ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δήμητρα Ματσούκα: Η απόλυτα σέξι σε νέο video clip!

Άκρως εντυπωσιακή και σέξυ εμφανίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα σε νέο βίντεο κλιπ. Δείτε το βίντεο κλιπ με την Δήμητρα Ματσούκα να πρωταγωνιστεί.Πιο σέξι από ποτέ και με αισθησιασμό που είναι διάχυτος σε κάθε κίνησή της, η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του διάσημου συγκροτήματος από τη Γαλλία Nouvelle Vague, το οποίο έχει χιλιάδες θαυμαστές στην Ελλάδα.
Το video clip του τραγουδιού Sur Ma Mob, γυρίστηκε στην

Τα πέντε παράξενα που ανάβουν τους άνδρες

Δύσκολη η επικοινωνία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες. Ποιά τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άνδρες στις γυναίκες;
Έχουμε ερευνήσει πολλές φορές το ζήτημα πως σίγουρα να ξετρελάνει μια γυναίκα έναν άνδρα, χωρίς όμως να πάρουμε τις ίδιες απαντήσεις.
Έρευνες έδειξαν πως οι άνδρες που σας χορεύουν στο ταψί, ίσως τελικά να θέλουν λιγότερα γαλλικά και πιάνο και

Γιατί οι Γερμανοί συνέλαβαν την Εύα Λάσκαρη; [video]

Το πασίγνωστο και ακριβοπληρωμένο μοντέλο Εύα Λάσκαρη συνελήφθη από την αστυνομία. 
Τί δήλωσε η Εύα Λάσκαρη;
Η Εύα Λάσκαρη βρέθηκε στη Γερμανία και για κακή της τύχη συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, που δεν χαρίστηκαν ούτε στα νιάτα της, ούτε στην ομορφιά της.
Το όμορφο μοντέλο, Εύα Λάσκαρη βρέθηκε στην Γερμανία για να

Ποιος επώνυμος δήλωσε: «Οι Έλληνες ιστορικά είναι προδότες»!!! (video)

Ξέσπασε μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, κα υποστήριξε πως αυτό που ζούμε είναι πόλεμος και ο κόσμος εκπαιδεύεται για να κατεβάζει τα βρακιά του και να παίρνει ότι του δώσουν.
Ο λόγος για τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος δήλωσε πως οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πιο γελοίοι πολιτικοί από την εποχή του Αλή Μπαμπά ενώ υποστήριξε ακόμα πως την Ελλάδα την πρόδωσαν οι Έλληνες και ιστορικά οι Έλληνες είναι προδότες.

Ποιά επώνυμη μπήκε πρώτη φορά σε λεωφορείο και έπαθε σοκ;

Μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή της σε λεωφορείο και έπαθε πανικό.
Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη δεν ήξερε πώς να ακυρώσει το εισιτήριό της, όπως η ίδια παραδέχθηκε.
Το γεγονός ότι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει λεωφορείο φαίνεται να συγκλόνισε την ηθοποιό και την

Διάσημη κύρια της showbiz δήλωσε ότι έπαιρνε ναρκωτικά;


Ποια διάσημη του χώρου της μόδας δήλωσε ότι έπαιρνε ναρκωτικά; 
Τι έκανε για να ξεπεράσει το πάθος της;
Η αποκάλυψη ότι η κυρία της σόουμπιζ έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και τις έκοψε πριν 15 χρόνια σόκαρε.
Πώς να το απέφευγε όταν κινούταν σε έναν χώρο όπως αυτό της μόδας που τα ναρκωτικά υπάρχουν παντού.
Όμως, η Τζένη Χειλουδάκη διηγήθηκε πως σταμάτησε αυτή τη συνήθειά της.
«Όλα είναι μια απόφαση, να γυρίσει το κλειδί και να γίνει ένα κλικ. Σε σχέση με την κοκαΐνη, ούτως ή άλλως, την έκοψα εδώ και 15 χρόνια με τον τζόγο, το έχω γυρίσει πια στις μπιρίμπες και σε σχέση με τη βουλιμία, έραψα το στόμα μου και τρέφομαι υγιεινά. Χάνοντας μάλιστα τα πρώτα 10 κιλά, περπάτησα καλύτερα.
Τώρα είμαι 75 κιλά, ενώ πριν ήμουν 90», δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Τζένη Χειλουδάκη.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποια ηθοποιός έκλαψε στο φινάλε της σειράς «Μυστικά της Εδέμ»;

Η παρέα της «Φεγγαρόπετρας» θα πρέπει να αποχαιρετιστεί, τουλάχιστον τηλεοπτικά. Ηθοποιοί και συντελεστές στις 29 Ιουλίου άκουσαν την κλακέτα να χτυπάει για τελευταία φορά. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, αφού ήταν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια και πλέον το πλατό της σειράς ήταν το δεύτερο σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιγόνη Δρακουλάκη ήταν φανερά συγκινημένη και μάλιστα λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα όταν έπρεπε να δώσει το τελευταίο φιλί στον Παναγιώτη Πετράκη ή όπως αλλιώς τον έχει μάθει το κοινό … Λουκά.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ!!!

Στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού τέθηκαν από το πρωί της Δευτέρας τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντόρτμουντ για την τρίτη αγωνιστική (19/10) της φάσης των ομίλων του Champions League.
Η ανακοίνωση:

Τον έπιασαν με νέο φορτίο 114 κιλών χασίς!!!

Ο ίδιος δράστης είχε διαφύγει της σύλληψης την 28-9-2011 στην Άρτα, όπου είχε εγκαταλείψει όχημα με πάνω από (113) κιλά κάνναβης.Αμετανόητος με όλη τη σημασία της λέξης ήταν ο 48χρονος Έλληνας που είχε καταφέρει να ξεφύγει από το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ιόνια Οδό της Άρτας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό του με 114 κιλά κάνναβης αλβανικής προέλευσης! Τέσσερις ημέρες αργότερα επιχείρησε να περάσει ένα ακόμη μεγαλύτερο φορτίο, αλλά αυτή τη φορά συνελήφθη! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχαν στην διάθεσή τους τα στοιχεία του 48χρονου, που ήταν παλιός τους γνώριμος αφού είχε συλληφθεί πριν από

Ο περιπτεράς που έγινε θέμα στο Reuters!!!

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, τις ταραγμένες ημέρες ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, ο Δημήτρης Πτωχός έβλεπε το περίπτερό του στην πλατεία Συντάγματος να γίνεται παρανάλωμα του πυρός από ένα φλεγόμενο φορτηγάκι.
Τρεις μήνες μετά, ο 40χρονος, που είναι παντρεμένος, με δύο μικρά παιδιά, ξανάνοιξε, αν και καταχρεωμένος, το περίπτερο επί της οδού

Προς πλήρη απελευθέρωση ο κλάδος των φορτηγών!!!

Συνάντηση με εκπροσώπους των ιδιοκτητών φορτηγών έχει σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αναμένεται να τους ανακοινώσει την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Οι φορτηγατζήδες προσανατολίζονται σε

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. εκτός του Ζαγοράκη

Όλοι οι σύμβουλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός του προέδρου των «ασπρόμαυρων», Θοδωρή Ζαγοράκη, μέσω ανακοίνωσής τους γνωστοποίησαν πριν από λίγη ώρα την παραίτησή τους από τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αναλυτικά η ανακοίνωση των συμβούλων:

Ελληνικό παράδοξο: (Κι όμως η δημοκρατία έχει αδιέξοδα).

Ο Κλεισθένης γράφει.
Στην φανταστικά υπέροχη χώρα μας, εδώ που γεννήθηκε η δημοκρατία, καταρρίπτεται το χιλιοειπωμένο «η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα».
Η δυσαρμονία λαού-κυβέρνησης παρ’ ότι είναι πρόδηλη και η διενέργεια εκλογών απαραίτητη (για να επιβεβαιωθεί ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα) κανένα απ’ τα κόμματα εξουσίας δεν θέλει την προσφυγή στις κάλπες (ίσως πρέπει να ξεχάσουμε τον όρο «κόμμα εξουσίας»).
Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να εμφανιστεί η πολιτική τους γύμνια.
Η πολιτική λογική και των δύο κομμάτων έρχεται σε

Λιγότερες προσλήψεις στο Δημόσιο!!! Βρείτε ΕΔΩ θέσεις εργασίας στην Ελλάδα!!!

H κυβέρνηση «τρέχει» το πρόγραμμα της εργασιακής εφεδρείας και προαναγγέλλει ότι θα προχωρήσει σε απολύσεις, ενώ την ίδια ώρα διαψεύδει τις καταγγελίες για 25.000 προσλήψεις στον δημόσιο τομέα. Γι' αυτόν τον λόγο εξέδωσε αναλυτικά στοιχεία των προσλήψεων για τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση: 

Γήπεδο Παλαιοχωρίου: «Κόστισε 170.000€ και δεν έχει αποδυτήρια»

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η όμαδα Δόξα Παλαιοχωρίου Γρεβενών μίλησε στον StarFm 933 ο Παλαίμαχος παίκτης της και παράγοντας της ομάδαςΔημήτρης Ζιώγας:… » Διατέθηκαν περίπου 170.000€ για την κατασκευή του και αυτή τη στιγμή το γήπεδο δεν έχει αποδυτήρια…Βρέθηκε μία λύση να κατασκευάσουμε λυόμενα με

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

4η αγωνιστική
Κορυφή για τρεις!!!

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας, αφού οι πρωτοπόροι προχώρησαν μα νίκες, ενώ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει τα της ΕΠΣΓ…& όχι μόνο!!!

ΤΟΠΙΚΟ
Ντέρμπι στα χαρτιά στην Καληράχη και 10- 0 με την Ποντινή σε 80′ και όχι σε 90′.
Γιατί κύριε Θάνο τελειώνετε το ημίχρονο σε 38′; Υπήρχε περίπτωση να το κάνατε σε ματς Α’, Β’, ή Γ΄Εθνική; Εμείς τι είμαστε;
Χαρές και πανηγύρια χθες ο Καραμπίνας με το 14-0.
Όποτε δεν κάνει «αναμετάδοση» ο Στέφος η ομάδα της Κιβωτού γυρίζει με ένα τσουβάλι γκολ…

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 10-0 (φωτορεπορτάζ)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
Σάββατο: 1 Οκτωβρίου 2011
Ενας εντυπωσιακός Κτηνοτροφικός διέλυσε κυριολεκτικά την Ποντινή στο φαινομενικά ντέρμπι της αγωνιστικής με το απίστευτο 10-0, που είναι η μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε στην ιστορία της η ομάδα της Καληράχης.
Παιχνίδι για ένα ρόλο λοιπόν που δεν επιδέχεται μεγαλύτερης ανάλυσης και κριτικής, αφού μόλις στο εικοσάλεπτο το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 6-0.
Η Ποντινή παρουσιάστηκε με σοβαρότατες ελλείψεις στο γήπεδο, γεγονός όμως που δεν δικαιολογεί την απόδοση των

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 0-8 (φωτορεπορτάζ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Σάββατο: 1 Οκτωβρίου 2011
Ακόμα μια βαριά ήττα για την Αμυγδαλιά και μάλιστα στο γήπεδό της με το βαρύ 0-8 από τη Δ.Ν. Παλιουριάς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό με την επίτευξη του 2ου τέρματος, ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι.
Η Αμυγδαλιά προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, έχασε δυο τρεις καλές ευκαιρίες να μειώσει στο σκορ, όμως

Προϊστορικός κροκόδειλος 6 μέτρων ανακαλύφθηκε σε ανθρακωρυχείο!

ΜαΐάμιΑπολιθώματα ενός άγνωστου ως σήμερα είδος κροκόδειλου, που βαφτίστηκε προς τιμήν του ποταμού Αχέροντα της ελληνικής μυθολογίας, ανακαλύφθηκε μέσα στο ίδιο ανθρακωρυχείο της Κολομβίας όπου είχε βρεθεί ο τιτανοβόας, το μεγαλύτερο φίδι που έζησε ποτέ.

Στους συμβολαιογράφους περνούν τα διαζύγια!!!

Στα χέρια των συμβολαιογράφων, εξετάζεται να «περάσουν» η έκδοση των συναινετικών διαζυγίων, η έκδοση διαταγών πληρωμής και οι προσημειώσεις ακινήτων για τη χορήγηση δανείων.
Με στόχο την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων και την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, κάτι το οποίο τέθηκε επιτακτικά και από την Τρόικα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μετά τον διάλογο που είχε με τις ηγεσίες των δυο Ανωτάτων Δικαστηρίων (Αρείου Πάγου και Συμβουλίου Επικρατείας) συγκλίνει στην άποψη ότι ορισμένη χρονοβόρα δικαστηριακή ύλη η οποία «φρακάρει» τα δικαστήρια πρέπει να «περάσει» στους συμβολαιογράφους.
Ωστόσο, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει τον τρόπο που θα

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο «όμορφο Κόσμο»!

Από τον Ιανουάριο του 2012 θα αρχίσει να προβάλλεται η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής και το Mega μπορεί να συμφώνησαν να πάρει παράταση η πρεμιέρα, αφού το μοντάζ έχει πάρει φωτιά και όλοι επιθυμούν το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά σήμερα ήρθαν στο φως οι πρώτες φωτογραφίες του «όμορφου Κόσμου» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Το κανάλι άνοιξε ήδη ένα προφίλ στο facebook με τίτλο “Όμορφος κόσμος ξανά” και ήδη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θα καταβληθεί η 6η δόση στην Ελλάδα, εκτιμά η Αυστριακή υπ. Οικονομικών

«Σαφώς πιθανότερη» θεωρεί η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας την καταβολη της επόμενης δόσης του δανείου στην Ελλάδα παρά την παρακράτησή της, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στη γερμανική Welt am Sonntag.
«Η πιθανότητα να δοθεί η επόμενη δόση των 8 δισ ευρώ στην Ελλάδα είναι κατά τη γνώμη μου σαφώς υψηλότερη από το ενδεχόμενο του να μην καταβληθεί», δήλωσε η υπουργός Μαρία Φέκτερ στην κυριακάτικη εφημερίδα.
Η υπουργός εξέφρασε επίσης την εκτίμησή της πως η Αθήνα θα

Το κίνημα των 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητούν εκλογές!!!

Ραγδαίες προμηνύονται οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ως αποτέλεσμα του αναβρασμού που επικρατεί στην Κ.Ο. του κόμματος.
Περίπου 14 μέχρι στιγμής βουλευτές του Κινήματος φέρονται αποφασισμένοι, εφόσον σταθεροποιηθεί η κατάσταση με την τρόικα και η χώρα αποφύγει έστω και προσωρινά τη χρεωκοπία, να ζητήσουν εκλογές μέσω κειμένου με υπογραφές.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, οι βουλευτές εξετάζουν το χρόνο που θα εκδηλωθεί η πρωτοβουλία, αν δηλαδή θα είναι μετά την υλοποίηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου (ή οποιασδήποτε παραλλαγής της επιτευχθεί) ή μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες κερδίζει έδαφος η δεύτερη λύση, καθώς οτα μέλη της πρωτοβουλίας θεωρούν ότι η

Ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε… 10 δευτερόλεπτα!

Φοιτητές του πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Σουίνμπερν στη Μελβούρνη κατασκεύασαν ένα ρομπότ που επίλυσε σε μόλις 10,18 δευτερόλεπτα ένα από τα πιο γνωστά παζλ, τον κύβο του Ρούμπικ.
Οι έξι φοιτητές μηχανολογίας, ρομποτικής και πληροφορικής, που δημιούργησαν το ρομπότ με την εύγλωττη ονομασία «Ρούμπι», στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας τους στο τελευταίο έτος των σπουδών τους, θα κάνουν αίτηση για την αναγνώριση - και επίσημα- του νέου ρεκόρ από τον διεθνή Οργανισμό Γκίνες.
Το προηγούμενο ρεκόρ επίλυσης του συγκεκριμένου παζλ από ρομπότ κατείχε, από τον Οκτώβριο του 2010, ο «Cubinator» με ταχύτητα

Χρήστος Ζορμπάς, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο!

"Πηγαίναμε σε σκυλάδικα για να γράψουμε ατάκες"...
«Επέλεξα να ζω στη μάνα γη, την ύπαιθρο, συμβιώνοντας με τη φύση και τη μοναξιά, απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο»
Ο Χρήστος Ζορμπάς, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και τη συμμετοχή σε πολυάριθμες κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα, σπάει τη σιωπή του και έπειτα από πολλά χρόνια μιλάει αποκλειστικά στην «Εspresso της Κυριακής» για τις μνήμες που τον χάραξαν αλλά και για όσα τον πλήγωσαν. Μιλώντας μαζί του αντιλαμβάνεσαι πως ο μεγάλος αυτός ηθοποιός που επέλεξε να ζει στην Κομοτηνή συμβιώνοντας με τη φύση και τη

Ποιες μεγάλες τράπεζες συγχωνεύονται μετά τις Alpha-Eurobank...

Ποιες είναι οι επόμενες τράπεζες προς συγχώνευση; 
Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον τραπεζικό χάρτη μετά τη συγχώνευση Alpha Bank-Eurobank. 

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται το θρυλούμενο deal ανάμεσα στην

Πόσα θα πληρώσουν οι πολιτικοί με μεγάλη ακίνητη περιουσία…

Ποσά που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν το ετήσιο εισόδημα ενός μέσου φορολογούμενου θα κληθούν να πληρώσουν εξέχουσες φυσιογνωμίες του πολιτικού κόσμου με μεγάλη ακίνητη περιουσία.
Είτε ψήφισαν είτε καταψήφισαν τη σχετική νομοθετική διάταξη, τώρα καλούνται και οι ίδιοι να πληρώσουν εκείνο που τους αναλογεί. Βουλευτές και πρώην συνάδελφοί τους έχουν πάρει χαρτί και μολύβι. Υπολογίζουν το κονδύλι, που θα εξοφλήσουν μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Και δεν κοιμούνται ήσυχοι.
Το «Έθνος της Κυριακής» παρουσιάζει τους πολιτικούς που θα

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Α.Ε. Κοκκινιάς Πολυδένδρου 6 - 0 (4-0)

Σάββατο 1/10/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Περίπατος της Α.Ε.Π. στο εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Κοκκινιάς - Πολυδένδρου!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με δύο καλές φάσεις που στάθηκαν άτυχοι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που άργησαν να βρουν το ρυθμό τους και να μπουν στο παιχνίδι.
Χρειάστηκαν 24' λεπτά αγώνα, ώσπου να βρουν το δρόμο προς την εστία οι γηπεδούχοι, όπου με σκόρερ τους Μπαλντούμη, Τσιάτσιο, Κοτζατίσογλου και χατ-τρικ του Ντεμάι, πέτυχαν μεγάλο σκορ, ανεβάζοντας την ψυχολογία για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

«Σήκωσε» 1 εκατομμύριο ευρώ στο «Ελ.Βενιζέλος»!!!

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η ληστεία που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Υποκρινόμενος πως είναι υπάλληλος εταιρείας ασφάλειας, άγνωστος άνδρας κατάφερε να αποσπάσει τεράστιο χρηματικό ποσό από υποκατάστημα της Alpha Bank.
Συμφωνίες με την εφημερίδα «Το Βήμα» το ύψος της λείας φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν πως ο δράστης εμφανίστηκε στην τράπεζαπροσποιούμενος ότι είχε ειδοποιηθεί για βλάβη στα συστήματα ασφάλειας.
Οι υπάλληλοι του άνοιξαν, οπότε ο δράστης τράβηξε πιστόλι, τους ακινητοποίησε και τους ανάγκασε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.
Στοιχεία για τον εντοπισμό του αναζητώνται τώρα στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Δείτε περισσότερα θέματα

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις σε γκαράζ απορριματοφόρων και ΧΥΤΑ.

Από αύριο Δευτέρα μέχρι την έναρξη της γενικής απεργίας της Τετάρτης!!!
Κατάληψη σε γκαράζ των δήμων και ΧΥΤΑ προγραμματίζουν από τη Δευτέρα και για 48 ώρες -μέχρι την έναρξη της απεργίας που έχουν προκηρύξει για την προσεχή Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ- οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Από τις σχεδιαζόμενες καταλήψεις είναι πιθανόν να

Συνεργάτης της Μέρκελ «στόλισε» βουλευτή που καταψήφισε το EFSF

Στενός συνεργάτης της Άνγκελα Μέρκελ, το δεξί χέρι της καγκελαρίου, Ρόναλντ Ποφάλα, εξύβρισε δημοσίως έναν από τους πιο αξιοσέβαστους βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), επειδή τόλμησε να καταψηφίσει τη διεύρυνση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). «Δεν αντέχω να βλέπω πια την ηλίθια φάτσα σου» φέρεται να φώναξε ο Ποφάλα στον βουλευτή Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ σε διάδρομο της Μπούντεσταγκ πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.
Εξαγριωμένη για το περιστατικό που φωτίζει τις εντάσεις στο

Μέτρα ύψους 6,6 δισ. ευρώ για το 2011 και 2012, προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού!

Εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, το βράδυ της Κυριακής, το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012, που έχει συμφωνηθεί και με την τρόικα. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει, λαμβάνονται μέτρα 6,6 δισ. ευρώ (περικοπές δαπανών και αύξηση εσόδων) για τη διετία (2011 – 2012). Όπως αναφέρεται, το 2011 θα κλείσει με έλλειμμα 8,5% του ΑΕΠ και για το 2012 προβλέπεται έλλειμμα 6,8% του ΑΕΠ. Το υπουργείο Οικονομικών υπογραμμίζει ότι η ύφεση το 2011 έφθασε το 5,5%, ενώ για το 2012 προβλέπει την παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος 1,5% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Λύγισε» στον τελικό ο Παγδατής!

Ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε στον τελικό της Κουάλα Λουμπούρ από τον Σέρβο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς με 6-4, 7-5 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει τον πέμπτο τίτλο της καριέρας του.
Ο Κύπριος τενίστας μπορεί να μην κατάφερε να γράψει το όνομά του στη λίστα των φετινών νικητών στην ATP Tour, παρόλα αυτά με την εκπληκτική του πορεία ανέβασε τη ψυχολογία του και βελτίωσε τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη.
Από την πλευρά του ο Σέρβος παίκτης με μεγάλες επιτυχίες στο διπλό, πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και ελπίζει ότι θα προλάβει να προκριθεί για να αγωνιστεί στους τελικούς της ATP στο Λονδίνο.
Αυτό το τουρνουά αποτέλεσε ιδανική προετοιμασία ενόψει του τουρνουά που ακολουθεί στο Τόκιο. Εκεί ο Παγδατής θα παίξει στον πρώτο γύρο με αντίπαλο τον Άντι Μάρεϊ.
Στην Ταϋλάνδη ο τελευταίος κατέκτησε με περίπατο τον 19ο τίτλο στην καριέρα του επικρατώντας στον τελικό με 6-2, 6-0 του Αμερικανού Ντόναλντ Γιανγκ που ξεχώρισε φέτος στο US Open.
Πηγή: Sport24
Δείτε περισσότερα θέματα 
Ξεψύχησε τελικά ύστερα από δέκα ημέρες μάχης για τη ζωή ο 30χρονος αγρότης από το Τζιερμιάδο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από ατύχημα που είχε με το τρακτέρ του.
Ο νεαρός αγρότης είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ του ενώ μετέφερε πατάτες από το χωράφι του και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
Δυστυχώς όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν ήταν αρκετές για να τον κρατήσουν στη ζωή και το Σάββατο άφησε την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος με το αλάτι!! (video)

Δείτε το video…