ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Video: Τα «όργια» της Rihanna με το νέο της σύντροφο!

Η Rihanna βρήκε νέο amore, τον Dudley O’Shaughnessy! Το ζεύγος βρήκε την αγάπη και είπε και να μας το δείξει! Το πιο σέξι video clip “We Found Love” γύρισε η Rihanna. Εκεί γνώρισε τον Dudley O’Shaughnessy, όπου

Αυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για ένα καλό ζεϊμπέκικο!!!

Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με τον αγαπημένο της ποζάροντας σε διάφορα μέρη προκαλώντας τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού και τη ζήλεια του γυναικείου. Αυτή η φωτογραφία ανήκει στο παρελθόν της βασίλισσας του up skirt, που δεν είναι άλλη από την

Γεωργία Μαυρουδή: Η χυμώδης καστανόξανθη τραγουδίστρια ανάβει φωτιές με μια ματιά της

Η Γεωργία έχει όλο το πακέτο και κάτι παραπάνω. Και κίνηση και ταλέντο και φωνή και κορμί.
Α ναι! Και ένα ναζιάρικο βλέμμα που μαγνητίζει.
Δείτε το video

VIDEO: Διάσημος τραγουδιστής κοιμήθηκε την ώρα της ζωντανής σύνδεσης!

Καλεσμένος στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του δικτύου ΚΒΑΚ της Καλιφόρνια ήταν ο γνωστός βετεράνος τραγουδιστής και ηθοποιός Harry Belafonte.
Ο 84χρονος καλλιτέχνης όμως ήταν μάλλον αρκετά κουρασμένος και έτσι αποφάσισε να ρίξει έναν υπνάκο στο ''παράθυρο'', τη στιγμή της ζωντανής σύνδεσης. Οι δυο παρουσιαστές νόμιζαν στην αρχή ότι

Διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη

Με επιστολή του πρωθυπουργού που έφτασε πριν από λίγο στα χέρια του Προέδρου της Βουλής, διαγράφηκε η Λούκα Κατσέλη…. από την κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα το κυβερνών κόμμα να μένει με 153 βουλευτές.
Αιτία φυσικά της απόφασης του πρωθυπουργού είναι το «όχι» της πρώην υπουργού στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ;; – Δείτε το!

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο Μοαμάρ Καντάφι ειναι στα χέρια των διωκτών του τραυματισμένος, μα όρθιος!
Απορία μας, πως μπορεί να στέκεται όρθιος ένας …
άνθρωπος που -όπως είπαν- είχε πυροβοληθεί στα πόδια και στο κεφαλι;
Όπως βλέπετε, εχει τις αισθήσεις του! Τι συνέβη λοιπόν μετά;

Europa League: Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ 3-1 (video)

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 στη Μόσχα από τηνLokomotiv και ουσιαστικά αποκλείστηκε από την διοργάνωση. Οι Sychev (47’ και 71’ με πέναλτι) και Caicedo (90+3′) βρήκαν δίχτυα για τους Ρώσους, οι οποίοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ για την ελληνική ομάδα, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό, μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 88′ ο Σιαλμάς.
Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 12’ οι Ρώσοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Αραμπατζή να διώχνει σε κόρνερ του σουτ του Sychev. Στο 15’ η «Ένωση» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Beleck νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Guilherme. Στο 22’ η ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία με το σουτ του Vargas να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 32’ ήρθε η απάντηση της Lokomotiv με την σέντρα-σουτ του Yanbayev να απειλεί την εστία του Αραμπατζή. Οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 37’ έχασαν νέα ευκαιρία με το σουτ του Glushakov να μην βρίσκει στόχο. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ «πάγωσε» τον ρυθμό και έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ η οποία μόλις στο 47’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε από κοντά ο Sychev. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 54’ όμως το σουτ του Burns κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Guilherme. Στο 58’ ύστερα από λάθος του Cala οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Sychev αστόχησε προ κενής εστίας. Στο 61’ ο γκολκίπερ της Lokomotiv απέκρουσε το σουτ του Jose Carlos, ενώ στο 62’ ο Αραμπατζής απέκρουσε το σκαφτό πλασέ του Zapater. Στο 71’ οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Sychev και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έγραψε το 2-0. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85’ είχε μια καλή φάση με τον Leonardo, ενώ ένα λεπτό μετά (86’) είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Beleck. Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» απέδωσε καρπούς στο 88’ με τον Σιαλμά να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Leonardo. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οCaicedo, με διπλή προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Σκόρερ: Sychev 47’, πεν. 71’, Caicedo 90+3′ / Σιαλμάς 88’
Οι συνθέσεις:
Lokomotiv Moscow: Guilherme, Burlak, da Costa, Shishkin, Yanbayev, Zapater, Glushakov, Ibricic (66′ Caicedo), Ignatyev (78′ Loskov), Sychev, Maicon (46′ Obinna)
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Cala, Καράμπελας, Jose Carlos, Λαγός (73′ Σιαλμάς), Vargas (59′ Καφές), Burns (66′ Leonardo), Γκέντσογλου, Beleck
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ 3-1

Κούγιας: Μου είπαν " ο Λαζόπουλος είναι ερωτευμένος μαζί σου"!!!

Σε νέα φάση φαίνεται ότι μπαίνει από σήμερα, Πέμπτη ο… «πόλεμος» μεταξύ Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου.
Με συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει λάδι και αναζωπυρώνει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν από τρία περίπου χρόνια ανάμεσά τους.
Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι πάει, αυτή η κόντρα έληξε, έρχεται ο

Στις 21 Οκτωβρίου η συντέλεια του κόσμου!

Αναθεώρησε την πρόβλεψή του ο Harold Camping, παραγωγός σε χριστιανικό ραδιόφωνο της Καλιφόρνια, ο οποίος φημίζεται για τις ερμηνείες που δίνει στη Βίβλο με βάση την αριθμολογία.
Την περασμένη άνοιξη, είχε προβλέψει ότι «Η ημέρα της Κρίσης θα έρθει στις 21 Μαΐου, στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με

Ο «ροζ» ΜΑΤατζής έχει «τρελάνει» το Facebook και το Twitter (pics)

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με τηνφωτογραφία που τραβήχτηκε στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα και δείχνει ένα«ροζ» αστυνομικό των ΜΑΤ.
Ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με κόκκινη μπογιά και η απόχρωση που βγήκε ήταν αυτή που βλέπετε...

Bild:«Οι Έλληνες κρύβουν 200 δις ευρώ»!

«Οι Έλληνες κρύβουν 200 δις ευρώ», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στην Bild που σημειώνει: «Η ελληνική κρίση γίνεται όλο και πιο παράλογη. Τώρα οι Έλληνες μεταφέρουν την περιουσία τους στο εξωτερικό. Από τότε που ξέσπασε η κρίση έχουν μεταφερθεί, σύμφωνα με ειδικούς, περισσότερα από 200 δις ευρώ στην Ελβετία».
Η εφημερίδα επικαλείται δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου που έκαναν λόγο για συλλήψεις καλογριών, ιερωμένων και ανέργων σε αεροδρόμια με βαλίτσες γεμάτες λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, επικεφαλής ελληνικών τραπεζών έχουν προειδοποιήσει ήδη για αυξανόμενη διαρροή κεφαλαίων. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν πόσο μπορούν να αντέξουν ακόμη οι ελληνικές τράπεζες. Σε εσωτερική έκθεση συμβούλων της ελληνικής κυβέρνησης που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, υπάρχει σαφής προειδοποίηση για τον κίνδυνο εφόδου στις τράπεζες: ‘Σε περίπτωση στάσης πληρωμών θα πρέπει να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ΑΤΜ και να επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων’, αναφέρεται στο έγγραφο, σύμφωνα με την Bild.
Δείτε περισσότερα θέματα 
prionokordela

Υπέκυψε στον "Ευαγγελισμό" διαδηλωτής με αναπνευστικά προβλήματα!!!

Την τελευταία του πνοή άφησε στον Ευαγγελισμό 53χρονος διαδηλωτής, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά, οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.
Άλλες πληροφορίες θέλουν τον διαδηλωτή να έχει

Αγνοούμενη 15χρονη έδωσε σημεία ζωής μέσω Facebook...

"Μαμά συγγνώμη βρίσκομαι στο Μεξικό και είμαι έγκυος"!!!
Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσε σε μια μητέρα από την Αμερική το μήνυμα που της έστειλε η επί 4 μήνες εξαφανισμένη κόρη της, η οποία της αποκάλυψε πως το έχει σκάσει στο Μεξικό ενώ περιμένει και

Έλληνες στο σκαμνί για ξέπλυμα 55.000.000 ευρώ!!!

Στο σκαμνί δικαστηρίου της Γλασκώβης θα καθίσουν τρεις Ελληνες οι οποίοι εμπλέκονται σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος που ξεπερνά τα 55.000.000 ευρώ.
Η πρωτοφανής υπόθεση αγγίζει και τη χώρα μας καθώς μέρος των χρημάτων ξεπλενόταν μέσω τραπεζικών λογαριασμών από τους

Europa League: Κρίσιμες μάχες απόψε για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Κρίσιμες μάχες δίνουν σήμερα οι ελληνικές ομάδες στη Europa League.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19.00 τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα, παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Η «Ένωση» προέρχεται από δύο ήττες (Άντερλεχτ εκτός, Στουρμ Γκρατς εντός) και σε περίπτωση μη θετικού αποτελέσματος αποχαιρετά την

Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις του Ολ. Βόλου και Καβάλας...

Ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών συζητήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι αιτήσεις ακύρωσης των αποφάσεων της ΕΕΑ (Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) που είχαν καταθέσει οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.
Οι δύο ομάδες προσέφυγαν για να ακυρώσουν τις αποφάσεις της Επιτροπής με τις οποίες δεν χορηγούταν πιστοποιητικό συμμετοχής στις 2 ΠΑΕ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με την αιτιολογία ότι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες τους παραμένουν ο Αχιλλέας Μπεός και ο Μάκης Ψωμιάδης.
Συνήθως η απόφαση βγαίνει σε διάστημα που φθάνει μέχρι και τους 3 μήνες αλλά λόγω του κατεπείγοντος της συγκεκριμένης απόφασης εκτιμάται ότι ενδεχομένως να βγει τις επόμενες μέρες ή βδομάδες.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ξαδέλφη του Αριστοτέλη Ωνάση ψάχνει στα σκουπίδια για να ζήσει!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Η 90χρονη Όλγα Ωνάση, ξαδέλφη του Έλληνα «Κροίσου», Αριστοτέλη Ωνάση, ψάχνει στα σκουπίδια για να ζήσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η ηλικιωμένη γυναίκα βιώνει τις δραματικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, καθώς αυτή τη στιγμή ζει υπό το

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Απάτησε τον συντροφό της με σκύλο!

Το σοκ ήταν διπλό για ένα νεαρό από την Κομοτηνή που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη!
Η νεαρή σύντροφος του τον απάτησε όχι με κάποιον άλλον άντρα αλλά με το σκύλο του!
Ναι ναι καλά διαβάσατε..Όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή κοπέλα έφυγε από την Κομοτηνή για το εξωτερικό και δώρισε το σκύλο της σ' ένα παιδικό της φίλο χωρίς

Ο Καντάφι είναι νεκρός, λένε οι αντικαθεστωτικοί...

Νεκρός είναι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με έναν επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.
Ο Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του, είπε ο εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ενώ τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του κοντά στη Σύρτη. 


Η πληροφορία πάντως δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από καμία άλλη πηγή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η 9χρονη που γέννησε στην Κίνα…

Το Περού μπορεί να κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ για τη “νεώτερη μητέρα”, αλλά η Κίνα σίγουρα την συναγωνίζεται καθώς μια εννιάχρονη στη βορειοανατολική Κίνα γέννησε ένα υγιές παιδί πριν από αρκετό καιρό.
Φυσικά, οι γονείς έχουν αναζητήσει νομική βοήθεια, αφού το σεξ με ένα παιδί κάτω από την ηλικία των δεκατεσσάρων φέρνει μαζί του μια αυτόματη καταδίκη βιασμού. Σύμφωνα με

Τι πουλάνε οι μικροπωλητές στους συγκεντρωμένους απεργούς; (ΦΩΤΟ)

Τι μπορεί να πουλάνε αυτή την ώρα πλανόδιοι μικροπωλητές στους απεργούς που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης, για να διαδηλώσουν; Δείτε τις φωτό…

Δες το από άλλη Οπτική Γωνία!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

Κοντά στην Εθνική Ελλάδος ο Χολέμπας!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Χοσέ Χολέμπας να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας για τα φιλικά του Νοεμβρίου ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012.
Ο 27χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως αρκετά σύντομα θα αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Υπενθυμίζεται ότι η

Ψητοπώλης επιτέθηκε με μαχαίρι σε απεργούς συναδέλφους του!

Πήγαν να του ζητήσουν να κλείσει το ψητοπωλείο του, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εστιατόρων – Ψητοπωλών και του Εμπορικού Συλλόγου και τους … έβγαλε μαχαίρι και … καυστικό υγρό, τραυματίζοντας έναν διαδηλωτή.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στις Σέρρες, όταν με την απειλή ενός μαχαιριού ιδιοκτήτης ψητοπωλείου προσπάθησε να

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός για την παραίτηση του Κ.Κοτζατίσογλου

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει την παραίτηση του Κώστα Κοτζατίσογλου, μέχρι σήμερα τεχνικού διευθυντή της ομάδας, από τη θέση του στο Δ.Σ. του συλλόγου, για προσωπικούς λόγους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις εκ βάθους ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Κώστα, ένα άτομο που πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον Πυρσό, βοηθώντας καθοριστικά με την παρουσία του τη διοικητική λειτουργία και την αγωνιστική πορεία του συλλόγου.
Δείτε περισσότερα θέματα 
star-fm.gr 

ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ... ΥΠΝΟ ΤΟΥ...

Ένας άντρας από την Αγγλία κατάφερε να αφήσει έγκυο την γυναίκα του, ύστερα από σεξουαλική πράξη που είχαν, ενώ ο ίδιος κοιμόταν.
Ένα διαφορετικό τρόπο σύλληψης προτείνει ένα ζευγάρι από την Αγγλία. Οι δύο νέοι κατάφεραν να συλλάβουν τον γιο τους μετά από μήνες προσπαθειών και αφού ο πατέρας κοιμόταν.
Ο πατέρας Ryan έχει την σπάνια ιατρική περίπτωση της "sexsomnia", η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να προχωρούν σε

Το πιο ακριβό τροχόσπιτο του κόσμου πωλείται για 1.373.000 ευρώ και συναρπάζει!!!

Ποιος είπε ότι τα τροχόσπιτα δεν μπορούν να είναι καλαίσθητα; Η πιο ακριβή τροχοβίλα κυκλοφόρησε στην αγορά και θαμπώνει με τον αξεπέραστο σχεδιασμό της και την πολυτέλειά της.
Το όνομα αυτής είναι "EleMMent" και η αρχική της αξία πλησιάζει τα 1.373.000 ευρώ, ενώ είναι εξοπλισμένη με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Το τροχήλατο παλάτι έχει στο εσωτερικό του ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο με τηλεόραση 40 ιντσών, ένα ιδιωτικό μπάνιο με ξεχωριστή ντουζιέρα, τουαλέτα και καμπίνα οδηγού με κουκέτα.
Το σύνολο "απογειώνεται" με την πτυσσόμενη οροφή 65 μέτρων, που δίνει στο υπερπολυτελές σαλόνι με το θερμαινόμενο πάτωμα και το μπαρ μία νέα αίσθηση.
Για τους πιο απαιτητικούς στο ευρύχωρο τροχόσπιτο έχουν προστεθεί ασύρματο ίντερνετ, κάμερα ασφαλείας συνεχούς παρακολούθησης και δορυφορική τηλεόραση.
Το κινητό παλάτι μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 93χιλ/ώρα, ενώ μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων μέχρι και 20% χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του.
Πηγές από την κατασκευάστρια εταιρεία Marchi Mobile μαρτυρούν ότι δεν υπάρχουν όρια, αφού είναι διατεθειμένη αν της ζητηθεί να καλύψει το τροχόσπιτο με διαμάντια.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μέχρι το Μάρτιο χρεοκοπεί η Ελλάδα!

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των διεθνών επενδυτών για την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με έρευνα της Bank of America-Merrill Lynch, η χώρα μας θα έχει χρεοκοπήσει μέχρι τον Μάρτιο.
Συγκεκριμένα, το 85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει ενώ μόνο το 8% είναι πιο αισιόδοξο και θεωρεί ότι η χώρα θα αντεπεξέλθει στις

Άνεργοι με καταθέσεις εκατομμυρίων!!!

"Φορολογούμενοι" πολίτες δηλώνουν ψίχουλα και το παίζουν φτωχοί ενώ οι καταθέσεις τους βρίθουν από ζεστό χρήμα. Δείτε αναλυτικά τις περιπτώσεις...
Απίστευτες περιπτώσεις φοροκλοπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς υπάρχει άτομο που δήλωνε μόλις 4.000 ευρώ εισόδημα τη στιγμή που είχε καταθέσεις 18 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!
Αυτή είναι μία από τις πολλές που περιλαμβάνονται στις δύο λίστες ντροπής του υπουργείου Οικονομικών με τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και καταθετών σε τράπεζες του

Γέννησε η Κάρλα Μπρούνι (Vid+Pic)

Η Κάρλα Μπρούνι σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μόλις για μισή ώρα έμεινε στο μαιευτήριο ο Σαρκοζί.
Ένα κοριτσάκι γέννησε η Κάρλα Μπρούνι σε μαιευτήριο του Παρισιού. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έμεινε μισή ώρα στο μαιευτήριο πριν αποχωρήσει για την έκτακτη συνάντηση στη Φρανκφούρτη με την Άνγκελα Μέρκελ.
Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος της

Δεύτερη ημέρα απεργίας και οργής! Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν...

Νέες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε Σύνταγμα και Ομόνοια, ενόψει της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.
Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Τετάρτης, ο λαός ξαναβγαίνει στους δρόμους αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο και τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν και σήμερα συγκέντρωση στις 11:00 στο Σύνταγμα. Στην Ομόνοια θα

Εντυπωσιακή χορογραφία από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!!!

Εντυπωσιακή χορογραφία από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη...

Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Γερμανοί!!!

Αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έχασαν από τον Ολυμπιακό (3-1) οι παίκτες της Ντόρτμουντ. Τουλάχιστον αυτό δήλωσαν Καγκάουα και Χούμελς μετά το ματς.
Καγκάουα: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε από αυτήν την ομάδα που δεν είχε νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στη συνέχεια για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».
Χούμελς: «Δεν ξέρω το έγινε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πιστέψαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα μπούμε και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς όμως, και πάλι βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Ήταν τρομερή η δυναμική του κόσμου στο γήπεδο, μας έκανε τη ζωή δύσκολη».
sport-fm.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο...

Μετά από 110 Χιλιόμετρα ο Νίκος Καλοφύρης τερμάτισε πρώτος στον υπερμαραθώνιο βουνού VFT 2011 στο Παρανέστι Δράμας τρέχοντας 110 χιλιόμετρα σε 10 ώρες και 47 λεπτά και μας αποστόμωσε όλους με αυτά που είπε.

Δ' Εθνική: ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ...

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η Κοζάνη πέρασε με άριστα το φιλικό τεστ , πετυχαίνοντας μια σπουδαία φιλική νίκη εκτός έδρας επί του γηπεδούχου Πλαταμώνα με 1-3. Οι ερυθρόλευκοι παρά τον δυνατό αέρα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ποδαρικό για τη σεζόν 2011 – 2012 κάνει η Euroleague με τις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Τετάρτης, για τον τέταρτο όμιλο η Siena πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Unics Kazan επικρατώντας με 71-79, με τους Ζήση και McCalebb να κάνουν τη διαφορά για τους Ιταλούς, ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο ο Domercant πέτυχε 30 πόντους. Η Galatasary με ηγέτη τον Jaka Lakovic που πέτυχε 21 πόντους επικράτησε στην Πολωνία της Prokom με 76-62. Στον πρώτο, στον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, η Caja Laboral πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Fenerbaqhce με 66-69 και τον Mirza Teletonic να σημειώνει 23 πόντους. Για το ίδιο γκρουπ, η Cantu επικράτησε 80-69 της Nancy.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας, η CSKA Moscow επιβλήθηκε 74-87 της Zalgiris στο Kaunas στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο του 2ου γκρουπ, στο οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Α1 Μπάσκετ: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, η οποία θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη, ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων δε θα υπάρξει, εκτός αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες,
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ:

Champions League: Τα αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής (όμιλοι 5-8) (video)

Με τα παιχνίδια των ομίλων 5-8 ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο Champions League.
Στον πέμπτο, η Chelsea δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Genk. Προηγήθηκε 3-0 πριν καλά-καλά συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα για να πάρει τελικά τη νίκη με 5-0. Η Valencia προηγήθηκε στο Bay Arena, αλλάη Leverkusen έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1. Στον έκτο, Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε απέναντι στην Dortmund, 3-1, ενώ η Arsenal πέρασε νικηφόρα από το Velodrome με 0-1 χάρη στο γκολ του Ramsey στο 90΄. Στον έβδομο, o ΑΠΟΕΛ πήρε τεράστια ισοπαλία στο Dragao κόντρα στην Porto με 1-1, με τον Ailton στο 19΄ να απαντά στο γκολ του Hulk στο 13΄. Ισόπαλο 2-2 τελείωσε και το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Shakhtar Donetsk και Zenit. Στον όγδοο, Milan και Barcelona επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, αν και πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν, και επιβλήθηκαν των BATE Borisov και Viktoria Plzen αντίστοιχα με 2-0.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο ΠΑΟΚ! Απίστευτη έκθεση μαθητή του 1986!

Έκθεση του 1986. 
Θέμα: «Χαρακτηρίστε τον Μέγα Αλέξανδρο». 
Ένας μαθητής καλείται να γράψει για τον Μακεδόνα Στρατηλάτη και με κάποιο μοναδικό τρόπο, τον συνδέει με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Κούδα και το Νικόλα!
Δείτε την:
Thestival.gr

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Δείτε περισσότερα θέματα 

Σε δόσεις...η 6η δόση!!!

Σε δόσεις φαίνεται οτι θα καταβληθεί η 6η δόση των 8 δις...
Το υπόλοιπο κομμάτι της απο το ΔΝΤ αρχές του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου, καθώς είναι απαραίτητο να συνεδριάσει προηγουμένως το Δ.Σ. του ΔΝΤ και να αποφανθεί για τη βιωσιμότητα του χρέους, δηλαδή τη δυνατότητα εξυπηρέτησής του.
Η αξιολόγηση ενδεχομένως να δημοσιοποιηθεί

Η λίστα των μεγαλοοφειλετών στη βουλή , μυστικότητα για τα ονόματα!

Συνολικά 1.739 ονόματα μεγαλοοφειλετών στο Δημόσιο και 751 μεγαλοκαταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού συμπεριλαμβάνει η λίστα του Υπουργείου Οικονομικών που απεστάλη στη Βουλή.
Το υψηλότερο ποσό οφειλής για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο φέρεται να αγγίζει τα

Κρέας από αδέσποτα σκυλιά πωλούν αλλοδαποί στην Αθήνα!

Τριτοκοσμική η εικόνα του κέντρου της Αθήνας από αλλοδαπούς που πουλάνε κρέας από σκοτωμένα αδέσποτα σκυλιά.
Ένα αυτοσχέδιο φρικιαστικό παζάρι με σκυλιά σκοτωμένα και κρεμασμένα ανάποδα στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας.
Εκατοντάδες τηλεφωνικές καταγγελίες έγιναν από

Αφιερωμένο στον Κωστή Πολύζο...

Βρήκαμε στο facebook ένα συγκινητικό βίντεο, αφιερωμένο στον Κωστή. 
Δείτε το...

Βερολίνο: Εντυπωσιακές εικόνες από το Φεστιβάλ Φωτός (VIDEO)

Το Βερολίνο αυτή την εποχή είναι κυριολεκτικά λουσμένο στο φως. Πλαισιωμένα από πολλές εκδηλώσεις περισσότερα από 70 εμβληματικά σημεία, κτίρια, πλατείες και κεντρικοί δρόμοι της γερμανικής πόλης φωτίζονται και προβάλλουν την πιο εντυπωσιακή πλευρά τους, με αφορμή το έβδομο Φεστιβάλ Φωτός (Festival of Lights).
Κορυφαία σημεία των φετινών φωτεινών εγκαταστάσεων η πλατεία

Σε κώμα το 2χρονο κοριτσάκι που συγκλόνισε όλο τον κόσμο!

Το βίντεο που έδειχνε 2 φορτηγά να πατάνε στην κυριολεξία ένα 2χρονο μωρό και κανείς από τους περαστικούς να μην το βοηθάει έκανε χθες το γύρο του κόσμου και σόκαρε όλο τον πλανήτη.
Αν είσαι γονιός είναι σίγουρο ότι δεν άντεξες να το

Τι είπε ο Γερουλάνος για τον υποβιβασμό του Ηρακλή;

Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον Σκάϊ". Ο κ. Γερουλάνος άφησε να εννοηθεί πως ο Γηραιός δεν ήταν καθόλα νόμιμος γι' αυτό και υποβιβάστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. "Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Εμείς δεν εστιάζουμε σε ομάδες. Όποιος είναι εντάξει, δεν μπορεί να τον πειράξει κανείς. Ούτε το “μόνο οι μικρές και ποτέ οι μεγάλες” ισχύει. Αν δείτε και στα στημένα πρωταγωνιστούν οι μικρές ομάδες. Το ποδόσφαιρο τα έχει αφήσει ανοιχτά αυτά τα θέματα, όπως τη δικαιοδοσία του διαιτητικού, ώστε να μην κλείνει ο κύκλος. Αν κάποιος ερχόταν σε δύσκολη θέση, θα έβρισκε πάντα μια άλλη δίοδο", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος.
Δείτε περισσότερα θέματαβν

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ πως σκάει η νέα βόμβα μολότωφ!!!

Οι αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν σήμερα μπροστά στη Γ. Γ. Μακεδονίας Θράκης είχαν μαζί τους και χρησιμοποίησαν βόμβες νέου τύπου, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσουν το κοκτέιλ μολότωφ ή βόμβα μολότωφ. Το μέγεθός τους είναι μισό από το μπουκάλι μπύρας (βάζακι μεσαίου μεγέθους) ενώ το αποτέλεσμα είναι πιο «εντυπωσιακό». Η έκρηξη συνοδεύεται από κρότο κάτι που δεν συνέβαινε με την παραδοσιακή βόμβα μολότωφ. 
Δείτε: Οι ταραξίες εκσυγχρονίζονται!