ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΟ: Ελεύθεροι οι παίκτες των ομάδων που υποβιβάστηκαν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε σήμερα ότι οι ποδοσφαιριστές όσων ομάδων υποβιβάστηκαν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά από τις αποφάσεις των δικαστικών αρχών, είναι πλέον ελεύθεροι να

Ποια σταρ εμφανίζεται έτσι στο νέο της βίντεο;

Δημιούργησε μεγάλο θόρυβο τις τελευταίες ημέρες αφού υπήρξε άνθρωπος που τη χαρακτήρισε ανεπιθύμητη!
Το νέο βίντεο της Rihanna για το σινγκλ We Found Love γυρίζεται στη Βόρεια Ιρλανδία και ήδη προκαλεί.
Αφού δέχτηκε επίθεση από έναν αγρότη για το ντύσιμό της μεταφέρθηκε στο Μπέλφαστ για να

Ποια τραγουδίστρια μπήκε στο στόχαστρο ροζ κυκλώματος;

Call girl εν αγνοία της!!!
Η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε όταν είδε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα που διαφήμιζε τις υπηρεσίες «καυτών κοριτσιών» έναντι υψηλής αμοιβής.
Πρόκειται για τη...

Είδατε τι χτύπησε πάλι ο Ράμος...

Τελικά στην Ισπανία οι δημοσιογράφοι έχουν πέραση. 
Διαθέτουν βέβαια και μια εξωτική ομορφιά...

Οι 10 πιο σέξι γυναίκες στο Twitter σύμφωνα με το @Playboy (pics)

Τα social networks είναι «hot» από κάθε άποψη. Το Facebook και το Twitter έχουν εξελιχθεί σε διαδικτυακά φαινόμενα, με το δεύτερο να κάνει «θραύση» τα πέντε χρόνια της ύπαρξής του.
Το περιοδικό Playboy, γνωστό για τα «κουνελάκια» του, είχε την φοβερή ιδέα να επιλέξει τις πιο σέξι γυναικείες παρουσίες της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Το @Playboy έχει πάνω από 260.000 followers και πιθανότατα οι περισσότεροι είναι...

Το 60% των σύγχρονων Ελληνίδων αυτοϊκανοποιείται!

Η ερωτική ζωή των Ελληνίδων, όπως φαίνεται περνά... κρίση καθώς 6 στις 10 γυναίκες δηλώνουν πως αυτοϊκανοποιούνται, όπως καταγράφουν επίσημα στοιχεία ελληνικών ερευνών.
Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει "τον έρωτα" υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίησης!
Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του

Άναψε φωτιά στο πυροσβεστικό σώμα!!! (Pic)

Όχημά της πυροσβεστικής χρησιμοποιήθηκε σε ταινία πορνό!!!
Η νεαρή πρωταγωνίστρια με νάζι και σκέρτσο ζήτησε συγνώμη από τις αρχές...
Ήθελε απλά να νιώσει έστω και για μια φορά τη φωτιά κυριολεκτικά μέσα της. 

Ντύθηκε λοιπόν πυροσβέστης ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και αφού έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες ντυμένη γδύθηκε σιγά σιγά και έκανε έρωτα σε όλα τα πιθανά μέρη του οχήματος.
Ο λόγος για την διάσημη πορνό σταρ Charley Chase της οποίας το ντεκόρ μιας ταινίας της προκάλεσε σάλο στις Η.Π.Α.
Η νεαρή πορνό σταρ από το Κεντάκι σε ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να ερωτοτροπεί πάνω σε πυροσβεστικό όχημα.
Κομπάρσοι στην ταινία είναι ορισμένοι από τους πυροσβέστες του τμήματός του Λος Άντζελες οι οποίοι δεν ντρέπονται να εμφανιστούν με τις στολές τους μπροστά στο φακό της κάμερας.
Μπορεί η "οσκαρική" ταινία να άρεσε στους θαυμαστές της καθώς η πορνό σταρ χρησιμοποίησε όλο το υποκριτικό της ταλέντο ωστόσο η πυροσβεστικές αρχές είχαν άλλη άποψη.

Θεωρώντας ότι προσβάλει το σώμα ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστώσουν πως το όχημα 263 χρησιμοποιήθηκε από την παραγωγή της πορνοταινίας.
Η ίδια σε συνέντευξή της τόνισε "Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να μπλεξω τους πυροσβέστες".
Δεν είναι η πρώτη φόρα που εμπλέκονται πυροσβέστες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε συμβεί πριν ορισμένους μήνες όταν και απολύθηκε ένας πυροσβέστης καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνό ταινία φορώντας της στολή του!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Το ένα ευρώ θα ισούται με 750 νέες δραχμές!

Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών μελετών Roubini Golbal Economics εαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμηση εως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ.
Όταν καλωσορίζαμε το ευρώ το ανταλλάσαμε με

Συνελήφθη ύστερα από 41 χρόνια!!!

Ο Nο1 καταζητούμενος στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τον 68χρονο σήμερα George Wright ο οποίος κατηγορείται, για φόνο και αεροπειρατεία!!!
Ο 68χρονος Wright είχε καταδικαστεί το 1963, μαζί μ' ένα συνεργό, για το φόνο ενός βετεράνου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε πρατήριο βενζίνης, το 1962. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ως 30 ετών, όμως τον Αύγουστο

Αυτοκτονία στους καταρράκτες της Έδεσσας!

Τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 67χρονος άνδρας πηδώντας από τους καταρράκτες της Έδεσσας.
Η σωρός του έχει εντοπιστεί. 
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία είναι ακόμα άγνωστοι. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση της αστυνομίας.
mypella.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέες καταδίκες για την υπόθεση Άλεξ!!!

Ποινές φυλάκισης 3 έως 12 μηνών με τριετή αναστολή επεβλήθησαν σε βάρος γονέων και κηδεμόνων των πέντε ανηλίκων που εμπλέκονταν στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου
Επιβολή ποινών φυλάκισης τριών έως δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικειό Θεσσαλονίκης σε βάρος των γονιών και

Τρόμος από μολυσμένα πεπόνια!!!

Ο αριθμός των θανάτων από λιστερίωση, υπερβαίνει ακόμη και εκείνον από σαλμονέλα, μετά από κατανάλωση μολυσμένων φιστικιών. Το 2009, στις ΗΠΑ, είχαν πεθάνει εννέα άνθρωποι και είχαν προσβληθεί περισσότεροι από 700.
Το Αμερικανικό Κέντρο για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών, ανακοίνωσε ότι, μέχρι στιγμής, περισσότερες από

10 λόγοι να βλέπεις και φέτος Superleague!!!

Τα 'χουμε πει και θα τα ξαναπούμε. Η Μπαρτσελόνα δεν βλέπεται, αν κάτσεις να δεις Manchester City θα παρακαλάς τον Αλλάχ να είναι φερέγγυος ο πρίγκιπας που λέγεται ότι ζαχαρώνει τον Παναθηναϊκό και αν το γυρίσεις στην Bundesliga νιώθεις ότι παίζουν χόκεϊ με τα σκορ που έρχονται εκεί.
Η λύση είναι μία και φέτος για σένα. Superleague και ξερό ψωμί.
Έλα, παραδέξου ότι δεν σε χαλάει και τόσο πολύ. Τα γουστάρεις τα καπνογόνα στο κόρνερ, σου 'χουν λείψει τα ξυλίκια στις εξέδρες, δεν νιώθεις ότι παίχτηκε μπάλα αν δεν αρχίσουν να πέφτουν μπάλες μέσα στο γήπεδο στο 89'.

VIDEO: Το πιο άσχημο έργο τέχνης στον πλανήτη!

Από την πρώτη μέρα που τοποθετήθηκε στο Σικάγο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Αποκορύφωμα ήταν η επίθεση που δέχτηκε τον περασμένο Ιούλιο από βανδάλους οι οποίοι είχαν κάνει γκράφιτι πάνω του αλλά και πριν λίγες ημέρες όταν δέχτηκε επίθεση με μπογιές.
Ο λόγος για το άγαλμα της Marilyn Monroeτου καλλιτέχνη Seward Johnson το οποίο απεικονίζει την Marilyn στην θρυλική της πόζα με το λευκό φόρεμα στην ταινία Επτά Χρόνια Φαγούρα.
Μάλιστα σε ψηφοφορία του VirtualTourist.com. κέρδισε τον... τιμητικό τίτλο «του πιο άσχημου έργου τέχνης στον πλανήτη».
Δείτε το βίντεο...

Ενα Λονδίνο, κατακόκκινο!

Από το Queensway ως την Oxford Street και από το Harrods ως το «Emirates» υπάρχουν... εικόνες γεμάτες οπαδούς του Ολυμπιακού.
Δεν γίνεται για πρώτη φορά ούτε θα είναι η τελευταία. Από την πρώτη φορά που είχε κληθεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει μια ομάδα του Λονδίνου στο πλαίσιο κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το Νοέμβρη του 1965 (Γουέστ Χαμ), εκείνοι ήταν εκεί. Δίπλα. Για να του τραγουδούν...
Το ίδιο κάνουν και τώρα. Εχουν ξεχυθεί στα κεντρικά σημεία του

Φέρει ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον ευθύνη για τον θάνατο του;

Ο Μάικλ Τζάκσον άφησε τη ζωή του στα χέρια του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ και αυτή «η εμπιστοσύνη που εσφαλμένα έδειξε» του στοίχισε τη ζωή του, δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Ουόλγκρεν κατά την εναρκτήρια αγόρευσή του στη δίκη του γιατρού του εκλιπόντος σταρ….ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες. Η δίκη αυτή αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του

VIDEO: Με γενειάδα όλοι οι παίκτες της Μίλαν!!!

Μία έκπληξη περίμενε όσους φιλάθλους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου…στο «Σαν Σίρο» για την αναμέτρηση της Μίλαν με την Τσεζένα.
Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της Μίλαν έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.
Όλο αυτό το σκηνικό ήταν στο πλαίσιο της διαφήμισης γνωστής εταιρείας καλλυντικών που είναι και χορηγός των «ροσονέρι».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του νεκρού Μάικλ Τζάκσον – Δείτε τις

Φωτογραφίες που δείχνουν τον Μάικλ Τζάκσον πάνω σε φορείο, λίγες ώρες αφού έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, προκαλούν παγκόσμια αίσθηση.
Αποτελούν στοιχείο στην πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ, του προσωπικού γιατρού του «βασιλιά της ποπ», ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας.

Αλλαγές στις αποδείξεις: πόσες πρέπει να έχουμε;

Τι αλλάζει στις αποδείξεις σε σχέση με τη φορολογία; Πόσες αποδείξεις χρειαζόμαστε για να πιάσουμε το αφορολόγητο;
Η μείωση του αφορολογήτου δεν θα συνοδευτεί και από μείωση του αριθμού των αποδείξεων που θα πρέπει να συλλέγουν οι φορολογούμενοι. Αντιθέτως, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, θα αυξηθεί ο αριθμός των αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώνουν οι πολίτες, πάνω από το όριο του 25% που ισχύει σήμερα.
Νέο χαράτσι σε εκατομμύρια φορολογούμενους φέρνουν οι

Δύσκολες ώρες για το γίγαντα Άρβιντας Σαμπόνις

Ώρες αγωνίας πέρασε ο διάσημος Λιθουανός μπασκετμπολίστας Άρβιντας Σαμπόνις.
Σε νοσοκομείο της Λιθουανίας νοσηλεύεται ο πρώην καλαθοσφαιριστής Άρβιντας Σαμπόνις ο οποίος χθες υπέστη έμφραγμα.
Σύμφωνα με τα λιθουανικά μέσα, ο γιγαντόσωμος Άρβιντας Σαμπόνις νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά κινδύνεψε σοβαρά καθώς για 1-5 λεπτά έδειχνε να

Γρεβενά: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών…

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, ένας 40χρονος από την περιοχή της Κατερίνης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα

Δολοφόνησαν τον Κωστή; – Γράφει η Αγγελική Νικολούλη!!! (video)

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύπτεται στην περιοχή Κοζάνης Γρεβενών με θύμα έναν νέο άνδρα.
Το ύψος του, η ηλικία του και το χρονικό διάστημα του θανάτου, ταιριάζουν με τα στοιχεία του Κωστή Πολύζου του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, που αναζητούσε η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή. Ένα πρόσθετο στοιχείο που ενισχύει αυτήν την εκδοχή και δημιουργεί καυτά ερωτήματα, είναι ότι ο νεαρός βρέθηκε θαμμένος κοντά σε κτήμα που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του.
Ο άτυχος νέος ήταν θαμμένος σε βάθος

Ο κροκόδειλος που γίνεται...πορτοκαλί! Δείτε το βίντεο

Συνήθως ο κροκόδειλος έχει ένα χρώμα πράσινο. Με ωραίο δέρμα και φυσικά ένα μεγάλο στόμα που μπορεί να μας φάει..
Τι γίνεται όμως αν ο κροκόδειλος που έχετε στο σπίτι σας αρχίζει να γίνεται...πορτοκαλί;
Τότε γίνεται αξιοθέατο. Ο λόγος για έναν κροκόδειλο 8 ποδιών που άρχισε να γίνεται πορτοκαλής. Ο Τρέισι Σαντστρομ ιδιοκτήτης του ζώου αυτού φοβήθηκε ότι ο κροκόδειλος του ήταν άρρωστος.
“Νόμιζα πως ήταν σοβαρά άρρωστος. Νόμιζα ότι θα

Η ζωή ενός λουλουδιού σε 1´´ - Συγκλονιστικό Βίντεο


Η ζωή ενός λουλουδιού σε 1´´ Συγκλονιστικό video
Το θαύμα της ζωής

Τέλος στις επιστροφές φόρου... Τι θα ισχύει πλέον για τις αποδείξεις;

Το υπουργείο Οικονομικών θα επιβάλει στους πολίτες να μαζεύουν πολύ...
περισσότερες αποδείξεις από αυτές που ορίζει σήμερα ο νόμος.
Στον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού περιλαμβάνεται διάταξη η οποία ορίζει ότι το ποσό των αποδείξεων δαπανών, που απαιτείται να

Τελικά παχαίνει ο καφές;

Όλη η αλήθεια για τις θερμίδες του καφέ!!!
Έχετε πολλές απορίες γύρω από τον καφέ που πίνετε κάθε μέρα; Αναρωτιέστε αν ο καφές παχαίνει;Όλες σας οι απορίες λύνονται τώρα.
Εμπιστευθείτε τον «κλασσικό»… ελεύθερα!
Ο λόγος για τον στιγμιαίο καφέ, είτε στη ζεστή είτε στην παγωμένη έκδοσή του (φραπέ), που μπορεί άφοβα να προστεθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους. Ο στιγμιαίος καφές εκτός από πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά πρακτικά δεν προσφέρει θερμίδες στη σκέτη έκδοσή του, αφού ένα φλιτζάνι αποδίδει μόνο 1 θερμίδα! Οι θερμίδες του καφέ μπορεί να αυξηθούν ελάχιστα ανάλογα με το υλικό που προστίθεται… για παράδειγμα:

Ιδού ο… μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου

Για γέλια και για κλάματα είναι η λίστα του υπουργείου Οικονομικών με τους «μεγαλοοφειλέτες» του Δημοσίου. Όπως φαίνεται, η λίστα γράφτηκε στο πόδι και δημοσιεύτηκε για λόγους εντυπωσιασμού, καθώς αρκετές από τις επιχειρήσεις που

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Μπαλάκι έγινε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής!!!
Ένα θέατρο, όχι του παραλόγου, αλλά της παλινωδίας, παρακολουθούμε από τον περασμένο Αύγουστο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση από την επιτροπή του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, καθώς κάθε εβδομάδα έχουμε και μία νέα ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού καθημερινά υποβιβάζονται σ’ αυτήν και

Δεύτερος κύκλος διώξεων για τα στημένα παιχνίδια!

Σε απολογία οι ΠΑΕ: ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα!!!
Μετά τις διώξεις έφτασαν και οι πρώτες κλήσεις για απολογία σε ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα για τον δεύτερο κύκλο διώξεων για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών.
Την προσεχή Παρασκευή ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα πρέπει να παρουσιαστούν ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Νέο μισθολόγιο: Μισθοί πείνας στο Δημόσιο από 1η Οκτωβρίου

Πόσο πέφτουν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Οκτωβρίου;
Με 1.000 ευρώ το μήνα θα πρέπει να ζουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σε αυτήν την κλίμακα (συν ή πλην 300 ευρώ) φαίνεται πως θα συμπιεστούν οι μισθοί τους μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου από

Μόνιμα ανοιχτά τα φαρμακεία με πλήρες ωράριο!

Αλαλούμ στο χώρο της υγείας. Ο υπ. Υγείας πρότεινε ανοιχτά φαρμακεία, με εφημερίες όταν και όποτε το επιθυμεί ο φαρμακοποιός. 
Σφοδρές αντιδράσεις!!!
Σε πλήρη διαφωνία βρίσκονται από τη Δευτέρα το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με τους φαρμακοποιούς, καθώς

Απεργούν και οι δάσκαλοι στις 5 και στις 19 Οκτωβρίου!!!

Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, στις 5 και στις 19 Οκτωβρίου, αποφάσισε το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.
Οι δάσκαλοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην εκπαίδευση «με τα χιλιάδες κενά, τις ελλείψεις βιβλίων, τις σχολικές επιτροπές χωρίς χρήματα για τις λειτουργικές τους δαπάνες».
Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι δάσκαλοι αναφέρονται

Χωρίς ταξί και μέσα μεταφοράς την Τετάρτη!!!

Χάος αναμένεται στους δρόμους της πρωτεύουσας την Τετάρτη. Χειρόφρενο σηκώνουν οι οδηγοί ταξί. Δεν θα κινηθεί κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς!
Εξαιρετικά δύσκολη η Τετάρτη για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και

Το Facebook γίνεται συνδρομητικό;

Πολλοί είναι οι χρήστες του Facebook που έχουν λάβει μηνύματα που θέλουν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο να γίνεται συνδρομητικό.
Πριν λίγες μέρες το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, παρουσίασε το «Timeline» το οποίο έφερε αλλαγές στο σχεδιασμό καθώς και

Πακιστάν: Aνατροπή σχολικού λεωφορείου - VIDEO

28 νεκροί και 40 τραυματίες!!!
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, εκτός από τα 26 παιδιά που έχει γίνει ήδη γνωστό ότι σκοτώθηκαν στο ατύχημα με το λεωφορείο στοΠακιστάν, ακόμα δύο δάσκαλοι είναι νεκροί, ενώ ένας αστυνομικός ανέφερε ότι άλλα 40 άτομα τραυματίστηκαν.
Τραγικό δυστύχημα συνέβη στο Πακιστάν, όταν ένα σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε και

Παρολίγον σύγκρουση στον αέρα!!!

Δύο αεροσκάφη με προορισμό το Χονγκ Κονγκ που μετέφεραν συνολικά περισσότερους από 600 επιβάτες χρειάστηκε να λάβουν προληπτικά μέτρα ώστε να μην συγκρουστούν μεταξύ τους!!!
Το αεροσκάφος της Cathay Pacific τύπου Boeing 777, το οποίο μετέφερε 299 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα και προερχόταν από τη Νέα Υόρκη κατευθυνόταν προς

154 ΝΑΙ για το νέο χαράτσι!!!

Παρέστησαν όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος...
Παρά τις διαφωνίες τελικά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τελικά η ρύθμιση για το ειδικό τέλος στα ακίνητα πέρασε από τη Βουλή και υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης το καταψήφισαν.
Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών που