ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Europa League: Shamrock Rovers – ΠΑΟΚ 1-3 (video)

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τη Shamrock Rovers παίρνοντας τη νίκη με 3-1 και πλέον απολαμβάνει την κορυφή του Α΄ ομίλου στο Europa League. Σαλπιγγίδης (7΄, 38΄) και Φωτάκης (36΄) οι σκόρερ για την ομάδα του Boloni, δύο δοκάρια είχε ο Vierinha!
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Turner το οποίο μπλόκαρε ο Χαλκιάς, αλλά στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» φρόντισαν να καταστήσουν σαφείς τις – άγριες – διαθέσεις τους. Στο 5΄ ο Vierinha σημάδεψε το δοκάρι, στην επαναφορά ο Σαλπιγγίδης έκανε το σουτ, αμυντικός της Shamrock απέκρουσε με το χέρι, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το εμφανέστατο πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος συνεργάστηκε με το Σάλπι και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 26΄ ο Lino νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Thompson. Στο 35΄ ο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξήλωσε το στρώμα του σπιτιού του και βρήκε όλους τους εραστές της γυναίκας του !

Η απίστευτη ιστορία εξελίχτηκε στα εργαστήρια ανάλυσης γενετικού υλικού της DNAlogy… όταν παρουσιάστηκε ένας κύριος με κομμένη την πάνω μεριά του στρώματος του κρεβατιού στο οποίο κοιμόνταν αυτός και η σύζυγος του για πάνω από 10 χρόνια…
Η ανίχνευση βιολογικού υλικού έδειξε τουλάχιστον 15 έντονες κηλίδες βιολογικού υλικού!
Η ανάλυση του DNA έδωσε 8 διαφορετικά ανδρικά προφίλ, δηλαδή DNA 8 διαφορετικών ανδρών… Ευτυχώς τουλάχιστον το ένα άνηκε στον ίδιο! Ο αποφασισμένος εξαπατημένος σύζυγος θέλησε να

H πιο σέξι Αλβανή του πλανήτη!!! (VIDEO)

‘Είναι σωστό να μπει αυτός ο τίτλος; Μήπως ακούγεται κάπως; Αλλά, από την άλλη, μήπως είναι ηλίθιο να σκεφτόμαστε έτσι; Αν, δηλαδή, λέγαμε αντίστοιχα η ‘πιο σέξι Βραζιλιάνα’, θα είχε κανείς αντίρηση;’. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η εσωτερική μας συζήτηση περί τίτλου. Γιατί, για την ουσία, το πόσο σέξι δηλαδή είναι η Eliza Dushku (η πιο γνωστή, μαζί με τον James Belushi, Αλβανικής καταγωγής σταρ στο Χόλιγουντ) κανείς δεν διαφωνούσε.
Μετά όμως, προέκυψε άλλο θέμα. Των διακοπών. Συγκεκριμένα

H sexy κόρη του Mr. Bean (pics)

Φωτογραφίζετε με σέξι εσώρουχα και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό...

H σέξι φωτογράφηση της Υπουργού Τουρισμού της Ρουμανίας!

Και όμως... Πρόκειται για την Υπουργό Τουρισμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ρουμανίας. Η Elena Udrea φωτογραφίζεται με δερμάτινο στενό φόρεμα και μπότες στο εξώφυλλο του περιοδικού Tabu ξεσηκώνοντας πολλές συζητήσεις.
H 37χρονη πολιτικός, που μπορεί να μην τα κατάφερνε σε συζητήσεις με την Μέρκελ, σίγουρα όμως θα κέρδιζε την προσοχή των Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, μιλά για τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική σκηνή της Ρουμανίας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στις ισχυρές γυναίκες.
Κάποιος ωστόσο σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνίας: ''Είναι κρίμα που δεν είναι τόσο πρόθυμη να μας δείξει τις πολιτικές της όσο είναι για να μας δείξει το σώμα της. Κρίμα γιατί πρόκειται για ταλαντούχο πολιτικό''.

Ξυνίδης σε Καϊλή : "Σιγά την καλτσοδέτα..."

Ανάρμοστοι διάλογοι σημειωθηκαν κατά την κοινοβουλευτική ομαδα του ΠΑΣΟΚ , με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Ξυνίδη. Τι είπε στην Καϊλή...
Σίγουρα τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μαίνεται ένας εμφύλιος, μεταξύ υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου και μή, αλλά ακόμα και σε αυτές τις σκληρές αντιπραθέσεις υπάρχουν όρια .
Φάινεται ότι σε αυτό διαφωνεί , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης που μάλλον αδικεί τον ευατό του με τον τρόπο που επέλεξε να εκφράσει τη διαφωνία του, στη συνάδελφο του, Εύα Καϊλή
Όταν η Ευα Καϊλή σηκώθηκε όρθια και φώνάζε γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος, ο Σωκράτης Ξυνίδης της είπε αφήνοντας άφωνους πολλούς βουλευτές: "Σιγά την καλτσοδέτα"!
Κάποιος από τους παρισταμένοπυς αντέδρασε και του είπε: "Ρε συ Σωκράτη πώς μιλάς έτσι στην κοπέλα; Τι είναι αυτά που της λες;"
Και εκείνος απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο:
"Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;".
Ας ελπίσουμε αυτοί οι απείρου κάλλους διάλογοι να σταματήσουν εδώ...
Δείτε περισσότερα θέματα 

Upskirt αλά ελληνικά!!! Δείτε (17 videos)

Ιδού οι ιέρειες του ελληνικού upskirt. Ή αλλιώς μάθαμε τι κρύβεται κάτω από τις φούστες της ελληνικής showbiz. 
Τα βίντεο είναι αδιάψευστα.
Μεταφράζω από την Wikipedia. “Upskirt είναι η πρακτική του να φωτογραφίζεις ή να τραβάς βίντεο (άνευ συναινέσεως) κάτω από τις φούστες των γυναικών». Αίσχοοοος!!!!
Αυτή η κατηγορία βίντεο όμως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο διαδίκτυο. Ακόμα πιο δημοφιλής και από άλλες κατηγορίες κλασικού πορνό, οι οποίες θα περίμενες να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση.
Κι όμως, τα upskirt, τα voyeur, τα downblouse και όλα όσα παραπέμπουν σε ηδονοβλεψία, γνωρίζουν πολλή μεγάλη άνθηση και

Γλώσσα που σπάει κάθε ρεκόρ!!!

Μία κοπέλα από το Χιούστον της Αμερικής έχει την πιο μεγάλη γλώσσα στον κόσμο.
Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κέρδισε η κοπέλα της φωτογραφίας, αφού έχει την μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο. Η γλώσσα, λοιπόν, της Chanel Tapper έχει μήκος 9.7 εκατοστά.
Η κοπέλα, που σήμερα είναι 21 ετών, τράβηξε το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κόσμου, όταν στα 13 της ανάρτησε βίντεο, όπου παρουσίαζε την ανατομική της διαφορετικότητα.
Τον Σεπτέμβριο, οι υπεύθυνοι των βραβείων την κάλεσαν στο Λος Άντζελες, όπου μέτρησαν την γλώσσα της και την ανακήρυξαν νικήτρια ανάμεσα σε άλλες δύο διεκδικήτριες του τίτλου.
Η Chanel δηλώνει, ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της, ενώ θα ήθελε κάποτε να ενταχθεί στον χώρο του θεάματος.
"Θα μου άρεσε να έπαιρνα μέρος σε μία ταινία. Πιστεύω ότι θα διέθετα το δώρο της υποκριτικής."
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: "Έχω χωρίσει γιατί το ήθελε ο γιός μου"!

Βίος και πολιτεία τα προσωπικά ξανθιάς Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι χώρισε επειδή... της το ζήτησε ο γιός της, πως φλερτάρει με μικρότερους, αλλά και ότι είχε σχέση με άνδρα κατά 13 χρόνια νεώτερό της!
«Έχω χωρίσει γιατί το ήθελε ο γιός μου», δηλώνει στο περιοδικό «People» η..

VIDEO: Το ξέσπασμα του Χίτλερ για το δημοψήφισμα του Παπανδρέου!!!

Το περιμέναμε, το περιμέναμε, το περιμέναμε… Κανείς δεν το έφτιαχνε!
Φρόντισαν όμως οι «Ράδιο Αρβύλα» και έτσι το γνωστό βίντεο με τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος γίνεται… έξαλλος με κάθε θέμα της επικαιρότητας, έκανε πάλι την εμφάνισή του στην εκπομπή.
Δείτε τις… «αποκλειστικές» δηλώσεις για το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο Παπανδρέου, αλλά και το κούρεμα του ελληνικού χρέους:

Οριστικά στη Football League Λάρισα και Πανσερραϊκός!

Απορρίφθηκε, όπως αναμενόταν, από την αρμόδια επιτροπή η έφεση που είχαν καταθέσει Λάρισα και Πανσερραϊκός κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να συμπληρώσει τον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας με τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας.
Ετσι από την επόμενη εβδομάδα θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ακυρώνει το δημοψήφισμα ο Παπανδρέου!!!

«Χρειάστηκε το δημοψήφισμα για να δεχτεί ο Σαμαράς την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»,
Με αυτή τη φράση ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή, στη Βουλή. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα αποσύρει το δημοψήφισμα και παράλληλα θα προχωρήσει σε συγκρότηση μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Αναλυτικότερα, σε ανάλυση των δεδομένων προχώρησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του έκτατου υπουργικού συμβουλίου ο οποίος φαίνεται ότι

Συνέλαβαν γιατρούς για ασελγή πράξη με ανήλικη...

Την προσωρινή κράτηση δύο γνωστών ιατρών της Καρπάθου που φέρονται να ήλθαν σε σεξουαλική επαφή με μία 15χρονη Ουκρανέζα, διέταξε ο τακτικός Ανακριτής Βασίλης Καραναστάσης και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος.
Την ανήλικη εξέδιδε κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε το αστυνομικό τμήμα Καρπάθου! Μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι ιατροί του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, 56 και 51 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στη φυλακή για ασελγή πράξη με ανήλικη.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται μάλιστα να

Την κακοποίησαν επειδή "κατέβαζε" μουσική (Pics+Video)

Βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται ένας άντρας να χτυπάει ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες. Το βίντεο αναρτήθηκε από την ίδια επτά χρόνια μετά.
Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, είναι ένα παιδί ειδικών αναγκών. Οι γονείς της όμως τόλμησαν και την χτύπησαν στα 16 της χρόνια γιατί κατέβαζε παράνομα μουσική και βιντεοπαιχνίδια από το διαδίκτυο.

Το περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά μόλις πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Απίστευτο. Όχι μόνο την προήγαγαν στην πορνεία αλλά όταν το έσκασε το δήλωσαν στην αστυνομία

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί στη Νάουσα από έναν 42χρονο και έναν 49χρονο οι οποίοι
χθες βράδυ πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης Βουλγάρας ζητώντας να βρεθεί. Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δυο τους προήγαγαν στην πορνεία την κοπέλα έναντι του ποσού των 30 ευρώ.
Seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποινολόγιο Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Προς: Τους Προέδρους Α.Σ. (Α' & Β' ) Κατηγορίας
ΘΕΜΑ: * Ποινές ποδοσφαιριστών*
Κύριε Πρόεδρε,

Σας κοινοποιούμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ,σύμφωνα με τις  παρατηρήσεις στα Φ.Α., και τις διατάξεις του Κ.Α.Π., για να λάβετε γνώση.  
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

BBC: "Παραιτείται ο Παπανδρέου. Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος"!!!

Το βρετανικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο πληροφορίες από την Αθήνα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση του.
Mε έκτακτη είδηση το βρετανικό δίκτυο BBC ενημερώνει ότι «ο Παπανδρέου πρόκειται να δώσει την παραίτησή του» μέσα στην επόμενη μισή ώρα!
Μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, γράφει το BBC για να του υποβάλει την παραίτηση του και να του προτείνει την δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με πρωθυπουργό τον κεντρικό τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κομισιόν: "Βλέπουμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ"

Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρωζώνη και υπάρχουν τα εργαλεία για να το διασφαλίσουμε αυτό, τόνισε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι.
«Βλέπουμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και τα αναγκαία εργαλεία είναι στη θέση τους για να επιτευχθεί συμφωνία, είπε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Καρολίνα Κότοβα.
«Έτσι λοιπόν, σε ό,τι μας αφορά, αυτή είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι», προσέθεσε.
tanea.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έκοψαν το χέρι της Νατάσσας Θεοδωρίδου!

Προσοχή - προσοχή: χάθηκε το αριστερό χέρι της Νατάσσας Θεοδωρίδου! Δεν σας κάνουμε πλάκα... Η τραγουδίστρια ακρωτηριάστηκε!
Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά, καμαρώσαμε στο «Hello» την Νατάσσα να γιορτάζει τα γενέθλιά της με φίλους και συνεργάτες στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός».
Άφωνοι μείναμε, όμως, όταν είδαμε την τραγουδίστρια να μην έχει καθόλου χέρι!!!
Μα πόσο ρετούς πια βρε παιδιά; Σε μία φωτογραφία η Νατάσσα είναι εντελώς... κουλή και σε μία άλλη έχει... μισό χέρι (αριστερό πάντα). Πάλι καλά που στις άλλες δύο φωτογραφίες η τραγουδίστρια είναι αρτιμελής...

"Πέθαναν" και τον Κώστα Καραφώτη!!!

Πρώτα είχε πεθάνει η Wikipedia τον Σάκη Ρουβά και τώρα ένα γκρουπ στο Facebook, που φτιάχτηκε από αγνώστους, ήταν αρκετό να αναστατώσει τους θαυμαστές του Κώστα Καραφώτη.
«R.I.P Κώστα Καραφώτη Θα Σε Θυμόμαστε Για Πάντα» ήταν ο τίτλος του γκρουπ, που βέβαια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί ο γνωστός τραγουδιστής είναι μια χαρά, ζωντανός.
Ωστόσο, μέχρι να βγει ο ίδιος στο twitter και να γράψει: «Απίστευτο πόσοι τρελοί υπάρχουν στο διαδίκτυο..... Δείτε το! Φτου! Σκόρδα!», τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου έκαναν βουτιά στην άβυσσο!
Μετά βέβαια την επιβεβαίωση πως ο Κώστας είναι καλά στην υγεία του, ο δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο…
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τι προβλέπει το Σύνταγμα αν πέσει η κυβέρνηση!!!

Τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που η κυβέρνηση καταρρεύσει αναλύει ο Νομικός Βασίλης Σωτηρόπουλος.
Στην περίπτωση που η κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής, τότε αναπτύσσονται οι εξής συνταγματικές δυνατότητες:

Χατζηγάκης: Πρωτοβουλία από τον Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης έστειλε επιστολή στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Σε άλλο μήκος κύματος ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος είπε ότι η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βild: "Πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες"

«Πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες» είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild σημειώνοντας μάλιστα «Κυριά Μέρκελ κι εμείς θέλουμε δημοψήφισμα».
«Θέλουμε επίσης να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τους Έλληνες με δισεκατομμύρια ευρώ».
Η επίθεση της εφημερίδας στην Ελλάδα είναι απροκάλυπτη αφού λέει πως δεν θέλει πλέον οι Γερμανοί να πληρώνουν για την «ελληνική ακαταστασία, τη σπατάλη, του "διεφθαρμένου και σαθρού κράτους της».
«Θα έπρεπε να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στη Γερμανία επίσης για την προγραμματισμένη αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών που προβλέπει ένα μόνιμο μηχανισμό διάσωσης. Αποφάσεις τέτοιας σημασίας δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται χωρίς το λαό», δήλωσε στην εφημερίδα ο Τόμας Σίλμπεχορν, μέλος του CSU, του βαυαρικού συντηρητικού κόμματος που είναι μέλος του συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ.
Την ίδια ώρα, προκλητικό είναι και το εξώφυλλο μιας άλλης γερμανικής εφημερίδας της «Welt Kompakt» η οποία κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο που έχει τίτλο «Ιδιοφυία ή βλαξ;» ενώ στο κάτω μέρος έχουν βάλει φωτογραφία-μοντάζ που δείχνει τον Παπανδρέου άγαλμα. Πρόκειται για ένα ακόμα αρνητικό δημοσίευμα για την χώρα μας…
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Πέφτει η κυβέρνηση Παπανδρέου!!!

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση των Καννών για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στο ευρώ και το «όχι» Βενιζέλου στο δημοψήφισμα.
Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζητούν υπουργοί και βουλευτές.
Εκτάκτως συνεδριάζει στις 12:00 το Υπουργικό Συμβούλιο.

Έκλεψαν πανάρχαια εικόνα της Παναγίας Σουμελά στη Βικτώρια!!!

Η εικόνα, την οποία είχαν φέρει Έλληνες από το Πόντο όταν εγκαταστάθηκαν στην μακρινή ήπειρο, είχε σωθεί από τις τελευταίες πυρκαγιές που είχαν καταστρέψει το βουνό στο οποίο βρίσκονταν.
"Είναι απίστευτο! Η εικόνα αυτή ήταν εκεί δέκα χρόνια. Πήγαινε εκεί πολύς κόσμος και την προσκυνούσε", λέει ο Ονούφριος Γοροζίδης, πρόεδρος του Ιδρύματος του Όρου Μελά στο Φλάουερντέϊλ, έξω από τη Μελβούρνη.
Ο Ο. Γοροζίδης έκανε έκκληση σε όποιον πήρε την εικόνα, να την επιστρέψει."Η εικόνα αυτή", είπε, "είναι θαυματουργή. Την έφεραν οι πρόγονοί μας, από τον Πόντο και μας την δώρισε η οικογένεια Ελευθεριάδη".
Πηγή 
Amen 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στους 150 το ΠΑΣΟΚ. Διαφοροποίηση της Έλενας Παναρίτη...

Δήλωση ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έκανε η βουλευτής Επικρατείας κυρία Έλενα Παναρίτη, λέγοντας ότι η πορεία της χώρας εντός του ευρώ είναι αυτονόητη.
Με δήλωσή της στον Νίκο Χατζηνικολάου η Βουλευτής είπε ότι δεν μπορεί να συναινέσει στην καταστροφή της χώρας, δεν μπορεί να στηρίξει μια κυβέρνηση που θέλει αυτό το δημοψήφισμα, ως εκ τούτου θα ψηφίσει όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή.
Αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ πλέον μένει επίσημα με 150 ψήφους "εμπιστοσύνης"...
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν συλλογή υπογραφών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την αποχώρηση Παπανδρέου
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δ' Εθνική:Κληρώσεις διαιτητών 6/11/2011

Οι διαιτητές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο
1η αγωνιστική 

7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
1.500 χορευτές μέλη των 400 σωματείων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συγκλόνισαν με την παρουσία τους, τους 4.000 θεατές που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου της Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του 7ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.
Παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με τα σωματεία της και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έφερε εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα στηριζόμενη στον εθελοντισμό, την αυτοχρηματοδότηση και την αλληλεγγύη.
Το φετινό φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στην μνήμη το αοιδίμου πρώην Μητροπολίτη Τραπεζούντος και Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου, ο οποίος γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Επίσης τιμήθηκε και

Παναθηναϊκός: «Έπεσαν» οι υπογραφές στο «μνημόνιο»!!!

«Έπεσαν» οι υπογραφές στο «μνημόνιο συνεργασίας» (MoU) ανάμεσα στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και το Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν σήμερα την καθοριστική συνάντηση, στην οποία ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια που υπήρχαν και η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά των «πρασίνων» είναι προ των πυλών. Η συμφωνία προβλέπει ότι ο πρίγκιπας θα καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό το ποσό των 15 εκ. ευρώ, το οποίο θα μπει στην ΠΑΕ όταν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος ξεκινά αύριο και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 21/11, και οριστεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα ελέγχεται από τον Αλ Σαούντ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γενική συνέλευση και εκλογές είχαν χτες οι δάσκαλοι της Κοζάνης!

Υπάρχουν σχολεία που αδυνατούν να αγοράσουν έναν χάρτη, ή ακόμα και ένα στυλό…
Γενική Συνέλευσή και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, πραγματοποίησε χτες Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, παρουσία του οργανωτικού γραμματέα της ΔΟΕ κ. Θανάση Γκούμα, όπου έκανε λεπτομερή περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης ξεκίνησαν στις 9 το πρωί στην αίθουσα «Φίλιππος» της Λέσχης Αξιωματικών φρουράς Κοζάνης. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής έγιναν σε δύο εκλογικά τμήματα στο Δημοτικό Σχολείο «Χαρίσιος Μούκας από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, ενώ τα σχολεία δεν λειτούργησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
ΤΟ Δ.Σ της Δ.Ο.Ε., επισημαίνει πως «Με ευθύνη της Κυβέρνησης και των Μνημονιακών περικοπών που εφαρμόζονται, τα σχολεία της χώρας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία... τους. Οι μειωμένες κατά 50%, σε σχέση με το 2010, δαπάνες για τα

Απόφαση σταθμός για τα blogs!!!

Μια πολύ σημαντική απόφαση, σύμφωνα με το σκεπτικό των δικαστών, εξέδωσε ελληνικό δικαστήριο και αφορά το διαδίκτυο και την ελευθεροτυπία στο χώρο των blogs. Όλα ξεκίνησαν από τη μήνυση του έκπτωτου δημάρχου Ζαχάρως στην Ηλεία Σπύρου Μπιλιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση στο δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και την επιλογή του να δημοσιεύσει τις εκκρεμότητες που είχε με την δικαιοσύνη ο κος Μπηλιώνης που δεν του έδιναν τη δυνατότητα να διεκδικήσει το δημαρχειακό θώκο. Ο δημοσιογράφος είχε τελικά δίκιο με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μπιλιώνης να κυρηχθεί έκπτωτος σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοππονήσου. Η απόφαση των δικαστών ασχολείται εκτενώς με την ελευθερία της έκφρασης στο πέλαγος του διαδικτύου και ιδιαίτερα στα ανώνυμα και επώνυμα ημερολόγια-ιστολόγια (blogs).
Η απόφαση αναφέρει :

ΦΙΦΑ: Οι κορυφαίοι για την διεκδίκηση της "Χρυσής Μπάλας"!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τη λίστα των 23 ποδοσφαιριστών που θα διεκδικήσουν τη «Χρυσή Μπάλα».
Η πλειοψηφία φυσικά ανήκει στην Μπαρτσελόνα (8 παίκτες) και ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 5 παίκτες.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΦΙΦΑ, η τριάδα των φιναλίστ γνωστοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 9 Ιανουαρίου σε γκαλά της Ομοσπονδίας στη Ζυρίχη.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς:

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας!!!

Πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Για Πέμπτη προβλέπεται πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

13,5 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν τα κόμματα...

Η κυβέρνηση, παρότι δεν διασφαλίσθηκε η έκτη δόση από την τρόϊκα, αποφάσισε τελικά να ενισχύσει οικονομικά τα πολιτικά κόμματα, τα οποία εδώ και καιρό έχουν κηρύξει «στάση πληρωμών», αδυνατώντας να καταβάλουν ακόμη και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους.
Ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης με απόφασή του, κατανέμει στα πολιτικά κόμματα το ποσό των 13.504.656 ευρώ, που αντιστοιχεί την δόση του τρίτου τριμήνου του 2011 της κρατικής ενίσχυσης.
Tο ποσό κατανέμεται ως εξής:

610 χιλιόμετρα θα κάνει ο Σπύρος Καρατζούλης...

... ώστε να κάνει γνωστή την έλλειψη ειδικού σχολείου στη Φλώρινα
Ακούει κανείς;
Από την ακριτική πόλη της Φλώρινας και με προορισμό την Αθήνα και το υπουργείο Παιδείας, ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα ποδήλατο ο Σπύρος Καρατζούλης, ο οποίος μάλιστα πέρασε από την Κοζάνη. «Ο λόγος που με ωθεί να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι, είναι η έλλειψη ειδικού σχολείου στη Φλώρινα, για τα 33 παιδιά με ειδικές ανάγκες, ηλικίας από 14 έως 28 χρονών. Τα παιδιά αυτά, φιλοξενούνται σε τρεις μόνο αίθουσες στο κτίριο του ΕΠΑ.Λ, αντιμετωπίζοντας ελλείψεις αιθουσών, ειδικού εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού. Θέλοντας να προβάλλω το πρόβλημα, και να φωνάξω γι’ αυτούς που δεν μπορούν να φωνάξουν από μόνοι τους, θα ποδηλατήσω 610 χιλιόμετρα ως την Αθήνα, τα οποία θα καλυφθούν μέσα σε

Μέρκελ - Σαρκοζί: Είναι στο χέρι της Ελλάδας να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο ευρώ ή όχι.

Σχέδιο Β ετοιμάζει ο γαλλογερμανικός άξονας σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος...
To ευρώ θα πρέπει να παραμείνει ένα σταθερό νόμισμα. Εμείς θα θέλαμε να εντάσσεται μέσα σε αυτό και η Ελλάδα. Αν όχι, θα φροντίσουμε για την σταθερότητα του κοινού μας νομίσματος. Αυτή ήταν η δήλωση της Ανγκέλα Μέρκελ, μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην οποία συμμετείχε και ο Γάλλος πρόεδρος κ. Νικολά Σαρκοζί. Θα προχωρήσουμε με ή χωρίςς την Ελλάδα, άφησε να εννοηθεί η κυρία Μέρκελ, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι η Ευρώπη και το ΔΝΤ θα εκχωρήσουν την έκτη δόση μόνο αν

Ούτε ένα ευρώ από τον ΠΑΟΚ για το κλειστό κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας!

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καταβάλει μέχρι στιγμής η ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ στον δήμο Εορδαίας για τη χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου Πτολεμαίδας αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί συζητήσεις σε επιμέρους ζητήματα ώστε να

Στο κόκκινο η ρύπανση στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης

Αυξημένα επίπεδα ρύπανσης, παρατηρούνται στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας από το πρωί σήμερα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Περιβάλλοντος Κοζάνης για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στην περιοχή, στην κλίμακα του 10, ο δείκτης στο σταθμό μέτρησης της ΔΕΗ στην Ποντοκώμη και στην Μαυροπηγή είναι στα 9, στην Ακρινή στο 8, και στην Πτολεμαΐδα στο 6.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δείτε ποιος παρουσιαστής συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές! Βίντεο

Ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος, συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές, ενώ εκκρεμούσε ήδη και ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.
Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», ξεκαθάρισε πως πρόκειται για επιταγές για τις οποίες είχε καταδικαστεί ερήμην του, και περιέγραψε πως ακριβώς οδηγήθηκε στη σύλληψη:
«Σε ένα τυχαίο τροχαίο έλεγχο, ήμουν με έναν φίλο μου σε μια μηχανή, στην Πανεπιστημίου, μας σταμάτησαν στο φανάρι οι αστυνομικοί και στα τηλέφωνα που έκαναν στην ασφάλεια, βρήκαν ότι υπήρχε μια απόφαση ερήμην που εκκρεμούσε και είχε βγει

Champions League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (όμιλοι 1-4) (video)

Με τις αναμετρήσεις των ομίλων 1-4 ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στο Champions League 2011-2012.
Στον 1ο, η Manchester City έφυγε με τη νίκη από το Madrigal επικρατώντας 3-0 της Villarreal με τον Yaya Toure να πετυχαίνει δύο τέρματα. H Bayern Munich με τρία γκολ του Gomez προηγήθηκε 3-0 της Napoli, η οποία μείωσε σε 3-2 με σκόρερ τον Fernadez. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Zuniga (70΄) και Badstuber (77΄).
Στο 2ο, η Inter πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Lille, ενώ Trabzonspor και CSKA Moscow αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στον 3ο, Η Manchester United με τέρματα των Valencia και Rooney επιβλήθηκε 2-0 της Otelul Galati. Benfica και Basel έμειναν στο 1-1. Στο 4ο, ο Ajax είχε εύκολο έργο κόντρα στην Dinamo Zagreb (4-0) και η Real Madrid με σκόρερ τον Ronaldo επικράτησε 2-0 της Lyon στη Γαλλία.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Euroleague.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 81-79 από την Caja Laboral. H CSKA Moscow συνέτριψε με 89-47 την KK Zagreb στην Κροατία. H Siena διέσυρε με 103-77 την Fenerbahce στην Ιταλία, ενώ η Union Olipija επικράτησε 70-62 της Asseco Prokom.
Τα αποτελέσματα:

Euroleague: Caja Laboral – Ολυμπιακός 81-79

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Iradier Arena», αλλά «λύγισε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και γνώρισε την ήττα με 81-79 από την Caja Laboral για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague. Teletovic, Seraphin και San Emeterio έκαναν όλη τη «ζημιά» στους Πειραιώτες, για τους οποίους ξεχώρισαν οι Σπανούλης και Antic.
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο δεκάλεπτο και με μπροστάρηδες τους Pero Antic και Marko Keselj προηγήθηκε 22-31 στο 10΄. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, με την Caja Laboral να πλησιάζει στους 4 (32-36), με τον Hines και το Σπανούλη να διαμορφώνουν το 32-40 του ημιχρόνου.
Η ομάδα του Ivkovic άνοιξε την «ψαλίδα» στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (37-49), αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς, μειώνοντας στους 2 (54-56), με τον Gecevicius να γράφει το 60-66 στο 30΄. Οι Βάσκοι ισοφάρισαν στο τέταρτο δεκάλεπτο (66-66) και πέρασαν μπροστά στο 35΄ (70-68) και με 77-72 με 3΄ να απομένουν. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 79-79 με τρίποντο του Σπανούλη, αλλά ο Prigioni πέτυχε το νικητήριο καλάθι, διαμορφώνοντας το τελικό 81-79.
Τα δεκάλεπτα: 13-22, 32-40, 60-66 81-79
Caja (Ivanovic): Ribas 9, Prigioni 3, Dorsey, M. Bjelica 6, Seraphin 15, San Emeterio 15, Heurtel 5, Oleson 2, Teletovic 20, N. Bjelica 2, Williams 4
Ολυμπιακός (Ivkovic): Hines 14, Lucas 5, Antic 14, Σπανούλης 19, Keselj 10, Παπαδόπουλος 6, Gecevicius 7, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Κατσίβελης
Δείτε περισσότερα θέματα 

Έτοιμος για την Εθνική Ελλάδας ο Vierinha

Στην αποκάλυψη πως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας προχώρησε ο Adelino Vierinha σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK WEB TV.
«Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό να έχει συμπαίκτες όπως ο Ronaldo. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω σε εθνική ομάδα, αλλά τώρα με αυτό το δίλημμα που μου λες και με τη γέννηση του παιδιού μου έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τη σιγουριά που μου δίνουν οι άνθρωποι εδώ. Αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα γιατί οφείλω πρώτα στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχω γίνει ως παίκτης μέχρι τώρα και μετά σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε

Η Έλλη Κοκκίνου με νέο σύντροφο!

Ερωτευμένη ξανά είναι η Έλλη Κοκκίνου και, όχι, δεν μιλάμε για τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά τον χωρισμό της από τον νεαρό μπασκετμπολίστα, η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα και, μάλιστα, στο πρόσωπο επιχειρηματία εκτός Ελλάδας.
Αν και η Έλλη δεν επιβεβαίωνε, ούτε διέψευδε τα περί χωρισμού της, η τραγουδίστρια και ο 22χρονος μπασκετμπολίστας τράβηξαν δρόμους χωριστούς πριν από περίπου 4 με 5 μήνες.
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, τώρα είναι ερωτευμένη με 44χρονο Κύπριο επιχειρηματία, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά όταν ταξίδεψε στην μεγαλόνησο για τις οντισιόν του «Greek Idol».
Η τραγουδίστρια και ο νέος της σύντροφος βρέθηκαν ξανά πριν από περίπου ένα μήνα σε σπίτι κοινού φιλικού προσώπου και ο έρωτας φαίνεται πως φούντωσε!
Ο 44χρονος επιχειρηματίας έρχεται στην Ελλάδα συχνά και η Έλλη ταξιδεύει στην Κύπρο, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη σχέση του και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.
Λέτε να έχουμε την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην πρεμιέρα της Έλλης; Χμ... ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις της με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Πάμελα Άντερσον: Προκαλεί…άθελά της!!!


Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την Πάμελα Άντερσον την ώρα που… έβγαινε από το γνωστό νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου, Spearmint Rhino, στο οποίο συνήθως συχνάζουν άντρες…μιας και τα «σόου» του περιλαμβάνουν ημίγυμνες χορεύτριες!
Το εντυπωσιακό –ομολογουμένως- μπούστο της όμως «έντυνε» ένα φόρεμα που θύμιζε… τσιπούρα! Τόση γυαλάδα μαζεμένη!

Δείτε περισσότερα θέματα