ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Από συνοδός πολυτελείας… πρόεδρος ομάδας!!!

Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών, αλλά η Βρετανίδα Carolyn Still έχει καταφέρει να δει και να κάνει πολλά στη ζωή της.
Σε αυτή την ηλικία είναι ήδη πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Βρετανίας, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε μέχρι εδώ.
Η Carolyn ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείαςμέχρι να αποφασίσει να κάνει στροφή στην επαγγελματική της ζωή και να εργαστεί για μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Bulgari και ο Gucci. Ως συνοδός ήταν πολύ…

Φωτογραφία "φωτιά" της Miley Cyrus διέρρευσε στο διαδίκτυο!

Tα βήματα της Scarlett Johansson -άθελά της- ακολουθεί η 18χρονη Miley Cyrus, αφού μόλις διέρρευσε προκλητική φωτογραφία της στο διαδίκτυο.
H γνωστή στους περισσότερους από την αμερική σειρά Hannah Montana, Miley Cyrus, όπως φαίνεται είναι το νέο θύμα των χάκερς που έχουν βαλθεί να τρελάνουν το Hollywood με τη δημοσίευση γυμνών ή απλά ιδιαίτερα προκλητικών φωτογραφιών των σταρς.
Η 18χρονη ηθοποιός, καθισμένη σε ένα κρεβάτι με τα εσώρουχά της και φορώντας

Η πιο σέξι... Χούντα που είδαμε ποτέ!!!

Έγινε και αυτό. Το περιοδικό Lilac με έδρα το Ισραήλ έγινε το πρώτο αραβικό περιοδικό που φιλοξενεί ημίγυμνο μοντέλο στο εξώφυλλό του. Πάει, χάλασε ο κόσμος.
H Huda Nuccache, μις Ισραήλ για το 2011, ποζάρει στο εξώφυλλο του...

Το πρωί γραφείο, το βράδυ μαστίγιο!!!

Η Alisha Smith ήταν μια αξιοσέβαστη δικηγόρος στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης έως ότου ανακαλυφθεί η διπλή ζωή της και απολύθηκε. 
Διαβάστε την ιστορία της...
Η 36χρονη δικηγόρος το βράδυ μετατρέπονταν σε αφέντρα όπου με μαστίγια, χειροπέδες και όλα τα άλλα απαραίτητα αξεσουάρ χάριζε σεξουαλική ικανοποίηση σε

SEX: Πως μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει έναν παρθένο άντρα!

Ως γνωστόν, οι άντρες δε διαθέτουν αυτή τη λεπτή και βιολογικά άχρηστη μεμβράνη που ονομάζουμε παρθενικό υμένα.
Έτσι δεν εμφανίζουν κανένα σωματικό σημάδι της απώλειας της παρθενιάς, εκτός ίσως από…..το χαζοχαρούμενο χαμόγελο που κοσμεί το πρόσωπό τους.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις οι πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες, μεταξύ των οποίων και ο αυνανισμός, συμπίπτουν με τη διάρρηξη του

Έπαιρνε φάρμακο κι έγινε... γκέι!!!

Ο Ντιντιέρ Ζαμπάρτ, 51 ετών από τη Γαλλία, ξεκίνησε να παίρνει ροπινιρόλη -φάρμακο κατά του Πάρκινσον που κατασκευάζεται από την ηγετική εταιρεία "GlaxoSmithKline" - το 2003, προκειμένου να θεραπευθεί από την ασθένεια.
Όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο πελάτης τους - παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών - άρχισε να....

Τελικός Eurobasket 2011: Ισπανία – Γαλλία 98-85 (video)

Η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του Eurobasket 2011 επικρατώντας στον τελικό της Γαλλία 98-85. Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Navarro 27 με πόντους, από κοντά και ο Pau Gasol με 17 και 10 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Parker με 26 πόντους.
Οι Γάλλοι ακούμπησαν την μπάλα στο ζωγραφιστό στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγούνταν με βραχεία κεφαλή (7-8), ωστόσο οι

Βρέθηκε πτώμα που μάλλον ανήκει σε βουλευτή!!!

Είχε εξαφανιστεί εδώ και δύο βδομάδες. Πιστεύεται ότι πίσω από την δολοφονία κρύβονται τα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού.
Μια σορός που πιστεύεται ότι ανήκει σε Μεξικανό βουλευτή που αγνοείτο επί σχεδόν δύο εβδομάδες βρέθηκε το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας χθες.
Η σορός που εκτιμάται ότι ανήκει στον Μοϊσές Βιγιανουέβα, μέλος της βουλής, ενός από τα δύο σώματα του μεξικανικού Κογκρέσου, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο πλάι ενός δρόμου στη

Έπαθαν δηλητηρίαση πίνοντας αγιασμό!!!

Δηλητηρίαση από φαγητό έχουμε ακούσει. Από ποτό ή φάρμακο επίσης.
Από… αγιασμό, όμως, αυτό πραγματικά δεν το είχαμε ξανακούσει.
Στο Ιρκούτσκ πάντως της Σιβηρίας (μια πόλη κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη), περισσότερα από 250 άτομα δηλητηριάστηκαν από αγιασμό που πήραν από την εκκλησία. Σύμφωνα με την περιφερειακή υπηρεσία των ρωσικών υγειονομικών αρχών, στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι μισοί.
Συνολικά, τους τελευταίους μήνες, έχουν καταγραφεί δεκάδες κρούσματα εντερικών λοιμώξεων, πολλά από τα οποία μάλιστα αφορούσαν παιδιά. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2010, προκαλώντας την αντίδραση τόσο των πολιτών, όσο και των Μέσων ενημέρωσης.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής με τη λευχαιμία και το θαύμα που τον έσωσε!

Αποτελεί περίπτωση καλλιτέχνη που αγάπα και τιμά το λαϊκό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο εδώ και πολλά χρόνια.
Και με την ιδιότητά του ως τραγουδιστής αλλά και ως δημιουργός πολλών και μεγάλων επιτυχιών. Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ο

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ – Έκτακτο δελτίο!!!

Ο καιρός όχι μόνο θα χαλάσει αλλά θα είναι πολύ αισθητή η αλλαγή με αποτέλεσμα η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας να εκδώσει εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19.09.2011:

Μεθυσμένος ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους!

Ο πιλότος του αεροσκάφους Tupolev 134 που συνετρίβη τον Ιούνιο, κατά την προσγείωσή του στη Βορειοδυτική Ρωσία, ήταν μεθυσμένος…
Οι αναλύσεις έδειξαν ποσοστό 0,81% αιθυλικής αλκοόλης στο αίμα του πιλότου…
που αντιστοιχεί σε ελαφρά μέθη» επισημαίνει το πόρισμα της Διακρατικής Επιτροπής Αεροπλοΐας (ΜΑΚ), που εδρεύει στη Μόσχα και είναι αρμόδια για τις έρευνες για τα αεροπορικά δυστυχήματα που σημειώνονται στις χώρες της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών.
Το αεροπορικό αυτό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε 47 ανθρώπους.
zougla
Δείτε περισσότερα θέματα

Αποτελέσματα Β' ΕΠΣ Γρεβενών 1η αγωνιστική (18/9/2011)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Αποτελέσματα:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΑΥΓ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΧΑΝΤΑΒΑ Αθανάσιο, συναντήθηκε την Παρασκευή 16-9-2011 το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της επίλυσης του κτιριακού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. ΧΑΝΤΑΒΑΣ επιβεβαίωσε ότι

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-5 φωτορεπορτάζ



ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-5 (0-3)
Σάββατο: 17 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 17.30΄μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Θετικό το τεστ για την Κοζάνη, που επιβλήθηκε άνετα με 1-5 των Γρεβενά Αεράτα στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Η Κοζάνη παρουσίασε ένα πολύ οργανωμένο σύνολο και σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Βασίλη Παπαδόπουλου, μοναδικός της στόχος είναι η επάνοδος στη Γ΄Εθνική.

Τα Γρεβενά Αεράτα δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, ειδικά στο α΄μέρος, αφού παρουσιάστηκαν κατώτερα του αναμενομένου. Ελαφρυντικό βέβαια για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, ήταν οι πολλές απουσίες βασικών παιχτών.
Στο β΄μέρος όμως η εικόνα των γηπεδούχων ήταν σαφώς καλύτερη, είχαν την υπεροχή και ο ένας μήνας που απομένει ως την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι αρκετός για να "δέσει" η ομάδα.

Τα γκολ πέτυχαν:
0-1- 12΄Κάλφας
0-2 - 35΄Σικαλόπουλος
0-3 - 40΄Κάλφας
1-3 - 62΄Χ. Μπαλοδήμος
1-4 - 75΄Κάλφας
1-5 - 81΄Σικαλόπουλος
ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες



































Δείτε περισσότερες φωτο εδώ
Δείτε περισσότερα θέματα

Μήπως κάποιοι πρέπει να σκίσουν τα πτυχία τους;

Ο Κλεισθένης γράφει.
Παρατηρώντας τις τελευταία χρόνια τα πολιτικά δρώμενα ανακαλύπτουμε δύο τουλάχιστον !!! παράδοξα.
Παράδοξο 1ο):
Η τεχνοκρατία επιβάλλεται της πολιτικής.
Παράδοξο 2ο):
Η πολιτική διαστρεβλώνει την επιστήμη.
Κανονικά οι τεχνοκράτες αποτελούσαν τους συνεργάτες των πολιτικών οι οποίοι λαμβάνοντας υπ’ όψη τους τις προτάσεις τους αποφάσιζαν τις πολιτικές τους πράξεις.
Αυτό έχει ήδη ανατραπεί και οι τεχνοκράτες όχι μόνο καθοδηγούν τους πολιτικούς αλλά επιβάλουν και τις πολιτικές τους.
Οι πολιτικές πράξεις δεν μπορούν να είναι αποτέλεσμα τεχνοκρατικών εισηγήσεων αλλά οφείλουν να συνυπολογίζουν και τις κοινωνικές ανάγκες.
Πολλές φορές οι πολιτικές αποφάσεις πρέπει να συγκρούονται με τα

Κύπρος: "Οι γεωτρήσεις αρχίζουν σε λίγες μέρες"!!!

Η Κύπρος θα αρχίσει τις γεωτρήσεις «μέσα στις επόμενες ημέρες» τόνισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας παρά τις απειλές από την Τουρκία για να τερματίσει τις έρευνες. Έτοιμα όλα για την έναρξη των γεωτρήσεων, στις θέσεις του το τεχνικό προσωπικό και η πλωτή εξέδρα.
Μιλώντας σε Ελληνοκύπριους στο Λονδίνο όπου βρέθηκε πριν

Διαστημικό ραντάρ ψάχνει νερό στην έρημο!

Διεθνής επιστημονική ομάδα με επικεφαλής ειδικούς της NASA θα χρησιμοποιήσει ένα ραντάρ προηγμένης τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για την εξερεύνηση του υπεδάφους του Άρη με στόχο να εντοπίσει υπόγεια αποθέματα πόσιμου νερού στις ερήμους της Γης.
Επιστήμονες της NASA μαζί με ειδικούς από την Γαλλία και το Κουβέιτ τοποθέτησαν το ραντάρ σε ένα...

O θηλασμός κάνει τις γυναίκες ατρόμητες!!!

Γι’ αυτό καλό είναι να κρατάτε αποστάσεις!
Ποτέ μην τα βάζετε με γυναίκα που θηλάζει το μωρό της. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μήνυμα που προκύπτει από πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες που θηλάζουν μπορούν πολύ εύκολα να

Αλλάζουν σχήμα τα οπίσθια; Μύθος ή αλήθεια;

Ενα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών με μεσογειακό τύπο σώματος θέλουν να μειώσουν και να αλλάξουν σχήμα στα οπίσθια τους. Υπάρχει λοιπόν τρόπος χωρίς χειρουργική επέμβαση;
Η αλήθεια είναι ότι το σωματικό σχήμα είναι γενετικά εξαρτώμενο και ο καθένας μας πορεύεται με αυτό που έχει κληρονομήσει. Όμως μπορείτε να βελτιώσετε μέχρι ενός σημείου, με συστηματική και εξειδικευμένη προσπάθεια,το μέγεθος και τις διαστάσεις των γλουτών σας.
Ο συνδυασμός κατάλληλης διατροφής και εξειδικευμένης γυμναστικής, μπορεί να τα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό, έτσι ώστε

«Μικρός» Τελικός Eurobasket 2011: Σκόπια – Ρωσία 68-72 (video)

Την τρίτη θέση του Eurobasket 2011 κατέκτησε η Ρωσία η οποία επικράτησε 68-72 των Σκοπίων στο «μικρό» τελικό της διοργάνωσης. Ο Kirilenko με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ο McCalebb με 22 ξεχώρισε από το αντίπαλο στρατόπεδο.
Οι Σκοπιανοί προηγήθηκαν 6-3 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά η

Η φοροδιαφυγή των συνοδών πολυτελείας!

Περίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν κανένα εισόδημα, ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες, πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα κοσμήματα εντόπισε η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας
Στην Ιταλία, η πορνεία δεν είναι παράνομη, όμως η φοροδιαφυγή διώκεται: η οικονομική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε περίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν κανένα εισόδημα ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες,

Τα χαλασμένα δόντια καθυστερούν την εγκυμοσύνη!!!

Οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί, πρέπει να φροντίσουν να καθαρίζουν σχολαστικά τα δόντια τους, διότι η κακή στοματική υγιεινή είναι εξίσου επιζήμια για τη γονιμότητα με την παχυσαρκία, αναφέρουν Αυστραλοί ερευνητές.
Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με 3.737 εθελόντριες διαπίστωσαν πως

Οι 15 όροι της τρόϊκας για να πάρουμε την 6η δόση!!!

Δεκαπέντε δυσβάσταχτους όρους έβαλε στην ελληνική κυβέρνηση η τρόϊκα προκειμένου να συνεχιστούν οι συνομιλίες για την είσπραξη της 6ης δόσης, σύμφωνα με «Το Βήμα». Οι όροι περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων (μονίμων και συμβασιούχων) από αύριο ως το 2015, με λύση συμβάσεων, κατάργηση θέσεων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του μέτρου

Τέλος στο αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες!!!

Υπό την πίεση της τρόικας η κυβέρνηση προχωρεί στην κατάργηση του αφορολόγητου για τους ελεύθερους επαγγελματίες με την επιβολή «αλγοριθμικού φόρου» με βάση επτά αντικειμενικά κριτήρια, όπως η ακίνητη και η κινητή περιουσία. 
Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμη αυξήσεις στη φορολογία εισοδήματος και ακινήτων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνους», στην

ΔΑΣΚΑΛΟΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Ετοιμοι για κινητοποιήσεις

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εκπαιδευτικοί, που προγραμματίζουν 48ωρη απεργία για τις 3 και 4 Οκτωβρίου. Η πρόταση αυτή φαίνεται να κυριάρχησε στην κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η εισήγηση για την απεργία αναμένεται να κατατεθεί στον κλάδο, για να βγει η τελική απόφαση μέσα από τις γενικές συνελεύσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας και στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα που οι δάσκαλοι (ΔΟΕ) έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βενιζέλος: "Το Δεν πληρώνω μπορεί να φέρει νέα μέτρα" (Vids)

Πάρα το όργιο φημών και το κλίμα τρόμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν ανακοίνωσε νέα μέτρα. Επίθεση σε ΜΜΕ και αντιπολίτευση. Τι είπε για το χαράτσι στα ακίνητα. Έθεσε τρεις στόχους για να σωθεί η χώρα.
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, τα ΜΜΕ και τα συνδικάτα εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη, ωστόσο δεν ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα παρά τις φήμες που οργίαζαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη θα ανακοινωθούν στην