ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σπύρος Ζαγοραίος: Ο θάνατος του γιού του και το οικονομικό πρόβλημα!!!

Η ζωή κυλά βασανιστικά για τον «Ε ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ». Ο Σπύρος Ζαγοραίος εδώ και καιρό, μετά το θάνατο του γιου του, περνά πολύ άσχημες στιγμές. Ανήμπορος πλέον σχεδόν κατάκοιτος μετά βίας τα βγάζει πέρα με την σύζυγό του! Ξεχασμένος από όλους, διστάζει ακόμα και να αναπολεί. Η υγεία του Σπύρου Ζαγοραίου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Σηκώνεται μόνο από τον καναπέ του σαλονιού υποβασταζόμενος για να πάει μέχρι το κουζινάκι για φαγητό. Η σύζυγός του Ζωή είναι φυσικά στο πλευρό του. Όπως δήλωσε η γυναίκα του σε καθημερινή εφημερίδα εκτός από την υγεία του που είναι επιβαρυμένη, το ζευγάρι αντιμετωπίζει και οικονομικό πρόβλημα…

Euro 2012: Η κλήρωση και τα ζευγάρια των play-offs

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των play-offs του Euro 2012. Η κληρωτίδα είχε «κέφια» και έβγαλε δύο σπουδαία ζευγάρια, καθώς η Κροατία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκία, ενώ η Πορτογαλία καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.
Μη ψάχνεις άδικα. Στην Bwin θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις! Μπες και παίξε τώρα!
Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια που προέκυψαν από την σημερινή κλήρωση:
Τουρκία – Κροατία
Εσθονία – Ιρλανδία
Τσεχία – Μαυροβούνιο
Βοσνία/ Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε δύο ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ενώ οι επαναληπτικοί είναι όλοι προγραμματισμένοι για τις 15 του μήνα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έχασε τη μνήμη της μετά από σεξ!!!

Μήπως απλώς ήθελε να ξεχάσει το περιστατικό;
Μια υγιής 54χρονη γυναίκα από την Ουάσιγκτον ξύπνησε ένα πρωί και ανακάλυψε ότι είχε κάποια κενά στη μνήμη της. Ενώ ήξερε ποια ήταν και πού βρισκόταν, δεν ήξερε τι έκανε και δεν μπορούσε να αφομοιώσει νέες λεπτομέρειες. Μετά από μια μέρα σύγχυσης και λήθης αποφάσισε να

Είμαι η Πετρούλα... και μόλις με χούφτωσαν!!!

Κάτι τέτοια μας κάνετε και μας αναγκάζετε να κατεβαίνουμε σε απεργίες.
Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει ανταποκριτές σε πόλεμο, σε αθλητικές συναντήσεις, σε καλλιτεχνικά δρώμενα, σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε πολιτικές συγκεντρώσεις, σε επεισόδια, σε απεργίες κλπ.
Ανταποκριτές όμως που φασόνονται εν αγνοία τους, πρώτη φορά βλέπουμε.
Νομίζουμε ότι οι πρώτες ιδέες ήδη μπήκαν στα μυαλά κάποιων δικών μας σκαγκουίνων...

Έτσι όπως ντύνεστε λογικό είναι να γίνονται εγκεφαλικά!!!

Μπορεί οι Απόκριες να είναι κάπως μακριά, ωστόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού…ξεκινάει σιγά σιγά το Halloween.
Και είναι μια γιορτή που στις γυναίκες αρέσει για να ξεφαντώσουν εντελώς!!!

Γράμμα σε έναν βιαστή...Ένα υποψήφιο θύμα σου!

Εντοπίσαμε στο διαδίκτυο πραγματικά ένα συγκλονιστικό κείμενο, το οποίο έχει σαν αποδέκτες του, τους ληστές - βιαστές με τα καλάσνικοφ και σας το αναδημοσιεύουμε... Μάλλον αυτό το "γράμμα" θα μπορούσε να το είχε γράψει η κάθε μία από εσάς !


"...Διάλεξα να απευθυνθώ σε σένα γιατί εσύ, όπως διάβασα στις εφημερίδες, ήσουν αυτός που βίασε εκείνη τη μητέρα των δίδυμων παιδιών στη Γλυφάδα, το βράδυ που μπήκατε σπίτι τους να τους ληστέψετε. Και γιατί, εκτός από αυτή, κακοποίησες σεξουαλικά και αρκετές ακόμη. Αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει και πολλά περισσότερα φρικτά πράγματα. Αλλά εγώ δεν ήθελα να διαβάσω άλλο.


Το κενό στην προσφώνηση δεν είναι τυχαίο. Είναι το ίδιο κενό που νιώθω μέσα μου από τη στιγμή που έμαθα την είδηση της σύλληψής σου. Κι επειδή, με όλα τα στραβά που συμβαίνουν στη ζωή μας, έχουμε μάθει πια πράξεις σαν τις δικές σου να τις προσπερνάμε σαν νταλίκα στην εθνική οδό, αποφάσισα να γεμίσω το κενό μου με λέξεις. Γιατί δεν θέλω να ξεχάσω τη φρίκη που μου προκάλεσες, σε μένα και, φαντάζομαι σε πολλές άλλες γυναίκες, μητέρες ή όχι. Γιατί λένε ότι όταν σταματήσει να σε τρομάζει η μορφή του τέρατος, έχεις αρχίσει να γίνεσαι σαν κι αυτό. Κι εμένα με τρομάζεις ακόμη. Και θέλω να θυμάμαι ότι ποτέ δεν πρέπει να σε συνηθίσω. Ούτε να σε συγχωρήσω.


Ξέρω ότι η Αστυνομία έκανε τα πάντα να σε βρει, εσένα και την παρέα σου. Τόνιζαν συνέχεια ότι είναι ζήτημα τιμής γι’ αυτούς να σας πιάσουν και να σας βάλουν φυλακή. Και το έκαναν.


Θα ήθελα όμως να μην το είχαν κάνει. Όχι βέβαια γιατί θα ήθελα να συνεχίζετε όλοι εσείς τις αποτρόπαιες πράξεις σας. Αλλά γιατί τότε ακόμη θα αμφέβαλα ότι υπάρχεις πραγματικά, ότι έχεις σάρκα και οστά, πρόσωπο, μύτη και φρύδια. Ότι είσαι δηλαδή ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, ένας άνθρωπος σαν κι εμένα. Γιατί δεν είσαι.
Είσαι πολλά πράγματα αλλά όχι άνθρωπος.


Σήμερα στο γραφείο μιλούσαν για σένα. Έλεγαν ότι για κάτι τέτοιους τύπους (πρόσεξες, γράφω τύπους, όχι ανθρώπους) που βιάζουν γυναίκες μπροστά στα 2χρονα παιδιά τους, αξίζει να επιστρέψει η θανατική ποινή σ’ αυτή τη χώρα. Τους άκουγα, καμιά φορά κουνούσα και το κεφάλι, αλλά δεν μιλούσα. Γιατί εγώ πιστεύω ότι η θανατική ποινή δεν είναι αρκετή για σένα. Γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει μετά το θάνατο και θέλω να είμαι βέβαιη ότι εσένα θα σου συμβεί κάτι κακό. Επίσης ξέρω ότι, στη θανατική ποινή, πεθαίνεις σχεδόν ακαριαία κι εσένα σου αξίζει κάτι πολύ πιο επώδυνο, πιο χρονοβόρο, πιο δραστικό. Κάτι που θα βγάλει την ψυχή σου από το σώμα σου, και θα την αναγκάζει να το κοιτάς με λύπηση και οδυρμό.


Ξέρω, ξέρω τι θα πεις. Ότι είσαι μόλις 24 ετών, ότι πέρασες δύσκολα χρόνια εκεί στην Αλβανία, ότι η φτώχεια σε έκανε σκληρό, αδίστακτο, αιμοσταγή. Ότι κανένας δικός σου δεν σε αγάπησε αληθινά, ότι κανείς δεν σου έμαθε να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό, το δίκαιο από το άδικο. Ότι σε παρέσυραν οι κακές παρέες. Ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και σε υποδέχτηκαν με προσβολές και σκληρότητα. Ότι όταν το θέμα είναι η επιβίωση, οι συναισθηματισμοί δεν έχουν καμία θέση.


Επίτρεψέ μου να διευκρινίσω κάτι, ίσως δεν έγινα κατανοητή. Δεν σε κατηγορώ για τις κλοπές, τις ληστείες, την οπλοκατοχή, τα ναρκωτικά και τα τόσα άλλα σου προσάπτει ο εισαγγελέας. Ακόμη και για αυτά όμως θα μπορούσα να σου πω πολλά. Για τα τόσα παραδείγματα ανθρώπων, από τη χώρα σου αλλά ή από αλλού, που, παρά τις εντελώς αντίξοες συνθήκες της ζωής τους, κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να κάνουν την κόλαση της ζωής τους παράδεισο. Όμως, όπως σου είπα, δεν σε κατηγορώ γι’ αυτό. Δεν σε κατηγορώ καν για το ότι εσύ και η παρέα σου ληστεύατε σπίτια χωρίς καν να έχετε την ευαισθησία να περιμένετε να αδειάσουν από τους ενοίκους τους.


Ο λόγος που σου γράφω αυτό το γράμμα είναι για εκείνη τα γυναίκα που βίασες και κακοποίησες μπροστά στα ίδια της τα παιδιά. Και, κυρίως, για εκείνα τα δύο παιδιά της.


Ανακατεύω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου ξανά και ξανά. Δύο ετών διάβασα ότι ήταν. Μπορεί να τα είχε κάνει μόλις μπάνιο, μπορεί να είχε παίξει μαζί τους, μπορεί να ήταν η ώρα για το παραμύθι. Εγώ δεν έχω παιδιά αλλά ξέρω ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά, έχοντας καταφέρει πια να σταθούν στα πόδια τους, αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα σίγουρα βήματά τους στον κόσμο με σκοπό να τον ανακαλύψουν. Αυτά τα δύο παιδιά εκείνη την ημέρα ανακάλυψαν τη φρίκη. Επίσης, τα παιδιά στην ηλικία των δύο ετών, ρωτούν συνέχεια «γιατί». Το ίδιο σε ρωτώ κι εγώ λοιπόν: γιατί;


Γιατί όταν μπήκες στο σπίτι τους και σκόνταψες πάνω σε τρενάκια και αυτοκινητάκια, δεν σηκώθηκες να φύγεις; Δεν συγκινήθηκες καθόλου όταν κατέβαζες από τις ντουλάπες παιδικά ρουχαλάκια ψάχνοντας για χρήματα, όταν άκουσες το τρομαγμένο κλάμα τους; Ή, αφού είχες τόσο μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, γιατί δεν πήρες απλώς ό,τι σου χρειαζόταν και μετά να σηκωθείς να φύγεις; Γιατί συνέχισες τη φρίκη, «χαρίζοντας» σε αυτά τα παιδιά μια ανάμνηση που οι ψυχολόγοι απλώς εύχονται να μπορέσει να ξεχάσει; Φαντάζομαι θα ένιωσες πολύ άνδρας, εσύ κι οι φίλοι σου, πού κάνατε κάτι τόσο απάνθρωπο. Φαντάζομαι ότι όταν γυρίσατε στην κρυψώνα σας γελούσατε, πειράζατε ο ένας τον άλλον, λέγατε αστεία. Φαντάζομαι ότι για εσένα ήταν ακόμη μια μέρα στη δουλειά.


Θέλω απλώς να σε ενημερώσω ότι την ημέρα που πήγες σε εκείνο το σπίτι, και σε τόσα άλλα ακόμη, δεν βίασες μόνο μια αβοήθητη γυναίκα. Βίασες μια οικογένεια. Μια οικογένεια που δεν την ήξερες και δεν σου έφταιξε σε τίποτα. Μια οικογένεια που αν δεν υπήρχες εσύ τώρα θα συνέχιζε τη ζωή της κανονικά, θα πήγαινε βόλτα στο πάρκο, θα έσβηνε ξέγνοιαστη κεράκια πάνω σε παιδικές τούρτες, θα ζούσε «φυσιολογικά». Εσύ όμως εκτός από τη γυναίκα βίασες και το μέλλον αυτής της οικογένειας. Βίασες και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο. Το γέμισες με οργή, θυμό και φόβο.


Γι' αυτό, ό,τι κι αν σου συμβεί από δω και πέρα θα σου αξίζει. Γιατί μπορεί αυτής της γυναίκας να της κατέστρεψες τη ζωή, εμείς οι υπόλοιπες όμως θα ξέρουμε ότι εκεί έξω κυκλοφορεί ένας λιγότερος. Α, και κάτι άλλο. Μην ξανακούσω από τα κανάλια και τις εφημερίδες να μιλούν για σένα και να σε αποκαλούν «ο φερόμενος ως δράστης». Ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει είναι «φερόμενος ως άνθρωπος». Είπαμε, όχι άνθρωπος.


Ένα υποψήφιο θύμα σου..."
Πηγή : kamarinia.gr
Το διαβάσαμε στο TLife.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μήνυση στην Pipedreams για δονητή – μακελάρη

Απίστευτο πόνο αντί για οργασμό ένιωσε γυναίκα από το δονητή γνωστής αμερικάνικης εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων.
Η Έιπριλ Μπονζούρ και ο σύζυγός της κατέθεσαν μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων Pipedreams γιατί την ώρα που η Έιπριλ και ο άνδρας της έκαναν σεξ χρησιμοποιώντας δονητή, η Έιπριλ αντί για οργασμό ένιωσε έναν οξύ πόνο στον κόλπο της, σταμάτησαν την σεξουαλική πράξη και είδαν ότι

Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέϊ πάρτι στα κατεχόμενα!!!

Σε ροζ σκάνδαλο φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών υ, Μιχάλης Σαρρής, γνωστός λάτρης της πολυτέλειας και εκλεκτό μέλος της κυπριακής ελίτ.
Σύμφωνα με πληροφορίες , η τουρκοκυπριακή αστυνομία συνέλαβε τον πρώην υπουργό, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε γκέι πάρτι που διοργανώθηκε στα Κατεχόμενα. Το διακεκριμένο μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας με πλούσιο βιογραφικό βρίσκεται υπο

Λιποθύμησε η παράνυφος την ώρα του γάμου! (VIDEO)

Ένας γάμος στις ΗΠΑ διεκόπη όχι επειδή η νύφη σχόλασε αλλά επειδή η παράνυφος λιποθύμησε.
Άλλη παντρευόταν άλλη έκανε δίαιτα απ’ ότι φαίνεται. Την ώρα που ο παπάς ευλογούσε το ζευγάρι, η παράνυφος που κρατούσε το νυφικό της νύφης, όχι μόνο έχασε τις αισθήσεις της αλλά και έπεσε και πάνω στη νύφη.
Όλοι σοκαρίστηκαν και ο παπάς φυσικά διέκοψε για λίγα λεπτά το μυστήριο.Η παράνυφος απ ότι φαίνεται έκανε δίαιτα προκειμένου να χωρέσει στο φόρεμά της με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από την πείνα.
Δείτε το...

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εννέα συνολικά μέλη θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον

Ακατάλληλο γιαούρτι ανακαλεί ο ΕΦΕΤ...

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη στην κατοχή τους γαλακτοκομικά προϊόντα της επιχείρησης «Δημ. Καραγκιοζόπουλος, Βαλανίδα Ελασσόνας», να μην τα καταναλώσουν.
Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος», Βαλανίδα Ελασσόνας, Ν. Λάρισας. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε, για προληπτικούς λόγους, από την

Γέρασε μέσα σε μια..... νύχτα!

Αυτό και αν είναι απίστευτο! Μια 23χρονη κοπέλα από το Βιετνάμ κυριολεκτικά γέρασε μέσα σε μερικές ημέρες. Ενώ έσβησε 23 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της με έναν «μαγικό» τρόπο βρέθηκε 50 χρόνια μπροστά, σε ηλικία δηλαδή 73 ετών!
Η νεαρή κοπέλα όταν είδε το σώμα της να αλλάζει και εκεί που ήταν όμορφη και …

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη. (video)

Σε πολύ άθλια σωματική και ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύτηκε χθες σε νοσοκομείο της Αθήνας η Ειρήνη Λάσπα.
Η τελευταία σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα για νοσηλεία, όπου εκτός από φαρμακευτική αγωγή δέχτηκε και ψυχολογική υποστήριξη.
Η νεαρή κοπέλα, έχει πάθει μεγάλο σοκ καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο ήρθε σ΄επαφή ο νεαρός επιχειρηματίας πριν το θάνατο του.
Η Ειρήνη Λάσπα δεν πίστευε πως οι ενοχλήσεις που είχε ο

Δεκατριάχρονη σε σώμα… υπεραιωνόβιας! (video)

Ζει σε σώμα 105 ετών
Όπως κι άλλες έφηβες στην ηλικία της η Hayley Okines λατρεύει το νεαρό ποπ σταρ Justin Bieber, ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τους φίλους της και της αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά.
Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως από τους υπόλοιπους είναι ότι πάσχει από προγηρία, που σημαίνει ότι το σώμα της γερνά οκτώ φορές γρηγορότερα από το φυσιολογικό.

Θέλει σταθμό ΚΤΕΛ δίπλα στο γήπεδο!

Είναι δεδομένο ότι ο Πρίγκιπας, Σουλτάν Αλ Σαούντ, δεν θα έρθει στην Ελλάδα με μόνο στόχο τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχει πει ο Βλάσης Τσάκας πολλές φορές ότι ο ΠΑΟ θα αποτελέσει τη… ναυαρχίδα του.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σαουδάραβας κροίσος έχει στόχο κυρίως τις

Άγριο ξύλο σε φωτορεπόρτερ της Πάτρας από απεργούς ταξιτζήδες!

Συνέβη σήμερα, κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των ταξιτζήδων στο κέντρο της Πάτρας.
Ο φωτορεπόρτερ στεκόταν στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τραβούσε φωτογραφίες από την πορεία των ταξιτζήδων.
Ξαφνικά δύο από αυτούς, τον πλησίασαν και απαίτησαν -κατά τα λεγόμενά του- να τους παραδώσει τη φωτογραφική μηχανή. Ο φωτορεπόρτερ αρνήθηκε και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές!
Μάλιστα ο ένας από τους δύο έφθασε στο σημείο να του…

Καταδικάστηκαν Νοσοκόμες που την "έπεφταν" σε συγγενείς ασθενών!

Καταδίκη, και μάλιστα αυστηρή, επέβαλε προ ημερών το δικαστήριο της Πάτρας σε δύο αποκλειστικές νοσοκόμες. Αφορμή στάθηκαν τα... σχόλια που έκαναν δημοσίως σε βάρος συναδέλφισσάς τους, ότι δήθεν την... έπεφτε σε συγγενείς ασθενών, όταν διαπίστωνε ότι διέθεταν «χοντρό» πορτοφόλι. Επρόκειτο για υπόθεση που στο παρελθόν είχε απασχολήσει και την κοινή γνώμη της πόλης λόγω των έντονων φημών που επικρατούσαν στο χώρο της υγείας. Και για το λόγο αυτό, η θιγόμενη αποκλειστική νοσοκόμα αποφάσισε να προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στους

To αυτοκίνητο της Google στα Γρεβενά!

Πολλοί κάτοικοι των Γρεβενών αντίκρισαν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη περιοχή μας και αναρωτήθηκαν τι ακριβώς είναι αυτό και τι κάνει...
Πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα της Google, που περιφέρονται ανά τον κόσμο συλλέγοντας στοιχεία για την

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Ποινολόγιο

Αριθ.Πρωτ: -279- Γρεβενά:12-10-2011 
Προς: Τους Προέδρους Α.Σ. (Α&Β) Κατηγορίας ΘΕΜΑ: * 
Ποινές ποδοσφαιριστών *

Κύριε Πρόεδρε,
Σας κοινοποιούμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στα Φ.Α., και τις διατάξεις τουΚ.Α.Π. , για να λάβετε γνώση.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Διαιτησία αγώνων 15*16-10-2011

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία


ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2011, ώρα: 16.00΄μ.μ.

Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας Π.Ο.ΑΣ.Υ στην Αθήνα


Συνάδελφοι,
Δεν απαιτείται πλέον καμία ιδιαίτερη ανάλυση για να γίνει αντιληπτό ότι η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική κατ’ εφαρμογή των επιταγών της Τρόικας μας έχει οδηγήσει ήδη σε οικονομική, ασφαλιστική και εργασιακή εξαθλίωση όπως και το μεγαλύτερο μέλος των συμπολιτών μας.
Με τα νέα μέτρα που επίκειται να ληφθούν, είναι προφανές ότι

Σεξ στο βωμό της επιστήμης!

Όταν η Padma Deva συναντά ένα νέο ασθενή επιλέγει να βρεθεί μαζί του σε ένα ήσυχο δωμάτιο ξενοδοχείου. Η συνάντηση διαρκεί συνήθως δύο ώρες. Είναι πιθανό να γδυθούν, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο... μερικές φορές να έχουν πλήρη σεξουαλική επαφή.
Στο τέλος της συνάντησης, ο ικανοποιημένος πελάτης θα

Ο άνθρωπος που τόλμησε να πει όλη την αλήθεια για τη Μακεδονία! Video

Δείτε αυτό το βίντεο-καταπέλτη σε όσα αντιστόρρητα ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί.
Ο κ.Ρόμπιν Λέϊν Φοξ είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για μία έκθεση που γίνεται στη χώρα του για τη Μακεδονία, είπε όσα κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει τολμήσει ποτέ να πει!
Μια δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα

Γλύτωσε οριστικά ο Στρος Καν (Vid+Pic)

Αλώβητος από ακόμα μια δικαστική περιπέτεια βγήκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, καθώς η Εισαγγελία του Παρισιού έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Μπανόν, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.
Η Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Τριστάν Μπανόν, είχε καταγγείλει τον Στρος Καν για απόπειρα βιασμού, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εισαγγελίας, το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ, έχει παραγραφεί.

Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνει και η ΓΣΕΕ!

Την κήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε τελικά η ΓΣΕΕ. Διήμερο λουκέτο στο κράτος, καθώς απεργεί και η ΑΔΕΔΥ.
Η Συνομοσπονδία με τη νέα της απόφαση επέκτεινε την εξαγγελθείσα εδώ και μέρες 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για τις 19 του μηνός.
Η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 19 του μήνα θα

Ο καιρός σήμερα...

Οι βροχές και οι καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από το βράδυ, τα χιόνια στα βόρεια ορεινά, η πτώση της θερμοκρασίας και οι βορειοανατολικοί άνεμοι 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά με

Γιατί οι Έλληνες απειλούμε με αφανισμό την καφέ αρκούδα;



Σοβαρό κίνδυνο διατρέχουν οι πληθυσμοί των εναπομεινάντων αρκούδων στην Ελλάδα καθώς ο αποδεκατισμός τους –κυρίως από τροχαία- τα τελευταία χρόνια προκαλεί έντονες ανησυχίες.
Δεν είναι μόνο η σωστή τήρηση της «αλυσίδας» και τι επιπτώσεις θα έχει ο τυχόν αφανισμός τους, αλλά η αδιαφορία των Ελλήνων σε ένα είδος που συνυπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια σε τούτη εδώ τη γη αποτελεί και

Χωρίς ταξί και ΜΜΜ σήμερα Παρασκευή...

Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται και την Παρασκευή. Απεργούν ταξί και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το NEWS 247 θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την κίνηση στους δρόμους. 
Αν η Πέμπτη ήταν δύσκολη, η Παρασκευή αναμένεται μαρτυρική, καθώς εκτός από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε τα ταξί.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα να

Πέθανε ο Ντένις Ρίτσι, ένας από τους πατέρες του Unix και της γλώσσας C

Ένας από τους πιο σπουδαιότερους επιστήμονες της πληροφορικής και προγραμματιστές των τελευταίων δεκαετιών, ο Ντένις Ρίτσι πέθανε σε ηλικία 70 ετών μετά από μακρά ασθένεια ανακοίνωσαν οι οικείοι του.
Ο Ρίτσι από κοινού με τον Κεν Τόμσον, ενώ δούλευαν στη Bell, δημιούργησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1970 το λειτουργικό σύστημα Unix το οποίο επηρέασε βαθύτατα την πορεία των λειτουργικών συστημάτων μέχρι σήμερα.
Το GNU/Linux, η οικογένεια του BSD και το OS X της Apple είναι

Καταρτίστηκαν οι όμιλοι της Δ’ Εθνικής!!!

Χωρίς Ηρακλή Θεσ., Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα...
1,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ «ΠΕΣΜΕΝΩΝ»
Αν και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες ακόμη, η Επιτροπή Δ’ Εθνικής προχώρησε χθες στον καταρτισμό των δέκα ομίλων της κατηγορίας για την περίοδο 2011-12.

Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν δήλωσαν ακόμη συμμετοχή, ωστόσο μετά από αίτημα του πρώτου, δόθηκε παράταση ως το Σάββατο 15/10, προκειμένου να το αποφασίσουν. Συμμετοχή δεν δήλωσε ακόμη ο Εορδαϊκός, ο οποίος οδεύει προς διάλυση.
Παράλληλα, υπάρχει αναμονή για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να παραμείνει στη Football League 2, και η εκδίκαση της υπόθεσής του, έχει προγραμματιστεί για τις 18/10. Η Επιτροπή αποφάσισε να του… κρατήσει θέση στον 6ο όμιλο, και να τον συμπεριλάβει στην κλήρωση ως ομάδα Α, εάν δεν έχει βγει έως τότε απόφαση.
Παράλληλα, επειδή οι ομάδες που υποβιβάστηκαν έχουν πολλά χρέη προς την Ομοσπονδία που πρέπει να καταβάλλουν άμεσα, αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το πώς θα γίνει αυτό στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τους περσινούς ομίλους, στους οποίους έχουν συμπεριληφθεί και οι Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, είναι στον 4ο και τον 5ο όμιλο. Επειδή ο 5ος είχε μείνει με μόλις 11 ομάδες, αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΣ Τρικάλων, να μετακομίσουν οι Θύελλα Πετρωτού και Τρίκαλα από τον 4ο όμιλο στον 5ο όμιλο.
Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων έχει ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ (14 ομάδες)
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Έβρος Σουφλίου, Α. Ε. Νέας Χηλής.
ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ελπίδα Σαππών, Αετός Αρριανών.
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ορφέας Ξάνθης, Α. Ε. Ποντίων Ευμοίρου.
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Α. Ε. Πιερέων 2004, Ορφέας Ελευθερούπολης, Άρης Ακροπόταμου, Καβάλα.
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Προσοτσάνη, Α. Ε. Αμπελοκήπων.
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης, Εθνικός Σιδηροκάστρου.
2ος ΟΜΙΛΟΣ (14 ομάδες)
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Απόλλων Αρναίας, Διγενής Λακκώματος
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Οδυσσέας Κορδελιού, Εθνικός Σοχού, Καμπανιακός, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ολυμπιακός Κυμίνων, Δόξα Πενταλόφου, Μακεδονικός, Ηρακλής.
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Α. Ο. Κιλκισιακός, Δόξα Χέρσου, Εθνικός Ν. Αγιονερίου.
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.
3ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Νίκη Αγκαθιάς, Λευκάδια, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ακαδημία Πλαταμώνα.
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη, Εθνικός Βατερού, Α. Ε. Περδίκκα.
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα.
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Ακρίτας Αχλάδας.
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΓΣ Καστοριάς, Α. Ο. Κάστωρ, Αστραπή Μεσοποταμιάς.
4ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πυργετός, Ελασσόνα, Αμπελωνιακός.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΟ Καρδίτσας, Μουζάκι, Ταυρωπός, Αναγέννηση Καρδίτσας.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πύρασος, ΓΣ Αλμυρού, Ολυμπιακός Βόλου.
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Αγρότης Λιανοκλαδίου, Καμένα Βούρλα.
ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: ΑΠΟΚ Βελούχι.
5ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Όλυμπος Κέρκυρας, Κασσιώπη.
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός.
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πίνδος Κόνιτσας.
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Οδυσσέας Νυδρίου, Πρέβεζα, Εθνικός Φιλιππιάδας.
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Φιλοθέη Άρτας, Ομόνοια Πέτρας
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΑΕ Μεσολόγγι, Αμφίλοχος.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Θύελλα Πετρωτού, Τρίκαλα.
6ος ΟΜΙΛΟΣ (13 ομάδες)
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ: Εικοσιμία.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τσιλιβή.
ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ατρόμητος Λάππα, Αχαϊκή, Τριταιϊκός, Διαγόρας Βραχνέικων, Θύελλα Πατρών, Παναιγιάλειος.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Αστέρας Αμαλιάδας, ΠΦΟ Πανόπουλου.
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εράνη Φιλιατρών, Πάμισος.
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Ολυμπιακός Γυθείου.
7ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Βρασιές.
ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ενωση Μιδέας, Παναργειακός, Πόρος, Ερμής Ερμιονίδας.
ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Κόρινθος.
ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Λουκίσια, Χαλκίδα, Κύμη.
ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Θήβα, Δάφνη Ερυθρών, Ένωση Άσπρα Σπίτια.
ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μανδραϊκός, Ασπρόπυργος.
8ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ελπιδοφόρος, Αιγάλεω, Φωστήρας, Αγιαξ Ταύρου, Νέα Ιωνία, ΑΟ Περιστερίου, Αγία Παρασκευή, Τράχωνες, Μελίσσια, Ηλιούπολη.
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΑΕ Κως, Ρόδος
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Μύκονος, Πανναξιακός
ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ: Καρλόβασι
9ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ομάδες)
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κερατσίνι, Ατρόμητος Πειραιά, Ελλάς Ποντίων, Ολυμπιάδα, Αίας Σαλαμίνας, Εθνικός, Ιωνικός.
ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τριγλία Ραφήνας, Αήττητος Σπάτων, Κορωπί, Ολυμπιακός Λαυρίου, Αχαρναϊκός, Κυανούς Αστέρας Βάρης.
ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ: Αιολικός.
ΕΠΣ ΧΙΟΥ: ΑΕ Μικρασιατική.
1Οος ΟΜΙΛΟΣ (14 ομάδες)
ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ: Μινώταυρος
ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Επισκοπή, Ρέθυμνο, Ασή Γωνιά
ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΠΑΟ Κρουσσώνα, Γιούχτας, Ατσαλένιος, Ασίτες, Ηρόδοτος, Πατούχας, Ολυμπιακός Χερσονήσου, Ζαρός
ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Άγιος Νικόλαος, Αναγέννηση Ιεράπετρας
Απορρίφθηκε το αίτημα των δευτεραθλητών
Αρνητική ήταν η απάντηση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής στο αίτημα που κατέθεσαν οι δευτεραθλητές της κατηγορίας για άνοδο στη Football League 2.
Οι ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους στη Δ’ Εθνική την περασμένη περίοδο κατέθεσαν αίτημα να ανέβουν στη Football League 2, η οποία έχει πολλά κενά, λόγω της σωρείας υποβιβασμών συλλόγων στη Δ’ Εθνική. Ωστόσο, υπάρχει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ από τις 20/05/2011 με αριθμό πρακτικών 34, η οποία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Έτσι, το αίτημα των συλλόγων, το οποίο υποστήριζαν και οι ΕΠΣ Ηλείας, Μακεδονίας και Αθηνών, απορρίφθηκε.
Παράλληλα, προς απόρριψη πάει και το αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής του Ναυπακτιακού Αστέρα, τη στιγμή που έχει δηλώσει συμμετοχή και ήδη συμμετέχει στην Α1 Αιτωλοακαρνανίας. Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ θα αποφανθεί για την υπόθεση, ωστόσο δεν υπάρχει πιθανότητα να επιτραπεί κάτι τέτοιο.
Τέλος, απορρίφθηκε αίτημα της Κορίνθου να «μετακομίσει» στον 6ο όμιλο και παρέμεινε στον 7ο όμιλο.
Ακριβός ο… υποβιβασμός στη Δ’ Εθνική
Ο υποβιβασμός αρκετών ομάδων στην Δ’ Εθνική επειδή δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ δεν συνεπάγεται και οικονομική ανάσα, καθώς έντεκα ομάδες πρέπει να πληρώσουν… ακριβά τη συμμετοχής τους στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, με ένα τεράστιο ποσό που αγγίζει συνολικά το 1.802.000 ευρώ!!!
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική οι όλες οι ομάδες που υποβιβάστηκαν πλην των Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου που έχουν εξασφαλίσει παράταση ως τις 15/10 κατόπιν αιτήματος του πρώτου, όπως και ο Εορδαϊκός, ο οποίος έχει διαλυθεί και φέτος δεν θα συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα.
Η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής έκανε δεκτές τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων, ωστόσο οι ομάδες καλούνται να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς την ΕΠΟ, ποσά διόλου ευκαταφρόνητα. Βάσει του ισχύοντος κανονισμού, η καταβολή των χρεών πρέπει να γίνει άμεσα. Ωστόσο, επειδή είναι μεγάλα τα ποσά, η Επιτροπή θα πάει το ζήτημα στο ΔΣ της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφασιστεί κάποιος διακανονισμός. Η Ομοσπονδία αναμένεται να συνεδριάσει το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου θα πάρει σχετική απόφαση.
Αναλυτικά τα πρόστιμα:
1. Ηλιούπολη: 376.000 ευρώ
2. Ηρακλής: 312.000 ευρώ
3. Ιωνικός*: 264.000 ευρώ
4. Αναγέννηση Καρδίτσας: 187.000 ευρώ
5. Ολυμπιακός Βόλου**: 180.000 ευρώ
6. Εθνικός: 127.000 ευρώ
7. Αίας Σαλαμίνας: 97.000 ευρώ
8. Τρίκαλα: 91.000 ευρώ
9. Καβάλα: 90.000 ευρώ
10. Ασπρόπυργος: 61.000 ευρώ
11. Ρόδος: 17.000 ευρώ
*Ο Ιωνικός έχει κάνει έφεση να μειωθεί το πρόστιμο ύψους 289.000 ευρώ που του έχει επιδικαστεί
**Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει έφεση για τις 90.000 ευρώ.
epo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Όλο και πιο πιθανή η μη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ...

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Στη γενική συνέλευση της Πέμπτης επανέλαβαν την απόφασή τους, να δώσουν σήμα στο εξωτερικό, αλλά να μην μεταδοθεί το παιχνίδι της Τετάρτης στην