ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ποιας πασίγνωστης τραγουδίστριας ο αδελφός είναι άστεγος;

Εκείνη είναι μεγάλη σταρ, το κοινό παραληρεί για πάρτη της, βγάζει εκατομμύρια και μένει σε χλιδάτα σπίτια. Εκείνος είναι αδερφός της, αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα, καθώς είναι άστεγος και μένει κάτω από μία γέφυρα... Ποιά είναι η άπονη;...

Ποιος γνωστός ηθοποιός δούλεψε σερβιτόρος;

Στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή. Δε θέλησε να αναφερθεί πολύ στη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο ομολόγησε, ότι πέρσι δούλευε ως σερβιτόρος, προκειμένου να βγάζει τα «προς το ζην».
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Δεν ήμουν καλός μαθητής, έκανα δύο φορές την

Ηθοποιός πέθανε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το θάνατό της!!

Το τραγικό όσο και παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου 1986 κατά τη δειάρκεια της θεατρικής παράστασης «The Drunkard» που παιζόταν στο Towson Moose Lodge της Βαλτιμόρης, όπου η 60χρονη τότε Edith Webster υποδυόταν το ρόλο της «γιαγιάς».
Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, στο δεύτερο μέρος της παράστασης, και λίγο πριν το τέλος, η «γιαγιά» τραγουδώντας το «Please don’t talk about me when I’m gone» (σ.σ. «Μην πείτε τίποτα για μένα όταν πεθάνω») σωριαζόταν νεκρή στο πάτωμα. Αυτό γινόταν καθημερινά, και για 8 περίπου χρόνια που η Edith έπαιζε το ρόλο.
Ήταν η στιγμή που όλοι οι θεατές χειροκροτούσαν την ηθοποιό για

Super League: Άρης – ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα κακό, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με το Λαζαρίδη στο 3΄, ο Παπάζογλου ισοφάρισε στο 48΄.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι. Στο 2΄ ο Χαλκιάς απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του Iacob. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Umbides, ο Λαζαρίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, με το «δικέφαλο» να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 30΄, χωρίς να

"Ρε μεγάλε, δείξε μας λίγο τσόντα"!!!

Ο τύπος είχε άγρια βίτσια! 
Το κινητό τηλέφωνο ήταν η αφορμή για να πέσει το ξύλο της αρκούδας σε μία παρέα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αυτός 45άρης με ελάττωμα να πηγαίνει μόνο με παντρεμένες, αυτή 35άρα με ιστορικό στα μεγάλια λόγια και τα ψέμματα στον άντρα της.
Μέσω καφετέριας γνωρίστηκαν και από την πρώτη στιγμή, το πάθος ήταν μεγάλο. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, κατάλαβαν πως

Πήγε στην Κύπρο για να παντρευτεί και έζησε εφιάλτη...

Η κοπέλα, της οποίας η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ήρθε στην Κύπρο μετά από προτροπή συμπατριώτισσας της, που της είχε πει ότι μπορούσε να ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παντρευτεί με Κύπριο.
Συγκλονιστικά στοιχεία για τη μεταχείριση που τυγχάνουν θύματα της εμπορίας προσώπων, έδωσε εκπρόσωπος του γραφείου καταπολέμησης της εμπορίας προσώπων της Αστυνομίας Κύπρου, σε ημερίδα για το ρόλο των ΜΜΕ στην καταπολέμηση της εμπορίας γυναικών με σκοπό τη

Τουρκία: Βιβλική η καταστροφή μετά το σεισμό - Φόβοι για 1000 νεκρούς!!! (video)

Βιβλική είναι η καταστροφή στην Τουρκία μετά το σεισμό των 7,3 Ρίχτερ που έπληξε το μεσημέρι την επαρχία Βαν. Οι ειδικοί εκτιμούν πως οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 1.000. Στις πόλεις ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα έχουν καταρρεύσει, ενώ στις πιο ορεινές περιοχές υπάρχουν φόβοι πως χωριά ολόκληρα έχουν σβηστεί από το χάρτη. Το 1976 στην ίδια περιοχή φονικός σεισμός είχε προκαλέσει το θάνατο 4.000 ανθρώπων.
Το επίκεντρο του σεισμού των 7,3 Ρίχτερ εντοπίστηκε 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βαν, μιας πόλης 390.000 κατοίκων, στην

Ομολογία - σοκ: "Εγώ σκότωσα τον Καντάφι"

Ένας ανήλικος επαναστάτης ισχυρίζεται, ότι σκότωσε τον Μουαμάρ Καντάφι.
Ο νεαρός Λίβυος, Σανάντ Αλ Σαντέκ Αλ Ουρέιμπι, δήλωσε πως οι αντικαθεστωτικοί βρήκαν τον Καντάφι ζωντανό στο δρόμο. «Τον πυροβόλησα δύο φορές. Μία κάτω από τη μασχάλη και μία στο κεφάλι. Δεν πέθανε αμέσως. Πήρε περίπου μισή ώρα για να πεθάνει», είπε με κυνικό τρόπο.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε σε video τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και αστυνομίας!!!

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μιάμιση περίπου ώρα πριν από την έναρξη του ΠΑΟΚ – Άρης μεταξύ οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα, αφού η αποστολή των φιλοξενούμενων έφτασε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο, οι φίλοι των «κιτρίνων» θέλησαν να πλησιάσουν στην είσοδο των αποδυτηρίων για να περιμένουν το Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του.
Τότε, τα ΜΑΤ προχώρησαν σε άσκοπη χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα, ενώ έπεσαν μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Super League: Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-3 (video)

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 3-0 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Super League. Δύο γκολ πέτυχε ο Djebbour κόντρα στην πρώην του ομάδα, ένα ο Mirallas.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, απείλησαν με τους Djebbour και Makoun, πριν ο Αλγερινός ανοίξει το σκορ στο 33΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του

Super League: ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-1 (video)

Σπουδαία νίκη με 3-1 πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική στη Super League. Ο Μάντζιος πέτυχε δύο γκολ, ο Choumbinho ένα, ενώ για την Ένωση μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 60΄ ο Beleck.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 12ο λεπτό ο Μάντζιος με σουτ από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σιαλμάς σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τη μεγαλύτερη να ανήκει στην Ένωση. Ήταν στο 43΄ όταν η κεφαλιά του Λυμπερόπουλου από πλεονεκτική θέση έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Κρητικοί πήραν

Η Μαρινέλλα και ο… οίκος ανοχής!!!

Η Μαρινέλλα αυτόν τον χειμώνα θα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Παναγιώτη Πετράκη.
Κι ενώ όλοι λοιπόν εργάζονται εντατικά για τις κατασκευές που απαιτούνται για τη μεγάλη πρεμιέρα, ήταν φυσικό κατά τη διάρκεια των εργασιών να γίνονται κάποιοι δυνατοί θόρυβοι φυσικά κατά τις επιτρεπόμενες ώρες.
Ξαφνικά, λοιπόν όταν οι εργάτες δούλευαν κι έκαναν φασαρία,

Εύβοια: Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με τους φίλους του!!!

Εδώ και μία εβδομάδα, το κουτσομπολιό πάει σύννεφο σε μια επαρχιακή πόλη της Εύβοιας.
Πριν από λίγες ημέρες τρεις ευυπόληπτοι πολίτες, βρέθηκαν στο σπίτι του ενός με σκοπό να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.
Το σπίτι ήταν άδειο μιας και η γυναίκα του ενός δούλευε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει. Για κακή τους τύχη όμως, η γυναίκα έτυχε ναγυρίσει νωρίτερα στο σπίτι...“Γύρισα αγάπη μου” είπε με το που άνοιξε την πόρτα…

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Β' ΕΠΣ Γρεβενών 6η αγωνιστική


Κυριακή 23/10/2011
6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Αποτελέσματα:

Δείτε τι έγραφε το πανό της “Θύρα 13..”

Γερμανικός δορυφόρος θα πέσει στη γη – Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που ίσως συντριβεί...

Σύμφωνα με το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστήματος εκτός επικοινωνίας με τη γη είναι ο δορυφόρος ROSAT ενώ η πορεία του είναι σε φθίνουσα τροχιά.
Ο δορυφόρος αναμένεται να έχει πέσει μέχρι τη Δευτέρα (24/10) και η πιθανότητα να προσγειωθεί στο κεφάλι κάποιου είναι 1 στις 2.000. Όσον αφορά το δορυφόρο, εκτοξεύτηκε στις αρχές του ’90 και έχει μέγεθος ενός αυτοκινήτου.
Επειδή δεν έχει προωθητικά συστήματα για τη διόρθωση της τροχιάς του δεν είναι εφικτό να

Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πυροκροτητές στην κατοχή ενός 52χρονου από την Καστοριά!

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν 52χρονο Έλληνα για άσκοπους πυροβολισμούς και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 
Στη συνέχεια συνελήφθη 55χρονος Έλληνας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου Έλλληνα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, το βράδυ της 21-10-2011, σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί που διενεργούσαν ελέγχους άκουσαν πέντε (5) πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο και στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων του Τ.Σ.Φ. Μεσοποταμίας και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, ο 52χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. εντοπίστηκε σε άλλη περιοχή της Καστοριάς, να πυροβολεί στον αέρα και συνελήφθη.
Περαιτέρω προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά τις προηγούμενες ώρες της ημέρας είχε πυροβολήσει άσκοπα σε διάφορες περιοχές της Καστοριάς, απ’ όπου περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν δεκαέξι (16) κάλυκες, χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής βλάβες σε πρόσωπα ή πράγματα.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα (1) τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV, πενήντα εφτά (57) φυσίγγια, δύο (2) γεμιστήρες και ένα (1) ΙΧΕ αυτοκίνητο.
Από την επισταμένη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 52χρονος είχε προμηθευτεί το όπλο από τον 29χρονο έναντι του χρηματικού ποσού των 1200 €, ο οποίος με τη σειρά του, φέρεται να το είχε προμηθευτεί από τον 55χρονο συλληφθέντα, κάτοικο Καστοριάς.
Από νομότυπες έρευνες που έγιναν στις οικίες και σε επαγγελματικό χώρο του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 7η αγωνιστική


7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Γ' Προκριματικής Φάσης Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Γ' Προκριματική Φάση
ΤΕΤΑΡΤΗ 19-10-2011 ΩΡΑ 4.00 μμ


ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ 1-3
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ – ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ- ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΕΡ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 2-3
ΛΑΖΟΓΚΑ- ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ – ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ


ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 9-3
ΛΕΚΚΑΣ- ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ- ΒΛΑΧΑΚΗΣ


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011
ΓΗΠΕΔΟ : ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ-ΧΑΡΙΣΗΣ-ΡΙΓΚΟΣ 4ος ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Δείτε περισσότερα θέματα 

Aυτό είναι το όπλο μου ρε....

O "μάγκας" υποκλίθηκε μπροστά στα ΜΑΤ και τους έδειξε το όπλο του!
Απολαύστε πιο κάτω την μοναδικότητα της στιγμής...

Τέλος ο Μαυρίδης από Καστοριά!

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην Καστοριά, καθώς ο Μιχάλης Μαυρίδης υπέβαλλε την Παρασκευή (21/10) την παραίτησή του.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε, οι παίκτες και η διοίκηση της Καστοριάς τους γνωρίζουν.
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Μαυρίδη:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Έχασε τη ζωή του ο Μάρκο Σιμοντσέλι.

Ο Ιταλός αναβάτης με την χαρακτηριστική του κόμη δεν θα ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα…
Οι πληροφορίες που τον ήθελαν να διατηρεί τις αισθήσεις του μετά την πτώση που είχε μάλλον ήταν καθησυχαστικές, καθώς ο αναβάτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τραύματα του.

Ποια κόρη εφοπλιστή παντρεύεται ο Νίνο;

Ποια κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή παντρεύεται ο Νίνο τις επόμενες μέρες; 
Σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού, ο Νίνο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη...

Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!

Πραγματικά δεν μπορεί να παέι το μυαλό σας στα περισσότερα από τα αντικείμενα που έχουν πεταχτεί μέσα στο γήπεδο...

Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών – Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας 76-61

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ
Ένα εύκολο απόγευμα είχε τελικά η ομάδα των Γρεβενών που φιλοξένησε στο Κλειστό της την ομάδα της Πτολεμαΐδας νικώντας την με σκορ 76-61
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Σεισμός 7,6 ρίχτερ στην Τουρκία!!!

Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βόρειοανατολική Τουρκία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:41 (GMT) και είχε εστιακό βάθος 94,5 χιλιόμετρα. Η πόλη Βαν βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράν.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.
Newpost.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

(video) "ΣΠΑΕΙ" ΤΑΜΕΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται, οι εικόνες της έχουν μαγέψει τους Βρετανούς τηλεθεατές.
Η μίνι σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ «Joanna Lumley's Greek Odyssey» (Η ελληνική Οδύσσεια της ηθοποιού Τζοάνα Λάμλεϊ) που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να προβάλλεται από το κανάλι ITV, το οποίο βλέπουν διεθνώς περίπου 30 εκατομμύρια σημειώνει τεράστια επιτυχία.Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Ακρόπολη, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καθώς και το ορεινό χωριό Αντιά, στη Νότια Εύβοια, οι κάτοικοι του οποίου συντηρούν το αρχαίο έθιμο να σφυρίζουν όταν θέλουν να ... επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Στο πλαίσιο του

Έρχονται εννέα Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) στην Εγνατία!

Τη δημιουργία εννιά Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ), κατά μήκος της Εγνατίας οδού, προωθεί πλέον με ταχύτατες διαδικασίες η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», προκειμένου να λύσει το πρόβλημα ανεφοδιασμού των οχημάτων αλλά και της ανάπαυσης των οδηγών. Το καλοκαίρι που τελειώνει σε λίγες μέρες ήταν το τελευταίο χωρίς... βενζίνη στον αυτοκινητόδρομο, καθώς σύμφωνα με το σχεδιασμό, το αργότερο μέχρι τον επόμενο Μάιο σε

Προς νέα καθυστέρηση η σέντρα στη Δ' Εθνική...

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής στις 30 Οκτωβρίου, καθώς η κατηγορία είναι αναγκασμένη να περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η Football League αναμένεται να ξεκινήσει στις 30/10, ενώ για τη Football League 2 δεν έχει γίνει ακόμη κλήρωση, ούτε έχει διαρρεύσει κάποιο σενάριο για το πότε θα οριστεί η σέντρα.
Παράλληλα, ομιχλώδες παραμένει το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Όλες πλην του

Πώς να ζήσετε με 6.000 ευρώ το χρόνο στην Ελλάδα...

Η μείωση των μισθών στην Ελλάδα κατά το 2010 και το 2011 ήταν η μεγαλύτερη διεθνώς και δυστυχώς τόσο η Τρόικα, όσο η κυβέρνηση αλλά και διεθνείς τράπεζες προβλέπουν περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Τελικά, ο βασικός μισθός στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει μέχρι και στα 550 ευρώ το μήνα στον ιδιωτικό τομέα ενώ με το επίδομα ανεργίας κοντά στα 400 ευρώ, την ανεργία σε επίπεδα ρεκόρ και την part time εργασία να γίνεται η νέα full time εργασία, αξίζει κανείς να δει πώς μπορεί κάποιος να

Μακεδονικός Σιάτιστας- Φούφας 2-1

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Σιάτιστας στο πρωτάθλημα!!!
Αναλυτικά το παιχνίδι:

Πενήντα πλαστά πτυχία στον ΔΟΑΤΑΠ σε μια 5ετία!

Φιλόλογος από τη Λευκορωσία χειρουργούσε στο Αίγιο! 
Ιερέας κατέθεσε στη μητρόπολη του όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία πλαστά πτυχία. «Είχε» προπτυχιακό στην Ψυχολογία από την Οξφόρδη, προπτυχιακό στην Πληροφορική από το Σαουθάμπτον και διδακτορικό από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας! «Γιατρός» κούραρε τους υπερήλικες ΚΑΠΗ της Αττικής έχοντας ως μόνες ιατρικές γνώσεις τα…

Το πρόχειρο φαγητό «σκοτώνει» το σπέρμα!

Επιστήμονες ανακάλυψαν πως η υπερκατανάλωση πίτσας, τσιπς και άλλων μη παραδοσιακών τροφίμων μπορεί να ελαττώσει σημαντικά τη γονιμότητα των αντρών.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ και του Πανεπιστημίου της Μούρθια, στην Ισπανία, που παρουσίασαν τα συμπεράσματά τους στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM).
Οι μελετητές αναλύοντας δείγματα σπέρματος από 188 άντρες ηλικίας 18-22 ετών ανακάλυψαν πως η διατροφή μπορεί να επιδράσει άμεσα στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Συγκεκριμένα, όσοι ακολουθούσαν διατροφή πλούσια σε λιπαρά

Στροφή δεξιά ή αριστερά;

Ο Κλεισθένης γράφει.
Η φημολογία για πρόωρες εκλογές τείνει να γίνει βεβαιότητα.
Τα ερωτήματα πολλά και η πιθανότητα προσωρινού αδιεξόδου μεγάλη.
Ο λαός θα κληθεί να δώσει την πολιτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο τόπος για την έξοδο απ’ την κρίση.
Το τι θα βγάλει η κάλπη κανείς δεν μπορεί να το προεξοφλήσει.
Αν εξετάσουμε την σημερινή κατάσταση των κομμάτων θα κάνουμε μερικές δυσάρεστες διαπιστώσεις.

Αγρίνιο: Σχολικό κυλικείο με ούζα και μπύρες!

Τα πρώτα πρόστιμα επιβλήθηκαν πριν από λίγες μέρες, από το Τμήμα Εμπορίου, αλλά και τον ΕΦΕΤ σε σχολικό κυλικείο του Αγρινίου, καθώς βρέθηκε να έχει μπύρες και ούζα!
Ξεκίνησαν μετά τις καταλήψεις και πάλι οι έλεγχοι σε σχολικά κυλικεία της περιοχής.
Για τις ίδιες παραβάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε πρόστιμο και από τον ΕΦΕΤ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Διεύθυνση του σχολείου, φαίνεται πως δεν ασχολήθηκε καθόλου και σαφώς έχει ευθύνες.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, αλλά αυτό που τονίζεται είναι πως και οι Διευθύνσεις των σχολείων, έχουν σαφώς ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των κυλικείων και καλούνται να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ενιαίο μισθολόγιο: ποιες οι μειώσεις μισθών από 1η Νοεμβρίου;

Σε ποιους υπαλλήλους θα εφαρμοστεί τελικά το ενιαίο μισθολόγιο και ποιες μειώσεις μισθών θα γίνουν; Ποιες οι ρυθμίσεις-ανάσα του ενιαίου μισθολογίου;
Από 7% έως και 60% θα δουν μειωμένες τις αποδοχές τους οι δημόσιοι υπάλληλοι μέσω του νέου μισθολογίου – βαθμολογίου που ψηφίστηκε, στη Βουλή.
Η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου ξεκινά άμεσα από την

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Φλώρινας 7η αγωνιστική

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΕΠΣΦ
Με νίκες εύκολα ή δύσκολα συνέχισαν οι πρωτοπόροι...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα Α’ κατ. ΕΠΣ Καστοριάς 7η αγωνιστική.

Τα 28  γκολ και η επικράτηση των φιλοξενούμενων ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 7ης αγωνιστικής ημέρας, όπου οι δύο πρωτοπόροι Παναργειακός και Δόξα Κορησού εύκολα ή δύσκολα προχώρησαν με νίκες, παραμένοντας στην κορυφή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :