι, η οποία διαπίστωσε ότι ο επτάχρονος γιος της, που γεννήθηκε με ξένο σπέρμα, έχει τουλάχιστον 150 ετεροθαλή αδέλφια και πιθανώς αρκετά περισσότερα.
Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία και η Σουηδία, η νομοθεσία θέτει όριο για τον αριθμό των παιδιών που

"Κλείνει η ΕΤ 1, τελεία και παύλα"

Με αυτή την ατάκα έκλεισε η συνέντευξη του υπουργού ΜΜΕ Ηλία Μόσιαλου στη ΝΕΤ.
Ο Κώστας Αρβανίτης ρώτησε αν είναι πρόταση ή απόφαση το κλείσιμο της ΕΤ 1 και αν υπάρχει περιθώριο νέων συζητήσεων, με τον υπουργό να απαντά ότι το θέμα συζητήθηκε στην κυβερνητική επιτροπή και εκεί ελήφθησαν οι γνωστές αποφάσεις για την ΕΤ1, την ραδιοτηλεόραση, τα ραδιόφωνα και τις αλλαγές στην ΕΡΤ, αποφάσεις που σύμφωνα με τον Ηλία Μόσιαλο είναι οριστικές. 
enimerosi24
Δείτε περισσότερα θέματα 

Aθώοι Κεντέρης - Θάνου!

Η δικαιοσύνη έλαμψε και έκρινε αθώους τους Ολυμπιονίκες Κεντέρη και Θάνου, για το περιβόητο τροχαίο την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Στον Τζέκο ποινή 12 μηνών.
Μετά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα το δικαστήριο που εκδίκασε την έφεση των δύο Ολυμπιονικών, τους έκρινε αθώους και πλέον δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία για το περιβόητο τροχαίο της παραμονής της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Το δικαστήριο έκρινε ότι το τροχαίο... έγινε κανονικά και μάλλον η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Κεντέρης για να επιστρέψει στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί με τη Θάνου, γλίστρησε σε λάδια! Επομένως, επτά χρόνια μετά την υπόθεση που συγκλόνισε εκείνη την εποχή την Ελλάδα, πλέον είναι σαν να μη συνέβη τίποτα...
Αντιθέτως ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο για εμπορία και διακίνηση αναβολικών ουσιών και του επέβαλε ποινή 12 μηνών. Βέβαια ουδείς απάντησε ποτέ στο ερώτημα εφόσον ο Τζέκος διακινούσε και με τη βούλα απαγορευμένες ουσίες, ποιος τις έπαιρνε...
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Όλη η αστυνομία στην ΔΕΘ

Δρακόντεια μέτρα ετοιμάζει η ΕΛΑΣ στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το Σάββατο, την ημέρα που ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου, θα ανέβει στο βήμα του «Βελλίδειου» συνεδριακού κέντρου. Περισσότεροι απο 4.500 αστυνομικοί και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται επι ποδός προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η ΔΕΘ.. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κινητοποίηση τα τελευταία χρόνια.. Δύο όμως είναι οι πονοκέφαλοι της Ελληνικής αστυνομίας.. Όπως έχει ανακοινωθεί, το απόγευμα του Σαββάτου θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, γι' αυτό και προγραμματίζουν τρεις διαφορετικές προσυγκεντρώσεις, στον Λευκό Πύργο, στο κτίριο των προσκόπων και στο παλιό 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Και ο δεύτερος «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι, μετά τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη β' κατηγορία, προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
trelokouneli

Μυστήριο με άλογα στην Πάτρα! Εμφανίζονται ξαφνικά και μετά εξαφανίζονται!!!

Τα άλογα εμφανίζονται στα χωράφια, στην περιοχή κοντά στην προβλήτα των φέρρυ στο Ρίο….
Η περιοχή γεμίζει ξαφνικά από αλόγα που βόσκουν ελεύθερα, σε περιφραγμένους όμως χώρους, για λίγες ημέρες και μετά εξαφανίζονται.
Οι κάτοικοι,δηλώνουν πως έχει πέσει στην αντίληψη τους ότι κάποια άλογα μεταφέρονται δεμένα στο πίσω μέρος αγροτικών αυτοκινήτων τις πρώτες πρωινές ώρες και αφήνονται σε συγκεκριμένα σημεία.
Το όλο σενάριο πάντως παραπέμπει σε πιθανή παράνομη μεταφορά γέρικων ως επί το πλείστον αλόγων στην Ιταλία, όπου εκεί σφαγιάζονται, για να προωθηθούν μετά ως κρέας και πρώτη ύλη παραγώγων, για διάφορες χρήσεις στην αγορά.
thebest,gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
ierosagon

Έληξε η ομηρία της 12χρονης στην Αυστραλία!

Η αυστραλιανή αστυνομία απελευθέρωσε σήμερα ένα ανήλικο κορίτσι 12 ετών, το οποίο επί σχεδόν 12 ώρες κρατούσε όμηρο ένας άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα ο πατέρας του, ισχυριζόμενος ότι μέσα στο σακίδιό του έχει κρύψει μια βόμβα, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
«Οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν και φθάσαμε σε ένα στάδιο όπου έπρεπε να επέμβουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο βοηθός του επικεφαλής της αστυνομίας Ντένις Κλίφορντ αφότου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο γραφείο.
Αυστραλία: Κρατάει όμηρο την 11χρονη κόρη του
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δραματικές ώρες – Πατέρας κρατάει όμηρο την κόρη του και απειλεί να ανατινάξει το κτίριο-video


Ο δράστης έχει κλειστεί σε γραφείο δικαστηρίου στο Σίδνεϊ και φοράει περούκα δικαστή.
Λέει πως έχει μαζί του μια τσάντα με βόμβα.

Σκηνές τρόμου επικρατούν έξω από το δικαστικό μέγαρο της περιοχής Παραμάτα του Σίδνεϊ. Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών κρατάει όμηρο την κόρη του που πιστεύεται πως είναι 12 ετών μέσα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου στο δικαστικό μέγαρο.
Όπως μεταδίδουν συνεχώς τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ο δράστης εμφανίζεται που και που στο παράθυρο χωρίς μπλουζάκι ενώ φοράει και περούκα δικαστή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Ολομέλεια της Βουλής φέρνει η Δημοκρατική Συμμαχία
την ανάγκη λήψης μέτρων κατά της έξαρσης της εγκληματικότητας


Τα προβλήματα αστυνόμευσης στην Κρήτη
καταθέτει ο Λευτέρης Αυγενάκης


Το ζήτημα της αναγκαίας λήψης συγκεκριμένων μέτρων κατά της αύξησης της εγκληματικότητας έφερε στην Ολομέλεια της Βουλής η Δημοκρατική Συμμαχία με επερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χ. Παπουτσή, η οποία συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου.


Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, απέδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναγκαία λήψη

Σύζυγος παρουσιαστή "πλακώθηκε" με την παρουσιάστρια ερωμένη του!

Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η σύζυγος γνωστού παρουσιαστή και η παρουσιάστρια ερωμένη του και, μάλιστα, στο πεζοδρόμιο του καναλιού στο οποίο εργάζεται!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο παντρεμένος παρουσιαστής έχει παράλληλα ερωτική σχέση με νεαρής ηλικίας ξανθιά συνάδελφό του, με την οποία

Της απαγόρευσαν να μιλά στη δουλειά για τη νεκρή κόρη της!!!

Μία ιστορία ενδεικτική της μικροψυχίας των σύγχρονων ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον διπλανό τους, παρά μόνο για τον εαυτός τους, είναι αυτή μια μητέρας από το Νew Jersey, που μήνυσε τον εργοδότη της επειδή της είπε να βγάλει από το γραφείο της τις φωτογραφίες της νεκρής κόρης της , την οποία και έχασε πρόσφατα.
Από πού όμως ξεκίνησαν όλα αυτά;;;

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ - Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-3 φωτορεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για τη νεοφώτιστη ομάδα του Ηρακλή Ελάτου στα γρεβενιώτικα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Πολύ καλή η παρουσία του Ηρακλή που πάλεψε το παιχνίδι, ηττήθηκε όμως από ομάδα ανώτερης κατηγορίας και πιο έμπειρη φυσικά.

Στα γυρίσματα του videoclip του Βέρτη

Σε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα στούντιο που φιλοξενεί παραγωγές από όλο τον κόσμο, στη Σόφια της Βουλγαρίας, έγιναν τα γυρίσματα του νέου video clip του Νίκου Βέρτη για το τραγούδι "Δεν με σκέφτεσαι".
Εκεί με λίγες μέρες διαφορά έκαναν γυρίσματα, εκτός από τον

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα στη 2η φάση του Eurobasket 2011

Η 1η φάση του Eurobasket 2011 ολοκληρώθηκε και οι ομάδες που πήραν την πρόκρισή τους στη 2η θα σχηματίσουν δύο νέους ομίλους, τους Ε΄ και ΣΤ΄. Στον πρώτο θα συμμετάσχουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από το Α΄ και Β΄ γκρουπ, ενώ στο δεύτερο από το Γ΄ και Δ΄.
Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα με τις ομάδες του ίδιου ομίλου στην 1η φάση μεταφέρονται, ενώ στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι που διασταυρώνονται χιαστί.
Αναλυτικά οι όμιλοι στη 2η φάση του Eurobasket 2011

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (6η ημέρα)

Με τις αναμετρήσεις της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης και στους τέσσερις ομίλους, συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας.
Για τον πρώτο όμιλο η Μ. Βρετανία επιβλήθηκε με 88-81 της Πολωνίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Luol Deng με 28 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Dardan Berisha με 19. Η Τουρκία με επικράτησε με 65-57 της Ισπανίας και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση με κορυφαίο τον Emir Preldzic που πέτυχε 18 πόντους. Πάρτι έκανε η Λιθουανία απέναντι στην Πορτογαλία με το τελικό 98-69 να τα λέει όλα.
Για τον δεύτερο όμιλο το Ισραήλ έκαμψε στην παράταση με 96-95 την αντίσταση της Ιταλίας. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 84-84. Ο Guy Pnini σημείωσε 22 πόντους για τους ισραηλινούς, ενώ ο Andrea Bargnani σημείωσε 26 για λογαριασμό της Ιταλίας. Η Γερμανία με τρίποντο του Schaffartzik 6΄΄ πριν το τέλος κατέβαλε την αντίσταση της Λετονίας με 81-80. Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σερβία, με τους τρικολόρ να επικρατούν 97-96 στην παράταση με δύο εύστοχες βολές του Parker (24π.), ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο η καταπληκτική εμφάνιση από Keselj (25π.) και Krstic (22π.) δεν αποδείχθηκε αρκετή.
Για τον τρίτο όμιλο η Φινλανδία νίκησε με 71-65 το Μαυροβούνιο. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Gerald Lee με 12 πόντους, ενώ από τους ηττημένους κορυφαίος ήταν ο Nikola Pekovic με 16. Η Ελλάδα μετέτρεψε σε θρίλερ ένα φαινομενικά εύκολο ματς, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 74-69. O Bo McCalebb με 22 πόντους οδήγησε τα Σκόπια στη νίκη απέναντι στη Βοσνία με 75-63 και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση του γκρουπ.
Τέλος για τον τέταρτο όμιλο η Βουλγαρία κέρδισε με 79-69 την Γεωργία. Κορυφαίος για τους Βούλγαρους ο Earl Rowland με 25 πόντους, ενώ από τους Γεωργιανούς ξεχώρισε ο Viktor Sanikidze με 18. Στο ντέρμπι κορυφής η Ρωσία με δίποντο του Monya πήρε τη νίκη με 65-64 κόντρα στη Σλοβενία και πήρε την πρώτη θέση. Η Ουκρανία επικράτησε με 74-61 του Βελγίου, με τις δύο ομάδες να μένουν εκτός συνέχειας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Οι μεταδόσεις της Τρίτης!!!

O αγώνας της Εθνικής μας στη Λετονία για τα προκριματικά του Euro 2012 που θα δείξει, στις 21.30, το MEGA κυριαρχεί στις αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης:

Τέλος στις Πολεοδομίες, όχι, όμως, και στη γραφειοκρατία!

Νομοθετική πρωτοβουλία η οποία θα προβλέπει την κατάργηση των πολεοδομιών, καθώς και τη ριζική αλλαγή του καθεστώτος έκδοσης αδειών, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης.
Όπως εξηγεί ο κ. Σηφουνάκης σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ», σε κάθε Δήμο θα συγκροτηθεί Υπηρεσία Δόμησης, η οποία θα εκδίδει εντός επτά ημερών την άδεια δόμησης. Τον έλεγχο στις οικοδομικές εργασίες θα πραγματοποιεί με αυτοψίες σε τρία στάδια το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Δόμησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η ΕΠΟ απειλεί να ρίξει τον Ηρακλή στη Γ΄Εθνική!

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Παντελή, απειλώντας ευθέως τον Ηρακλή με μηνύσεις, αγωγές και υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική! «Προαποφασισμένες αποφάσεις» καταγγέλλει το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, Γιώργος Σφυρής και ... απειλεί με παραίτηση! «Ειδικά ο Σφυρής, δεν δικαιούται να ομιλεί», απαντούν τα μέλη των δικαιοδοτικών οργάνων μέσω της ΕΠΟ!
Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιου «έπαιξε» ο Ανδρέας Παντελή, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να διατηρήσει τον υποβιβασμό του «γηραιού» λόγω πλαστογραφίας.
Η αντίδραση της ΕΠΟ, αυτή τη φορά ήταν άμεση, σε αντίθεση με άλλες υποθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν, όπου έμεινε απολύτως

Από ψιλό κόσκινο 180.000 συντάξεις αναπηρίας!

Από ψιλό κόσκινο περνούν 180.000 συντάξεις αναπηρίας που δεν είναι οριστικές. Ο έλεγχος αυτός θα γίνει παράλληλα με τον έλεγχο στα επιδόματα που παίρνουν περίπου 600.000 άτομα από το υπουργείο Υγείας. Με τον Ν. 3863/2010 επήλθε ριζική αλλαγή του θεσμικού πλαισίου αξιολόγησης και προσδιορισμού της αναπηρίας, με σκοπό τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της αμεροληψίας κατά την κρίση της αναπηρίας. Ο νόμος αυτός προβλέπει τη δημιουργία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) και τη θέσπιση ενιαίου τρόπου πιστοποίησης της αναπηρίας για τους ασφαλισμένους όλων των

ΑΣΕΠ: Κάλεσε 76 νεκρούς και συνταξιούχους για πρόσληψη!!!

Θα μπορούσε να είναι μακάβριο αστείο, όμως δυστυχώς είναι μέρος της ελληνικής πραγματικότητας!
Σύμφωνα με καταγγελία της προέδρου εργαζομένων του ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας), ο ΑΣΕΠ έστειλε επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητούσε την πρόσληψη 146 ατόμων - βάση του προεδρικού διατάγματος και του νόμου Παυλόπουλου του 2004- εκ των οποίων

Ετοιμαστείτε!!! Οι 13 μεγάλες αλλαγές στη φορολογία!

Ποιές οι 13 μεγάλες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα; Πώς αλλάζουν οι φορολογικοί συντελεστές, ο ΦΠΑ και η είσπραξη φόρου;
Ολες οι αλλαγές στο «μέτωπο» της φορολογίας επανεξετάζονται από μηδενική βάση ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το νέο «μοντέλο» για τους συντελεστές ΦΠΑ και το σύστημα είσπραξης και απόδοσης του φόρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο σενάριο που επεξεργάζεται το Οικονομικό Επιτελείο για τους συντελεστές ΦΠΑ που θα ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου του 2012 προβλέπει:

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα!

Νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας μετά το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρρεάσουν τοπικά το Βόρειο και κυρίως το Βορειοδυτικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 19 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από 20 έως 28 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες νεφώσεις που αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν, με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 30 βαθμούς στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
meteo
Δείτε περισσότερα θέματα  

ΕΦΕΤ: Σαλμονέλα σε χαλβά βανίλια στα Lidl!!!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Lidl Hellas» για τη διακίνηση προϊόντος χαλβά, στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella, με αποτέλεσμα το τρόφιμο να καθίσταται επιβλαβές για τη δημόσια υγεία.
Πρόκειται για χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Δόξα Ν. Παλιουριάς 2-1 (2-0) Φιλικός

 
Κυριακή 5/9/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα, με καλό και γρήγορο ρυθμό κατά διαστήματα, με σωστές αλλαγές και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και αρκετές φάσεις στις δύο εστίες, η Α.Ε.Π. ήταν ο νικητής της αναμέτρησης, απέναντι στην ομάδα της Δόξα Παλιουριάς με σκορ 2-1.
Οι προπονητές των δύο ομάδων Σαράντης Μπαλντούμης και Νίκος Παπαδόπουλος, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη του πρωταθλήματος, καθώς έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. 
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή της η διοίκηση της Α.Ε.Π. με την δουλειά που γίνεται από τον προπονητή, αλλά και την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, που μέχρι στιγμής έδειξαν άριστη συμπεριφορά, αγωνιστικότητα, πάθος και πειθαρχεία.  
Θετικά στοιχεία έδειξαν και οι μικροί που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
1' Ο Κερασίδης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.'
3' Σέντρα του Μπαλντούμη στην περιοχή της Δόξας, ο Τζιάτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέτσα και έκανε το 1-0.
11' Καλό σουτ του Κερασίδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
13' Ο Μπαλάφας επιχείρησε μακρινό σουτ και ο Κων/νίδης με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ.
25' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Μπαλάφα, για ακόμη μία φορά ο Κων/νίδης έσωσε την εστία του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.
28' Κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπαλάφας, ο Λάμαρης από καλή θέση πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
30' Σέντρα του Μαγιάννη στην περιοχή, η κεφαλιά του Δ. Τζήκα πέρασε άουτ.
32' Κάθετη πάσα του Κοτζατίσογλου στον Μαγιάννη, που έσπασε το τεχνικό οφ σάιντ της άμυνας της Δόξας και με κρεμαστό πλασέ διπλασίασε για την ομάδα του 2-0.
β' ημίχρονο
65' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Μπαλάφα, ο Τσακστάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σταθερά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 2-1.
75' Μακρινό σουτ του Μπαλντούμη, η μπάλα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κόντου.
Α.Ε. Ποντίων Σαρ. Μπαλντούμης: Κων/νίδης, Σάλο, Θ. Τζήκας, Δ. Τζήκας, Εμπρικίδης, Τζάτσος, Παπαδόπουλος, Μπαλντούμης, Σοφ. Κοτζατίσογλου, Μαγιάννης, Καραγκιόζης. 
Συμμετείχαν: Ρενάτο, Κώττας, Κόνι, Θ. Καραπάς, Δ. Γεωργιάδης, Γεωργούλας, Ισαάκ, Ζούρτος, Κεντεποζίδης, Κύρου και Τσακστάρας. 

Δόξα Ν. Παλιουριάς Ν. Παπαδόπουλος: Πέτσας, Φ. Ιωαννίδης, Αμπατζιάδης, Σιακαβάρας, Κερασίδης, Στ. Μπαλάφας, Ι. Μπαλάφας, Λάμαρης, Σταμάτης, Κακούσιος, Ασλανίδης. 
Συμμετείχαν: Λιώπας, Γκαραβλιάνας, Κόντος, Ι. Ιωαννίδης, Λαζίδης, Τσιλινίκος, Δεβετζίδης και Αλεξιάδης.
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα




















































Δείτε περισσότερα θέματα