ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

”Ελληνας” πολιτικός,προτείνει τη διχοτόμηση της Κύπρου!

Κι όμως Έλληνας πολιτικός προτείνει στη κυβέρνηση να προχωρήσει σε διχοτόμηση της Κύπρου!
Είναι ο

Όσο συνεχίζονται τα καλοκαιρινά μπάνια, συνεχίζεται και το οφθαλμόλουτρο.!

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε..?
Η Έλενα Γκρέκου δεν χαμπαριάζει τίποτα, και συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές. Φυσικά το μαύρο αποκαλυπτικό brazilian Που επέλεξε να φορέσει, μας επιτρέπει να έχουμε απεριόριστη θέα στα ομολογουμένως εντυπωσιακά προσόντα της που μας κόβουν την ανάσα.!

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Γυμνή στην πισίνα!!!

Γιατί μια ίσον καμία, δύο φορές δεν είναι αρκετές... Στις τρεις θέλετε και άλλο.. 
Δεν σας αδικούμε..
Επειδή όμως προς το παρόν το χάσατε το κορμί πατριώτες μιας και δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα.. τα επόμενα γυμνά της θα αργήσουν να έρθουν.. αν έρθουν καν.. Απολαύστε την λοιπόν στις φωτογραφίες της αρχής του καλοκαιριού πριν ακόμα γνωρίσει τον έρωτα....

Τα τελευταία μπάνια γνωστής παρουσιάστριας... κάνουν αίσθηση...

Τα τελευταία μπάνια στην θάλασσα απολαμβάνει η Belen Rodriguez, και εμείς απολαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα... τα οποια είναι τα εκρηκτικά προσόντα της, που σε στέλνουν αδιάβαστο. Η τηλεπαρουσιάστρια από την Ιταλία, φόρεσε ένα

Ποιός ηθοποιός δήλωσε: «ξόδεψα όλο μου το σπέρμα» [video]

Ποιός διάσημος έλληνας ηθοποιός δήλωσε ότι ξόδεψε όλο του το σπέρμα; Δείτε το βίντεο που αναφέρεται στα μεγάλα πάθη της ζωής του.
«Έχω ξοδέψει όλο μου το σπέρμα», δήλωσε ο πασίγνωστος ηθοποιός, Κώστας

Πάρτι με όργια αθλητριών της Εθνικής τζούντο

Ροζ σκάνδαλο με όργια αθλητών της Εθνικής τζούντο. Πώς το πάρτι εξελίχθηκε σε σεξουαλικά όργια τελευταία μέρα της διοργάνωσης;
Έξι αθλητές και αθλήτριες έκαναν πάρτι με όργια στο ξενοδοχείο αφού κοιμήθηκαν στο

Το ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου είναι στην Ελλάδα! [φωτο]

Στην Ελλάδα βρίσκεται το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου του κόσμου, αφήνοντας πίσω γνωστά ξενοδοχεία του κόσμου. Δείτε φωτογραφίες από τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων.

Super League: Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 3-4 (video)

Σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική της Super League η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-4 της Ξάνθης στα Πηγάδια. Φεστιβάλ τερμάτων, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα παρά τον δυνατό αέρα, ο οποίος και δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στο 13’, στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια. «Δράστης» ο Marcelinho με απευθείας φάουλ, ένα γκολ πάντως για το οποίο ο Αραμπατζής φέρνει σημαντική ευθύνη. Μετά την ψυχρολουσία η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και στο 23’ έφτασε στο 1-1 με ένα υπέροχο σε

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 14χρονος γιατί τον παρενοχλούσαν οι συμμαθητές του!

Με στίχους της Lady Gaga είπε το τελευταίο αντίο ο 14χρονος…
«Διαρκώς μιλάω για το πόσο με ενοχλούν οι συμμαθητές μου στο σχολείο αλλά κανείς δε μου δίνει σημασία. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να με ακούσουν;»,

Οι πρώτες 19 εφορίες που κλείνουν!

Άρχισε το Υπουργείο Οικονομικών να κλείνει μία-μία τις εφορίες. Ποιές οι 19 πρώτες εφορίες που κλείνουν;
Στο κλείσιμο των πρώτων 19 εφοριών στην περιφέρεια προχωρεί μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο Οικονομικών, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο ανασυγκρότησης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Επιπλέον εκτός απο τις εφορίες, καταργούνται 62 τμήματα εξόδων σε ΔΟΥ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Συγκεριμένα, μέχρι το τέλος του έτους κλείνουν οι εξής εφορίες:

Ποιός βουλευτής έγραψε στο twitter «Θα πάρουν τα αρχ..δια μας»

Γλώσσα της πιάτσας για γνωστό βουλευτή της ΝΔ. 
Ποιός βουλευτής έβρισε στο twitter και στο facebook;
Ακατάλληλη για ανηλίκους η σελίδα του

Τηλεδιάσκεψη Τρόικας-Βενιζέλου: οι πρώτες πληροφορίες

Διέρευσαν οι πρώτες πληροφορίες από την τηλεδιάσκεψη Τρόικας-Βενιζέλου. Ποιά νέα μέτρα αποφασίστηκαν για το μέλλον της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, έχουν κλειδώσει τα παρακάτω νέα μέτρα.

Στους κορυφαίους του κόσμου ποδοσφαιρικά η Ελλάδα

Στο Πάνθεον του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται σταθερά η Ελλάδα. Ποιά θέση έχει η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο στην κατάταξη της FIFA;
Στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA σκαρφάλωσε η Ελλάδα, φθάνοντας τους 1000 συνολικά και είναι πανέτοιμη για το Euro 2012 και το Μουντιάλ 2014.
Στην πρώτη θέση επανήλθε η Ισπανία με 1605 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την Ολλανδία με 1571, ενώ τρίτη είναι και πάλι η Γερμανία με 1290 βαθμούς. Σημαντική πτώση για την Αγγλία, η οποία «γκρεμίστηκε» στην όγδοη θέση, από την τέταρτη που βρισκόταν τον Αύγουστο.
Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2012 βρίσκονται στις εξής θέσεις: Κροατία (9), Ισραήλ (38), Γεωργία (64), Λετονία (74) και Μάλτα (153).
Η Κύπρος έχασε δέκα θέσεις, πέφτοντας στην 86 θέση, με 398 βαθμούς.
Αναλυτικά η πρώτη ενδεκάδα:

Αγωγή κατά των Starbucks για κρυφή κάμερα σε τουαλέτα!!!

Αγωγή με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων κατά της αλυσίδας καταστημάτων καφέ Starbucks κατέθεσε ένας τουρίστας από την Βιρτζίνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία

“8 φρεγάτες μας βγήκαν στη Μεσόγειο” μεταδίδουν τούρκικα ΜΜΕ.

8 τούρκικες φρεγάτες βρίσκονται στη Μεσόγειο σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.
Ο τουρκικός στόλος διαθέτει 18 φρεγάτες και το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV τονίζει πως το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό έχει αποφασίσει να μεταφέρει μεγάλο μέρος της δύναμης του στη Μεσόγειο.
Ήδη, 3 τουρκικές φρεγάτες και ένα υποβρύχιο υπηρετούν στην περιοχή της Λιβύης στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.
Παράλληλα, ο τουρκικός στόλος έχει αποφασίσει να σταλούν 3 φρεγάτες στην περιοχή της ΑΟΖ της Κύπρου, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες.
Επίσης, έχει αποφασιστεί άλλες 2 φρεγάτες να συνοδεύουν το ερευνητικό σκάφος Σισμίκ, το οποίο θα σταλεί την επόμενη εβδομάδα για να πραγματοποιήσει υποθαλάσσιες έρευνες στην περιοχή ανάμεσα στην Τουρκία και το «ψευδοκράτος». Τα πλοία αυτά θα συνοδεύονται από κορβέτες και τουλάχιστον ένα υποβρύχιο.
onalert
Δείτε περισσότερα θέματα

Ευφάνταστα λεωφορεία!

Δείτε απίθανες φωτογραφίες:

Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Κριάδης!

Τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του, έβαλε ο επικεφαλής της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης...
Πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου στο Μαρούσι έβαλε τέλος στη ζωή του ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης.
Ο εκλιπών, σύμφωνα με την αστυνομία, άνοιξε το παράθυρο και έπεσε στο κενό.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 7.45 το πρωί, λίγη ώρα αφού έφτασε στο γραφείο στην οδό Πάρνωνος στο Μαρούσι.
Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες του blog.gr, άφησε πίσω του τρία ιδιόχειρα σημειώματα.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νεκρή η Lady Gaga στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της;

Η Lady Gaga είναι το νεότερο «θύμα» …

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά στη μάχη κατά του καρκίνου!!!

Χάρη σε μια νέα τεχνική που κάνει τα καρκινικά κύτταρα να λάμπουν και να ξεχωρίζουν από τα υγιή, κατέστη δυνατή για πρώτη φορά η χειρουργική αφαίρεση με μεγάλη ακρίβεια καρκινικών κυττάρων από ωοθήκες, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα είχαν μείνει απαρατήρητα και δεν θα είχαν αφαιρεθεί κατά την επέμβαση, οδηγώντας πιθανώς σε επανεμφάνιση του

Φανταστική αντίδραση από κοπάδι αγελάδες [Βίντεο]

Δείτε στο παρακάτω εκπληκτικό βίντεο την αντίδραση των αγελάδων όταν βλέπουν κάποιο άγνωστο γ’ αυτά αντικείμενο να κάνει βόλτες στο χώρο τους.
Κάπως έτσι φαντάζομαι θα αντιδρούσαμε οι άνθρωποι αν βλέπαμε κάποιο UFO, με φόβο αλλά και περιέργεια.
Δείτε το Βίντεο...

Την Παρασκευή περιμένει την απόφαση για τα ασφαλιστικά ο Ηρακλής

Ο γηραιός προσπάθησε να μάθει σήμερα την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι θα πρέπει να περιμένει ως την Παρασκευή.
Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, θέλοντας να

Το μεγαλύτερο παστέλι στον κόσμο... στην Αίγινα!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου το 3ο Aegina Fistiki Fest! 
Το φεστιβάλ - εκτός από την Εμπορική του Έκθεση η οποία έγινε κατά μήκος της παραλία της πόλης της Αίγινας - το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Παιδική ψυχαγωγία, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις στα Καποδιστριακά κτήρια καθώς και σε άλλα ιστορικά σημεία του νησιού όπως επίσης και την καθιερωμένη Διαδρομή των Καλλιτεχνών.
Το αποκορύφωμα όμως όλων των εκδηλώσεων ήταν η προσπάθεια για την παρασκευή του Μεγαλύτερου Παστελιού από Φιστίκι Αιγίνης στον κόσμο. Από νωρίς το απόγευμα στο Λιμάνι της Αίγινας , στον

ΔΕΙΤΕ:Γλυπτά από κουτιά μπύρας!!(PHOTO)

Άλλος ένας λόγος που λατρεύουμε την μπύρα. Με λίγη φαντασία από τα κουτιά μπορείς να δημιουργήσεις απίθανα γλυπτά…

Από την ΕΤ1 η τηλεοπτική μετάδοση του Ξάνθη – ΑΕΚ...

Η ΕΤ1 θα μεταδώσει τηλεοπτικά την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων την Τετάρτη (21/9) στις

Πρόγραμμα 150 εκατ ευρώ για ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων στον αγροτικό τομέα

Στην προκήρυξη προγράμματος συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση πολύ μικρών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και επιχειρήσεων που απασχολούν λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των

Τον πέταξαν από το μπαλκόνι γιατί ατίμασε την κόρη τους!

Τον πέταξαν από το μπαλκόνι γιατί ατίμασε την κόρη τους! Πρωταγωνιστές οι συγγενείς μιας κοπέλας και ένας νεαρός, ο οποίος από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα.
Το συμβάν σημειώθηκε στην

Πόσα δόντια έχει ένα σαλιγκάρι;

Ένα σαλιγκάρι έχει πολλάαα δόντια…
Πόσα δηλαδή;

Παράταση έως 30/09 στην υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων!

Παράταση στην υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ, δόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Η υποβολή των καταστάσεων από φέτος μπορεί να γίνει για πρώτη φορά με δύο τρόπους:

24ωρη απεργία την Πέμπτη σε όλα τα μέσα μεταφοράς!!!

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αντίδραση των εργαζομένων με αφορμή τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.
Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς εκτός από τους εργαζόμενους στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς που εξήγγειλαν 24ωρη απεργία και οι

Λουκέτο σε αστυνομικά τμήματα βάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγχωνεύεται το τμήμα Εξαρχείων. Διαβάστε ποια ΑΤ κλείνουν!!!
Βασικό κριτήριο για τις συνενώσεις των αστυνομικών τμημάτων είναι σε ποιες περιοχές διαθέτει η Αστυνομία ιδιόκτητα κτίρια, ώστε να αποφευχθούν τα χρήματα των ενοικίων που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.
Με το κριτήριο αυτό παραμένουν ως έχουν τα Αστυνομικά Τμήματα:

Μήνυση Παπουτσή στην εκπομπή "Δίκη"!

Ένα απόσπασμα από συνεδρίαση της ΕΠΟ που διαβάστηκε στην εκπομπή "Δίκη" προκάλεσε την αντίδραση του Χρήστου Παπουτσή. Καταθέτει μήνυση και αγωγή!!!
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή πρόκειται να καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στην εκπομπή "Δίκη", που παρουσιάζει ο

Εμπλοκή με τις συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου!

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και ώρες το τσουνάμι των απαιτήσεων των τροϊκανών από Παπανδρέου και Βενιζέλο. Ζητούν διακοπή συντάξεων σε όσους συνταξιούχους είναι έως 55 ετών, περικοπές 30% σε όλους τους μισθούς του Δημοσίου καιευρύτερου δημόσιου τομέα και 20% σε συντάξεις του ΙΚΑ
«Δεν προλαβαίνετε με τις απολύσεις. Ο χρόνος τελειώνει» λένε στον Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω τα ταμειακών προβλημάτων την Πέμπτη και την Παρασκευή ακούγεται ότι δεν θα μπουν όλα τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του Δημοσίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
roufianos

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει τα της ΕΠΣΓ…& όχι μόνο!!!


ΤΟΠΙΚΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  • Ο Δημάδης δεν είχε το αερόστατο για την κάλυψη του αγώνα και η πρώτη γκέλα Καληράχης έγινε στην έδρα  της με απώλεια βαθμών.
  • Ο Στέφος ανάγκασε τον Λεωνίδα να ζητήσει αλλαγή στο ημίχρονο.
  • Ο Λάμπρος ο Χρύσης με

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αξίωση επιπλέον αποζημιώσεων για τους παραγωγούς της χώρας
από τις συνέπειες της κρίσης με το βακτήριο e-Coli
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη
στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Τη ανάγκη διεκδίκησης εκ μέρους του υπουργείου και καταβολής επιπλέον αποζημιώσεων στους παραγωγούς της χώρας υπογραμμίζει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και

Προσωρινά ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης!!!

Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση του Μάκη Ψωμιάδη. Κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος για την υπόθεση των "στημένων". Κρατείται για φορολογικές παραβάσεις
Ελεύθερος προσωρινά για τα "στημένα" αλλά υπό κράτηση για φορολογικές παραβάσεις παραμένει ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας Μάκης Ψωμιάδη, μετά την πολύωρη απολογία του για την εμπλοκή του στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου.

Γερμανία: Καραμπόλα αυτοκινήτων με τρένο

Πενήντα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το τρένο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, που βρέθηκε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Το ατύχημα συνέβη κοντά στην πόλη Λάουτερμπαχ.
Το αυτοκίνητο σπώχτηκε πάνω στις ράγες, όταν