ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: H Eλεονώρα Μελέτη ξεκίνησε την νέα σεζόν με άγριες διαθέσεις …

και τρελό μπούστο….!!!

Νεές εξελίξεις: Κλείνει οριστικά το Alter;

Απλήρωτοι συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο Alter. 
Πώς θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και ποιο το μέλλον με το πρόγραμμα του σταθμού;
Στον «αέρα» βρίσκεται ξανά το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού Alter, ωστόσο τα σενάρια αναφέρουν πως το μέλλον παραμένει αβέβαιο και

Γιατί «εξαφάνισαν» την Άννα Βίσση; [video]

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με την εξαφανισμένη Άννα Βίσση. 
Γιατί θέλουν να βλάψουν τη διάσημη τραγουδίστρια;
Για άλλη μια φορά στόχος έγινε η ηλικια της Άννας Βίσση. Με ένα κακόγουστο αστείο «χτύπησαν» αυτή τη φορά στο Youtube την Eλληνίδα σούπερ σταρ, αλλάζοντας την φωτογραφία κάποιας ηλικιωμένης κυρίας που χάθηκε με αυτή της Άννας Βίσση.
Άλλαξαν και τα προσωπικά στοιχεία και

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : Γυναίκα χορεύει, της πέφτει το σορτσάκι και…της φάνηκαν όλα

Και το χειρότερο για εκείνη; ΄
Δεν φορούσε εσώρουχο!
Και να πει κανεις τουλάχιστον πως ήταν και νέα…

ΑΕΛ, Πανσερραϊκός στη Superleague μέσω... UEFA (photos)

Aνατροπή σκηνικού στη Super League σχετικά με τις ομάδες, που θα συμπληρώσουν τη 16αδα του πρωταθλήματος, φέρνει επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ στην οποία διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αποβολής ομάδων λόγω αδειοδότησης, τη θέση τους παίρνουν σύλλογοι, που ήταν στην κατηγορία. Εξέλιξη, που δικαιώνει Λάρισα και Πανσερραικό, που έτσι

VIDEO: ΔΕΙΤΕ το ατύχημα της Τατιάνας!

Πώς περιγράφει μια…άτυχη στιγμή!
Άτυχες στιγμές μέσα σε τηλεοπτικά πλατώ και όχι μόνο, περιέγραψαν οι πέντε γυναίκες του “Μίλα”!
Παραστατικότατη, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να περιγράψει, αλλά και να αναπαραστήσει ένα ατύχημα που είχε με κάποιο φόρεμα!
Δείτε το βίντεο...

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Έχασαν τον Μάκη Ψωμιάδη!

Μπορεί η Δικαιοσύνη να έκρινε προφυλακιστέο τον Μάκη Ψωμιάδη, ωστόσο ο βασικός ύποπτος του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων, με το άκουσμα της συγκεκριμένης απόφασης, βρήκε την ευκαιρία και εξαφανίστηκε -και πάλι- από προσώπου γης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάσισε την προφυλάκιση του πρώην ισχυρού άνδρα της Καβάλας, δόθηκε

Κ. Βουτσάς: Αποκαλύπτει σε ποια ηλικία έκανε σεξ! Θα εκπλαγείτε!!!

Σοκ προκαλεί η ηλικία στην οποία είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή ο μεγάλος Κώστας Βουτσάς!
Ο ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της προσωπικής του ζωής, δείχνοντας πόσο ακομπλέξάριστος είναι…

5,2 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» την Κρήτη!

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:08
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στις 15.08 στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Ινστιτούτου η δόνηση εντοπίζεται 189 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ηρακλείου, 153 χιλιόμετρα νότια των Χανίων και 118 χιλιόμετρα νότια του Παλαιοκάστρου.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Η δημοσιογράφος που ζήτησε εκλογές από τον Βενιζέλο!

Η Δήμητρα Γκαλονάκη, σε έντονο ύφος, έκανε την εξής ερώτηση στον κ. Βενιζέλο:
“Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα υψηλό επίπεδο ζωής. Θα ήθελα να σας ρωτήσω από που το κρίνετε, όταν πλέον έχουμε φτάσει τα 400 ευρώ -εργασιακά εκεί πάτε τους δημόσιους υπαλλήλους.
Έχετε δίκιο ότι έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής, γιατί μας χρωστάει η Γερμανία 1,3 τρισ. και πάλι ξαναδίνουμε κατοχικό δάνειο στη Γερμανία για να βγάλουν λεφτά οι Γερμανοί”.
Και συνέχισε “Αφού έχουμε μια δημοκρατική, ελληνική κυβέρνηση, το 60% του ελληνικού λαού ζητάει εκλογές. Κάντε εκλογές τώρα κύριε υπουργέ! Τώρα εκλογές”!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και όπως ήταν φυσικό δεν απάντησε στην ερώτηση. “Στα θέματα αυτά θα απαντήσω στη βουλή. Ο τόνος αυτός ήταν τόνος κοινοβουλευτικής αγόρευσης. Θα απαντήσω όταν την ακούσω στη βουλή”!
Δείτε το βίντεο:

Παρατείνεται η παρουσίαση των νεοσύλλεκτων στα κέντρα κατάταξης!

Διαβάστε τι χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι για να παραταθεί η κατάταξή τους.
Παράταση δύο ημερών στους νεοσύλλεκτους λόγω απεργιών στα ΜΜΜ. 
Η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οδήγησε το Γενικό Επιτελείο Στρατού να παράσχει τη δυνατότητα παράτασης για

Στο 1 ευρώ θα "καίει" το πετρέλαιο θέρμανσης!!!

Στο 1 ευρώ το λίτρο, αναμένεται να φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης φέτος, από 65 - 70 λεπτά πέρυσι. Υπέρ της εξίσωσης των ΕΦΚ σε ντίζελ κίνησης και θέρμανσης η ΠΟΠΕΚ
Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν σήμερα Τρίτη οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, κατήγγειλαν έξαρση του λαθρεμπορίου με

Καθηγήτρια έκανε «βουντού» σε μαθητή της!

Με τρίχες που του αφαίρεσε όταν του τράβηξε τα μαλλιά!
Μόνο για τέσσερα χρόνια αποκλείστηκε από τις αίθουσες διδασκαλίας η Roslyn Holloway, μια 49χρονη εκπαιδευτικός παιδιών με νοητικά προβλήματα διότι παρουσίαζε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές της.
Παρόλο που στο παρελθόν η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει

Σκόραραν σε 7 δευτερόλεπτα!

Δείτε το βίντεο με τους... γρήγορους!!!
Αλήθεια τι μπορείς να κάνεις μέσα σε επτά δευτερόλεπτα;
- Να πιεις ένα ποτήρι νερό.
- Να αλλάξεις επτά κανάλια στην τηλεόραση.
- Να κάνεις μια αναπάντητη σε έναν φίλο.
- Να γράψεις 4-5 λέξεις στον υπολογιστή, ανάλογα με το πόσο γρήγορα δακτυλογραφείς.
- Να, να, να… χίλια-δυο πράγματα.
Ε, οι παίκτες της Μάκλσφιλντ απέδειξαν ότι μπορείς να βάλεις και γκολ σε ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή.
Πώς; Απλά δείτε...
sport-fm.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια; [video]

Έντονες είναι οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια. Δείτε το βίντεο σχετικά με την έγκυο Ζέτα Μακρυπούλια.
Το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έλειψε λεπτό από τις συναυλίες του Μιχάλη Χταζηγιάννη καθώς τον ακολούθησε τόσο στην Ελλάδα όσο και

Το μοναδικό 5άρι του ΤΖΟΚΕΡ έπεσε στην Κοζάνη! 147.304 ευρώ στον τυχερό νικητή!!!

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ της Πέμπτης 22-09-11, ανέδειξε μόνο ένα νικητή Β΄ κατηγορίας. Το τυχερό δελτίο ανήκει σε συμπολίτη μας, η κατάθεση του οποίου έγινε στο υπό νέα διεύθυνση πρακτορείο ΟΠΑΠ, της κ.

Μπάσκετ...Κύπελλο Ελλάδας 2011-12: Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο Άρης θα υποδεχθεί στο «Αλεξάνδρειο» τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ ο

Τι θα πάθετε αν δεν πληρώσετε τα χαράτσια;

Βαρύτατες οι συνέπειες για όσους δεν πληρώσουν την έκτακτη εισφορά την ώρα που το Κράτος χρωστάει, χωρίς συνέπειες, δισεκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες και Ταμεία.
Προσέξτε, λοιπόν, ποιες είναι οι απειλές του κράτους για να πληρώσουμε τους νέους φόρους, ξεκινώντας από την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Εάν δεν πληρώσετε στην ...ημερομηνία που πρέπει, τότε η οφειλή σας θα επιβαρύνεται με προσαύξηση 1% για κάθε μήνα που καθυστερείτε την αποπληρωμή, με μάξιμουμ προσαύξησης το 200%, που σημαίνει πρακτικά πως εάν χρωστάτε 5.000 ευρώ μπορεί να φτάσετε, στο τέλος, να χρωστάτε 15.000 ευρώ. Εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να πληρώσετε, τότε να ρίχνετε μια ματιά στο κουτί της αλληλογραφίας σας. Γιατί η εφορία θα σας στείλει ειδοποιητήριο για να εξοφλήσετε το ποσό, είτε όλο μαζί είτε σε δόσεις. Πριν αποφασίσετε να γυρίσετε την πλάτη στην εφορία, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως το Δημόσιο έχει στα χέρια του όπλα που οι νομικοί τα έχουν βαφτίσει «μέτρα αναγκαστικής είσπραξης». Στο τέλος του μήνα, δηλαδή, δεν θα πάρετε μισθό ή σύνταξη επειδή η εφορία θα έχει στείλει, στον εργοδότη σας ή στο ασΦαλιστικό ταμείο σας, κατασχετήριο.
Ταυτόχρονα, οι δικηγόροι, δηλαδή το νομικό τμήμα της εφορίας, επανελέγχουν τα περιουσιακά σας στοιχεία με τελικό στόχο τη δέσμευσή τους και τον πλειστηριασμό. Ο χειρότερος συνδυασμός που μπορείτε να κάνετε είναι να χρωστάτε περισσότερα από 5.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες. Γιατί τότε ο προϊστάμενος της εφορίας, στην οποία ανήκετε, μπορεί να ξεκινήσει την ποινική σας δίωξη και να βρεθείτε πίσω από τα σίδερα της φυλακής με την αυτόφωρη διαδικασία.
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στη φυλακή ο Μάκης Ψωμιάδης!!!

Προφυλακιστέο για την υπόθεση «των στημένων» έκρινε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά τη διαφωνία για το θέμα της προφυλάκισής του ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα.
Απολογούμενος πάντως στον ανακριτή, ο κ. Ψωμιάδης χαρακτηρίσε τις κατηγορίες που που αποδίδονται «αόριστες και ανεπίδεκτες αντικρούσεως».
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σοκ!! – Βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή ‘Πηγή Καμήλας’ μεταξύ Σιάτιστας και Ταξιάρχη Γρεβενών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ποταμό Αλιάκμονα στην περιοχή Γεφύρι Πασά – Πηγή Καμήλας κοντά σε εργοτάξιο που παράγει άσφαλτο, δίπλα σε ...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-0, Δηλώσεις Αποστολίδη

Φιλικός αγώνας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-0
Κυριακή: 25 Σεπτεμβρίου 2011
Γήπεδο Βατερού
Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι εντυπωσίασαν τα Γρεβενά Αεράτα με την απόδοσή τους. Πολύ καλό το παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στις δυο ομάδες στο γήπεδο του Βατερού. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, ειδικά στο α΄ημίχρονο που παρατάχθηκε με το βασικό της σχήμα (απουσίαζαν οι: Χ. Καραγιάννης και Σ. Μπαλοδήμος), ήταν καταιγιστική και απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο.
Τα Γρεβενά Αεράτα δημιούργησαν και έχασαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, έναν μήνα τουλάχιστον πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Εθνικός Βατερού ανέκαμψε στο β΄μέρος και ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μια έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία τριετία στην κατηγορία. Γεγονός είναι όμως ότι οι δυο προπονητές Μπαλοδήμος και Γεωργιάδης, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και πρέπει να προγραμματίσουν την προετοιμασία, αφού είναι άγνωστη ακόμα η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος των Γρεβενά Αεράτα Παναγιώτης Αποστολίδης, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού δήλωσε τα εξής:
-Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα, απέναντι σε μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα, όπως είναι το Βατερό.
Θέλω να τονίσω ότι διαθέτουμε πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαροί που ξέρουν όμως την κατηγορία. Πιστεύω ότι πλέον η ομάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παραμείνει στην κατηγορία.
- Κύριε Αποστολίδη, συνεργάζεστε χρόνια με το Νίκο Μπαλοδήμο. Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή τη συνεργασία;
Κατ΄αρχήν με το Νίκο έχουμε μια ιδιαίτερη στενή φιλική και προσωπική σχέση. Ο Νίκος είναι ότι καλύτερο διαθέτουν αυτή τη στιγμή τα Γρεβενά. ΄Ενθερμος υποστηρικτής και θιασώτης του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, είναι ο ακούραστος εργάτης που χρόνια τώρα προσφέρει στη νεολαία των Γρεβενών. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος της εμπλοκής μου στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι με σωστή δουλειά και οργάνωση, μπορούμε να πάμε μπροστά σαν Γρεβενιώτες. Επιδίωξη του Νίκου αλλά και της διοίκησης είναι να ¨βγάζει¨ότι καλύτερο και ποιοτικότερο διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές μας. Ένα άλλο επίσης σημαντικό στοιχείο που διαθέτει ο προπονητής μας είναι ο σεβασμός. Σέβεται όλους τους παίκτες του, όπως απαιτεί να τον σέβονται και αυτοί. Έχει καλές σχέσεις, φιλικές σχέσεις, αλλά την ώρα της προπόνησης και του αγώνα, λειτουργεί αυστηρά και απαιτητικά. Συζητά αλλά και αποφασίζει. ΄Ετσι όλα στην ομάδα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Είναι ο ιθύνων νους στην ομάδα και φυσικά διευκολύνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το έργο της διοίκησης.
Ποιο είναι το όραμά σας, το σχέδιο δράσης και οι στόχοι σας;
Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά ώστε η ομάδα να αποκτήσει άριστη αγωνιστική εικόνα και τα 90 λεπτά κάθε παιγνιδιού. Πρέπει φέτος να παραμείνουμε στην κατηγορία, παρόλο που οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες απ' οτι πριν δυο χρόνια. ΄Οραμά μας είναι να αναδείξουμε τα παιδιά των Γρεβενών, να τους δώσουμε την ευκαιρία να διακριθούν γιατί το ταλέντό τους περισσεύει. Κατά τα άλλα προσφορά στην κοινωνία είναι η απασχόληση της νεολαίας στους αγωνιστικούς χώρους, όπου η συνεργασία, η άμιλλα και η αλληλοβοήθεια διδάσκονται πλέον και συμβάλλουν στη σφυρηλάτηση σωστών χαρακτήρων. Αυτός θα είναι ο στόχος μας κάθε χρονιά. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Φώτης Μπαζάκας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι τετράποδοι μπαίνουν και στα ΚΤΕΛ!!!

Μετά από καθυστερήσεις ετών και θανάτους πολλών κατοικίδιων στις μπαγκαζιέρες των ΚΤΕΛ, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι νέες διευκρινήσεις για τη μεταφορά των τετράποδων επιβατών. Πλέον απαγορεύεται η μεταφορά τους ως αποσκευές, αλλά γίνεται μόνο μέσα στην καμπίνα των επιβατών, στην οποία ουσιαστικά επιτρέπονται μόνο τα μικρόσωμα ζώα ή οι σκύλοι οδηγοί. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι

Μια νύφη για ρεκόρ Γκίνες!!!

Αυτός ο γάμος θα μπει στο βιβλίο Γκίνες…για το πέπλο της νύφης μήκους 3 χιλιομέτρων. 
Για να φτάσει στην εκκλησία εκατοντάδες άνθρωποι το κρατούσαν!
Είναι η νύφη με το μεγαλύτερο πέπλο του κόσμου μήκους

Europa League: Οι διαιτητές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ...

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Ρωσία από τη Ρούμπιν Καζάν και διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Μάρτιν Χάνσον.Ο 40χρονος ρέφερι, είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα και είχε ξαναβρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στις

Αύριο τα εισιτήρια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του προσεχούς εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους ότι από αύριο (27/09), θα

Το παιδί που γεννήθηκε με… δεύτερο πρόσωπο! (φώτος!)

Τα παιδιά που γεννιούνται με δυσμορφίες του προσώπου είναι πάντα μια θλιβερή ιστορία. Είτε είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, όπως για παράδειγμα ένα λυκόστομα, είτε κάτι που απλά πρέπει να μάθει το παιδί να ζει με αυτό, όπως το

Επικίνδυνο κοκτέιλ χημικών ουσιών στη σκόνη των σπιτιών μας...

Τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η οικιακή σκόνη για την ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά θέτει υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με γραπτή ερώτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης. Ο ευρωβουλευτής, βασιζόμενος στα

Αν δεν πάρουμε την 6η δόση τι θα γίνει; Plan B!

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η καταβολή μισθών και συντάξεων τον Οκτώβριο, όσο καθυστερεί η έλευση της τρόικας και συνακόλουθα η έγκριση της έκτης δόσης του δανείου, κάνοντας το υπουργείο Οικονομικών να σκέφτεται την προσωρινή «αξιοποίηση» εσόδων από αποκρατικοποιήσεις προκειμένου να μην

Κατάφεραν να διαβάσουν και να οπτικοποιήσουν την ανθρώπινη σκέψη!

Μέθοδο ανασύνθεσης της ανθρώπινης σκέψης, ανακάλυψαν ερευνητές από τις ΗΠΑ! 
Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων τους, κατάφεραν να ανασυνθέσουν από τον εγκέφαλο θεατών, το βίντεοκλίπ που είχαν παρακολουθήσει πριν από λίγη ώρα στο YouTube!
Πιο συγκεκριμένα εθελοντές κλήθηκαν να να δουν ένα φιλμάκι στο YouTube και στη συνέχεια

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στην Εγνατία Οδό!!!

Φωτιά εκδηλώθηκε στη μηχανή σερβικού λεωφορείου που επέστρεφε από την Ιταλία και κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη, ενώ κινείτο στην Εγνατία Οδό, στη σήραγγα Ανηλίου Μετσόβου.
Ο οδηγός σταμάτησε έγκαιρα το όχημα και

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 3-2 (3η αγων.)

Παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και επαναπαυόμενη αδικαιολόγητα στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα νίκησε την δυνατή ομάδα της Κιβωτού με σκορ 3-2. Ένα σκορ το οποίο δεν

Οι ποδηλάτες στις πόλεις κινδυνεύουν από την εισπνοή αιθάλης!

Το ποδήλατο μπορεί να είναι το φιλικότερο μέσο για το περιβάλλον, αλλά όμως όχι και το καλύτερο για τον οδηγό του. Ποιες επιπτώσεις έχει στο ποδηλάτη, η οδήγηση μέσα στη πόλη;
Μπορεί όσοι κινούνται με το ποδήλατό τους μέσα στους κεντρικούς δρόμους μιας πόλης να συμβάλλουν στο να γίνει αυτή πιο ανθρώπινη, οι ίδιοι όμως

Κόρινθος: Φρικτό περιστατικό... Βίασε και την ηλικωμένη και το σύζυγό της!!!

Το ζευγάρι σοκαρισμένο και σε άθλια κατάσταση, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Όπως περιέγραψε o Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Γιώργος Κουκουλίδης…
οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις είδαν το ζευγάρι και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Σεισμός 3,3 ρίχτερ ανατολικά της Τρίπολης

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:00 το πρωί δυτικά της Τρίπολης, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 28 χλμ. δυτικά της Τρίπολης και 19 χλμ. βορειοδυτικά της Μεγαλόπολης και είχε εστιακό βάθος 2 χλμ..
Δείτε περισσότερα θέματα 

Απεργία σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου: Ποιοί απεργούν;

Μόνο ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ και τα ταξί θα κυκλοφορούν την Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς θα απεργήσουν, αντιδρώντας στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.
Πιο συγκεκριμένα, χειρόφρενο τραβούν την Τρίτη τα

Η εφεδρεία ξεκινά από τους 60άρηδες!!!

Οσοι έχουν συμπληρώσει τα 60 χρόνια τους σε πρώτη φάση και κατά δεύτερο λόγο εκείνοι που έχουν θεμελιώσει ήδη συνταξιοδοτικό δικαίωμα (κυρίως γυναίκες με ανήλικο παιδί) είναι οι πρώτοι που θα βγουν στην εφεδρεία, σύμφωνα με τα νέα κριτήρια που πρόκειται να

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή της φοιτήτριας στην Καστοριά! (video)

Συνελήφθησαν τρεις απαγωγείς και δύο συνεργοί!!!
Στο κρησφύγετο που κρατούσαν όμηρο την κοπέλα, βρέθηκαν τα λύτρα και ο εξοπλισμός των απαγωγέων.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 22χρονης φοιτήτριας, που απήχθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Καστοριά, καθώς οι τρεις απαγωγείς και οι δύο συνεργοί βρίσκονται στα

Κόψατε το ρεύμα μετά τις 17/9; - Θα πληρώσετε το χαράτσι!!!

Δεν πρόκειται εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων όσοι διέκοψαν μετά τις 17 Σεπτεμβρίου την παροχή ρεύματος σε ακίνητα.
Το δήλωσε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτζας.
«Η ΔΕΗ θα εκδώσει κανονικά λογαριασμό για τα ακίνητα που είχαν ρεύμα έως τις 17 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια, όπου χρειαστεί, θα δώσει τα ονόματα, στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν έχει νόημα να γίνει διακοπή» δήλωσε

H Google παρουσίασε το νέο Google Earth Pro.

Η καινούρια έκδοση εστιάζει στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης.
H Google παρουσίασε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Earth Pro! Η έκδοση 6.1 εστιάζει στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης τόσο από απλούς χρήστες, όσο και από επιχειρηματίες.
Το Google Earth Pro είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο που

"Στέγνωσε" οικονομικά ο Ψωμιάδης και αιτείται σύνταξης;

Επιστροφή στην κεντρική πολιτική σκηνή όχι για πολιτικούς αλλά για οικονομικούς λόγους σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" ο εν αργία περιφερειάρχης ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση για να του χορηγείται
στο εξής η σύνταξη την οποία δικαιούται από τη μακρά του θητεία στο κοινοβούλιο. Ο κ. Ψωμιάδης έπαψε εδώ και τέσσερις μήνες να λαμβάνει την αποζημίωση από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας λόγω της

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!

Εκατοντάδες οικογένειες θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα!!!
Είναι σοκαριστική η διαπίστωσης έρευνας, που εκφράστηκε στο Συνέδριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σύμφωνα με την οποία αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των νοικοκυριών, που ζητούν να αφήσουν τα παιδιά τους...

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει τα της ΕΠΣΓ…& όχι μόνο!!!


ΤΟΠΙΚΟ
  • Πρώτη ήττα Κιβωτού!!! 
  • Απαράδεκτο το φιλαράκι μου, που έβριζε τερματοφύλακα στην Παλιουριά!!! 
  • Διαιτητής στο Παλιοχώρι σκόραρε το 7ο γκολ.
  • Όλο στο 90'... στεναχωριέται ο φούρναρης, θα ζητήσει να παίζουν μέχρι το 89' για να κερδίζει
  • Ο Αη Γιώργης έμφραγμα στο 90'!!!
  • Σάκης Αναγνώστου: Θα στείλω παίκτη στο Ντόρτμουντ!
  • Σε ποιόν δημοσιογράφο έκοψαν το δωρεάν ριζόγαλο στο Mountain;

Διάσημος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, Θεϊάμπ Αγουάνα.
Ο φέρελπις διεθνής άσος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο έγινε διάσημος όταν