ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πασίγνωστη ηθοποιός έσπασε το πόδι της!!!

Μεγάλη γκαντεμιά είχε η γνωστή ηθοποιός. Να φταίει το κακό το μάτι, να φταίνε οι πλανήτες που είναι ανάδρομοι; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός δεν είχε πολύ καλή μέρα.
Κι αυτό γιατί εκεί που περπατούσε ξαφνικά έπεσε και έσπασε το πόδι της.
«Άκουσα ένα κρακ και μετά ένιωσα τον πόνο», αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έβαλαν το ποδαράκι της στο γύψο!


Δείτε περισσότερα θέματα 

Η "Καυτή" Σκάρλετ Γιόχανσον!!!

Τις «καυτές» προσωπικές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο ανταγωνίζεται η νέα φωτογράφηση της Σκάρλετ Γιόχανσον για τον οίκο Dolce & Gabbana.
Οι σέξι καμπύλες της, το πορσελάνινο δέρμα της, τα πλούσια ξανθά μαλλιά της και το

"Υγρό" pole dancing από την Imogen Thomas!

Τον αντρικό πληθυσμό αναστάτωσε η βρετανή τηλεπερσόνα Imogen Thomas που βρέθηκε πρόσφατα σε pool party στο Las Vegas, δείχνοντας σε όλους την αδυναμία που έχει στους στύλους! (pics+vid)
Η 28χρονη καλλονή φαίνεται πώς...

Ποια σταρ χαιρέτισε έτσι τους θαυμαστές της???

Μόλις πρέπει να είχε ξυπνήσει και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στη Βραζιλία να χαιρετίσει έτσι τους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.
Ποια είναι;

Αγγελική Ηλιάδη: Χρωστάει 246.000 ευρώ στην εφορία και πήρε γόβες 650 ευρώ!

Πρώτη στη λίστα των καλλιτεχνών που χρωστούν συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ στην εφορία, βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, με χρέος 246.000 ευρώ, παρ' όλα αυτά η σέξι τραγουδίστρια αγόρασε γόβες 650 ευρώ!
Οι συγκεκριμένες γόβες ανήκουν στην καλοκαιρινή συλλογή του οίκου

Η άσεμνη χειρονομία της Scarlett Johansson!!!

Aγανάκτησε (και) η Scarlett Johansson!
Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Scarlett Johansson με τους απανταχού παρόντες παπαράτσι, όπως αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο! (pics+vid)

"Πράσινο φως" για επιστροφή στην πετρελαιοκίνηση!!!

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είκοσι χρόνια μετά την απαγόρευσή της.
Θετικός στο ενδεχόμενο άρσης απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης και αντικατάστασης του δακτυλίου εμφανίζεται ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου. 
Έθεσε τρεις προϋποθέσεις...

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Βασιλείου!

Ένα πρόβλημα στη χολή ανάγκασε τον τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου και πατέρα του Γιώργου Αλκαίου, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να ακυρώσει συναυλίες στο εξωτερικό…
Όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα”, το

Στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης!

Δέκα όμιλοι, μεταξύ των οποίων ο όμιλος Κοπελούζου (Damco) και η κλωστοϋφαντουργία Επίλεκτος προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση για το 82,33% της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που πωλεί η Αtebank.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αγροτικής οι δέκα μνηστήρες για την ΕΒΖ είναι οι εξής:

Απάτη "μαμούθ" σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας!

Κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία σε βάρος Ν.Π.Δ.Δ. αντιμετωπίζουν τα φερόμενα ως μέλη κυκλώματος που εκταμίευε αποζημιώσεις, ύψους 1,17 εκατ. ευρώ, σε βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής από εικονικές ή ανύπαρκτες ζημιές αυτοκινήτων.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το

Ηρακλής: «Δικαίωση μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης»!

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, με αφορμή τις σημερινές πειθαρχικές διώξεις που άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ κάνει λόγο για συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, ενώ προσθέτει ότι πλέον ο «Γηραιός» αναμένει τη δικαίωσή του μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δήμοι στη Β. Ελλάδα!

Ενας νεκρός, σημαντικές υλικές ζημιές και μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες είναι ο απολογισμός του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σάρωσε τα τελευταία 24ωρα τη δυτική και βόρεια Ελλάδα.
Τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν στην περιοχή του Ιονίου και ειδικά στη

Ήρθε για να μείνει το χαράτσι στα ακίνητα!

Μόνιμο καθίσταται το ειδικό τέλος στα ακίνητα. 
Καμία αναφορά στο πότε θα σταματήσουμε να το πληρώνουμε. Αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 
Την Τρίτη η ψηφοφορία...
Μόνιμο χαρακτήρα αποκτά το ειδικό τέλος ακινήτων, καθώς σε τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή δεν

"Βροχή" οι πειθαρχικές διώξεις στο ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννενα, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός, ομάδες δηλαδή που σχετίζονται με τη Super League, διώκονται πειθαρχικά.
Την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί η δικάσιμος για τις 14 ομάδες, 18 παράγοντες, 6 διαιτητές, 4 ποδοσφαιριστές και 2 προπονητές που διώκονται. Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο. Στη λίστα και ομάδες από τη Football League και Football League 2! Φυσικά, εύλογο είναι το ερώτημα όχι μόνο πως θα αρχίσουν αυτά τα πρωταθλήματα, αλλά και πως θα συνεχιστεί η Super League.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ άσκησαν πειθαρχική δίωξη (για τα στημένα ματς) σε βάρος των:

Η Ελληνίδα ρεπόρτερ που καθήλωσε 60 εκατομμύρια τηλεθεατές!!!

Η ρεπόρτερ με τη μαντίλα έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα από την Όλγα Τρέμη και τη Μαρία Χούκλη!
Με προϋπηρεσία στο δελτίο της ΝΕΤ και την Εμπολέμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, η Ειρήνη Ζαρκαδούλα μπορεί να παινεύεται ότι έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα από την Όλγα Τρέμη και την Μαρία Χούκλη μαζί. Στο Ιράν την παρακολουθούν γύρω στα

Γιατί ο Ερνέστο έχει ξενερώσει τους οπαδούς του ολυμπιακού ,πoια είναι τα 3 λάθη του!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέδειξε τα 2 χρόνια που βρίσκεται στον ολυμπιακό ότι είναι έξυπνος προπονητής σε θέματα τακτικής (ο ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο).
Oτι έχει αδυναμίες στο να επιλεγεί παίκτες για το ρόστερ με εξαιρέση τον Φουστέρ κ τον Ιμπαγάσα όλα αυτά είναι γνωστά και ο κόσμος του ολυμπιακού τα έχει αποδεχθεί όμως αυτά που έχουν ξενερώσει τον κόσμο είναι 3 άλλα θέματα .


1)ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ(15)

Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!»!

Λίγο τα μέτρα σοκ της κυβέρνησης, λίγο οι χαλεποί καιροί που ζούμε, λίγο η αγανάκτηση των ημερών και η οικονομική ανέχεια, δεν άντεξε η Άντζυ Σαμίου και το έστειλε το… «μήνυμα» της στην κυβέρνηση:
«Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!», έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter της και το

Η Τουρκία το χαβά της – Προειδοποιεί επίσημα την Κύπρο: “Σταματήστε τις γεωτρήσεις”!!!

Σε έντονα ειρωνικό και απειλητικό ύφος το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την Κύπρο όπως λέει …
“Να μην ξοδεύει την ενέργειά της για να προκαλεί ένταση με τρόπο που θα ζημιώσει τη διαδικασία της επίλυσης, αλλά να

Η γέννηση ενός φαινόμενου…

Σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια γεννήθηκε στη Βραζιλία ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο που όμοιό του δεν υπήρξε και δύσκολα θα υπάρξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το Onsports σας παρουσιάζει τον «γνήσιο» Ρονάλντο, το φαινόμενο…
Όταν έχεις γεννηθεί σε μια φτωχογειτονιά του Ρίο ντε Τζανέιρο, στις φαβέλες, και μόνη σου διέξοδος είναι το ποδόσφαιρο αρκεί να έχεις

Αγανακτισμένοι πολίτες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού!

Εκατόν πενήντα άτομα, κυρίως φοιτητές και σπουδαστές, πραγματοποιούν αιφνιδιαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού στο Καστρί.
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους έχουν αποκλείσει στην οδό Ευαγγελιστρίας και αναμένονται ενισχύσεις από διμοιρίες των ΜΑΤ.
Η Ευαγγελιστρίας είναι δύο στενά, κάτω από το σπίτι του Παπανδρέου…
prionokordela 
Δείτε περισσότερα θέματα 

H Mελέτη έβρισε την Μπακοδήμου στον αέρα! Μετρήστε πόσα "μαλάκα" της είπε! (vid)

H σκληρή κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου για το νέο χρώμα των μαλλιών της Ελεονώρας,
που υποδυόταν την θαυμάστρια οδήγησε σε πλήθος μπιπ ...που ποτέ δεν μπήκαν λόγω του ζωντανού προγράμματος.
Η Ελεονώρα βλέπετε αντιλήφθηκε ότι της κάνουν φάρσα, αλλά πίστεψε πως την έχει στήσει ο αδελφός της...
Δείτε πως αντέδρασε όταν της είπε να αλλάξει τα μαλλιά της γιατί δεν της πάνε:


Δείτε περισσότερα θέματα 

Διαμαρτυρία για το ν/σ για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό!!!

Αλλαγές ζητά η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας...
Την αναμόρφωση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στο εξωτερικό αξιώνει, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ) Γερμανίας, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής (Μορφωτικών Υποθέσεων και Ελληνισμού της Διασποράς).
«Αν γίνει νόμος με τη σημερινή του μορφή, θα έχει ως αποτέλεσμα να στερήσει τα Ελληνόπουλα της Διασποράς από κάθε γλωσσικό και πολιτισμικό δεσμό με την Πατρίδα», τονίζεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση, με τίτλο «Ανεξέλεγκτη η χρεοκοπία της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό».
«Το Υπουργείο Παιδείας δεν έκανε κανένα ουσιαστικό διάλογο με τους φορείς των Γονέων και των Κοινοτήτων στη Γερμανία. Προκλητικά αγνόησε παντελώς τις εποικοδομητικές τους προτάσεις, δεν καταδέχτηκε να απαντήσει ούτε σε ένα τους έγγραφο και δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση σε ημερίδα για το θέμα», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΕΚ Γερμανίας, που προτείνει πριν από την κατάργηση των υπαρχόντων σχολείων να προηγηθεί, τουλάχιστον, μια τριετής πιλοτική φάση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, όπως την προβλέπει το νομοσχέδιο.
«Δεν αξίζει τον κόπο να μαθαίνουμε πιά Ελληνικά; Ή μήπως η παρεχόμενη ως τώρα ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό παρήγαγε μισαλλόδοξους και εχθρούς της ειρηνικής συμβίωσης;», διερωτάται η ΟΕΚ Γερμανίας, απαντώντας στους συντάκτες του νομοσχεδίου που όπως τονίζει απευθύνεται «στους πολίτες του κόσμου, με όρους προώθησης της ειρηνικής συμβίωσης και συνεργασίας ατόμων και ομάδων διαφορετικής προέλευσης».
Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι το υπουργείο Παιδείας, επί δεκαετίες, αρνήθηκε να προσλάβει για τις ανάγκες τις ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό μετανάστες εκπαιδευτικούς που σπούδασαν σε ξένα Πανεπιστήμια.
24wro 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαχαίρι στις συντάξεις αποστράτων!

“Δίκοπο μαχαίρι” είναι τα νέα μέτρα που επέβαλε η τρόικα και τα οποία αφορούν τους απόστρατους ένστολους – στρατιωτικούς , αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς. .
Η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει κατά 40% το ποσό της σύνταξης των αποστράτων που υπερβαίνει τα

Διαλύθηκαν οι θρυλικοί REM - Αφιέρωμα Blog.gr (videos)

Ένα από τα θρυλικά συγκροτήματα της διεθνούς σκηνής αποφάσισε να ρίξει την αυλαία 31 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, οι REM αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους στην πορεία τους και το έκαναν με μια λιτή ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.
«Προς τους οπαδούς και τους φίλους μας: Ως R.E.M., και ως διά βίου φίλοι και συν-συνωμότες, αποφασίσαμε να το διαλύσουμε ως γκρουπ. Αποχωρούμε με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης, πλήρωσης και έκπληξης για ό,τι έχουμε καταφέρει.

Τα φώτα των πόλεων από το Διάστημα. (video)

Ένα μωσαϊκό χρωμάτων επάνω στον πλανήτη Γη. Απολαύστε τα φώτα των πόλεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως φαίνονται από το Διάστημα.
Δείτε πως «τυφλώνουν» τα φώτα των μεγαλουπόλεων στις ΗΠΑ, αλλά και το «σκοτάδι» που επικρατεί στην Αφρικανική ήπειρο στο κάτω μέρος της εικόνας.

Το αυτοκίνητο που μιλάει, βλέπει και οδηγεί μόνο του!!!

Αν κάποια στιγμή δείτε δίπλα σας να κινείται ευέλικτα στον δρόμο ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, δεν έχετε δει φάντασμα, αλλά το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο.
Αφού δοκιμάστηκε επαρκώς από τους δημιουργούς του, τους επιστήμονες του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου του Βερολίνου, στο εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης AutoNOMOs Labs, με επικεφαλής τον Ραούλ Ρόχας, το αυτοκίνητο του μέλλοντος βγήκε για βόλτα στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, μετά από

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΣΕ ΣΩΜΑ


Γαλάζιος πρόεδρος μόνο… αν διασφαλιστεί 
η ενότητα της παράταξης

Ενώ στο ΠΑΣΟΚ ποντάρουν σε διάσπαση της ΝΔ για να πάρουν την προεδρία.
Σήμερα «κληρώνει» για τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, καθώς πλειοψηφών σύμβουλος του πρώτου συνδυασμού, Δημήτρης Καραστέργιος, συγκάλεσε το 21μελές δ.σ. στις 5.30 το απόγευμα.
Θέμα της πρώτης συνεδρίασης είναι η

Παπάς έντυσε άγαλμα γιατί το έβρισκε προκλητικό!!!

Το άγαλμα της θεάς Αφθονίας δημιουργήθηκε πριν από 400χρόνια για να τοποθετηθεί σε εκκλησία και ο γλύπτης εμπνεύστηκε τη θεότητα ως μια γυναίκα με πλούσιο μπούστο, επιλέγοντας να την

Δείτε: Πόσο κόβονται οι συντάξεις;;;

Πέντε συνεχείς μειώσεις υπέστησαν οι συντάξεις - εντός τριών μηνών - κύριες και επικουρικές, καθώς και τα εφάπαξ βοηθήματα που λαμβάνουν όσοι συνταξιοδοτούνται. Μετά τις περικοπές που υπήρξαν στις συντάξεις την 1η Αυγούστου με την παρακράτηση της «εισφοράς αλληλεγγύης» (νέος ΛΑΦΚΑ), έρχεται από 1η Νοεμβρίου, μείωση 20% για το ποσό της σύνταξης άνω των

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία!!!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών «ταρακούνησε» την επαρχία Ερζιτσάν...
της ανατολικής Τουρκίας, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες ή ζημιές», δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολή ο

Ιδού το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων

Να συμπιέσει κατά 25% περίπου τις μισθολογικές δαπάνες του εν ενεργεία προσωπικού του «στενού» και ευρύτερου δημόσιου τομέα επιδιώκει η κυβέρνηση με το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων με το οποίο θα

O νέος λογαριασμός της ΔΕΗ !!!

Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών διεθνών μπασκετμπολιστών

Κατέκτησαν οι Σκοπιανοί την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ της Λιθουανίας και ξεκίνησαν τις εθνικιστικές φανφάρες.
Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τους μπασκετμπολίστες από την ΠΓΔΜ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί των Λιθουανών, τραγουδώντας συνθήματα εθνικιστικού περιεχομένου που στοχοποιούν την Θεσσαλονίκη επαναφέροντας στο προσκήνιο τις βλέψεις των…

Ποδοσφαιριστής έδειξε τα... "προσόντα" του στο γήπεδο!!!

Τα «προσόντα» του, όχι τα ποδοσφαιρικά, έδειξε μέσα στο γήπεδο γνωστός ποδοσφαιριστής, που αποφάσισε να βγάλει το σορτσάκι του και να πάει στα αποδυτήρια ημίγυμνος!
Το αποκαλυπτικό ενσταντανέ ανήκει στον

Απεργία σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου: Ποιοί απεργούν;

Σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων ΟΣΕ και προαστιακού, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε αυτά, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία και τις μετατάξεις.
Επιπλέον ούτε τα ταξί θα κυκλοφορούν...! Αυτό αποφάσισαν οι αυτοκινητιστές, υποχρεώνοντας ουσιαστικά όσους εργάζονται να πάνε στις δουλειές τους με αυτοκίνητα αν διαθέτουν, αλλιώς με...

Βροχές μέχρι το απόγευμα - Όλη η προόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο

Βροχερός παραμένει ο καιρός, κυρίως στα ανατολικά, τα νησιά και την Κρήτη. Από τις απογευματινές ώρες η βελτίωση, κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
Περιμένουμε στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά γενικά αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα αλλά στις υπόλοιπες περιοχές οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα επιμείνουν ενώ από το απόγευμα και μετά θα αρχίσουν να εξασθενούν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα

Ρουσφετολογικές προσλήψεις επί ΝΔ παραδέχεται η Εγνατία Οδός!

Δεκάδες προσλήψεις από το «παράθυρο» παραδέχεται ότι πραγματοποιήθηκαν στις τάξεις της την περίοδο 2006-2009 η Εγνατία Οδός ΑΕ, απαντώντας σε δημοσιεύματα και σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Δημοσίων Έργων, κ. Στ. Καλογιάννη. «Την περίοδο 2006 και 2009, είχαν συναφθεί 229 ατομικές συμβάσεις έργου χωρίς διαγωνισμό, χωρίς διαδικασίες αξιολόγησης και χωρίς

Ολοκληρώθηκε η ολόσωμη μεταφορά της μονής Τορνικίου!

Ενα μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα, η ολόσωμη μετακίνηση της μονής Τορνικίου στην Παναγιά Γρεβενών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!!!  
Η μεταφορά του σημαντικού αυτού βυζαντινού μνημείου του 12ου αιώνα, με το διώροφο καθολικό και τις

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης!

Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης το οποίο και εκκενώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί.
Στην περιοχή βρέ4θηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και

Ενα τριήμερο γεμάτο...μύκητες σε Γρεβενά και Κοζάνη!

Υπάρχει ο παραθερισμός της ξαπλώστρας, υπάρχει ο φυσιολατρικός παραθερισμός, πλέον υπάρχει και ο γαστριμαργικός παραθερισμός. Ένα εκπαιδευτικό τριήμερο γεμάτο μανιτάρια, στο δάσος ή στο πιάτο, περιμένει όσους βρεθούν από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου στα Γρεβενά και την

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου (video-photos)

Το ύψος της δεν ξεπερνά τα 68,6 εκατοστά.
Κάθεται στη ροζ παιδική καρέκλα της, τα πόδια της κρέμονται και εκείνη με δυσκολία φτάνει τα χέρια της στο πληκτρολόγιο του laptop.
Η 22χρονη Bridgette Jordan από το Sandoval του Illinois είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Κλείνουν και τις 700 σχολικές βιβλιοθήκες!

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Μ. Κοντογιάννης, ζητείται από τους περιφερειάρχες εκπαίδευσης να φροντίσουν για την “παράδοση του εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής” των 700 …

VIDEO: Ίσως το πιο περίεργο γέλιο στον κόσμο!!!

Οι φίλοι του θα πρέπει να το σκέφτονται πολύ πριν του πουν κάτι αστείο…

Α1 Μπάσκετ: Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Ο βασικός λόγος που οδήγησε στον ΕΣΑΚΕ στην απόφαση να μεταθέσει την κλήρωση για τις 4 Οκτωβρίου είναι ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει χορηγήσει ακόμα άδεια συμμετοχής σε 10 από τις 14 ΚΑΕ.
Στην αναβολή της κλήρωσης δεν αποκλείεται φυσικά να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί συμφωνία με κάποιο ή κάποια κανάλια, σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Δείτε περισσότερα θέματα