ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Πορνοστάρ απ’ τις λίγες!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ….
ΔΕΙΤΕ...

Γυναίκες: Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;

Γιατί άραγε…
Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. 
Ας τις δούμε λοιπόν…
Θεωρία συνωμοσίας 1η:
Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς “τσισάκια”. Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται πολύ ευχάριστες καταστάσεις…εεεεε προβλήματα ήθελα αν πω!
Θεωρία συνωμοσίας 2η:
Θεωρούμε πως η υποψήφια ,ως γνήσια γυναίκα υποκινουμένη από τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α) Σε αυτή την περίπτωση η φίλη χρειάζεται για να κάνει σχόλια όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ…ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.
Θεωρία συνωμοσίας 3η:
Και τώρα ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ…
Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την τσούλα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μαλάκα που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλτσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε… Μόνη της θα μιλάει η άλλη? Κρατιέται όσο μπορεί όμως επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας θα την οδηγήσει στην τουαλέτα για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να “θάψει” με την ησυχία της.
Θεωρία συνωμοσίας 4η:
H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στη συνέχεια μπαίνουν μέσα κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης… σοβαρέψου ρε μαλακά. Πολλές τσόντες δεν έχεις δει? Εκτός και αν όλες οι λεσβίες σε αυτό τον πλανήτη δεν έχουν σπίτι να το κάνουν. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…………!!!!!!!!!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Και ναι κυρίες και κύριοι… αυτή είναι τσιτσίδι εμφάνιση…!!!

Τελικά η καυτή dj από την Γερμανία, δεν γδύνεται μόνο για να βάλει φωτιά στα decks και τους άντρες πελάτες των εκάστοτε clubs όπου παίζει μουσική αλλά επιλέγει το look τσιτσίδι, και για τις δημόσεις εμφανίσεις της.!
Απόδειξη έιναι η τελευταία της έξοδος στο 15ο Venus International Erotic Trade Show του Βερολίνου, όπου άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.! Μην φανταστείτε κοντά φορέματα και βαθιά ντεκολτέ, για την Micaela Schaefer, αυτά είναι ξεπερασμένα.! Εμφανίστηκε με ένα μακρύ ζιβάγκο φόρεμα, του οποίου όμως τα πλαϊνά έλειπαν, όπως άλλωστε και τα εσώρουχά της πάνω και κάτω.! Κατλαβαίνετε…. της αποκαλύψες έγινε..!

Ελληνοϊταλίδα γνωστή ηθοποιός σε γυμνές φωτογραφίες...

Την ξέρετε γιατί έχει παίξει σε αρκετές σειρές αλλά και σε πάνελ εκπομπής...
Θεωρείται σεξοβόμβα χωρίς ή ακόμα και με τα ρούχα.. Και πάνω από όλα.. Ήρθε εδώ για να σας κολάσει.. Απολαύστε την Χριστίνα Γουλιελμίνο ολόγυμνη!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ…

Η… ταρίφα ξεκινά από 100 ευρώ!!!
Προσφέροντας… αξέχαστες στιγμές στον ανδρικό πληθυσμό της Πάτρας και όχι μόνο προσπαθούν ανταπεξέλθουν στην κρίση δύο δευτεροετείς φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο της αχαϊκής πρωτεύουσας
Οι εν λόγω φοιτήτριες, το κασέ των οποίων είναι ιδιαίτερα υψηλό δεν πλησιάζουν την πελατεία τους με κινητά τηλέφωνα και νούμερα, έτσι ώστε να

Γιατρός συνελήφθει επειδή έγλυφε ασθενείς

Το μπελά του βρήκε γιατρός που εφάρμοζε νέες «μεθόδους» εξέτασης σε ασθενείς του. Γιατί 20χρονη ασθενής έκανε μήνυση στο γιατρό;
Γιατρός συνήθιζε να γλύφει το στήθος των ασθενών του. Όμως, με στόχο όπως έλεγε να κάνει καλύτερες διαγνώσεις. Ο λόγος για έναν Φιλανδό γιατρό, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς πρωτόδικα

Γυμνόστηθες...και η Shakira στο άνοιγμα του σταδίου. Βίντεο

Το άνοιγμα του σταδίου «Ολιμπίνσκι» στην Ουκρανία θα μείνει αξέχαστο, όχι μόνο για το σόου που έδωσε η Shakira, αλλά και για... την γυμνόστηθη διαμαρτυρία!
Όσο η Λατίνα σταρ τραγουδούσε και κουνούσε γοφούς στο ανακαινισμένο στάδιο, τα μέλη της οργάνωσης FEMEN βρήκαν ακόμα μία ευκαιρία να προτάξουν κυριολεκτικά τα στήθη τους και να διαμαρτυρηθούν.
Οι γυμνόστηθες κυρίες εισέβαλαν στο «Ολιμπίνσκι» και φώναξαν συνθήματα για το κόστος του γηπέδου, ενώ ζήτησαν η Πολωνία και η Ουκρανία, που θα διοργανώσουν από κοινού το Euro 2012, να αρνηθούν τη νομιμοποίηση της πορνείας τις ημέρες των αγώνων και την πώληση οινοπνευματωδών ποτών στα γήπεδα.
Αν και γύρω της κάποιοι «χάζευαν» τα στήθη και τους άνδρες ασφαλείας που έβγαλαν σηκωτές τις κυρίες έξω, η Shakira συνέχισε απτόητη να τραγουδά...
Για την ιστορία, το «Ολιμπίνσκι» κατασκευάστηκε το 1941. Πλέον, χωρά 60.000 θεατές και σε αυτό θα γίνει ο τελικός του Euro 2012.
Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια...

Στον Πλαταμώνα επαιξε ΛΟΤΤΟ 3 ευρώ και κέρδισε 1,8 εκατομμύρια

Ενας υπερτυχερός από την περιοχή του Πλαταμώνα Κατερίνης, συμπλήρωσε ενα δελτίο ΛΟΤΤΟ της χθεσινής κλήρωσης, αξίας μόλις 3 ευρώ, το οποίο τελικά κέρδισε το ποσό των 1.820.691,49 ευρώ της πρώτης κατηγορίας (6άρια). Ένα ακόμη...
τυχερό δελτίο βρέθηκε και στη δεύτερη κατηγορία (5+1), το οποίο κέρδισε 50.000 ευρώ. Ήταν αξίας 7 ευρώ και παίχτηκε σε πρακτορείο στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τον σκότωσε γιατί του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική!

Μια τραγική δολοφονία έχει σοκάρει από το Σάββατο την κοινωνία του Κοκκινιά στο Κιλκίς. Το θύμα είναι ένας 43χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε πένθος, καθώς έχασε τη μητέρα του, και ως εκ τούτου ζήτησε από τον 72χρονο γείτονα του να χαμηλώσει τη μουσική, που ακουγόταν μέχρι το σπίτι του. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε στη στυγερή δολοφονία του πενθούντος γιου της νεκρής γυναίκας: ο 72χρονος τον πυροβόλησε, θανάσιμα, μία φορά στο κεφάλι με το κυνηγετικό του όπλο.
Η αστυνομία τον συνέλαβε το Σάββατο και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 43χρονου.
Δείτε εδώ 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της!!!

Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις...
Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία. Όπως δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Γερμανική εφημερίδα Die Welt παραδέχθηκε ότι η

ΣΗΜΕΡΑ Η 107η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1904-1908.

Ο Μακεδονικός Αγώνας θα μείνει στη μνήμη των περισσοτέρων ως ένας ανορθόδοξος πόλεμος ελληνικών και βουλγαρικών ενόπλων σωμάτων μέσα στην τουρκική επικράτεια. Σκοπός των ελληνικών σωμάτων ήταν να περιφρουρήσουν το εθνικό φρόνημα των χωριών, ν' αποκαταστήσουν την τάξη σε όσα χωριά είχαν σημειωθεί αποσκιρτήσεις μετά από πιέσεις των αντιπάλων, να εξουδετερώσουν τις ένοπλες ομάδες και να περιορίσουν τη δράση των ληστρικών σωμάτων, τα οποία κινούνταν μεταξύ παρανομίας και εθνικού αγώνα, ταλαιπωρώντας τους αγροτικούς πληθυσμούς.
Ο αγώνας αυτός άρχισε ουσιαστικά το 1903 και πήρε τέλος το

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Β' ΕΠΣ Γρεβενών 4η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 5η αγωνιστική


Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/10/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ - Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 5-3
Λέκκας - Ρότσικας - Δασκαλόπουλος

ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ - ΚΕΡ. ΙΤΕΑΣ 1-0
Δροβατζήκας - Σιούμπουρα - Λιάκας

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 1-3
Χαραλαμπίδης - Παπαδημητρίου - Μπαμπάμτζης

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΕΡ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3-5
Μωυσιάδης - Στεργιόπουλος - Ντόλιας

ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ - ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-4
Χαρίσης - Ρίγκος - Βλαχάκης

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΠΟΝΤ. ΝΕΟΛ. ΠΟΝΤΙΝΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 2-4
Καραλιόλιος - Ρίγκος - Ράτζας



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
5η Αγωνιστική
Α/ΑΣΩΜΑΤΕΙΑΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
1ΚΤ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ513
2ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ410
3ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ510
4ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ59
5Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ57
6ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ47
7ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ46
8ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ45
9Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ55
10ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ53
11ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ52
12ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ41
13ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛ51

Ο Καμβουνιακός Δεσκάτης ξεκίνησε με -5 βαθμούς
Δείτε περισσότερα θέματα

Η κυβέρνηση Καραμανλή Διόριζε μέχρι την τελευταία στιγμή...

Την τακτική αυτή του βολέματος των "δικών της παιδιών" εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου ακόμα και την τελευταία ημέρα πριν παραδώσει την εξουσία, αρκετοί μετακλητοί υπάλληλοι διορίστηκαν σε φορείς του Δημοσίου με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Επίσης, ενώ σήμερα η Νέα Δημοκρατία κατακεραυνώνει την

Συναγερμός για Μενεγάκη και Νικολέττα Ράλλη!

Συναγερμός σήμανε σε ALPHA και STAR βλέποντας την πτωτική πορεία της Ελένης Μενεγάκη και της Νικολέττας Ράλλη. Το ραβασάκι της Nielsen με τις επιδόσεις των δύο μεσημεριανών εκπομπών προκάλεσε έντονο προβληματισμό στα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών τους.
Γι' αυτό και ετοιμάζουν δραστικές λύσεις προκειμένου «Ελένη» και «Made in STAR» να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που

Αυστραλία: Φυλάκιση σε ομογενή για απάτες εκατομμυρίων!!!

Σε φυλάκιση οκτώ χρόνων καταδικάστηκε ο ομογενής Στυλιανός Αμανατίδης γιατί με απάτες κατάφερε να εξασφαλίσει ακριβά αυτοκίνητα και δάνεια για κατοικίες συνολικού ύψους επτά εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν σε δικαστήριο της Μελβούρνης, ο 46χρονος Αμανατίδης, με πλαστά έγγραφα, μεταξύ των ετών 2000 και 2002 κατόρθωσε να

ΕΔΕΙΡΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ…LIKE !!!

Ένας άντρας από το Texas, το πήρε κατάκαρδα, όταν η γυναίκα του δεν έδειξε να συγκινείται από μια ανάρτησή του σχετικά με τη μητέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, χτύπησε τη σύζυγό του και της τράβηξε τα μαλλιά.
Όπως φαίνεται από τις κατηγορίες, ο άντρας που ονομάζεται Benito Apolinar έγραψε ένα σχόλιο σχετικά με την

VIDEO: Παραλίγο να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα!

Υποτίθεται πως όταν το όπλο κολλάει ποτέ δεν στρέφεις την κάνη προς το εαυτό σου για να επιδιορθώσεις τη βλάβη.
Ο κύριος στο παρακάτω video είχε φύλακα άγγελο που τον έσωσε.
Δείτε...

Μαλεζάς και Σκόνδρας στην Εθνική.

Ενθουσιασμός επικρατεί στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στη Γεωργία, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό, για να προκριθεί και μαθηματικά στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στην Τιφλίδα, καθώς οι Σαμαράς, Ζαραδούκας και Αβραάμ Παπαδόπουλος, είναι τιμωρημένοι και ο Βασίλης Τοροσίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε, εκτάκτως, τον Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Σκόνδρα του Ατρομήτου.
Ωστόσο, η προπόνηση της Εθνικής το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έγινε με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.
Το πρόγραμμα της «γαλανόλευκης» προβλέπει ακόμα μία προπόνηση την Κυριακή (09/10) και αναχώρηση για την Γεωργία τη Δευτέρα (10/10).
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια διάσημη έχασε τη σιλικόνη από το στήθος της την ώρα που κοιμόταν;

Αυτή η κυρία είχε στον ύπνο της ένα μεγάλο ατύχημα.
Η Sharon Osbourne αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε την ώρα που κοιμόταν.
“Ένα πρωί ξύπνησα και ανακάλυψα πως

ΣΟΚ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μαθήτριες μεταφέρθηκαν από κατάληψη σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κόκας!!!

Σοκ στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων.
Η Ασφάλεια είχε εδώ και μέρες πληροφορίες ότι στις καταλήψεις κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως δεν μπορούσε να επέμβει.
Μέχρι που έγινε το αδιανόητο!
Δύο κοπέλες, μόλις 15 χρονών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο …

Συνωμότησε με τον εραστή να σκοτώσουν τον σύζυγο!

Η καταδίκη μιας Ελληνίδας της Μελβούρνης, μητέρας τριών παιδιών, που συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της κυριαρχεί στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.
«Διαβολική» και ...

"Νιώθω μοναξιά χωρίς τον Θανάση...

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του κορυφαίου κωμικού μας Θανάση Βέγγου και η Ασημίνα του, ο άνθρωπος που μοιράστηκε μια ζωή χαρές και λύπες δίπλα του, για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τον «καλό μας άνθρωπο». «Δεν περίμενε ούτε εκείνος ούτε και εμείς ότι θα "έφευγε" τόσο απρόσμενα. Ηθελε να κάνει κι άλλα πράγματα» δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής» η σύζυγός του, που μια ζωή απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο Θανάσης της. Αλλωστε, πάντα στο προσκεφάλι του αισθανόταν ο πιο μικρός βράχος που

Δείτε την πρώτη λίστα φοροφυγάδων!!! με Καταθέσεις σοκ!!!

Διατηρούσαν τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ που βγάζουν μάτι σε σύγκριση με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Εκπληκτοι έμειναν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ όταν άνοιξαν με εντολή εισαγγελέα τους τραπεζικούς λογαριασμούς 77 φορολογουμένων και διαπίστωσαν ότι

Λονδίνο - Σίδνεϊ μόνο σε 2 ώρες!

Οταν ένας μεγιστάνας της Formula 1 ενώνει τις δυνάμεις του με μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία, μπορούν να εκμηδενιστούν και οι μεγαλύτερες αποστάσεις.
Ο Ολλανδός εκατομμυριούχος και συνιδιοκτήτης της ινδικής ομάδας F1 Force India, Μίσιελ Μολ, και η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους πάνω σε ένα άκρως φιλόδοξο σχέδιο που υπόσχεται να εκμηδενίσει τους χρόνους των αεροπορικών ταξιδιών έως το

Χούφτωσε τη sexy νοσοκόμα την ώρα που γεννούσε η γυναίκα του και... συνελήφθη!!!

Πατέρας να σου πετύχει…
Ο 32χρονος Adam Manning είχε πάει στο νοσοκομείο McKay-Dee της UTAH για την γέννηση του γιου του…
Όταν έφτασε εκεί συνάντησε μια όμορφη νοσοκόμα με την οποία άρχισε να

Κιλκίς: Τσακώθηκαν και τον εκτέλεσε με καραμπίνα!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος 43χρονου συνελήφθη ένας 72χρονος στην Κοκκινιά Κιλκίς…
Συγκεριμένα μετά από φραστικό επεισόδιο αναμεσα στους δύο άντρες που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του δράστη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία …
ο 72χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο μία φορά τον 43χρονο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Το όπλο και ένας κάλυκας κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. 
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: Βιασμός ανήλικης από τέσσερα αλλοδαπά κτήνη, μέσα στο σπίτι της!

Η πολυπολιτισμικότητα επελαύνει, με την κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη τα φοβερά εγκλήματα των αλλοδαπών.
Θύμα αυτή τη φορά της πολυπολιτισμικότητας, μια ανήλικη κοπέλα στην Άρτα.
Τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, εισήλθαν στο σπίτι της μικρής από

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...(video). Α1 ΕΠΣΗ – 5η αγωνιστική


ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ.
Οι χθεσινές δραστηριότητες του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ στο ποδόσφαιρο περιλάμβαναν το πρωί αγώνες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στο βοηθητικό γήπεδο του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ όπου έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το ματς μεταξύ των μικρών μπαμπινι όπου είχαμε συναρπαστικό θέαμα και απίστευτη διακύμανση στο σκορ καθώς στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του αστέρα προηγήθηκε 0  4 και στο δεύτερο ημίχρονο το Μακροχωρι έκανε μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 7  4.
Πολυβόλο η αντρική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ γάζωσε με 5 γκολ την ομάδα του 
ΚΟΠΑΝΟΥ σε χθεσινό αγώνα για την Α κατηγορία της ΕΠΣΗ.
Ακολουθούν τα χθεσινά αποτελέσματα η βαθμολογία στην Α κατηγορία και φωτο  από το παιχνίδι των ακαδημιών στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ


Α1 ΕΠΣΗ – 5η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Επισκοπή – Πλάτανος 4-3
Αγ. Βαρβάρα – Κοπανός 5-0
Διαβατός – Μακροχώρι 1-7
Αχιλλέας - Αγ. Γεώργιος 0-1
Καβάσιλα – Ολυμπιακός 3-4
Νεόκαστρο – Μέση 0-0
Τρίκαλα – Σταυρός 4-5
Χαρίεσσα – Μελίκη 0-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι  15
2. Μελίκη  15
3. Χαρίεσσα  10
4. Μέση  10
5. Επισκοπή  10
6. Σταυρός  9
7. Διαβατός  7
8. Αγ. Βαρβάρα  7
9. Ολυμπιακός Ν.  7
10. Αγ. Γεώργιος  6
11. Καβάσιλα  4
12. Τρίκαλα  4
13. Κοπανός  4
14. Αχιλλέας Ν.  3
15. Νεόκαστρο  3
16. Πλάτανος  0


Δείτε περισσότερα θέματα