ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη από... την τουαλέτα;

Επώνυμους να ανοίγουν το σπίτι τους και να δίνουν συνεντεύξεις έχουμε δει. Να δίνουν συνέντευξη από καφετέρια, εστιατόριο ή studio έχουμε δει... Αλλά κάποια παρουσιάστρια πρωτοτύπησε... έδωσε συνέντευξη μέσα από την τουαλέτα! Πρωταγωνίστρια του ανατρεπτικού περιστατικού είναι η

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Καυτές πόζες με τη Λίλα Κυριαζοπούλου

Γιατί δεν λέμε, καλές οι φωτογραφήσεις....
αλλά το video, έχει άλλη χάρη... είναι πιο ζωντανό! Πρόκειται για ένα video, από μία αρπαχτή που έκανε σε Beach bar της Σύρου η Λίλα Κυριαζοπούλου τον Ιούνιο, που όπως θα δείτε ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Δείτε περισσότερα θέματα

Σε ποια «εστεμμένη» ανήκουν αυτά τα κάλλη;

Είναι νέα, ωραία και όπως βλέπετε διαθέτει «Το Κορμί». Μάλιστα από χθες το βράδυ είναι και εστεμμένη!
Κέρδισε στον διαγωνισμό «Miss Πόρτο Ράφτη»!
Η μελαχρινή κοπέλα με τα κάλλη της χθες εντυπωσίασε το κοινό και την κριτική επιτροπή και πήρε όχι αδίκως τον τίτλο… Miss Πόρτο Ράφτη! Ο λόγος για την… Μαρίνα Λιναρδάτου!

Ναντια Μπουλέ: Έχω μικρό στήθος! (Video)

Κι όμως, το είπε στον αέρα…
Η παρουσιάστρια που δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ατάκες, συζητούσε το πρωί με την ομάδα του “Elatte” για τη νέα αγαπημένη του George Clooney η οποία ασχολείται επαγγελματικά με την πάλη.
Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ντόρα Κουτροκόη, άρχισε να μιλάει για το σώμα της κοπέλας, λέγοντας ότι έχει μικρό στήθος.
“Μικρό στήθος έχουμε κι εμείς!” πετάχτηκε η Νάντια στον αέρα.
“Δεν ασχολούμαστε όμως με την πάλη…”
Δείτε το βίντεο:

Τί μεγαλώνει 3 φορές στον άνδρα, στη θέα μιας γυναίκας

Και όμως η απάντηση δεν είναι προφανής.
Ας δούμε τι λέει η επιστήμη για το θέμα: το μέρος του ανδρικού σώματος που μπορεί να να γίνει μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερο όταν ο άνδρας βρεθεί με μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει, είναι οι

Τα αποτελέσματα της Β΄φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Τα παιχνίδια έγιναν  ΤΕΤΑΡΤΗ 14Σεπτεμβρίου στις 5.00 μμ
Αποτελέσματα:

ΣΟΚ! Γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον στο διαδίκτυο! (+18)

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει τρομοκρατηθεί από τη διαρροή!!!
Δύο γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον διέρρευσαν στο διαδίκτυο και οι απανταχού θαυμαστές της, σπέυδουν όχι μόνο να τις αναζητήσουν, αλλά και να τις αποθηκεύσουν!
Είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη ηθοποιός πέφτει “θύμα” τέτοιας διαρροής, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιός ήταν ο τυχερός που τις είχε στην κατοχή του…

Τι βρήκαν στο στομάχι της ??? ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ!!!

Το 2007 οι Γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι ενος 17χρονου κορίτσιου που ζούσε στο Σικάγο των ΗΠΑ κατι πολύ παράξενο.
Μάλιστα αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε στο διεθνές περιοδικό ιατρικής το ‘The New England Journal of Medicine’.
Δείτε τι Αφαίρεσαν απο το στομάχι της.
Προειδοποίηση : ΣΟΚ….

Η Ελένη Μενεγάκη πάτησε πόδι για το μεσημεριανό!

Έθεσε τους όρους της και τους πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη μεσημεριανή ζώνη. Ποιούς όρους έθεσε η Ελένη Μενεγάκη;
Η Ελένη Μεναγάκη μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 15 χρόνια που σέρβιρε πρωινό καφέ. Μόνο που για να δεχθεί την μετακίνησή της αυτή έθεσε κάποιους όρους.
Ο ALPHA ανακοινώσει το νέο του πρόγραμμα και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου, κ. Μάινους για να ακούσει πως το κανάλι σκοπεύει να καταργήσει την

Στο νοσοκομείο ο Σημίτης. Ποιό το πρόβλημα υγείας!!!

Ώρες αγωνίας για Κώστα Σημίτη. Ποιό το πρόβλημα υγείας που ταλαίπωρησε τον πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη;
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πνευμονολογικό πρόβλημα του Κώστα Σημίτη, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.
Σύμφωνα με το blogtonkirion ο Κώστας Σημίτης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του και βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ διευκρινίζουν ότι πήγε με τα πόδια στο γραφείο του στο Κολωνάκι και ήταν μια χαρά.

 fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

ΣΟΚ: Έψαχναν ηδονή, βρήκαν τον θάνατο!

Φρικτό τέλος βρήκε μια νεαρή γυναίκα στη Ρώμη…
Συμμετέχοντας σε όργια με 42χρονο κατέληξε να απαγχονιστεί κατά λάθος.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι δύο νεαρών γυναικών με έναν 42χρονο στα περίχωρα της Ρώμης.
Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και ενώ διασκέδαζαν σε παμπ της Ρώμης μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών βρέθηκαν σε μια αποθήκη σε μια βιομηχανική περιοχή Βόρεια της

Γρεβενά: Πολύνεκρο ατύχημα στην Εγνατία Οδό....VIDEO

Την 14-09-2011 και ώρα 17.00, στην Εγνατία Οδό στη γέφυρα Καλαμίτσι πλησίον ανατολικού κόμβου Γρεβενών και στον κλάδο με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Κοζάνη (θέση 158 χιλ.), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον

Ποιός ποδοσφαιριστής έγινε gay πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες;

Άφησε το ποδόσφαιρο αλλά δεν το έβαλε κάτω!!!
Έγινε πορνοστάρ σε γκέι ταινίες και έκανε το πάθος του επάγγελμα.
Άλλοι ανοίγουν πρακτορείο, άλλοι γίνονται ιδιοκτήτες μπαρ. Ο ποδοσφαιριστής μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση από το ποδόσφαιρο αποφάσισε κάτι λιγότερο συμβατικό. Έγινε πορνοστάρ σε γκέι ταινίες.
Ένας σοβαρός τραυματισμός ανάγκασε το Βέλγο ποδοσφαιριστή να κρεμάσει πολύ νωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως εκείνος δεν πτοήθηκε και άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.
Αναγκάστηκε να αφήσει τους αγωνιστικούς χώρους μόλις στα 27 του χρόνια και αφού πρώτα σταμάτησε να κρύβει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μεταπήδησε σε άλλο κλάδο. Σε αυτόν των ροζ ταινιών και χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό όνομα Στάνι Φαλκόνε.
Ο λόγος για το Βέλγο ποδοσφαιριστή Τζόναθαν Ντε Φάλκο, ο οποίος αναφερόμενος στις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τόνισε: «Για αρκετούς μήνες είχα φίλο. Πριν είχα κοπέλα, αλλά πάντα ένιωθα ότι με ελκύουν οι άνδρες».
«Ποτέ δεν το έκρυψα. Από τα 20 μου χρόνια ήμουν σε κύκλους ομοφυλόφιλων. Όταν, όμως, αγωνιζόμουν ως ποδοσφαιριστής δεν είχα αφήσει να φανεί τίποτα. Αν γνώριζαν οι άλλοι τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, θα είχα σίγουρα πρόβλημα» εξήγησε.
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Ψυχοπαθής εκπαιδευτής βασάνισε και σκότωσε 20 σκυλιά!

Μόνο φρίκη και οργή μπορεί να νιώσει κανείς ακούγοντας την είδηση της θανάτωσης 20 σκύλων από τον ίδιο τον εκπαιδευτή τους στην περιοχή του Σίβα του δήμου Φαιστού Κρήτης.
Ο 35χρονος σύμφωνα με το adespoto.gr, πριν από περίπου μία εβδομάδα προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη, είτε χτυπώντας τα άμοιρα ζώα με σίδερο και στη συνέχεια μαχαιρώνοντάς τα είτε υποβάλοντάς τα σε φρικτό αργό θάνατο δένοντας τους το στόμα με μονωτική ταινία και

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Τρομερή Αλήθεια Για Τα «Βραχιολάκια Ισορροπίας»

Τι «βραχιολάκια ισορροπίας»; Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, αυτά δε μπορούν να ισορροπήσουν ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
Μετά από τις ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ περιμένουμε ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ. Ποιος θα πει την αλήθεια στο λαό; Γιατί σιγείτε, κύριοι; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
georgakopoulos.org

Δείτε περισσότερα θέματα 

Τον σκύλο με τους 1.600.000 φίλους στο Facebook τον είδατε;

Oχι ένα, ούτε δύο αλλά 1.600.000 φίλους έχει στο Facebook ένας σκύλος από το Μανχάταν!
Ο Μπου, κάθε φορά που βγαίνει βόλτα με τα αφεντικά του, όλοι τον αναγνωρίζουν και τον

Νέα υπόθεση Φριτσλ!!! Βίαζε την κόρη του επί 34 χρόνια!

Το όνομά του παραμένει άγνωστο, οι κατηγορίες που τον βαρύνουν εντούτοις κάνουν ήδη πολλούς να τον χαρακτηρίζουν «ο Γιόζεφ Φριτσλ της Γερμανίας».
Η υπόθεση του Φριτσλ είχε συγκλονίσει την Αυστρία πριν από τρία χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε πως επί 24 χρόνια βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του, αποκτώντας μαζί της επτά παιδιά.
Η Γερμανία βιώνει αυτές τις ημέρες το δικό της σοκ, με την

Ώρες αγωνίας για τη Τζένιφερ Άνιστον!

Δύσκολες ώρες περνάει η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον. Τι ακριβώς συμβαίνει στη Τζένιφερ Άνιστον και την έχει αναστατώσει;
Εγκεφαλικό έπαθε η

Γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου!

Μία εβδομάδα νωρίτερα γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου! Μανούλα έγινε σήμερα το μεσημέρι η παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο την κορούλα της! Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της είναι ο άντρας της, Κρατερός Κατσούλης. H μικρή γεννήθηκε με καισαρική και ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, ενώ χαίρει άκρας υγείας όπως και η μαμά της. H Κατερίνα Καραβάτου ζει στιγμές μεγάλης ευτυχίας, έχοντας στο πλευρό της τον Κρατερό και την οικογένειά της.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έξαλλος ο Λιάγκας!!! Τι απάντησε στη Μελέτη;

Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη κατηγόρησε το Γιώργο Λιάγκα; Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με θυμωμένο ύφος;
Στις κατηγορίες που του πρόσαψαν για σνομπισμό απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.
Η Ελεάννα Τρυφίδου του επεσήμανε, διαβάζοντας μήνυμα ακροατή: «Στην “Πρωινή Μελέτη” σε κράξανε ότι δεν τους μιλούσες κι είχες μούτρα;».
Δείτε την απάντηση του έξαλλου Γιώργου Λιάγκα στην Ελεονώρα Μελέτη:
«Εγώ θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό; Πρέπει πάντα να μιλάμε;», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Έχω κάνει δηλώσεις στο Star, πρέπει σε κάθε εκπομπή να κάνω διαφορετική δήλωση; Είδα Star, έκανα δήλωση, μετά ξαναείδα την ίδια κάμερα, πού να φανταστώ ότι η κάθε εκπομπή έχει διαφορετική κάμερα;».
Ήδη τα πρώτα μαχαιρώματα εμφανίζονται στις πρωινές εκπομπές, ενόψει της νέας σεζόν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια τα δύο σενάρια χρεοκοπίας για την Ελλάδα!

Ποια είναι τα επικρατέστερα δύο σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας; 
Ποιο το σχέδιο που επεξεργάζονται οι Γερμανοί για «αναίμακτη» έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ;
Είναι κοινό μυστικό τόσο στην Αθήνα όσο στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον σε τροχιά χρεοκοπίας. Τα λάθη, η αδράνεια, τα πισωγυρίσματα, το έλλειμμα εμπειρίας και η απουσία πολιτικής θέλησης που χαρακτηρίζει γενικότερα το πολιτικό μας προσωπικό και ειδικότερα την κυβέρνηση Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στο σημερινό

TAXISnet: Ποιες οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες;

Ποιες οι καινούριες δυνατότητες που προσφέρει το TAXISnet; Λεπτομέρειες για τα νέα χαράτσια που θα χρειαστεί να πληρώσουμε.
Σε παραγωγική λειτουργία, τέθηκε, στο περιβάλλον του νέου TAXISnet, η Υπηρεσία Ειδοποιήσεων Πληρωμών ή Επιστροφών Φόρου.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, με την εφαρμογή αυτή ο χρήστης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΣ έχει τη δυνατότητα να προβάλει στην οθόνη του υπολογιστή του και να εκτυπώσει τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει

Διαιτητές β΄φάσης κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών

ΤΕΤΑΡΤΗ 14-09-2011, ΩΡΑ 5.00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ -ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΡΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ - ΑΛ.ΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΘΑΝΟΣ-ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ –ΡΑΤΖΑΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΞΕΝΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ


ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
ΚΕΑΥΝΟΣ .ΙΤΕΑΣ - ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΜΤΣΗΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ .ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΞΕΝΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ


ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ-ΡΙΓΚΟΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Δ' ΕΘΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΩΝ
Ως τις 20/9 οι συμμετοχές!!!
Οι εκκρεμοδικίες με τις ομάδες της Football League 2 έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αποφασίζει τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων στη Δ’ Εθνική.
Αρχικά ήταν η Κόρινθος, ενώ από προχθές προστέθηκαν οι Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος και Αίας Σαλαμίνας. Οι ομάδες αυτές έχουν περιθώριο ως τις 20 Σεπτεμβρίου να δηλώσουν συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, καθώς για τις αρχές Οκτωβρίου έχουν οριστεί οι κληρώσεις και πρέπει να διαμορφωθεί η τελική σύνθεση των ομίλων.
Ωστόσο, για να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες, θα πρέπει να

Περισσότεροι από 47 χιλιάδες Ιάπωνες είναι άνω των 100 ετών!

114 ετών οι γηραιότεροι σε ηλικία στην Ιαπωνία!
Συμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας, 47.756 Ιάπωνες έχουν ηλικία 100 ετών και άνω. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 20:00 Γήπεδο Τούμπας PAOK vs Tottenham Hotspur (ΑΝΤ1)

Ο Π.Α.Ο.Κ. την Πέμπτη φιλοξενεί έναν μεγάλο αντίπαλο την αγγλική Τόττεναμ. Το Γήπεδο της Τούμπας Θα είναι για μια ακόμη φορά κατάμεστο από οπαδούς του Δικεφάλου όπου θα δώσουν το σύνθημα της Νίκης!

Δοκιμάζουν τον κρόκο για τη θεραπεία του καρκίνου!

Ένα φάρμακο που προέρχεται από τον κρόκο μπορεί να εξολοθρεύσει τουςκαρκινικούς όγκους με μία και μόνη θεραπεία, και με ελάχιστες παρενέργειες, αναφέρουν βρετανοί ερευνητές.
Το σημαντικότερο με αυτή την «έξυπνη βόμβα» κατά του καρκίνου είναι ότι στοχεύει αποκλειστικά στα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους υγιείς ιστούς - γι' αυτό και οι

Ειδικό τέλος ακινήτων: ποιοι, πόσο και πότε πληρώνουν

Πόσα ακριβώς θα πληρώσουμε για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ, ποιοί και πότε; Λεπτομέρειες για το νέο χαράτσι.
Φοροκεραμίδα με ειδικό τέλος ακινήτων σε ιδιοκτήτες ακινήτων, μέσω 7,5 εκατομμυρίων λογαριασμών της ΔΕΗ, ρίχνει η

Ο πρώτος των πανελλαδικών!!!

Περνούσε παντού, αλλά τον κέρδισε η αγάπη του, η φυσική!
Το όνομά του Γιώργος Κονταξής.
Μητέρα του είναι η Σπυροπούλου Αναστασία από την Γαβρολίμνη Ναυπάκτου.
Οι επιδόσεις του:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καμία αποζημίωση για τον περονόσπορο στους αγρότες
Αρνητική απάντηση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
σε παρεμβάσεις του Λευτέρη Αυγενάκη
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν αποζημιώσεις στους αγρότες για τον

Ποιοι 151 φορείς του Δημοσίου σε εργασιακή εφεδρεία. Λίστα

Ξεκινά η εργασιακή εφεδρεία. Ποιοί 151 φορείς του Δημοσίου υπάγονται και ποιοί υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους; Ολόκληρη η λίστα.
Οι υπάλληλοι που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, εκείνοι που έχουν φτάσει σε συντάξιμη ηλικία και όσοι έχουν χαμηλά τυπικά προσόντα αποτελούν την πρώτη επιλογή για την εργασιακή εφεδρεία, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών σε 151 Φορείς του Δημοσίου.
Οι επόμενοι που θα χαρακτηριστούν πλεονάζον προσωπικό θα είναι

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 1ης αγωνιστικής (όμιλοι 5-8) (video)

Με τις αναμετρήσεις των ομίλων 5 έως 8 άνοιξε η αυλαία της φάσης των ομίλων στο Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.
Στον πέμπτο όμιλο, η Chelsea με σκόρερ τους David Luiz και Juan Mata πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Leverkusen, ενώ Genk και valencia αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στον έκτο, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Marseille, ενώ Dortmund και Arsenal αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με τον van Persie στο 42΄ για να ισοφαρίσει ο Perisic στο 88΄.
Στον έβδομο, η Shakhtar προηγήθηκε με τον Luiz Adriano στο 12΄ στην αναμέτρηση με την Porto στο Dragao, αλλά οι «δράκοι»

Champions League: Ολυμπιακός – Marseille 0-1 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Marseille στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League 2011 – 2012. Φανερή η έλλειψη επίσημων αγώνων για τους Πειραιώτες, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους Γάλλους, οι οποίοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Lucho Gonzalez στο 51΄, ενώ έμειναν με 10 παίκτες στο 90΄ λόγω της αποβολής του Fanni.
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους

Κινέζα κωφάλαλη είχε ένα τεράστιο κέρατο στο κεφάλι της! – Δείτε φωτογραφίες…

Μετά από περισσότερο από μία ώρα χειρουργική επέμβαση, μια γυναίκα η οποία ονομάζεται Yanv ξεφορτώθηκε ένα γιγάντιο κέρατο το οποίο μεγάλωσε στο κεφάλι της για περισσότερα απο 3 χρόνια .
Οι γιατροί από το Κέντρο θεραπείας δερματικών παθήσεων στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Πεκίνο είπαν στους δημοσιογράφους ότι η επέμβαση ήταν

Το Σινικό Τείχος δεν είναι μόνο ένα!!!

Κινέζος αρχαιολόγος δήλωσε, σε αντίθεση με ότι πίστευαν μέχρι σήμερα οι περισσότεροι, ότι το Μεγάλο Σινικό Τείχος το αποτελούσαν όχι ένα αλλά πολλά παράλληλα τείχη.
Σύμφωνα με την είδηση, που φιλοξενήθηκε στον ιστότοπο του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua στην Κίνα, έρευνες που διεξήχθησαν κατά τόπους στο Τείχος αποκάλυψαν τμήματα δύο ή τριών μικρότερων οχυρώσεων, οι