ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η Άνγκελα Μέρκελ έβαλε αγγελία ότι ψάχνει άντρα!

Ζητείται άντρας! Ζητείται γαμπρός για κορίτσι από… σπίτι! 
Ένιωθε μόνη σαν την ανεμώνη, ήταν τόσο απελπισμένη που δεν ήξερε τι να κάνει! Και βρήκε τη λύση! Η Άνγκελα Μέρκελ έβαλε σε αγγελία ότι ψάχνει άντρα! Βέβαια με τέτοια εμφάνιση λογικό είναι να μην μπορεί να βρει άντρα! Στα 15 της χρόνια έβαλε αγγελία και περίμενε… περίμενε, περίμενε! Έτσι δικαιολογούνται τα νευράκια τελικά της Άνγκελα Μέρκελ! Είχαμε και εμείς μία απορία γιατί έχει τόσα μα τόσα νεύρα! Άντρας είναι η... αιτία!

Δείτε περισσότερα θέματα

gossip-tv.gr

Το ρετούς της "βασίλισσας"... Ούτε η ίδια δεν αναγνωρίζει το χέρι της!!!

Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε Παναγιά μου; Τι συμφορά και τι ντροπή; Πάει το χεράκι της Ελενίτσας μας! Ποιας Ελενίτσας; Της πάλαι ποτέ πρωινής και νυν μεσημεριανής, που έφαγε τόοοοσο ρετούς ώστε έγινε σαν πλαστικής κούκλας!
Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό «Ok!» πέσαμε πάνω σε μια ωραιότατη φωτογραφία της παρουσιάστριας, με εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και αψεγάδιστο στυλ.
Εκεί που την καμαρώναμε όμως... το πάθαμε το εγκεφαλικό! Καλέ τι έπαθε το δεξί χέρι της Ελένης; Και γιατί το αριστερό δεν είναι έτσι; Αχ Ελένη μου, τι σου ‘μελλε να πάθεις ...
Άγνωστο γιατί, η πρώην «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» υπέστη τόσο ρετουσάρισμα, ώστε η επέμβαση στην φωτογραφία να βγάζει μάτι!
Μα γιατί τόσο photoshop ρε παιδιά; Μια χαρά κουκλάρα είναι η Ελένη μας! Πάλι καλά δηλαδή που δεν έγινε έτσι και το άλλο χέρι της παρουσιάστριας, για να έχουμε να βλέπουμε και το φυσιολογικό...
Φαντάσου, δηλαδή, στις φωτογραφίες του καλοκαιριού με το μπικίνι τι έγινε στα μπούτια, τα οποία και βλέπαμε να... αυξομειώνονται ανά εβδομάδα και ανά εξώφυλλο! Και να σκεφτείς πως ο διευθυντής το 
«Οk!» έχει δηλώσει παλιότερα στο κεντρικό δελτίο του Star ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ανάγκη από ρετούς. Αν είχε δηλαδή τι θα βλέπαμε; Άλλο χέρι;;;
Δείτε περισσότερα θέματα
ourlife.gr

«ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ» ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ (video)

Για να προσελκύσει «πελάτες» έβαλε δίμετρη μελαχρινή με string να πιάνει την «μάνικα» στο βενζινάδικο, προς τέρψη των πελατών.. Ψάχνουμε τον Βενζινά!!
Αναστατώθηκαν οι περαστικοί, καθώς και οι πελάτες του βενζινάδικου όταν βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα.
Η γυναίκα ακομπλεξάριστη, αμέσως έπιασε την μάνικα και

Γωγώ Μαστροκώστα... τα πέταγε από παλιά..αυτά τα γυμνά τα έχετε δει?

Ή τα έχετε δει πριν πάαααααρα πολύ καιρό?
Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει κάνει και λίγα.. Στημένη στα τέσσερα, με στέμα ή χωρίς, η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια οπτασία από όπου και να την κοιτάξεις... Πόσο μάλλον όταν την έχεις γυμνή απέναντί σου! Απολαύστε την!

VIDEO: Χορεύοντας… με το στήθος!

Μερικές φορές τα λόγια περισσεύουν...
Δείτε της μαγικές χορευτικές ικανότητες που διαθέτει μία κυρία απο την Ρωσία και θα καταλάβετε!

Τα "θέλω" της Ελληνίδας στο σεξ! ! !


Νέα έρευνα ενώνει το παζλ και φτιάχνει το προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας....
Στο πρωινό σεξ λέμε...;

Η γυναίκα που ανατίναξε τη Γλυφάδα! (video)

Οι άντρες της αστυνομίας έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο «δώρο» που άφησε πίσω της η ισχυρότατη έκρηξη στο Εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.
Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις των δυο δραστών.
Σε αυτό καταγράφεται μια γυναίκα τη στιγμή που τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό και τον άντρα συνεργό της ο οποίος την περιμένει σε μια μοτοσικλέτα και να διαφεύγουν με αυτή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Στο βίντεο διακρίνεται το δίδυμο να κινείται με τη μοτοσικλέτα επί της Λεωφόρου Ι. Μεταξά, διαδρομή που έγινε για τουλάχιστον τρεις φορές.

Κλήρωση Γ΄προκριματικής φάσης κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17.00 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών η κλήρωση της Γ΄προκριματικής φάσης κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 16.00 ΄μ.μ.
Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

ΣΟΚ: Βιασμός μαθήτριας σε υπό κατάληψη σχολείο...



Έντονο προβληματισμό στις εκπαιδευτικές και αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου έχουν προκαλέσει τα διάφορα έκτροπα που σημειώνονται σε υπό κατάληψη σχολεία της περιοχής.
Μετά τα περιστατικά με την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και την διακομιδή μαθητή σε κατάσταση οξείας μέθης στο Νοσοκομείο, μία καταγγελία μητέρας για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης της έρχεται να ταράξει τα νερά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι σε υπο κατάληψη σχολείο του Ρεθύμνου, όταν ένας μαθητής παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια, η οποία, όπως γράφει το flashnews.gr, σε κατάσταση σοκ ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της.
Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, όσο και στις αστυνομικές αρχές.
Να σημειωθεί πάντως, πως μέχρι τώρα στα σχολεία του Ρεθύμνου δεν έχουν γίνει οι καταστροφές που δυστυχώς κατεγράφησαν σε άλλα υπο κατάληψη σχολεία της χώρας.
newsbeast
Δείτε περισσότερα θέματα 

Νέες διώξεις σε έξι ομάδες για ύποπτους αγώνες!

Διώξεις σε βάρος έξι ομάδων της Football League και της Football League 2 αλλά και σε δώδεκα πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέσσερα ύποπτα παιχνίδια ασκήθηκαν σήμερα.
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης άσκησαν δίωξη επειδή εμπλέκονται σε ύποπτα ματς στις ομάδες του

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στο Euro 2012

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στο Κίεβο για τους ομίλους του Euro 2012 βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει μετά τα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Η «γαλανόλευκη» θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο από το πρώτο γκρουπ, έναν από το δεύτερο - όπου υπάρχουν ομάδες «μεγαθήρια» - και παίζεται αν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την

Τους έκανε μήνυση επειδή την είπαν παρθένα!

Που να το φανταζόντουσαν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πως τα αστειάκια που έκαναν στη συνάδελφό τους, θα στοίχιζαν πολύ στην τσέπη τους!
Γιατροί και νοσοκόμοι κορόιδευαν την...
Κρίστεν Χάιτ, η οποία στα 41 της χρόνια ήταν ακόμα παρθένα! Όλο το νοσοκομείο γέλαγε με την περίπτωση της νοσοκόμας εκτός από την ίδια.
Η Κρίστεν Χάιτ δήλωσε στη Daily-mail πως οι συνάδελφοί της, της έχουνε δημιουργήσει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει. Έτσι αποφάσισε να τους μηνύσει ζητώντας τους 45 εκατομμύρια δολάρια.
Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η Βρετανίδα!Πως δηλαδή θα μπορέσει να επανακάμψει ψυχολογικά;
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Η Ελλάδα ξεπέρασε και την Αργεντινή!

...Στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης!!!
Η εθνική ομάδα της Ελλάδας πανηγυρίζει μετά τη νίκη της επί της Γεωργίας, στις 11/10/2011
Με τη νίκη στη Γεωργία η εθνική ομάδα δεν πήρε μόνο την πρόκριση, αλλά προσπέρασε στην παγκόσμια κατάταξη και τους Αργεντινούς που ηττήθηκαν από τη Βενεζουέλα.
Όπως όλα δείχνουν η ελληνική ομάδα θα ανέβει δύο θέσεις στην κατάταξη μετά την 11η θέση τον προηγούμενο μήνα.
H Eθνική μας ισοβαθμεί στην όγδοη θέση με την Πορτογαλία μετά την ήττα της από τη Δανία, αφού ο υπολογισμός της FIFA δίνει και

Ο Ρεχάγκελ έδειξε τον δρόμο στον Σάντος!!!

Το βράδυ της Τρίτης ήταν δύο οι προπονητές που δικαιωματικά ένιωσαν υπερήφανοι για το νέο μικρό θαύμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών. Πρωτίστως φυσικά ο πρωτεργάτης της πρόκρισης μέσα από 16 αγώνες χωρίς ήττα, ο πορτογάλος νυν ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος.
Δευτερευόντως ο γερμανός προκάτοχός του στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας κ. Οτο Ρεχάγκελ, καθώς διαπίστωσε ότι οι

Από τι πέθανε ξαφνικά ο 30χρονος Νίκος Γιγουρτάκης;

Νεκρός βρέθηκε ο 30χρονος επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης, σύντροφος Τζούλιας Αλεξανδράτου, Κολέτσα, Πετρούλας κ.α. 
Από τι πέθανε ξαφνικά ο Νίκος Γιγουρτάκης;
Ο νεαρός επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης που πολλοί τον αποκαλούσαν ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας» άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης πέθανε από

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου οι νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό!

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου αναμένεται να λειτουργήσουν οι νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα πρεμιέρα θα κάνουν τα διόδια στον Ίασμο Κομοτηνής, σταδιακά θα αρχίσουν να λειτουργούν οι σταθμοί σε...
Μαλακάσι Ιωαννίνων και Ανάληψη Θεσσαλονίκης, ενώ στα Τύρια Θεσπρωτίας η λειτουργία αναμένεται να ξεκινήσει το Δεκέμβριο. Το κόστος των διοδίων θα κυμαίνεται στα

Απόσυρση μη ανθρακούχου ποτού με τσάι Carrefour!!!

Tην άμεση ανάκληση - απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας μη ανθρακούχου ποτού από την ελληνική αγορά ζήτησε ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά από καταγγελία διαπιστώθηκε η ύπαρξη ευρωτίασης (μούχλας).
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Τσάι με Λεμόνι, Μη ανθρακούχο αναψυκτικό Carrefour», προέλευσης...

Αντιμέτωπη με το πιο τραγικό παιχνίδι της μοίρας η Πέγκυ Ζήνα!

Λίγες ώρες μετά το πιο χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της, τη γέννηση της κόρης της Ηλέκτρας, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο τραγικό παιχνίδι της μοίρας.
Ο πατριός της, Νίκος Σιφτελής, ο άνθρωπος που της στάθηκε σαν πατέρας, έφυγε αιφνιδιαστικά από

Ξεκινούν σήμερα οι Αθλητικές εκδηλώσεις των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Γρεβενών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Φυσικής αγωγής Γρεβενών, υπάρχουν οι εξής διοργανώσεις για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Γρεβενών
Α′ Φάσης:

Το πιο συγκινητικό βίντεο της εβδομάδας!

Μια 9χρονη βλέπει τον μπαμπά της μετά από 10 μήνες!
Η 9χρονη Skylar Johnson πήρε ένα απροσδόκητο «δώρο» κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο σχολείο της.
Η μικρή έπρεπε να συλλαβίσει σωστά την λέξη «λοχίας». Τα πήγε περίφημα και όταν ολοκλήρωσε την λέξη ο καθηγητής την ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον ξεχψωριστό λοχία.
«Ο μπαμπάς μου» απάντησε η μικρή.
Τότε ο πατέρας της Therron Johnson...

ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ: Φωτογραφίες από τη νεκροψία του Michael Jackson!

Ο εισαγγελέας παρουσίασε στη δίκη του γιατρού του Michael Jackson, Conrad Murray, μια φωτογραφία που σοκάρει. Πρόκειται για το γυμνό σώμα του τραγουδιστή, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, στο κρεβάτι της ιατροδικαστικής εξέτασης. Τη φωτογραφία ανέβασε το site ΤΜΖ, ενώ στο καρτελάκι στο χέρι του νεκρού η ημερομηνία είναι

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 54-64

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΔΥΜ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Μετά από εκπληκτική εμφάνιση οι έφηβοι του Πρωτέα κατέβαλαν σχετικά εύκολα την αντίσταση των Διόσκουρων Κοζάνης και πήραν άνετα το ροζ φύλλο αγώνα.

Λιγότερα τα εγκεφαλικά σε όσους τρώνε σοκολάτα!!!

Ακόμα ένα όφελος της σοκολάτας στην υγεία ανακάλυψαν Σουηδοί ερευνητές. Σε μελέτη με περισσότερες από 33.000 εθελόντριες διαπίστωσαν πως όσο περισσότερη σοκολάτα έτρωγαν, τόσο λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια πάθαιναν.
Τα ευρήματα προστίθενται στην πληθώρα των επιστημονικών στοιχείων που συσχετίζουν την συστηματική κατανάλωση κακάο με

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται το ΔΣ

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα μετά από εννέα ημέρες που έμεινε η ομάδα ακέφαλη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο μόνος που θα παραμείνει από το παλιότερο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι και ο πρόεδρος, Θοδωρής Ζαγοράκης.
Κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων ημερών ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μια σειρά από συναντήσεις, όπως

Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας στην Εγνατία!

Διακοπές στην κυκλοφορία στην Εγνατία οδό και συγκεκριμένα στα τμήματα των ανισόπεδων κόμβων Μετσόβου και Παναγιάς θα αρχίσουν από αύριο μέχρι και την Παρασκευή.
Πιο συγκεκριμένα, οι διακοπές θα ξεκινήσουν αύριο στις 11.30 το βράδυ και θα γίνονται μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Μετά θα ξεκινήσουν και πάλι μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της 13ης Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται μέχρι

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ ...

Ύποπτες συναλλαγές με τη χρήση κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ για την κάλυψη του πόθεν έσχες φορολογούμενων, διερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Κατά τον έλεγχο φορολογούμενων που εμφανίζουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των καταθέσεων τους στις τράπεζες και του εισοδήματος που εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι

Football league: Αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος!

Λόγω των εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, η έναρξη του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ μετατίθεται για τις 23-10-2011
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πάτρα: Κρατούμενος απειλούσε να αυτοκτονήσει. (video)

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο Πάτρας, επί της οδού Ερμού, καθώς ένας κρατούμενος απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 2ο όροφο του κτιρίου. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική και τελικά μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκε να κατέβη.

Απεργία σήμερα και αύριο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους...

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, λόγω της 48ωρης απεργίες που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο ΥΠΠΟΤ (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).
Συγκεκριμένα,

Πέραν κάθε προσδοκίας τα αποθέματα υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ .

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι δυνατότητες του κοιτάσματος «Αφροδίτη» εντός της Κυπριακής ΑΟΖ ξεπερνούν και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων.
Το γεωτρύπανο της εξέδρας « Όμηρος» κτύπησε ασκό φυσικού αερίου της τάξης των 11 δισεκατομμυρίων ποδών. Σε συνδυασμό με το κοίτασμα «Λεβιάθαν» ανατολικότερα και εντός της ισραηλινής ΑΟΖ καθιστούν την περιοχή ένα νέο Ελντοράντο υδρογονανθράκων, του οποίου η

Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί...

Στην πραγματοποίηση πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων μετά την τριήμερη απεργία στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου προσανατολίζονται οι εκπαιδευτικοί.
Σχετική πρόταση κατέθεσαν μετά τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ και οι συνάδελφοί τους της ΔΑΚΕ. Η σχετική εισήγηση θα υποβληθεί στις Γενικές Συνελεύσεις που θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου.
Παράλληλα η ΔΑΚΕ προτείνει διήμερο παραστάσεων διαμαρτυρίας στις 14 και 17 Οκτωβρίου με την κήρυξη τρίωρων διευκολυντικών στάσεων εργασίας, στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης και στο υπουργείο Παιδείας με τη συμμετοχή και συνεργασία της ΟΛΜΕ των φοιτητών, των μαθητών , των γονέων και του συλλόγου εργαζομένων στο υπουργείο Παιδείας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Το χύμα τσίπουρο ανάβει...και πάλι φωτιές!!!

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ πολιτικών παραγόντων και παραγωγών προκαλεί η διάθεση χύμα τσίπουρου στην αγορά.
Σε αναφορά που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και τέως υπουργός, Θανάσης Νάκος κάνει λόγο για τις ανεξέλεγκτες, όπως υποστηρίζει, διαστάσεις που έχει λάβει το

53 κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου δικάζονται με βαρύτατες κατηγορίες!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται σήμερα με βαριές κατηγορίες, 53 κάτοικοι των οικισμών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου, για τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις 7 Ιουλίου 2007.
Στη δίκη που διεξάγεται σήμερα στο μονομελές πλημμελειοδικείο Κοζάνης, οι κάτοικοι παραπέμπονται με τις κατηγορίες της

Λαζόπουλος: Τα καλύτερα από την πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι (video)

Καταχειροκροτούμενος σε ένα κατάμεστο από κόσμο πλατό, ο Λάκης Λαζόπουλος καλωσόρισε για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν τους τηλεθεατές στο «Τσαντίρι» του.
Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε την εκπομπή τραγουδώντας παραφρασμένα δύο πασίγνωστα κλασικά τραγούδια. Αρχικά, το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο, «Ο Άνθρωπός μου» και στη συνέχεια το λαϊκό τραγούδι

Καταργούνται τμήματα και κλινικές σε νοσοκομεία.

Τουλάχιστον τα μισά τμήματα και κλινικές αναμένεται να καταργηθούν, στο πλαίσιο της εξυγίανσης του Ε.Σ.Υ., που προωθεί το Yπουργείο Υγείας.
Στόχος είναι να διαμορφωθούν συνολικά 1.000 τμήματα και 250 τομείς. Σύμφωνα με τον υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο, προωθείται η εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος του 1987 που αφορά στην εσωτερική διάρθρωση των νοσοκομείων.
Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής σε δημόσια νοσοκομεία.
Δείτε περισσότερα θέματα 

48ωρη απεργία στις 18 και 19 Οκτώβρη η τραπεζικοί!

Σε 48ωρη απεργία, στις 18 και 19 Οκτωβρίου, ημέρες που απεργεί και η ΓΣΕΕ, προχωράει η ΟΤΟΕ, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, η οποία συνεδρίασε χθες. «Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει με νόμο στην κατάργηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων και της αρχής της

Χαμόγελα ο Άρης, σκεπτικός ο ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του EuroCup του μπάσκετ στη Βαρκελώνη, με τον ΠΑΟΚ να τοποθετείται στο Γκρουπ Β και τον Άρη στο Γκρουπ Γ, το οποίο θεωρητικά είναι πιο εύκολο!
Οι κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Νίμπουργκ, Ρουντούτις Πρι Ένου και Γκρόνιγκεν, ενώ δυσκολότερη αποστολή αναμένεται να έχει ο «δικέφαλος», ο οποίος κληρώθηκε στο Β' Γκρουπ μαζί με τις Χίμκι, Σολέ και Ρίγα, χωρίς ωστόσο να είναι απαγορευτική η υπόθεση πρόκριση.
Η σεζόν ξεκινάει στις 15/11 και τελειώνει στις 20/12, με τις δύο καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου να προκρίνονται στη φάση των «16», η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου.
Γκρουπ Α
Τσιμπόνα, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Ντόνετσκ, Γκραβελίν,
Γκρουπ Β
Χίμκι, ΠΑΟΚ, Σολέ, Ρίγα
Γκρουπ Γ
Άρης, Νίμπουργκ, Ρούντουπις Πρι Ένου, Γκρόνιγκεν
Γκρουπ Δ
Βαλένθια, Οστάνδη, Βιλερμπάν, Λουκόιλ Ακαντέμικ
Γκρουπ Ε
Γκραν Κανάρια, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Μπάνβιτ, Φρανκφούρτη
Γκρουπ ΣΤ
Λιέτουβος Ρίτας, Λε Μαν, Αζοβμάς, Κρκα.
Γκρουπ Ζ
Μπένετον, Σπαρτάκ, Τσεντεβότα Ζάγκρεμπ, Μπάγερν.
Γκρουπ Η
Άλμπα Βερολίνου, Μονς, Μπούντουτσνοστ, Τουρόφ
gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι μαθητές σχολείων της Κοζάνης δεν γύρισαν «κεφάλι» στους επισήμους στην παρέλαση!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των μαθητικών παρελάσεων στην Κοζάνη, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 99η επέτειο Απελευθέρωσης της Κοζάνης που βρίσκεται σε εξέλιξη, επέλεξαν με άκρως συμβολική κίνηση να περάσουν τα δικά τους μηνύματα: Δεν «γύρισαν» το κεφάλι στους επισήμους, αλλά έστρεψαν το βλέμμα τους αλλού, γυρνώντας τους μεταφορικά και κυριολεκτικά «την πλάτη»!
Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών των περισσοτέρων σχολείων της Κοζάνης –και κυρίως οι μαθητές του 1ου και του 2ου Λυκείου- την ώρα της παρέλασης και ενώ βρίσκονταν μπροστά από τους

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός – Μαρούσι 93-61 (video)

Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 93-61 του Αμαρουσίου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους «4», ο οποίος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Καβάλα – Ηλυσιακός.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ομάδα του Νίκου Λινάρδου παρατάχθηκε με μόλις 4 επαγγελματίες παίκτες και 7 εφήβους. Το Μαρούσι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, τηρουμένων των αναλογιών στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 (27-17) με τον Γκαγκαλούδη να πετυχαίνει 13 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και ακουμπώντας την μπάλα στο «ζωγραφιστό» διεύρυναν το προβάδισμά τους και προηγήθηκαν 54-30 στο 20΄. Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο (76-43) και το μόνο που παρουσίαζε πλέον ενδιαφέρον ήταν το εύρος της τελικής διαφοράς. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 93-61 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.
Τα δεκάλεπτα: 27-17, 54-30, 76-43, 93-61
Παναθηναϊκός (Obradovic): Κυρίτσης 6, Ζούμπος, Maric 15, Smith 3, Καϊμακόγλου 6, Logan 11, Sato 3, Π. Καλάθης 11, Jasikevicius 8, Διαμαντίδης 2, Βουγιούκας 18, Ν. Καλάθης 10
Μαρούσι (Λινάρδος): Μαντάλβανος 2, Παπαφλωράτος, Αλεξίου, Ακεψιμαΐδης 10, Καλογιαννίδης 2, Χαριτόπουλος 13, Γκαγκαλούδης 20, Θεοδοσίου, Φασιανός, Kojadinovic 6, Τσόντζος 8
Αργότερα τα highlights από το Παναθηναϊκός – Μαρούσι 93-61 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έτρεξε μαραθώνιο και μετά... γέννησε!!!

Υπήρξε η πιο μακρά - και πιο ευτυχισμένη - ημέρα της ζωής της... Λίγες ώρες αφότου είχε τρέξει στο Μαραθώνιο του Σικάγου, την έπιασαν οι πόνοι και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.
Η 27χρονη Άμπερ Μίλερ ήταν 39 εβδομάδων έγκυος, όταν αποφάσισε να τρέξει στον μαραθώνιο, καθώς - όπως δηλώνει η ίδια - τρελαίνεται για τρέξιμο. Αυτό ήταν ο όγδοος μαραθώνιος, στον οποίο λάμβανε μέρος.
Ακολουθώντας τις εντολές του γιατρού της, έτρεξε μόνο τη μισή διαδρομή, ενώ την άλλη μισή την κάλυψε περπατώντας.
"Πολλοί από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί, με επευφημούσαν, λέγοντας "εμπρός εγκυμονούσα" δήλωσε η ίδια.
Μετά, λοιπόν, από έξι ώρες και 25 λεπτά - κατά τις οποίες κάλυψε απόσταση 42 χλμ -, η Μίλερ κατάλαβε ότι γεννούσε, καθώς την έπιασαν οι πόνοι. Η ίδια ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της.
"Όταν οι πόνοι έγιναν πιο συχνοί, φάγαμε ένα σάντουιτς (με τον σύζυγό μου) και φύγαμε για το νοσοκομείο" ανέφερε.
Η νεαρή γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους τριών κιλών και 540 γρ. Παρά τις περίεργες συνθήκες που προηγήθηκαν της γέννας, δεν υπήρξαν επιπλοκές.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μετεωρίτης έπεσε σε στέγη σπιτιού στο Παρίσι!

Στη στέγη ενός σπιτιού, έξω από το Παρίσι, έπεσε ένας κομήτης, βάρους…88 γραμμαρίων και μεγάλος σαν αβγό!
Το ευτύχημα ήταν ότι οι ένοικοι δεν βρίσκονταν εντός της οικίας, ενώ η τραγική ειρωνεία ήταν ό ιδιοκτήτης φέρει το επίθετο… Κόμετ, δηλαδή κομήτης.
Όταν επέστρεψαν, παρατήρησαν ότι η οροφή έβαζε νερά. Ο εργάτης που κλήθηκε να την επιδιορθώσει διαπίστωσε ότι ένας μαυρισμένος βράχος διαπέρασε τα κεραμίδια και σφηνώθηκε στη μόνωση.
Η Μαρτίν Κομέτ, δημόσιος υπάλληλος 32 ετών, ζήτησε τη γνώμη του γεωλόγου Αλέν Κλαρόν, ο οποίος της είπε ότι είχε κάνει μια «εξαίρετη ανακάλυψη».
«Είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Μόλις 50 μετεωρίτες έχουν πέσει στη Γαλλία σε διάστημα τεσσάρων αιώνων» σχολίασε ο Κλαρόν στους δημοσιογράφους «Δεν έχουμε ξαναβρεί κάτι τέτοιο σε μια ακτίνα 80 χλμ από το Παρίσι» είπε.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ζήλεψε τον ...Πύργο της Πίζας το Μπιγκ Μπεν

Κλίση φέρεται να έχει πάρει το διάσημο ρολόι του Λονδίνου, το Μπιγκ Μπεν, καθώς ο ύψους 96 μέτρων πύργος που το φιλοξενεί μοιάζει να ζήλεψε τον πύργο της Πίζας.
"Η κλίση είναι πλέον ορατή. Μπορείτε να τη δείτε αν σταθείτε στην Πάρλιαμεντ Σκουέρ και κοιτάξετε ανατολικά, προς τον ποταμό. Άκουσα τουρίστες να τραβούν φωτογραφίες σχολιάζοντας : "Δεν νομίζω πως είναι εντελώς ίσιος". Και είχαν δίκιο", δήλωσε ο επίτιμος καθηγητής και ερευνητής Τζον Μπέρλαντ.
Σύμφωνα με τον ίδιο "αν επιταχυνθεί θα πρέπει να κάνουμε κάτι αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάτι για τα επόμενα χρόνια".
Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα