ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ποια ηθοποιός κυκλοφορεί με αυτό το θανατηφόρο σκίσιμο..?

Πολλά στολίδια, μπορεί να μην φορούσε ωστόσο, κατάφερε να κάνει κάθε κλικ του φωτογραφικού απολαυστικό, χάρη στο υπέροχο και ομολογουμένως τεράστιο σκίσιμο του κατακόκκινου φορεματός της, που σίγουρα έκαψε πολλές καρδιές!

Οι πιο θερμές τηλεοπτικές Halloween…

Όλοι έχουμε παρακολουθήσει θρίλερ τα οποία βασίζονται κατά κόρον στην αποκριάτικη γιορτή του δυτικού κόσμου Halloween έτσι δεν είναι;

Η καλύτερη διαφήμιση Viagra που έχει παιχτεί! [Video]

Μάλλον είχε παρενέργειες το «μαγικό» χαπάκι… όπως και να΄χει, μην το δοκιμάσετε....

Video: Tο «καυτό» διαφημιστικό σποτ της Μπαρτσελόνα για τις… cheerleaders της

Ένα βίντεο «καυτό» και sexy δημιούργησε η Μπαρτσελόνα προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια για τις υποψήφιες νέες cheerleaders!
Η ομάδα μπάσκετ των «Μπλαουγκράνα» ξεκίνησε και επίσημα την αναζήτηση των νέων cheerleaders που θα ομορφύνουν με την παρουσία τους το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και θα ξεσηκώνουν το κοινό στα breaks και στο ημίχρονο.

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ..ΝΤΥΘΕΙ…!!! (video)

Ξέχασε να ντυθεί η δασκάλα στο βίντεο που ακολουθεί…?
Όχι βέβαια! Απλώς για μία φάρσα στους μαθητές της πρόκειται, που βγάζει πολύ γέλιο!
Απολαύστε το βίντεο!

Απίστευτες φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνους!!!!!

Αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε απλούστατα να το διαπιστώσετε. Οι αποδείξεις βρίσκονται παρακάτω.
Οι εικόνες που κυκλοφορούν από διάφορα μέρη της γης είναι κυριολεκτικά απίστευτες!

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Δοκιμές ποδοσφαιριστών!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δοκιμές ποδοσφαιριστών (γεννηθέντες 1996-2001) στις 20 και 21 Οκτωβρίου στην Κατερίνη.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2011 στην Κατερίνη.
Οι δοκιμές αφορούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1996 έως το 2001 και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη περιοχή του Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης.
Στις δοκιμές θα παραστούν και θα αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές, ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout κύριος Γιώργος Αμανατίδης, μαζί

Τα 6 σενάρια του ..."κουρέματος" (φωτογραφία - μιλάμε για πολύ γέλιο)

Τα 6 σενάρια του ..."κουρέματος" (φωτογραφία - μιλάμε για πολύ γέλιο)
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα

Το δείπνο του Καραμανλή με την ηγουμένη της Τήνου!

Δείπνο είχε ο Κώστας Καραμανλής με την ηγουμένη της Αγίας Πελαγίας στην Τήνο με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Πότε έγινε το δείπνο;
Στην Τήνο για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο ξεκούρασης βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά τους.
Μαζί τους, στο ξενοδοχείο «Ακρογιάλι» διέμειναν και

Με ποιες θα ήθελε να έχει ερωτική σχέση ο Πάγκαλος [video]

Δείτε στο βίντεο με ποιες δύο Ελληνίδες θα ήθελε ο Θεόδωρος Πάγκαλος να έχει ερωτική σχέση.
«Πείτε μου με ποια Ελληνίδα θα θέλατε να έχετε ερωτικές σχέσεις», είχε ρωτήσει παλιότερα η Ρούλα Κορομηλά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στον Γιώργο Παπαδάκη και στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1″.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανέλαβε την απάντηση που είχε δώσει τότε. «Τι να απαντήσω», είπε και συνέχισε:

Συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά αύριο - νέα σενάρια συγκυβέρνησης

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων το Μέγκα               αύριο στις 19.00 ο πρωθυπουργός Γ.Π                                                                       απανδρέου θα συναντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου τον  πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά. Μετά την γνωστοποίηση της συνάντησης αναζωπυρώνονται τα σενάρια συγκυβέρνησης παρόλο που ο πρόεδρος της ΝΔ έχει απορρίξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σκοτώθηκε ο D. Wheldon σε αγώνα IndyCar! (video)


Τραγική κατάληξη είχε μία σύγκρουση αυτοκινήτων στον αγώνα του Παναμερικανικού Πρωταθλήματος Ίντικαρς του Λας Βέγκας στην οποία έχασε τη ζωή του ο Νταν Γουέλντον.
Ο 33χρονος οδηγός, (δύο φορές νικητής του αγώνα Indianapolis 500, και πρωταθλητής των Ίντικαρς τη χρονιά του 2005) ξεκινούσε από τις τελευταίες θέσεις ανάμεσα σε 34 άλλες συμμετοχές, παλεύοντας για την πρώτη θέση αλλά και για το μεγάλο έπαθλο του αγώνα που ήταν 5.000.000 δολάρια.
Στον 11ο γύρο έγινε μία πολλαπλή σύγκρουση αυτοκινήτων στην

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-2 (1-1) 6η αγωνιστική

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
Σάββατο: 15 Οκτωβρίου 2011
Ματσάρα στην Ιτέα με 6 γκολ, πολλές φάσεις, ανατροπές και αποβολές. Κάτω από συνεχή βροχή οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα με τελικό νικητή τους γηπεδούχους, που

Ντουμπάι: «Ξινό» τους βγήκε το σεξ στην παραλία!!!

Σε τρεις μήνες φυλάκιση καταδίκασε δικαστήριο του Ντουμπάι τον 34χρονο Βρετανό υπήκοο Βινς Εϊκορς και την 36χρονη φίλη του, Μισέλ Πάλμερ, που συνελήφθησαν στις 5 Ιουλίου επειδή έκαναν έρωτα σε δημόσια παραλία του κρατιδίου. Το ζευγάρι τιμωρήθηκε επίσης με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ πρόκειται να απελαθούν αφού εκτίσουν την ποινή τους.
Οι δύο Βρετανοί τουρίστες συνελήφθησαν στην παραλία Τζουμέιρα, λίγες ώρες μετά τη συνάντησή τους, κατά τη διάρκεια «μπραντς με σαμπάνια» σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της πόλης. Αστυνομικός, που κατέθεσε στο δικαστήριο, είπε ότι αν

Η πιο επικίνδυνη πισίνα του κόσμου! (pics+video)


Θα τολμούσατε να κολυμπήσετε στην... «πισίνα του διαβόλου;»
Βρίσκεται στους καταρράκτες Victoria και θέλει γερά νεύρα για να το τολμήσεις. Η...«πισίνα του διαβόλου», όπως την ονομάζουν, είναι μία φυσική κοιλότητα στην άκρη του καταρράκτη, η οποία είναι σαν πισίνα και πολλοί τολμούν να κολυμπήσουν εκεί.
Xρειάζονται 3 ώρες περπάτημα, αναρρίχηση και προσοχή για να φτάσει κανείς στην κορυφή. Είναι η πιο επικίνδυνη πισίνα στον κόσμο, από την οποία περνά το νερό του καταρράκτη πριν φύγει κάτω! Η θέα από το σημείο αυτό είναι απίστευτη, όσοι έχουν βρεθεί εκεί μιλούν για εμπειρία που κόβει την ανάσα!
Δεν μπορεί όμως κάποιος να πάει όποτε θελήσει. Πρέπει να

Σε απόφοιτο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας ανήκει η ιδέα για το νέο παγκάκι της Αθήνας!

Το νέο παγκάκι της Αθήνας, σε σχέδιο Αριστείδη Στάθη, το οποίο επελέγη μέσα από τον Διεθνή Διαδικτυακό Διαγωνισμό Athens Bench Mark εγκαινιάστηκε στο Γκάζι. Εκεί βρέθηκε η αντιδήμαρχος Αθηναίων Αντιγόνη Σπυροπούλου, η δρ Κατερίνα Κατσαμπέ, μέλος του Κόσμου της Αθήνας και τέως αντιδήμαρχος Aθηναίων, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Ήδη τα πρώτα πέντε παγκάκια βρίσκονται στην πλατεία στο Γκάζι ενώ σύντομα και τα επόμενα θα τοποθετηθούν σε άλλα μέρη της Αθήνας.
Το πρόγραμμα Athens Bench Mark διοργανώθηκε από την

Σοκ: 17χρονη νεκρή από βαφή μαλλιών!

Ένας αγωνιώδης θάνατος που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα ήταν η τελευταία ανάμνηση για ένα 17χρονο κορίτσι στη Σκωτία, το οποίο φέρεται να έπαθε αλλεργικό σοκ και κατέρρευσε 20 μόλις λεπτά αφότου έβαψε τα μαλλιά της.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τάμπαθα ΜακΚόρτ βρισκόταν στο σπίτι της φίλης της Χίθερ Γκούντχολ στο Λάναρκσαϊρ – όπου συνήθιζε να πηγαίνει πολλές φορές, κυρίως τα Σαββατοκύριακα – και αφού είχε βάψει τα μαλλιά της, καθόταν στο σαλόνι και

Tο φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει !!!!

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αποδεικνυεί το "βρώμικο" παιχνίδι που παίζουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εις βάρος εκατομμυρίων ανθρώπων....όλα στο βωμό του χρήματος ακόμα και η ίδια μας η ζωή.

Μισθοί της πείνας...560 ευρώ για το νεοδιόριστο δάσκαλο!!!

Όλο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς μετά το νέο μισθολόγιο. 
Ένας νεοδιόριστος δάσκαλος θα ξεκινά με μισθό 560 ευρώ και σε 15 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνει το αστρονομικό ποσό των 1000 ευρώ. Ανάλογα θα κινούνται και οι μισθοί στην δευτεροβάθμια όπου ο νεοδιόριστος καθηγητής θα ξεκινά από την κλίμακα των 581 ευρώ για να φτάσει σε μια δεκαετία στα 980 ευρώ. Ήταν να μην κάνουμε την αρχή της κατηφόρας των μισθών τώρα ποιος μας σταματάει!!Φυσικά στον χορό των μειώσεων δεν θα είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί έπεται και συνέχεια. Και αναρωτιόμαστε τώρα πως γίνεται να ζήσει ένας άνθρωπος με 560 ευρώ;; Είναι αυτό δυνατόν, όταν όλα γύρω μας ακριβαίνουν και γίνονται απλησίαστα; Αυτοί που μας έφτασαν σε αυτοί την κατάσταση, να ζούμε με μισθούς πείνας θα τρέφονται με χρυσά κουτάλια, γιατί δεν νομίζουμε η κ. Διαμαντοπούλου η ο κ. Βενιζέλος να φτάσουν πότε στο σημείο να ζουν με 560 ευρώ. Αυτά τα αποφασίζουν και τα εφαρμόζουν μόνο για τους άλλους. Μόνο ο Πάγκαλος θα πεινάσει γιατί δεν έχει να πληρώσει για τους φόρους τις ακίνητης περιούσιας του και θα αναγκαστεί να πουλήσει ένα από τα δεκάδες ακίνητα που έχει για να ξεπληρώσει τις οφειλές του προς το δημόσιο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο μισθός των στρατιωτικών! Αναλυτικός πίνακας...

Επισήμως στα Γενικά Επιτελεία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα του μισθολογίου. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης, ίσως επειδή και η ίδια η κυβέρνηση δεν τις γνωρίζει μέχρι να τις διατυπώσει η τρόϊκα.
Θα είναι εντός ενιαίου μισθολογίου, εκτός, θα δημιουργηθεί ένα ειδικό μισθολόγιο για στρατιωτικούς,διπλωμάτες, δικαστικούς;
Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποια κι αν είναι η επιλογή,όποιο κι αν είναι το μισθολόγιο και όπως και αν το ονομάσουν οι στρατιωτικοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντέξουν μια ακόμη σημαντικη μείωση του εισοδήματός τους, η οποία θα κυμανθεί από 15 έως 20%. Οι οικονομικοί αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων έχουν πάρει χαρτί κα μολύβι για νέους υπολογισμούς και από τις πληροφορίες που συλλέξαμε προκύπτει -αν πάρουμε ...το αισιόδοξο σενάριο της μείωσης του 15%- προκύπτει ο παρακάτω πίνακας των ετήσιων αποδοχών.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Τουαλέτες με...κερματοδέκτες στα αεροπλάνα!!!

Χρεώνουν μέχρι και την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της πτήσης! 
Τουαλέτες με κερματοδέκτες σχεδιάζει να τοποθετήσει στα αεροσκάφη της η Rynair. 
Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον εσωτερικό χώρο. Αντιρρήσεις για λόγους ασφαλείας.
Νέες εφευρετικές μεθόδους συλλογής εσόδων προσπαθεί να βρει η αεροπορική εταιρεία Ryanair εν μέσω κρίσης.
Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν στην ουρά θα πρέπει να

Ωριωνίδες: Θα βρέξει και πάλι αστέρια!

Τα πεφταστέρια θα πέφτουν σε κύματα αυτή την εβδομάδα, καθώς η Γη συναντά στην πορεία της σωματίδια σκόνης από τις ουρές δύο κομητών. Πρόκειται για τους Ωριωνίδες, κληρονομιά από το πέρασμα του κομήτη του Χάλεϊ, αλλά και τη βροχή διαττόντων που προκαλεί για πρώτη φορά η διάλυση του κομήτη του Ελένιν.
Ο μικρός κομήτης Ελένιν ήταν άγνωστος στους αστρονόμους μέχρι την αναγνώρισή του το 2010 από τον

6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς,


Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στην έδρα του επί του ΠΑΣ Λεύκης στο ντέρμπι κορυφής με σκορ 2-1. Οι μαυραετοί με την επιτυχία τους αυτή αποσπάστηκαν μόνοι τους στην 1η θέση με 16 β., ενώ δύο βαθμούς πίσω με 14 β. στη 2η θέση πέρασε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου (0-3 στο Δισπηλιό). Ο ΠΑΣ Λεύκης οπισθοχώρησε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, ενώ στα άλλα ματς ξεχώρισαν οι ευρείες νίκες του Καλοχωρίου (8-0 τα Λακκώματα), των Ελπίδων Μες/μίας (0-5 στην Αγ. Κυριακή . Επίσης, την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ακαδημία ΑΟ Κάστωρ (0-4 στο Χιονάτο), ενώ το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πήρε και ο Εθνικός Βασιλειάδας (0-2 στην Καλλιθέα Καστοριάς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, όπου είχαμε βροχή από γκολ (29) είναι τα εξής :


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ
0
2
ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ
ΛΕΥΚΗ
2
1
ΧΙΟΝΑΤΟ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ
0
4
ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.
0
5
ΚΑΛΟΧΩΡΙ
ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ
8
0
ΔΙΣΠΗΛΙΟ
ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ
0
3
ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ
ΡΕΠΟ




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
Ο Μ Α Δ Ε Σ
ΤΕΡΜΑΤΑ
Β
1
ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ
20
6
16
2
ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ
19
5
14
3
ΛΕΥΚΗ
15
4
13
4
ΚΑΛΟΧΩΡΙ
18
4
12
5
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.
13
7
12
6
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
10
6
10
7
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ
13
11
10
8
ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ
8
13
4
9
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ
6
13
3
10
ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
9
20
3
11
ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ
6
18
3
12
ΧΙΟΝΑΤΟ
4
15
1
13
ΔΙΣΠΗΛΙΟ
4
23
0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ
ΛΕΥΚΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΣΤΩΡ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.
ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ
ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ
ΧΙΟΝΑΤΟ
ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ
ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ
ΚΑΛΟΧΩΡΙ
ΔΙΣΠΗΛΙΟ
ΡΕΠΟ
sentra
Δείτε περισσότερα θέματα

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Καμβ. Δεσκάτης 1-1 (0-0) 6η αγωνιστική

Σάββατο 15/10/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Βατόλακκο για την 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, ανάμεσα στην τοπική Α.Ε.Π. και τον Καμβουνιακό Δεσκάτης.
Μοιρασμένος ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο μετά από συνεχή βροχόπτωση, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο, μέχρι κακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καλή απόδοση, πρόσφεραν μέτριο θέαμα με λίγες φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων.
Δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα, αν και θα μπορούσε με λίγη τύχη η ομάδα της Δεσκάτης να αποδράσει από το Βατόλακκο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι σημαντικότερες φάσεις:
α' ημίχρονο
12' καλό σουτ του Ι. Σωτήρη, μπλόκαρε ο Τσακστάρας.
18' σουτ του Ντεμάι, μπλόκαρε σταθερά ο έμπειρος γκολκίπερ Αθανασόπουλος.
44' καλή η προσπάθεια του Μπαλντούμη, που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί παραθυράκι του Αθανασόπουλου.
β' ημίχρονο
48' καλή συνεργασία Μπαλντούμη-Τσιάτσιου, με πάσα του τελευταίου στην περιοχή της Δεσκάτης και τον Αθανασόπουλο να προλαβαίνει να κλέψει την μπάλα από τα πόδια του Δ. Τζήκα.
57' άψογη κάθετη πάσα του Μπαλντούμη στον Τσιάτσιο, που με τακουνάκι έσπασε την μπάλα στον Ντεμάι στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου 1-0.
Το γκολ του Ντεμάι
60' από καλή θέση ο Παπατσάνης σούταρε άουτ.
73' σουτ του Ι. Σωτήρη από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσακστάρα και κατέληξε άουτ.
77' λάθος μεταβίβαση στο κέντρο του γηπέδου από ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, εκμεταλλεύθηκε ο Παπατσάνης που τροφοδότησε από δεξιά τον Πιτιλάκο, η σέντρα στην περιοχή, ο Ι. Σωτήρης έκανε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι, αλλά ο Τσακστάρας εξίσου εντυπωσιακά απέκρουσε κυριολεκτικά σωτήρια πάνω από την γραμμή της εστίας του.
78' σέντρα του Παπατσάνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Πιτιλάκος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Διαιτησία: Μωυσιάδης, Στεργιόπουλος, Μπαμπάτζης (ΕΠΣ Γρεβενών).
Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Σάλλο, Καραγκιόζης, Θ. Τζήκας, Κοτζατίσογλου, Μπαλντούμης (68' Παπαδόπουλος), Φαλτάκας, Δ. Τζήκας (79' Μαγιάννης), Ντεμάι (86' Ζούρτος), Τσιάτσιος.
Καμβ. Δεσκάτης: Αθανασόπουλος, Κούτρας, Ράτζας Αθ., Αντωνίου, Παπακων/νος, Γκουγκουγιάννης (46' Πιτιλάκος), Κακούσιος, Σωτήρης Ι., Σωτήρης Κ., Παπατσάνης, Ράτζας Κ. (50' Λαγιοκαλάς).
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα...