ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το πιο τρομακτικό μονοπάτι στον κόσμο!

Μην κοιτάξετε κάτω!!!! Θα σας πιάσει η καρδιά σας...
Σίγουρα πρόκειται για ένα μονοπάτι το οποίο είναι ΜΟΝΟ για τους τολμηρούς… Ο λόγος το πιο τρομακτικό μονοπάτι το οποίο βρίσκεται σε πλαγιά του βουνού Tianmen στην περιοχή Zhangjiajie, της Κίνας και σε υψόμετρο… -κρατηθείτε - 4.700 πόδια (1,43 χλμ) από τη θάλασσα.

Ο Σίλβιο βρήκε παρηγοριά στην... Φραντσέσκα!!!

Τελικά, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να τον διορθώσει κανείς. 
Παραμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Βουλή, που ουσιαστικά τον υποχρέωσε στο να ανακοινώσει την (μελλοντική ακόμα) παραίτηση από το πρωθυπουργικό αξίωμα, τι λέτε ότι έκανε; Τι άλλο, παρά... μπούνγκα μπούνγκα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν φώναξε πολλές κοπέλες. Αρκέστηκε σε μια καλλονή, ονόματι Φραντσέσκα, που ανέλαβε να τον

Η Selena Gomez μας έδειξε το βρακάκι της κατεβαίνοντας από τις σκάλες!!!

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες..

Η sexy παρουσιάστρια του BBC μόνο με το μαγιό της!!!

Για μια ακόμη φορά η Jessica Jane Clement τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό φορώντας μόνο το μπικίνι της αποκαλύπτοντας το αν μη τι άλλο καλλίγραμμο κορμί της.
Η Jessica έχει δοκιμαστεί σε πολλούς χώρους της showbiz, όπως μόντελινγκ, τηλεόραση και υποκριτική ενώ έχει παρουσιάσει την εκπομπή The Real Hustle.

Έλενα Παπαβασιλείου πάντα όμορφη και Sexy...


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ...

Χριστίνα Κολέτσα: Σε ποιους είπε να πάνε να γαμ…ν;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται ότι είναι ακόμα η Χριστίνα Κολέτσα μετά από τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη, που ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.
Σε ένα «εκρηκτικό» ξέσπασμά της, η τραγουδίστρια, άλλαξε το status της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και επιτέθηκε σε όσους μετά το θάνατο του Ν. Γιγουρτάκη έβγαιναν και έλεγαν ανακρίβειες.
«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλα αυτά τα τέρατα που

Η κρυφές συνομιλίες των πολιτικών αρχηγών!!!

Μετά από 5 μέρες χωρίς πρωθυπουργό τα κόμματα τα βρήκαν μεταξύ τους και η νέα κυβέρνηση πλέον είναι γεγονός. Τι συνέβη όμως άραγε μέχρι να φτάσουμε εδώ. Γιατί άργησε τόσο η συμφωνία. Πόσο δύσκολο ήταν τελικά να συνεννοηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί?Εμείς εδώ στο hobbystas.gr βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα όλες τις κρυφές συνομιλίες των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων μεταξύ τους αλλά και με τον κύριο Παπαδήμο μέχρι την στιγμή της συμφωνίας.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Black Out . Τι αναγκάζεται να γλύψει; (video)

Τη Δευτέρα το βράδυ στις 22:00 έρχεται στις οθόνες μας το Total Black Out με διάσημα πρόσωπα. Μπορεί να συμμετέχουν οι Τζο Τόγκου, Χριστίνα Πολίτη, Όλγα Φαρμάκη, Γιώργος Λιανός, Τρύφωνας Σαμαράς που μετά απο το περίφημο "Ξεπατώθηκα", θα ζήσουμε στιγμές σουρεαλισμου με τον γνωστό κομμωτή να δίνει ρεσιτάλ γέλιου.
Μία από τις αποστολές του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να γλύψουν διάφορα μέρη σώματος και να

Η απαγορευμένη διαφήμιση που σόκαρε! (video)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Αμερική με την διαφήμιση καραμέλας με ακατάλληλο περιεχόμενο. Το μικρό σποτάκι απαγορεύτηκε να προβληθεί στη μικρή οθόνη πριν τα μεσάνυχτα. Το περιεχόμενο περιγράφει ένα νιόπαντρο ζευγάρι που μόλις έχει γυρίσει στο σπίτι και επιδίδεται σε ερωτικές περιπτυξεις με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο γαμπρός εκτοξεύει καραμέλες από το πέος του..!!!

Μια γαμήλια τελετή ολόκληρη η Ασία για την «Τυχερή μέρα»!!!

Σε γαμήλιο αμοκ βρίσκεται σήμερα 11/11/2011 ολόκληρη η Ασία, καθώς ο συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται προάγγελος καλών οιωνών του αιώνα. Έτσι χιλιάδες ζευγάρια ενώνονται με τα δεσμά του άρον άρον προκειμένου να «αρπάξουν την ευτυχία από τα κέρατα».
Στο ληξιαρχείο στο κέντρο της Σανγκάης, της μητρόπολης της ανατολικής Κίνας, τουλάχιστον 400 αρραβωνιασμένα ζευγάρια περίμεναν με ανυπομονησία από το πρωί για να είναι από τα πρώτα που θα εγγραφούν στους καταλόγους.
Ορισμένοι από τους μελλόνυμφους προτίμησαν να φθάσουν πολύ νωρίς και να περιμένουν ώρες πριν ανοίξει το ληξιαρχείο.
Σύμφωνα με μια σχετικά νέα παράδοση, από τη δεκαετία του 1990, η 11η Νοεμβρίου θεωρείται

Μέγαρο Μαξίμου: Παράδοση - Παραλαβή από Παπανδρέου σε Παπαδήμο. (video)

Την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος υπογράμμισε ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παραδίδοντας στον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμα.
Ο Λουκάς Παπαδήμος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου πρωθυπουργού να σταθεροποιήσει την κατάσταση στην οικονομία.

Βγάλτε όλο το άχτι σας!!! Παιχνίδι: Ρίξε κλοτσιά στον κώλο του Παπανδρέου!

Βγάλτε όλο το άχτι σας πάνω στον ΑΓΑΠΗΤΟ Γιώργο Παπανδρέου! 
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας πω τα κόλπα του παιχνιδιού αλλά θέλω να του ρίξετε την πιο γερή κλοτσιά! 
Το κόλπο είναι να κάνετε κλίκ στην οθόνη την ώρα που έχει τουρλώσει για τα καλά τον κώλο του!!!
Και αν μπορείτε σπάστε το ρεκόρ μου...162.135 παρακαλώ. Για να σας δω! 

Καιρός, κρύο το Σαββατοκύριακο.Χιόνια στα ορεινά!

Το χειμωνιάτικο κοστούμι του «προβάρει» ο καιρός καθώς από σήμερα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση (θα πλησιάσει το μηδέν σε καποιες περιοχές της χώρας), ενώ προβλέπονται βροχές, τοπικές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά.

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Μια ακόμη περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Η γνωστή και πολύ αγαπητή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η ηθοποιός ένιωσε φοβερούς πόνους στην

Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Κρήτη, 11/11/11 στις 11.11

Για πολλούς γάμους ακούσαμε φέτος το κλασικό… ”ο γάμος της χρονιάς”.
Όμως αυτός ο γάμος που εγινε στο δήμο Φαιστού, δικαιωματικά κερδίζει τα σκήπτρα!
Ένας γάμος που έγινε την Παρασκευή 11/11/11 και ολοκληρώθηκε… στις 11.11 το πρωί!

Πόσο κόστισε η διαμονή των ηγετών στις Κάννες;

Σάλος έχει προκληθεί στην Γαλλία από το ποσό που στοίχισε στον γαλλικό λαό η διανυκτέρευση του προέδρου του την περασμένη εβδομάδα στις Κάννες, όπου φιλοξενήθηκε η σύνοδος των G20. Οι γάλλοι φορολογούμενοι αναγκάστηκαν να πληρώσουν για τις τρεις διανυκτερεύσεις του Νικολά Σαρκοζί περισσότερο από 115.000 ευρώ, καθώς το

Κυβέρνηση Παπαδήμου: Υπουργοί. Ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν! (video)

Έπειτα από διαβουλεύσεις ωρών μεταξύ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ανακοινώθηκε το κυβερνητικό σχήμα. Σε αυτό μετέχουν επτά στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία και τέσσερα από το ΛΑΟΣ. Παραμένουν σχεδόν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Από τη ΝΔ μετέχουν σε θέσεις υπουργών οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, σε θέση αναπληρωτή υπουργού ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και σε θέσεις υφυπουργών οι Γ.Μουρμούρας, Δ.Βαρτζόπουλος, Π.Καράμπελας και Π.Αλιβιζάτος.
Από το ΛΑΟΣ μετέχουν σε επίπεδο υπουργού ο Μάκης Βορίδης και σε επίπεδο υφυπουργών οι Αδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης και Γ.Γεωργίου.
Συνολικά 49 μέλη αριθμεί η νέα μεταβατική κυβέρνηση, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, η οποία ορκίστηκε πριν από λίγο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Με το νέο κυβερνητικό σχήμα τέσσερα υπουργεία αλλάζουν χέρια. Συγκεκριμένα τα Υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Μεταφορών και Δικτύων.
Θέσεις υφυπουργών προστίθενται συνολικά σε έξι υπουργεία και συγκεκριμένα στα υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών, Άμυνας, Περιφερειακής Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Πολιτισμού και Τουρισμού.
Σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση, στη νέα συμμετέχουν επτά περισσότερα μέλη, ενώ συνολικά των νέων υπουργών είναι δώδεκα, εκ των οποίων οι εννέα, όπως άλλωστε και ο νέος πρωθυπουργός, ορκίζονται για πρώτη φορά.
Νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση είναι οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υποδομών Μάκης Βορίδης και Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεωργίου και Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, οι υφυπουργοί Οικονομικών Ιωάννης Μουρμούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης και Πολιτισμού Πέτρος Αλιβιζάτος.
Μετατέθηκαν, εξάλλου, σε αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά και σε αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας ο μέχρι τώρα υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης.
Από τους μετέχοντες στο προηγούμενο σχήμα στη νέα κυβέρνηση δεν συμπεριελήφθησαν έξι πρόσωπα: οι υπουργοί Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, καθώς και οι υφυπουργοί Υγείας Χρήστος Αηδόνης και στον πρωθυπουργό Άγγελος Τόλκας.
Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης έχει ως εξής:

Θεσσαλονίκη: "Με νάρκωσαν για να με κάνουν πόρνη"

Η συγκλονιστική αυτή μαρτυρία ανήκει σε μια αλλοδαπή γυναίκα θύμα του trafficking που «παγιδεύτηκε στη δουλεία» και κατόρθωσε να γλιτώσει από τα δεσμά της στη Θεσσαλονίκη. "Με νάρκωσαν, με απήγαγαν και με έφεραν λαθραία στην Ελλάδα μετά με εξανάγκασαν να δουλεύω ως πόρνη" λέει η Αλεξάνδρα που απελευθερώθηκε με τη βοήθεια ενός πελάτη της στον οίκο ανοχής.
Η Αλεξάνδρα είναι μόνο ένα από τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων που βρήκαν καταφύγιο στο

Συγκλονιστικό βίντεο την ώρα του σεισμού στην Τουρκία – Το ξενοδοχείο καταρρέει!

Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί από τον νέο σεισμό που χτύπησε την περιοχή Βαν της Τουρκίας την Τετάρτη. Ένα βίντεο κατέγραψε την ώρα του σεισμού και πραγματικά σοκάρει. Είναι η ώρα που ο εγκέλαδος χτυπάει για άλλη μια φορά την περιοχή Βαν της Τουρκίας. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος που βρισκόταν σε κολόνα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές “λιχούδικα” παιδιά!

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια χτυπήματα και βρίσκεται στο Youtube μόλις 8 ημέρες.
Η γιορτή του Halloween που γιόρτασαν πριν απο μερικές ημέρες στην Αμερική κρύβει φέρνει μπόλικους γλυκούς θυσαυρούς στους μικρούς μασκαράδες.
Με το γνωστό “Trick or Treat” (“Κέρασμα ή φάρσα”) τα παιδιά γεμίζουν τις σακούλες τους με σοκολατάκια και καραμέλες, το “‘επαθλό” τους για την ωραία τους στολή, αλλά και για τον κόπο τους, αφού τις μαζεύουν πόρτα την πόρτα.
Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στα αθώα μικρά με συνενόχους τους γονείς τους οι οποίοι θα ενημέρωναν τα παιδιά πως σε μία στιγμή αδυναμίας… έφαγαν όλες τους τις λιχουδιές και δεν τους άφησαν ούτε μία!
Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για ένα παιδί!
Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις τους:

Άρης: Φιλικό με την Κ20 το Σάββατο

Φιλικό παιχνίδι με την Κ20 θα δώσει ο Άρης το πρωί του Σαββάτου στις 9:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο Michal Probierz θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική δράση πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» επιθυμούσε αντίπαλο που να αγωνίζεται στη Super League, αλλά οι προσπάθειές της διοίκησης να βρει ομάδα απέβησαν άκαρπες και έτσι αποφασίστηκε οι «κίτρινοι» να αντιμετωπίσουν τους «πιτσιρικάδες» του συλλόγου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Στις 16:00 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!!!

Άρχισαν τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς της κυβέρνησης, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει εμπλοκή. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του υπουργείο Υγείας, όπου ζητήθηκε στον Α. Λοβέρδο να μείνει αλλά να αλλάξουν οι υφιστάμενοί του.
Εκεί, ο κ. Λοβέρδος απάντησε στον πρωθυπουργό πως δεν θα το επιθυμούσε καθώς η επιτυχία του υπουργείου οφείλεται στην δουλειά όλων τους.

Γυρίσματα πορνό σε εταιρία της Ηλείας

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αθήνα από γυρίσματα ροζ ταινίας σε δημόσιο χώρο!
Γνωστή εταιρεία παραγωγής τέτοιου είδους ταινιών, χρησιμοποίησε το χώρο μεταφορικών εταιρειών της Ηλείας, στην Αθήνα, για να κάνει τα γυρίσματα την νέα της ταινίας...

Χωρίς προβλήματα οι Ελπίδες κόντρα στη Γερμανία!

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Η ελληνική ομάδα (9βαθμ., 3νίκες.-1ήττα., 9-4 τερμ.) αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή 11/11 και ώρα 18:45 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης την πρωτοπόρο του ομίλου (15βαθμ., 5νίκες, 23-1 τερμ.), με στόχο τη νίκη που θα της αυξήσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 
Διαιτητής ορίστηκε ο Γάλλος Ρουντί Μπικέ, με βοηθούς τους Φρενζί Χαρσαΐ-Σιρίλ Σαν Κρικ Λομπρ και 4ο διαιτητή τον Μπενουά Μιλό (Γαλλία).
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ήξερες ότι...

1. Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια.
2. 52.000 αγγλικές λέξεις, είναι ελληνικές.
3. Τις αναλογίες της Barbie τις έχει μία στις...

Παρασκευή 11/11/11. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες ή μήπως όχι;

Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί τέτοια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό θα συμβεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011.
Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: 

Τσεκ απ: Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνετε ανά ηλικία

Ναι ή όχι στα τσεκ-απ; 
Η σύγχρονη άποψη για την υγεία στρέφει όλο και περισσότερο το επιστημονικό ενδιαφέρον στην πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση.
Ποιες προληπτικές εξετάσεις όμως είναι πραγματικά απαραίτητες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές;
Για τον καρκίνο

Κύπελλο Ελλάδας 2011-2012: Η κλήρωση και το πρόγραμμα της 2ης, 3ης και 4ης φάσης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 2ης, 3ης και 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι ομάδες της Super League μπαίνουν στη διοργάνωση στον 4ο γύρο και θα αντιμετωπίσουν σε μονά εκτός έδρας παιχνίδια τους αντιπάλους που θα προκύψουν. Αργότερα θα γίνει γνωστό και το ακριβές πρόγραμμα.
Αναλυτικά η κλήρωση:

Έκανε μάθημα οδήγησης και πέρασε μέσα από τοίχο!

Δεν ξεκίνησε από ότι μπορείτε και εσείς να καταλάβετε βλέποντας τη φωτογραφία, με τους καλύτερους οιωνούς τα μαθήματα οδήγησης, ο …μελλοντικός οδηγός Wen Le, από την Κίνα.
Σε ένα από τα μαθήματα ο νεαρός χωρίς να το καταλάβει πέρασε μέσα από έναν …τοίχο! Πως το κατάφερε; Δεν ήταν και δύσκολο, αντί να συνεχίσει στο δρόμο του, πάτησε γκάζι, άλλαξε κατεύθυνση και τσούπ η μάλλον …μπαμ, έριξε τα τούβλα από μια μάντρα!

EΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Διαιτησίες αγώνων 12&13/11/11 (10η Αγωνιστική)

Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.

ΓΗΠΕΔΟ: ΜΗΛΙΑΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ -ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΛΕΚΑΣ-ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΡΟΥ
ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΔΟΞΑ Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ- ΚΕΡ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΡΙΓΚΟΣ-ΡΑΤΖΑΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ:ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ – ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΔΕΝΔΡΟΥ (Σάββατο)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΝΤΟΛΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
Μ.ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ – ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – Μ. ΑΛ.ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ-ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΙΤΕΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΠΑΝΟΣ-ΓΚΟΛΙΑΣ-ΡΑΤΖΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΜΠΑΜΠΑΜΤΣΗΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ποινολόγιο Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Προς: Τους Προέδρους Α.Σ (Α&Β) Κατηγορίας
ΘΕΜΑ: * Ποινές ποδοσφαιριστών *
Κύριε Πρόεδρε,
Σας κοινοποιούμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στα Φ.Α., και τις διατάξεις τουΚ.Α.Π. , για να λάβετε γνώση.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

Ορισμοί διαιτητών β' εθνικής 3η αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League 2011-2012 στις 11-14/11/2011.
3η αγωνιστική

Κληρώσεις διαιτητών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (2η Αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012, που θα γίνουν στις 13/11/2011 και οι οποίοι είναι:

Euroleague: Παναθηναϊκός – CSKA Moscow 76-78 (παράταση)

H CSKA Moscow «άλωσε» το ΟΑΚΑ παίρνοντας τη νίκη με 76-78 απέναντι στον Παναθηναϊκό μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποία κρίθηκε στην παράταση (71-71 ο κανονικός αγώνας).
Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου και δεν αγωνίστηκε ξανά. Πλέον μένει να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο δεκάλεπτο. Με το Διαμαντίδη να «σερβίρει» και τον Maric να σκοράρει οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 7-3 στο ξεκίνημα, για να ακολουθήσει ένα σερί 0-7 των Ρώσων (7-11), πριν ο Καϊμακόγλου διαμορφώσει το 22-19 του πρώτου δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός «βραχυκύκλωσε» επιθετικά τους φιλοξενούμενους, προηγήθηκε ακόμη και με 10 (36-26) πριν το 41-32 του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα για τον Obradovic, μετά τον τραυματισμό του Τσαρσαρή, προέκυψε στις αρχές του

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Με πρωταγωνιστές τους Farmar και Σχορτσανίτη η Maccabi «άλωσε» την Κωνσταντινούπολη παίρνοντας τη νίκη με 79-72 απέναντι στην Anadolu Efes. Το παρθενικό της ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση πήρε η Zalgiris, 81-70 απέναντι στην Bamberg. H Barcelona μετέτρεψε σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Siena (92-75), ενώ η Armani Milano των Φώτση και Μπουρούση επιβλήθηκε 81-76 της Charleroi. Η Nancy έκανε την έκπληξη κόντρα στην Caja Laboral, ενώ η Partizan επικράτησε 80-79 της Real Madrid.
Στα παιχνίδια της Τετάρτης, σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Fenerbahce στην έδρα της Bizkaia Bilbao με 73-70, έχοντας ως κορυφαίο τον Bogdanovic οποίος πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία στο τέλος να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε. Με τον Henry Domercant να πετυχαίνει 23 πόντους η Unics Kazan επικράτησε 72-68 της Prokom στην Πολωνία. Η Galatasaray πήρε τη νίκη με 79-70 απέναντι στην παραπαίουσα Olimpija, ενώ η Unicaja επικράτησε 99-85 της KK Zagreb.
Τα αποτελέσματα:

Ποια υπουργεία αλλάζουν ηγεσία

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η πρώτη, ενενηντάλεπτης διάρκειας, σύσκεψη των εκπροσώπων των τριών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΛΑΟΣ, που στηρίζουν την κυβέρνηση, υπό τον εντολοδόχο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο τη δομή της νέας κυβέρνησης.
Ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, αμέσως μετά μίλησε για δημιουργική συνεργασία και σημαντική πρόοδο, η οποία επετεύχθη. «Η συνάντηση ήταν ουσιαστική», είπε και τόνισε ότι «η ΝΔ θα συμμετέχει με μη κοινοβουλευτικά αλλά κορυφαία στελέχη της στη νέα κυβέρνηση».

ΖΑΝ ΚΛΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ «Δεν θα φύγει καμία χώρα από το ευρώ»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αποβολής μίας χώρας από την ευρωζώνη ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας πως μια τέτοια ενέργεια δεν είναι δυνατή βάσει των ευρωπαϊκών συνθηκών, σε χθεσινή συνέντευξή του στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV1
"Αποκλείω την υπόθεση της αποβολής μιας χώρας από τη ζώνη του ευρώ, στην πραγματικότητα η συνθήκη δεν έχει εργαλεία που να μας επιτρέπουν να το κάνουμε", δήλωσε ο Γιούνκερ.
Ο επικεφαλής του Eurogroup, ο οποίος

Παπαδήμο, πες αλεύρι...

Ο Κλεισθένης γράφει...
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η παραμονή μας στην Ε.Ε και το ευρώ είναι επιβεβλημένη. Εδώ ο κόσμος καίγεται, η Ιταλία καταρρέει, ετοιμάζεται πυρετωδώς ο χωρισμός της Ε.Ε σε δύο τουλάχιστον ομάδες χωρών, το ευρώ κινδυνεύει με κατάρρευση και αυτοί μας παραμυθιάζουν.
Η απόφαση κορυφής των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ αποφάσισαν την ανάληψη της πρωθυπουργίας απ’ τον Λουκά Παπαδήμο, έχοντας κουρελιάσει το σύνταγμα. Ο Παπανδρέου δεν έχει καταθέσει ακόμα την παραίτησή του όπως ορίζει το σύνταγμα και η επιλογή εξωκοινοβουλευτικού για την θέση του πρωθυπουργού είναι αντισυνταγματική ή κινείται στα όρια του συντάγματος.
Κακές γλώσσες λένε ότι ο Καρατζαφέρης τον

Φιλικό: ΠΑΟΚ – ΑΕ Ποντίων 4-1

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 της ΑΕ Ποντίων σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια τριών 30λέπτων και ο «δικέφαλος» αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Παπάζογλου (27΄, 49΄), Spadacio (52΄) και Γεωργιάδης (58΄). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Χιτζίδη στο 77΄, ενώ στο 80΄ είχαν δοκάρι με τον Τσιτλακίδη.
ΠΑΟΚ: Kresic (60΄Μελισσάς), Παπάζογλου, Πέλκας (49′ Γεωργιάδης), Κίτσιου (60′ Κωστικίδης), Λαμπάκης (60′ Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Spadacio (55′ Robert), Popovic (55′ Τσανδάρης), Κωνσταντινίδης
ΑΕ Ποντίων: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Χατζηζήσης, Χιτζίδης, Τροΐρης, Σαπάνης, Πετράκος, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Χιονίδης
Δείτε περισσότερα θέματα 

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στον νομό Κοζάνης!

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί ιδιωτικής τηλεόρασης και της τοπικής ραδιοφωνίας
Συνελήφθη χθες (09-11-2011), μεσημεριανές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, στο Εμπόριο Κοζάνης, ημεδαπός ηλικίας 59 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί ιδιωτικής τηλεόρασης και της τοπικής ραδιοφωνίας.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και

Αμόκ για ένα εισιτήριο για το ντέρμπι!!!

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού…
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη «μάχη» με τον «αιώνιο» αντίπαλο και θεωρείται σίγουρο πως θα «γεμίσουν» το «Γ. Καραϊσκάκης».
Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχουν...

Eξέπνευσε ο 22χρονος που έπεσε απο ταράτσα στην Κοζάνη!

Eχασε τη μάχη με το θάνατο ο 22χρονος φοιτητής με καταγωγή απο τα Γιανιτσά, ο οποίος στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, έπεσε απο την ταράτσα της οικοδομής που διέμενε στην Κοζάνη.
Ο 22χρονος διέμενε στην οδό Π. Χαρίσι 31 και το πρωί ανέβηκε στην ταράτσα της οικοδομής για άγνωστο λόγο και δυστυχώς έπεσε στο κενό.
Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κοζάνης όπου και διασηλώθηκε όμως τα τραύματά του ήταν σοβαρά και στις 1430 δυστυχώς εξέπνευσε.
Σωκράτης Μουτίδης
Ο Χρόνος
Δείτε περισσότερα θέματα 

Αυτή είναι η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας...

Αυτή είναι η Σάνα Ίνγκραμ, η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδος. Η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου γεννήθηκε στην Ινδονησία και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, ο πατέρας της κατάγεται από μια σημαντική οικογένεια, που....
θεωρείται από τις ιδρύτριες του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική. Ο πατέρας της σπούδασε μηχανικός και εργάστηκε στην Ολλανδία, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια η Σάνα Ίνγκραμ. Το ζευγάρι μένει στο Παλαιό Ψυχικό, όποτε βρίσκονται στην Αθήνα, γιατί ως πολίτες του κόσμου ταξιδεύουν πολύ συχνά μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Δεν έχουν παιδιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πρώτη κυρία ζωγραφίζει πίνακες και έργα της έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε εκθέσεις διαφόρων γκαλερί.
Δείτε περισσότερα θέματα 
trelokouneli.gr 

Αγόρασε ένα σπίτι δισεκατομμυρίων κι όμως δεν ζει σε αυτό…

Φοβάται ότι θα του φέρει κακή τύχη!!!
Ήταν πριν από ένα χρόνο όταν ο πλουσιότερος άντρας της Ινδίας έχτισε ένα πολύ υψηλό κτίριο στη Μουμπάι της Ινδίας αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να μείνει σε αυτό…
Κι όμως, ακόμη και σήμερα, αρνείται να μετακομίσει σε αυτό, καθώς σύμφωνα με την ινδική πρακτική «vastu shastra» που είναι

Ανέκδοτο: Τυχερή Σύζυγος!!!

Ένας άντρας γυρνάει μια μέρα στο σπίτι και βλέπει τη γυναίκα του να φοράει ένα καινούριο πανάκριβο δαχτυλίδι.
Τη ρωτάει:
- Ρε γυναίκα, που το βρήκες το δαχτυλίδι;
- Που να στα λέω άνδρα μου, πήγα για καφέ με τη Μαρία και στην καφετέρια που πήγα να πλύνω τα χέρια μου,..

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ:Σεξ με ζώα για το 35% των αγροτών της Βραζιλίας

Ένα σημαντικό ποσοστό των αγροτών της Βραζιλίας παραδέχεται έχει κάνει σεξ με ζώα.
Ποιους κινδύνους εγκυμονεί η συγκεκριμένη πράξη….
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο, το 35% των αγροτών από την Βραζιλία είχαν σεξουαλικές επαφές με ζώα.
Η επαφή με ζώα θεωρείται πιθανό αίτιο για την...

Την ημέρα που ξεκινά το Γερμανικό καρναβάλι ορκίζεται η Κυβέρνηση στην Ελλάδα...ήμαρτον!!!

...και τελειώνει 19 Φεβρουαρίου 2012.....σας θυμίζει κάτι η ημερομηνία;
Αν αυτό δεν έιναι σύμπτωση τότε είναι φάρσα της Ιστορίας.
Κάθε χρόνο στις 11/11, στις 11:11 ξεκινά πρώιμα η καρναβαλική περίοδος στην Γερμανία ,
Το Καρναβάλι τελειώνει 19 Φεβρουαρίου 2012
Σύμπτωση;
Στις 11/11 ορκίζεται η νέα κατοχική Κυβέρνηση των εκλεκτών των Γερμανών στην Ελλάδα. Μια Κυβέρνηση που....υποτίθεται ότι θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2012.
Event, Veranstaltung: 11.11.2011 11:11 - 14:00 Uhr
Hoppeditz' Erwachen

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Ναύπακτο...

Ασθενής σεισμική δόνηση 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.25 173 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Αθήνας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 2χλμ βόρεια βορειδυτικά της Ναυπάκτου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Κλείνει η πυραμίδα του Χέοπα για τις 11/11/2011

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους.
Η απόφαση ελήφθη “μετά από πολλές πιέσεις” αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού “που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.
Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την

Ποια στελέχη πρότεινε η Νέα Δημοκρατία

Τα ονόματα που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των αντιπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε πριν από λίγο το κόμμα της Συγγρού.
Συγκεκριμένα προτάθηκαν τέσσερα στελέχη, τα οποία είναι μη κοινοβουλευτικά, όπως είχε ανακοινώσει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος νωρίτερα το απόγευμα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Σταύρο Δήμα, Κώστα Αρβανιτόπουλο και Γιάννη Μουρμούρα. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ο ρόλος των στελεχών της ΝΔ, κάτι μου θα μάθουμε αργότερα
Δείτε περισσότερα θέματα