ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ποια διάσημη bitch βρήκε άντρα που να την αντέχει;

Ήταν η πιο αντιπαθητική παρουσία στο Beverly Hills 90210 και αυτό το μίσος που τρέφαμε όλοι τότε για αυτήν έχει παραμείνει ασίγαστο μέχρι και σήμερα. Παρά τον «καλό» ρόλο της στις «Μάγισσες», όλοι ξέραμε κατά βάθος πως κι εκεί ήταν η bitch της υπόθεσης.
Ο λόγος για την Shannen Doherty, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τον τρίτο γάμο της, ο οποίος θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, με τον φωτογράφο Kurt Iswarienko.
Η Doherty είχε ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν, πρώτα με τον τηλεοπτικό παραγωγό Rick Salomon, και έπειτα με τον ηθοποιό Ashley Hamilton. Και οι δύο γάμοι κράτησαν λιγότερο από χρόνο, κάτι όχι και τόσο περίεργο αν θυμηθούμε παλιότερα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Doherty να έχει και στην πραγματική ζωή ακριβώς τον ίδιο απαίσιο χαρακτήρα που είχε στη τηλεόραση.
Ο γάμος της με τον Iswarienko, μάλιστα, πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί για μια επικείμενη τηλεοπτική σειρά που θα έχει τη μορφή reality και θα ακολουθεί τη Doherty στη καθημερινότητά της. Ναι, γιατί αυτό ακριβώς έλειπε από τη τηλεόραση. Τώρα είμαστε καλυμμένοι.
queen.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

H Olivia Wilde γυμνή, μπροστά σε 400 Απάτσι (videos)

Οι καουμπόηδες Daniel Craig και Harrison Ford συναντούν τους εξωγήινους. 
Και το ευρύ κοινό προσκυνά για πρώτη φορά την <εξωγήινη> ομορφιά της Olivia Wilde. Ναι, εμείς στα λέγαμε εδώ και καιρό για πάρτη της. Εσύ, όμως, μας άκουγες; "Ήταν λίγο περίεργη η αίσθηση να είσαι μισόγυμνή μπροστά σε

Katrina Bowden: Η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη (απ' ότι λένε) (videos)

Το περιοδικό Esquire έκανε για δεύτερη φορά φέτος μια ψηφοφορία για το ποιά είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο για το 2011. Νικήτρια ήταν η Katrina Bowden. Για να δούμε αν έχουν δίκιο.
Σε έναν διαγωνισμό επιλέγεις πάντα την καλύτερη από αυτές που σου δίνουν να επιλέξεις. Το Esquire λοιπόν άφησε τα εκατομμύρια των αναγνωστών του να επιλέξουν online εκείνη τη γυναίκα που θεωρούν“Sexiest woman alive”.
Στη λίστα με τις υποψήφιες δεν ήταν βεβαίως κυρίες όπως η Bar Refaeli, η Gisele Bundchen και η Irina Shayk αλλά πιο down το earth γυναίκες. Και αυτό ήταν μάλλον σωστό γιατί θα ήταν αφόρητα βαρετό να δεις για άλλη μια φορά κάποια από αυτές να παίρνει εναν τίτλο.
Γιατί όμως επέλεξαν την Katrina Bowden;

Δείτε ποιοι celebrities από κορμάρες έγιναν υπέρβαροι


Δείτε ποιοι celebrities από κορμάρες έγιναν υπέρβαροι
Θέλει θυσίες η showbiz και κάποιοι celebrities το έχουν παρακάνει αυτό τον καιρό. Είχαν αξιοζήλευτα σώματα, το έριξαν στο junk food, σταμ.ατησαν τη γυμναστική και...ιδού τα αποτελέσματα!


Super League: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1 (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στη Super League. Η ομάδα του Boloni προηγήθηκε με τον Μπαλάφα στο 25΄, αλλά οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα των Fuster στο 35΄ και Djebbour στο 42΄ πήραν τη νίκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν «αφηνιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά, όμως, τον Kresic. Ο «δικέφαλος» ισορρόπησε μετά το 20΄ και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 24΄. Ο Μπαλάφας εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από τον Costanzo μετά το κόρνερ του Garcia και με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν γρήγορα. Στο 35΄ ο Fuster με κεφαλιά ισοφάρισε και στο 42΄ ο Djebbour έκανε το 2-1 με τον ίδιο τρόπο.
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, απόρροια και της κούρασης των δύο ομάδων από τα ευρωπαϊκά τους ματς. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν μία καλή στιγμή στο 53΄ όταν ο Mellberg έδιωξε την μπάλα πριν

Η Άννα Βίσση «συμβάλλει» στη βιομηχανία πορνό ταινιών!!!

H Άννα Βίσση έχει πολύ αισθησιακή φωνή που λειτουργεί και ως… αφροδισιακό! 
Δεν εξηγείται αλλιώς πως επαγγελματίας που ντουμπλάρει την φωνή πορνοστάρ στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών στην Ελβετία, κατά την διάρκεια της δουλειάς και των βογκητών, ακούει Αννούλα.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Κάρλα Μπρούνι: Πώς είπε το «ναι» στον Σαρκοζί;

Γιατί αποφάσισε η Κάρλα Μπρούνι να πει το μεγάλο «ναι» και να παντρευτεί τον Νικολά Σαρκοζί; 
Κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου τους στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, ο Γάλλος πρόεδρος την εντυπωσίασε με τις γνώσεις του για τα λουλούδια. Σε συνέντευξή της στην διεθνή υπηρεσία του ραδιοφώνου του ΒBC, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δήλωσε εντυπωσιασμένη γιατί ο Σαρκοζί «γνώριζε ακόμα και τις λατινικές ονομασίες των λουλουδιών και όλες τις λεπτομέρειες για τα τριαντάφυλλα και τις τουλίπες». Όπως σχολίασε η 43χρονη πρώην μοντέλο και νυν τραγουδοποιός, «Είπα στον εαυτό μου: Θεέ μου όχι μόνο είναι πρόεδρος της Γαλλίας αλλά ξέρει και τα ονόματα από τα λουλούδια. Είναι απίστευτο!».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μάθε πως να ξυρίζεσαι χωρίς καθρέφτη! (τρομερό κόλπο)

Απίθανος! 
Δείτε τι σκέφτηκε ο άνθρωπος…

Αποκαλύφθηκε ο μπλόγκερ Fjordman.

Την ταυτότητά του αποκάλυψε ο μπλόγκερ «Fjordman», ο οποίος μνημονεύεται αρκετές φορές στο μανιφέστο του Νορβηγού μακελάρη Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, με συνέντευξή του στη νορβηγική εφημερίδα Verdens Gang.
Ο Πέντερ Γένσεν, που ανακρίθηκε από τις νορβηγικές αρχές για τη διπλή αιματηρή επίθεση του Μπρέιβικ και θεωρείται βασικός μάρτυρας. Όπως τόνισε, πριν να παραχωρήσει τη συνέντευξη είχε συμβουλευθεί τον δικηγόρο του.
"Έχω προειδοποιήσει την οικογένειά μου για αυτή τη συνέντευξη και

Super League: Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1 (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 5η αγωνιστική στη Super League με σκόρερ το Μανωλά στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Καράμπελας που είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα τραυματίστηκε στην προθέρμανση και τη θέση του πήρε ο Λαγός, ενώ ο Jimenez έχασε και τον Leonardo που αποχώρησε στο 37΄, επίσης λόγω τραυματισμού. Στα του αγώνα, η ΑΕΚ απείλησε πρώτη με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στο 9΄ να περνά μόλις άουτ, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό, όταν ο

Στην Γ’ φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Ιστορική νίκη-πρόκριση της Αστραπής Μεσ/μίας
επικρατώντας του ΑΓΣ Καστοριάς με σκορ 3-2!
Την μεγάλη έκπληξη στο πλαίσιο της Γ’ φάσης Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς σημείωσε η Αστραπή Μεσ/μίας αφού μετά από πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με σκορ 3-2 του ΑΓΣ Καστοριάς, σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του θεσμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ’’κιτρινόμαυροι’’ είχαν προηγηθεί στο σκορ με 3-0, ενώ για τον ΑΓΣ Καστοριάς σίγουρα αυτή η ήττα ήταν απρόσμενη και θα πρέπει να τον προβληματίσει σοβαρά
Επίσης, να επισημάνουμε ότι η Αστραπή Μεσοποταμίας γίνεται η 2η ομάδα που στην ιστορία θεσμού του κυπέλλου απέκλεισε τον ΑΓΣ Καστοριάς, αφού ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 1999, όταν και τότε ο ΑΓΣ Καστοριάς αγωνιζόταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και είχε αποκλεισθεί από την α΄φάση από τον ΑΟ Καστοριάς!!!

Super… γκάφα της FIFA!

Απίστευτο λάθος από την FIFA στην παγκόσμια βαθμολογία του FIFA Ranking, καθώς ανακαλύφθηκε λάθος μέτρηση η οποία επηρεάζει άμεσα στον καταρτισμό των ισχυρών και των ανίσχυρων στις κληρώσεις των διοργανώσεων!
Το λάθος στις μετρήσεις, ανακάλυψε ο

Πέθανε ο Παύλος Τάσσιος...

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στις 15.30 και θα ταφεί στο Νεκροταφείο Γλυκών Νερών.
Ο Παύλος Τάσσιος, σκηνοθέτης των ταινιών «Παραγγελιά», «Νοκ Αουτ», «Βαρύ Πεπόνι» και «Στίγμα», έφυγε σήμερα από τη ζωή, στα 69 του χρόνια, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.
Ο Π. Τάσσιος, από τις πιο ακραίες φυσιογνωμίες του ελληνικού σινεμά στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, εμπνεύστηκε από το

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1 (video)

Για την 5η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-1 της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες». Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Becerra στο 9’ και Τζημόπουλος στο 69′, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Λαμπρόπουλος στο 44′.
Καλύτερα ξεκίνησε τον αγώνα ο ΠΑΣ που κατάφερε μόλις στο 9’ να ανοίξει το σκορ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Becerra. Στο 13’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως ο Bakayoko, αν και βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Galinovic δεν κατάφερε να

Οι Τούρκοι παρενοχλούν πλοία,το Ισραήλ έστειλε πολεμικά στη Κύπρο!

Για παρενόχληση ισραηλινών εμπορικών πλοίων από τουρκικά πολεμικά κάνουν λόγο ισραηλινές πηγές.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Debkafiles τα τουρκικά πολεμικά ζήτησαν από τα εμπορικά πλοία να αλλάξουν πορεία. Οι εντολές αγνοήθηκαν.
Επίσης αναφέρει ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τις επίμαχες κατά την Άγκυρα περιοχές και ισραηλινά πλοία που φέρουν πυραυλικά συστήματα βρίσκονται από χθες εντός της ΑΟΖ Κύπρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Debka, αξιωματούχος -μαλλον αμερικανός- δήλωσε ότι

Super League: Άρης – Ξάνθη 0-0 (video)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League Άρης και Ξάνθη έμειναν στο στείρο 0-0, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εκτός φυσικά από γκολ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, νεύρα, ένταση και μία αποβολή για τους γηπεδούχους, αυτή του Castillo στο 82′.
Δυνατά μπήκε στο ματς ο Άρης που απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Viviani μόλις στο 4’ με τον Καπετάνο, όμως το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ξάνθης. Οι «κίτρινοι» στο 8’ έφτασαν εκ νέου κοντά στο 1-0, όμως

Χρεοκοπία και παραμονή στο ευρώ βλέπουν οι πολίτες!

Χρεοκοπία, αλλά με παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, προβλέπει η πλειονότητα των πολιτών σε έρευνα της Κάπα Researchπου δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής, με αφορμή τα νέα οικονομικά μέτρα. Επίσης, τάσσονται υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών στο Δημόσιο, λένε «όχι» σε υψηλότερους φόρους, έκτακτα τέλη και µειώσεις συντάξεων, ενώ ένας στους τέσσερις πολίτες δηλώνει ότι δεν θα

Πρόγνωση καιρού για 3 & 4/10/2011

Πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές αναμένονται τη Δευτέρα κυρίως στα νότια, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά:

Καστοριά: Τα έσπασαν μετά την κατάληψη - (Video)

Μετά το τέλος των καταλήψεων στο 1ο Λύκειο Καστοριάς χθες, άγνωστοι παραβίασαν το κτίριο και προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του.
Καθηγητές και γονείς ειδοποίησαν σήμερα την αστυνομία κατέθεσαν μήνυση ενώ παράλληλα προσπάθησαν να

Τα λουλούδια "τρελάθηκαν" στη Βρετανία!

Την πρώτη Οκτωβρίου 1985 καταγράφηκαν στα βρετανικά παράλια θερμοκρασίες σχεδόν 30 βαθμών Κελσίου.
Οι βρετανικές παραθαλάσσιες πόλεις, ιδίως στο Νότο, κατοικούνται, ξανά, με τουρίστες κατά τις τελευταίες μέρες, την ώρα που η θερμοκρασία είναι σαφώς υψηλότερη της εποχικής, ενώ πολλά φυτά... ανθίζουν για δεύτερη φορά το φετινό χρόνο.
"Ξεγελιούνται τα φυτά και...ξανανθίζουν", δήλωσε στο BBC, σήμερα, ο κορυφαίος βοτανολόγος κ. Τιμ 'Εντγουϊστλ.
Ο ίδιος προέβλεψε ότι "το φθινόπωρο, φέτος, τα φυλλώματα λόγω της μεγαλύτερης ηλιοφάνειας θα είναι

Κοσμοσυρροή στην κηδεία του Ντέιβις (Pics+Vid)


Χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν την εκκλησία στην πόλη Σαβάνα, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου έγινε η κηδεία του Τρόι Ντέιβις, η εκτέλεση του οποίου προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.
Η τελετή, στην εκκλησία των βαπτιστών Τζόουνσβιλ στη Σαβάνα, αποτέλεσε μια ένδειξη της αποφασιστικότητας της οικογένειας του Ντέιβις, ηγετών του κινήματος πολιτικών δικαιωμάτων και ακτιβιστών να μετατρέψουν τη θανάτωσή του, την

Σκότωσε τον αδερφό του στο κυνήγι!!!

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Δράμας από την είδηση του θανάτου ενός άνδρα από τον αδερφό στο κυνήγι.
Σε οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε η εξόρμηση μιας παρέας κυνηγών σε ορεινή περιοχή της Καλλιθέας στη Δράμα.
Το μοιραίο, όπως αναφέρει το neaepohi.gr, συνέβη όταν ο ένας

Εκμπομπή για τον Κωστή Πολύζο ετοίμαζε η Αγγελική Νικολούλη!!! Αλλά...

Πρόβληματα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter δεν της το επέτρεψαν!!!
Με τη φράση "Νιώθουμε Όμηροι" στον εργασιακό μας χώρο, η Αγγελική Νικολούλη εξηγεί στην προσωπική της ιστοσελίδα τους λόγους για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να βγει στον "αέρα" την Παρασκευή (30/09). Διαβάστε τι γράφει στο σημείωμά της:

Νέα οργισμένη επιστολή απόστρατου!

Μία ακόμα επώνυμη επιστολή απόστρατου αξιωματικού βάλλει κατά της κυβέρνησης. Οργή για τις δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη αναφορικά με το περιστατικό της εισβολής αποστράτων στον περίβολο του υπουργείου Άμυνας.
Με μία νέα επώνυμη επιστολή απόστρατου βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση. Αξιωματικός ΠΝ εν αποστρατεία, μέλος ΔΣ της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ, βάζει στο στόχαστρο τον

Spiegel: «Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα»!!!

Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία.
Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρεός στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.
Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή για το ελληνικό χρέος και τη Γερμανία:

«Καυτά DVD μοίρασαν στα σχολεία» [video]

Σάλος με αποστολή καυτών DVD από το Υπουργείο Παιδείας!!! 
Την πρωτοφανή καταγγελία έκανε ο Δημήτρης Βενιέρης, δάσκαλος στο 2ο Δημοτικό Κερατσινίου.
Ο δάσκαλος κατήγγειλε στο Υπουργείο Παιδείας οτι στο σχολείο έφτασε κούτα με σχολικά βιβλία που περιείχε ακατάλληλες ταινίες. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κούτα για τους μαθητές περιείχε τα εξής DVD:

Δείτε όλη τη λίστα τραπεζών για να πληρώσετε την έκτακτη εισφορά!!!

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των τραπεζών όπου θα πληρώσετε την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, την έκτακτη εισφορά για αυτοκίνητα-σκάφη-πισίνες και το τέλος επιτηδεύματος.
Μέσω τραπεζών αλλά και των ΕΛΤΑ θα καταβάλουν οι φορολογούμενοι την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, την έκτακτη εισφορά για αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες καθώς και το τέλος επιτηδεύματος.
Επίσης, τη δυνατότητα να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές και το τέλος επιτηδεύματος, παρέχουν στους πολίτες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο δίκτυο των 450 αυτοματοποιημένων καταστημάτων τους σε όλη τη χώρα.
Για την πληρωμή προσκομίζεται το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος που έχει αποσταλεί στους φορολογούμενους από το υπουργείο Οικονομικών.
Ο φορολογούμενος έχει τη δυνατότητα να πληρώσει στα καταστήματα των ΕΛΤΑ το συνολικό ποσό ή τη δόση της επιλογής του με μία απλή διαδικασία.
Οι τράπεζες για πληρωμή της έκτακτης εισφοράς είναι οι εξής:

Μια πόλη κάτω από τη γη (VIDEO)

Το όνομα της πόλης Coober Pedy στην Αυστραλία "μιλάει" από μόνο του, για όσους γνωρίζουν την τοπική διάλεκτο των Αβοριγίνων. Προέρχεται από τον όρο "Kupa-piti" και σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, "η τρύπα που έσκαψε ο λευκός άνθρωπος".
Αν ο πλούτος της περιοχής -τα κοιτάσματα οπαλίου- ήταν αυτά που έκαναν τους Καυκάσιους να μείνουν εκεί, η γεωγραφία και το κλίμα της ήταν

Θύμα απαγωγής 10χρονη κόρη δημάρχου!

Το κορίτσι απήχθη την Πέμπτη ενώ πήγαινε σχολείο μαζί με την μητέρα της.
Η Unicef καταδίκασε την απαγωγή 10χρονης, κόρης δημάρχου μιας πόλης στη βόρεια Κολομβία, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή της."Η Unicef συμμερίζεται την διεθνή καταδίκη της απαγωγής της Νόρα Βαλεντίνα Μουνιόζ, δέκα χρόνων, την Πέμπτη στην περιφέρεια της Αράουκα", επισημαίνεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.
"Αυτή η πράξη αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. "Η Unicef ενώνει τη φωνή της με τις

Φανταστικοί χαρακτήρες που βασίστηκαν σε πραγματικούς ανθρώπους!

Αρκετοί δημοφιλείς χαρακτήρες ταινιών και κινουμένων σχεδίων δεν «γεννήθηκαν» απλώς στο κεφάλι του δημιουργού τους, αλλά ξεκίνησαν από κάπου… Δείτε δέκα διάσημους χαρακτήρες που δεν ξέρατε ότι βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους!

Γιάννενα: Νεκρός ο ένας από τους κυνηγούς που έπεσαν σε χαράδρα 120μέτρων!

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr τραγικό θάνατο βρήκε ο ένας εκ των δύο κυνηγών ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο ενώ ο δεύτερος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στα Γιάννενα.
Από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έσερνε τρέιλερ, και έπεσε στον γκρεμό σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου ειδοποίησε τις αρχές και επί τόπου έφτασαν άντρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που έστησαν επιχείρηση προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους δύο κυνηγούς από το όχημα και να τους ανασύρουν από την χαράδρα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Κοζάνης 4η Αγωνιστική


Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης
Σάββατο 01/10/2011 ώρα 4.30μ.μ.
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - βαθμολογια 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καστοριάς.

Μόνη πρώτη η ’’Δόξα’’ Κορησού
Τη… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Δόξα Κορησού μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε στην έδρα της επί της Διποταμίας με το επιβλητικό σκορ 6-0, σημειώνοντας παράλληλα την 4ηνίκη της σε ισάριθμους αγώνες, ενώ την ίδια ώρα η συγκάτοικός της Πεντάβρυσος άφηνε δύο βαθμούς στο Νταηλάκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει στην 2η θέση.
Στους άλλους αγώνες ο Παναργειακός λύγισε στο 90’ την Ακαδημία Κρόνου και μοιράζεται την 3η θέση μαζί με το Μαυροχώρι (0-3 στο Νεστόριο) και τα Γραμμοχώρια (5-0 την Ασπροκκλησιά).
Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Οινόη (2-3 στην Πολυκάρπη) μετρώντας τη 2η νίκη εκτός έδρας σε ισάριθμες εξοδους της, ενώ την 1η νίκη εντός έδρας σημείωσε η Δόξα Αμπελοκήπων (4-0 την ΑΕ Βιτσίου). 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Διαιτητής κάνει τάκλιν σε παίκτη της Valencia (video)


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Valencia με την Granada για την 7η αγωνιστική στην Primera Division, στην οποία οι «νυχτερίδες» πήραν τη νίκη με 1-0. Πρωταγωνιστής, ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος γλίστρησε και έκανε τάκλιν στον Canales, που ήταν ο σκόρερ του τέρματος που έκρινε τη συνάντηση.
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Χάπι βάζει τέλος... στη μέθη...

Αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στο μεθύσι είναι Αμερικανοί και Αυστραλοί επιστήμονες. Για όσους είναι επιρρεπείς στο ποτό και συνηθίζουν να ξυπνούν με "hangover" ή ντροπιασμένοι για όσα έκαναν και είπαν το προηγούμενο βράδυ υπό την επήρεια του αλκοόλ, οι επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο χάπι της νηφαλιότητας! Με αυτό το χάπι μπορούμε να

Super League: ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0 (video)

O ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη για την 5η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε το παιχνίδι ο Sisic στο 30΄.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν τον Carrol, αλλά

10χρονος Θεσσαλονικιός ο πρωταθλητής Ευρώπης στο σκάκι!

Πρωταθλητής Ευρώπης στο σκάκι στην κατηγορία των αγοριών ως δέκα ετών, αναδείχθηκε ο 10χρονος Ευγένιος Ιωαννίδης από την Θεσσαλονίκη.
Το πανευρωπαϊκό νεανικό πρωτάθλημα του 2011 διεξήχθη στηνΑλμπένα της Βουλγαρίας και συνολικά πήραν μέρος 23 σκακιστές και σκακίστριες από την Ελλάδα.
Τον 10χρονο, συνεχάρη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής. "Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 10χρονο σκακιστή Ευγένιο Ιωαννίδη, από τη Θεσσαλονίκη, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο φετινό νεανικό πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων μέχρι 10 ετών", αναφέρει σε

Με τις δραχμές ένας καφές θα κάνει 3750 δρχ και ένα ποτό 7,5 χιλιάρικα!

Το ένα ευρώ θα ισούται με 750 νέες δραχμές... 
Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών μελετών Roubini Golbal Economics...
εαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμηση εως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ.
Όταν καλωσορίζαμε το ευρώ το ανταλλάσαμε με 340,075 δραχμές.
Η Roubini Golbal Economics εκτιμά πως για να μειωθούν τα

Εισάγουμε μέχρι και ψωμί από τη Βουλγαρία!!!

Χρυσές δουλειές κάνουν οι Βούλγαροι στην Βόρεια Ελλάδα λόγω της κρίσης. Μέχρι χτες γνωρίζαμε ότι πολλοί Έλληνες περνούν τα σύνορα για να γεμίσουν το ντεπόζιτο... Σήμερα τα πράγματα έχουν χειροτερέψει...
Σύμφωνα με καταγγελίες της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, που φιλοξενεί η Ελευθεροτυπία, βούλγαροι γυρολόγοι έρχονται στη Β. Ελλάδα και πουλούν από απορρυπαντικά μέχρι.. ψωμί σε πολύ συμφέρουσες τιμές.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών, Μιχάλης Μούσιος, μιλά για "βουλγαροποίηση" της Ελλάδας "καθώς επιχειρείται ραγδαία μείωση του βιοτικού επιπέδου της ελληνικής οικογένειας, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πέρυσι βορειοελλαδίτες πήγαιναν στην Βουλγαρία για φτηνή βενζίνη ωστόσο φέτος συνταξιούχοι μετανάστευσαν εκεί για μία πιο φτηνή ζωή.
Φέτος επίσης Βούλγαροι έμποροι έρχονται με φορτηγάκια σε πόλεις και χωριά και πουλάνε φτηνά προϊόντα: απορρυπαντικά, είδη κομμωτηρίου αλλά και ψωμί.
Η τιμή του βουλγάρικου ψωμιού είναι σχεδόν η μισή από ό,τι στους ελληνικούς φούρνους. Το πρώτο πουλιέται με μισό ευρώ το κιλίο και το ελληνικό ως 95 λεπτά.
Τα ψωμιά αυτά έρχονται συσκευασμένα και μετά ανοίγονται και πουλιούνται με το κομμάτι. Όπως είναι φυσικό οι έλεγχοι για το με ποια υλικά και υπό ποιες συνθήκες παρασκευάζοναι είναι αδύνατοι - ωστόσο μπροστά στην οικονομία, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Δείτε περισσότερα θέματα