ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η επιτάχυνση και το ασυγκράτητο στήθος!!! (Video)

Δεν άντεξαν στην επιτάχυνση και έσπασαν...
Μια κοπέλα ήθελε να ζήσει την εμπειρία ενός αγωνιστικού αυτοκίνητου. Προφανώς δεν ήξερε πως οι ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί είναι τόσο μεγάλες και έκανε... στυλιστικό λάθος;
Βόλτα νόμιζε ότι θα κάνει μια νεαρή με ένα αγωνιστικό Toyota Supra και ντύθηκε ελαφρά. Με σκέρτσο και φορώντας ένα λευκό πουκαμισάκι μπήκε συνοδηγός σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για να κάνει τον γύρο της πίστας.
Πότε όμως δεν φανταζόταν ότι τα κουμπιά του πουκαμίσου της δεν θα άντεχαν στην τρομερή επιτάχυνση.
Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της έγινε το μοιραίο... έσπασαν τα κουμπάκια και το πλούσιο στήθος ξεπρόβαλε σαν αερόσακος.
Απολαύστε την.

Η Lady Gaga σε συναυλία κρατώντας ένα… @@ος! (video)

Το ότι τα έχουμε δει όλα από την Lady Gaga είναι γνωστό. Πάνω λοιπόν που νομίζαμε πως τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει από την εκκεντρική σταρ, να που μας τη βγήκε πάλι και μας την έκανε την… «τσαχπινιά» της!
Ένα θα σας πούμε. Ότι η 25χρονη καλλιτέχνης, βγήκε να τραγουδήσει στο πάρτι που ακολούθησε της Formula 1 στην Ινδία, και άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς αντί για μικρόφωνο, κρατούσε ένα…

Aνέκδοτο : Μόνος εγώ, μόνος εσύ…

Πάει ο τύπος σ’ ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας:
- Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει;
Ο τύπος αρχίζει να μιλά:
- Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε,τώρα,

Οι σεξουαλικές ορμές μιας καθηγήτριας θρησκευτικών!!!

Ποιος είπε ότι οι καθηγήτριες θρησκευτικών δεν έχουν σεξουαλικές ορμές; 
Γυναίκες είναι και αυτές και μπορούν να έχουν μια έντονη σεξουαλική ζωή.
Η 24χρονη Kathryn Roach από τη Μεγάλη Βρετανία βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές όταν αποφάσισε να αποπλανήσει έναν 14χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε τουλάχιστον...

Facebook: Δεν είναι το μικρότερο μωρό ελεφαντάκι του κόσμου!

Η παρακάτω φωτογραφία που κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου μέσω Facebook, έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ πολλών χρηστών.
Η αποστολή της γίνεται για να “διαλογιστούμε για να βοηθήσουμε το ελεφαντάκι να επιβιώσει”! Το υπερβολικά μικρό μέγεθος του ζωντανού μας προβλημάτισε και είπαμε να το… ψάξουμε λίγο παραπάνω! Ιδού λοιπόν!

Champions League: Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 21:45

Το πιο κρίσιμο αγώνα του στο φετινό Champions League δίνει ο Ολυμπιακός στις 21:45 στο Ντόρτμουντ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν οδηγό το 3-1 επί της Μπορούσια στο Καραϊσκάκη, πριν από δύο εβδομάδες και να φύγουν από την Γερμανία με τους βαθμούς της νίκης που θα τους κρατήσουν εντός ευρωπαϊκών στόχων.
Τα πλάνα του βαλβέρδε

Ημίγυμνες καμαριέρες στο σπίτι του Στρος Καν!!! (Video)

Έξω από το σπίτι του Στρος Καν, ντυμένες καμαριέρες, βρέθηκαν τρεις Ουκρανές ακτιβίστριες της Femen. Φώναζαν συνθήματα ενώ γυμνές από...

Γνωστός γυναικολόγος κατηγορείται για βιασμό πελατισσών!!!

Δικαστήριο στη Λάρνακα ανανέωσε την Τρίτη για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης γνωστού γυναικολόγου της πόλης, ο οποίος …
θεωρείται ύποπτος για 36 περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ασθενών.
Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων. Όπως ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης, σε βάρος του υπόπτου διερευνώνται 36 περιπτώσεις βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ενηλίκων και

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μας… κράζουν οι Γερμανοί!!!

Εκτενές αφιέρωμα για τα όσα… κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κάνει η γερμανική ιστοσελίδα nzz.ch.
Όπως αναφέρει το καθ' όλα προσβλητικό ρεπορτάζ, με τίτλο «Διεφθαρμένο Σύστημα», το ποδόσφαιρο της χώρας μας μαστίζεται από σκάνδαλα «στημένων αγώνων» ενώ κάνει αναφορά και…

Σέξι φωτογραφίες θαυμάστριας έστειλε κατά λάθος ο Ronaldo στην Irina Shayk! (pics+video)

Ο σούπερστάρ της Ρεάλ Μαδρίτης υπέπεσε σε μια από τις πιο εφιαλτικές γκάφες που μπορεί να σκεφτεί ο ανδρικός νους.
Η ποδοσφαιρική του κλάση είναι δεδομένη. Αν εξαιρέσεις την εμμονή να του χτυπάει τα φάουλ με αυτό το κάτι σαν στιλ, η ευφυία του Cristiano Ronaldo "επί χόρτου" είναι αδιαμφισβήτητη.
Στα προσωπικά του, βέβαια, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ελέγχεται, αφού κατάφερε να στείλει mail με σέξι πόζες θαυμάστριας στην αγαπημένη του, Irina Shayk!

Δείτε τι γράφουν στη σελίδα της Ε. Καϊλή στο Facebook οι φίλοι της...

Δείτε:

"Τίτλοι τέλους" για την Ελευθεροτυπία;

Ένα απρόσμενο "τίτλο τέλους" επιφύλασσε για τους εκατοντάδες συντάκτες της Ελευθεροτυπίας η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου.
Πρόκειται για την πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά την Μεταπολίτευση, στις 21 Ιουλίου του 1975 και εδραιώθηκε από τα πρώτα χρόνια σε μία από τις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Το ξαφνικό τέλος δόθηκε το..

EKTAKTO: 3 βουλευτές ρίχνουν την Κυβέρνηση!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokordela.gr αυτή την ώρα στη Βουλή γίνεται κυριολεκτικά χαμός και ήδη κάποιοι..

Μπλέκουν σε ροζ σκάνδαλο πασίγνωστο εφοπλιστή!

Σοκ για πασίγνωστο Ελληνα εφοπλιστή ο οποίος έχει πέσει σε μεγάλες φουρτούνες. Αιτία, η μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην υπάλληλός του, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. Η υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά από τον Τύπο της Αμερικής (όπου ο Ελληνας πλοιοκτήτης μένει μόνιμα), ενώ εκτενείς αναφορές έκαναν και οι βρετανικές εφημερίδες.
Σύμφωνα μάλιστα με τη «New York Post», ο εφοπλιστής φέρεται να

Ανεξαρτητοποιείται και η Εύα Καϊλή. Διαβάστε την επιστολή...

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας Αποστολάκη, καθώς ένας προς έναν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γυρίζουν την πλάτη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.
Πριν από λίγο η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καιλή, με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό την οποία ανέβασε στο twitter, εκφράζει τη διαφωνία της με το δημοψήφισμα, αναφέρει ότι αν επιμείνει η κυβέρνηση στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η ίδια θα ανεξαρητοποιηθεί και ζητά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με άλλον πρωθυπουργό.


Πιο συγκεκριμένα δηλώνει αναλυτικά στην επιστολή της:

TUS feat. Remis Xantos - ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ


Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 1-1 (0-1)

8η αγωνιστική
Σάββατο: 29 Οκτωβρίου 2011
Λύτρωση για τη Σειρήνα στο 94ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Μίμη Ασλανίδη και ο 2οςπολύτιμος βαθμός στη φετινή τιτάνια προσπάθεια, είναι γεγονός. Ένα πέναλτι που χτυπήθηκε δυο φορές, ενώ κανονικά θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αφού μεν έγινε το πέναλτι, η φάση όμως συνεχίστηκε και μπήκε το γκολ. Την πρώτη εκτέλεση ανέλαβε να εκτελέσει ο Αυγ. Κούσκορας, ο εκπληκτικός Κόντουλαςαπέκρουσε, όμως με υπόδειξη του α΄βοηθού κ.Ρίγκου, σωστά διατάχθηκε επανάληψη για να ισοφαρίσει ο Μ. Ασλανίδης και να δώσει αίσιο τέλος στην αγωνιώδη προσπάθεια των γηπεδούχων.

Παπάς χάρισε στην ερωμένη του μέχρι και… αυτοκίνητο!!!

Μέχρι και ξύλο έπεσε σε χωριό του Αντιρρίου, όταν τα παιδιά ενός παπά… ανακάλυψαν πως ο ευσεβής (κατά τα άλλα) πατέρας τους… είχε ερωμένη...
Αυτό, όμως, που τους ενόχλησε ακόμη περισσότερο ήταν ότι της έκανε… και πανάκριβα δώρα!Το χωριό είχε «βουίξει» για την «ροζ» ιστορία του ιερέα! Αν και μεσήλικας είχε καταφέρει να βρει ερωτική σύντροφο αρκετά χρόνια μικρότερή του! Η οποία τον ξετρέλανε!
Η ερωμένη ζει σε χωριό στην περιοχή της Ναυπάκτου, γνώρισε τον παπά και τον ερωτεύθηκε! Περισσότερο, όμως, φαίνεται πως έχει δαγκώσει εκείνος τη λαμαρίνα! Έτσι άνοιγε το πορτοφόλι του και της

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μιλένα Αποστολάκη!!! (Video)

Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά την πρωθυπουργική ανακοίνωση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Ήδη η πρώτη μείωση της δύναμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της κυβερνησης σημειώθηκε λίγες ώρες μετά, με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Β' Αθηνών Μιλένας Αποστολάκη.
Με δισέλιδη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί, δηλαδή να διατηρήσει την έδρα της στη Βουλή.
Η κ. Αποστολάκη αιτιολόγησε την κίνησή της αυτή ως προϊόν της διαφωνίας της με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Την ίδια στιγμή, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί από τη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι η ΚΟ συρρικνώνεται στους 152 βουλευτές από τους 160 που είχε όταν εκλέχτηκε το 2009.


Αναλυτικά στην επιστολή της αναφέρει:

Κορυφαίο ανέκδοτο : Ο Τοτός και η Αννούλα στη παραλία!!!

Είναι ο Τοτός και ετοιμάζεται να βγει ραντεβού με την Αννουλα…
Έχοντας ετοιμαστεί για να φύγει από το σπίτι, τον ρωτάει ο πατέρας του:
- «Τοτέ, προφυλακτικό μαζί σου πήρες;»
και απαντάει ο Τοτός
- «Έχω πάρει μπαμπά και άμα γίνει τίποτα με την Αννούλα θα το βάλω»
- «Και που ξέρω εγώ ότι θα το φορέσεις; Αν δεν το βάλεις εδώ, δεν

Παππούς ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε με τον Ρουβά! (video)

Δεν έχει προηγούμενο το βίντεο του ηλικιωμένου άνδρα που σηκώθηκε και χόρεψε στην πίστα μάλιστα στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά!!!
Ο… παππούς ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν είδε τον Σάκη να βγαίνει στην σκηνή και να τα δίνει όλα που θέλησε να τον μιμηθεί και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, με φιγούρες και κουνήματα, την ώρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευε το «άντεξα».
Βρε δωσ‘ του από δω, φέρ’ τον από κεί… ο παππούς ξεσήκωσε το κοινό, αλλά όπως φαίνεται και τον ίδιο τον Σάκη, ο οποίος μόλις είδε τους άνδρες ασφαλείας να ανεβαίνουν στο stage για να κατεβάσουν τον ξαφνικό επισκέπτη, φώναξε δυνατά για να προλάβει τον security:

Πασίγνωστος παρουσιαστής συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές!!! (video)

Χωρίς να προβάλλει καμία απολύτως αντίσταση και σχεδόν προετοιμασμένος για αυτό που θα επακολουθούσε, πασίγνωστος δημοσιογράφος και παρουσιαστής συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά από δεκάδες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, σόου και δελτία ειδήσεων, αλλά και ατάκες που «έγραψαν» στο παρελθόν, ο «αγαπημένος» πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων εντοπίστηκε στην Ομόνοια και λίγη ώρα αργότερα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μετά από σχετικό ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εδώ και καιρό. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ακάλυπτες επιταγές και παλιές καταδικαστικές αποφάσεις.
Η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και μέρες έπειτα από εντολή του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για δεκάδες αδικήματα οικονομικής φύσεως. Οπώς δήλωσε, γνώριζε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και ήταν ενήμερος για ό,τι τον αφορά.
Μάλιστα, πέρασε όλη την νύχτα στο τμήμα και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Δείτε τί μετέδωσε η Πρωινή Μελέτη για το θέμα.


από: Star.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ – ΠΟΝΤ. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-6 8η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Ποντινής το Σάββατο 29-10-2011 στο γήπεδο της Κοκκινιάς με αντίπαλο την αδύναμη γηπεδούχο ομάδα. Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο πολύ χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χάνει σωρεία ευκαιριών και τελικά να σκοράρει στο 45΄λεπτό όταν ο

Το αληθινό δέντρο Παπαριά !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανέκδοτο: Ο άνεργος!!!

Μπαίνει μια μέρα ένας άνεργος μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.
- Βεβαίως, υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι 3 μέρες και να δουλεύεις 2 ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα καθαρά, με...

Δύο Γρεβενιώτες Πρωταθλητές!!!

Δύο Γρεβενιώτες Αθλητές του Μ.Ο.Γ. Πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2011.
Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε για 7η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα...
στην κατηγορία Ε3 (μοτοσυκλέτες άνω των 450 κ.ε.) με την HONDA CRF 480, αλλά και στην Γενική Κατάταξη (Ανεξαρτήτως κατηγορίας). Ρεκόρ που δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν και πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, αναδεικνύοντας έτσι, τον Βασίλη Σιαφαρίκα, σαν τον καλύτερο αθλητή enduro όλων των εποχών στην Ελλάδα. Διάκριση που τιμά ιδιαίτερα τον Βασίλη και κάνει υπερήφανους τον Μ.Ο.Γ. και τα Γρεβενά.
Ο Γιάννης Παυλίδης κατακτά τον δεύτερο Πανελλήνιο τίτλο του στο Enduro. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας Ν (νέων αθλητών), κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή και στην κατηγορία E1 (μοτοσυκλέτες 4Τ μέχρι 250 κ.ε.) με την HUSQVARNA TE 250, καθώς και την τρίτη θέση στην Γενική Κατάταξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Παυλίδης θεωρείται σήμερα από τους καλύτερους νέους αθλητές enduro στον Ελλαδικό χώρο.
mog.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Θεμα: ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2011

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ :  ΓΡΕΒΕΝΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Τηλ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ :             6972610136 begin_of_the_skype_highlighting            6972610136      end_of_the_skype_highlighting      
 Τηλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ :             6977076072 begin_of_the_skype_highlighting            6977076072      end_of_the_skype_highlighting      


Γρεβενά  23 Οκτωβρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ. : 201/2/16-α΄
Π Ρ Ο Σ
1. Όλα τα μέλη μας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
  1. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
  2. Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ:
« Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση»

Συνάδελφοι ,
- Γίνεται γνωστό ότι η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών.
- Στην εν λόγω συνέλευση θα πραγματοποιηθεί :
Ø  Διοικητικός – οικονομικός απολογισμός
Ø  Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών
Ø  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
- Σε περίπτωση μη απαρτίας του ¼ των μελών , η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος και ώρα την 08-11-2011 χωρίς άλλη πρόσκληση.
- Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 15 του ισχύοντος καταστατικού της Ένωσης μας, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσα μέλη εγγραφούν μέχρι την έναρξη της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ 
Δείτε περισσότερα θέματα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
183.000 «λουκέτα» σε επιχειρήσεις και απώλεια 250.000 θέσεων εργασίας αναμένονται έως το καλοκαίρι του 2012....
Τη λήψη άμεσων μέτρων ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης
Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών και την τόνωση της αγοράς, προκειμένου να αποφευχθούν τα χιλιάδες νέα «λουκέτα» και οι δεκάδες χιλιάδες νέοι άνεργοι, ζητά ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.
Ειδικότερα, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει στο έγγραφό του εισαγωγικά ότι «κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι ελληνικές επιχειρήσεις, όπως και τα ελληνικά νοικοκυριά, βρίσκονται σε ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομικά θέση, καθώς ο τζίρος των επιχειρήσεων βαίνει

Borussia Dortmund – Ολυμπιακός: Όλα τα βίντεο λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη στο Champions League!


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη στη Γερμανία απέναντι στην Borussia Dortmund, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στο «κυνήγι» μίας θέσης στην επόμενη φάση του Champions League. Η κάμερα του Sportena παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και σας παρουσιάζει με βίντεο τις δηλώσεις προπονητών και παικτών, αλλά και πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Westfalen».

Κερ. Αγ. Γεωργίου - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 3-1 (1-1) 8η αγωνιστική

Απρόσμενη ήττα και προβληματισμός στις τάξεις της Α.Ε.Π..
Απογοήτευσε με την εμφάνισή της η Α.Ε.Π. στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, καθώς δικαιολογεί την παρουσία της για 20' λεπτά μόνο στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε και προβάδισμα στο σκορ από το 13' με γκολ του Τσιάτσιου.
Απελπιστική και απερίγραπτη η κατάσταση μετά το εικοσάλεπτο...με τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π., να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, με κακές επιλογές στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι θετικό και ουσιαστικό μέσα στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι μετά το 20ο πίεσαν, ανέβασαν την απόδοσή τους και με πρωταγωνιστή τον Β. Πακαπούκα, έφεραν το ματς στα ίσα στο 33'.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ"...Εμπλοκή Σάχα στο 0-4 ΑΕΚ-Βόλος!

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Δ. Κωνσταντινίδη στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ", ανάμεσα στις 39.000 συνομιλίες της ΕΥΠ για τα στημένα, που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί υπάρχει μια ύποπτη συνομιλία πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β. 0-4, στην οποία συμμετέχει ο Έλληνας μάνατζερ του Σάχα. Στην υπόθεση εμπλέκονται και τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες της Ένωσης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η συνομιλία είναι ανάμεα στον Έλληνα μάνατζερ του Σάχα και έναν από τους εγκλεισμένους στην φυλακή για την υπόθεση για τα στημένα. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εγκλεισμένοι στην φυλακή για τα στημένοι

Tα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστοτελείου!

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται...
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το... ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά...

Β΄ Εθνική: Πανθρακικός – Καλλονή 1-0

O Πανθρακικός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Β΄ Εθνική, επικρατώντας 1-0 της Καλλονής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Μίνγκα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ, ενώ στο 40΄ ο Κοντογουλίδης έστειλε την μπάλα στα δοκάρι.
Πανθρακικος: Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Munafo, Λιαπάκης, Μίνγκας, Baykara (89′ Βαγγελόπουλος), Κοντογουλίδης (80′ Σουλτανίδης), Σίμωσης (58′ Ponce)
Καλλονή: Σουλογάνης, Μανούσος, Μανουσάκης (77′ Μακρίδης), Traore, Τριανταφύλλου, Κριπιντίρης, Τζιωρτζιόπουλος (88′ Θέος), Γάλας, Καρακώστας, Marcelo, Leozinho (67′ Βλαστέλλης)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι "Προβλέψεις" κυκλοφορούν ελεύθερες στα περίπτερα!!!

Κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι "Προβλέψεις" κυκλοφορούν στα περίπτερα με μόλις 1 euro.Δείτε περισσότερα θέματα

Απελευθερωμένο το ωράριο για τα φαρμακεία από 1η Νοεμβρίου!

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Τρίτη το απελευθερωμένο ωράριο των φαρμακείων για τα απογεύματα Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση για την απελευθέρωση του ωραρίου που έχει υπογράψει ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος, θα λειτουργεί τα απογεύματα των ημερών αυτών όποιος επιθυμεί να διατηρήσει το φαρμακείο του ανοιχτό, αρκεί να το έχει δηλώσει εγκαίρως στον οικείο σύλλογο.
Οι φαρμακοποιοί είναι έτοιμοι να καταρτίσουν ωράρια λειτουργίας που θα προβλέπουν το άνοιγμα του 30% των φαρμακείων την

Πηγαδάκια Βρυξελλών μιλούν για νέα απάτη της Ελλάδας!!!

Ξαφνιάστηκε με την αιφνιδιαστική απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, να «αποφασίσει ο λαός» όλοι οι εταίροι αλλά και το ΔΝΤ.
Την ώρα που η Κομισιόν έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τον Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα, στα πηγαδάκια των Βρυξελλών κάνουν λόγο για νέα απάτη της Ελλάδας.
Παρόμοια είναι και η θέση της Γερμανίας. Παρόλο που σε επίσημη ανακοίνωση δηλώνει «είναι εσωτερική υπόθεση», στην πραγματικότητα είναι έτοιμη να… μας αφήσει στην μοίρα μας.
Έξαλλοι είναι και οι Βρετανοί με τους Times να εκτιμούν ότι το

Δημοψήφισμα σε Facebook και Twitter!!!

Το θέμα του δημοψηφίσματος είναι το κυρίαρχο ζήτημα συζήτησης και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Ως «πιθανό όχημα εξόδου του Παπανδρέου από την εξουσία» χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου την κίνηση του Πρωθυπουργού. «Μας έβαλαν την βενζίνη αλλά δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για να οδηγήσει το όχημα», σχολιάζουν αρκετοί άλλοι σε postsπου αποστέλλουν.
Για την ώρα η συζήτηση έχει να κάνει με το αν είναι ορθό ή όχι που οδηγείται η χώρα σε δημοψήφισμα παρά σχετικά με το τι θα ψηφίσει ο κόσμος σε αυτό. Ωστόσο μπαίνουν και ορισμένα διλήμματα. Γράφει σχετικά ένας χρήστης στον τοίχο του στο facebook: «Αν ψηφίσω ναι είναι σαν να συμφωνώ μαζί τους, αν προτιμήσω το όχι θα υπογράφω ουσιαστικά την καταδίκη μου να βγω από το ευρώ και

Δημοψήφισμα: Ναι ή όχι; Πως θα ψηφίσουμε!!!

Άμεσα θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αναφορικά με τη νέα δανειακή σύμβαση. Βάσει του άρθρου 44 παρ 2 του Συντάγματος, για το δημοψήφισμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να εκδώσει προεδρικό διάταγμα αφού έχει αποφασίσει για αυτό η πλειοψηφία των βουλευτών κατόπιν προτάσεως του υπουργικού συμβουλίου.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πρέπει να συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο, να λάβει την σχετική απόφαση και να ζητηθεί η υπερψήφιση της πρότασης από την πλειοψηφία των βουλευτών, δηλαδή από 151 βουλευτές. Αμέσως μετά ακολουθεί η (τυπική) έκδοση του διατάγματος από τον κ. Παπούλια. Από το Σύνταγμα δεν

Δεν δέχεται λογαριασμούς ΔΕΗ το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων μέσα από το επίσημο site του forogomenos.gr, μας ενημερώνει για μία πρωτοφανή αυθαιρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων: Από την περασμένη Πέμπτη, έπαψε να δέχεται “σύσταση παρακατάθεσης” πολιτών, για το ζήτημα των λογαριασμών της ΔΕΗ ,δηλαδή για τη μερική εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ, χωρίς την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων).
Εκπρόσωποι του Συλλογου αμέσως, επικοινώνησαν με τα τηλέφωνα του ΤΠκΔ σε διάφορες πόλεις και επιβεβαίωσαν την πληροφόρηση ως ορθή. Μάλιστα, οι υπάλληλοι με τους οποίους μίλησαν, ανέφεραν ότι υπάρχει “σχετική γνωμάτευση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους” η οποία τους απαγορεύει να δέχονται παρακαταθέσεις!

Ο Βενιζέλος εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος εισήχθη τα ξημερώματα με έντονους πόνους στο στομάχι σε ιδιωτική κλινική.
Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό πρόκειται για κοιλιακό άλγος και δεν εμπνέει ανησυχία.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παπανδρέου: Δημοψήφισμα και ψήφος εμπιστοσύνης!

Το «μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι» στη νέα συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρώπη θα κληθούν να πουν οι πολίτες, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προαναγγέλλοντας τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την κύρωση ή μη της νέας δανειακής σύμβασης από τους έλληνες πολίτες. «Έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες», η εντολή τους θα μας δεσμεύσει, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και συμπλήρωσε: Λέμε όχι στις εθνικές εκλογές τώρα γιατί θα ήταν υπεκφυγή και θα οδηγούσε σε διχόνοιες. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι «περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η έκφραση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ύψιστη πράξη δημοκρατίας και πατριωτισμού. «Ας δώσουμε το λόγο το λαό και στους πολίτες. Να τιμήσουμε το λαό και να τον κάνουμε συμμέτοχο στις αποφάσεις. Να υπάρχει κρυστάλλινη θέση για ένα θέμα που οριοθετεί το παρόν και το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θα γίνει "εξωγήινη επίθεση" στις 27 Νοεμβρίου 2011!

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η είδηση περί "επίθεσης που θα δεχτεί η γη από τρία εχθρικά εξωγήινα σκάφη, στις 27 Νοεμβρίου 2011".
Διαβάστε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς και από ποιούς ξεκίνησε η φημολογία αυτή, πόσο βασιμη μπορεί να είναι και -κυρίως- τι ακριβώς θα συμβεί στις 27 Νοεμβρίου 2011!
Πώς ξεκίνησε η ιστορία για τα τρία UFO που θα επιτεθούν στη Γη!
Ολα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, όταν η διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda», δημοσίευσε πληροφορίες για "τρία γιγάντια UFO θα επιτεθούν στη γη το 2012". Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ έχουν ήδη εντοπιστεί και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν άκρως εχθρικές διαθέσεις. Η ημερομηνία που αναμένεται να φτάσουν στον πλανήτη μας; 21 Δεκεμβρίου 2012!
Το άρθρο παρουσίαζε μία "απόρρητη ανακοίνωση" που διέρρευσε από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία " τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP

Ο Νίκος Αλέφαντος για ΠΑΟΚ, ΠΑΣΟΚ και Κάρολο Παπούλια...

• Πρώτα θα πω για τα ποδοσφαιρικά και στο τέλος θα πω για τα φοβερά πολιτικά συνθήματα στο Καραϊσκάκη, διότι με ρωτάει ο Σινάνογλου γι’ αυτά. Επειδή εγώ μια ζωή ήμουν ΠΑΣΟΚ.
• Καταρχήν, ήταν μεγάλη επιτυχία του Αναστόπουλου, εντυπωσιακό σερί μία ομάδα με αυτό το υλικό να έχει παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στην Κρήτη με την ΑΕΚ και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ηττηθεί, να έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, στα 3 αυτά σερί ματς.
• Στο α’ ημίχρονο δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός και ας είχε την κατοχή της μπάλας. Είναι γνωστές οι απόψεις μου για την κατοχή της μπάλας. Και η Τσέλσι είχε κατοχή χθες, αλλά στην κόντρα η Άρσεναλ της έριξε 5 γκολ! Τη μπάλα την πήγαινε παράλληλα ο Ολυμπιακός, πίσω, δεξιά, αριστερά, αλλά στην ουσία δεν μπορούσε να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας του ΟΦΗ. Καταλήγανε σε σέντρα λοιπόν και καθάριζαν ο Ταυλαρίδης με τον Γεωργίου.

Οργή για την άνανδρη δολοφονία του Κωστή Πολύζου...

«Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον Κωστή; Τί κάνει η αστυνομία; Δεν πιστεύουμε να τα κουκουλώσουν…» Την κραυγή αγωνίας των κατοίκων στη Σιάτιστα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, μεταφέρει στο «Τούνελ» ο Θοδωρής Πεσνικάς από το Ράδιο Σιάτιστα 95,7 fm. Εννέα μήνες περίπου μετά τη δολοφονία του και είναι σαν ο Κωστής να ζητά δικαιοσύνη. Οι δολοφόνοι του δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.
Η οργή ξεχειλίζει όχι μόνο στη γενέτειρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το facebook έχει πάρει φωτιά από τα μηνύματα του κόσμου που αναρωτιέται «αν υπάρχει δικαιοσύνη». Απ’ το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου που τα σκυλιά του κυνηγού ξέθαψαν το δολοφονημένο αγόρι, οι Αρχές δεν έδωσαν την απάντηση στο καυτό ερώτημα : Ποιός ή ποιοί και γιατί στέρησαν τόσο βίαια τη ζωή απ΄ τον φιλήσυχο και καλοκάγαθο νέο των 23 χρόνων;
Ο κόσμος στην Κοζάνη και στα Γρεβενά λέει πως ο Κωστής «έδειξε» τον τάφο του. Στην αγροτική θέση Πασά Γεφύρι κοντά στο χωριό Ταξιάρχες, δεν πατάει εύκολα άνθρωπος. Τα δίποδα αγρίμια που τον έθαψαν εκεί, δεν ήθελαν να βρεθεί ποτέ…Το δολοφονικό τους σχέδιο αποκαλύφθηκε απ’ τα τετράποδα αγρίμια του βουνού που τον ξέθαψαν. Το χωράφι που για επτά μήνες έγινε ο τάφος του, ανήκει στην οικογένεια του πατριού του. Η αστυνομία ψάχνει, ξαναψάχνει «και οι έρευνες συνεχίζονται σε βάθος…». Το «Τούνελ» περιμένει τις Αρχές να ολοκληρώσουν το έργο τους, για να αποκαλύψει τα στοιχεία που συγκέντρωσε κατά την πολύμηνη έρευνα της υπόθεσης.
Το Ράδιο Σιάτιστα μας μεταφέρει τα ερωτήματα και την αγωνία των κατοίκων: Σε νεκροτομείο ο Κωστής, δεν θα τον αναζητήσει κανείς; Πότε θα ταφεί και που; Οι γονείς του ζουν πλέον στην Αθήνα. Κραυγή αγωνίας, οργή και αγανάκτηση για την άνανδρη δολοφονία. Αγγελική Νικολούλη ο Κωστής έχει άγγελο και μας οδηγεί στο δρόμο της αλήθειας. Περιμένουμε με αγωνία να συνεχιστούν οι εκπομπές σου. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη.
anikolouli.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Λευκορώσος θα διευθύνει το Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ...

Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Σάμροκ Ρόβερς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League. Ο 32χρονος διαιτητής δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.
Ο νεαρός ρέφερι έχει φέτος σφυρίξει τους αγώνες Σάλτσμπουργκ-Σένιτσα 1-0, και Αούστρια Βιέννης-Γκαζ Μετάν 3-1.

Δείτε περισσότερα θέματα