ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Με στεναχωρεί ότι δεν πήρα ευκαιρίες»

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν κλείνει στην Δόξα Δράμας. «Με στεναχωρεί ότι δεν πήρα ευκαιρίες», δήλωσε στο gazzetta.gr αλλά παράλληλα ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για όλα όσα του προσέφεραν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Οι πιο σέξι διαγωνιζόμενες στο Dancing on Ice...

Το πέσιμο στον πάγο αφήνει τρελλές μελανιές. Αυτό δεν εμπόδισε μια σειρά από σέξι διαγωνιζόμενες -κατά την διάρκεια των έξι σεζόν που παίζεται το Dancing on Ice στην Μεγάλη Βρετανία- να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό. Μέχρι που, παραδόξως, μια κέρδισε κιόλας. Ίσως να την προστάτευσε η σιλικόνη.
Αν εξαιρέσεις την συμμετοχή του Vanilla Ice (!!) πέρυσι, η 4η σεζόν του βρετανικού Dancing on Ice ήταν και η καλύτερη. Τόσο από άποψη θεαματικότητας (2η μεγαλύτερη με μ.ο. 8,86 εκατομύρια τηλεθεατές), όσο και από άποψη οφθαλμόλουτρου. Όπως γνωρίζουν όσοι την έχουν παρακολουθήσει, δεν μπορούσες κυριολεκτικά να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού πριν πέσεις πάνω σε ένα ζευγάρι μαρμαρωμένα –ένεκα του κρύους- στήθη. Δυστυχώς οι φετινοί διαγωνιζόμενοι στο δικό μας Dancing on Ice (με την εξαίρεση των

Πάλι σε δημόσια θέα τα...οπίσθια της Lady Gaga!

Ομολογουμένως, μεγαλύτερη είδηση θα ήταν αν η Lady Gaga, πραγματοποιούσε μια φυσιολογική εμφάνιση, η αλήθεια είναι όμως πως η star εντυπωσίασε τους πάντες με την εκκεντρική της παρουσία στα Ευρωπαϊκά βραβεία του MTV. 
Με τεράστια καπέλα, με κοστούμια που θυμίζουν κοχύλια και με γυμνά τα...καλοσχηματισμένα της οπίσθια, η Lady Gaga άφησε άφωνο το κοινό αλλά και τους παρουσιαστές της απονομής των βραβείων στην Ιρλανδία.
Φυσικά δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού κέρδισε το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας, ενώ η Adele, η Beyonce, η Jennifer Lopez και η Katy Perry έμειναν παραπονεμένες!
Πάλι σε δημόσια θέα τα...οπίσθια της Lady Gaga!

Το Facebook της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Μια φωτογραφία από το Facebook page της Τζούλιας, ποιοι της γράφουν, τι μηνύματα λαμβάνει;

28χρονος γιατρός αυτοκτόνησε έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας!

Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 28χρονος Λαρισαίος, ο οποίος ήταν ειδικευόμενος γιατρός στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το άψυχο σώμα του 28χρονου βρέθηκε περίπου στις 7 το πρωί σε παγκάκι κοντά στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου, ενώ κοντά του υπήρχε σύριγγα που περιείχε άγνωστης προέλευσης υγρό. Επάνω του ο αυτόχειρας είχε σημείωμα στο όποιο περιέγραφε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην πράξη της αυτοκτονίας.Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 28χρονος είχε κάποια ερωτική απογοήτευση, την οποία δεν κατάφερε να αντέξει.
thessalianews.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας, σβήνει το… ελληνικό όνειρο για Βιεϊρίνια

Οι πιέσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια να φορέσει το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδος, φαίνεται πως
ώθησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ανδρών για τα δύο παιχνίδια μπαράζ για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη του... Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στις 11 και 15 Νοεμβρίου.
Ως εκ τούτου, το ελληνικό όνειρο για να φορέσει τα γαλανόλευκα ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος κατά την τελευταία διετία, τελειώνει πρόωρα…
Newsroom ΔΟΛ
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Παγίδα στα τέλη κυκλοφορίας!!!

Αφορά αυτοκίνητα σε ακινησία…
Στο δρόμο βρίσκονται περίπου 5,5 εκατομμύρια ειδοποιητήρια με τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας από 22 έως 1.320 ευρώ, που θα πληρωθούν μέχρι τα τέλη του έτους από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.
Από την 1.1.2012 και μετά τα οχήματα αυτά δεν μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς το ειδικό σήμα του έτους 2012.
Μόνον αν ένα όχημα τεθεί σε ακινησία, εκούσια ή ακούσια, μέχρι 31.12.2011 δεν οφείλει τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει υποχρέωση να προμηθευτεί το ειδικό σήμα. Σε περίπτωση κλοπής, υπεξαίρεσης, κατάσχεσης, κυκλοφορίας στο εξωτερικό κ.λπ., που κατέστη μέσα στο 2011, δεν οφείλονται τέλη και δεν υπάρχει υποχρέωση

Πολύ καλό ανέκδοτο!

Στο κουπέ ενός τρένου τυχαίνει να κάθονται από τη μια μεριά ένας Ελληνας και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονων και μια πολύ όμορφη εικοσάχρονη κοπέλλα. Ολα αυτά τα άτομα δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους. Απλώς έτυχε
να βρεθούν μαζί. Ολη την ώρα o Ελληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς.
Σε κάποια στιγμή το τρένο μπαίνει σε ένα tounel και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι..... SPLATSSS!!!!! ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας...
Σκέφτεται λοιπόν o Ελληνας:
Ο άτιμος ο Γερμανός βρήκε την ευκαιρία τώρα με το σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή, και αυτή του έριξε σφαλιάρα!
Σκέφτεται ο Γερμανός:
Το καθήκι o Eλληνας έβαλε χέρι στη μικρή....κι έφαγα ΕΓΩ τη σφαλιάρα!!
Σκέφτεται η κοπέλλα:
Κάποιος από αυτούς πήγε να μου βάλει χέρι, το έβαλε κατά λάθος στη γιαγια και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!!
Σκέφτεται και η γριά:
Κουφάλα Γερμανέ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Λήστεψαν γνωστό θεατρικό επιχειρηματία...

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και απείλησαν την οικιακή βοηθό με αποτέλεσμα να αρπάξουν περίπου 100.000 ευρώ από τη μονοκατοικία του στο Μαρούσι λίγο μετά τις εννιά το βράδυ. Ο επιχειρηματίας εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι και πληροφορήθηκε το συμβάν από την οικιακή βοηθό, όταν αφού έφυγαν οι δράστες κατάφερε να ζητήσει βοήθεια
Δείτε περισσότερα θέματα 
gossip-tv

Συνελήφθη γυναίκα που έβγαλε την είδηση για τον θάνατο του Ζαμπίδη!

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα η γυναίκα που έβγαλε την είδηση γιατον θάνατο του Μιχάλη Ζαμπίδη. Όχι μόνο έκανε άρθρο σε γνωστό σάιτ αλλά έφτιαξε και σελίδα στο Facebook όπου έλεγε πως ο Μιχάλης πέθανε στο νοσοκομείο ύστερα από το ατύχημα που είχε με το Ρώσο πρωταθλητή. Η ίδια εμφανίστηκε μετανιωμένη και δήλωσε:

Πρόγραμμα μπορεί να μάθει που μένεις μέσω του Facebook!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα ασφαλείας για το Facebook.
Ερευνητές ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα τεχνική, η οποία μπορεί να «κλέβει» τα προσωπικά δεδομένα χρηστών του Facebook.
Χρησιμοποιώντας τα «socialbots»,προγράμματα υπολογιστών που μιμούνται τα πραγματικά Facebook profiles, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι μπορούν να διεισδύσουν στα... άδυτα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
Τα «Socialbots» παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση τους τελευταίους μήνες και πωλούνται στο internet μόλις για 29 δολάρια!
Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Facebook απάντησαν ότι η έρευνα είναι υπερεκτιμημένη και δεν έχει βάση. Oι ερευνητές από

ΑΡΘΡΟ Του Λευτέρη Αυγενάκη

Εθνικός Στόχος η επιτυχία της Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης
Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας νομού Ηρακλείου
Η θετική εξέλιξη σχηματισμού μιας Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης, για την οποία η Δημοκρατική Συμμαχία αγωνίσθηκε εδώ και μήνες, ήταν πλέον όρος επιβίωσης για την Ελλάδα. Εάν η προσπάθεια αποτύγχανε, είναι βέβαιο ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας εγκατέλειπαν στην τύχη μας, με άμεση συνέπεια την έξοδο της χώρας μας από την ζώνη του Ευρώ και την Ευρώπη.
Τις τελευταίες κρίσιμες ώρες, λίγο πριν από ένα νέο «ναυάγιο» συνεννόησης των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα ήταν καταστρεπτικό για τη χώρα, επικράτησε η δύναμη της λογικής και της υπευθυνότητας, την οποία εδώ και μήνες εκφράζει η

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί όταν εισήλθαν σε σπίτι 63χρονου!!!

Σήμερα (07-11-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς 35 και 34 ετών, για κλοπή στην Κοζάνη.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες μαζί με άλλον έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων που μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, εισήλθαν σε σπίτι 63χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, εισήλθαν σε διπλανά μπαλκόνια όπου και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των (740) € ,
• το χρηματικό ποσό των (10500) Leke Αλβανίας,
• τρία (3) κινητά τηλέφωνα,
• ένα (1) ειδικά διαμορφωμένο για παραβιάσεις κλειδαριών, συρμάτινο εργαλείο και
• ένας (1) φακός.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, εξετάζοντας και την πιθανότητα οι συλληφθέντες να εμπλέκονται σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ ο άγνωστος συνεργός τους αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Δείτε περισσότερα θέματα 
sierafm

ΦΑΣ Πυρσός - Λευκάδια Ημαθίας (0-1) 0-3

Κυριακή 7/11/2011 
1η αγωνιστική
ΔΑΚ Γρεβενών
Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Γρεβενών, όπου τα Λευκάδια επιβλήθηκαν 3-0 του τοπικού Πυρσού, ο οποίος στάθηκε άτυχος από την αρχή του αγώνα, έως και το τέλος, με αποτέλεσμα το σκορ να τον αδικεί.
Αναλυτικά: 

Άνοιξε το μουσείο Μανιταριού στη Λάβδα Γρεβενών – Δείτε πολλές φωτογραφίες


Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Λάβδα Γρεβενών, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 1ου Μουσείου Μανιταριού στα Βαλκάνια..
Από νωρίς το πρωί οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας που ολοκλήρωσαν με την συγκεκριμένη εκδήλωση την 9η Πανελλήνια Γιορτή μανιταριού στα Γρεβενά, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό τουΠολιτιστικού Συλλόγου Λαβδανιωτών.

ΑΕΠ Βατολάκκου - Κερ. Ιττέας (1-0) 1-2

Πρωτάθλημα Α' ΕΠΣ Γρεβενών
Σάββατο 5/11/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Π..
Την ήττα γνώρισε μέσα στο γήπεδό της η Α.Ε.Π. από τον Κεραυνό Ιττέας.
Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μέτριο θέαμα, καθώς είχαν από ένα ημίχρονο με την Α.Ε.Π. στο πρώτο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 39ο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Κοτζατίσογλου και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Βρόικο και τον Νικολαΐδη να κάνουν την μεγάλη ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, σκοράροντας στην εστία του Τσακστάρα στο 70ο και 82ο λεπτό.
Αναλυτικά: 

Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι η..

Αν ρωτούσαμε 10 άτομα για το ποια θεωρούν την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, το πιθανότερο είναι να παίρναμε 10 διαφορετικές απαντήσεις..
Κάποιος θα υποστήριζε την Μόνικα Μπελούτσι, άλλος την Αντζελίνα Τζολί, κάποιος άλλος την Τζέσικα Μπιλ.
Αν παίρναμε όμως όλες όσες θεωρούνται πολύ όμορφες, και μέσω ενός προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών κρατούσαμε τα ομορφότερα χαρακτηριστικά κάθε μίας, δεν θα δημιουργούσαμε την πραγματικά ωραιότερη γυναίκα του κόσμου;

Group A

Αποτελέσματα Β' ΕΠΣ Γρεβενών 8η αγωνιστική

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/110/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 3-2

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΝΕΟΧΩΡΙ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ 7-0

ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ – ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ 8-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

8η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Α/ΑΣΩΜΑΤΕΙΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘΜΟΙ
1ΝΕΟΧΩΡΙ822
2ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ820
3ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ816
4ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ811
5ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ810
6ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ810
7ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ88
8ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ88
9Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ84
10ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ80
 
Δ. Παλαιοχωρίου, ΠΑΟ Φελλίου και ΜΑ Τρικοκκιάς ξεκίνησαν με -2 βαθμούς
Δείτε περισσότερα θέματα 

Βγήκαν τα νέα χαρτονομίσματα!!!

Βγήκαν τα καινούργια χαρτονομίσματα με τα οποία θα κάνουμε πλεόν τις συναλλαγές μας.
Τα καινούργια χαρτονομίσματα απεικονίζουν πρόσωπα της

Τίτλοι τέλους προσεχώς για Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Οι τίτλοι τέλους για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς σε μια Ιταλία «υπό την επιτήρηση» της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Καβαλιέρε μάλλον δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.
Η κεντροδεξιά πλειοψηφία του κρέμεται από μια κλωστή μετά τις αποχωρήσεις από το κόμμα του Καβαλιέρε «Λαός της Ελευθερίας» (PDL). Μετά τις τελευταίες δύο αποχωρήσεις την Πέμπτη και τους περίπου δέκα «δυσαρεστημένους» ο συνασπισμός PDL - Λέγκας του Βορρά δεν διαθέτει παρά 311 ή 312 ψήφους στο Κοινοβούλιο, ενώ

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Σαμαρά

Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά έγινε πριν από λίγο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου είχε επικοινωνία με τους κ.κ. Ρομπάι και Μπαρόζο.
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνονται και από επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και επικεφαλής της Ευρωζώνης, Jean Claude Juncker, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso.
Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου η Ελλάδα, με την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, να προχωρήσει στην υλοποίηση των υποχρεώσεών της που απορρέουν από την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, καθώς και για τις εξελίξεις που ακολούθησαν.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε, επίσης, ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει έχει αποστολή να φέρει σε πέρας το έργο της υλοποίησης των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου πριν να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Η κ. Merkel εξέφρασε τον σεβασμό της στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρωθυπουργός και η χώρα και υπογράμμισε ότι είναι θετική εξέλιξη η συμφωνία που έγινε, γιατί διασφαλίζει την πορεία της χώρας, αφού η νέα κυβέρνηση θα έχει ως αποστολή της την υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου πριν από τη διεξαγωγή εκλογών»
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποια 25 μέτρα-φωτιά θα ψηφίσει η κυβέρνηση συνεργασίας

Τι μέτρα θα αναγκαστεί να λάβει η νέα κυβέρνηση συνεργασίας, που θα προκύψει για την Ελλάδα; Τι ζητούν οι Ευρωπαίοι για την 6η δόση;
Νέα μέτρα και περικοπές σε συντάξεις, προνοιακά, κοινωνικά επιδόματα και παροχές, φαρμακευτικές δαπάνες, λειτουργικά έξοδα των νοσοκομείων, αμυντικές δαπάνες, ψαλίδι στα ειδικά μισθολόγια και αναδιάρθρωση του Δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο κουστούμι του νέου μνημονίου.
Το ποσό που πρέπει να βρεθεί, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί είναι τεράστιο.
Φτάνει στα 8,2 δισ. ευρώ (3% του ΑΕΠ) μόνο για τη διετία 2013-2014 και προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από περικοπές σε

Νικηφόρος Διαμαντούρος: Η εναλλακτική πρόταση στον Παπαδήμο!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα «παίζει» και το όνομα του κ. Νικηφόρου Διαμαντούρου, Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, ως εναλλακτική λύση για την θέση του πρωθυπουργού της κυβέρνησης συνεργασίας.
Αιτία το γεγονός ότι ο κ. Παπαδήμος έχει αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις για το σχήμα της νέας κυβέρνησης και τον τρόπο λήψης αποφάσεων, διαμηνύοντας ότι δεν θα γίνει…

400.000 ευρώ το χρόνο, τα... μιστά της Αγωνίστριας!!!

230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδ α κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά ΚΑΙ ΝΑΙ !!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι ...λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για "έξοδα στέγασης" - δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!
Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν... έσοδα από τη.θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής - Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.
Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα 'πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)
2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να 'χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το '73, θα το 'χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.
Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος - ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
ΑΛΕΚΟΣ
taxalia
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κανέλλη: "Οι Έλληνες θα πάρουν από τα τρία το ... μακρύτερο!"!!!

Μετά το χθεσινοβραδινό θρίλερ που έληξε με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, σήμερα το πρωί φυσικά και όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με αυτό.
Καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία και πάλι φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκπομπή.
Όταν λοιπόν η κουβέντα ήρθε στον Λουκά Παπαδήμο το όνομα του οποίου επικρατεί για τη θέση του πρωθυπουργού η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε μια δήλωση που άφησε για λίγο τους πάντες… άφωνους.
«Ο Παπαδήμος αυτή τη στιγμή, ο καλός, ο αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν έχω τίποτα να πω εναντίον του, ήταν στη Βοστόνη, μετά θα πάει εκεί, ήταν στην Παγκόσμια Τράπεζα, ξέρει τα χρηματοοικονομικά, τα πάντα. Πώς είναι η κυρία Μαρία στο Πέραμα, ο κύριος Γιώργος στο Αλιβέρι, ο κύριος Μήτσος στη Σάμο, ο άλλος στα καμένα, ο άλλος στα πεθαμένα, ο άλλος με το ταμείο του, ο άλλος που δούλευε 48 χρόνια και ξαφνικά του λένε ότι θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο το ξέρει ο κ. Παπαδήμος;»
Και συνέχισε ακάθεκτη η βουλευτής:

Σοκ! "Με κρατούσε 3 μέρες στο σπίτι του και με βίαζε"!!!

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια ενός 47χρονου έζησε μια 20χρονη κοπέλα από την Ρουμανία στην Πάτρα, η οποία επί τρείς ήταν κλειδωμένη στο σπίτι του και την βίαζε.
Αυτό υποστήριξε η ίδια στις Αρχές, όταν κατάφερε να αποδράσει, σύμφωνα με το dete.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο φερόμενος ως δράστης την είχε φυλακίσει στο διαμέρισμά του, από την 1η μέχρι την 4η Νοεμβρίου και την βίαζε!
Οι Αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, όμως ο ίδιος τα αρνείται όλα, ενώ η κοπέλα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιοί και γιατί τρέμουν τη δραχμή... βίντεο

Χάσαμε το μέτρημα από το πλήθος των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από εχτές το πρωί εδώ στους AegeanTimes, σχετικά με ένα «χαμένο» βίντεο που επανήλθε στο διαδίκτυο!
Πρόκειται για μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 18 ΜΑΙΟΥ 2010 (ναι είναι σωστή η ημερομηνία) στον περιφερειακό τηλεοπτικό «Αρχιπέλαγος», ο διαχειριστής των AegeanTimes, οικονομολόγος κ.Γιώργος Αδαλής, σχετικά με την ευθύνη κάποιων εγχώριων επενδυτών και το ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή!
Ο αριθμός των hits στο youtube αυξάνεται ραγδαία, γεγονός που δείχνει την σπουδαιότητα όλων όσων λέγονται, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πρώιμη!

Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική συμφωνία για Εθνική Ενότητα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική επίτευξη της συμφωνίας για κυβέρνηση συνεργασίας άρχισε από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου έπαιρνε την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής και ο Αντ. Σαμαράς απέρριπτε την πρόταση του Πρωθυπουργού ζητώντας ως «μόνη λύση» τις εκλογές, όλοι μιλούσαν για ναυάγιο. Η χώρα βρίσκονταν στον μπροστά από τον γκρεμό, με το ένα πόδι στον... αέρα και έτοιμο να βρεθεί και το άλλο εκεί για την ελεύθερη πτώση. Στα πηγαδάκια της Βουλής δεν έλειπαν οι μικροεντάσεις ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που κατηγορούσαν οι μεν τους δε για το διαφαινόμενο ναυάγιο. Τα ξένα δίκτυα μετέδιδαν ότι η

Πτολεμαΐδα: Μυστηριώδεις σφαγές σκυλιών σε κυνοκομείο...

Νεκρά κάτω από άγνωστες συνθήκες έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο δημοτικό κυνοκομείο του δήμου Εορδαίας τουλάχιστον δυο σκυλιά. Και τα δυο βρέθηκαν κατακρεουργημένα, με ανεξήγητες οπές από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, το ένα ήταν…κλειδωμένο στο κλουβί του και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς προκλήθηκαν τα τραύματα!
Από την έρευνα που έκαναν τα μέλη του Ζωοφιλικού Σωματείου Πτολεμαΐδας, αποκλείστηκε η ανθρώπινη ενέργεια τουλάχιστον για το σκυλί που βρισκόταν στο κλουβί αφού θα μπορούσε κάποιος να

17 ενδιαφέροντα κόλπα που κάνει το σώμα μας

1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας...

Στο ΣτΕ ο νόμος για τα πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν διόδια

Με διαδικασίες “εξπρές” εισήχθη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση του δήμου και του δημάρχου Ωρωπού που ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός ο “νόμος Ρέππα”
Ο νόμος αυτός προβλέπει ότι αποτελεί παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας η μη καταβολή των διοδίων και προβλέπει παράλληλα την επιβολή προστίμου.
Ο δήμαρχος Ωρωπού, Ιωάννης Οικονομάκος , στις 14 Μαρτίου πήρε πρόστιμο 200 ευρώ καθώς οδηγώντας αυτοκίνητο του δήμου δεν πλήρωσε διόδια στις Αφίδνες.
Ο Δήμος προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας The Winter στη Σιάτιστα! (video)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας The Winter στη Σιάτιστα. Η κάμερα του siera fm βρέθηκε στον τόπο των γυρισμάτων, που είναι το Αρχοντικό Κουτσολιώτα το σπίτι όπου έζησαν οι οικείοι του σκηνοθέτη Κώστα Κουτσολιώτα. Η Εύη Παπαθεοδώρου (η Θεοπούλα του παρά πέντε), είναι μεταξύ των ηθοποιών που έχουν στρατοπεδεύσει στη Σιάτιστα αυτές τις μέρες. Το συνεργείο πολυεθνικό, Ελλάδα, Πολωνία, Αγγλία, Αμερική. Τα γυρίσματα της ταινίας στη Σιάτιστα θα διαρκέσουν για ένα μήνα, ενώ γυρίσματα θα γίνουν σε Λονδίνο και Αμερική. Η ταινία «Ο χειμώνας» (The winter) θα προβληθεί σε φεστιβάλ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον siera fm 105,3 ο Κώστας Κουτσολιώτας, ενώ γίνονται επαφές για μετάδοση σε κινηματογράφους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δείτε το βίντεο από τον τόπο των γυρισμάτων...

Δείτε περισσότερα θέματα 
sierafm.gr

120 πιάτα φαγητού διανέμονται κάθε μέρα στην Κοζανη!!!

Σάββατο μεσημέρι και το καρότσι στην έξοδο του μεγαλου σούπερ μάρκετ με τις προσφορές για τα συσσίτια του Δήμου Κοζάνης ξεχειλίζει.
Οσπρια και ζυμαρικά, λάδια κ.α τρόφιμα εναποθέτουν συμπολίτες μας, βγαίνοντας απο το σούπερ μάρκετ.
Μικρή συμβολή, μεγάλης ηθικής αξίας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζεί η πατρίδα μας.
Σκηνές απο ένα μακρινό παρελθόν που έρχονται να ταράξουν και πάλι τη ζωή μας.
Η κοινωνική λειτουργός του Δήμου Κοζάνης, Αννα Γεροκώστα, είναι ξεκάθαρη:

Αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τη γη στις 8 Νοεμβρίου

Στις 8 Νοεμβρίου 2011, αναμένεται να προσεγγίσει τη Γη ο αστεροειδής 2005 YU55, πραγματοποιώντας την πιο κοντινή προσέγγιση αστεροειδούς μέχρι και το 2028.
Ο αστεροειδής 2005 YU55 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επιστήμονες αφού είναι πιθανό να "κρύβει" σημαντικά στοιχεία για τη δημιουργία του πλανήτη μας και του ηλιακού μας συστήματος.
Έχει διάμετρο 400 μέτρων, ζυγίζει 55 εκατομμύρια τόνους και σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος διαστημικό σώμα που έχει πλησιάσει σε τόσο κοντινή απόσταση τη Γη! Ήδη από τον Μάιο του 2011, που έγινε η πρώτη ανακοίνωση για την προσέγγιση του αστεροειδή, το Εργαστήριο Αεριοπροώθησης JPL, είχε ανακοινώσει:

Σεισμός 4,8 ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Σαντορίνη

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:57 το βράδυ στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σαντορίνη, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 73 χλμ. βορειοανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν επτά χλμ..
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποιος είναι ο πιθανός πρωθυπουργός!!!!

Λουκάς Παπαδήμος:
Ποιος ειναι όμως ο Λουκάς Παπαδήμος που ακόμη και τα ξένα ΜΜΕ λένε πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας;
Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι οικονομολόγος.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), απ'όπου αποφοίτησε το 1970 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογική Μηχανική (1972) και

Το γύρο του κόσμου κάνει η ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας

Με έκτακτα τηλεγραφήματα και ζωντανές συνδέσεις μετέδωσαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και τηλεοπτικά δίκτυα την κατ' αρχήν συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραιτείται, χωρίς να είναι σαφές» πότε μετέδωσε ζωντανά από την Αθήνα το BBC διακόπτοντας το πρόγραμμά του.
Η επίτευξη συμφωνίας για νέα κυβέρνηση και η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου κυριαρχούν στους δικτυακούς τόπους των μεγάλων μέσων ενημέρωσης διεθνώς.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Συμφωνία για τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης!!! (video)

Συμφώνησαν για την συγκρότηση νέας κυβέρνησης οι Παπανδρέου - Σαμαράς στη συνάντηση τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Σημερα συναντώνται εκ νέου για να οριστικοποιηθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης. Σημερα  επίσης θα γίνει συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου αποχωρεί απο την Πρωθυπουργία.

Παπανδρέου – Σαμαράς: Από συγκάτοικοι και συμφοιτητές, πολιτικοί αντίπαλοι!

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί γνωρίζονται καλά.
Όχι μόνο μέσα από τον πολιτικό στίβο και τα έδρανα της Βουλής. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν φίλοι από το Λύκειο. Φοίτησαν στο ίδιο σχολείο που δεν είναι άλλο από το Κολέγιο των Αθηνών, ένα σχολείο της ελίτ στο Ψυχικό.
Φίλοι και συμφοιτητές
Στη συνέχεια οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι στο πανεπιστήμιο Αμχερστ της Μασαχουσέτη, την δεκαετία του ’70. Ο Γιώργος σπούδαζε Κοινωνιολογία και ο Αντώνης Οικονομία.
Πέρα από συμφοιτητές όμως ήταν και συγκάτοικοι και μάλιστα για περίπου τρία χρόνια κάνανε κολλητή παρέα και ήταν μαζί στο χαβαλέ αλλά και στα δύσκολα. Τους ένωναν οι αγώνες κστά της χούντας. Κοινό σημείο είναι όμως και το γεγονός ότι προέρχονται και οι δύο από πολιτικές δυναστείες.
Οι δυο τους είχαν κινδυνεύσει μάλιστα να μπουν φυλακή συμμετέχοντας μαζί με περίπου 1.000 άλλους από το Αμχερστ σε καθιστική διαμαρτυρία σε αεροπορική βάση της πόλης. Ακινητοποίησαν τα αμερικανικά βομβαρδιστικά Β52 όταν