ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πωπω... ένας πωπός…!!!

Ψέμα! Όχι μόνο ένας... Πολλοί! 
Έτσι κάνουν παρέλαση στην οθόνη μας και μας αναστατώνουν!
Είναι από τα θέματα που ποτέ δεν βαριέστε και ορίστε. Σας κάνουμε τη χάρη να δημοσιεύουμε μερικά ακόμη «καυτά» οπίσθια για τα μάτια σας μόνο!
Καλό οφθαλμόλουτρο!

Ειδική για τις «επίμαχες» φάσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξέρουμε αν η Nova έχει επιλέξει τον δημοσιογράφο που θα περιγράψει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», εμείς πάντως έχουμε να προτείνουμε την Κίτι Λι για τον σχολιασμό των φάσεων! Ξέρει από ποδόσφαιρο και μπορεί να μας… ψυχαγωγήσει και στο ημίχρονο!
Την ιδέα μας την έδωσαν οι Άγγλοι, οι οποίοι επέλεξαν το 23χρονο μοντέλο για τηλεοπτικό σόου, στο οποίο θα σχολιάζει και φάσεις από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Γιατί λοιπόν να μην κάνει το ίδιο και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό; Κανείς δεν πρόκειται να την κατηγορήσει ό,τι και να πει.

Το… χούφτωμα του Harry στην Pippa!!! (photos)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ… PIPPA!!!
Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δεν είχαν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας από τον πριγκιπικό γάμο του William με την Kate Midletton τον περασμένο Απρίλιο, σοκάρουν! 
Κεντρικά πρόσωπα ο αδελφός του γαμπρού πρίγκιπας Harry ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να...

VIDEO: Ο κουμπάρος σκέτη καταστροφή!

Ο κουμπάρος τα φταίει όλα πήγε να κάνει μια καλή πράξη να δώσει το δαχτυλίδι και έγινε χαμός...

Αχαϊα: Σεξουαλική παρενόχληση από ένστολο αναστατώνει την Πολεμική Αεροπορία!

Την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από ένστολο που υπηρετεί στη μονάδα της Αεροπορίας του Αράξου, ερευνά η Ασφάλεια της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχει συλληφθή ένας 41χρονος ως ύποπτος για αποπλάνηση.
Του θέματος έχουν επιληφθεί και τα αρμόδια όργανα της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα κάνουν και την έρευνα.

Δείτε τις πιο sexy παίκτριες poker (Photos)

Όσοι νομίζατε ότι το πόκερ είναι αντρική υπόθεση είσαστε γελασμένοι. 
 Δείτε τις φωτογραφίες με τις πιο σέξι παίκτριες που συμμετείχαν στο world series of poker 2011...

Θρήνος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Νεκρός σε αγώνα ο Guido Falaschi(video)

Η οικογένεια του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θρηνεί ακόμα ένα μέλος της.
O λόγος για τον 22άχρονο Guido Falaschi από την Αργεντινή, ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα ταχύτητας που συμμετείχε την περασμένη Κυριακή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μοιραία σύγκρουση. Οι γιατροί που έφτασαν στο σημείο απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Falaschi.
Ο θάνατος του Αργεντινού έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη απώλεια οδηγού του πρωταθλήματος Indy, του MotoGP αλλά και τον θάνατο δύο θεατών την περασμένη Κυριακή σε αγώνα ράλι στο Βέλγιο.

Ιός με πορνογραφικό υλικό κατέκλυσε το Facebook!!!

Εικόνες πορνογραφικού και βίαιου υλικού κατακλύζουν τις τελευταίες περίπου 24 ώρες το κοινωνικό δίκτυο Facebook, μεταδιδόμενες ως «ιός». Αρκετοί μάλιστα από τους χρήστες αναγκάστηκαν να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους. Παραμένει άγνωστο ωστόσο, πόσα από τα σχεδόν 800 εκατ. μέλη του δικτύου έχουν έρθει αντιμέτωποι με το πρόβλημα.
Σύμφωνα με site τεχνολογικού περιεχομένου ZDnet, οι φωτογραφίες πορνογραφικού χαρακτήρα , εμφανίστηκαν όταν έκαναν "κλικ" σε ένα

Δείτε τι παθαίνει ένας άντρας στην Ινδία όταν γίνεται τσακωτός από τη γυναίκα του!!!

Δείτε το βίντεο...

Σοκαριστικό βίντεο στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών!!!

Τον θάνατο με τα μάτια του είδε ένας οδηγός ΙΧ όταν ενώ ταξίδευε στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, γνωστή καρμανιόλα ένα φορτηγό με μεγάλο φορτίο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ξέφυγε της πορείας του και κατευθυνόταν κατά πάνω του.
Ο οδηγός του γλίτωσε απο θαυμα! Έχουμε δώσει τόσα εκατομμύρια για αυτό τον δρόμο, και αυτό να κατασκευαστεί. 
Μάλιστα αυτός ο δρόμος έχει και διόδια. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε..
Δείτε το video...

9χρονη επιβίωσε δύο μέρες στα συντρίμμια αυτοκινήτου!!!

Τρώγωντας γλυκίσματα και πίνοντας ισοτονικό ποτό για τουλάχιστον δύο ημέρες, ένα εννιάχρονο κορίτσι κατάφερε να επιβιώσει μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με τον πατέρα της, ο οποιος σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Νότια Καρολίνα, όπως αναφέρει το δίκτυο CBS.
Η Τζόρνταν Λάντον διακομιστηκε από αέρος σε

Ο άστεγος με την απίστευτη ραδιοφωνική φωνή!!! (Video)

Ted Williams, ένας άστεγος άνδρας των ΗΠΑ με μια απίστευτη ραδιοφωνική φωνή έγινε διάσημος εν μία νυκτί όταν τον ανακάλυψε ένας τοπικός δημοσιογράφος σε μια γωνιά του δρόμου στο Columbus, Οχάιο.
Στον 53χρονο άστεγο μετά από αυτό το βίντεο που θα δείτε του προσφέρθηκε η δυνατότητα να

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Γ. Πετζετάκις για χρέη στο δημόσιο!!!

Ο 47χρονος επιχειρηματίας – πρόεδρος βιομηχανίας ελαστικών και πλαστικών Γ.Α Πετζετάκις συνελήφθη σήμερα στην Βουλιαγμένη από άνδρες της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για οφειλές στο δημόσιο που ξεπερνούν τα δύο εκατ. ευρώ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Είναι ο τρίτος επιχειρηματίας, από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα του εισαγγελέα, για τους οποίους εκκρεμούν καταδίκες για οφειλές προς το Δημόσιο.
Είχαν προηγηθεί ο διευθύνων σύμβουλος κατασκευαστικής εταιρείας και ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κομμωτηρίων.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Μαθητής έσπειρε τον τρόμο σε Λύκειο του Αμαρουσίου!

Τον τρόμο σκόρπισε ένας 18χρονος μαθητής ο οποίος κρατώντας σπαθί αναστάτωσε το 1ο Λύκειο Αμαρουσίου και τραυμάτισε τον υποδιευθυντή του σχολείου και μία γυναίκα από το προσωπικό. Εν συνεχεία άρπαξε τρεις ελληνικές σημαίες και αφού έβγαλε τα ρούχα του και καλύφθηκε με μία, άρχισε να τρέχει. Συνελήφθη έξω από το Σχολείο από την αστυνομία.
Πρόκειται για έναν 18χρονο, πολωνικής καταγωγής, ο οποίος

Πρωτότυπα έπιπλα σε σχήματα ζώων

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες...

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου..

Το άνοιγμα της κεντρικής πύλης του Πολυτεχνείου σήμανε το πρωί της Τρίτης την έναρξη των τριήμερων εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για την 38η επέτειο της εξέγερσης.
Η κακοκαιρία δεν ανέστειλε τις προγραμματισμένες στον χώρο επισκέψεις σχολείων, μεμονωμένων μαθητών και πολλών γονιών με τα παιδιά τους που κατέθεσαν στεφάνια ή λουλούδια στο μνημείο. Η προσέλευση του κοινού αυξήθηκε σημαντικά το μεσημέρι.
Συνδικαλιστικές οργανώσεις και κοινωνικοί

"Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Ροναντίλνιο"!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει με τον πρίγκιπα και θα έρθει στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου!
«Θα το πω, λοιπόν. Έχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό» είπε στο «sport-fm.gr» ο Βλάσης Τσάκας, για να συμπληρώσει:

ΔΕΙΤΕ: Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα!

Είτε πρόκειται για ζώα υπό εξαφάνιση είτε για δάση και φυσικές ομορφιέςτης χώρας μας που πλήττονται από το ανθρώπινο στοιχείο, το σίγουρο είναι ότι πολλά από αυτά "κινδυνεύουν" στο άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον. Κάποια μέρη της Ελλάδας, αξίζει να τα επισκεπτούμε άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Έχουν πολλά να μας δώσουν. Ακόμα... (pics)
Τα ταξίδια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ξεφύγει λίγο από την φορτισμένη καθημερινότητα... Ποια όμως είναι τα μέρη που έχουμε έναν παραπάνω λόγο να επισκεπτούμε όσο πιο σύντομα μπορούμε, πριν χάσουν ότι πολυτιμότερο έχουν; 

Συγκλονίζουν τα λόγια μιας Ιταλίδας: Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας!

Την ώρα που οι Βρετανοί του "Channel 4" βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα όποια απωθημένα τους για την Ελλάδα κάνοντάς μας reality, μια συγκινητική κίνηση μιας Ιταλίδας αποδεικνύει ότι δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται όλοι οι Ευρωπαίοι με τον ίδιο τρόπο.
Η Claudia Bettiol, Μηχανικός Περιβάλλοντος, ξεκίνησε μια πανευρωπαϊκή καμπάνια στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι Ευρωπαίοι πρέπει να

Έφυγε από οίκο ανοχής και μοιράζει φέιγ βολάν κατά της πορνείας!

Την ανάγκαζαν να εξυπηρετεί ως και 40 πελάτες ημερησίως.
Με τον τίτλο "Παγιδεύτηκα στη δουλεία, ελευθερώθηκα στη ...Θεσσαλονίκη", νεαρή κοπέλα, που την είχαν παγιδεύσει, όπως ισχυρίζεται σε οίκο ανοχής, μοιράζει φέιγ βολάν στους δρόμους, κατά της πορνείας! «Το όνομά μου είναι Νάντια», λέει το κείμενο κάτω από τη φωτογραφία της.
Και συνεχίζει:

Η λύση στο σκονάκι και την αντιγραφή!

Το κακό από την ρίζα θέλησαν να χτυπήσουν οι διευθυντές ενός σχολείου στην πόλη Γουχάν, της επαρχίας Χουμπέϊ, στην κεντρική Κίνα. Όπως φαίνεται οι μαθητές του σχολείου είχαν μεγάλο ταλέντο στα σκονάκια και την αντιγραφή, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να πάρουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του

Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: "Δεν είμαι Χριστιανός"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό Μου», χωρίς να διστάσει να μιλήσει για την πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και για τη θρησκεία.
Εντύπωση προκάλεσε στην 31χρονη παρουσιάστρια το γεγονός ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν πιστεύει, όπως ο ίδιος δήλωσε, στο Θεό. «Εσύ πιστεύεις στο Θεό; Που είναι ο Θεός, για δείξ’ Τον μου, να πιστέψω κι εγώ. Θέλω» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αγνωστικιστής είμαι» πρόσθεσε. «Θέλω να υπάρχει μια ανώτερη δύναμη για να ζητήσω ελεημοσύνη. Κι εγώ την έχω ζητήσει δύο φορές στη ζωή μου. Όμως, αυτό που βλέπω γύρω μου είναι το κακό» συνέχισε, ενώ αργότερα εξήγησε: «Δεν είμαι Χριστιανός. Ούτε τα παιδιά μου είναι».
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

VIDEO: Η κωμωδία του ποδοσφαίρου σε όλο του το μεγαλείο!

Ας παρακολουθήσουμε ένα βίντεο για το τι γίνεται όταν οι ποδοσφαιριστές τρελαίνονται στο ποδόσφαιρο...

ΔΕΙΤΕ: Η Γέφυρα του Μωυσή!!!

Μια πρωτότυπη κατασκευή στην Ολλανδία...

Ένα πουλί με τα χρώματα της ίριδας...

Το Gouldian ή αλλιώς Lady Gouldian ή σπίνος ουράνιο τόξο είναι ένας είδος πουλιού που μοιάζει να πέταξε ως εδώ από κάποιον μακρινό φανταστικό κόσμο!
Το χρωματιστό πουλί ανήκει στο είδος των στρουθιόμορφων και ενδημεί στην Αυστραλία. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα φτερά του που μοιάζουν να έχουν ζωγραφιστεί με τα χρώματα της ίριδας.

Χιλιάδες Ινδοί γίνονται πειραματόζωα για τις βιομηχανίες φαρμάκων!!!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική μια μεγάλη έρευνα της εφημερίδας Independent.
Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η εισβολή πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ινδία έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι, υπό το βάρος της ανάγκης, γίνονται πειραματόζωα σε δόκιμες νέων φάρμακων, χωρίς τη συναίνεση τους.
Το ρεπορτάζ καταγγέλλει πως

Στο διαδίκτυο τα ονόματα χιλιάδων οφειλετών του Δημοσίου!

Προθεσμία 10 ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε περίπου 6.700 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν στο δημόσιο αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να σπεύσουν στις εφορίες και να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Διαφορετικά θα δοθούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα. Πρόκειται για φορολογούμενους οι οποίοι οφείλουν στο κράτος ποσά άνω των 150.000 ευρώ και αυτά έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα.
Η προθεσμία που δίνει το υπουργείο Οικονομικών είναι έως την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι απλή:

Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν παίρνουν απόδειξη!!!

Πρόστιμα και στους καταναλωτές ύψους 100 ευρώ θα επιβάλει η εφορία σε περίπτωση που δεν παίρνουν αποδείξεις με τις αγορές τους.
Για τον σκοπό αυτό θα συμπεριληφθεί σχετική διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο με τις αλλαγές στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στην σχετική διάταξη θα αναφέρεται πως επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ σε βάρος των φυσικών προσώπων, ιδιωτών - καταναλωτών, για τα οποία διαπιστώνεται κατά τη διάρκεια προληπτικού φορολογικού ελέγχου είτε σε επαγγελματική εγκατάσταση επιτηδευματία είτε εκτός αυτής ότι δεν απαίτησαν ή δεν αποδέχθηκαν ή αποδέχθηκαν ανακριβή φορολογικά στοιχεία αξίας για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών, με αποτέλεσμα τη μη έκδοση, τη μη εμπρόθεσμη ή την ανακριβή έκδοση στοιχείου από τον επιτηδευματία. Το πρόστιμο καταβάλλεται εντός 10 ημερών σε οποιαδήποτε ΔΟΥ, με έκπτωση 50%.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών!

Στα 780 ευρώ ορίζει τον εισαγωγικό μισθό των υπαλλήλων στο Δημόσιο τομέα του βαθμού ΣΤ της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο, που γνωστοποιήθηκε απόψε.
Με βάση το ποσό αυτό οι βασικοί μισθοί των υπόλοιπων κατηγοριών διαμορφώνονται αφού πολλαπλασιαστούν με επιμέρους συντελεστές, οι οποίοι φτάνουν έως το 1,4 για υπαλλήλους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ο μισθός αυξάνει ανάλογα με τον βαθμό του κάθε υπαλλήλου.
Σύμφωνα με το υπουργείο οι διατάξεις του νέου μισθολογίου στοχεύουν στην περαιτέρω εκλογίκευση του ισχύοντος σήμερα συστήματος αμοιβών για το προσωπικό της Δημόσιας Διοίκησης.
Ειδικότερα, το νέο μισθολόγιο:

Δημόσιο: Τι αλλάζει στους μισθούς με το νέο μισθολόγιο;

Στην περικοπή των αποδοχών μεγάλης μερίδας των δημοσίων υπαλλήλων, αναδρομικά από 1ης Νοεμβρίου του 2011, προχωράει το υπουργείο Οικονομικών.
Εγκύκλιος του Υπουργείου που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας, περιλαμβάνει οδηγίες και αναλυτικά παραδείγματα για τους βασικούς μισθούς, τα επιδόματα, τις συντάξιμες αποδοχές, τις κρατήσεις και τη μισθολογική εξέλιξη στο Δημόσιο με βάση το Νέο Μισθολόγιο.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, ο εισαγωγικός μισθός υπαλλήλων στο δημόσιο βαθμού Στ' στην κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης καθορίζεται στα 780 ευρώ. Το νέο μισθολόγιο ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος των επιδομάτων που δίνονταν μέχρι σήμερα και προβλέπει «κίνητρο επίτευξης στόχων» με στόχο την επίτευξη εκάστοτε ποσοτικοποιημένων στόχων στην κάθε υπηρεσία.
Η εγκύκλιος παρέχει διευκρινίσεις και πίνακες με παραδείγματα για κρίσιμα ζητήματα όπως τα ακόλουθα:

Ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή Σωτήρη Χατζηγάκη από τη ΝΔ...

Την διαγραφή του βουλευτή και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη ότι «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».
Ο πρώην υπουργός αναφερόταν στις δηλώσεις Πάνου Καμμένου ότι δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.
Ο κ. Χατζηγάκης επεσήμανε ότι

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-6 (0-4) 10η αγωνιστική

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σάββατο: 12 Νοεμβρίου 2011
Αγώνας προπόνησης και υγιεινός περίπατος για τονΚτηνοτροφικό που πέρασε στο ρελαντί και από το Σειρήνι. Μονόλογος της ομάδας της Καληράχης και φυσιολογικότατο το σκορ. Το ματς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, αφού η δυναμικότητα των δυο ομάδων φέτος είναι τεράστια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Σειρήνα είχε το πρώτο της σουτ μόλις στο 77ο λεπτό.

Κι άλλο τροχαίο στον κάθετο άξονα Σιάτιστα Κρυσταλλοπηγή με θύμα μια νεαρή αρκούδα!

Το 12ο τροχαίο ατύχημα στον κάθετο άξονα «Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή». Θύμα μικρό αρκουδάκι.
Mόλις ένα μήνα μετά το προηγούμενο τροχαίο ατύχημα με θύμα μεγάλη θηλυκή αρκούδα, σημειώθηκε 'χθές το πρωί, περίπου στις 7.30, και νέο τροχαίο ατύχημα με θύμα μία μικρή αρκούδα και πάλι στον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής και συγκεκριμένα στο ύψος του βυρσοδεψείου της ΕΞΠΟΤΑΝ.
Η νεαρή αρσενική αρκούδα, ηλικίας 1,5 ετών και βάρους 65 κιλών, χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα, ενώ ο οδηγός του οχήματος έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει την Τροχαία.
Όταν έφτασε στο σημείο του ατυχήματος εκπρόσωπος της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του

Ηρακλής: Ανακοίνωση κατά του Παναγιώτη Μπιτσαξή!!!

Στο «στόχαστρο» του ΓΣ Ηρακλής βρέθηκε ο γ.γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής ο οποίος απείλησε το Γηραιό με… έξωση από το Καυτανζόγλειο σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εγγυήσεις ότι δε θα δημιουργηθούν επεισόδια ανάλογα με αυτά της Κυριακής, όταν οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ εντός του γηπέδου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» κάνουν λόγο για επιλεκτική ευαισθησία και σημειώνουν «…ότι καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που η ελληνική κοινωνία απαιτούσε επιτακτικά την πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αυτός σφύριζε αδιάφορα».
Αναλυτικά:

Παρουσίαση: Η ώρα του EuroCup (για ΠΑΟΚ, Άρη)

Το EuroCup ανοίγει τις πύλες του σήμερα (15/11) και το ελληνικό ενδιαφέρον (και δη αυτό της Θεσσαλονίκης) είναι έντονο, με την παρουσία του ΠΑΟΚ και του Άρη. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με πολλές εξαιρετικές ομάδες να «έρχονται» από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Το sportena δίνει μία πρώτη γεύση από τους 32 μονομάχους, ενώ είναι περιττό να αναφερθεί ότι το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Όλα ανοιχτά
Ιδιαίτερα ενδιαφέρων ο πρώτος όμιλος της διοργάνωσης, ένα «μείγμα» από ιστορικές και νέες ομάδες. Ως όνομα ξεχωρίζει η Τσιμπόνα, η οποία μετά από 20 σερί χρόνια στην Ευρωλίγκα «υποβιβάστηκε», επιχειρώντας μία δραστική ανανέωση στο ρόστερ της. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, κάτοχος του τροπαίου το 2004, έχοντας έξι Αμερικανούς στο ρόστερ της είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος. Δυνατή μοιάζει και η γαλλική Γκραβελίν του Γιανίκ Μποκολό, που προέρχεται από την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας της (κατάκτηση Κυπέλλου, ημιτελικά πλέι οφ). Η… νέα της παρέας, η μόλις πέντε ετών (!) Ντόνετσκ, πέρυσι κόντεψε να κατακτήσει το ουκρανικό πρωτάθλημα (ηττήθηκε με 4-3 στους τελικούς από την Μπουντιβέλνικ) και ενισχύθηκε σημαντικά με τους Βούλε Αβντάλοβιτς, ΝτεΜάρκους Νέλσον και Ραμέλ Κάρι.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έπεσε… στα βαθιά αφού η κληρωτίδα δεν είχε κέφια και έφερε απέναντί του την πανίσχυρη Κίμκι και τις δυνατές Σολέ, Ρίγα. Ο «Δικέφαλος» δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις για να αντέξει σε δύο διοργανώσεις, όμως το πρόβλημα στην Ευρώπη είναι ότι οι όποιοι παίκτες έρθουν δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του EuroCup. Όσο για τους αντιπάλους του; Η Κίμκι υπέστη σοκ μένοντας εκτός ομίλων Ευρωλίγκας και έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, με ρόστερ πολύ υψηλών προδιαγραφών. Φιλόδοξη είναι η γαλλική Σολέ των επτά Αμερικανών (!) παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόμπερτ Ντόζιερ, ενώ η λετονική Ρίγα έριξε αρκετά χρήματα στην αγορά, προσπαθώντας να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας και θέλει να κάνει αίσθηση στο EuroCup.
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Το ερωτηματικό Άρης
Ο Άρης είχε θεωρητικά βατή κλήρωση, όμως θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που έδειξε έως τώρα αν θέλει να προχωρήσει στο EuroCup. Οι «κίτρινοι» άρχισαν τις αλλαγές στο ρόστερ (Ντέιβις αντί Όλιβερ, προσθήκη Μπόγρη) και στόχος τους είναι να πάρουν την πρόκριση για το β’ γύρο. Από τον όμιλό τους, ξεχωρίζει η τσέχικη Νίμπουργκ (αντίπαλός τους στην πρεμιέρα) η οποία διαθέτει αξιόμαχο ρόστερ με καλούς Αμερικανούς και στα προκριματικά της Ευρωλίγκας απέκλεισε την Κίμκι, πριν χάσει από τη Σαρλερουά. Οι άλλες δύο ομάδες αποτελούν μυστήριο. Η ολλανδική Γκας Τέρα Φλέιμς παίζει για δεύτερη σερί χρονιά στο EuroCup και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν η πρώτη ομάδα της διοργάνωσης που συμπλήρωσε το ρόστερ της. Η μόλις… 17χρονη λιθουανική Ρούντουπις είναι μία από τις πιο νεανικές ομάδες της διοργάνωσης, αποτελούμενη αποκλειστικά από γηγενείς παίκτες!
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Βαλένθια και… Πάρκερ
Σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους της πρώτης φάσης, ξεχωρίζει η παρουσία της Βαλένθια η οποία έχει αξιώσεις κατάκτησης του τροπαίου. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά τους στην Ευρωλίγκα, οι Ισπανοί θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που κατακτά τρεις φορές το EuroCup. Η γαλλική Βιλερμπάν έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη με την παρουσία του Τόνι Πάρκερ και του Ρόνι Τουριάφ (μέχρι να λήξει το λοκ άουτ) και είναι επίσης φιλόδοξη, παρά την κακή αρχή της (2-4) στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η βουλγαρική, γνωστή μας από τις κόντρες με τον Άρη, Λουκόιλ Ακαντέμικ συνεχίζει να «ρίχνει λεφτά» και διαθέτει αξιόμαχο ρόστερ με τέσσερις Αμερικανούς και τους Στογιανόφσκι, Σούντοβ, ενώ η βελγική Οστάνδη των Κένεντι Ουίνστον, Τόμας Βαν Ντε Σπίγκελ θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση.
Ε’ ΟΜΙΛΟΣ: Φιλόδοξες και επικίνδυνες
Δύο ιδιαίτερα φιλόδοξες ομάδες περιλαμβάνει ο Ε’ όμιλος. Ο λόγος για τη ρωσική Λοκομοτίβ Κούμπαν, η οποία συνεχίζει να επενδύει αρκετά χρήματα και με παίκτες όπως ο Μάσεϊ, ο Μπλάκνεϊ, ο Τσάλμερς, ο Μπρέζετς και ο Πάντιους δικαιούται να ελπίζει σε διάκριση. Η τουρκική Μπάνβιτ είναι επίσης ορεξάτη και… εύπορη, με τους Σερκάν Ερντιγάν, Κλιφ Χάμοντς, Λανς Ουίλιαμς, Κέναν Μπαϊράμοβιτς και Κεμάλ Ναλγκά να δεσπόζουν στο ρόστερ της. Πάντα υπολογίσιμη είναι η ισπανική Γκραν Κανάρια παρά το κακό ξεκίνημά της στην ACB (προχθές πάντως κέρδισε την Μπιλμπάο), ενώ η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου μοιάζει να είναι η γερμανική Φρανκφούρτη του πρώην «ΠΑΟΚτζή» Τζάστιν Γκρέι, η οποία μετρά 20 σερί ήττες στο EuroCup!
ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ: Δεσπόζει η Λιέτουβος
Η παρουσία της Λιέτουβος Ρίτας δεσπόζει στον έκτο όμιλο. Οι Λιθουανοί δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί μέσα στο «σπίτι» τους και αποκλείστηκαν από τους ομίλους της Ευρωλίγκας, όμως έχουν φιλοδοξίες κατάκτησης του τροπαίου στο EuroCup, με συμπαγές ρόστερ (επτά παίκτες από πέρυσι) και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, νούμερο 5 στο ντραφτ, να «λάμπει» ήδη. Η γαλλική ΛεΜαν των Άκερ, Κόφι, Μπατίστα θα κυνηγήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση, την οποία καλοβλέπει η πάντα πλούσια ουκρανική Άζοβμας των Πετσέροφ, Γιούιν, Ράντσικ, Μίναρντ. Πάντα υπολογίσιμη είναι η «παραδοσιακή» Κρκα Νόβο Μέστο των Ντράγκιτς, Στίνσον, Μπάξτερ.
Ζ’ ΟΜΙΛΟΣ: «Ονόματα» και… λεφτάδες
Μεγάλες μάχες αναμένονται στον έβδομο όμιλο, όπου θα αναμετρηθούν ιστορικές και πλούσιες και ομάδες. Η Μπενετόν Τρεβίζο είναι από τις παραδοσιακές ομάδες της Ευρώπης. Φέτος δε δείχνει να «πατάει» καλά στα πόδια της (3-2 στην Ιταλία), αλλά με νέο προπονητή (Σάσα Τζόρτζεβιτς) και παίκτες όπως ο Μπετσίροβιτς, ο Τζεντίλε, ο Άντριεν και ο Σκαλαμπρίνι, παραμένει υπολογίσιμη. Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης έριξε ένα… βουνό λεφτά στην αγορά (Χαλπερίν, Μαυροκεφαλίδης, Ντραγκίσεβιτς) και θα κυνηγήσει τη διάκριση. Η Μπάγερν Μονάχου με την άνοδό της στην Α1 της Γερμανίας πήρε πρόσκληση για τους ομίλους του EuroCup και με… όνομα βαρύ σαν ιστορία και αξιόμαχο ρόστερ, θα παλέψει για την πρόκριση. Ιδιαίτερα υπολογίσιμη είναι και η 4η ομάδα της παρέας, η κροατική Τσεντεβίτα των Σμόντις, Ουόρεν, Όουενς που ξεκίνησε με 6-1 στην Αδριατική Λίγκα.
Η’ ΟΜΙΛΟΣ: Η Άλμπα και οι άλλοι
Ένα από τα… αγαπημένα παιδιά του Τζόρντι Μπερτομέου, η Άλμπα Βερολίνου, δεσπόζει στον όγδοο όμιλο. Αν και απέτυχε να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας, έχει ομάδα για να προχωρήσει αρκετά στο EuroCup και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλό της. Ιδιαίτερα επικίνδυνη μοιάζει η νεανική, πλην πλήρης σε όλες τις γραμμές Μπουντούτσνοστ του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Ζερμέιν Άντερσον. Ερωτηματικό είναι η πολωνική Τουρόβ, όπως και η βελγική Ντέξια Μονς του Σον Σιγκλετέρι και του πρώην «Ιλισιώτη» Ουόρεν Κάρτερ.
Δείτε περισσότερα θέματα 

EURO U21: Ελλάδα – Βοσνία 0-1

Οι Ελπίδες της Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 0-1 από τη Βοσνία στην Τρίπολη και βρέθηκαν στην 4η θέση του 1ου ομίλου για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, έχοντας πλέον ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στα τελικά. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Visca στο 67΄, ενώ οι διεθνείς μας έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, με τον Καρελή να σημαδεύει το δοκάρι του Bukvic.
Σκόρερ: 67΄ Visca
Συνθέσεις
Ελλάδα: Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Γκέντσογλου, Μαυρίας (56΄ Τσίτας), Λαγός, Μητρόπουλος (72΄ Σοϊλέδης), Φετφατζίδης, Γιάννου (65΄ Καρελής), Βλαχοδήμος, Μάνταλος
Βοσνία: Bukvic, Colic, Sipovic, Markic, Visca, Stevanovic (89΄ Prcic), Bibija (61΄ Bekic), Grahovac, Brekalo, Gnjatic (84΄ Zakaric), Kvesic
H βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

Β΄ Εθνική: Παναχαϊκή – Πανθρακικός 2-1

Η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανθρακικό σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική. Πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι στην Πάτρα, καθώς οι γηπεδούχοι νίκησαν με ανατροπή, ενώ υπήρξαν και τρία δοκάρια! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24΄ με κεφαλιά του Κοντογουλίδη, ενώ προηγουμένως ο Τσεμπερίδης σημάδεψε το δοκάρι του Κουτσόπουλου. Οι Αχαιοί ισοφάρισαν στο 42΄ με τον Ντίνα και πήραν το

Πως να γίνεις και εσύ πολιτικός αρχηγός - Οδηγός για αρχάριους...

Επειδή εκλογές έρχονται και δεν είστε σαν τον Παπαδήμο, που τον φέραν ως σωτήρα..ξεχνώντας το ρόλο που έπαιξε στην εισαγωγή της χώρας στην ευρωζώνη, σας δίνουμε τις βασικές οδηγίες για να γίνετε πολιτικός αρχηγός του δικού σας κόμματος:

Δείτε... Πίνακες ζωγραφικής με διπλό νόημα!!!

Ο Ουκρανός ζωγράφος Oleg Shuplyak δημιούργησε αυτά τα μοναδικά έργα που απαιτούν διεξοδική εξέταση πριν καταφέρετε τελικά να τα αποκρυπτογραφήσετε..
Παρατηρήστε τα προσεκτικά πριν αποφασίσετε για το τι είναι αυτό που πραγματικά απεικονίζουν...

Ο Ρεχάγκελ προπονητής της Εθνικής Αλβανίας;

Δε φτάνει στον κακομοίρη τον Έλληνα που θέλουν να του επιβάλλουν τη βουλγαροποίηση σε μισθούς και συντάξεις, ένας ακόμα ξεπεσμός δείχνει προ των πυλών… Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Tema online», ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ενδέχεται μετά τα γαλανόλευκα να φορέσει τα κόκκινα των γειτόνων μας, προκειμένου να οδηγήσει την αλβανική ομάδα ποδοσφαίρου σε επιτυχίες!
Η είδηση πάντως έχει προκαλέσει ερωτηματικά στο ελληνικό κοινό για το πως ο «Όθωνας» από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα προπονεί πλέον την Εθνική Αλβανίας, μιας και το επίπεδο της στη βάση της βαθμολογίας της FIFA είναι αρκετά χαμηλό…
Δείτε περισσότερα θέματα 

Γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες;

Είναι αναγκασμένοι να ζουν σ΄ένα κόσμο πλασμένο για εκείνους που ακολουθούν πιστά το παραδοσιακό… ρητό: τα πράγματα πάνε δεξιά.
Συνεπώς όλα τα κάνουν αντίθετα! Μια καθημερινή, απλή κίνηση μετατρέπεται σε μεγάλη ταλαιπωρία!
“Στιγματισμένοι και αποκλεισμένοι κοινωνικά”, κάποτε! Το ζήτημα των αριστερόχειρων παραμένει ένα μυστήριο για την επιστήμη. Για πολλά χρόνια αποτελούσαν τους μη φυσιολογικούς σε μια

Έρχεται το κρέας που θα «καλλιεργείται» στα εργαστήρια!

Ένα… διαφορετικό είδος κρέατος θα δημιουργείται στο εξής στα εργαστήρια, το βιολογικό.
Μπιφτέκια και λουκάνικα που θα…«μεγαλώνουν» στο εργαστήριο αναμένεται να ικανοποιήσουν την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση των προϊόντων ωστόσο θα είναι αρκετά… φιλικό προς το περιβάλλον, αφού δεν θα προέρχεται από σφαγμένα ζώα!
Αν και οι τιμές αναμένονται να πέσουν, το πρώτο μπιφτέκι που θα δημιουργηθεί αναμένεται να κοστίσει 250,000 ευρώ για να παραχθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Όπως αναφέρουν πρόκειται για ένα προϊόν με βάση το κρέας που ωστόσο δεν θα προέρχεται από κάποιο ζώο και δεν θα έχει καμία σχέση με υποκατάστατα ή απομιμήσεις!
zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη στο Δημόσιο...

Σε τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προχωρεί την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Άγαλμα του Βενιζέλου αντίστοιχα.
Αιχμή της κινητοποίησης είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Τσικρικά οι απολύσεις στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας και οι μειώσεις των αμοιβών που προβλέπονται από το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο.
Η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε νέα Γενική Πανεργατική Απεργία σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ κατά τις ημέρες της συζήτησης και της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Ηλίας Βρεττάκος, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνάκος, τόνισαν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με στόχο, «την ανατροπή των άδικων σκληρών και αναποτελεσματικών μέτρων τα οποία προβλέπονται από το Μεσοπρόθεσμο, το Πολυνομοσχέδιο και τη νέα Δανειακή Σύμβαση».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει … αθλητικά...

Πυρσός
*Απαράδεκτο, το κύπελλο της Δ’ Εθνικής να είναι σε καφετέρια ανάμεσα σε άδεια μπουκάλια Chivas 12 & Johnnie Black
*Μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα δεν ήξεραν που θα κάνουν προπόνηση την άλλη μέρα. Τελικά πότε θα πάνε στο Μερά δεν ξέρω..
* Ο Διευθυντής «έγραψε» πάλι. Στην αποβολή τερματοφύλακα είπε: