ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Τραγωδία στα διόδια του Πολυμύλου - φορτηγό έπεσε από γέφυρα 100 μέτρα (βίντεο!)

Bίντεο σοκ 2 ΝΕΚΡΟΎΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ένα φορτηγό με γεμάτο ξύλα στην Εγνατία οδό κοντά στα διόδια Πολυμύλου ήρθέ σε σύγκρουση με άλλο φορτηγό έσπασε τα προστατευτικά και έπεσε από την γέφυρα κατακόρυφα σε ύψος περίπου 100 μέτρα….Στο φορτηγό ήταν 2 άτομα τα οποία έχασαν την ζωή τους δείτε το βίντεο που σοκάρει,η πυροσβεστική υπηρεσία για ναπάει στο δύσβατο σημείο έκανε πάνω από 3 ώρες .
laikoyra.gr 


Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα νέα γυμνά της Πετρούλας...

Δεν ξέρουμε αν το ξέρατε, αλλά η Πετρούλα Κωστίδου έχει δική της στήλη στο site του playboy. 
 Εκεί λοιπόν έχει υποσχεθεί στους αναγνώστες της κάθε εβδομάδα και μια γυμνή της φωτογραφία.
Ξέρετε κανένα καλύτερο τρόπο για να αποκτήσει κοινό?  Όχι ότι έχει θέμα... αλλά.... Απολαύστε την!

Ποια μας δείχνει το στήθος της δια της πλαγίας οδού..?

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε, και τα απανταχού μοντέλα έσπευσαν να δώσουν το παρόν.!
Μαζί τους και η

ΔΕΙΤΕ: H Mαρία Καρλάκη τραγουδάει με το στήθος έξω!!!

Και εκεί που πάει να κάνει μια στροφή πάνω στο τσακίρ κέφι να σου το φόρεμα που έφυγε από την θέση του… ε δεν φόραγε και σουτιέν..
Τι να κάνει, συνέχισε να τραγουδάει με το στήθος έξω.. 

Δεν πιστεύετε?
Δείτε...

Πάολα για Γονίδη ” Αγαπάτε Σταμάτη Γονίδη;…Εγώ χ…ω για αυτόν” (Video)

Είναι απο τις στιγμές εκείνες που ακόμη και να έχει έμπνευση ένας δημοσιογράφος να γράψει…το σκέφτεται.
Όταν έχεις στιν Πίστα τον Γονίδη κι ένα απο τα πνευματικά του παιδιά, ένα κορίτσι που πίστεψε και κατέβασε πρώτος απο την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την Πάολα, το μόνο που κάνει είναι απλά να

M. Jackson: Τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο κρεβάτι του την ημέρα του θανάτου του

Στη δίκη του Michael Jackson που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, είδαν πολλλά νέα στοιχεία και πληροφορίες το φως το δημοσιότητας κι εξακολουθούν.
Όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, στο κρεβάτι του βασιλιά της ποπ μουσικής σκηνής, την ημέρα του θανάτου του, βρέθηκε μια πορσελάνινη κούκλα σε μέγεθος μωρού -στην κατοικία του στο Λος Άντζελες.
Η φωτογραφία με την κούκλα να βρίσκεται δίπλα σε μια συσκευή αναπαραγωγής CD, τραβήχτηκε από ιατροδικστή και αξιωματικούς της αστυνομίας που βρέθηκαν στις 25 Ιουνίου 2009 στο σπίτι του Michael Jackson.

Φάρσα Ελληνοφρένειας στα ΜΑΤ (video)

Μια μέρα μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα, ο «Αποστόλης» της Ελληνοφρένειας τηλεφωνεί στο Αρχηγείο των ΜΑΤ παριστάνοντας έναν αστυνομικό των ΜΑΤ ζητάει από τον… συνάδελφο οδηγίες.. Ακούστε τον!!

Γέννησε η Πέγκυ Ζήνα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέγκυ Ζήνα που πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι.
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας είναι πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι από την έλευση της μικρής τους πριγκίπισσας.
Η Πέγκυ γέννησε ένα κοριτσάκι 3.200 κιλών στο μαιευτήριο “ΡΕΑ”. Τόσο η ίδια όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Ο Γιώργος Λύρας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και την βοηθούσε να διώξει το άγχος, που είχε, όπως και όλες οι έγκυες.
Η Πέγκυ ένιωσε το πρωί πόνους και ο σύζυγός της τη μετέφερε στο μαιευτήριο λίγο πριν τη μια το μεσημέρι. Ο γιατρός της όμως διαπίστωσε ότι ο τράχηλος της ήταν λίγο σκληρός και αποφασίσθηκε η καισαρική τομή.
‘Ολα πήγαν καλά! Οι γονείς του είναι τρισευτυχισμένοι ενώ όλοι οι συγγενείς που είδαν τη μικρή, συμφωνούν στο εξής: Η μικρή μοιάζει στο Γιώργο Λύρα!
Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και νονός της θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού Ηλίας Ψινάκης.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πρόκληση Τούρκων! Φρεγάτα τους στο Σούνιο!

Η έλλειψη ψυχραιμίας της Τουρκίας είναι πλέον εμφανής!
Έστειλαν τη φρεγάτα του ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ από την ανατολική Μεσόγειο ,μέχρι το Σούνιο και τον Καφιρέα,μόνο και μόνο για να προκαλέσουν ένταση.
Η τουρκική φρεγάτα, ξεκίνησε από ανατολική Μεσόγειο,πέρασε ανοιχτά της Ρόδου και της Μήλου και έφθασε ανοιχτά του

Επικίνδυνο link στο Facebook για τον Steve Jobs «κλέβει» τα στοιχεία σας!!!

Ένα επικίνδυνο link κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο Facebook, το οποίο αναφέρεται στον θάνατο του Steve Jobs και καλεί τους χρήστες να το πατήσουν προκειμένου να κερδίσουν 50 iPads.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα link το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ιn memory of Steve, a company is giving out 50 ipads tonight. R.I.P. Steve Jobs».
Όταν όμως το πατήσει κάποιος οδηγείται σε μια ιστοσελίδα, η οποία του ζητά να συμπληρώσει όλα του τα στοιχεία για να λάβει μέρος στην κλήρωση.
Το κακό έχει ήδη γίνει όμως διότι δεν υπάρχουν iPads, ούτε κλήρωση, καθώς το μόνο που κάνει το συγκεκριμένο link είναι να

Πρόεδρος ιδιωτικού θεραπευτηρίου φοροφυγάς ... εκατομμυρίων!

Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος ιδιωτικού θεραπευτηρίου στη Δυτική Ελλάδα, με τα αρχικά Φ.Π., φιγουράρει στη λίστα με τους φοροφυγάδες που αποκαλύφθηκαν από το άνοιγμα των 77 τραπεζικών λογαριασμών υπόπτων για φοροδιαφυγή. Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε με σύνολο καταθέσεων το αστρονομικό ποσό των 8 εκατομμύρια ευρώ για τα έτη 2007, 2008, 2009 και

Κρήτη: Τουρίστρια απεβίωσε στο αεροδρόμιο Χανίων!

Μια 54χρονη γυναίκα από το Άαλμποργκ της Δανίας άφησε την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο των Χανίων, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της κι ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία.
Στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε γιατρός, ενώ και το ασθενοφόρο βρισκόταν εκείνη την ώρα σε τροχαίο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να

Αποτελέσματα Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.. 5η αγωνιστική

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ημέρας, όπου η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Κορησού γνώρισε την 1η της ήττα στο Μανιάκοι από την ΑΕ Γραμμοχωρίων (1-0), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Πεντάβρυσο (7-1 το Νεστόριο) να αναρριχηθεί στην 1η θέση.
Την 2η θέση με διαφορά 1 βαθμού μοιράζονται η Κορησός, ο Παναργειακός (0-4 στην ΑΕ Βιτσίου) και η ΑΕ Γραμμοχωρίων, ενώ στην 3η θέση με 10 β. βρίσκεται ο Νταηλάκης )(2-5 στην Ασπροκκλησιά).
Στους άλλους αγώνες ξεχώρισε η σπουδαία νίκη του Ηρακλή Πολυκάρπης στο Μαυροχώρι επί του Γράμμου στο ντέρμπι των αιωνίων, υποχρεώνοντας στους γηπεδούχους στην 1η τους εντός έδρας ήττα (0-2), ενώ η Φλατσάτα Οινόης πέτυχε την 1η εντός έδρας νίκη (2-1 τον Κρόνο).
Τέλος, άνετη νίκη με το ευρύ σκορ 1-5 πέτυχε η Δόξα Αμπελοκήπων στην Διποταμία .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο «Ελ. Βενιζέλος»!!!

Έπειτα και από τις δύο νέες προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, η αστυνομία «έκλεισε» την εξιχνίαση της ληστείας που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο υποκατάστημα της Alpha Bank εντός του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα και κατασχέθηκε το ποσό του 1.041.205 ευρώ.
Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία

Κόρη διάσημου ηθοποιού καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Billy Bob Thorton, πρώην συζύγου της Angelina Jolie, καταδικάστηκε σε κάθειρξη είκοσι ετών για ανθρωποκτονία ανηλίκου!
Τον Οκτώβριο του 2008 η 32χρονη Amanda Brumfield «φυλούσε» την βαφτισιμιά της, που ήταν ενός έτους, αλλά το κοριτσάκι πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η Brumfield υποστηρίζει πως το μωρό πέθανε προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στην κούνια του, γλίστρησε και χτύπησε το κεφαλάκι του.

Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δύο εβδομάδες εκτός ο Τοροσίδης!

Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012, όπου η Εθνική επικράτησε με 2-0. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.
Αυτό σημαίνει ότι ο «Τόρο» δεν θα είναι στη διάθεση του

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Κοζάνης...5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΕΠΣ Κοζάνης5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Σάββατο 08/10/2011 ώρα 4.30μ.μ.


Ερμής Ασβεστόπετρας – Τιτάν Σερβίων 0-0 (γήπεδο Ασβεστόπετρας – Κοεμτζίδης, Ξενακίδης, Κουντουράκης )

Μ.Αλ. Άρδασσας – Μακεδονικός  Κοζάνης 1-0(γήπεδο Άρδασσας – Ζούγρας, Κουτζιακουτζίδης, Τζιαμπάζης)

ΑΜΣ Γαλατινή – Κοζάνη 2004 3-2
(γήπεδο Γαλατινής – Κωτσίδης, Μπισούκης, Ιωαννίδης Ν.)


Μακεδονικός Σιάτιστας – Ακαδημία Σιάτιστας 1-2
(γήπεδο Σιάτιστας – ΕΠΣ Γρεβενών)


ΑΕ Κοζάνης – ΑΕ Ελίμειας 0-0
(γήπεδο στρατιωτικό – Πανυτσίδης, Τσαλίδου, Κεντζιόπουλος)


Αναγέννηση Πτολ/δας – ΑΣ Βελβεντό 0-0
(γήπεδο Ανατολικού – Καρατέρπος, Ξενακίδης, Τέμης)
www.star-fm.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2011, ώρα: 16.30΄μ.μ.
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Κένταυρος Πρωτοχωρίου – Μακεδονικός Φούφα
(γήπεδο Πρωτοχωρίου – Δραγώγιας, Δημητρακόπουλος, Κωτούλας

ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μ. Αλ. Χαραυγής
(γήπεδο Ξηρολίμνης – Μυλωνάς, Μαλιούρας, Παπαδόπουλος Χ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Και υπάλληλος τραπέζης στη ληστεία στην ALPHA BANK...

Δύο ακόμα άτομα προσήχθησαν το Σάββατο από την Ασφάλεια Αττικής για τη μεγάλη ληστεία στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την περασμένη Κυριακή, με λεία 1.430.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας προσαχθείς είναι 25 ετών, υπάλληλος του υποκαταστήματος και γιος ενός από τους υπεύθυνους ασφαλείας της τράπεζας ο οποίος φέρεται ότι έδωσε τις πληροφορίες στους ληστές για το χώρο και

Γιατροί, κομμωτές και αστρολόγοι: Σε 77 λογαριασμούς 2 δισ. ευρώ!

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ πιάστηκαν 77 φορολογούμενοι, οι μισοί εκ των οποίων γιατροί, που διατηρούσαν συνολικά καταθέσεις ύψους 1,934 δισ. ευρώ και οι οποίες δεν δικαιολογούνται στο σύνολό τους με βάση τα εισοδήματα που δήλωσαν στην εφορία.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ άνοιξαν με εντολή εισαγγελέα τους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων, οι οποίοι τώρα καλούνται να αποδείξουν την προέλευση των καταθέσεών τους, όπως

Bild: "Δεν θα σας σώσει κανείς από τον πνιγμό. Δεν θεραπεύεστε"

Το προκλητικό δημοσίευμα της Bild με αφορμή τα "ρατσιστικά" σχόλια των Ελλήνων κατά των Γερμανών.
Εκτενή είναι τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου σχετικά με την επίσκεψη του αντικαγκελάριου Φίλιπ Ρέσλερ στην Ελλάδα με κεντρικό θέμα την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο, ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild εξαπολύει ευθείες βολές στους Έλληνες και τον "εμφανή ρατσισμό" τους εναντίον των Γερμανών.
Αφορμή, όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα, στάθηκε η αφίσα που τοιχοκολλήθηκε έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και

Σόκαραν οι εικόνες που κατέγραψε το «Τούνελ» για την υπόθεση του άτυχου Κωστή Πολύζου

Στην εκπομπή της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου, ταξιδέψαμε για μια ακόμη φορά και στη Σιάτιστα Κοζάνης. Ο φίλος και γείτονας του άτυχου Κωστή, μίλησε συντετριμμένος στο «Τούνελ». Ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων που στέρησαν τη ζωή από τον ήσυχο και καλοκάγαθο φίλο του. Η μητέρα και ο πατριός του θύματος ήθελαν να βρεθούν στον τόπο της ταφής και να αφήσουν ένα

Κρήτη: Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό 17χρονος ποδοσφαιριστής!

Ο ανήλικος υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας για καθαρισμό μηνίσκου – Εδώ και αρκετές ημέρες, ζει μία απίστευτη περιπέτεια!
Έκκληση απευθύνουν φίλοι και συγγενείς του 17χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ, Δημήτρη Στρατάκη από το Τυμπάκι, καθώς το ανήλικο παιδί κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του ποδιού του…μετά από μία εγχείριση ρουτίνας για καθαρισμό μηνίσκου στην οποία υπεβλήθη πριν από περίπου ένα μήνα!
Ο ανήλικος υπεβλήθη σε επέμβαση και αν και όλα έδειχναν πήγαινε μια χαρά, εδώ και αρκετές ημέρες, ζει μία απίστευτη περιπέτεια!
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι απο το περιβάλλον του, οι γιατροί του Βενιζελείου όπου και νοσηλεύεται, υποστηρίζουν ότι έχει κολλήσει κάποιο μικρόβιο και πιθανότατα να χρειαστεί ο ακρωτηριασμός του ποδιού του!
“Ο πυρετός δεν κατεβαίνει κάτω από το 40, το παιδί δεν πηγαίνει καλά, το πόδι του έχει πρηστεί και δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη”, είπε άνθρωπος της όμάδας του Τυμπακίου. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι έχεουν γίνει επαφές με εξειδικευμένους γιατρούς τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ΠΑΟ αλλά δεν τους επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε δημόσιο νοσοκομείο.
Όλοι απευθύνουν έκκληση για την άμεση αντιμετώπιση του εξαιρετικά σοβαρού αυτού θέματος.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 11ης αγων. για τα προκριματικά Euro 2012 (video)

Με τα παιχνίδια για την 11η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα προκριματικά του Euro 2012.
Για τον πρώτο όμιλο η Γερμανία επικράτησε 3-1 στην Τουρκία και το Βέλγιο που πήρε τη νίκη με 4-1 απέναντι στο Καζακασταν αναρριχήθηκε στη 2η θέση. Στο δεύτερο, η Ρωσία πήρε σπουδαίο διπλό στη Σλοβακία με 0-1, ενώ η Αρμενία επιβλήθηκε 4-1 της ΠΓΔΜ. Στον τρίτο, Σερβία και

Κάηκε ολοσχερώς για 17η(!) φορά το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη!

Συντονισμένη επιχείρηση που θύμιζε περισσότερο παραστρατιωτική οργάνωση έγινε λίγο πρίν τις 12 στο για 17η φορά καμένο Βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα. Επειδή απο την είσοδο της οδού Σόλωνος ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε λάβει μέτρα ασφαλείας (Ρολλά, αλεξίσφαιρα τζάμια κ.λ.π.) που δύσκολα παραβιάζονταν, οι γνωστοί -άγνωστοι κατέλαβαν μικρό εστιατόριο επι της οδού Λόντου, πίσω απο το Βιβλιοπωλείο, ακινητοποίησαν τους θαμώνες και

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΛΟΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ...

ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
Σάββατο: 8 Οκτωβρίου 2011, ώρα 16.00 μ.μ.


Δείτε περισσότερα θέματα 

Τέλος βάζει στη καριέρα της η κορυφαία τενίστρια!

Πρόωρο τέλος στην καριέρα της βάζει το πρώην no1 του τένις, Ντινάρα Σάφινα, καθώς υποφέρει από πόνους στην ωμοπλάτη.
«Η Ντινάρα αποφάσισε να ολοκληρώσει εδώ την καριέρα της αφού εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν είναι σε θέση να αγωνίζεται στο τένις σε επαγγελματικό επίπεδο», ανακοίνωσε η ρωσική ομοσπονδία του αθλήματος.
Μετά από διαδοχικούς τραυματισμούς, η 25χρονη αθλήτρια έκανε ένα διάλειμμα από τα κορτ τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν η... πρόβα για την αποχώρησή της.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Aυτόφωρο για όσους εμποδίζουν τα απορριμματοφόρα!

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένης Ράικου προκάλεσε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην αποκομιδή των σκουπιδιών εξαιτίας κινητοποιήσεων εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Η κ. Ράικου, με αφορμή σχετική επιστολή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη ο οποίος θέτει θέμα Δημόσιας Υγείας από τον

Στα κορυφαία του κόσμου το Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι το μοναδικό ελληνικό ίδρυμα στη λίστα των βρετανικών «Τάιμς» με τα 400 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο για το 2011, τη στιγμή που για άλλη μια φορά τα αμερικανικά και βρετανικά πανεπιστήμια «αριστεύουν» και καταλαμβάνουν τις

A1 Μπάσκετ: Η κλήρωση και το πρόγραμμα της σεζόν 2011 – 2012

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ για τη σεζόν 2011 – 2012. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα

AΙΣΧΟΣ: φόρεμα από θηλές αγελάδων!

Περίπου 3.000 θηλές από αγελάδες χρησιμοποίησε η γνωστή σχεδιάστρια Ρέιτσελ Φρέιρ για να δημιουργήσει ένα φόρεμα το οποίο παρουσιάστηκε την περασμένη βδομάδα στο Λονδίνο, ενώ το όνομα που έδωσε στο φόρεμα είναι Nippleocalypse. Θύελλα αντιδράσεων δημιουργήθηκε από φιλοζωικές οργανώσεις ενώ άμεσες ήταν και οι αντιδράσεις...

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 109.421 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!

Συνολικά 109.421 συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν εμφανίστηκαν κατά τη διαδικασία της απογραφής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιδρύματος. Από αυτούς οι 99.131 ήταν δικαιούχοι κύριας ή και επικουρικής σύνταξης και 10.290 δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης...
Η απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ ξεκίνησε την 1η Ιουλίου, και έληξε τυπικά στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η διοίκηση του

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ… ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Η Blackfriars Bridge, μία βικτοριανή σιδηροδρομική γέφυρα στην καρδιά του Λονδίνου, σύντομα θα αποκτήσει ακόμα δύο τίτλους, αυτόν της μεγαλύτερης συστοιχίας ηλιακών πάνελ της πόλης και της μεγαλύτερης ηλιακής γέφυρας του κόσμου. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η οροφή του νέου σιδηροδρομικού σταθμού Blackfriars θα φιλοξενεί στα

Ακινητοποιημένα όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Δευτέρα!

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
Έτσι, τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , δηλαδή το Μετρό, τα λεωφορεία, ο

Στη φορο-φάκα 9 γιατροί της Θεσσαλονίκης!!!

Δικογραφίες σχηματίζονται για εννέα γιατρούς από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από σχετικούς αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν το τελευταίο τριήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, κλιμάκια του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της

"Μπορεί να προκύψουν και άλλα κοιτάσματα"...

Στα μέσα του φθινοπώρου του 2012 θα έχουν αναδειχθεί οι ανάδοχοι για τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Κατάκολο, τα Ιωάννινα και τον Πατραϊκό Κόλπο, εκτίμησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Μανιάτης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.
"Είναι μια ένδειξη αισιοδοξίας, αν και τα διαστήματα αυτά είναι λίγο πιο αργά διεθνώς. Θα προσπαθήσουμε να συντμήσουμε τους χρόνους", είπε ο κ.

Σχεδιάστρια έφτιαξε ύφασμα από... γάλα!

Μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας από το Ανόβερο έφερε επανάσταση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής καθώς χρησιμοποιεί για τα ρούχα της μια πρώτη ύλη που βρίσκει στο ψυγείο της: γάλα.
Η Άνκε Ντομάσκε, 28 ετών, πρώην φοιτήτρια μικροβιολογίας, έφτιαξε ένα ύφασμα που το ονομάζει "ΚουΜιλχ" (QMilch) από

Προσαγωγές για τη ληστεία της Alpha στο "Ελ. Βενιζέλος"

Τρία άτομα ανακρίνονται από την Ασφάλεια ως ύποπτα για τη μεγάλη ληστεία με λεία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που έγινε την περασμένη Κυριακή, στις 2 Οκτωβρίου, στο υποκατάστημα της Alpha Bank μέσα στο χώρο του αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Πρόκειται για δύο άντρες και μία γυναίκα οι οποίοι προσήχθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha έχουν βρεθεί και τα χρήματα (ύψους πάνω από ένα εκ. ευρώ σύμφωνα με την καταμέτρηση) καθώς επίσης και όπλα και σφαίρες σε διαμέρισμα της περιοχής των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία αξιοποίησε στοιχεία από τα "ίχνη" του τηλεφώνου, με το οποίο το υποκατάστημα είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη του "τεχνικού", ενώ χρήσιμα στοιχεία προέκυψαν και από τον εντοπισμό του οδηγού του ταξί, με το οποίο διέφυγε ο δράστης.
Η ληστεία είχε χαρακτηριστεί από τις αστυνομικές αρχές "περίεργη", καθώς έγινε με μεγάλη οργάνωση και χωρίς να "ανοίξει μύτη". Ο δράστης μπήκε ως "τεχνικός" που θα έκανε κάποιες εργασίες στο υποκατάστημα, ενώ κάποιος είχε φροντίσει από πριν να υπάρξει τηλεφωνική ειδοποίηση, με αποτέλεσμα η ασφάλεια να μην υποψιαστεί κάτι.
Αφού ο δράστης μπήκε στην τράπεζα κατευθύνθηκε προς το χρηματοκιβώτιο, όπου από την τσάντα του έβγαλε πιστόλι και απείλησε τους υπαλλήλους, που του έδωσαν το συνδυασμό. Κατόπιν, τους κλείδωσε σε γραφείο και βγήκε, περνώντας και πάλι από την ασφάλεια, με τρεις σχολικές τσάντες γεμάτες χρήματα.
Ο δράστης εξαφανίστηκε παίρνοντας ταξί, ωστόσο το περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Η Ελλάδα θα γεμίσει με αστέρια το Σάββατο!

Μία θεαματική βροχή από πεφταστέρια αναμένεται το Σάββατο το βράδυ και θα είναι ορατή στο βόρειο ημισφαίριο- και στην Ελλάδα.
Πρόκειται για τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, που αναμένεται να κορυφωθούν το ...

Νομπέλ Ειρήνης 2011: Ποιες το πήραν και γιατί;

Ποιες είναι οι φετινές νικήτριες που πήραν το βραβείο Νομπέλ Ειρήνης 2011 και για ποιους λόγους;
Τρεις γυναίκες, οι οποίες πρωταγωνίστησαν σε εκστρατείες για την προάσπιση δικαιωμάτων και τον τερματισμό της ένοπλης βίας στη Λιβερία και στην Υεμένη, η πρόεδρος της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ, η λιβεριανή ακτιβίστρια Λέιμα Γκμπόουι και η Ταϊακούλ Κάρμαν, ακτιβίστρια στην Υεμένη, τιμήθηκαν με το βραβείο Νομπέλ Ειρήνης 2011.
Η 72χρονη Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη πρόεδρος στην Αφρική και πρωταγωνίστησε στις προσπάθειες να τερματιστεί ο εμφύλιος στη Λιβερία. Σπούδασε στο Χάρβαρντ και διετέλεσε Υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του Γουίλιαμ Τόλμπερτ το 1970. Το 1985 τάχθηκε εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος, κάτι που της στοίχισε δεκαετή φυλάκιση και τελικά εξορία. Το 1997 επέστρεψε στη χώρα και διεκδίκησε την προεδρία, αλλά έλαβε μόλις 10% των ψήφων. Ο Πρόεδρος Τέιλορ την κατηγόρησε για προδοσία και εκείνη οργάνωσε εκστρατεία για την ανατροπή του. Το 2006 το αμερικανικό περιοδικό Φορμπς κατέταξε την Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ στην 51η θέση των ισχυρότερων γυναικών στον κόσμο.
Η λιβεριανή ακτιβίστρια Λέιμα Γκμπόουι βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του ειρηνικού κινήματος που βοήθησε να λήξει ο Β’ Εμφύλιος Πόλεμος της Λιβερίας. Πιο συγκεκριμένα, κινητοποίησε γυναίκες από διάφορες ομάδες, χριστιανές και μουσουλμάνες, στο πλαίσιο της προσπάθειας να τερματιστεί ο εμφύλιος στη Λιβερία και για να διασφαλιστεί η συμμετοχή των γυναικών στη χώρα, οργανώνοντας και μια ομαδική «αποχή από το σεξ».
Η Ταουακούλ Κάρμαν είναι πολιτικός της Υεμένης και ακτιβίστρια που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών και τον εκδημοκρατισμό της χώρας της, ως επικεφαλής της οργάνωσης Γυναίκες Δημοσιογράφοι Χωρίς Αλυσίδες, η οποία ιδρύθηκε το 2005. Στη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Υεμένη συμμετείχε ενεργά και συνελήφθη τρεις φορές για τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η Επιτροπή των Βραβείων Νομπέλ στην ανακοίνωσή της, «υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης, η Ταουακούλ Κάρμαν διαδραμάτισε ηγετικό ρόλο στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών, στη δημοκρατία και στην ειρήνη στην Υεμένη».
Οι τρεις γυναίκες θα μοιραστούν το ποσό του 1,5 εκατ. δολαρίων, το οποίο συνοδεύει το βραβείο Νομπέλ.

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Προβληματική η έναρξη της λειτουργίας των ΑΕΝ (Ακ. Εμπ.Ναυτικού)...

Μεγάλη η ταλαιπωρία για οικογένειες και σπουδαστές!
Τα ευτράπελα ξεκίνησαν από την στιγμή που οι υποψήφιοι για τις ΑΕΝ, κατέθεσαν τα δικαιολογητικά για την εισαγωγή τους. Φανταστείτε, να είναι μαζεμένα 200 άτομα σε έναν ακάλυπτο χώρο του πρώην ΥΕΝ (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας) νυν ΥΘΥΝΑΛ, που εδρέυει στον Πειραιά, με αφόρητη ζέστη Ιούλιο μήνα. Η ταλαιπωρία για κάποιους ήταν ότι μαζεύτηκαν εκεί από τις 8 το πρωί και έφυγαν στις 5 το απόγευμα, και όλα αυτά για υπόθεση 5 λεπτών!
Σύμφωνα με την διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων σπουδαστών των ΑΕΝ, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων δίνονται περί τα μέσα Αυγούστου από το Υπουργείο Παιδείας και μετά από επεξεργασία το ΥΘΥΝΑΛ βγάζει τα τελικά αποτελέσματα ανά Σχολή εισαγωγής.
Έτσι λοιπόν το ΥΘΥΝΑΛ αφού παρέλαβε καθυστερημένα φέτος, τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Παιδείας περί τα τέλη Αυγούστου θα έπρεπε εντός Σεπτεμβρίου να καταρτίσει τους τελικούς καταλόγους των επιτυχόντων. Αυτό σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια αναμενόταν το δεύτερο 15νθήμερο του. Οπως ήταν φυσικό μέσα στην γενική κατάρρευση του κράτους τα αποτελέσματα βγήκαν στις 30 Σεπτεμβρίου!!!!
Το αίσχος ήταν ότι οι πρωτοετείς επιτυχόντες κλήθηκαν να

Δελτίο Τύπου Λ. Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο «δρόμο» οι ασθενείς μετά την εφαρμογή των νέων κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη για την άμεση αναθεώρηση διατάξεων της ρύθμισης
Να εξετάσει άμεσα το Υπουργείο Υγείας τις δυσλειτουργίες που καταγράφονται ήδη από την εφαρμογή των «κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων» και να διορθώσει διατάξεις της σχετικής εγκυκλίου, προκειμένου να μην μένουν «στο δρόμο» ασθενείς που ενδεχομένως έχουν ανάγκη για

Προκριματικά Euro 2012: Ελλάδα – Κροατία 2-0 (video)

Euro ερχόμαστε!!!
Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας επικράτησε 2-0 της Κροατίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκόρερ το Σαμαρά στο 71΄ και τον Γκέκα στο 79΄ και πλέον της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας στο παιχνίδι απέναντι στη Γεωργία την ερχόμενη Τρίτη για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης προκειμένου να

Τρίκαλα: Συναγερμός.. ξέσπασαν πάνω από 50 φωτιές συγχρόνως!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τα Τρίκαλα, καθώς έχουν εκδηλωθεί περισσότερες από 50 πυρκαγιές σε ολόκληρο τον νομό.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, οι φωτιές οφείλονται στο γεγονός ότι ορισμένοι αγνοώντας το νόμο, προσπαθούν να καταστρέψουν θερισμένες καλαμποκιές, επειδή τις επόμενες ημέρες θα αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες.
Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη με τις πυρκαγιές, ενώ στις φλόγες έχουν παραδοθεί αθέριστες καλαμποκιές, αποθήκες, αλλά και μια οικοδομική ξυλεία.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πέθανε ο Νεοκλής Λεχούδης!!!

Τον θάνατο του Νεοκλή Λεχούδη θρηνεί το μπάσκετ της Κομοτηνής. Παίκτης, προπονητής και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Νεοκλής Λεχούδης εξέπνευσε το μεσημέρι σε ηλικία 55 χρόνων.
Το δυστύχημα προκλήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε καθώς ήταν πάνω στο ποδήλατό του σε